CoinEx Exchange Review: Teljes útmutató

CoinEx exchange egy kínai alapú kriptovaluta platform, amelyet valamikor 2017-ben hoztak létre. A tőzsde számos kriptovaluta eszközzel rendelkezik, amelyekkel a felhasználók kereskedhetnek a platformon. A kriptókat a BCH, a BTC, az ETH és az USDT kriptovaluták ellen kereskedik.

A CoinEx kriptopénzváltóról

A tőzsde elindította natív kriptovalutáját is, amely a platformon lévő nagyok ellen kereskedhető. Bár a csere még csak most kezdődik, folyamatban vannak a decentralizált kriptovaluta-csere kiépítésének tervei, amelyet a CoinEx Token (CET) fog működtetni.

Coinex tőzsde

A platform a felhasználóra való tekintettel készült – az egyik legegyszerűbben használható -, még egy kezdő is megkerülheti a platformot, anélkül, hogy segítségre lenne szüksége. Ezenkívül úttörő funkciókkal is rendelkezik, amelyek sok felhasználót lesöpörték a lábukról.

A CoinEx Exchange néhány félelmetes előnye

Sokféle kriptó kereskedelemhez

CoinEx tőzsdén számos kriptovaluta (érme és zseton) található, amelyekből kereskedni lehet. Mint korábban említettük, ezekkel a kriptókkal kereskednek a platformon lévő nagyok ellen; a Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és Tether (USDT) kriptopénzek.

Alacsony díjak a tranzakcióknál

A CoinEx tőzsde csak a piac felvevőinek számít 0,10% -kal, de a piacképzőket (egy kereskedő, aki vállalja, hogy mindig meghatározott áron vásárol vagy ad el), a tőzsdei tranzakciókért nem kell fizetni.

Gyors OTC tranzakciók

A platform gyors idő alatt képes feldolgozni az „Over the Counter” tranzakciókat. Ez azt jelenti, hogy a platformon történő kereskedések nem korlátozódnak bizonyos pénznemekre, de a kereskedelem történhet kriptovaluták használatával.

Rendkívül biztonságos platform

A CoinEx exchange egy „Teljes dimenzióvédelem” biztonsági rendszert valósít meg. A platform különféle protokollokat használ a platform különböző aspektusainak biztosításához. Biztos lehet benne, hogy a platformon végrehajtott fizetésekkel, cserékkel és átutalásokkal kapcsolatos összes tranzakció nagyon biztonságos.

Egyszerűen használható kereskedési platform előzetes diagramkészítő eszközökkel

A platformon található diagram megkönnyíti a kereskedők számára a piaci irányok elemzését a fejlett grafikus eszközök hatékony felhasználásával. A felhasználók egyszerű pár kattintással navigálhatnak a különböző párokban is.

Könnyen használható felhasználói felület

Mint korábban említettük, a tervezés egyszerűen fantasztikus. Néhány más tőzsdétől eltérően a CoinEx-et technikus srácok és kezdők is használhatják. Ha körül tud kattintani, manőverezhet az utakon a peronon.

Ingyenes pénz utaló barátok

CoinEx A kriptovaluta-csere ajánlási jutalmakat kínál azoknak a felhasználóknak, akik hivatkozási kódjukat felhasználva másokat hívnak meg a platformra. Az ajánlók a kereskedési díjak 20% -át kapják azoktól, akiket hivatkoztak.

Ráadásul a CoinEx exchange mostanában néhány rendkívül izgalmas funkciót indított el.

Kereskedelem által vezérelt bányászat

A tőzsde bejelentette „Kereskedelem-vezérelt bányászat” koncepcióját, amely segít a CET-tokenek kiadásában, amelyeket a felhasználók számára újra kiosztanak a CoinEx kereskedési platformon.

CoinEx Token

A platform minden tranzakciós díját kiszámítják és átalakítják CET tokenekké. A CET-tokenek ezután visszakerülnek a kereskedőkhöz a tranzakciók mennyiségétől függően.

A CoinEx csere a tokenek terjesztésének átlátható módszerét alkalmazza, mivel az összes beszedett tranzakciós díjat és azok elosztási módját valós időben jelenítik meg a webhelyen..

Az érmék terjesztésének részeként ellenőrizni kell a felhasználókat, és csak azok kapnak részesedést a tokenekből, akik legalább 100 CET tokennel rendelkeznek. Minden token tulajdonos megkapja osztalékát a következő nap elején.

Hogyan lehet részese a tőzsdének

A regisztráció egyszerűen egyszerű. Mindössze egy aktív e-mail címre van szükség az ellenőrzés első lépéséhez.

A fiók regisztrálása után minden felhasználónak meg kell erősítenie a fiókját.

Az is kötelező, hogy a felhasználók a jobb fiókszintű biztonság érdekében kötelezzék a Google Hitelesítőt és a mobilszámot.

Végső gondolatok a CoinEx Exchange-en

A kriptovaluták iránti egyre növekvő kereslet felvetette a különféle kriptovaluta-cserék iránti igényt, és ma is megvan. Noha számos közülük nem felel meg a színvonalnak, többen élvonalbeli technológiákkal állnak elő, csúcsszolgáltatásokat nyújtva a különböző közösségek számára.

Bár a CoinEx a kriptovaluta-csere meglehetősen új a piacon, rövid idő alatt sok kereskedőt lenyűgözött csúcstechnológiáival. A tőzsdén az is lenyűgöző, hogy rengeteg érmét kapott, amelyekkel a platformon lehet kereskedni, és hihetetlenül alacsony díjakat kapott.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner