Hogyan lehet pénzt keresni a számítógép bekapcsolásával a Gladius.io hálózaton

A Gladius Network az Ethereum blokklánc egyik ökoszisztémája, amely lehetőséget nyújt a PC-felhasználók számára a fel nem használt sávszélességek bérbeadására, hogy megvédjék a webhelyeket a DDoS támadásoktól, és segítséget nyújtanak a weboldalak gyors időben történő kézbesítésében.

A mai világban a sebesség minden. Az emberek nem akarnak olyan sokáig várni, hogy az interneten keresztül megkapják a szükséges információkat. Nem engedik meg vagy nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszú órákat várjanak, hogy csevegjenek azzal a szeretett emberrel. A dolgoknak azonnal meg kell történniük, ha a vállalatoknak jó bevételt kell elérniük, akkor sok közönségre van szükségük ahhoz, hogy ez a hatalmas adat továbbra is az üzleti életben maradjon. De hogyan szándékozik megtartani közönségüket, amikor egy időbe telik, amíg a webhelyeik megjelennek (vagy a webhelyet teljesen leállítja egy DDoS-támadás), és a közönségnek sokáig kell várnia a webhely megtekintésére. Ez óriási felhasználói élmény lesz, és ez óriási vállalatokat évente hatalmas bevételektől veszíthet.

Hogyan működik a rendszer

Val vel Gladius.io, a felhasználók pénzt kereshetnek asztali számítógépeikkel, ha a Gladius.io Desktop klienst futtatják számítógépükön a háttérben. A bányászattól eltérően az alkalmazást az operációs rendszertől függetlenül futtató felhasználók nem generálnak új tokenteket, de a hálózati sávszélességük részeként fizetnek, és a számítógépes területet felhasználják a weboldalak gyorsabb eljuttatásához a világ közönségéhez.

A Gladius.io asztali kliens

Az Asztali csomópont kliensek könnyűsúlyú alkalmazások, amelyek a háttérben futhatnak. A főbb operációs rendszerek jelenleg támogatják. Az ügyfelek olyan interfészek, amelyek kapcsolódnak a pool hálózatokhoz, ahol az összes munka zajlik. Bár minden csomópont létfontosságú az ökoszisztéma számára, bármelyik csomópont lemerülése egyáltalán nem befolyásolja a védelem elvesztését vagy a helyszolgáltatás elvesztését a blokklánc felett.

A csomópont lehetővé teszi, hogy a számítógépek, amelyekre telepítve vannak, ellenőrizzék és visszaküldjék a jóváhagyott alkalmazásokra vonatkozó kéréseket a készlethez, és blokkolják az interneten keresztül a rosszindulatú kéréseket is. Minden érvényes kérés több pénzt jelent a csomópont kliens számára, és az adott csomópont a token magasabb százalékát kapja meg, ami valódi pénzérték.

Gladius Token akció

A Gladius Network lehetőséget ad a korai madaraknak, hogy megszerezzék tokenjüket egy kicsit, mielőtt a token életbe lépne. Az ICO-nál megszerzett tokenek hatalmas százalékkal rendelkeznek, amelyeket nem kap, amikor a projekt beindul. Az Ethereummal folytatott ICO során megvásárolt minden tokennek van egy speciális Gladius tokenje, amelyet cserébe kap. Ezekre a tokenekre van szükség a csomópontok webhelyek általi fizetéséhez, emellett lehetővé teszi a sávszélesség és a tárhely bérbeadásában való részvételt, a CDN fizetését és végül poolok létrehozását..

ICO menetrendek
 • Privát és nyilvános token eladás lesz.
 • A Token előtti privát eladás folyamatban van, és a tervek szerint 2017. november 23-a lesz. A részvételhez levelet kell küldenie, hogy e-mailt küldjön [e-mail védett] vagy csatlakozzon hozzájuk hivatalos távirati csoport.
 • A nyilvános pre-token értékesítés a tervek szerint november 24-én kezdődik és 2017. december 30-án ér véget. 600 Gladius Tokent kapsz 20% bónusszal minden adományozott Ethereumról.
 • A Gladius Token fő nyilvános értékesítése 2018. január 14-én kezdődik, és a tervek szerint négy hétig fog tartani.
 • A nyilvános eladás első hetében Ethereumonként 525 tokent és 5% bónuszt kap.
 • A második héten 515 zseton Ethereumonként és 3% bónusz.
 • A harmadik héten 505 zsetont kap 1% bónusszal minden adományozott Ethereum után.
 • A negyedik hét, 500 Gladius Token Ethereumon, jutalom nélkül.

A Gladius Token Sale-ben való részvételhez meg kell Itt regisztrálj.

Gladius.io programok és indítási ütemezések
 • 2017. október 15 – Megkezdődik a privát előértékesítés és a külső adománygyűjtés (éljen most)
 • 2017. október 30 – Alpha platform kiadás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teszteljék a Gladius Tokenek használatát.
 • 2017. november 24 – Nyilvános elővételi megnyitó
 • 2018. január 14 – Nyilvános ICO
 • 2018. március – DDoS és CDN indítás.
 • 2018. augusztus – Teljes hálózatindítás.
 • 2018. december – A rendszer optimalizálása a jobb teljesítmény érdekében.
Következtetésképpen

A Gladius.io A Network biztosan játékváltó lesz, ha végre elindul. A Blockchain erejének kihasználása, az összes erőforrás egyesítése a hatékonyság és a nagyobb biztonság érdekében az interneten befektetnivaló. A lehetőség arra, hogy pénzt keressen a fel nem használt erőforrások felszabadításával, szintén hihetetlen, és valami olyasmi, ami izgatja az internetet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map