Hol lehet megvásárolni az XEM-et és hogyan kell tárolni

A NEM kriptovaluta, jelezve, hogy az Új Gazdaság Mozgalom egy vállalati blokklánc-megoldás, amely a következő blokklánc-gazdaságot hajtja végre. A XEM szimbólum a tőzsdéken a NEM-et jelenti. Ha kíváncsi arra, hogy hol vásárolhatja meg az XEM-et, és hogyan kell fenntartani, ez a megfelelő anyag az Ön számára.

Először az NXT villájának szánták, de a közösség tagjai úgy döntöttek, hogy teljes egészében egy frissen kódolt blokklánccal készülnek. A NEM alfa verziója 2014. június 25-én jelent meg, első stabil kiadásával 2015. március 31-én. A platform Catapult verziója hamarosan megjelenik, amint átírják C ++ programozási nyelven.

A NEM hatásköröket úgy hívják, mint intelligens eszközrendszereket. A blokklánc biztonságos és a tranzakciókat egy globális hálózat dolgozza fel, amely a NEM szoftvert futtatja. A NEM blokklánc az Eigentrust ++ algoritmus testreszabott változatát is használja, amely hírnévrendszert hajt végre a hálózat csomópontjain.

A NEM valóban azt a lenyűgöző rendszert kínálja, amely jelentős szerepet játszik a blokklánc-alapú gazdaság következő generációjában. A NEM könnyen fejleszthető, rugalmas és egyben egyedi Pol rendszer is, így a platform vonzó választás minden fejlesztő vagy szervezet számára, aki blokklánc technológiai megoldást kíván megvalósítani.

A megfelelő NEM pénztárca kiválasztása

Mielőtt kiválasztaná, honnan vásárolja az XEM-et, szüksége lesz egy biztonságos pénztárcára. Tehát úgy dönt, hogy befektetni szeretne a NEM-be, és néhány NEM kriptovalutát szeretett volna tartani, akkor minden bizonnyal meg kell tennie, hogy NEM-érméit biztonságos helyen tárolja az irányítása alatt. Ha NEM-érméit tőzsdén vagy online pénztárcában tartja, az adott eladó kegyelmében tarthatja Önt. Tárolják és ellenőrzik az Ön kriptovalutáit. Ha úgy döntenek, hogy előzetes értesítés nélkül bezárnak, vagy ha a platformot feltörik, esélye van elveszíteni az érméit, anélkül, hogy bármilyen módon visszaszerezné őket.

Hol lehet XEM kriptovalutát vásárolni

A NEM használatával csak néhány lehetőség van az offline pénztárcákra; a NEM Nano pénztárca és a NEM mobil pénztárca a legjobb, ha NEM-érméit tárolja, miközben ellenőrzése alatt áll az érméi, lehetőséget adva azok visszaszerzésére eszközvesztés vagy sérülés esetén.

A NEM Nano Wallet egy asztali pénztárca, amely kompatibilis a főbb operációs rendszerekkel, például a Mac, Windows és Linux operációs rendszerekkel.

A NEM mobil pénztárca viszont elérhető Android vagy iPhone készülékekkel.

Bár a NEM mobil pénztárcája hasznos lehet, az asztali opció biztonságosabb módja lehet a NEM-érmék tárolásának, különösen akkor, ha biztonságosabb platformokat használ, például Linux vagy Mac operációs rendszereket.

Lépésenkénti útmutató a NEM Nano Wallet for Desktop alkalmazáshoz

Meglátogatni a NEM Wallet hivatalos letöltési oldal az operációs rendszer verziójának kiválasztására, amelyre telepíti – Windows, Mac vagy Linux.

  • Töltse le és nyissa meg a pénztárcát az asztalon.
  • A pénztárca megnyitásakor kattintson a „Regisztráció” linkre.
  • Válasszon a rendelkezésre álló különféle pénztárca lehetőségek közül; Egyszerű pénztárca, Brain Wallet vagy a Private Key pénztárca. Javasoljuk, hogy menjen a Simple Wallet mellé.
  • Válasszon nevet a pénztárcájának.
  • Hagyja a Hálózat szakasz alapértelmezett beállítását „Mainnet” néven.
  • Adjon meg egy biztonságos jelszót.
  • Kattintson az „Egyszerű pénztárca létrehozása” linkre, és a pénztárca a.wlt fájlként kerül mentésre, amely tartalmazza a tokenek helyreállításához szükséges magánkulcsokat.
  • Töltse le a .wlt fájlt és másokat, és tárolja offline állapotban, majd kattintson az ‘Elfogadom’ gombra.
  • A megjelenő bejelentkezési oldalon válassza ki az újonnan létrehozott pénztárcát, írja be a jelszavát, és kattintson a bejelentkezés gombra.

Ezzel a pénztárca felületére jut, ahol megkezdi a NEM kriptók fogadását és küldését.

A NEM mobil pénztárcájának letöltése egyszerű. Meglátogathatja a NEM letöltési oldalát is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő pénztárcát tölti le Android- és IOS-eszközeihez.


Hogyan és hol lehet megvásárolni az XEM-et

Van néhány módja annak, hogy a NEM (XEM) érméket különféle tőzsdéken szerezhesse be USD használatával vagy az egyik jelentős kriptovaluta NEM-re történő cseréjével..

XEM vásárlása USD-vel

Kevés tőzsde teszi lehetővé NEM-érmék USD-val történő megvásárlását. A Livecoin, YoBit, és Exrates egyelőre a tőzsdék állnak rendelkezésre. Ne feledje, hogy a legtöbb platformon igazolnia kellene személyazonosságát, hogy bármilyen kriptovalutát USD használatával vásárolhasson.

Hol vásárolhat XEM-et a BTC vagy az ETH cseréjével

Jó néhány lehetőség van XEM érmék vásárlására BTC vagy ETH kriptovaluták használatával. Ha Önnek Bitcoin vagy Ether tulajdonosa, akkor eladhatja őket XEM-re Bittrex, Upbit, HitBTC, OKEx, Livecoin, és COSS cserék.

A korábban említett tőzsdék listája között a Livecoin tőzsde lehetőséget ad bitcoinok vásárlására USD-vel, majd közvetlenül a tőzsdén kereskedve XEM-mel. A felsorolt ​​egyéb tőzsdék megkövetelik, hogy a bitcoinjait vagy étereit más tőzsdékről vásárolja meg, elküldje ezekre a platformokra és kereskedjen a NEM-mel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map