Mi a Bitcoin Private – minden, amit tudnod kell

Egyértelmű, hogy a mag Bitcoin protokoll hiányzik a magánélet és a névtelenség. Bár a kormány szereti a Bitcoin-t névtelennek nevezni, még messze van tőle. A felhasználók bizonyos mértékig rejtett identitással rendelkeznek a Bitcoin. Különböző fejlesztők javaslatokat tettek arra, hogy kölcsönözzenek elemeket a Monero protokollból, hogy a jövőben teljesen követhetetlen platformot érjenek el. Amíg ez nem történik meg, valószínűleg több olyan villa lesz, amely több frissítést kínál a biztonság szempontjából és névtelenül.

Mi a Bitcoin Private?

Bitcoin Private (BTCP), a magánéletre összpontosító bitcoin, amelynek villája ZClassic (ZCL), kombinálva a ZCL felhasználatlan tranzakciós kimenetét (UXTO) a Bitcoin (BTC) kimenetével.

Bitcoin Private elágazott a Bitcoin-tól a 2018. február 28. A ZClassic és a Bitcoin tulajdonosok a pillanatfelvétel előtt tartott érmékért kapják meg a Bitcoin Private szolgáltatást. Akik kiváltsággal követelhetik a Bitcoin privát érméit, azok tartják a ZClassic-ot a ZClassic pénztárca.

A Bitcoin Private a ponttól-pontig digitális valuta olyan formája, amelyben harmadik fél nem vesz részt. A tranzakciókat csomópontok közvetítik és ellenőrzik, mielőtt azokat továbbadnák a bányászoknak jóváhagyásra. A Bitcoin Private-nek jelentõsebb blokkmérete van Bitcoin; ez kétségtelenül az egész világon érdekli a felhasználókat, mivel ez kevesebb tranzakció-visszaigazolási időt jelent.

A villáról

A Február 28, mind a ZClassic, mind a Bitcoin blokklánc pillanatképe elkészült, és az egyes kriptovaluták tulajdonosai jogosultak a Bitcoin Private (BTCP) kriptovalutákra. A terjesztés 1: 1 arányban van, ami azt jelenti, hogy a ZCL és a BTC tulajdonosai 1 BTCP-t kapnak minden náluk lévő 1 ZCL vagy BTC tokenért. A BTCP főhálója körülbelül két nappal a pillanatfelvétel elkészülte után indult. Összesen 21 millió érme keletkezne a BTC és a ZCL keringő kínálatának egyesítése eredményeként.

Bejelentésén Bitcoin Private villát 2017 vége felé néhány hét alatt a ZCL-érmék ára körülbelül 4-ről 90 dollárra nőtt.

Hogyan működik a Bitcoin Private?

A Bitcoin Private protokoll rövidebb blokkideje kevesebb, mint 3 perc, és sokkal kiterjedtebb blokkmérete 2 MB, mint a Bitcoin magé. A munka algoritmusának igazolása ASIC-rezisztens, de GPU-barát a bányászat számára.

Általánosságban elmondható, hogy a Bitcoin Private egyik előnye az összes többi verzióval / villával szemben a magánélete. Ugyanaz a technológia, mint a ZClassic esetében, a zk-snarks (nulla tudású snarks). Az ilyen technológiákon közzétett kifizetések az átláthatóság érdekében áthaladnak a nyilvános blokkláncon, de az egyes tranzakciók részletei, amelyek magukban foglalják a címzettet, a tranzakció feladóját, rejtve és nyomon követhetetlenek maradnak.

A többi kriptovalutához hasonlóan a Bitcoin Private decentralizált jellege további előnyt nyújt, mint a Bitcoin. A hálózaton végrehajtott tranzakciók egyenrangúak (küldőtől fogadóig) közvetítők bevonása nélkül. A hálózati csomópontok a blokkláncán végrehajtott tranzakciókat kriptográfia segítségével ellenőrzik, és rögzítik a nyilvános főkönyvön. Kissé nagyobb blokkmérete viszont gyorsabbá teszi a nagyobb biztonság és névtelenség biztosítását, mint a különböző Bitcoin verziók.


Hogyan igényelheti Bitcoin privát kriptovalutáit

Vegye figyelembe, hogy csak azok, akiknek van Bitcoin vagy ZClassic a pénztárcájukban a blokklánc pillanatképe előtt tárolt kriptovaluták jogosultak a BTCP-érmék igénylésére.

Igényelve a BTCP a használt pénztárcától is függ. A Bitcoin Private csapata azt javasolja, hogy a BTC vagy a ZCL érméket helyezzék át egy új címre, mielőtt biztonsági okokból a magánkulcsokkal jelzőket igényelnének a villához..

Az Electrum pénztárca használata

tudsz Letöltés, bontsa ki és futtassa az Electrum futtatható fájlt a számítógépén. Ezután hozzon létre egy új pénztárcát. Írja be a pénztárca és a magánkulcsokat, majd kattintson a söpörés gombra. Ekkor megjelenik egy üzenet a privát kulcsok megadásához, majd az új címre söpörni a Bitcoin Private érméket.

Teljes csomópontú pénztárcák használata

A teljes csomópontú pénztárca használatához frissíteni kell a java-t. Letöltés, csomagolja ki és futtassa a BitcoinPrivateDesktopWallet.jar fájlt. Indítsa el, és hagyja, hogy a blokklánc szinkronizálódjon. Kattintson a „pénztárca”, majd az „Egy privát kulcs importálása” elemre. Amikor a rendszer kéri a seprést, kattintson az „igen” gombra, és várja meg, amíg a blokklánc fejlécei letöltődnek.

Pénztárcák Bitcoin privát kriptovaluták tárolására

Néhány pénztárca áll rendelkezésre a Bitcoin Private érméihez, és egyre több harmadik féltől származó multi-cryptocurrency pénztárca-kereskedő támogatja a BTCP érmék támogatását.

  • Lehetősége van a Full Node asztali pénztárca használatára, amely letölthető az operációs rendszer minden verziójához, amely a Bitcoin Private webhelyről érhető el. GitHub oldal.
  • Lehetőség van az Electrum pénztárca használatára is. Ez a pénztárca is elérhető letöltve a GitHub-ra.
  • Papír pénztárca választható azok számára, akik jól érzik magukat. A Papír pénztárca oldal A Bitcoin Private team segítségével a felhasználók könnyedén létrehozhatnak egy-, többaláírási és tömeges pénztárca-címeket.
  • Ahogyan azt bejelentette Coinomi a Bitcoin Private érme támogatásáról azóta felvették ezt a Coinomi érmék listájára. Azok a felhasználók, akik androidos eszközeiken frissítették a Coinomi alkalmazás verzióit, mobilkészülékeikből fogadhatnak és küldhetnek Bitcoin Private tokent.

Hol lehet megvásárolni a BTCP-t

Bitcoin Private (BTCP) 2017. március elején került be a Satoshi kereskedelembe. Ezen kívül a kereskedés is él Nanex, jól ismert csereprogram a NANO közösségben. A Bitcoin Private alkalmazásnak van egy olyan alkalmazása is, amely szerepel a Binance és a HitBTC listán jelentette ki hogy felsorolják a BTCP-t is.

A Bitcoin Private-et jelenleg cserélik TradeSatoshi a Bitcoin, a Litecoin, a Tether, a Dózse és a Bitcoin Cash számára.

Árelemzés

A BTCP kikiáltási ára 65,82 dollár volt. Az eddigi legalacsonyabb érték 60,39 dollár volt, a legmagasabb pedig 85,68 dollár volt CoinCodex. Az ár a közösségi elvárásoknak megfelelően még mindig meglehetősen alacsony – ami azt reméli, hogy a top 10 tőzsde felsorolja a BTCP-t, és nagyobb kockázat nélkül kereskedhetnek érmeikkel..

Hogyan működik a Bitcoin Private Mining

A Bitcoin Private felhasználja Equihash. Ez azt jelenti, hogy a bányászok bármely Zcash-bányászt igénybe vehetnek a Bitcoin Private bányászatához. Ne felejtse el beállítani a készlet URL-jét a portszám mellett.

Van egy hivatalos bányászati ​​medence is, amelyhez csatlakozhat. Magukat a Bitcoin Private fejlesztői építik és működtetik. Van néhány más pool is, amelyekkel bányászhatja a BTCP érméket, a poolok listája megtalálható a Bitcoin Private oldalán hivatalos oldal.

Annak érdekében, hogy könnyebben kiválaszthassa, melyik készletet kell bányászni, felosztja a közösségi szponzorált poolok listáját, amelyet azok igazoltak, amelyeket még nem erősítettek meg. Fontos, hogy óvatosak legyünk, mielőtt csatlakoznánk az igazolatlan bányatárakhoz.

A csapat a Bitcoin Private mögött

A Bitcoin Private projekt mögött egy csapat áll. Mivel a Bitcoin Private közösségvezérelt, több mint 200 közreműködő és több mint 20 mérnök volt, aki 30 napon belül csatlakozott a Bitcoin Private protokoll fejlesztéséhez, és a lista folyamatosan növekszik, mivel több embert fogadnak a csapat.

Következtetés

A BTCP a két protokoll közül a legjobbakat ötvözi; Bitcoin és ZClassic. Megvalósítja a ZClassic magánjellegét, miközben kibővíti a Bitcoin funkcionalitását.

Ha többet szeretne megtudni a projektről, keresse fel az alábbi linkeket:

Hivatalos honlapján

Fehér papír

Fork GYIK oldal

GitHub

Twitter

Facebook

Reddit

Viszály

Távirat

Wikipédia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map