Mi az a DragonChain (DRGN) – minden, amit tudnod kell

Gondolkodott már azon, hogy nézne ki egy Disney kriptovaluta? Nem? Én sem, amíg meg nem tudtam a Dragonchain-t, egy jó nevű ICO-platformot, amely az elmúlt hónapokban több mint 600% -kal nőtt.

Mi a Dragonchain?

A Disney végső irányítása alatt álló csapat hozta létre, mielőtt a nonprofit Dragonchain Foundation-nek adták, a Dragonchain (DRGN) a Dragons kriptovalutát használja inkubátor, piactér, blokklánc és üzleti platform működtetésére. Kezdetben a Dragonchain csapatát a Disney irányította.

Hogyan osztották el a Dragonchain-t?

A DRGN-t először egy ICO terjesztette, amely 2017 októbere és novembere között futott. Az ICO esetében a Dragonchainnek nem volt felső határa a járulékokra, vagyis a közreműködőknek számos zsetont adtak, amely megegyezett a teljes hozzájárulás részarányával..

Annak ellenére, hogy nem teljesítette a finanszírozásra kitűzött célját, a Dragonchain úgy döntött, hogy mégis folytatja a projektet. Az ICO a Sárkányok 55% -át osztotta szét, míg a többit a következőképpen osztották fel:

 • 20% a Dragonchain alapnak
 • 10% tartalékban van
 • 10% a Dagonchain alapítványnak
 • 5% a Dragonfundban.
 • Érdemes megjegyezni, hogy a DRGN értéke 600% -kal nőtt.

Mi a Dragonchain inkubátor?

A „Dragonchain Crowd Scaled Inkubátor” a kisebb projekteknek a meglévő infrastruktúra használatával segíti növekedésük felgyorsítását. Kicsit ironikus, tekintve, hogy a Dragonchain ugyanúgy indult, az Ethereum blokkláncát használva, akárcsak a Monaco és az OmiseGo. A Dragonchain platformja ICO-k futtatására használható, vagyis még a funkciók teljes kifejlesztése előtt is képesek működni.

A Dragonchain felhasználói korai hozzáférést kapnak a Dragonchain platformot használó projektekhez, néhány felhasználó kedvezményekhez is hozzáférhet az „alvás pontszámától” függően. Ezt a pontszámot kiszámítják a felhasználó tulajdonában lévő érmék mennyiségének és azok tárolásának időtartamával.

A Slumber-pontszámot nem cserélik ki a tőzsdén tartott Sárkányok, csak azok, akiket egy pénztárcában tartanak, amelyekhez Ön a magánkulcsot illeti. Ha tranzakciót hajt végre, akkor a szunnyadó pontszám visszaáll, ami ösztönzést jelent az érmék tartására, csökkentve azok piaci kínálatát.

Slumber Score kiszámítása

A Dragonchain hivatalos honlapján található egy számológép, ahol megadhatja az ERC20 címét. Ha ez megvan, kiszámítja az alvás pontszámát. Ha tudni szeretné a pontszám mögött álló matematikát, olvassa el az alábbi képletet.

A Dragonchain egyéb jellemzői


A Dragonchain piaca lehetővé teszi a Dragon tokenek intelligens szerződésekre és szolgáltatásokra, például szoftverfejlesztésre, toborzásra, jogi és marketingre cserélését..

Magánélet

Ezekhez az intelligens szerződésekhez a Dragonchain magas szintű adatvédelmet kíván biztosítani. Ezek az „intelligens szerződések” akkor aktiválódnak, amikor egy feltétel teljesül, és a blokkláncra kerülnek, így teljesen decentralizáltak. De ezek a szerződések érzékeny információkat tartalmaznak, beleértve az ügyfelek nyilvántartását is – ezért a Dragonchain célja, hogy az információkat titokban tartsa, miközben hozzáférhetővé és használhatóvá teszi azokat..

Kódolási rugalmasság

Bár a Dragonchain kódolva van a Pythonban, a rugalmasság beépül a piacba. Lehetővé teszi az intelligens szerződések C #, Python, Java és Node csomópontokba írását. Ez a többnyelvű támogatás fontos a kriptovaluták számára, rugalmasságot biztosítva azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a kriptovalutától eltérő nyelveket használnak.

Az Ethereum nem rendelkezik ezzel a rugalmassággal, ahelyett, hogy megkövetelné, hogy a projekteket és az intelligens szerződéseket a Solidity-ben írják meg. Ez a nyelv azonban nem nagyon alkalmas kezdőknek, és nem szokták használni.

ERC-20

A Dragonchain egy ERC-20 token, ami azt jelenti, hogy az Ethereum blokkláncon fut, bár tervezi, hogy elválik ettől, és 2018-ban valamikor elindítja saját platformját. A Dragons tárolásához ERC-20 token, myEtherWallet és a A Ledger Nano S egyaránt támogatja a Dragonchain-t.

Hogyan lehet megszerezni a Sárkányokat

Jelenleg a Sárkányok csak a KuCoin és az EtherDelta révén vásárolhatók meg. Mivel a Dragonchain jelenleg nem szerepel egyetlen nagy kriptovaluta tőzsdén sem.

Kucoin, egy kínai tőzsde számos új kriptovalutát sorol fel, amelyek potenciált mutattak, valamint több általános érmét, például Bitcoin, Litecoin, és Ethereum.

Etherdelta lehetővé teszi, hogy saját Ether pénztárcájából kereskedhessen, mivel ez decentralizált csere.

Annak ellenére, hogy nem szerepel rajta, a Dragonchain központja közvetlenül a washingtoni seattle-i Bittrex iroda mellett található. Talán ez segít abban, hogy hamarosan felkerüljön a Sárkányok listája, ami hozzájárulhat az érme árának emeléséhez.

Binance, egy másik nagy tőzsde „a hónap érme” versenyt rendez, amelyben a kriptográfiai közösség szavazatait kéri, hogy eldöntsék, mely új érméket kell hozzáadni a cseréhez. Ez lehetõség lehet a Dragonchain számára. Tekintettel arra, hogy a Dragonchain 2018 januárjában a harmadik lett ezen a versenyen, amelyet a Raiblocks és az Experience Points vert meg, így hamarosan láthatjuk, hogy megnyeri a „Hónap érméjét”.

Ha ez nem működik, a Binance lehetővé teszi a fizetős tőzsdei bevezetést cseréjéhez. Bár hivatalos információ nem található, feltételezzük, hogy a fizetett tőzsdei bevezetés körülbelül 100 000 USD-ba kerülhet.

Bányászható-e a Dragonchain?

Nem. Mivel a Dragonchain az Ethereum blokkláncon fut, nem lehet bányászni, bár azon gondolkodnak, hogy olyan „oldalláncokat” kell hozzáadni, amelyek lehetővé teszik a jövőben a bányászatot. Amint a rögzített számú Sárkány (433 494 437 DRGN) piacra kerül, új érmék nem jönnek létre.

A Dragonchain nyílt forráskódú?

Igen. A Dragonchain forráskód megtalálható a hivatalos személynél Dragonchain Github.

Mitől különleges a Dragonchain?

A Dragonchain csapata saját maga válaszolt erre a kérdésre a weboldalán, kijelentve:

 1. Hibrid rendszer, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy saját lánccal rendelkezzenek
 2. Korlátozott kitettség az intelligens szerződéses adatoknak
 3. Több pénznem támogatás, egy láncban
 4. Többnyelvű intelligens szerződés interaktivitás
 5. Szerver nélküli architektúra az Amazon Web Services (AWS) segítségével
 6. Saját inkubátor és piactér

Mivel hasonló célokkal és technológiával rendelkeznek, érdekes lesz megnézni, hogy a Dragonchain miként jár a többi kriptovalutával, például az Enigma, az Ethereum és a Cardano ellen. Természetesen a Dragonchain egyedülálló tulajdonságai, mint például az inkubátor és az alvás pontrendszere, mindenképpen segítenek abban, hogy kitűnjön a többi kriptográfiai lehetőség közül.

A Sárkánylánc-közösség

1.181 felhasználó csatlakozott a Dragonchain Reddit közösséghez, ez meglehetősen kevés a többi érmeprojekthez képest. Bár, mivel ez egy új projekt, a közelmúltban kezdték kereskedni, a szám hamarosan növekedni kezdhet. @dragonchaingang a Twitteren jobban járnak, 29 000 követővel, így itt egyre nagyobb követők lehetnek.

A Sárkánylánc jövője?

A Dragonchain néhány nagyon jó tulajdonsággal rendelkezik a fejlesztés során, így jó lenne látni, mi fog történni ezután. Kövesse a hivatalos Dragonchain Twitter-fiókot, hogy kövesse nyomon a történéseket itt és ellenőrizze az árát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map