Mi az a Lisk Cryptocurrency (LSK)? Minden, amit tudnod kell

Mi az a Lisk?

Lisk egy nyílt forráskódú blokklánc platform, amelyet az Lisk (LSK) tokenek amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a decentralizált alkalmazások (dApps) kódolását a JavaScript programozási nyelven. A Lisk segítségével a fejlesztők alkalmazásokat építhetnek a Lisk Hálózathoz kapcsolt oldalláncukra, és egyéni tokenjükkel is.

Ebben az értelemben a Lisk hasonló az Ethereum blokklánchoz. A Lisk platformot azonban nem intelligens szerződések létrehozására, hanem különféle alkalmazások és funkciók fejlesztésére építették a LISK AppSDK keretrendszer.

Annak érdekében, hogy a blokklánc fejlesztése könnyen hozzáférhető legyen, a Lisket a Crypti elágazta Max Kordex és Oliver Beddows 2016 májusában.

A Lisk App SDK segítségével a fejlesztők háttéralkalmazásokat és kezelőfelületet is kifejleszthetnek. Ezután funkciókat is létrehozhat az alkalmazásaikhoz és a felhasználói interfészekhez a Lisk App SDK-val. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy blokklánc-alkalmazásokat kényelmesen, letölthető csomagban hozzanak létre. Ezeknek az alkalmazásoknak a kezelőfelülete decentralizált módon érhető el, ami a blokklánc-ipar egyedülálló tulajdonsága, mint jelenleg.

Mi teszi a Lisk egyedivé?

Számos fejlesztői eszközkészlet és blockchain platform létezik, de a Lisk reméli, hogy a Java segítségével írt szoftverfejlesztő készlete különbözik elérhetőségétől. A Lisk segítségével a fejlesztők a felhasználói élményre is összpontosíthatnak, ellentétben más platformokkal.

A mainchain biztonságot és stabilitást nyújt. Az oldalláncok korlátlan rugalmasságot tesznek lehetővé. A Lisk helyet biztosít a fejlesztőknek, hogy létrehozzanak egy saját blokklánc-hálózatot, amely teljes ellenőrzésük alatt áll.

A fejlesztők képesek hálózatot oldallánc formájában is létrehozni anélkül, hogy túl sok erőfeszítést és időt fordítanának egy blokklánc teljes felépítésére az alapoktól. Lisk ezt sokkal gyorsabbá teszi.

Hogyan lehet használni a Lisk SDK alkalmazást?

A Szoftverfejlesztő készlet használatának lehetőségei korlátlanok. Lehetőség lesz decentralizált közösségi hálózatok, játékok, hírnökök és minden más platformfüggetlen alkalmazás fejlesztésére. A jó rész az, hogy a fejlesztőnek nem lesz gondja a peer-to-peer hálózati protokollok követésével vagy konszenzusos algoritmusok fejlesztésével.

Hogyan kezdjük el a Lisk használatát?

Nak nek használja ki a Lisk teljes képességeit, egy fiók létrehozásával és a Lisk pénztárca, majd indítsa el az alkalmazást. Ezek után beszerez néhány LSK-tokent, amelyeket különféle kriptovaluta-tőzsdéken lehet megvásárolni. Tokenek szükségesek a Lisk platformon végrehajtott minden művelethez, így az LSK megszerzése nem opció.

Most testreszabhatja fiókja funkcióit, tetszése szerint, beleértve a második jelszó hozzáadásának lehetőségeit a nagyobb biztonság érdekében. Most már készen áll az eszközök felfedezésére a Lisk Blockchain Explorerben. A Lisk közösség legfontosabb híreit ellenőrizze LiskMagazine.

Decentralizált alkalmazásfejlesztés a Lisk-en


Decentralizált alkalmazásokat / Blockchain alkalmazásokat hívnak. Több szerveren futó alkalmazások, amelyek biztonságot és üzemidőt rejtenek, és egy teljesen új üzleti modellt is bemutatnak. A Lisk egyik erőteljes tulajdonsága, hogy decentralizált alkalmazásokat telepíthet, kezelhet és terjeszthet egy helyen, a zökkenőmentes felhasználói élmény mellett.

A decentralizált alkalmazások tartalmazzák az elülső és a háttér-csomagokat. Az okos szerződés viszont csak háttér-folyamat. Más szóval, az intelligens szerződések decentralizált alkalmazásának fejlesztése azt jelenti, hogy a kezelőfelületen harmadik féltől származó rendszerekre kell támaszkodnia.

A Lisk csapata egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi az újoncok és a szakemberek számára, hogy egyértelműen megértsék a Lisk platformot dokumentáció az LSK küldéséről és fogadásáról, az alkalmazások letöltéséről és így tovább anélkül, hogy technikai stréberek lennének.

Pénztárca beállítása a Lisk számára

A Lisk Nano az LSK tokenek hivatalos pénztárcája. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakciókat fogadjanak és küldjenek a Lisk Hálózaton. Egyszerű felhasználói felületet is biztosít a fejlettebb funkciókhoz, például a küldött szavazásához vagy egy második jelszó regisztrálásához.

A Lisk Nano használatával nem szükséges a blokklánc szinkronizálása, mivel a pénztárca összekapcsolódik a Lisk Foundation által üzemeltetett hivatalos Lisk csomóponttal.

A Lisk megvásárlása

A Lisk felkerült néhány tőzsdére. Ezek sok lehetőséget kínáltak a befektetők számára a Lisk (LSK) tokenek megvásárlására. Az LSK fiat használatával megvásárolható, és más kriptovalutákkal is cserélhető. Az LSK tokeneket felsoroló kriptovaluta-tőzsdék tartalmazzák Binance, YoBit, CoinEgg, Upbit, Bit-Z, Bittrex, BitBay, Poloniex, Huobi, HitBTC, Livecoin, ChaoEX, Exrates, Coinroom, Gate.io, és a LiteBit.eu. A Lisket kriptovalutákkal és fiatokkal is cserélheti / vásárolhatja a Changelly felület.

A csapat a Lisk mögött

Vannak, akik könnyedén dolgoznak annak érdekében, hogy ez a projekt sikeres legyen, de itt van két figyelemre méltó ember, akiket ismernie kell.

Max Kordek – elnök és alapító

Kordek vállalkozó, akit érdekelnek a zavaró technológiák. Nagy tapasztalattal rendelkezik a blokklánc-technológiában és látja a blokklánc-alkalmazások sok lehetőségét, társalapítója volt a Lisknek.

Oliver Beddows – alelnök / alapító

A Beddows egy teljes verem fejlesztő, több mint 15 éves munkatapasztalattal rendelkezik a vállalati alkalmazások építésében. A Lisk társalapítója azzal a céllal, hogy inspirálja és lehetővé tegye a fejlesztők számára álmaik decentralizált alkalmazásainak felépítését.

Mivel a Lisk a decentralizációra összpontosít, a Lisk Alapítvány világszerte olyan vállalkozókkal dolgozik, mint New York, Berlin és Zug. Az alapcsapat berlini székhelyű.

Következtetésképpen

A Lisk értékes eszköz a fejlesztők számára a decentralizált platformok felépítésének egyszerű módjai után. A Lisk SDK készlettel a fejlesztők ideje lecsökken, lehetővé téve számukra, hogy az alkalmazások tökéletesítésére összpontosítsanak, ahelyett, hogy aggódnának a fő blokklánc részletei miatt.

A Lisk (LSK) szintén kiváló kriptovaluta, mivel az embereket az a jutalmazott rendszer jutalmazza, hogy néhány LSK tokent tartanak a pénztárcájukban..

Hasznos Linkek

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map