Mi az a Nucleus Vision (NCASH)? Minden, amit tudnod kell

Nucleus Vision, ismert, mint nCash 2014-ben indult Nucleus Vision A platform az, hogy megkönnyítse a vásárlást azáltal, hogy az ügyfelek nyilvántartásai segítségével pontos döntéseket hoz a termékpreferenciákról a tárgyak internete (IoT) segítségével, WiFi vagy Bluetooth használata nélkül..

A technológiát jelenleg tíz kiskereskedelmi üzlet használja Indiában, és a kriptovaluta- és árukiskereskedelmi iparág érintett vállalatai is támogatják..

Tim Draper, aki az egyik legkorábbi befektetője a Nucleus Vision projektben való részvétel és az olyan társaságokkal való kapcsolattartás, mint Skype és Hotmail, a Nucleus Vision projekt segítségével újból forradalmasítani kívánja a technológiai ipart.

Mi a különleges a nukleáris jövőképben?

Sok-sok technológiát indítottak el napi szinten, és sokkal nehezebb, mint valaha, megmondani, melyikbe kell befektetni. Ennek ellenére mindig van egy probléma, amelyet minden nagyszerű projekt megold.

Mert Nucleus Vision, hajlamos teljesen megváltoztatni azt a módot, ahogy a kereskedők kölcsönhatásba lépnek az ügyfelekkel / ügyfelekkel a fizikai üzletekben a A tárgyak internete technológia.

A platform a pénzügyi tranzakciók sokkal gyorsabb és gyorsabb módját is megvalósítja a modern kiskereskedelmi élmény érdekében nCash token.

Hogyan működik

A folyamatot 5 egyszerű lépésben ismertetjük:

 • Az ION érzékelő készüléket a kiskereskedő kimenetéhez kell felszerelni.
 • Az ügyfeleket a szenzoron keresztül, 200 méteren belül azonosítják a kimenetig, amelybe a készülék be van építve.
 • A biztonságos pálya réteg védi az ION érzékelő és az ügyféleszköz között továbbított adatokat.
 • Az ügyfél valós idejű adatait jóváhagyáskor megosztják a kimenettel.
 • Az ügyfelek ajánlási ajánlatokat és kedvezményeket kapnak értesítésekként.

A … val Nucleus Vision platform, áruház tulajdonosai beállíthatják az úgynevezett ION üzleteikben. Ez egy nagyon egyedi eszköz. Képes felvenni az egyedi személyi jeleket egyedi telefonjelekkel, amikor közelednek, a készülék 200 méteres körzetében, Bluetooth, wifi vagy arcfelismerés nélkül.

Ahogy az ügyfelek vásárolnak, a vásárlási tapasztalataikról adatokat szolgáltatnak és rögzítenek az úgynevezett globális ökoszisztémában IDEGSEJT. Az ION eszközök által összegyűjtött adatokat összegyűjtjük, és a platformon meghatározott célokra harmadik feleknek eladhatjuk. Ami az adatvédelmet illeti, minden ügyfél választja, megosztja-e adatait, vagy sem, amelyet folytat a fizetési folyamat során – ha akarják, névtelenek maradhatnak. Ennek a platformnak az az előnye az ügyfelek számára, hogy nCash tokenekben jutalmazzák őket a vásárlási tapasztalataik megosztása érdekében. Miután az ügyfél 200 méteres hatótávolságon kívül van az üzletig, a felhasználók lekapcsolódnak, mivel az eszköz földrajzilag nem követi nyomon az embereket.

A kiskereskedelmi termékipar sok más blokklánc-találmányától eltérően a Nucleus Vision A projekt már működőképes termékkel rendelkezik, és jelenleg 10 kiskereskedelmi üzletben használják. A csapat meg akarja erősíteni a nyilvánosságot, és abban reménykedik, hogy 250 eszközét több üzletben telepítik, és több mint 250 ezer vásárlótól gyűjtenek információkat a második negyedév végéig. Az év végére az a cél, hogy 5000 aktív ION eszköz legyen a világ kiskereskedelmi üzleteiben.

Hogyan működik a készülék az ügyfelekkel

 • Az áruház ION érzékelő készüléke felismeri az ügyfeleket az előre beállított tartományon belül.
 • Az érzékelő hozzárendeli az ügyfél-azonosítót a Nucleus ökoszisztémához.
 • Van egy elküldött szöveg; értesítést jelenthet az okostelefon-felhasználók számára is az nCash ajánlattal az adatok jóváhagyására.
 • Jóváhagyás után az ügyfeleknek előre beállított tokenek vannak jóváírva az nCash-fiókjukon. Az nCash viszont bármilyen ERC20 kompatibilis pénztárcába átvihető.
 • A Nucleus Vision biztonságosan továbbítja az ügyfelek személyes és vásárlási adatait a blokkláncra.
 • Ezután a platform az átvitt adatokat felhasználja a kapcsolódó események azonosítására a jövőben.
 • Ha nincs előzetes nyilvántartás az ügyfélről a kiskereskedelmi üzletben, akkor az üzlet tulajdonosai további adatokat kérhetnek a hálózaton, így a kiskereskedők kiváltságot élvezhetnek a korábban más üzletekben vásárolt termékek megtekintésére..
 • Végül az áruház tulajdonosainak lehetőségük van felajánlani az nCash szolgáltatást az ügyfeleknek az üzletük ismételt látogatásához.

ICO törlése

A Nucleus Vision csapat érvénytelenítette az első érmefelajánlást nCash mint korábban tervezték. Ennek oka volt a Ethereum tokenek akkor. Az átláthatóság érdekében felhívták az ICO-t, és a Közösség tagjai felé csökkentek.

Noha őszinte döntés volt, valószínűleg könnyen meghozható. A Nucleus Vision már több mint 40 millió dollárt gyűjtött a korai befektetőktől, még a nyilvános elővétel előtt.


Hol és hogyan lehet megvásárolni az nCash tokeneket

Az nCash nemrég került be a tőzsdére, és tőzsdei bevezetése óta elég jól teljesít.

Az írás idején az nCash csak két kriptovaluta-csere platformon vásárolható meg; Binance és IDEX.

Az egyetlen rendelkezésre álló eszköz néhány nCash-token elraktározásához, eltekintve az üzletek felkeresésétől, amely már használja a technológiát, vagy beszerez néhányat nCash token által földre száll cserélni néhányat bitcoinok, éterek, vagy binance tokenek (a Binance exchange platformon) hozzá.

Számos olyan platform létezik, amely lehetővé teszi nCash-érmék vásárlását. Az egyik a Huobi Global, két különböző kereskedési páron keresztül, köztük az NCASH / BTC és az NCASH / ETH. Ez a két kereskedési pár a digitális eszköz teljes kereskedési mennyiségének több mint 54% -át képviseli. 

A Binance három különböző kereskedési párral is rendelkezik az nCash számára, beleértve az NCASH / ETH, NCASH / BTC és az NCASH / BNB. Ez a három kereskedési pár a kriptovaluta teljes kereskedési volumenének 23% -át teszi ki. A Binance, a Huobi Global és az MXC e digitális valuta teljes kereskedési mennyiségének csaknem 99% -át teszi ki annak ellenére, hogy több mint 20 kereskedési pár van a piacon és különböző tőzsdék támogatják ezt. 

A Binance az egyik legismertebb kriptovaluta platform a kriptovaluta kereskedők számára. Általánosságban elmondható, hogy a Binance nemcsak a piacon forgalmazott főbb virtuális pénznemek, hanem az altcoinok számára is nagy likviditással rendelkezik. Ennek ellenére az nCash a Binance teljes kereskedési mennyiségének 0,01% -át képviseli. 

Az nCash megvásárlásához a Binance-n keresztül a felhasználóknak ETH-t, BTC-t vagy BNB-t kell küldeniük a Binance-nek egy másik tőzsdén keresztül. Ez valahogy kényelmetlen sok felhasználó számára, mert ez megköveteli, hogy az egyének más platformokon regisztrált fiókkal rendelkezzenek. A Binance kriptovaluta-tőzsde azonban új rendszert vezetett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközöket vásároljanak vagy adhassanak el hitelkártyával. Bár nem minden virtuális pénznem szerepel benne, a felhasználók egyszerűen vásárolhatnak BTC-t, ETH-t vagy BNB-t és kicserélhetik őket nCash-re, amint az összeget jóváírják számlájukon. 

Mint korábban említettük, minél nagyobb a likviditás egy tőzsdei platformon, annál jobb az altcoinok kezelésére. Az nCash megvásárlása után a legjobb dolog az, ha ezeket az alapokat egy kriptovaluta tőzsdén kívül tárolja. 

Ha tudni szeretné, hogyan lehet kereskedni néhány éterrel az nCash használatával, olvassa el lépésről lépésre ismertető útmutatónkat az nCash megvásárlásáról a Binance Exchange-en.

Az nCash token és kompatibilis pénztárcái

NCASH egy ERC-20 token amely hivatalos jelzőként szolgál a Nucleus Vision’s a blockchain az ügyfelek ösztönzésére és az ökoszisztémáról szóló értékes információk vásárlásának eszközeként is.

ERC-20 tokenként az NCASH kompatibilis az összes ERC-20 token kompatibilis pénztárcával.

Ha van még plusz készpénze, akkor olyan hardvertárcákat használjon, mint a Trezor vagy Főkönyv jobb megoldás lenne.

A kriptovaluta-tőzsdék mindig lehetővé tették a felhasználók számára, hogy digitális eszközeiket tárolják rajtuk. Bár ez valami pozitív azok számára, akik szokásos kereskedéseket folytatnak a piacon, nem biztonságos a kriptovaluták tőzsdéken tartása. Miért? Két fő oka van. 

Az első ok, miért ne tárolhatnánk a kriptovalutákat egy tőzsdén, azzal a ténnyel kapcsolatos, hogy általában rosszindulatú felek támadják meg és támadják meg őket. Ha egy támadás hatékony, ennek végül dollármilliók vesztesége lehet a felhasználók digitális eszközei között. Ez a múltban történt az Mt.-vel. Gox, Coincheck vagy akár Binance, amely 7000 BTC-t veszített az év eleji feltörés után. 

A második ok, amiért a felhasználók nem bízhatnak a cserékben, az, hogy ezek a platformok általában az Ön vagyonát őrzik. Ez azt jelenti, hogy nem Ön a virtuális valuták valódi tulajdonosa. Ha nem a privát kulcsaid vannak, akkor nem vagy a digitális eszközök valódi tulajdonosa. Valójában egy kriptográfiai platform egyszerűen befagyaszthatja pénzeszközeit, és soha többé nem láthatja őket, ha úgy gondolják, hogy nem tartotta be a feltételeket. 

Ez a két ok vonatkozik az nCash-ra is. Vagyis az nCash tárolásának legjobb módja egy kriptovaluta pénztárca, amelyből a privát kulcsok a tulajdonjogot képviselik. Az nCash tárolásának egyik legjobb módja a MyEtherWallet, amely egy ERC-20 kompatibilis pénztárca. 

A MyEtherWallet segítségével tárolhatja magánkulcsait, és ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse pénzeszközeit. Ezenkívül az nCash-t nem fenyegeti annak veszélye, hogy ellopják a cserékből. Bár a MyEtherWallet nem a legbiztonságosabb pénztárca a piacon, egyértelműen segítene csökkenteni a virtuális pénznemek tartásának kockázatát. 

Ha jobb biztonságot szeretne elérni, használhat olyan hardvertárcát, mint a Trezor vagy a Ledger Nano S. Bár ezek fizetett kriptovaluta pénztárcák, a legjobb biztonságot nyújtják a kriptopiacon. 

Ha többet szeretne tudni erről a két pénztárcáról, elolvashatja a Trezorról és a Ledger Nano S-ről szóló útmutatónkat. 

Egyéb lehetőségek a szoftver pénztárcák ami teljes ellenőrzést biztosít a tokenek felett MyEtherWallet, MetaMask, Köd, Paritás, és Bizalom ERC-20 Ethereum pénztárcák.

A Nucleus Vision mögött álló csapat

Nucleus Vision élén a vezérigazgató és az alapító áll, Abhishek Pitti, a Harvard Business School-ban végzett. A csapatnak létfontosságú tagjai is vannak, köztük Avinash Pitti, aki a CTO, Bryan Lemster, a Lead Blockchain Developer, és Brooks Atwood, a kreatív igazgató.

Magas befektetőikkel is támogatják a projektet, mint például Tim Draper, Darshan Patel, és Sriram Viswanathan.

A projektet támogató technológiai vállalatok is Intel, Alpha Networks, Radisys, és Vodafone.

Következtetés

A … val Nucleus Vision Az IoT-alapú, érintés nélküli azonosítási rendszer lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy jobban kiszolgálják ügyfeleiket, és információkat szerezzenek az ügyfelek igényeiről. A Nucleus áthidalja az online és az offline kiskereskedelem közötti szakadékot, miközben kihasználja az Ethereums blokklánc technológiáját.

Mivel ez az első eszköz a valós világpiacon, és a mögötte álló emberek biztosak abban, hogy ez megváltoztatja a kiskereskedelmet, és ébresztő hívás lesz más hasonló projektekhez is.

Ennek ellenére, mivel 2018-ban nagyon erős volt a kriptovaluta medvepiac, nagyon fontos lesz a fejlesztőknek és a rajongóknak, hogy folytassák a munkát a projekten és tartsák fenn a felszínen. A helyzet minden bizonnyal nehéz lehet, de azok a projektek, amelyek továbbra is működnek és fejlesztik az elképzeléseiket, a jövőben felgyorsulnak. 

Jelenleg ez a virtuális fizetőeszköz a kriptovaluta piac 340. pozíciójához közelít a piaci sapkát tekintve. A szolgáltatásokat nyújtó fejlesztőkből álló csapatnak az lenne a célja, hogy 300 fölé lépjen, és a 200 digitális eszköz közelében maradjon. A jelenlegi szint alá esés katasztrofális lehet a projekt és a kriptovaluta jövője szempontjából. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map