Mi az Elastos (ELA)? Minden, amit tudnod kell

Az Elastosról

Elasztosz az első internetes operációs rendszer, amely blokklánc-alapú decentralizált internetet akar létrehozni. Az Elastos az internetet rétegként is használja, amelyen a DAPP-k és az APP-k futnak.

A projekt három különböző tárházat tartalmaz minden szegmens számára: Elastos.OS, Elastos.RT és Elastos.NET. Az Elastos-t körülbelül 18 évvel ezelőtt hozták létre, első kampánya 2003-ban volt, amikor a semmiből létrehoztak egy okostelefont; A második kampány 2012-ben volt, amely magában foglalta az IOT-eszközök és a mobileszközök operációs rendszerének megtervezését. Egyszerűbben fogalmazva: ez a decentralizált rendszer az interneten keresztül blokkláncot használ a felhasználó, az alkalmazás, valamint a gépek IDS-jének hitelesítésére..

Ez a nyílt forráskódú rendszer több mint 200 millió RMB támogatást kapott a Foxconn Group-tól és más ipari óriásoktól, amelyek belátták a projekt hatalmas potenciálját.

Elastos operációs rendszer

Operációs rendszerét az Elastos DAPPS támogatására és az internetprotokollhoz való könnyű csatlakozásra hozták létre, mobileszközökön, IOT-eszközökön és Raspberry pi-n fog futtatni..

A projekt mögött álló csapat OS mobil és IoT eszközeivel akar áramellátást biztosítani. Ugyanazokat az alkalmazásfelületeket fogja használni, mint az Android (így a fejlesztők könnyebben átvehetik), és még közvetlenül az androidos alkalmazásokat is táplálja.

A rendszer ugyanazt a technológiai forrást használja a Microsoft COM-val és némileg hasonló hozzá. A legnagyobb különbség az, hogy az Elastos úgy döntött, hogy nyílt forráskódú.

Elastos Internet & Futásidejű környezet

Saját internetének blokkláncon keresztül történő áramellátásával digitalizálja az eszközöket és tartalmakat, így szerzői jogi védelem alatt áll, és megakadályozza a hackelést, az adathalászatot, a rosszindulatú programokat és a vírusfertőzéseket.

A blokklánc-alapú internet biztonságos ökoszisztémát hoz létre, amelyben az automatizált gazdaság fejlődhet, lehetővé téve az egyéneket, hogy közvetítők és rendszerek nélkül végezzenek tranzakciókat, amelyek kiszolgáltatottak a külső fenyegetéseknek. E digitális gazdaság lehetővé teszi, hogy a virtuális eszközök és adatok könnyen konvertálódjanak monetáris jövedelemké.

Az Elastos futásidejű környezetet biztosít, amely kompatibilis más operációs rendszerekkel, például Andriod, IOS, Windows stb. Az Elastos DAPP bármilyen más operációs rendszerből futtatható. Ezáltal a fejlesztők könnyebben átveszik a rendszert.

Az Elastos blokklánc

Blokkláncuk mind a fő, mind az oldalsó lánc megoldásokat alkalmazza a decentralizált alkalmazások létrehozásához és futtatásához szükséges hatékony környezet kialakításának elősegítéséhez. Ez azt jelenti, hogy minden alkalmazás megtervezheti saját oldalláncait. Az Elastos teljes oldallánc-támogatást nyújt, így könnyen kezelhető és testreszabható, így a felhasználók más konszenzusos módszert választhatnak a felhasználási esetüknek megfelelően..

ELA token

Elasto natív tokenje az ELA. Az ELA legkisebb egysége egy satoshi ELA (SELA), amely ugyanúgy, mint a bitcoin és a saját Satoshi esetében, az ELA 1000000000-ed részét jelenti.

A valaha kibocsátott ELA-k teljes kínálata 33 millió, és a forgalomban lévő ELA teljes kínálata évente 4% -kal nő. Az elasztókat bitcoinnal bányásszák össze, két percenként előállítandó jelzővel. Az egyesítési bányászat magában foglalta azt a folyamatot, amelynek során mindkét láncon egyidejűleg megállapodás születik. Az újonnan vert pénzérmékből az ELA alapítvány 30% -ot, míg a bányászok a fennmaradó 70% -ot.

Hol lehet vásárolni ELA?

Az Elastos (ELA) csak egy kriptotőzsdén vásárolható meg – Huobi Pro, ahol az elmúlt 24 órában összesen 16 035 149 USD volt. Az elasztosz (ELA) a következő pénznemekkel kereskedhető: BTC, ETH és USDT.

Elasztosz Pénztárca

Az ELA-t a Elastos pénztárca amely a csatolt linken található. Felhívjuk figyelmét, hogy fizetési jelszavát pénzeszközökhöz vagy token átutalásokhoz használják, míg a pénztárca fájl jelszavát a pénztárca importálásához.

További hasznos linkek:

A csapatról

Az alapító Chen Rong a Tsinghua Egyetem Cyber ​​Intelligent Economy és Blockchain posztgraduális moduljainak professzora. Rong 1992 és 2000 között a Microsoftnál is dolgozott. Az ottani munkaviszonya alatt a Microsoft Research OS, az IE3 ActiveX, az Ole Automation, a .COM és a.NET csapatait vezette..

Miután távozott a Microsoft-tól, Rong elkezdett dolgozni az Elastos OS-en. 2000-ben indította a Kortide-ot, hogy az Elastos OS-t nulláról építse fel. Rong Kína volt miniszterelnökének vendége volt a Nép Nagytermében, ahová meghívták, hogy beszéljen az operációs rendszerekkel kapcsolatos munkájáról..

Az igazgatósági tag, Han Feng az egyik legismertebb blokklánc-tudós Kínában, jó hírnévnek örvend a blockchain és a crypto közösségben. Bevezette a Tsinghua Egyetemen a Cyber ​​Intelligent Economy and Blockchain posztgraduális moduljait.

Feng tanácsadóként is dolgozik az Alibaba Huawei Kutatóintézetben (a blockchain fejlesztés terén), valamint tagja a Tencent Tehetségcsapatnak.

Az Elastost a Foxconn, a kínai központi kormány, a Tsinghua Egyetem, a Bitmain alapítója, Jihan Wu és a NEO alapítója, Da Hong Fei támogatta..

Elastos fenntarthatóság és teljesítmény

Az Ethereum megbízható számításokat hoz létre a blokklánc számára intelligens szerződések felhasználásával, és ezeket a szerződéseket automatikusan végrehajtja. De az Ethereum egyetlen fő láncstruktúrán fut, amely hajlamos a szűk keresztmetszetre a számítási teljesítmény tekintetében, még az optimalizálás mellett is.

Az Elastos ötvözi a mainstream számítási megközelítést, hogy létrehozza a „blockchain rugalmas számítást.”.

Ez lehetővé teszi az Elastos számára, hogy szinte korlátlan mértékben terjessze a blockchain szolgáltatási képességét. Ezen túlmenően a futásidején keresztül a blokklánc integritása átvihető az alapvető használati esetekre, például a mobileszközökre és a PC-kre. Az intelligens szerződés biztosítja, hogy a digitális eszközöket szigorúan a szerződés tartalmában előírtak szerint osztják el.

Ítélet

Az Elastos sokat ígér, és összetett, blokklánc-alapú internetén keresztül olyan intelligens gazdaságot kíván fejleszteni, amely új technológiai segédprogramokat hoz létre.

Elastos kapcsolatok és kiegészítő információk:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner