Mi az örökkévalóság (AE) – minden, amit tudnod kell

2017-ben alakult, Örökkévalóság egy új, skálázható, kriptovaluta platform, amelynek célja a kriptopénzek fejlesztése általában a legsúlyosabb problémák megoldásával: méretezhetőség és biztonság.

A hatékonyság hiányának kiküszöbölése a kriptopiacon, az intelligens kapcsolatok és a dappok skálázhatóságának növelése, az aprítás és a szerződés végrehajtásának láncolaton kívüli mozgatása csak néhány olyan dolog, amely kiemeli az Aeternityt a tömegből.

Intelligens kapcsolattartó méretezés – Az Aeternity hogyan oldja meg ezt a problémát

A blockchain elfogadásának egyik fő kihívása az intelligens szerződések skálázása. A skálázhatóság háromféleképpen kezelhető: az áteresztőképesség növelésével más konszenzusos mechanizmussal, az áteresztőképesség növelésével szilánkosítással vagy az intelligens szerződések láncolaton kívüli mozgatásával, azon a területen, ahol az Aeternity jelenleg innovatív.

Az első megközelítés, amely az átbocsátás növelését más konszenzusos mechanizmussal, a tranzakciók számának növelését célozza másodpercenként, amelyet a blokklánc képes kezelni; ennek a módszernek azonban vannak határai.

Az áteresztőképesség növelése szilánkosítással egy olyan technika, amely magában foglalja mind a tranzakciókat, mind az intelligens szerződések kéréseit szilánkokon (csomópontcsoportokban). Ez a módszer még mindig nem ideális, mivel csak részleges tranzakció-ellenőrzést eredményez, csak néhány csomópont által.

Az okos szerződés méretezésének harmadik és egyben utolsó megoldása az, hogy végrehajtásukat láncolaton kívülre helyezzük, ami szintén az Aeternity fő célja.

Állami csatornák – a platform egyik fő áttörése

Az állami csatornák kommunikációs vonalaknak tekinthetők, amelyek lehetővé teszik az intelligens szerződések láncolaton kívüli végrehajtását. Ez azt jelenti, hogy az állami csatornaszerződések nagyobb magánélettel és nagyobb hatékonysággal működhetnek.

Ítélet és nézeteltérések

Csak akkor, ha a szerződő felek leállnak, vagy nézeteltérés jelenik meg, az intelligens szerződés kódját érvényesíti a blokklánc. Ennek a módszernek köszönhetően a szerződés privát marad, és a blokklánc az intelligens szerződések privát adminisztrációs rendszereként léphet fel a pontszám felett.

Mivel csak a végső elszámolást kell láncosan feldolgozni, ez az áteresztőképesség növekedéséhez vezet.

Funkcionális intelligens szerződések kiépítése

JS könyvtárak és JSON API-k webfejlesztési célú kiépítésének jövőbeli terveivel az Aeternity jelenleg lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy intelligens szerződéseket hozzanak létre és futtassanak a chalang nyelven. Az örökkévalóság nem jár állami támogatású programozás támogatásával, vagyis a szerződő felek felelősek a program állapotának fenntartásáért.


A platform ötletes Proof of Work és Proof of Stake rendszerei

Amint azt korábban említettük, az Aeternity egyedülálló irányítási rendszert is kínál, konszenzust ér el egy hibrid Proof-of-Work (PoW) rendszer és egy Proof-of-Stake (PoS) algoritmus révén. Ez a hibrid PoW rendszer jobb DRAM processzorok létrehozását ösztönzi, de utat nyit a páratlan decentralizáció felé azáltal, hogy lehetővé teszi az okostelefonok bányászatát.

Ami a Proof-of-Stake (PoS) rendszert illeti, a szavazatok átruházására használják a számla birtokában lévő zsetonok mennyiségével kapcsolatos döntés mérlegelésével. Egyszerűbben fogalmazva, ez azt jelenti, hogy a bányászok szavazhatnak, az értéktulajdonosok pedig fogadhatnak, hogy együtt hozzanak döntéseket.

Innovatív és decentralizáló orákulumok

Végül, de nem utolsósorban megvan az Oracle, amely összeköti a valós adatokat az intelligens szerződésekkel, alapvetően hozzáférést biztosítva a blokkláncon kívüli adatokhoz. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel, majd különféle válaszokat kapjanak. Néhány valós példa erre: a kriptovaluta árának, az arany árának vagy az időjárásnak a világ bármely részén történő ellenőrzése..

Önmagában ez a funkció biztosan az Aeternity-t teszi az egyik vezető titkosítási platformká a marketing felmérés üzleti környezeteiben, és végső soron akár jelentős növekedéshez is vezet valahol a közeljövőben.

Testreszabott, nyílt forráskódú „Aepps” a Mainnet elindítását követő első naptól

Az Aeternity csapata jól ismeri a platformban rejlő lehetőségeket, és nem meglepő, hogy minél több mobil- és webalkalmazás-fejlesztőt akarnak vonzani. Az „Aepps” elnevezésű decentralizált Aeternity alkalmazások a platform hivatalos Mainnet indításától számított első naptól lesznek elérhetőek.

AE token (AE)

Jelenleg a 28. helyen szerepel a CoinMarketCap top 100 kriptovaluta-diagramjában, Örökkévalóság elég hasonló az ETH-hoz, ha a rendszer díjai vannak. Röviden, az összes rendszerdíjat és az intelligens szerződéseket Aeonban rendezik, mivel az Aeternity token még nem létezik.

Érdemes lehet tudni, hogy a hálózati tokenek gyakorlatilag bármely Ethereum pénztárcában tárolhatók, amelyek támogatják az ERC-20 tokent. AE-től megvásárolhatja Gate.io, Binance.com, vagy IDAX.mn

Ütemterv és jövőbeli tervek

Az Aeternity 2017 első felében kezdte el fejlesztését, amelyet röviddel a Testnet indítása és hivatalos token értékesítése, támogató kampánya, valamint az alapvető alkalmazások létrehozása követte. Jelenleg az Aeternity biztonsági ellenőrzésen megy keresztül, a Mainnet elindítását az év vége előtt tervezik.

A projekt mögött álló emberek

Az örökkévalóság a kriptográfia egyik legnagyobb nevéhez fűződik, Yanislav Georgiev Malahov nevéhez, az Aeternity megalapítójához, más néven „Ethereum keresztapjának”.

További információ az Aeternity csapat minden tagjáról megtalálható itt: a platform hivatalos honlapja.

Örökkévalóság – játékváltó platform, de érdemes-e befektetni?

Mindent figyelembe véve az Aeternity az egyik leginnovatívabb és legizgalmasabb kriptovaluta platform, amelyet az elmúlt években bevezettek. Dicséretes küldetéssel van itt a kriptográfia fejlesztése, és ezt bátran teszi az intelligens szerződések láncolaton kívüli mozgatásával és a skálázhatóság hosszú távú javításával, valamint az összes kriptopénzhez általában kapcsolódó kényelmetlen áringadozások csökkentésével..

A következő legjobb dolog a jövőbeli kriptográfiai befektetők számára? Az idő fogja megmondani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map