Útmutató: Hogyan lehet megvásárolni a Binance-től a csillag luumeneket (XLM)

[Ezt az útmutatót 2019 augusztusában frissítettük]

A Stellar Lumens (XLM) az egyik legnagyobb kriptovaluta a piacon értékelési szempontból. Annak ellenére, hogy jelenleg a legjobb 11 digitális eszköz között van, sok olyan befektető van a világon, amely nem tudja, hogyan vásárolja meg ezt a virtuális valutát. Ugyanakkor az XLM-nek még rengeteg teret kell tennie.

Sokan izgatottak a Stellar azon lehetősége miatt, hogy megváltoztassák a világ pénzügyi rendszereit, és hamarosan láthattuk, hogy a Ripple nyomdokaiba lép – valójában az IBM a Stellar segítségével versenyez a Ripple-vel.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan kezdhet el befektetni az XLM-be a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén, Binance.

Mi az XLM?

Először is osztályozni kell. Hasonlóan a Ripple-hez és az XRP-hez, a Stellar is a blokklánc-hálózat, a Lumens (vagy XLM) pedig a Stellar-hálózaton használt kriptovaluta.

A Stellar és a Ripple hasonlósága azonban még nem ér véget. Mindkét hálózat ugyanazt a funkciót tölti be, lehetővé téve azonnali, olcsó, határokon átnyúló tranzakciókat, elsősorban a banki és pénzügyi szektorra összpontosítva. Valójában a Stellar alkotója, Jed McCaleb volt a Ripple egyik társalapítója. Ott dolgozott CTO-ként, mielőtt elhagyta a céget, hogy létrehozza a Stellart.

A Stellar fő koncepciója, hogy valutaváltási protokollként működjön. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy könnyedén váltsanak a különböző pénznemek között, a Lumen-ek használatával. Röviden, ha valaki USD-t akar EUR-ra cserélni, akkor a Stellar ezt úgy teszi meg, hogy az USD-t Lumen-re, a Lumens-t pedig EUR-ra váltja. A hálózatot az egyes csomópontokat futtató vállalkozások támogatják, ez kissé eltér a szokásos bányászati ​​kriptovalutákétól.

A Stellar nagyon hasonlóan működik, mint a Ripple. A cél az, hogy a pénzügyi vállalatok és magánszemélyek számára világszerte könnyebb és olcsóbb legyen a határokon átnyúló tranzakciók feldolgozása. A Stellar hálózaton használt virtuális pénznem gyorsan és olcsón használható, ami azt jelenti, hogy nagyon hatékony azoknak a pénzügyi vállalatoknak és lakossági befektetőknek, akik pénzeszközöket akarnak mozgatni. 

A Stellar hálózat használatához a felhasználóknak lumenre (XLM) lesz szükségük a tranzakciós díjak kifizetéséhez és az élő Stellar hálózaton történő számlázáshoz.

Annak ellenére, hogy jelenleg az egyik legnagyobb érme a világon, nem sok Fiat-Lumens pár áll rendelkezésre. Tehát az XLM megszerzésének legjobb módja az, ha először olyan devizát vásárol, mint a Bitcoin vagy az Ethereum, és a Csillag Lumenekkel kereskedik egy olyan tőzsdén, mint a Binance.

Bár a világon sok kriptovaluta-tőzsde van, a Binance az egyik legnagyobb digitális eszközcsere a piacon. Amint arról a CoinMarketCap beszámolt, a platform piaci kapitalizációja 800 millió dollár volt az elmúlt 24 órában. Ez azt jelenti, hogy a tőzsde az egyik legnagyobb a világon. 

Az XLM-nek különböző kereskedési párjai vannak a piacon, és megvásárolhatók Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) és Tether (USDT) termékekhez..

Így kezdheti el a befektetést a Csillag Lumenbe:

1. lépés: Regisztráljon a Binance szolgáltatásra


Ha még nem tette meg, regisztrálnia kell egy fiókot itt: Binance. Felületük nagyon felhasználóbarát, és a folyamatnak nem szabad sokáig tartania.

binance register 2

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A Binance megköveteli, hogy a kereskedés megkezdése előtt több KYC (ismerje meg ügyfelét) ellenőrző dokumentumot nyújtson be. Be kell állítania a biztonságos kétfaktoros hitelesítést a fiók védelme érdekében.

3. lépés: Küldje el a BTC-t vagy az ETH-t Binance-számlájára

Miután a fiók aktív, be kell fizetnie a Bitcoin vagy az Ethereumot a Binance pénztárcájába.

Ha még nem rendelkezik ezen érmék egyikével, akkor hitel- vagy betéti kártyával vásárolhat Coinmama vagy Changelly, vagy egy fiat által támogatott csere Coinbase.

Miután megkapta a BTC / ETH-t, és készen áll a Binance-re történő elküldésre, lépjen a felső navigációs sávra, válassza az „Alapok” és „Betétek” lehetőséget.

A legördülő menüből válassza ki, hogy BTC-t vagy ETH-t szeretne-e befizetni. Ez megadja a címet, ahova elküldheti az érméket. Ügyeljen arra, hogy csak a kiválasztott pénznemet küldje el arra a címre (azaz csak a Bitcoin-t küldje a Bitcoin-címre). Ha bármilyen más érmét küld, az elveszhet.

letétkezelés 2

4. lépés: Várjon megerősítést

A hálózati terheléstől függően eltarthat néhány pillanatig, amíg a tranzakció végbemegy.

A Binance lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközöket vásároljanak hitelkártyával, azonban előfordulhat, hogy néhány digitális eszköz nem vásárolható meg ezzel a módszerrel.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC vagy ETH párost

Miután letétbe helyezte a Bitcoin vagy az Ethereumot a Binance pénztárcájába, át kell lépnie a Binance csere szakaszára. Ehhez vigye az egérmutatót a felső sávon az „Exchange” fölött, és válassza az „Basic” lehetőséget.

Most a csere területén vagy, menj a jobb oldalra, ahol a BTC, ETH, BNB és USDT párjai láthatók. Válassza ki a korábban letétbe helyezett érmét, és keressen rá az XLM kifejezésre. Kattintson a párosításra az XLM kereskedési képernyő megjelenítéséhez.

xlm binance

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance számos eszközt és adatdiagramot kínál, amelyek segítenek nyomon követni az érmék teljesítményét az idő múlásával. Ezen információk felhasználásával biztos lehet abban, hogy alacsony áron vásárol, és magasan eladja.

A kereskedési képernyőn minden pár árai és rendelési előzményei láthatók. Lehetőséget ad arra is, hogy korlátokat szabjon a vételre vagy az eladásra. Ez azt jelenti, hogy beállíthat egy árat, amelyen a Binance automatikusan kereskedést hajt végre az Ön számára.

xlm binance 2

6. lépés: Válassza ki a megvásárolni kívánt XLM mennyiségét

Az árdiagram alatt beállíthatja az árat, amelyen vásárolni szeretne, vagy válassza a „Piac” lehetőséget. A piaci áron történő vásárlás végrehajtja a tranzakciót az XLM abban a pillanatban mért értékén.

Mindkét típusú megrendelésnél kiválaszthatja, hogy mennyi XLM-et vásároljon, vagy költse el a BTC / ETH pénztárca érméinek 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át..

7. lépés: Vásároljon Csillag Lumeneket!

Kattintson a „XLM vásárlása” gombra, és kész!

8. lépés: Vigye érméit egy biztonságos Stellar pénztárcába

A legjobb dolog az, ha a pénzeszközöket egy kifejezetten digitális eszközök tárolására tervezett kriptovaluta pénztárcába helyezzük át. Ez nagyon fontos, mert lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy biztonságosan tárolják pénzeszközeiket, és szükség esetén felhasználhassák azokat. A leghasznosabb és legbiztonságosabb pénztárcák között olyan hardvereszközök találhatók, mint a Ledger Nano S.

Szüksége lesz egy olyan pénztárcára, amely támogatja a Csillag Lumeneket. Az XLM-et támogató pénztárcák hivatalos listája megtalálható itt. A népszerű lehetőségek közé tartozik az Interstellar pénztárca, a kifejezetten a Stellar hálózatra szánt több platformos pénztárca vagy a Ledger Nano S hardvertárca, amely az egyik legbiztonságosabb pénztárca.

Miután beállította és készen áll a Stellar Lumens pénztárca, lépjen ismét az „Alapok” oldalra, és válassza a „Visszavonások” lehetőséget. Innen keresse meg az XLM elemet a legördülő menüből. Most adja hozzá XLM pénztárca címét, és válassza ki, hogy mennyit vegyen fel.

xlm binance 3

Kattintson a „Küldés” gombra, és várja meg a tranzakció megerősítését. Az érméknek rövid időn belül megjelennek a pénztárcában, a hálózaton végzett tevékenység mértékétől függően.

Következtetés

Az XLM megvásárlása a Binance segítségével az egyik legjobb döntés, amelyet a befektetők meg tudnak hozni, ahelyett, hogy alacsony biztonsági fokú intézkedéseket alkalmaznának az illikvid cserékről. Sőt, ha az alapokkal kapcsolatos problémák merülnek fel, a Binance rendelkezésére áll egy rendkívüli alap, amelyet már egyszer használtak, amikor a tőzsdét támadás érte. 

A pénzeszközök megvásárlása után az XLM hardveres vagy offline pénztárcába történő elküldése lenne a legjobb döntés a digitális eszköz tárolására. 

A cikk írásakor az XLM piaci kapitalizációja 1,44 milliárd dollár, érménként 0,073227 dollár. 

Most már készen áll a befektetésre a Csillag Lumenbe, a jövő globális pénzügyi hálózatának pénznemébe.

András író és digitális marketingszakember Új-Zélandról, amelynek székhelye Délkelet-Ázsia. Az e-kereskedelmi tér számos területén végzett munkája mellett Andrew érdeklődést mutat a kriptopénz iránt, különösen az altcoinok és a mainstream kriptográfia elfogadására összpontosító projektek iránt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map