CryptoHopper áttekintés: Bitcoin Crypto Trading Bot felhasználói útmutató

A CryptoHopper egy bitcoin kereskedési bot, amely automatikusan vásárol és értékesít kriptovalutákat az Ön nevében. A CryptoHopper az igazi üzlet? Vagy ez egy másik túlzottan hipnotizált bitcoin átverés? Tudja meg ma a felülvizsgálatunkban.

Mi a CryptoHopper?

A CryptoHopper egy kriptovaluta kereskedési robot, amely megígéri, hogy egyszerűsíti a kriptográf kereskedési élményét. A CryptoHopper feliratkozásával ma minden tapasztalattal rendelkező kereskedők minimalizálhatják a kockázatokat és maximalizálhatják a profitot – legalábbis ezt állítja a CryptoHopper.  mi a kriptohopp A CryptoHopper készítői óvatosan mondják, hogy programjuk nem garantálja a profitot. Ehelyett a robot egyszerűen kereskedelmet folytat algoritmuskészlete alapján. Ezek az algoritmusok külső jeleket néznek meg, majd kriptovalutákat vásárolnak vagy adnak el az alapján, hogy ezek a jelek mit jelentenek.

Alapértelmezett bitcoin kereskedési stratégiákat valósíthat meg a CryptoHopper segítségével. Vagy hozzáadhat fejlettebb jeleket a profiljához, profi kereskedőket másolhat tükrös vagy másolásos kereskedéssel, és akár saját kereskedési stratégiát is kialakíthat.

cryptohopper-crypto-exchange-list

A CryptoHopper nem biztos, hogy garantálja a nyereséget, de a weboldal tele van „könnyű pénz” igényeivel. Vannak olyan emberek ajánlásai, akik azt állítják, hogy gyorsan meggazdagodtak például a kereskedési bot használatával. Sokan azt állítják, hogy kockázat nélkül tudtak pénzt keresni: csak regisztráltak a CryptoHopperre, és a kereskedő robotnak hagyták a többit.

Hét napig ingyen kipróbálhatja a CryptoHopper programot. Az előfizetések havi 19 dollárnál kezdődnek.

CryptoHopper funkciók

hivatalos kriptopopper

Az első Cryptohopper képe

A CryptoHopper crypto trading bot főbb jellemzői a következők:

Automatizált 24/7 kereskedés: Nincs kedved manuálisan kereskedni? Rendben van. A CryptoHopper megteszi helyetted, kriptovalutákat vásárol és ad el az Ön nevében a robot kereskedési jelek elemzése alapján.

Arbitrázs: A CryptoHopper rendelkezik egy arbitrázs eszközzel, amely figyeli a tőzsdék közötti árkülönbségeket. Az egyik tőzsdén magasat vásárolhat, a másikon pedig alacsonyat adhat, hogy profitot termeljen.

Rövidítés: A CryptoHopper támogatja a shortolást, amely lehetővé teszi, hogy profitot érjen el, amikor az árak visszaesnek.


Másolás kereskedés: A CryptoHopper piactéren több mint 40 szakértő kereskedő rendelkezik másolással (más néven tükrös kereskedéssel), amely lehetővé teszi, hogy lemásolja az adott kereskedők minden egyes kereskedését, és ugyanolyan hozamot szerezzen, mint ők.

cryptohopper-előnyök-jellemzők

Stratégiatervező: A CryptoHopper lehetővé teszi saját kereskedési stratégiáinak felépítését több mint 130 mutató és gyertyatartó minta felhasználásával.

Szimulált kereskedés: A CryptoHopper rendelkezik egy szimulált kereskedési homokozóval, ahol valódi pénz felhasználása nélkül kavarhat.

Csatlakozás 9 fő kriptotőzsdéhez: A CryptoHopper az API-ján keresztül 9 kriptovaluta-cseréhez kapcsolódik, beleértve a Huobi, a Binance, a Poloniex, a Bittrex, a Coinbase Pro, a Kraken, a Bitfinex, a KuCoin és a Cryptopia.

Kereskedési díjak nélkül: A CryptoHopper nem számít fel további díjakat a havi előfizetésen túl. Azonban továbbra is meg kell fizetnie az egyes tőzsdék által felszámított kereskedési díjakat.

Történelmi utólagos tesztelés: Ha létrehozott egy új stratégiát, és különféle piaci körülmények között szeretné kipróbálni, akkor a CryptoHopper előzetes előzetes tesztelő eszközzel megnézheti, hogyan teljesített volna algoritmusa.

Hátraszálló veszteség: Korlátozza veszteségeit a Cryptohopper limit stop-loss opciójával. Ezzel az opcióval megakadályozhatja, hogy a veszteségei mindig meghaladjanak egy adott százalékot.

A CryptoHopper nem tartja meg az alapjait: A CryptoHopper API-ja kereskedhet az Ön cserefiókjából. A számlájáról azonban nem vehet fel pénzt. Pénztárai a választott tőzsdén maradnak. A CryptoHopper nem rendelkezik az Ön pénzével.

Az összes kereskedelmi előzmény megtekintése: A CryptoHopper lehetővé teszi az összes kereskedelem előzményeinek megtekintését, megkönnyítve annak nyomon követését, hogy a bot mely kereskedéseket hajtott végre és mely időpontokban. Láthatja az egyes kereskedések százalékos nyereségét vagy százalékát is.

Több mutató: Tekintse meg az olyan mutatókat, mint a Bollinger Bands, a MACD, az RSI, a Stoch és még sok más.

Hogyan működik a CryptoHopper?

A CryptoHopper egy alkalmazásprogramozási felületen (API) keresztül csatlakozik a cserékhez. Megadja a CryptoHopper API hozzáférést a kereskedési számlájához, és akkor a program kereskedéseket hajthat végre az Ön nevében, hogy megkísérelje a bitcoin automatikus keresését..

Az egyértelműség érdekében a CryptoHopper nem vehet fel pénzt az Ön számlájáról. Az API egyszerűen megtekintheti az egyenlegét, és kereskedéseket hajthat végre. Ezt a hozzáférést bármikor letilthatja.

A CryptoHopper legfőbb előnye, hogy az érzelmeket eltávolítják a kereskedési folyamatból. Ön egy robotra támaszkodik, hogy kereskedéseket végezzen az Ön számára – nem a saját érzelmei. Az erősen ingadozó, nagy kockázatú piac, mint a kriptográfia, nehéz az érzelmi kereskedők számára. A robot kiveszi az érzéseit az egyenletből, segít valódi adatokkal – és nem érzésekkel – támogatott kereskedelemben.

A CryptoHoppert kezdő és haladó kereskedők egyaránt használhatják.

A kezdő kereskedők regisztrálhatnak a CryptoHopperre, és hagyhatják, hogy a robot azonnal kereskedni kezdjen. Nem kell testreszabnia semmilyen beállítást, részt venni másolás kereskedésben vagy saját kereskedési stratégiák kidolgozásában. Ehelyett egyszerűen felgyújthatja a CryptoHoppert, és elfelejtheti.

cryptohopper-trading-stratégiák

A fejlettebb kereskedők eközben portfóliójuk különböző részeit különféle kriptográfiai kereskedési stratégiáknak szentelhetik. Készíthetnek saját stratégiákat, és alaposan tesztelhetik azokat. Ez is rendben van.

Néhány testreszabható beállítás a CryptoHopper bitcoin kereskedési boton belül:

 • Stratégia (Válasszon egy adott stratégiát, vagy válassza a „nincs stratégia” lehetőséget, és csak kézi vagy külső jeleket használjon
 • Százalékos nyereség
 • Százalékosan alacsonyabb ajánlat és magasabb kérés
 • Stop-loss és záró stop-loss (engedélyezve vagy letiltva)
 • Utolsó stop-loss százalék
 • Kar hátralévő stop-loss-nál (válasszon egy számot)
 • Csak zárójelet használjon (engedélyezve vagy letiltva)
 • Tartsa az eszközöket, ha egy új cél ugyanaz (engedélyezve vagy letiltva)
 • Automatikus zárás a pozíciókon belül (1 hónap)
 • Maximális nyitott és eladási idő
 • Max nyitott pozíciók
 • Érménként a nyitott pozíciók maximális százaléka
 • Százalékos vásárlási összeg
 • Minimális BTC összeg megrendelésenként

A kívánt hozam, a kockázatnak való kitettség és egyéb mutatók alapján kiválaszthatja a kívánt beállításokat.

CryptoHopper árképzés

cryptohopper-árazási költség

A CryptoHopper három előfizetési lehetőséggel és ingyenes próbaverzióval rendelkezik.

Ingyenes garat (próba)

 • 7 napos ingyenes próbaidőszak
 • 80 pozíció
 • Legfeljebb 15 kiválasztott érme
 • Legfeljebb 2 trigger
 • 10 percenként technikai elemzés

Explorer garat (indító)

 • Havonta 19 dollár
 • Legfeljebb 15 kiválasztott érme
 • Legfeljebb 2 trigger
 • 10 percenként technikai elemzés

Adventure Hopper (közepes)

 • Havonta 49 dollár
 • 200 pozíció
 • Legfeljebb 50 kiválasztott érme
 • Legfeljebb 5 trigger
 • 5 percenként technikai elemzés
 • Csere arbitrázs

Hero Hopper (Pro)

 • Havonta 99 dollár
 • 500 pozíció
 • Legfeljebb 75 kiválasztott érme
 • Legfeljebb 10 trigger
 • 2 percenként technikai elemzés
 • Minden érme a jelek számára
 • Piaci arbitrázs
 • Piackészítő

Valamennyi fiók tartalmaz bizonyos szolgáltatásokat is, beleértve 0 további kereskedési díjat a CryptoHopper-től, több megbízástípust (záró stop, stop loss, TSL, automatikus zárás és DCA), személyes és globális kereskedési statisztikákat, valamint 120+ mutatóhoz és gyertyához való hozzáférést. minták.

Hogyan kell használni a CryptoHopper oktatóanyagot

Könnyű a regisztráció és a CryptoHopper első használata.

1. lépés) Hozzon létre egy fiókot a CryptoHopper.com webhelyen. Írja be a nevét, e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát.

join-cryptohopper-sign-up

2. lépés) Az aktiválási linkre kattintva erősítse meg e-mail címét.

cryptohopper-account-hitelesítés

cryptohopper-regisztráció

3. lépés) A CryptoHopper varázsló segítségével állítsa be fiókját. Válasszon ki egy csomópontot, és konfigurálja a botot a kívánt Exchange API-kulcsai segítségével. Állítsa be az alaptartály-konfigurációkat. Miután ezt megtette, azonnal elkezdheti használni a garatát. A beállításokat tovább testreszabhatja az irányítópult segítségével.

4. lépés) Iratkozzon fel jelszolgáltatásokra. A CryptoHopper segítségével regisztrálhat professzionálisan gondozott külső jelekre. Ezeket a jelző szolgáltatásokat tapasztalt kereskedők nyújtják. Egy jó jel észreveheti a piaci helyzetet, és például azt mondja, hogy vásároljon vagy adjon el. Mind az ingyenes, mind a fizetős jelek előfizetései elérhetők a CryptoHopperen keresztül.

5. lépés) Adjon hozzáférést a CryptoHopper API-hoz az Exchange-fiókjához. Engedélyeznie kell a CryptoHopper számára, hogy kereskedjen az Ön nevében (kereskedési és olvasási hozzáférés) a CryptoHopper használatához.

cryptohopper-crypto-trading-history

A CryptoHopperről

A CryptoHopper korlátozottan átlátható a menedzsment csapatával és más információkkal kapcsolatban. Úgy tűnik azonban, hogy a társaság jogszerűen bejegyzett holland vállalat. A kapcsolattartó oldalon fel van sorolva egy amszterdami cím, két e-mail cím, valamint COC-szám és áfa-szám.

Azt azonban továbbra sem tudjuk, hogy ki vezeti a céget, vagy ki készítette a CryptoHoppert.

A hivatalos honlap szerint a testületet, amely hivatalosan CryptoHopper BV néven van bejegyezve, két testvér alapította. Az egyik testvér napi kereskedő volt, a másik webfejlesztő. 3D-s nyomtatott tok felhasználásával építettek egy CryptoHopper prototípust egy Raspberry Pi-re. Idővel javították a modellt, végül létrehozták a ma látott CryptoHoppert.

A CryptoHopper.com domaint 2017 júliusában regisztrálták.

Végső szó

cryptohopper-review

A CryptoHopper egy automatizált cryptoasset kereskedési bot, amely kereskedési algoritmusok használatával kereskedik az Ön nevében. A bot különféle stratégiákkal testreszabható. Például más kereskedőket másolhat, vagy különböző jeleket adhat a profiljához. Akár saját stratégiáját is felépítheti, amely alapján több bitcoinra tesz szert mikrokereskedelem révén.

Ezután megadja a CryptoHopper API hozzáférését a cserefiókjához. Ez a hozzáférés lehetővé teszi az API számára, hogy kereskedéseket folytasson az Ön nevében. A CryptoHopper kilenc különböző tőzsdéhez kapcsolódhat, köztük a ma elérhető legnépszerűbb tőzsdékhez (a Binance, a Bitfinex, a Bittrex, a Coinbase Pro, a Huobi, a Kraken és a Poloniex egyaránt támogatott).

A CryptoHopperrel kapcsolatos néhány probléma egyike az átláthatóság hiánya a vállalattal kapcsolatban. Tudjuk a cég címét, de semmit sem tudunk a céget irányító emberekről. Szerencsére nem kell a CryptoHopperre bíznunk semmilyen forrást: csak API-val rendelkeznek.

Ha a kriptográfia adásvételi és eladási lehetőségét keresi, akkor a CryptoHopper jó lehetőség lehet – mindaddig, amíg nem számít hatalmas profitra, kockázat és erőfeszítés nélkül. Míg mindenki rögzíti a bitcoin árát, és BTC előrejelzései vannak a holdra, okos lehet egy automatizált, önbeállítható és testreszabható kriptokereskedelmi botot telepíteni, mint a CryptoHopper, amely segíthet a szatizók halmozásában, és remélheti a futurisztikus előrejelzések egyikét. valójában megtörténjen, és a jövőben többet érjen sikeres ügyleteivel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map