A Horizon Tech Stack valósággá teszi a Piemonte kötvénykibocsátást és kereskedést

Tokenek listázása

Nemrégiben jelentették be, hogy a Piemonte Holding nem csak befejezte a 16,2 millió dolláros Ethereum alapú kötvény kibocsátását, hanem azt is, hogy másodlagos piacokon keresztül kereskedik a Piemonte ügyfelei között..

Ez a fejlesztés az által elérhetővé tett tech-stack felhasználásával vált lehetővé Horizont.  A vállalat jelzi, hogy a Piemonte számára kínált megoldások közül néhány a következőket tartalmazza:

  • Megfelelési intézkedések
  • Őrizet
  • Kereskedési megoldások

Piemonte jelzi, hogy ez a bejelentés a több éves kemény munka eredményét képviseli. Kijelentik, hogy már 2017-ben elkezdtek kísérletezni és beépíteni a blokkláncot és annak különféle előnyeit saját működésükbe.

Másodlagos csere

A digitális értékpapírok első számú felhívása és ígérete az a potenciális likviditás, amelyet a jövőben megengedhetnek maguknak a befektetők.

Ahhoz, hogy ez a likviditási ígéret valósággá váljon, másodlagos tőzsdékre van szükség, amelyek ezeket a tokeneket tárolják, piacot teremtenek és biztosítanak számukra kereskedésre. E képesség nélkül a digitális értékpapírok körül forgó csábítás jelentős része eltűnik.

Versenyzők

A Horizon nem az egyetlen vállalat, amelyik célja a digitális értékpapírok elismert másodpiacának létrehozása. Ugyanakkor továbbra is az elsők között élnek kínálatukkal.

A következő vállalatok csak néhány azok közül, amelyekről ismert, hogy hasonló megoldásokat fejlesztenek:

  • Archax
  • OpenFinance hálózat
  • tZERO
  • STO Global-X

Kommentár

A ma itt tárgyalt fejlemények bejelentésekor mind a Piemonte, mind a Horizon képviselői időt szántak kommentárra.

Alessandro Lombardi, a Piemonte vezérigazgatója kijelenti,

„Augusztusban kibocsátottuk a tokenizált intelligens kötvényünket, és ma elindítjuk az első szabályozott kötvénykereskedelmi piacot egy nyilvános blokkláncon … Bár ez az intelligens kötvény kibocsátása csak minősített magánbefektetőkre korlátozódott, az intelligens kötvényt teljes mértékben lejegyezték, nulla terjesztési erőfeszítés nélkül. írta Piemonte. Csak akkor tudjuk elképzelni a jövőbeni blockchain kötvény-ajánlatok elosztási és likviditási potenciálját, ha ezek a versenyképes kötvények nyitottak a nagyközönség számára … Úgy gondoljuk, hogy átalakító és történelmi megállapodást kötünk a könyvalkotás, a befektetők megfelelésének, az eszközallokáció és a kötvénykezelés egyszerűsítésével. a Horizon technológiájának használata … Megosztjuk a Horizon megfelelési értékeit, és úgy gondoljuk, hogy ez az integrált megközelítés egyszerűsített utat kínál a kötvénypiac digitális korszakba történő bevezetéséhez. Úgy gondoljuk, hogy már nem az a kérdés, hogy azt kérdezzük, ha a blockchain fogja alátámasztani a nagy globális értékpapír-platformokat; a mai nap után csak MIKOR. ” 


Brian Collins, a Horizon vezérigazgatója kijelenti,

„Hosszan megvitatták és kipróbálták azt az elképzelést, hogy a blockchain potenciálisan megnyithatja és likviditást hozhat a kötvénypiacra. Ma büszkék vagyunk arra, hogy a Piemonte mellett azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk a megfelelésre összpontosító kötvénypiaci koncepciójukat, és integrált kibocsátási, KYC, AML, letétkezelési és kereskedési megoldásainkkal likviditási potenciált teremtsenek a történelmileg illikvid piacon. ” 

Piemonte Holding

A 2012-ben alapított Piemonte Holding a brazíliai Rio de Janeiróban tart fenn tevékenységet. A társaság befektetési menedzserre szakosodott, egyedi pénzügyi termékek fejlesztésével és kezelésével az ügyfelek számára.

Alessandro Lombardi vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Horizont

A svájci Zugból működő Horizon „Software-as-a-Solution (SaaS) vállalat, amelyet 2010-ben alapítottak..

Brian Collins vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Nemrégiben alaposabban megvizsgáltuk a céget, és azt, hogy mit kínálnak. Ha többet szeretne megtudni a Horizonról, feltétlenül olvassa el a következő cikket.

Horizon Globex – Mélyreható pillantás az ipar vezetőire

Beszélek Briannel

Ez év elején örömmel töltöttük el a Horizon vezérigazgatójával, Brian Collinsszal készített exkluzív interjút, amely kísérte saját vállalatunk megjelenését. A következő interjúban többet megtudhatunk arról, hogy mit ért el a vállalat eddig, és hova tervezik a jövőben.

Interjúsorozat – Brian Collins, Horizon Globex

Más hírekben

A Horizon az utóbbi időben könnyekben van, pozitív fejlemények sorával. Ennek egyik példája az A-sorozatuk sikeres befejezése – a vállalat iránti hit és érdeklődés megerősítése és a kínálatuk.

A Horizon Globex Eyes növekedése az A sorozat révén

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map