2+ éves saga a Tezos ICO bevonásával megközelíti a lemondást

Település

Miután a Tezos Alapítvány több éven át megállta helyét, és megpróbálta megakadályozni a különféle pereket, most bejelentett az a döntés, hogy minden féllel megegyeznek.

A különféle pártok részéről közös erőfeszítést jelentő kereset szerint Tezos akár 25 millió dollárért is horogra kerül.

Noha ezt a döntést a Tezos Alapítvány hozta meg, nem feltétlenül jelenti ennek a kihúzott ságának a végét. Jelenleg a döntés hivatalossá válása a bíróságok jóváhagyásától függ.

Tagadás

Meg kell jegyezni, hogy bár a Tezos Alapítvány úgy döntött, hogy az ellenük indított különféle perek rendezése az ő érdekük, mégis szilárdak maradtak ártatlanságukban.

Döntésük bejelentése után az alapítvány kihasználta az alkalmat, hogy aláhúzza ezt a hitet, kijelentve,

„A Tezos Alapítvány úgy döntött, hogy rendezi az összes követelést, mert a Tezos Alapítvány úgy véli, hogy ez a Tezos projekt és az egész közösség érdekét szolgálja. Az Alapítvány továbbra is úgy véli, hogy a perek érdektelenek voltak, és továbbra is tagadja a jogsértéseket. A perek azonban drágák és időigényesek, és úgy döntöttek, hogy az egyezség egyszeri pénzügyi költsége előnyösebb, mint a bírósági harc folytatásával járó zavaró tényezők és jogi költségek. ”

Az ügyészség elkerülése

Az aktív perek rendezéséről hozott döntésük következményei túlmutatnak egyszerűen az idő és a pénz megtakarításán. A Tezos Alapítvány most elkerülte azt a helyzetet, amelyben esetlegesen azt látták, hogy a bíróságok értékpapírként címkézik zsetonjaikat.

Ha egy ilyen helyzet bekövetkezne, az precedenst teremtene a jövőre nézve, és valószínűleg katasztrofális lenne a projekttel szemben.

Eleven a vita

A Tezos rajongói számára, és amit a Tezos Alapítvány próbál elérni, ezt a rendezési döntést kétségkívül tárt karokkal fogadják..

A technika mögött rejlő lehetőségektől függetlenül a Tezos sajnos az első naptól kezdve sok vitát ölt. Akár az ICO utáni zsetonok késedelmes elosztására utal, akár a harcok körüli pénzhasználat, a nagy horderejű befektetők által betöltött szerepek, akár a ma tárgyalt per miatt, a Tezos csodálatra méltó munkát végzett, hogy megtalálja a módját, hogy ne csak túlélje , de boldogulni.

Használjon tokokat

Annak ellenére, hogy a Tezos Alapítványnál az első nap óta fennállnak a problémák, a projekt felhasználási és elfogadási aránya tovább nőtt. Az elmúlt hónapokban ez a növekvő digitális értékpapír-szektoron keresztül mutatkozik meg leginkább.

Mivel a Tezos blokklánc magas szintű funkcionalitást nyújt a felhasználók számára, azt tapasztaltuk, hogy különféle alkalmakkor beszámoltunk a használatáról, beleértve a következő példákat:

22 projekt tokenizálásához használandó tezók

A Vertalo a Tezókat választja a biztonsági tokennek

Magasabb hozam és értékpapírosítás a tezók digitális értékpapírokhoz történő felhasználása érdekében

Befektetés Kentucky Bourbonba a Wave Financial céggel

Tezókat választotta a BTG Pactual és a Dalma Capital a token kibocsátáshoz

Nincs sértődés

A Tezos Alapítvány a tanács, amely felügyeli az alapok felhasználását és a termékfejlesztést. A mai napig az alapítvány nagyjából gazdálkodik 635 millió dollár eszköz, és megtette a részét, hogy milliónyi támogatással támogassa platformjuk fejlesztését.

A nagyjából 232 millió dollárt összegyűjtő és a jogi akadályokat több éven át tartó projekt esetében növekedési képességük rámutat a Tezos Alapítvány által ez idő alatt megalapozott döntésekre..

Tezos

A 2017-ben megrendezett ICO-ból származó Tezos egy tétbiztos blokklánc, amelynek célja a fejlesztők számára a szükséges rugalmasság biztosítása a következő generációs szolgáltatások felépítéséhez.

A Tezos blokkláncot eredetileg Arthur és Cathleen Breitman társalapítók hozták létre.

Más hírekben

Amikor a Tezos ICO elkészült, ez a fajta egyik legnagyobb eseményét képviselte, több mint 232 millió dollárt hozott. Természetesen az emelés nagysága miatt minden szem rájuk szegeződött. Azonban nem ők az egyetlenek, akik ilyen magas szintű ellenőrzésen mennek keresztül. Az egyik ilyen, hasonló kérdésekkel foglalkozó vállalat KIK néven ismert. Különböző alkalmakkor dokumentáltuk a köztük és a SEC között zajló csatát, mivel a két „herceg ki” múltbeli ICO-ján.

SEC iratok a korai ítélethez a Kik-perben

Kik Hunkers le a harcért a SEC-vel – leállítja az Üzenetküldő alkalmazást

Népszerű Messaging App Kik a SEC elleni küzdelemhez a Court Over Kin ICO-nál

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner