22 projekt tokenizálásához használandó tezók

Huszonkét projekt jelent 200 millió dollár összegű digitális értékpapírokat. Ezek a számok egy új tokenizációs törekvéshez, amelyet egy társaság vállal a Tezoson keresztül.

A DealBox és a Vertalo bejelentette, hogy együtt fognak működni, és mindegyik változó képességekkel járul hozzá a vállalkozáshoz.

A Vertalo várhatóan a digitális értékpapírok kibocsátásával és kezelésével kapcsolatos feladatokat kezeli. A DealBox ezeket felhasználja eszközként a kkv-k tőkéhez való hozzáférésének biztosítására.

Tezos

A folyamat során kibocsátandó digitális értékpapírok várhatóan a Tezos blokkláncon fognak alapulni. Noha a Tezos használata a népszerű Ethereum felett eleinte meglepőnek tűnhet, egyértelművé válik, miután alaposabban megvizsgálta az előbbi előnyeit. Például a Tezos a POS-t használja, több programozási nyelvet, gyors tranzakciós rátát és még sok mást támogat.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Vertalo miért éppen a Tezosra hagyatkozik, olvassa el a következő cikket.

A Vertalo a Tezókat választja a biztonsági tokenek számára

Nagybetűs írás

Érdekes, hogy a Vertalo és a DealBox sajtóközleményében időt szán arra, hogy kiemelje bejelentésük időzítését.

A SEC a közelmúltban javasolta a különféle adománygyűjtési módszerekkel kapcsolatos korlátozások lazítását. Ha életbe lépnek, akkor a ma itt tárgyalt projektek nagy hasznot fognak hozni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a változtatások jelenleg csak javaslatok. Noha a Vertalo és a DealBox valóban megfelelő időben jelentette be partnerségét, a status quo is alávethető.

HODL Your Hoopla Over SEC változások a mentes ajánlatokért

Kommentár

Az új fejlesztés bejelentésekor mindegyik képviselő, a Vertalo és a DealBox, időt szántak kommentálni.


John Nance, A Deal Box elnöke és a CIO kijelentette,

„A Deal Box-nál küldetésünk az, hogy segítsünk felszabadítani a vállalkozókat a hagyományos befektetési banki tevékenység és a tőkeképzés hatékonysága alól, és lehetővé tegyük számukra a kategória mai legjobb technológiáit, hogy hatékonyabb és eredményesebb eredményeket érhessenek el cégeik növekedésének elősegítése érdekében. A Vertalóval kötött licencszerződésünk teljesítésével pontosan ezt tesszük, amikor a Vertalo rendszereinek és a Tezos blokkláncnak a segítségével a teljes platformunkon digitális értékpapírokat bocsátunk ki. A Deal Box x Vertalo kapcsolat tovább erősíti azon képességünket, hogy azonosítsuk a lehetőségeket, amelyek elősegítik a kollektív ökoszisztémánkat, miközben mindannyian ezen ipar egyszerűsítésén és fejlesztésén dolgozunk.

Dave Hendricks, A Vertalo vezérigazgatója kijelentette,

„A Vertalo örömmel nyújtja a Deal Boxnak és több tucat kibocsátó ügyfelének a legátfogóbb és legmegfelelőbb platformot a digitális eszközök kínálatának kibocsátására és kezelésére. A Deal Box csapata a digitális eszközök ökoszisztémájának jövőjét képviseli: intelligens tőkés tanácsadók, akik alacsonyabb költségekkel és egyszerűbb módon segítik portfóliójukat az adománygyűjtés és a befektetői kapcsolatok terén. A Vertalo alig várja, hogy felhatalmazza és támogassa a Deal Boxot olyan platformeszközökkel, technológiákkal és technikákkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy piacra léphessenek saját, fehér címkével ellátott biztonsági token kibocsátási megoldásukkal, amelyet egy tőkepiaci tapasztalattal rendelkező, nagy tapasztalattal rendelkező csapat támogat. 2017 óta foglalkozik a szabályozott digitális eszközökkel. ”

Építőkockák

Egyes partnerségek jönnek és mennek, mivel a jó szándék nem feltétlenül eredményez eredményes kapcsolatot. Úgy tűnik, mintha a DealBoxnak és a Vertalo-nak sikerült ezt elkerülnie, és sikeresen megtalálta a közös munka módját.

Ez nyilvánvalóvá vált a két vállalat közötti különböző üzletekben az elmúlt hónapokban. Például a mai napon itt tárgyalt 22 új tokenizálandó értékpapír egyszerűen egy újabb kört jelent. Mint ilyen, ez azt jelzi, hogy minden vállalat elégedett volt a cégek első fordulójával, ami újra együtt dolgoztatta őket..

A múltbeli ügyletek egyik ilyen példája a Zapaygo és STO-ja.

DealBox

A 2016-ban alapított DealBox Kaliforniából működik. A DealBox mindenekelőtt megkönnyíti az ígéretes induló vállalkozások tőkeképzését. A DealBox kiegészítő szolgáltatásokat is kínál, amelyek magukban foglalják a tanácsadást, a befektetési csomagolást és egyebeket.

John Nance elnök felügyeli a vállalat működését.

Vertalo

A 2017-ben alapított Vertalo a texasi Austin területén működik. A társaság mindenekelőtt a digitális értékpapír-szektor szolgáltatójaként működik. Ezeknek a szolgáltatásoknak a kiemelése a vállalatok cap-table menedzsment képességei.

Dave Hendricks vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

Különböző blokkláncok kisebb mértékű alkalmazást tapasztaltak a kialakulóban lévő digitális értékpapír-szektorban. Úgy tűnik azonban, mintha a Tezosnak sikerült első helyezettnek lennie az örökbefogadás szintjén. A következő cikkek példák a Tezos körüli hírekre az elmúlt hónapokban, rávilágítva arra, miért fordulnak a vállalatok a népszerű blokklánc felé.

A Binance hozzáadja a Tezos kereskedési párokat

A TokenSoft Biztonsági tokent hoz a Tezosba

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map