A FastForward bejelenti a Factom Inc.-t, hogy lépjen be a befogadásba

A Factom protokoll azt látja, hogy az egyik első alkalmazója, a Factom Inc. potenciálisan megteszi az utolsó lépéseket, amikor a vállalat beindul.

Míg magát a Factom protokollt már a csecsemőkorában a The Factom Alapítvány fejlesztette ki és gondozta, ez a testület már régen feloszlott. Ez a feloszlás a protokoll évekig tartó fejlesztése után következett be, olyan pontig, ahol képes volt önállóan, decentralizált módon működni.

Sajnos a Factom Inc., amely a Factom protokollt használja, nem járt sikerrel a jelenlegi gazdasági helyzetben, ami a jelenlegi helyzet.

Factom Inc..

A Factom Inc., bár szorosan kapcsolódik a Factom protokollhoz, nem reprezentálja a Factom ökoszisztémát egészében. Egyszerűen csak egy vállalat, amely a nyílt forráskódú és a decentralizált protokoll felhasználásával épít megoldásokat.

Néhány olyan megoldás, amelyet a Factom Inc. épített,

Az e megoldásokat körülvevő szellemi tulajdon, valamint a vállalati vagyon most az elsődleges hitelező, a FastForward kezében van. Mint ilyen, a FastForward megkönnyíti a közelgő befogadási folyamatot.

A FastForward átnevezi a Factom Inc.-t? Felszámolják az eszközöket? Egyszerűen átszervezik? Az idő megmutatja, hogy ez a folyamat mit tartalmaz.

Felügyeleti csomópont kezelő (ANO)

Nyílt forráskódú és decentralizált protokollként a Factom blokkláncot a felügyeleti csomópont-üzemeltetők (ANO) sorozatán keresztül kezelik. Ezeket a vállalatokat, amelyeknek meg kell felelniük az alkalmassági követelményeknek és át kell próbálniuk, blokkellenőrzőnek minősítik.

Jelenleg 27 különböző vállalat rendelkezik ezzel a pozícióval, amelyek közé tartozik a Factom Inc. is.

Az írás a falon volt

A Factom Inc. csődeljárással kapcsolatos híreinek nem kell teljes meglepetést okozniuk. 2020. március 19-én a Factom Inc. ’FastForward’ hitelezője jelezte, hogy ez megtörténhet.

Az ő frissítés akkor a társaság a következőket mondta,

„… 2020 márciusának végén, minden további támogatás és finanszírozás nélkül, a Factom Inc. kénytelen lesz megbeszéléseket kezdeni a hitelezőkkel eszközei felosztásáról.”

Mondanom sem kell, hogy a kiegészítő finanszírozás nem valósult meg, ami a ma itt tárgyalt fejlesztést eredményezte. 2020. április 2-án a FastForward bejelentette a Factom Inc. döntését.

Ed McDermott, a FastForward igazgatója kijelentette,

„Rendkívül csalódottak vagyunk a Factom ezen hírében. Ennek a SAFE keretében történő feloldási eseménynek a fényében gyorsan cselekszünk helyzetünk védelme érdekében a lehető legjobban a körülmények között, bár az érdemi megtérülés képessége bizonytalan. Amint végigmegyünk a befogadási folyamaton, és jobban megértjük azokat az eseményeket, amelyek ehhez a pozícióhoz vezettek, a Factom befektetői pozíciója kifejezetten fenntartott. 

Befogadás

A befogadás olyan folyamat, amely lehetővé teszi a hitelezők számára, hogy megszerezzék az irányítást a vállalat felett. Ez arra törekszik, hogy szerkezetátalakítási erőfeszítéseket hajtsanak végre, vagy felszámolják az eszközöket.

Ennek célja, hogy lehetőséget teremtsen a társaság nyereségességének helyreállítására és / vagy a hitelezők pénzének megtérítésére.

Folyamatban lévő alkalmazások

Bár sötét idők lehetnek, a Factom Protokoll néhány ígéretes alkalmazása / megvalósítása továbbra is fennáll, amelyeket a Factom Inc. befogadási eljárása várhatóan nem érint. Az alábbiakban néhány példa van erre.

PegNet

2019 októberében indult, PegNet egy példa az egyik ígéretesebb és sikeresebb alkalmazásra, amely a Factom protokollt használja. Ez is példa a Factom Inc.-hez nem társított alkalmazások egyikére, amely továbbra is érintetlenül fog működni.

A PegNet a mai napig állítólag már több mint egymilliárd dollárt tett lehetővé a tranzakciókban.

Mi a PegNet?Mi az a PegNet?

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Factom Asset Token (FAT)

A FAT protokoll a Factom blokklánc tetejére épített projekt másik példája. Ez különösen ígéretet és rugalmasságot kínál a digitális értékpapírok támogatásához.

Korábban röviden áttekintettük a FAT működését, beleértve a nem helyettesíthető tokenek támogatásának képességét.

Biztonsági token szabványok – Factom Asset Token (FAT)

Mi a Factom Asset Token (FAT) protokoll?Mi az a Factom Asset Token (FAT) protokoll?

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Korábbi sikerek

Sajnálatos tendencia figyelhető meg a kriptovaluták és a blokklánc világában – vonzódnak az üreges, „gyorsan meggazdagodni” sémákhoz. Látogasson el a coinmarketcap.com webhelyen szereplő legnépszerűbb vállalatokra, és látni fogja, hogy sok olyan társaság van benne, amelyek egyenesen szólva semlegesek.

Mivel a Factom hónapok óta nem tudja feltörni a 100 legmagasabb érmét, a Factom nem tartozik ezek közé. Összességében elmondható, hogy a Factom blokklánc és a különféle megoldások, amelyekre az if épült, elég sok sikert és törvényes alkalmazást tapasztaltak az évek során. Ennek vitathatatlanul a legkiemelkedőbb és legismertebb példája a későbbi állami támogatások és kísérleti programok elérésére való hajlam. Míg a protokoll él, sajnos ezek a példák nem voltak elegendőek ahhoz, hogy megmentsék a Factom Inc.-t a jelenlegi helyzetétől.

Ha egy olyan vállalat és az általa épített protokoll, amelyre tekintélyes szervezetek ekkora figyelmet fordítottak, szenvedhet.

Más hírekben

A mai itt tárgyaltakon túl a következő cikkek a Factom protokoll több nemrégiben bejelentett felhasználását érintik.

Knabu az IdentityMind és a Factom felhasználására a kísérleti programban

A Sphereon úgy döntött, hogy integrálja a DAML-t a Factom protokollal

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner