A legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdék

Saját kereskedési tapasztalataink alapján az első 5 kriptovaluta tőzsdét mutatjuk be. Ezek a legjobb tőzsdék sokféle kriptovaluta vásárlásához. Ha egyszerűen bitcoinot szeretne vásárolni, látogasson el a Bitcoin vásárlása oldalunkra.

Binance

Binance – Globális kriptovaluta-tőzsde, amely platformot kínál több mint 100 kriptovaluta kereskedésére. 2018 eleje óta, Binance kereskedési volumen szempontjából a világ legnagyobb és legjobb kriptovaluta-tőzsdének számít.

A kereskedési díjak a legalacsonyabbak, és a következők:

A díjak tranzakciónként 0,10% -nál kezdődnek, és a mennyiség alapján akár 0,02% -ot is elérhetnek. Ez jóval alacsonyabb, mint a legtöbb tőzsde, amelyek 0,15% -nál kezdődnek. A tranzakciós díjak 25% -kal alacsonyabbak is lehetnek, ha meghatározott mennyiségű BNB tokent tart.

Ha nagy volumenű, alacsony tranzakciós díjcserére vágyik, Binance ajánlott.

Referral ID: EE59L0QP az összes kereskedési díj 10% -os cashback-jéért.

Kraken

Kraken az iparág egyik leghosszabb ideje működő kriptotőzsdéje. Több mint egy évtizede működnek, és ezzel széles körű tiszteletet váltottak ki az iparban a kereskedők körében.

Alacsony díjaik segítenek Kraken nagyon vonzó választás a kereskedők számára. A Kraken két legnépszerűbb és legegyedibb kereskedési funkciója a kriptotermékek kereskedelme, valamint az esély, hogy akár 50: 1-ig terjedő tőkeáttétellel is részt vehessen kriptográf-kereskedelemben. Ez nagyszerű a fejlettebb kereskedők számára, és a szintén innovatív Kraken kereskedési platformokon keresztül is megvalósítható.

A kereskedési tapasztalatok különböző szintjeihez illeszkedő kereskedési platformokkal azt tapasztalhatja, hogy a Kraken jól szolgál Önnek, függetlenül attól, hogy melyik szinten kereskedik. A teljesen kezdőktől kezdve a gyakorlott veteránokig mindenkit gondoznak itt.

Krakenben a következőket is megtalálja: Több mint 40 egyéb kriptó széles skálája, beleértve a Bitcoin-ot (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Ripple-t (XRP) és még sok más.

További információkért bármikor ellenőrizheti a teljes Kraken-áttekintést, vagy közvetlenül a Kraken weboldalon.


Poloniex

Poloniex – Hivatkozási kód: P44N7LQZ az összes kereskedési díj 10% -os cashback-jéért.

Egy ponton ez volt a legnépszerűbb csere a világon. Még mindig kifogástalan hírnevük van.

A „Maker” és a „Taker” díjak egyaránt 0,09% -nál kezdődnek, és a mennyiséggel csökkennek. Ez lényegesen alacsonyabb, mint az iparági szabvány 0,20%, és ezek a legalacsonyabb díjak minden olyan cserében, amelyben megbízunk.

A Poloniex A kereskedési platform webtrader formájában jelenik meg, így semmilyen szoftver nem szükséges letölteni. Tervezése és elrendezése is nagyon felhasználóbarát. Ez a cserét nagyon hozzáférhetővé teszi a kereskedő minden szintje számára, és nem különbözik attól, hogy a többi csúcs kriptotőzsde közül hányat terveztek a funkcionalitás szempontjából.

A Poloniex kereskedési platform mindenét a Trading View működteti, és maga a platform is nagymértékben testreszabható a diagramok elrendezése és a saját igényeihez alkalmazható mutatók szempontjából. A megbízási könyv, különös tekintettel a kereskedési platformra, nagyon interaktív érzetet kölcsönöz a Poloniex-nél folytatott kereskedelemnek, miközben az adott piac aktivitási szintjeinek kiemelésére törekszik anélkül, hogy bármilyen felhasználói interakcióra lenne szükség..

Bittrex

Bittrex – Amerikai Egyesült Államokbeli kriptovaluta-központ, amelynek székhelye Seattle-ben, Washingtonban található. Megjegyzésként ők is működnek Bittrex International, amely a Bittrex európai székhelyű részlege, amely felsorol bizonyos tokeneket, amelyek csak a Bittrex International platformon érhetők el – nem az amerikai felhasználók számára.

A Bittrex álláspontot foglalt fel azzal szemben, hogy elfogadja a tokenek listáján történő kifizetéseket. A tokenek felsorolása a projekt érdeme és minősége alapján történik. Ez különösen fontos, ha olyan befektetésekbe kerülnek, amelyek magas kockázatúnak számítanak.

Úgy gondoljuk, hogy ez az egyik jobb lehetőség, mivel a Bittrex nagyon átlátható, amikor működésüket illeti.

A díjak tranzakciónként 0,10%, és a mennyiség alapján tovább csökkenthetők 0,01% -ra, és ha „készítő” vagy „átvevő” tranzakcióról van szó.

Kriptomat

A Kriptomat egy izgalmas kriptovaluta-váltó és pénztárca-szolgáltatás, amely 2018 óta működik, és Észtországban található, amely a legmegbízhatóbb ipari projektek népszerű helyszíne. A vállalat úgy nőtt, hogy mára kereskedési és kriptotárolási szolgáltatásokat nyújt világszerte több mint 80 országban, beleértve egész Európát és Ázsia nagy részét, ideértve Szingapúrot is.

Európai központúságként megbízhat a Kriptomatban egy átlátható szolgáltatás nyújtásában, amely megfelel az összes helyi és nemzetközi szabályozásnak. A gazdaságok 98% -ában hűtőkamrákat is használnak annak biztosítására, hogy pénzei biztonságban maradjanak.

Itt nagyon könnyen vásárolhat a Kriptomatnál, ha hitel- vagy bankkártyáját olyan díjakkal használja, amelyek továbbra is nagyon versenyképesek a többi szolgáltatás mellett. A kártyás tranzakciókért 3,65% -os díjat kell fizetni, miközben számos eWallet-módszer is létezik, amelyeket valamivel magasabb díjakkal vásárolhat.

Összességében elmondható, hogy a Kriptomat nagyon biztonságos, hozzáférhető és sokoldalú szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi, hogy kriptovaluta-állományait megvásárolja, eladja vagy tárolja, függetlenül attól, hogy szingapúri székhelyű kereskedő vagy a világ számos más országából származik..

A Kriptomatnál a következőket is megtalálja: Több mint 30 egyéb kriptovaluta áll rendelkezésre kereskedésre.

Nyugodtan nézze meg a Kriptomat Review oldalunkat, vagy irány Kriptomat közvetlenül a kezdéshez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map