Befektetés a Chainlinkbe (LINK) – Minden, amit tudnia kell

Aki későn nézte meg a rejtjelezési diagramokat, beszélhet a Chainlink (LINK) népszerűségéről. Ez a népszerűség számos különböző forrásból fakad, beleértve a cég egyedi üzleti modelljét. Az űrben jelen pillanatban sok más projekttől eltérően a Chainlink nem kíván versenyezni más kriptovalutákkal. Ehelyett a platform egyedülálló protokolljaival a teljes szektort szeretné előremozdítani.

Milyen problémákat old meg a Chainlink (LINK)?

A Chainlink megpróbálja orvosolni a blokklánc szektor egyik legnagyobb problémáját, az információ kommunikációját a blokklánc felé és onnan. Hagyományosan ezt a feladatot orákulaként ismert szenzorokkal hajtják végre. Oracle beállítható szinte bármi megfigyelésére. Vannak orákulumok, amelyek figyelik az időjárást, a sporteredményeket, a számlaegyenleget és a részvények értékét, hogy csak néhányat említsünk.

Az Oracle kiterjeszti a blokkláncok használhatóságát, mivel megbízható módon biztosítják az intelligens szerződések kezdeményezését, ha külső paraméterek teljesülnek. Az orákulumok azonban központosítottak. Ez a központosítás teszi őket a blokklánc leggyengébb pontjává. Ha egy orákulum megsérül vagy sérül, akkor az egész hálózatot veszélyezteti.

Tartós hatások

Az adatbevitel az egyik legfontosabb lépés a blokklánc létrehozásában. Ne feledje, hogy a blokkláncok változhatatlanok és cenzúra-ellenállóak. Ha a kapott információk helytelenek, nagyon nehéz ezeket az adatokat törölni és kijavítani. Egyes blokkláncokon lehetetlen. Ez a kérdés a fejlesztői közösségben „Oracle probléma.”A Chainlink megkísérli megoldani ezeket a kérdéseket a következő generációs különféle protokollok integrálásával.

Hogyan működik a Chainlink (LINK)?

A Chainlink a világ első blockchain oracle hálózatának létrehozására törekszik. Az oracle blokklánc-hálózat képes lenne felhasználni a hagyományos blokkláncokban megtalálható technológiákat annak biztosítására, hogy a műveletek csomópontjai megfelelően működjenek és adataik pontosak legyenek.

A Chainlink ökoszisztémában ez a folyamat akkor kezdődik, amikor a felhasználó információkérés iránti kérelmet nyújt be szerződésre. Ez az értesítés blokklánc eseményként szerepel a hálózaton belül. Ez a lista ezután létrehoz egy Chainlink Service Level Agreement (SLA) szerződést. Ez a szerződés három további szerződést is indít a rendszerben.

Chainlink hírneves szerződés

Az első szerződés ellenőrzi az orákulum hitelességét. Ez a kódolás áttekinti minden orákulum történetét. A rendszer megvizsgálja ennek az orákulumnak a múltbeli hozzájárulását és azt, hogy mennyire voltak pontosak. Az értékelés végén az orákulum rangot kap. Ez a rang segíti a rendszert a legjobb orákulumok egyszerű hasznosításában.

Chainlink megrendelés-egyeztetési szerződés

A második szerződés eljuttatja a Kérelmező szerződést a Chainlink csomópontokhoz. Amikor a csomópontok megkapják ezt a kérést, elkezdenek licitálni rá. A rendszer előre programozott előfeltételek használatával automatikusan konfigurálja a csomópontok számát és a kérelem teljesítéséhez szükséges csomópont típusát..

Chainlink összesítő szerződés

Az utolsó szerződés egyezteti a helytelen adatokat. A rendszer áttekinti az összes olyan adatot, amely befejezte az előző ellenőrzéseket és mérlegeket. Minden olyan adatot figyelmen kívül hagyunk, amely nem felel meg a többi hálózati bemenetnek. Miután ez a lépés befejeződött, az adatok ellenőrzése és a blokklánc számára rendelkezésre áll.

A Chainlink (LINK) előnyei

A Chainlink néhány fő előnnyel jár a hálózat számára. Az orákulumok fontosak a hálózat bővítésében. Ezek az ágazat legizgalmasabb fejlesztéseinek középpontjában állnak. Például a DEX-ek (decentralizált tőzsdék) orákulumokat használnak a kriptovaluták árának meghatározásához, rendelési könyv felajánlása nélkül.

A Chainlink lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy továbbra is megbízhatatlanul kihasználják ezt az erőteljes technológiát. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a kapott adatok nem sérültek, helytelenek és időszerűek. Egyetlen csomópont meghibásodása esetén a rendszer automatikusan magasabb rangú alternatívával helyettesíti.

A Chainlink története (LINK)

A Chainlink évek óta figyelhető projekt. A program 2014-ben lépett először piacra SmartContract.com néven. Röviddel az indulás után a név Chainlink-re változott, hogy jobban képviselje a platform alappiacát. Ma a Chainlink új és izgalmas módon segít áthidalni a külső adatforrások és a nyilvános blokkláncok közötti növekvő szakadékot.

2017-ben a Chainlink otthont adott egy ICO-nak, amely akkoriban az egyik legnagyobb esemény volt. A hálózat azóta is a figyelem középpontjába került. Összességében a tömeges finanszírozási esemény tekintélyes, 32 millió dolláros összeget tett be a platformra. Ez a finanszírozás segítette a Chainlinket abban, hogy új magasságokba emelje az orákulum megbízhatóságának és biztonságának határait.

LINK a CoinMarketCap oldalon

LINK a CoinMarketCap oldalon

2019-ben a Chainlink megkötötte eddigi egyik legjelentősebb partnerségét. A cég sikeresen megkötötte stratégiai partnerségét a Google-lal. A megállapodás biztosította a Chainlink protokollját a Google intelligens szerződés stratégiáján belül. Ezt a lépést a befektetők jelentős győzelemnek tekintették, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a Google két legnépszerűbb felhőszolgáltatásához – a BigQuery-hez az API-n keresztül..

Hogyan vásárolhat láncszemet (LINK)

A Chainlink a legtöbb nagy tőzsdén elérhető. A LINK megszerzésének egyik legjobb módja a használat Binance. A Binance a világ legnagyobb tőzsdéje a piaci sapkát tekintve. A tőzsdén rengeteg érme található, és a díjak nagyon versenyképesek.

Regisztrálnia kell egy Binance számlára. Ez a folyamat megköveteli, hogy igazolja személyazonosságunkat. Összekapcsolnia kell egy betéti vagy bankszámlát is, hogy betölthesse a pénzváltótárcáját. A folyamat beállítása után a LINK megszerzése csak néhány percet vesz igénybe.

Az első lépés a számlád finanszírozása. Ezután el kell cserélnie a fiat pénznemét ETH-ra vagy BTC-re. Miután elvégezte ezt a lépést, a többi nagyon egyszerű. Most válassza ki a LINK kereskedési párját, amely megegyezik a titkosítással és a kereskedni kívánt összeggel. A LINK percek múlva a pénztárcájában lesz.

Befektetés a Chainlinkbe (LINK) - Minden, amit tudnia kell Befektetés a Chainlinkbe (LINK) - Minden, amit tudnia kell Befektetés a Chainlinkbe (LINK) - Minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

A Chainlink (LINK) tárolása

Ha azt tervezi, hogy gyakran cseréli a LINK-jét, vagy ha csak kis mennyiségű LINK-et tervez, akkor hagyhatja a cseretárcán. Ugyanakkor meg kell említeni, hogy ez a legkevésbé biztonságos módszer a LINK tárolására. Használhat egy megbízható mobil Dapp-et, például a JAXX-et is, hogy biztonságban tartsa LINK-jét és távol legyen a hackerek éhes szemeitől.

Ha jelentős befektetést szeretne elérni a LINK-ben, vagy ha hosszú időre tervezi a kriptográfia HODLingelését, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja a Chainlink-et (LINK).

Chainlink – a Hype-re érdemes projekt

Senki sem vitathatja, hogy a kriptotérben sok olyan projekt van, amelyek mind hype-ok és semmilyen tartalom. A Chainlink nem tartozik közéjük. Ez a platform szükséges erőforrást biztosít a piac számára. A Chainlink kibővíti a világ blokkláncainak funkcionalitását, és új szintű rugalmasságot biztosít a fejlesztők számára. Ezen és egyéb okok miatt a Chainlink továbbra is az egyik legforróbb érme a piacon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner