Befektetés a grafikonba (GRT) – minden, amit tudnia kell

A Graph (GRT) célja a blokkláncok és az alkalmazások közötti zökkenőmentes adatcsere megkönnyítése. A platform a piacon elérhető első decentralizált indexelő és lekérdező szoftverek közé tartozik. Mint ilyen, továbbra is növekszik az örökbefogadás. Lenyűgöző, hogy a hálózat már jóval több mint egymillió lekérdezést ért el a 2020-as indulása óta.

A Graph könnyen használható, költséghatékony és biztonságos API-t kínál a fejlesztőknek. Ez hálózat lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások számára az adatok hozzáadását az Ethereum blokklánchoz intelligens szerződések felhasználásával. A Graph API-jait a piac legnépszerűbb DeFi platformjai használják. Pontosabban, az AAVE, az Aragon, a Balancer, a DAOstack, az Uniswap és a Synthetix kihasználja ezt a technológiát az adatok érzékenységének javítása érdekében.

Milyen problémákat old meg a grafikon (GRT)?

2020 előtt technikailag hajlandónak kellett lennie egy olyan Dapp felépítésére, amely az Ethereum blokklánc adatainak hatékony elérésére támaszkodik. Akkor a fejlesztőknek ki kellett dolgozniuk saját stratégiájukat az adatok gyűjtésére és különböző forrásokból történő átalakítására. Felismerve ezt a technikai akadályt, Graph kifejlesztett egy hatékony eszközkészletet, amely elősegíti az innovációt és egyszerűsíti ezt az egykor bonyolult folyamatot. Elsődleges gondjuk az volt, hogy ezt a feladatot a biztonság rontása nélkül teljesítsék.

Grafikon (GRT) - Twitter

Grafikon (GRT) – Twitter

A DeFi (decentralizált finanszírozás) szektor közelmúltbeli terjeszkedése ismét növelte az Ethereum piaci pozícióját. Az Ethereum messze a legnépszerűbb DeFi blokklánc, 2020 óta több száz platform indult el. Mint ilyen, a Graph tökéletesen pozícionáltan segíti ezt a fejlesztést.

A grafikon (GRT) előnyei

Nagyon sok előnye származik a Graph megközelítéséből. Különösen a hálózat képes az Ethereum, az IPFS és a PoA hálózatokból származó adatok indexelésére. Ily módon a Graph kiküszöböli a lekérdezés technikai akadályait.

Hogyan működik a grafikon (GRT)

A Graph a blockchain tech és a fejlett indexelő protokollok kombinációját alkalmazza a blockchain adatok lekérdezésének javítása érdekében. Pontosabban a GraphQL technológiára támaszkodik, hogy teljes körű leírást adjon az egyes API-k adatairól. Bárki használhatja a Graph Explorer portált a platform algráfjainak szkenneléséhez.

Részgráfok

Az algráfok a Graph ökoszisztéma alapprotokolljai. Ebben a hálózatban a fejlesztők különböző API-kat készíthetnek és publikálhatnak. Ezeket a protokollokat ezután nyílt API-kba, algráfoknak nevezik. A felhasználók hozzájutnak ezekhez az adatokhoz a GraphQL API-n keresztül. Nevezetesen, jelenleg 2300+ algráf van telepítve a hálózaton.

Grafikon honlapja


Grafikon honlapja

Részgráf-manifeszt

Minden részgráfhoz tartozik egy részgráf-manifeszt. Ez egy részgráf leírása. Olyan információkat talál, mint intelligens szerződések, blokklánc események, sőt az eseményadatok feltérképezésének eljárása is.

Grafikon csomópont

A grafikus csomópontok a hálózat másik kritikus összetevője. Ezek a csomópontok minden olyan információt megkeresnek, amely megválaszolja az algráf kérdéseit. Ennek a feladatnak a teljesítése érdekében a csomópont átvizsgálja a teljes blokklánc-adatbázist, és összegyűjti a felhasználók által végzett lekérdezésekhez kapcsolódó összes adatot..

Grafikon (GRT)

A GRT a Graph fő segédprogramja és irányítási tokenje. Ez az ERC-20 token felhasználható az érték globális átadására. Különösen a jutalmak kifizetése GRT-ben történik. A GRT-tulajdonosok más jogokat is szereznek a hálózaton. A jelző maximálisan 10 000 000 000 GRT-érmével rendelkezik.

Kormányzás

A Graph tanácsának feladata a Graph jövőbeli fejlesztésének irányítása. Érdekes módon a hálózat a következő hónapokban decentralizált irányítási modellre vált. A platform konkrétan DAO-t kíván indítani. Ez a megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szavazzanak a protokoll műszaki paramétereinek bármilyen változásáról. A DAO-k egyre népszerűbbek befogadó jellegük miatt.

A Graph Foundation

A Graph Foundation igyekszik elősegíteni a Graph hálózat széleskörű elterjedését és gyorsított innovációját. A csoport új termékeket és hálózatokat finanszíroz a Graph használatával. Azok az érdeklődő közreműködők, akik segíteni akarnak a Graph sikerének építésében, jelentkezhetnek Grants programjukra. Az alapítvány támogatásokat és ökoszisztéma-finanszírozást szán az izgalmasnak ítélt és növekedési potenciállal rendelkező projektek számára. Ez a finanszírozás a hálózati díjak 1% -ából származik.

Tét és küldöttek

A GRT-felhasználók megszerezhetik tokenjeiket és passzív jutalmakra tehetnek szert. A cövekek átadják GRT-jüket létező indexelőknek. Cserébe ezek a csomópontok által befizetett jutalmak egy részét keresik.

Indexelők és kurátorok

A Graph emellett indexelő csomópontokat is felhasznál. Ahogy a neve is mutatja, az a feladatuk, hogy fenntartsák a platform indexelési funkcióját. A kurátorok onnan azonosítják azokat az algráfokat, amelyek az indexhez hozzáadandó releváns információkat tartalmazzák.

Halászok

A Halászok egy másik csomóponttípus, amely egyedülálló a Graph számára. Ezek a hálózati résztvevők megerősítik a lekérdezésekre adott válaszok pontosságát.

Döntőbírák

A puzzle utolsó darabja a Döntőbírók. Céljuk annak megállapítása, hogy az Indexer rosszindulatú-e vagy sem. Ha a csomópont rosszindulatúnak bizonyul, az arbitrátorok eltávolítják a hálózatról.

Grafikon története (GRT)

Yaniv Tal a The Graph társalapítója és vezérigazgatója. A hálózat főhálózata 2020 decemberében lépett életbe három év béta tesztelés után. Röviddel az indulása után a Graph több magas szintű integrációt biztosított a feltörekvő DeFi platformokról.

Grafikon (GRT) - CoinMarketCap

Grafikon (GRT) – CoinMarketCap

A grafikon (GRT) megvásárlása

A GRT a világ számos vezető tőzsdéjén elérhető. Kimondottan, Binance, Kraken, és Poloniex kínálja ezt az egyedülálló digitális eszközt a kereskedőknek. Jelenleg nem állnak rendelkezésre fiat / GRT kereskedési párok, ezért először át kell alakítania fiat pénznemét Ethereumra, Bitcoinra vagy a hálózat egyik natív tokenjére. Innen már csak ki kell választania, hogy mennyi GRT-t szeretne megszerezni, és kereskedése másodpercek alatt végrehajtódik.

Ajánljuk Binance a volumen és a likviditás miatt.

Befektetés a grafikonba (GRT) - minden, amit tudnia kell Befektetés a grafikonba (GRT) - minden, amit tudnia kell Befektetés a grafikonba (GRT) - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

A grafikon (GRT) tárolása

A GRT kompatibilis bármelyik ERC-20 pénztárcával. A Metamask egy ingyenes lehetőség, amely asztali és mobil verzióban is elérhető a kereskedők számára. A weboldal hozzáadása lehetővé teszi a pénztárca közvetlen csatlakoztatását a Web3-kompatibilis oldalakhoz és olyan DEX-ekhez, mint az Uniswap. Ez a funkció megkönnyíti a tokenek kereskedését.

Ha komoly beruházást kíván megvalósítani a GRTor-ban, ha hosszú távra tervezi a kriptográfia HODLingjét, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja a grafikont (GRT).

Grafikon (GRT) – A fényes decentralizált jövő építőelemei

A Graph egy nagyon szükséges szolgáltatást nyújt az ipar számára egy újabb kitörési év küszöbén. A hálózat továbbra is segíti a további innovációt és a decentralizált szektor fejlődését. Arra számíthat, hogy még több DeFi platform fogja kihasználni ezt a biztonságos és hatékony módszert az Ethereum blokklánc-adatok megszerzésére, amikor az ipar virágzik. A Graph egyelőre folytatja a piac sarokkövének szerepét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map