Befektetés a Kava-ba – minden, amit tudnia kell

Mi az a Kava?

A Kava egy új generációs decentralizált hitelezés felület amely új rugalmasságot kíván elérni a piacon. A hálózat láncok közötti képességeiről és egyedülálló hitelezési stratégiájáról ismert. Napjainkban a platform számos termékcsaládot kínál, amelyeknek két fő része a fedezett hitelek és a stabil áruk. A Kava a mai napig 1 129 883,32 USD kamatfizetést fizetett ki felhasználóinak.

Milyen problémákat próbál javítani a Kava?

A Kava fejlesztői a decentralizált hitelezési szektor egyszerűsítésére törekszenek a különféle tulajdonosi integrációk révén technológiák. A fejlesztők kifejezetten azért fejlesztették ki a rendszert, hogy átláthatóbb és egyszerűbb módon biztosítsák az összes fő kriptográfiai eszköz stabil állományát és decentralizált hitelezését. Következésképpen a Kava úttörő a DeFi szektorban, amely továbbra is felhívja a nemzetközi média figyelmét.

Hogyan működik a Kava

A hálózat felhasználói az USDX ellenében fedezetbe hozhatják titkosítási eszközeiket. Az USDX a Kava stablecoinaként működik a hálózatban. Az USDX hitelek fogadásához a felhasználóknak egyszerűen le kell zárniuk a kriptójukat egy intelligens szerződésben a platformon. Ez a lezárt kriptovaluta fedezetként szolgál a hitelével szemben.

A felhasználók több fedezett hitelt vehetnek fel, hogy szintetikus tőkeáttételt alkossanak a rendszer bármely támogatott kriptográfiai eszközéhez. Például választhatja a Bitcoin vagy az XRP zárolását a protokoll használatával. Ekkora mennyiségű újonnan vert USDX-t kapna, amellyel további Bitcoinokat vásárolhat. Ily módon tőkeáttételes pozíciót szerez a piacon.

A Kava a közösség által épített alkalmazások széles skáláját is magában foglalja. Ezek a Dapps-ok hozzáadják a platform teljes UX-jét. Ez az interoperabilitás lehetővé teszi eszközei tárolását különféle hardveres pénztárcák és intézményi szintű letétkezelők segítségével. Ez a rugalmasság az egyik fő vonzereje a Kavának a versennyel szemben.

Decentralizált hitelek és tőkeáttétel

A Kava platform fő terméke a decentralizált hitelek. A Kava minden felhasználója nyílt hozzáférést kap hitelekhez, tőkeáttételhez és stabil fedezetekhez. Ily módon a Kava hatékony eszközként működik a piaci befektetők számára.

Stablecoin fedezeti ügylet + kamat:

A Kava másik egyedülálló tulajdonsága a stablecoin képességei. Az egészséges passzív jövedelem megkezdéséhez tétet és kötést tehet az USDX stablecoinra.

Terjeszkedés

A Kava egyedülálló nyitott architektúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi a jövőbeni növekedést. A platform az elkövetkező hónapokban számos új kriptográfiai eszközt és kínálatot támogat. Ezek az új szintetikus és származékos termékek új magasságokba emelik a Kava alkalmazását.


Kettős tokenek

A Kava kettős token stratégiát alkalmaz annak biztosítására, hogy minden felhasználó a lehető legnagyobb rugalmasságot és használhatóságot nyerje. A kettős token platformok gyakoribbak, mint valaha a piacon. Ez a stratégia lehetővé teszi a fejlesztőknek és a felhasználóknak, hogy maximalizálják funkcionalitásukat anélkül, hogy rontanák egyik szektort sem. A Kava szempontjából kritikus két érme az USDX és a KAVA.

KAVA tokenek

A KAVA ennek a blokkláncnak a natív tokenje. Ez az érme az ökoszisztémán belüli irányítási jelzőként működik. A felhasználóknak ezekre a tokenekre van szükségük a kritikus paraméterek megszavazásához. Ezek a szavazatok irányítják a hálózat frissítéseit. Ezeket felhasználják javaslatokra és a fedezett adósságpozíció (CDP) rendszer konkrét paramétereinek szavazására is.

Biztonság

Ez a kriptográfia szerves szerepet játszik a hálózat biztonságának fenntartásában is. A felhasználók a KAVA-t kockáztatják ennek a feladatnak az elvégzéséhez. Nevezetesen, csak a hálózat legelső 100 csomópontja érvényesíti a rendszer blokkjait. A legfelső token-tulajdonosokat egy olyan algoritmus segítségével határozzák meg, amely megvizsgálja az egyes felhasználók KAVA-tokenek súlyozott kötvény-részesedését. Erőfeszítéseikért az érintettek titkosítási jutalmaként keresnek titkosítást.

Tét vagyon

A hálózat érintettjei is vállalnak pár felelősséget. A blokklánc biztosításán kívül ezek a felhasználók a hálózati validátorok összekapcsolási görbéinek felhasználásával tovább birtokolhatják részesedéseiket. A rosszindulatú csomópontok elveszíthetik Kava-jukat. Az olyan műveletek, mint a magas rendelkezésre állás biztosításának elmulasztása és a kettős aláírási tranzakciók biztosan eltávolítják Önt ebből a hálózatból. Kava ismert a rosszindulatú csomópontok zéró toleranciájáról.

Utolsó üdülési hitelező

A KAVA tartalék pénznemként is működhet a hálózat számára. Ha az USDX túlságosan fedezetté válik, akkor a hálózat új KAVA-t ver ki, amelyet felhasználhat az USDX vásárlásakor. Ez lehetővé teszi a Kava számára, hogy a stablecoin megőrizze értékét.

USDX- Kava

Az USDX a Kava-hálózat állomása. Ezt a pénzügyi eszközt kapja meg és fizeti vissza hitelei. Általános fizetési rendszerként is működik. Az USDX gyors tranzakciós időkkel rendelkezik, így ideális asztali fizetőeszköz a bérszámfejtéshez és más vállalattal kapcsolatos fizetési folyamatokhoz.

Fedezeti kereskedés / tőkeáttétel

A Kava felhasználói az USDX-t is felhasználják további kriptográfiai eszközök megvásárlásához a platformon. Ez a stratégia lehetővé teszi a képzett befektetők számára, hogy kitettségeiket hatékonyan, új módszerekkel hasznosítsák.

Érdeklődéssel fedezés

Tarthatja az USDX-t is stabil eszközként. Ily módon az USDX biztonságos menedékként funkcionál a piaci volatilitás idején. Nagyon élénken, amikor az USDX tulajdonosok kötvényeiket kötik, akkor a jelenlegi USDX megtakarítási rátával megegyező kamatot kapnak.

COSMOS blokklánc

Kava a futurisztikus Cosmos blokkláncon lakik. A Cosmos egy negyedik generációs blokklánc, amelynek célja a piacon egyre növekvő számú blokklánc kategorizálása és kihasználása. Pontosabban, a platform a Cosmos-SDK használatával készült. Ez a protokoll egy nyílt forráskódú keretrendszer a nyilvános tétbiztos blokkláncok felépítéséhez. A Cosmos rendelkezik natív tokennel, amelyet ATOM-nak hívnak.

Konszenzus

A Kava egy Tendermint-alapú tét-igazolás (PoS) konszenzusos mechanizmussal működik. Ez a korszerűsített PoS konszenzusmechanizmus bizánci hibatűrő konszenzusmotort használ. Lenyűgözően ez a mechanizmus sokkal energiatakarékosabb, mint a korai blokkláncok, mint például a Bitcoin vagy az Ethereum. A hálózat sok szempontból hasonló a MakerDAO-hoz, a CDP-k integrálásával. A Kava azonban jobban kihasználja a zónákat Világegyetem hogy hozzáférést adjunk a független hálózatokon futó kriptovalutákhoz

KAVA Statisztika

KAVA Statisztika

Modularitás

A Cosmos leginkább a nyílt forráskódú modulok használatáról ismert. Ezek a protokollok lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy gyorsan megvalósítsák a kívánt funkciókat a Dapp-okban. Például a Kava az Inter Blockchain Communication (IBC) modult használja annak biztosítására, hogy a platform kommunikáljon az összes Cosmos-SDK blokklánccal.

A Kava ökoszisztémában használt modulok

A Kava ökoszisztémán belül négy fő modul van használatban. Ezek a modulok segítik a hálózat megfelelő működését, és hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára néhány egyedi pénzügyi eszközhöz.

Ár-feed modul

Az ebbe a hálózatba integrált első modul egy árfolyam-mechanizmus. Ez a modul egy egyszerű ár-orákulum. Az Oracle olyan láncolaton kívüli szenzor, amely adatokat szolgáltathat a blokkláncok számára. A fehér listán szereplő orákulumok csoportja közzéteszi a rendszer különféle eszközeinek árát. Ezután a protokoll meghatározza az összes érvényes orákulumár medián árát. Ezek az adatok meghatározzák a rendszer aktuális árát is.

Aukciós modul

Az Aukciós modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy háromféle aukciós protokollt alkalmazzanak. Az első lehetőség a határidős aukció. Ez egy hagyományos aukció, ahol a vevő ajánlatokat emel egy tételre. Ezt a stratégiát akkor alkalmazzák, amikor a platform többletet tapasztal a beszedett díjakban. Ez a mechanizmus lehetővé teszi a rendszer számára, hogy a többletet stabilabb állománysá alakítsa.

A hálózat által engedélyezett következő aukciótípus a fordított aukció. Ahogy a neve is mutatja, ez az aukció csökkenő ajánlatokból áll egy adott cikkre vagy tételre. Elsősorban ez a protokoll irányítási tokenek értékesítésére szolgál, új stabil érmék verése céljából. Ezt a stratégiát használják a sikertelen fedezeti aukciók és az adósságok közötti különbség pótlására.

CDP (Collateralized Debt Position) modul

A CDP modul kritikus funkciót tölt be. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen fedezettípushoz CDP-ket hozzanak létre, módosítsanak és bezárjanak. Ezenkívül ez az a kódolás, amelyet a rendszer globális paramétereinek beállításához használnak. Ezek a beállítások olyan tételekre terjednek ki, mint az adóssághatárok és az alkáliecukor teljes forgalma a piacon.

Likvidátor modul

A Likvidátor modul a hálózat repo embere. Ez a protokoll felelős a biztosítékok lefoglalásáért olyan CDP-k részéről, amelyek fedezetbiztosítási aránya az adott fedezettípusra meghatározott küszöb alatt van. Ez a modul automatikusan meghatározza a CDP-k állapotát. A modul végső döntése az Ár-feed modultól kapott árakon alapul.

Lefoglalt biztosíték

Minden felszámoló modul által lefoglalt biztosíték az Aukciós modulba kerül. Itt a stabil áruk fedezeti aukciói egy előre irányított aukció segítségével. Ennek a folyamatnak a célja az eredetileg tartott adósság eltörlése, valamint egy kis repódíj hozzáadása.

Hogyan vásárolhat Kava

Nagyon sok olyan platform kínál jelenleg KAVA-t. Binance jelenleg a legtöbb kereskedési volument mutatja. A kereskedelemben való részvételhez először regisztrálnia kell ezeket a platformokat. Miután elkészült, csak meg kell finanszíroznia a számláját. Miután megvan a Bitcoin a pénztárcájában, egyszerűen lépjen a KAVA / BTC kereskedési párhoz, és válassza ki a kereskedni kívánt összeget. Az egész folyamat gyors és fájdalommentes.

Befektetés a Kava-ba - minden, amit tudnia kell Befektetés a Kava-ba - minden, amit tudnia kell Befektetés a Kava-ba - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Hogyan kell tárolni a Kava-t?

Három lehetőséget kell figyelembe vennie a Kava tárolásakor. Az első egy PC-alapú hálózati pénztárca. Letöltheti a Kava-t Alkalmazás ingyen. Biztonságos és könnyen használható. Számos mobil pénztárca lehetőség is rendelkezésre áll. Győződjön meg róla, hogy a mobil pénztárca támogatja olyan jutalmakat, mint például az iOS-en és Androidon elérhető JAXX pénztárca.

Ha jelentős befektetésre törekszik a KAVA-ban, vagy ha hosszú távra tervezi a kriptográfia HODLingjét, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja a KAVA-t.

Kava – Több lehetőség a jutalmak számára

A legújabb DeFi-őrület még a jövőben is jövedelmezőbbé tette a kriptográfiai szektort, mint azt eredetileg elképzelték. A rendszeres felhasználók ezeken a platformokon keresztül tetemes jutalmakat keresnek. Az olyan protokollok, mint a Kava, bárki számára lehetővé teszik a megbízható passzív jövedelem megszerzését. Ezen okokból kifolyólag a Kava biztosan jelentős versenyző lesz a DeFi szektorban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map