Befektetés Aave-be (AAVE) – Minden, amit tudnia kell

Az Aave egy decentralizált hitelezési rendszer, amely új magasságokba sodorta a DeFi szektor érdekeit. Ez a következő generációs protokoll az elsők között tette lehetővé a felhasználók számára, hogy kölcsönözzenek, kölcsönvegyenek és kamatot keressenek a kriptográfiai eszközökről. A legjobb az egészben, hogy nincs szükség közvetítőre az Aave használatakor, mert a teljes rendszert önállóan futtatják az Ethereum blokkláncon élő intelligens szerződések révén.

Bevezetése óta az Aave fejlesztői nagy gondot fordítottak az elkészítésére hálózat mindenki számára elérhető. Ennek a platformnak a nyílt hozzáférése és az egyszerű kezelhetősége ideális mind intézményi, mind lakossági befektetők számára. Következésképpen az Aave a világ egyik legnépszerűbb DeFi alkalmazásává nőtte ki magát.

Milyen problémákat old meg az Aave?

Aave megkísérli megoldani a hagyományos hitelezési szolgáltatások egyik legsürgetőbb problémáját. Mint minden DeFi esetében, a projekt fő célja a centralizált pénzügyi szolgáltatások átalakítása decentralizált egyenértékeikre. Normál hitelezési szcenárió esetén a bankok kölcsönadják az alapjait, és kamatra tesznek szert. Annak ellenére, hogy kölcsönadják a pénzét, soha nem jut hozzá ezekhez a nyereséges kamatjövedelmekhez.

Aave Honlap

Aave Honlap

Az Aave ökoszisztémában minden megváltozik. Bárki megbízhatatlanul és engedély nélkül kölcsönözheti kriptográfiáját más felhasználóknak. Az eszközei kölcsönzéséből származó kamatot közvetlenül a hálózati pénztárcájába fizetik ki. Ily módon az Aave segített forradalmasítani a peer-to-peer hitelezés területét, és segített egy teljes DeFi szektor létrehozásában ugyanazokkal a célokkal.

Az Aave előnyei

Ennek a decentralizált pénzügyi protokollnak a használatával számos előny érhető el. Egyrészt átláthatóságot biztosít a teljes hálózat hitelezési folyamataival és tevékenységeivel kapcsolatban. A hagyományos hitelnyújtási szolgáltatások zárt ajtóként működnek, így a finanszírozással homály fedezi tevékenységeit. Aave-nél minden a blokkláncon van, hogy az egész közösség láthassa.

Nyílt forráskód

A DeFi szektor nyitott jellegével összhangban az Aave nyílt forráskódúvá tette hitelezési protokolljait. A nyílt forráskódú kódolás általában biztonságosabb, mert a közösség intenzív szakértői értékelésen megy keresztül. A tapasztalt befektetők inkább a nyílt forráskódú projekteket részesítik előnyben, mint a magánprojekteket, mert biztosítani tudják az összes tevékenységet és funkciót. Ily módon nincsenek rejtett kockázatok vagy díjak.

Nem szabadságvesztési protokoll

Az Aave nem őrizet alatt álló platform, vagyis soha nem tartja közvetlenül a kriptovalutát. A nem őrizetbe vett platformok nagyobb nyugalmat biztosítanak, mert megtartja tulajdonának tulajdonát az eszközei felett. Kisebb a kockázata annak is, hogy a hackerek célpontjává váljanak, mert nincsenek olyan felhasználók pénztárcájával megtöltött pénztárcák, amelyek feltörhetnek.

Ellenőrzés tulajdonjog nélkül


Az Aave egyik legjobb tulajdonsága, hogy a protokoll lehetővé teszi a hitelfelvevő számára, hogy kitettséget szerezzen a különböző kriptopénzek iránt anélkül, hogy egyáltalán tulajdonosa lenne. Az Aave használatával jutalmakra tehet szert anélkül, hogy el kellene cserélnie kedvenc digitális eszközeit. Ez a stratégia csökkenti a veszteség kockázatát.

Aave - Twitter

Aave – Twitter

Rate Options

Az Aave felhasználók a kamatlábak széles választékát élvezhetik. A rendszer stabil és változó kamatlábakat kínál az Ön befektetési céljainak elérése érdekében. A legjobb az egészben, hogy bármikor válthat ezek a díjstruktúrák között.

Magán

Sok felhasználó örömmel tapasztalta, hogy az Aave decentralizált jellege miatt ideális a magánéletet kedvelő befektetők számára. Ha ezt a következő generációs hitelezési protokollt használja, nincs közbenső ember. Nevezetesen, nem kell pazarolnia az időt azzal, hogy hosszasan kitölti a Know Your Customer (KYC) vagy a Pénzmosás Elleni (AML) dokumentációt..

Kiválasztás

Az Aave felhasználói számára kiváló választék áll rendelkezésre a hitelezési medencék közül. Jelenleg a hálózat 17 különböző eszközt támogat. Pontosabban: Dai stablecoin (DAI), USD érme (USDC), True USD (TUSD), Tether (USDT), Synthetix USD (sUSD), Binance USD (BUSD), Ethereum (ETH), ETHlend (LEND), Basic Attention Token (BAT), Kyber Network (KNC), Chainlink (LINK), Decentraland (MANA), Maker (MKR), Augur (REP), Synthetix Network (SNX), Wrapped Bitcoin (wBTC) és 0x (ZRX).

Hogyan működik az Aave?

Az Aave egy Ethereum-alapú P2P hitelezési rendszer, amely új funkciókat vezet be a piacra. Ennek a feladatnak az elvégzéséhez az Aave fejlesztői egyedülálló stratégiát vezettek be, amely fedezetlen kölcsönökre és hitelállományokra támaszkodik a zökkenőmentes élmény biztosítása érdekében..

Aave Tweets

Aave tweetek

Az Aave használatához a hitelezőknek pénzt kell befizetniük a hálózat likviditási készletébe. A hitelfelvevők hozzáférhetnek ezekhez az alapokhoz, és tetszés szerint felvehetnek hitelt. Ahhoz, hogy pénzeszközöket vegyen fel a likviditási készletből, a felhasználóknak le kell zárniuk a visszavont összegnél nagyobb fedezet összegét. Nevezetesen, ennek a biztosítéknak az értéke az USD-n alapul.

Ha a fedezet a szükséges biztosítékküszöb alá esik, a rendszer automatikusan felszámolásra helyezi őket. Ezután a többi felhasználó kedvezményes áron vásárolhatja meg ezeket az alapokat. Ez a stratégia biztosítja, hogy a likviditási poolok mindig pozitívak maradjanak.

Tartalékok

Az Aave volt az egyik első P2P hitelezési rendszer, amely bevezette a likviditási pool tartalékalapokat. Ezeket az alapokat arra használják fel, hogy a poolok leküzdjék a piaci volatilitást. Ezen túlmenően a tartalékok biztosítékként szolgálnak azoknak a hitelezőknek, akiknek pénzeszköze rendelkezésre áll, amikor ki akarják vonni őket a likviditási poolokból.

Orákulák

Érdekes módon az Aave egy másik népszerű titkosítási platform, a Chainlink (LINK) erejét használja fel a fedezett eszközök valós idejű értékének meghatározására. A Chainlink az orákulumok decentralizált hálózata. Az Oracle olyan láncolaton kívüli szenzor, amely képes kommunikálni a blokklánccal és onnan. A Chainlink decentralizált szemléletmódja segít biztosítani ezen érzékelők pontosságát.

Gyors kölcsönök

Aave megváltoztatta a játékot, amikor azonnali hiteleket vezettek be a piacra. Ezek a nyílt forráskódú protokollok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mindenféle fedezet nélkül vegyenek fel hitelt. Ezenkívül a gyorshiteleket vissza kell fizetni, mire a következő Ethereum blokkot kibányászzák. Ezek a világító gyors kölcsönzési protokollok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy rövid idő alatt sok feladatot hajtsanak végre.

Elsősorban a gyorshiteleket használják arbitrázs kereskedési lehetőségekre. Felvehet egy tokenért kölcsönt, és egy másik platformon kereskedhet vele a felsorolt ​​eszközzel magasabb áron. Azonnali kölcsönöket felhasználhatja az egyéb hitelezési protokollok hiteleinek refinanszírozására vagy a biztosítékok cseréjére is. Ennek a szolgáltatásnak 0,3% -os díja van. Különösen ez a protokoll lett a legtöbb ma használt hozamgazdálkodási rendszer egyik alapeleme.

Kamatváltás

A felhasználók emellett képesek váltani kamatstruktúrájukon. Az Aave használatával bármikor választhat stabil vagy változó árfolyamok között. A változó kamatok folyamatosan eltolódnak a likviditási pool kereslete alapján. Összehasonlításképpen, a stabil kamatlábak egy eszköz kamatláb átlagán alapulnak az elmúlt 30 napban.

Aave (AAVE)

Az AAVE az eredeti segédprogram-token a hálózathoz. Ez az ERC-20 token más néven lépett piacra 2017 novemberében. Nevezetesen, ezt a tokent átvitték, amikor Aave ETHLand volt. Élénken, az AAVE egy deflációs eszköz, amelyet ma tucatnyi tőzsdén jegyeznek, főleg, Binance. A fejlesztők kijelentették, hogy hamarosan az AAVE lesz a hálózat elsődleges irányítási tokenje.

aTokens

Aave letétbe helyezésekor aTokenseket kap. A befizetéséhez képest egyenértékű aTokens összeget fog kapni. Ezek a tokenek kritikusak a hálózat számára, mert lehetővé teszik, hogy kamatot szerezzen a hitelezési tevékenységeivel kapcsolatban.

aTokens

aTokens

Aave története

Aave 2017-ben lépett be a piacra. A platform volt az első DeFi hitelezési protokoll, és teljesen más néven, az ETHlend néven futott. A cég alapítója, Sztani Kulechov nagy gondot fordított a technikai akadályok eltávolítására, hogy bárki használhassa ezt a fejlett hálózatot. Különösen az Aave több mint 16 millió dollárt biztosított a tömeges eladás során.

Hogyan vásárolhat Aave-t (AAVE)

Manapság könnyű kézbe venni az AAVE-t. Ezt a tokent mindig közvetlenül a hálózatról szerezheti be. Sok neves csereprogram támogatja ezt a tokent. A Binance, a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéje a piaci kapitalizáció szempontjából AAVE-t kínál felhasználóinak.

Az AAVE-t a következő oldalon vásárolhatja meg Binance vagy Kraken.

Befektetés Aave-be (AAVE) - Minden, amit tudnia kell Befektetés Aave-be (AAVE) - Minden, amit tudnia kell Befektetés Aave-be (AAVE) - Minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Aave tárolása

Az AAVE tárolása ugyanolyan egyszerű. Bármely ERC-20 kompatibilis pénztárcában tárolhatja ezt a tokent, például MyEtherWallet (MEW) és MyCrypto. A komoly befektetők örömmel értesülnek arról, hogy vannak hardveres pénztárca-opciók is. A Ledger Nano S vagy Ledger Nano X mindkettő támogatja ezt a DeFi tokent.

Aae – úttörő erő a piacon

Az Aave az innováció mozgatórugója a kriptográfiai szektorban. Ez a hálózat jóval megelőzte a DeFi görbét. Mint ilyen, ma már a szektor egyik legnagyobb szereplője. A felhasználók egyszerűsített és biztonságos DeFi-élményt élveznek, amikor az Aave-t használják. Ezen okok miatt számíthat arra, hogy a következő hetekben továbbra is sokkal többet fog hallani erről a leleményes hálózatról.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map