Befektetés Aragonyba (ANT) – minden, amit tudnia kell

Az Aragon (ANT) egy nyílt forráskódú, non-profit, blockchain jegyzőkönyv célja a Dapps, a blockchain protokollok és a decentralizált autonóm szervezetek (DAO) létrehozásának és kezelésének egyszerűsítése. A platform a közös üzleti funkciók moduláris megközelítésével a blokklánc-technológia további vállalati elterjesztésére törekszik. Nevezetesen, Aragon indulása óta nagy sikereket ért el. A platform több mint 900 millió értéket tartalmaz 15 000 DAO-ban. A legjobb az egészben, hogy az egész hálózatot egy olyan irányítási modell révén decentralizálják, amely lehetővé teszi a funkciók kollektív kezelését és a kódolást.

Milyen problémákat old meg Aragon (ANT)?

Aragon megkísérli megoldani a vállalatok örökbefogadásának egyik legnagyobb akadályát, a könnyen megfizethető blokklánc-szakemberek hiányát. A vállalat működtetése sok általános költséggel jár. Az Aragon programozható DAO -ival szeretné csökkenteni ezeket a költségeket és javítani a hatékonyságot.

Aragon előnyei (ANT)

Aragon biztosítja a vállalatok számára a DAO felállításának leggyorsabb és legegyszerűbb módját. A hálózat a weboldal-készítőhöz hasonlóan működik, mivel már konfigurált modulokra támaszkodik, amelyek testre szabhatók a vállalat sajátos igényeinek megfelelően. Ily módon az Aragon értékes szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi bármely cég számára, hogy kihasználja a blokklánc technológia erejét anélkül, hogy házon belüli szakembert alkalmazna.

Aragon - Twitter

Aragon – Twitter

Biztonság

A biztonság a legfontosabb szempont volt Aragon fejlesztőcsapata számára. A hálózat az Ethereum blokkláncra és egy nyílt forráskódra támaszkodik annak biztosítása érdekében, hogy a hálózaton minden művelet biztonságban maradjon. Nyílt forráskódú projektként a hálózat intenzív ellenőrzésen esett át az Ethereum közösség részéről.

Egyszerűség

A DAO programozása nem egyszerű feladat, de az Aragon lehetőséget ad azok számára, akik újak a blockchain technológiában. Az interaktív felület kiküszöböli annak szükségességét, hogy a vállalat blokklánc-szakértőket alkalmazzon, mert az összes legfontosabb funkció és funkció normál. Aragon (ANT) nagy erőfeszítéseket tett annak biztosítására, hogy a modern vállalatok számára szükséges összes adminisztratív funkció az alapmodul része legyen.

Vannak olyan modulok, amelyek olyan tevékenységeket fednek le, mint a részvényesek szavazása, a token értékesítés, valamint a tartozások és a tartozások. A vállalatok olyan modulokat is találhatnak, amelyek biztosítják a tulajdonjogot, a belépési ellenőrzést és az identitáskezelést. A rendszer teljessége lenyűgöző, mivel kiterjed a HR beszállásra és a bérszámfejtésre is.

Testreszabás

Ezen alapmodulok mellett a vállalatok testre szabhatják az egyes funkciókat, hogy növeljék azok hatékonyságát. Ezek a változtatások elvégezhetők az interfészen keresztül, vagy ha a cég rendelkezik a lehetőségekkel, akkor a változtatásokat közvetlenül a nyílt forráskódban is elvégezhetjük. Ily módon Aragon szinte minden típusú szervezet igényeit kielégítheti.


Globális elérés

Az Aragon felhasználói további nagy előnye, hogy hozzáférnek a hasonló gondolkodású személyek globális hálózatához. A platform arra ösztönzi a vállalatokat, hogy működjenek együtt a világ különböző régióinak más vállalataival. Ezek a cégek visszavethetik egymástól az ötleteket, és elősegíthetik a beszállási folyamat egyszerűsítését az új felhasználók számára.

Joghatóságok

Aragon az Aragoni Bíróságon keresztül új fogalmat vezet be digitális joghatóságok néven. Ez a rendszer hajtja végre a szervezetek közötti digitális szerződéseket. A fejlesztők azért vezették be ezt a protokollt, hogy biztosítsák az előre beprogramozott modulokon kívül eső viták rendezésének mechanizmusát.

Átláthatóság

Az Aragon felhasználói teljes átláthatóságot élveznek a hálózat használata során. Könnyen figyelemmel kísérhetik az összes DAO-pénz felhasználását. Így minden felhasználó magabiztosan megoszthatja a hálózat előnyeit.

Hogyan működik Aragon (ANT)

Aragon különféle új fogalmakat és funkciókat ötvöz, hogy céljait megvalósítsa. Minden DAO előre telepítve van a legkritikusabb vállalati összetevőkkel. A felhasználó beállíthatja üzleti rendszereit, például a pénzügyeket, a tokenek értékesítését és a szavazási protokollokat.

Aragon kliens

Az Aragon kliens segítségével a felhasználók testreszabható DAO szolgáltatásokat hoznak létre. Az ügyfél célja, hogy átlátható, intelligens szerződéses keretet biztosítson, amely könnyen kezelhető és nem igényel előzetes blokklánc-képzést.

AragonOS

Az AragonOS az, amellyel a felhasználók együttműködnek a token értékesítésük beállításában. Itt eldöntheti adománygyűjtő rendezvényének legfontosabb részleteit. Az olyan funkciók, mint az időkeret és a közreműködők ösztönzésének szándéka, mindenki számára könnyen elérhetők.

Aragon (ANT)

Aragon (ANT)

Aragon Network

Az Aragon Network az a protokoll, amely kölcsönhatásba lép a DAO-k között. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy több cég decentralizált és megbízhatatlan módon folytasson üzleti tevékenységet az Ethereum blokkláncon.

Aragón Alapítvány

Az Aragón Alapítvány az a csoport, amelynek feladata a közösség előmozdítása. Ez a csoport felkutatja azokat a cégeket, akik érdeklődnek a projekt iránt, és elősegítik céljaik elérését és az egész hálózat jelenlétét. Nevezetesen az Aragon Alapítvány nonprofit csoport.

HANGYA

Az ANT az ökoszisztéma natív irányítási tokenje. Ez az ERC-20 token szavazati jogokat biztosít a felhasználóknak a platformon belül. A lengés mennyisége attól függ, hogy hány ANT token van nálad. Az ANT-tulajdonosok szavazhatnak a hálózat kulcsfontosságú frissítéseiről és egyéb vitás kérdésekről.

ANJ tokenek

Aragon külön jelzőt vezet be a digitális joghatósági ügyekben történő szavazáshoz is. Az ANJ token egy bevonható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy passzív jövedelmet szerezzen a hálózaton belül. A jegyzőkönyvek népszerűbbek, mint valaha, mert következetesebb hozamot nyújtanak, mint a tokenek kereskedése, és nem követelik meg, hogy lemondjon a tokenek tulajdonjogáról.

Aragon története (ANT)

Aragon csobbanással lépett be a piacra. A társaság ICO-ja mindössze tizenöt perc alatt 24 millió dollárt biztosított. Ez a 2017 májusában megrendezett esemény segítette a platform sztárságát. Különösen Aragónt eredetileg Luis Cuende vezette. Jól ismert korábbi munkájáról, és még a Forbes 30 alatt 30-as listáján is szerepelt.

Hogyan vásárolhat Aragon (ANT)

Az Aragon (ANT) számos top tőzsdén található. Ehhez a tokenhez azonban jelenleg nincsenek fiat kereskedési párok. Először át kell alakítania a fiatot BTC-re vagy ETH-ra, hogy az ANT-vel kereskedjen. Az ANT elérhető  Binance, Kraken és Bittrex.

Befektetés Aragonyba (ANT) - minden, amit tudnia kell Befektetés Aragonyba (ANT) - minden, amit tudnia kell Befektetés Aragonyba (ANT) - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Hogyan kell tárolni az Aragon-t (ANT)

Az ANT tárolása egyszerű, mert ez egy ERC-20 kompatibilis token. Az ANT bármelyik ERC-20 kompatibilis pénztárcában tárolható. A Metamask az egyik legnépszerűbb lehetőség, amely ma elérhető a felhasználók számára. Ingyenesen letölthető, és mobil és webes plug-in verzióban egyaránt elérhető.

Ha jelentős befektetésre törekszik a DASH-ban, vagy ha hosszú távra tervezi a kriptográfia HODLingelését, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja Aragonyt (ANT).

Aragon – Az ajtók megnyitása a blokklánc elfogadásához vállalati szinten

Aragon megközelítése a blockchain elfogadásához továbbra is rendkívül hatékony. A hálózat bővülése bizonyítja, hogy a piacon egyre nagyobb az igény a DAO-k iránt. Ezen okok miatt Aragon ma létfontosságú szerepet tölt be a hagyományos és a decentralizált szervezetek közötti szakadék áthidalásában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map