Befektetés az OmiseGo-ba (OMG) – minden, amit tudnia kell

Mi az OmiseGo (OMG)?

Az OmiseGo (OMG) egy Ethereum-alapú blokklánc ökoszisztéma amely a befektetők számára a nyereség megszerzésének számos módját kínálja. Pontosabban, az OmiseGo egy decentralizált tőzsde, likviditásszolgáltató mechanizmus, üzenetküldő hálózat és egy blokklánc-átjáró digitális eszközökkel. A platform hírnevet szerzett alternatív pénzügyi és digitális kereskedelmi eszközei miatt. Ezek a rendszerek együttesen lehetővé teszik a láncok közötti eszközátadást kriptográfia cseréje nélkül.

Kezdettől fogva nyilvánvaló volt, hogy OmiseGo más lesz. Mind a Thaiföldi Bank, mind a thaiföldi pénzügyminisztérium jóváhagyást mutatott a projektnek. A projekt támogatást kapott az Ethereum tábor, Vitalik Buterin és Gavin Wood részéről is.

OmiseGo (OMG) – Tapasztalt csapat

Ezenkívül a projekt fő fejlesztője nem Joseph Poon. Leginkább a Villámhálózat és a Plazma fejlesztéséről ismert. A második réteg mindkét protokollja megújíthatja a piac előrehaladását. Szakértelmével hozzájárult ahhoz, hogy az OmiseGo egyedülálló projekt legyen a piacon.

OmiseGo Honlap

OmiseGo Honlap

Nevezetesen az OmiseGo volt az első Ethereum projekt, amely meghaladta az egymilliárd dolláros értékelést. Lenyűgöző, hogy a projekt már korán számtalan befektetőtől kapott támogatást. Ezek a befektetők közé tartozik a japán Toyota Financial Services Corporation, a Sumitomo Mitsui Banking Corporation, az SMBC Venture Capital és az Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Ezek a fejlemények hozzájárultak az OmiseGo platformon való részvételre vágyók bizalmának növeléséhez.

Milyen problémákat old meg az OmiseGo (OMG)?

Az OmiseGo a pénzügyi szolgáltatások nyílt megközelítésével igyekszik forradalmasítani a világot. A projekt célja egy befogadóbb pénzügyi rendszer létrehozása. Ennek a monumentális feladatnak az elvégzéséhez az OmiseGo közvetlenül a bankokkal dolgozik, hogy elősegítse a globális pénzügyi integrációt.

A közelmúlt szerint jelentések, 1,7 milliárd ember él a világon, akiknek nincs hozzáférésük az alapvető pénzügyi szolgáltatásokhoz. Ezek az egyének sokféle embert tartalmaznak. Vannak emberek, akik olyan területen élhetnek, ahol nincs infrastruktúra a bankok támogatásához. Vannak olyan emberek is, például menekültek, akik a papírmunka hiánya miatt nem képesek a banki szolgáltatások igénybevételére.

Az OmiseGo célja egy olyan termék létrehozása, amely ugyanolyan előnyöket jelent azok számára, akik a hagyományos banki szolgáltatásokat használják, és azoknak, akiknek egyszerre nincs hozzáférésük a banki szolgáltatásokhoz. Ez az emberbarát szempont teszi az OmiseGo-t mássá, mint a mai piac sok más projektje. Ez is az egyik fő oka annak, hogy a platform továbbra is növekvő alkalmazást tapasztal.

Az OmiseGo (OMG) előnyei

Az OmiseGo megkönnyíti a platformokon keresztüli fizetéseket a blokkláncon. Ez a nyílt fizetési platform és decentralizált csere az Ethereum blokkláncán található, és skálázható és teljesen nyitott alternatívát kínál a felhasználók számára. Az OMG élvezi az alacsony díjakat, a gyors tranzakciós időket és a kifizetési lehetőségeket. Júniusban az OMG bemutatott egy újat méretezés megoldás, amely a tranzakció sebességét a globális fizetési processzorokhoz hasonlóan javította, mint a Visa.


Globális

Az OmiseGo csapata úgy építette fel a platformot, hogy globálisan befogadó legyen. Bárki igénybe veheti értékátviteli szolgáltatásait. A platform különböző pénznemekben és eszköztípusokban működik. Ily módon a felhasználók pénzeszközöket küldhetnek a hálózaton keresztül bankszámla birtoklása vagy díjfizetés nélkül.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

A blokkláncok együtt működnek

Az OmiseGo lényege egy interoperabilitási protokoll. Az OmiseGo más blokkláncok decentralizált cseréjeként és több blokklánc között közvetlenül, megbízható átjáró token nélkül működik. A láncok közötti funkcionalitás létfontosságú jellemző az új blokkláncokban. Csökkenti a versenyt, és lehetővé teszi a célra épített blokkláncok számára, hogy a szolgáltatások fejlesztésére összpontosítsanak, nem pedig a versenyalapú kiadásokra, például a marketingre.

Az OmiseGo rendkívül rugalmas. A felhasználók fizethetnek, átutalhatnak és kezelhetik a bérszámfejtést. A platform támogatja a B2B kereskedelmi kereskedelmet, az ellátási lánc finanszírozását, a hűségprogramokat, az eszközkezelést és a kereskedelmet. Jelenleg kevés blokklánc felel meg az OmiseGo képességeinek.

Hogyan működik az OmiseGo (OMG)?

Az OmiseGo bizonyos előnyökkel élvezi az Ethereum (ETH) biztonságát. A platform olyan funkciókat mutat be, mint a fehér címkés pénztárca, a nulla díjak és az azonnali tranzakciós idők.

Az OmiseGo white-label eWallet-je nagy vonzerőt jelent a felhasználók számára. Ez az SDK pénztárca megkönnyíti a felhasználók számára a fiat és a kriptovaluták szabad kereskedelmét. A pénztárca hozzáférést biztosít az Omise fizetési átjáróhoz. Digitális hitel- és betéti kártya is rendelkezésére áll.

OMG token

Az OMG az OmiseGo projekt segédprogram-tokenje. A felhasználók és a fejlesztők használhatják az OMG-t a hálózati szolgáltatások kifizetéséhez. A token világszerte folyamatosan az egyik legmagasabb piaci cap ERC-20 token. Bölcsen, a fejlesztők összesen csak 140 245 millió OMG-érmét állítottak be. Ez a döntés biztosítja, hogy az OMG megőrizze értékét a következő években.

OmiseGo (OMG) a CoinMarketCap segítségével

OmiseGo (OMG) a CoinMarketCap segítségével

Az OmiseGo (OMG) története

Az OmiseGo-t Jun Hasegawa és Donnie Harinsut alapította. Ez a két vállalkozó már ismert volt a népszerű fizetésfeldolgozó cég, az Omise létrehozásában betöltött szerepéről. 2017-ben az OmiseGo otthont adott egy nemzetközi közvetítést kapott ICO-nak. Az OmiseGo 25 millió dollárt biztosított az esemény alatt a hálózat továbbfejlesztése érdekében.

Az OmiseGo (OMG) vásárlása

Az OMG manapság könnyen megtalálható. Az egyik legjobb tőzsde az OMG megtalálásához Binance. A Binance nagyszerű csere az új felhasználók számára az egyszerű kezelőfelülete és az érmék hatalmas választéka miatt. A kereskedés előtt regisztrálnia kell magát a számlán. A regisztrációhoz meg kell felelnie a KYC követelményeinek.

Miután jóváhagyta fiókját, meg kell finanszíroznia azt. Dönthet úgy, hogy betölti a fiat pénznemet, vagy ha már rendelkezik kriptóval, akkor azt közvetlenül elküldheti a pénzváltótárcának. Most, hogy van betöltve Bitcoin vagy Ethereum, kiválaszthatja az OMG kereskedési párját, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Befektetés az OmiseGo-ba (OMG) - minden, amit tudnia kell Befektetés az OmiseGo-ba (OMG) - minden, amit tudnia kell Befektetés az OmiseGo-ba (OMG) - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Az OmiseGo (OMG) tárolása

Az OMG tárolásának legjobb módjának meghatározásához el kell döntenie, hogy mi lesz a befektetési stratégiája. Ha lazán kereskedel azért, hogy megismerd a kriptopiacot, és nem sok értéket kereskedel kriptográfia mellett, akkor a cseretárca elegendő lesz.

Ha jelentős befektetést szeretne elérni az OMG-ben, vagy ha hosszú időre tervezi a kriptográfia HODLingelését, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja az OmiseGo-t (OMG).

OmiseGo – Nemes ügy nagy támogatással

Az OmiseGo egyike azoknak a projekteknek a piacon, amelyek segítenek megérteni, hogy a blockchain technológia képes mindenki életét jobbá tenni. Arra számíthat, hogy az OmiseGo továbbra is elfogadja a tokent, és a platform továbbra is a befektetők kedvence.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map