Befektetés az összetett (COMP) kriptovalutába

Mi az összetett (COMP)?

A COMP a Compound Decentralized Finance (DeFi) protokoll irányítási tokenje. A DeFi hálózatok igyekeznek átalakítani a hagyományos pénzügyi rendszereket decentralizált változatokká. Ily módon a rendszeres felhasználók részesedést szereznek abban a nyereségben, amely egykor csak a nagy pénzintézetek rendelkezésére állt.

A vegyület egy algoritmikus pénzpiaci protokoll, amely az Ethereum blokkláncon él. Nevezetesen, ennek a hálózatnak tulajdonítják a jelenlegi DeFi-őrület elindítását. A Compound volt az első olyan platform, amely 2020 nyár közepén mutatta be a hozamgazdálkodást a piacon. A hozamgazdálkodás sok szempontból hasonló a kriptográfia készítéséhez.

A felhasználók nagy mezőgazdasági medencékbe zárják kriptovalutájukat. Jutalmat kap a lezárt kriptográfia mennyisége és a medencében való részvétel időtartama alapján. A részesedésű medencéktől eltérően a hozamgazdálkodási medencék sokkal rövidebb zárási periódusokkal rendelkeznek. Sokan nem írnak elő kötelező zárolási időszakot.

Összetett pénzügy a Honlapon keresztül

Összetett pénzügy a Honlapon keresztül

A vegyület hozamgazdálkodási protokollja decentralizált hitelezési rendszerként működik. A felhasználók likviditást biztosítanak a nagy hitelállományok számára. Cserébe jutalmakat kapnak zsetonok formájában. Ezeket a tokeneket ezután a hálózat bármely támogatott eszközévé konvertálhatja. Ezután más felhasználók rövid lejáratú hiteleket vehetnek fel a hitelállományból. Ezeket a kölcsönöket kamatokkal bocsátják ki, amelyeket aztán megosztanak a hitelező és a hitelállomány között.

A vegyület előnyei (COMP)

A vegyület rengeteg előnnyel jár a piacon. Egyrészt valóban nyílt hitelezési környezetet vezet be a blokklánc szektor számára. Bárki kölcsönt vehet fel az összetett mezőgazdasági medencékből. Nincsenek hitelellenőrzések, és az alapok azonnal kiadásra kerülnek. Csak biztosítékot kell nyújtania.

Kereset

A vegyület lehetővé teszi a rendszeres felhasználók számára a passzív jövedelem biztosítását. Bárki kereshet tétlen kriptóját. A múltban a felhasználók egyszerűen tartották ezeket az érméket abban a reményben, hogy értékük emelkedni fog. Most már anélkül is kamatoztathatják állományaikat, hogy teljesen lemondanának érméjük tulajdonjogáról.

DeFi Bitcoin

A Compound másik egyedülálló szempontja a Bitcoin DeFi környezetben történő felhasználásának képessége. Ezt a feladatot a Wrapped Bitcoin (WBTC) bevezetésével hajtják végre. A Wrapped Bitcoin a lezárt Bitcoin egy ERC-20 ábrázolása. Ez az újkori token biztosítja a Bitcoin HODLers számára a zökkenőmentes hozzáférést a DeFi szektorhoz. A legutóbbi szavazás lehetővé tette, hogy ezek az érmék biztosítékként működjenek az Ethereum-alapú Compound protokollon. Ez a kiegészítés küzdelmes volt. Két hónapig tartott a tanácskozás, mire a közösség végül jóváhagyta a frissítést.

A legnépszerűbb wBTC platformok a Coindesk segítségével


Teljesen autonóm

Összetett tőkeáttételek ellenőrzött intelligens szerződések hogy ezeket a feladatokat autonóm módon hajtsa végre. A hálózat szerződései gondoskodnak a hálózat összes létfontosságú funkciójáról. Az olyan feladatokat, mint az összesített tőke tárolása, kezelése és elősegítése, ezek a protokollok kezelik.

Biztonságos

A Compound különféle eszközökkel tartja fenn a hálózati biztonságot. A hálózat számos biztonsági ellenőrzésen esett át olyan neves ügynökségeknél, mint az Open Zeppelin és a Trail of Bits. Ezek a szervezetek hitelesnek minősítették a hálózat kódolását, és képesek biztonságosan kezelni a hálózat igényeit.

Átjárhatóság

A vegyület összhangban áll a DeFi interoperabilitásának általános konszenzusával. A hálózat nyitott harmadik fél eszközeinek és platformjainak integrálására. A Compound támogatja az API protokollok használatát az UX egyszerűsítése érdekében. Ez az interoperabilitás arra késztette a többi platformot, hogy egyedülálló módon építsen a Compound víziójára. Ma az összetett felhasználók zökkenőmentesen tudják kihasználni harmadik fél piackezelési eszközeit.

Hogyan működik a vegyület (COMP)?

A Compound különféle szabadalmaztatott rendszereket használ fel, hogy a felhasználók számára nyílt DeFi-élményt nyújtson. A Compound használata nem igényel technikai megértést. Egyszerűen meg kell értenie, hogy mi a hozamgazdálkodás, és hogyan zárhatja le pénzeszközeit a gazdálkodási medencékbe, hogy ma elkezdhessen keresni.

Hozamgazdálkodás

A hozamgazdálkodási protokollok a vegyület funkcióinak középpontjában állnak. Jelenleg a Compound számos kriptovaluta kölcsönzését és kölcsönzését támogatja. Konkrétan kölcsönözhet és kölcsönözhet Dai-t (DAI), étert (ETH), USD-érmét (USDC), Ox-ot (ZRX), Tether-et (USDT), Wrapped BTC-t (WBTC), Basic Attention Tokent (BAT), Augur-t (REP). és Sai (SAI).

Összetett gazdálkodási medencék

Összetett gazdálkodási medencék

Nevezetesen bárki kamatokkal és betétekkel vehet fel hitelt a hitelező medencékből. Ha hitelkeretből szeretne hitelt felvenni, akkor a projekt által meghatározott küszöb fölé kell fedezetet elhelyeznie. Amellett, hogy a biztosíték, a betéte meghatározza a kölcsönözhető finanszírozás teljes összegét is. Különösen, ha a fedezet értéke csökkenni kezd, a protokoll eladja ezt a betétet, hogy fedezze veszteségét.

Összetett hitelezési poolok

A vegyület a nagy hitelállományokat működteti. Az összes összeget ugyanezen token óriási készletébe adják egy intelligens szerződéssel az Összetett protokollban. Fontos, hogy minden eszköznek saját piaca van a hálózatban. Mint ilyen, a kínálat vagy a kereslet mennyisége az adott piacon határozza meg a kamatlábat. Emellett egyes eszközök nagyobb hitelfelvételi erőt tehetnek lehetővé, mint mások.

Érdeklődés

Az Összetett ökoszisztémában a kamatlábakat minden blokk kitermelésével generálják. Ez rugalmasságot biztosít a hálózat számára az érdeklődés-kiigazítási politikák tekintetében. Ez a dinamikus megközelítés szükséges a likviditási pool értékének fenntartásához

Decentralizált kormányzás

A vegyület decentralizált irányítási modellre támaszkodik. Bárki tehet javaslatot ebben a hálózatban. A részvételhez egyszerűen meg kell tartania a hálózat néhány irányítási tokenjét, a COMP-ot. Csak azok tehetnek új javaslatokat, akik az ellátás több mint 1% -ával rendelkeznek. Különösen a tokenek birtokosai delegálhatják jelzőiket egy általuk választott címre.

A decentralizált irányítási protokollok ma már elterjedtek a DeFi szektorban. A Compound úttörő volt ebben a stratégiában. Az összetett hálózatban a felhasználók szavazhatnak az új cToken piacok listázására, a piaci kamatlábak frissítésére, az oracle címek frissítésére, a cToken tartalékok visszavonására és új rendszergazdák kiválasztására..

COMP – Összetett tokenek

A COMP a hálózat elsődleges irányítási tokenje. Ez az egyedülálló pénzügyi eszköz lehetővé teszi a token tulajdonosok és a küldöttek számára, hogy szavazzanak az olyan fontos protokolldöntésekről, mint az új fedezettípusok, hitelfelvételi képesség és kamatláb-modellek. A közelmúltban a COMP felkerült a népszerű központosított Coinbase tőzsdére.

cTokens

A vegyület a cTokens működésére támaszkodik. Új cTokenek jönnek létre, valahányszor a felhasználó kriptovagyonokat helyez el az Összetett protokollban. Nevezetesen, a cTokenek egyszerűen ERC-20 tokenek, amelyek a felhasználónak az összetételben letétbe helyezett pénzét képviselik. A felhasználók átvihetik, kereskedhetik és tétbe vehetik ezeket a tokeneket.

A cTokens lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érdeklődést szerezzenek a poolokban. Például leteheti USDC-jét, és cserébe cUSDC-tokent kaphat. Ezek a tokenek szabadon mozoghatnak az összetett hálózaton belül. Miután felkeltette érdeklődését, beválthatja cUSDC-jét normál USDC-re plusz USDC-ben fizetett kamatra. A legjobb az egészben, hogy a cTokens bármikor beváltható. Amikor átváltja ezeket az összegeket, azonnal elérhetővé válnak a csatlakoztatott pénztárcában.

A vegyület története (COMP)

A vegyület 2018 májusában lépett piacra. A hálózat jelenleg San Franciscóban található. A Compound alapítója és vezérigazgatója, Robert Leshner, a San Francisco-i bevételi kötvény-felügyeleti bizottság társelnöke volt. Mint volt közgazdász, egyedülállóan tisztában van a CeFi-DeFi átalakítás árnyalataival.

A Compound látványos módon lépett be a piacra, a platform 8,2 millió dolláros finanszírozást biztosított a 2018 májusában megrendezett magkörön. Ezután a platform további 25 millió dollárt gyűjtött az A sorozatú finanszírozási fordulójában 2019 novemberében. Érdekes módon ez a kör súlyos támogatást talált az Andreesen Horowitz kockázatitőke-társaságtól. A protokoll ugyanebben az évben egymillió dollárt kapott USDC-ben a Coinbase „USDC Bootstrap Fundjától”.

Egy erős csapat

A Compound mögött álló támogató hálózat említést érdemel. A projekt mögött álló teljes csapat jól ismert a piacon. Például a platform vezérigazgatója, Geoffrey Hayes az új korú Ethereum kliens, az Exthereum fenntartójaként is dolgozott. Két startup technológiai alapítója, a Postmates Core Services vezetője.

A Compound (COMP) használata

A Compound használata egyszerű. A DeFi hálózatban való részvételhez nem kell kitöltenie egy csomó személyes adatot. Le kell töltenie egy kompatibilis web 3.0 pénztárcát, amely támogatja az ERC-20 érméket. A Metamask általában a legjobb megoldás ezeknek a feladatoknak.

Miután pénztárcája csatlakozik a hálózathoz, megverheti vagy létrehozhatja a cTokeneket. Nyissa meg a Fiók áttekintése részt a webhely menüjében. Ezután válassza ki az összes eszközt, és nyissa ki a piacot. Miután engedélyezték az eszközt, a felhasználók ezután képesek leszállítani vagy kölcsönözni, amire vágynak. Nevezetesen át szeretné tekinteni az egyes gazdálkodási csoportok részleteit, mert minden eszköznek egyedi beszerzési és kölcsönköltség-THM-je van. Ezenkívül ezek az arányok gyakran változnak.

Hogyan vásároljunk vegyületet (COMP)

A COMP vásárlása egyszerű. A jelző hírneve és hosszú élettartama elérhetővé teszi a legtöbb nagy tőzsdén. Binance különféle COMP kereskedési párokat biztosít. A kezdéshez regisztrálnia kell egy fiókot. A regisztráció gyors és egyszerű. Mielőtt azonban részt vehetne a kereskedelemben, igazolnia kell személyazonosságát.

A regisztrációt követően finanszíroznia kell a fiat számláját. Ez banki átutalással vagy betéti kártyával történik. Most, hogy a számlája aktív, és rendelkezésre áll a rendelkezésre álló pénzeszköz, készen áll arra, hogy a fiatját kriptóvá alakítsa. Javasoljuk, hogy váltson BTC-re. Most, hogy BTC-vel rendelkezik, a BTC-t közvetlenül COMP-re cserélheti. A teljes folyamat először körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Befektetés az összetett (COMP) kriptovalutába Befektetés az összetett (COMP) kriptovalutába Befektetés az összetett (COMP) kriptovalutába
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Vegyület – úttörő a piacon

Az első platform, amely a hozamgazdálkodást piacra vezeti, a Compound úttörő erőként értékes pozíciót tölt be a DeFi szektorban. Úgy tűnik, hogy a DeFi csak most indul. Következésképpen a Compound továbbra is naponta csatlakozik új felhasználókhoz. A könnyű megtérülés és a kereskedés nélküli keresés képességének kombinációja része ennek a platformnak a csábításának. Ezenkívül ez az egyik legbiztonságosabb és legelismertebb lehetőség a felhasználók számára. Következésképpen a Compound az elkövetkezendő évek során kiemelkedő platform marad.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map