Beruházás a Binance-be (BNB) – minden, amit tudnia kell

Lehetetlen lenne megvitatni a kriptovaluták kereskedését anélkül, hogy egy pillanatra is megnéznénk a népszerű tőzsdét Binance. A Binance a piaci kapitalizáció szempontjából a legnagyobb kriptovaluta-csere 2018 óta. A vállalat vezérigazgatója, Changpeng Zhao szerint a tapasztalatok, a készségek és a „szerencse” tényezők kombinációja segítette a platformot legendás státuszának elérésében..

Mi a Binance?

Ma a Binance a világ legnagyobb szabályozott kriptovaluta-csereprogramja. Méretének szemléltetése céljából csak az amerikai Binance platformok átlagosan napi 2 milliárd USD feletti kereskedést végeznek. Ha ezeket az információkat összekapcsolja azzal a ténnyel, hogy a tőzsde 15 kivételével minden országban szövetségi szinten van szabályozva, könnyen belátható, hogy miként váltak az ágazatban háztartási névvé.

A Binance nem mindig volt az iparág vezetője. Múltjuk alapos áttekintése megmutatja, hogy a vállalat rugalmassága és hajlandósága a változások befogadására a maivá tette. Például korai napjaiban a Binance nem kínált fiatot a kriptográf kereskedési párok számára. Ez a döntés lehetővé tette a tőzsdénél, hogy elkerülje a szabályozási felügyelet nagy részét, amely a korábbi napokban elfojtotta a piac többi tőzsdéjét.

Miért számít a Binance (BNB)

A Binance története a platform tényleges megalapításán túl nyúlik vissza. A vállalatok vezérigazgatója, Changpeng Zhao nem idegen a tőzsdei szektortól. Érdekes módon a Fusion Systems cége révén 2005-ben a brókerek számára számos nagyfrekvenciás kereskedési rendszert fejlesztett ki.

Zhao 2013-ban lépett be a blokkláncba, amikor magas szintű pozíciót töltött be a blockhain.io pénztárca alkalmazásban. Innentől kezdve társalapította Kína egyik legnagyobb tőzsdéjét, az OkCoin-t. Kétségtelen, hogy mindezen tapasztalatok közvetlenül a Binance fejlesztésébe kerültek.

Kína kimaradt

A Binance hivatalosan 2017 elején indult Kínában. Ugyanakkor a kínai kormány savanyúvá vált a kriptovaluták felé az év júniusában. Az árapály változását érzékelve Zhao összecsomagolta Binance-t, és barátságosabb partokat keresett. 2017 végére a Binance irodája Japánban volt.

Sajnos nem ez lenne az utolsó eset, amikor Zhao úgy érezte, hogy át kell költöznie a működésébe, hogy elkerülje a szabályozási fejfájást. 2018 elején a Binance ismét Máltára költöztette tevékenységét. A társaság ugyanebben az évben Tajvanon irodát is nyitott.

A siker sztrájk

Ez a rugalmasság és előrelátás segítette a Binance-t az emberek cseréjeként. A befektetők biztosak voltak abban, hogy a Binance mindent megtesz, ami szükséges ahhoz, hogy a kriptográfiai közösség létfontosságú része maradjon. 2018-ra a tőzsde a legnagyobb volt a világon a piaci kapitalizációt tekintve (1,3 milliárd dollár). A könnyen kezelhető felület, az érmék széles választéka és a magas szintű biztonság kombinációja segítette a Binance-t abban, hogy bajnok címet szerezzen.

Mik azok a BNB tokenek?

2017-ben a Binance natív segédprogram-tokent bocsátott ki BNB jelképes. Ez a token lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvezményes áron fizessenek díjakat. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot biztosít a platformon lévő párok kereskedelme tekintetében.

BNB token a CoinMarketCap segítségével

BNB token a CoinMarketCap segítségével

A BNB token egy Initial Coin Offering (ICO) közösségi finanszírozási esemény során indult, amely napokban 15 millió dollárt gyűjtött össze. Az ICO-t június 26. és július 3. között tartották. Ez idő alatt a vállalat 100 000 000 BNB tokent kínált a nyilvánosság elé. A BNB teljes készletét 200 000 000 érmében állapítják meg.

Az első BNB tokenek az Ethereum blockchain as néven kerültek kiadásra ERC-20 tokenek. Néhány hónapon belül a fejlesztők áthelyezték a tokeneket a Binance natív blokkláncára. Az átadás révén a Binance jobban ellenőrizhette belső működését és jövőbeli működését.

Hackek

Mint minden méretű cseréje, a Binance is csábító célpont a leendő hackerek számára. 2018 márciusában egy ilyen kísérlet történt. A támadás több támadási vektort használt fel a hálózat elborítására. Szerencsére a Binance-nek megvédtek a támadástól. A jövőbeli támadásoktól tartva azonban Binance támadásba lendült. A cserével megkezdődött egy hacker fejdíjas program.

Hacker Bounty

A Binance példaként állította őket, akik megtámadták a platformot. Például 250 000 dolláros jutalmat ajánlottak fel a hackerekhez vezető információkért. Ezenkívül a platform 10 millió dollárt különített el a jövőbeli jutalmak finanszírozására. Nem sokkal később ez a fejpénz jól jött.

Binance Hacker Bounty

Binance Hacker Bounty

2019 májusában egy hackerek egy csoportja ismét lecsapott. Az első próbálkozással ellentétben ezúttal a csaló jelentős mennyiségű kriptovalutával vált be. Összesen mintegy 40 millió dollár kripta veszett el. A hackerről a cég tisztviselői elismerték, hogy a hacker előzetes figyelmeztetéseket indított, de úgy működött, hogy még mindig képesek voltak ellensúlyozni rosszul megszerzett nyereségüket. Ezek a veszteségek tovább emelték a Binance biztonsági normáit.

Hogyan lehet kereskedni a Binance-en

A Binance kereskedése egyszerű. Át kell mennie a regisztrációs oldalukra, és ki kell töltenie az összes vonatkozó információt. Különösen érvényes azonosítót kell megadnia a KYC / AML megfelelés céljából.

Miután igazolta személyazonosítását, összekapcsolhatja finanszírozási forrását. Itt van néhány megfontolandó lehetőség. Ha kisebb vásárlást tervez, akkor betéti kártya használatát is választhatja. A bankszámla közvetlen összekapcsolása nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek a vásárlások és a kifizetések tekintetében.

Ha BNB tokenek vásárlását tervezi, akkor ezt tegye meg Binance a BNB tokenek által nyújtott előnyök kihasználása érdekében.

Beruházás a Binance-be (BNB) - minden, amit tudnia kell Beruházás a Binance-be (BNB) - minden, amit tudnia kell Beruházás a Binance-be (BNB) - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

Azonnali vásárlás

Legjobb

Egyszerű használat

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

50 USD

Számla minimumok

Egyik sem

Akciók

10% Cashback

Kedvezményes kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Pénztározza be számláját

Miután összekapcsolta banki adatainkat, készen áll a számlája finanszírozására. Az USD-t közvetlenül a bankjából töltheti be pénztárcájába. Ezután át kell alakítania alapjait kriptovalutára.

Szerencsére a Binance különféle fiat kereskedési párokat kínál az Ön igényeinek kielégítésére. Válassza ki a kívánt kereskedési párt és a vásárolni kívánt összeget. A kriptovaluta egy percen belül megérkezik a pénztárcájába.

Binance – oszlop a piacon

A Binance hosszú utat tett meg a csúcsra vezető útján. Bár az út nem volt mindig könnyű, ezeknek a fejlesztőknek sikerült mindig a csúcsra kerülniük. Ma a Binance inspirációt jelent a többi globális tőzsdéhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner