Beruházás a VeChain-ba (VET) – minden, amit tudnia kell

Mi a VeChain (VET)?

A VeChain (VET) volt az egyik első blokklánc, amelyet kizárólag a vállalati szintű ügyfélkör igényeinek kielégítésére építettek. A fejlesztők a projekt az ellátási lánc és a termék életciklus-kezelésének javítása az elosztott főkönyvi technológia (DLT) használatával. Fontos, hogy a platform számos új funkciót kínál a felhasználóknak, amelyek ideálisak azoknak a vállalkozásoknak, akik javítani kívánják az ellátási lánc protokolljait és az üzleti folyamatokat.

Ma a logisztikai szektor szenved egy aszimmetrikus információs probléma. Míg a működő rendszerek nagy mennyiségű adatot gyűjtenek, ezeket az adatokat nem optimális módon közlik. A legtöbb esetben a súlyos szétválasztás a teljes ellátási láncot centralizált adatforrásokra hagyatkozik. Az egységesség hiánya az átláthatóság hiányát és az adatátvitel késését eredményezi.

A VeChain lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatalmas mennyiségű adatot kövessenek nyomon. Ezek a mutatók olyan elemeket tartalmazhatnak, mint a minőség, a hitelesség, a tárolási hőmérséklet és a szállítás állapota. Lenyűgöző, hogy a VeChain mindezeket a szolgáltatásokat egy bizalom nélküli és elosztott üzleti ökoszisztéma révén biztosítja. Ily módon a VeChain csökkenti az általános költségeket és javítja az elszámoltathatóságot.

VeChain filozófia

A VeChain néhány kulcsfontosságú szempontból különbözik az ágazat többi projektjétől. Elsősorban a projekt mögött álló fejlesztők nem kívántak teljesen decentralizált platformot létrehozni. Ehelyett az volt a céljuk, hogy integrálják a DeFi (decentralizált finanszírozás) és a CeFi (centralizált finanszírozás) szektor legjobb tulajdonságait. Ez a stratégia kiegyensúlyozott platformot hoz létre, amely átlátható információáramlást, hatékony együttműködést és nagysebességű értékátadást biztosít a felhasználók számára.

Hogyan működik a VeChain

A VeChain különféle technológiákat alkalmaz az ellátási lánc szektor korszerűsítésének céljának elérése érdekében. Például a VeChain különféle típusú rádiófrekvenciás azonosítást használ (RFID) címkék és érzékelők a kritikus adatok nyomon követéséhez a szállítás során. Ezt az információt valós időben sugározzák a blokklánc.

Ez a stratégia lehetővé teszi az érdekeltek vagy a piaci szereplők számára az elem figyelemmel kísérését annak állapotának és eredetiségének ellenőrzésére. Összességében ez a megközelítés tökéletes nagy komplex ellátási láncok számára. A VeChain figyelemmel kísérheti ezeket az óriási hálózatokat, és naprakészen tudja tartani a vállalkozásokat a fejlesztésekről, amint azok bekövetkeznek.

Tárgyak internete (IoT)

A VeChain úttörő szerepet játszik a IoT és DLT technológiák. A VeChain élénken épült fel az IoT integrációját szem előtt tartva. A tárgyak internete a világszerte jelenleg használt intelligens eszközök milliárdos hálózatára utal. Mindezek az eszközök intelligensek, mert rendelkeznek valamiféle érzékelővel és képességgel az adatok online kommunikációjára. Ma ezek az eszközök hihetetlen sokaságot ölelnek fel, a tévéktől kezdve a csengőig, a telefonig, amelyet éppen a kezedben tartasz.

Az IoT és a blockchain technológia integrációja teljesen logikus. A Blockchain tech megfizethető módot kínál arra, hogy konszenzuson keresztül valós idejű figyelemmel kísérje az ilyen hatalmas mennyiségű adatot. Következésképpen a VeChain nem az egyetlen projekt, amely mindkét technológia egyesülését vizsgálja.

A VeChain története

A VeChain 2015-ben átment a rajztábláról és a valóságba azzal a céllal, hogy az adatok működőképessé és átláthatóvá tegye az ellátási lánc ipar megzavarását. A projekt készítője, Sunny Lu, a vállalkozás előtt a Louis Vuitton China-val végzett vezetői munkájáról volt leginkább ismert. El kell képzelnie, hogy a ruhagyártók szembesülő ellátási lánc összes kérdésének kezelése inspirálta őt ennek az egyedülálló rendszernek a kidolgozásában.

A VeChain szakképzése az Ethereum blokkláncon kezdődött. Ez a megközelítés általános stratégia a piacon, mert lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy bemutassák koncepciójukat, és összegyűjtsék az alapokat saját blokkláncuk fejlesztéséhez. Végül a VeChain pontosan ezt tette. Ma a szakképzés a natív VeChain ökoszisztémán belül működik. Ily módon a fejlesztők olyan szolgáltatásokat nyújthatnak, amelyek közvetlenül az üzleti ügyfelek számára állnak.

Kettős token

A VeChain egy dolgot kölcsönzött az Ethereumtól, a kettős token stratégiájától. A blockchain ökoszisztéma ilyen stílusában az egyik token állami befektetésként és / vagy digitális készpénzként szolgál, a másik pedig intelligens szerződés-végrehajtásra és programozásra szolgál. A backend token ilyen stílusára példa az Ethereum éter és a NEO-k GÁZ.

Ennek a stratégiának két fő előnye van. Az első előny, hogy ez a rendszer hatékony irányítást biztosít. A blokkláncoknak olyan irányítási modellekkel kell rendelkezniük, amelyek magukban foglalják a közösséget, vagy pedig a boldogtalan közösség tagjainak kemény villáit kockáztatják. A kettős token stratégia használatának második oka az, hogy kiszámítható gazdasági modellt biztosít a blokkláncának.

VeChain Token (VET)

A VET az a kriptovaluta, amelybe befektetne egy tőzsdén. Értéknövelésként szolgál a VeChain blokkláncon belül. Ez a token átviheti az értéket a blokkláncban, és intelligens szerződéseket indíthat el. Az is, hogyan fizetnek a felhasználók a VeChain blokkláncon működő Dapp-ok tranzakcióiért.

Jelenleg 55 454 734 800 szakképzés van forgalomban. A VeChain rendszere úgy van kialakítva, hogy összesen 86 712 634 466 szakképzést bocsásson ki. A szakképzés a piaci kapitalizáció alapján a világ 30 legjobb kriptovaluta közé tartozik.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

VeChainThor Energy (VTHO)

A VeChain rendszerben használt második token a VeChainThor Energy. Ez a token intelligens szerződéses tranzakciók gázként történő működtetése. Ezek a tokenek nem nyilvánosak. Csak a fejlesztők használják ezeket a tokeneket a szerződés végrehajtási költségeinek fedezésére.

Kritikusan a legtöbb blokklánc megköveteli a fejlesztőktől, hogy fizessenek a szerződéseknek a blokkláncon történő megkötésére. Ez a stratégia biztosítja, hogy csak a nyilvánosan kész kódolás kerüljön a blokkláncra, és csökkentsék a spam üzeneteket

VeChain-konszenzus

Minden ígéretének teljesítése érdekében a VeChain-nek időben és biztonságos konszenzust kell biztosítania az üzleti élet számára. Ebből a célból a platform bevezeti a saját tulajdonában lévő konszenzusos mechanizmust, amelyet Proof-of-Authority (PoA) néven ismerünk. Ez a protokoll hatékony eszközt biztosít a rendszer folytonosságának fenntartására.

A PoA konszenzusos mechanizmust azért hozták létre, hogy javítsák a munka bizonyításának (PoW), a tét igazolásának (PoS) és a kijelölt tét igazolásának (DPoS) hiányosságait. Kritikus szempontból a PoA kevesebb energiafogyasztást igényel. Ellentétben a Bitcoinnal, amely csomópontoktól igényli a tranzakciók kommunikációját és hitelesítését, a csomópontok közötti kommunikációra nincs szükség konszenzus elérésére a VeChain blokkláncról.

Masternodes

A VeChain a 101 Masternode csoportra támaszkodik a konszenzus elérése érdekében. Ez a stratégia jelentősen javítja a tranzakciós időket. Meglepő módon nincsenek névtelen csomópontok ezen a hálózaton belül. A rendszer blokkjainak érvényesítése előtt ki kell töltenie a KYC és az AML azonosító igazolását. A fejlesztők úgy vélik, hogy ez a megközelítés elengedhetetlen kiegyensúlyozott piaci stratégiájukhoz.

Érdekes, hogy a VeChain gazdasági masternodákat is használ. Ezek a csomópontok szavazhatnak a VeChain ökoszisztémával kapcsolatos kérdésekről. Minden 10 000 szakképzésért, amelyet egy gazdasági masternode tart, egy szavazatot kapnak.

Tét

A VeChain felhasználói is tét passzív jövedelem megszerzéséhez. A tét megköveteli, hogy szakképzését olyan hálózati pénztárcában tartsa, amely előre meghatározott ideig online marad. Minél tovább kockáztatja szakképzését, annál többet keres.

Kormányzás

A VeChain azon céljának megfelelően, hogy egyensúlyt teremtsen a centralizáció és a decentralizáció között, a szavazatokat az adott szakképzés mennyisége alapján folyósítják. Azok a személyek, akik több mint egymillió szakképzéssel rendelkeznek, a szavazatok 20% -áért felelősek. Azok a felhasználók, akik igazolták személyazonosságukat és egymillió szakképzéssel rendelkeznek, a szavazatok 30% -át kapják. A többit felosztják a közösség között.

Hol lehet vásárolni VeChain (VET)

A VeChain különféle platformokon érhető el. A szakképzés egyik legegyszerűbb módja a via Binance. Binance a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje. A platform könnyen használható és elképesztő érmék választékát kínálja.

A regisztrációs folyamatot kevesebb mint tíz perc alatt elvégezheti. Ha még nem ismeri a platformot, akkor fiókja betöltéséhez össze kell kapcsolnia valamilyen fizetési módot. Ez lehet betéti vagy hitelkártya. Akár közvetlenül felhasználhatja bankszámla adatait.

Most, hogy fiókja össze van kapcsolva, megkezdheti a Bitcoin vásárlását. Először meg kell vásárolnia a Bitcoint, mert még nem állnak rendelkezésre Fiat / VET párok. Miután megvan a Bitcoin, elmehet a BTC / VET kereskedési párba, és kiválaszthatja, hogy mekkora szakképzéssel szeretne kereskedni. Pillanatok alatt megérkezik a szakképzés.

Beruházás a VeChain-ba (VET) - minden, amit tudnia kell Beruházás a VeChain-ba (VET) - minden, amit tudnia kell Beruházás a VeChain-ba (VET) - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontszámítási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Hogyan kell tárolni a VeChain-t

A VeChain-t sokféle módon tárolhatja. Ha kereskedni szeretne szakképzésével, vagy csak gyorsan szeretne visszatérni, akkor a kriptóját a VeChainThor mobil pénztárcán szeretné tárolni. Ez a könnyen kezelhető pénztárca biztosítja az összes szükséges funkciót. A legjobb az egészben, hogy ingyenesen letölthető a következőhöz: Android és alma eszközök.

Ha jelentős befektetésre törekszik a szakképzésben, vagy ha hosszú ideig tervezi a kriptográfia HODLingjét, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja a VeChain (VET).

VeChain – Saját sáv készítése

A legtöbb projektnél a VeChain a blokklánc szektor érését mutatja be. Ma a blokklánc nem csupán kriptovaluták. Az olyan platformok, mint a VeChain, átlépik a blokklánc hatékonyságának határait, és hatékonyabb alternatívát kínálnak a világ számára a status quo számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner