Beruházás hullámokba – minden, amit tudnia kell

A Waves egy blokklánc-ökoszisztéma, amely kriptovalutaként, tokenindító platformként és DEX-ként működik. A projekt fejlesztői egy hatékony eszközkészlet bevezetésére törekedtek, amely elősegíti a Web 3.0 decentralizált megoldások fejlesztését. Céljuk egy könnyen használható Ethereum alternatíva megtervezése volt a blokklánc tömeges elfogadásának elősegítése érdekében. Ilyen mértékben látványosan sikerült a platform fejlesztő csapatának.

Milyen problémákat old meg a hullám?

A Waves megpróbálja kijavítani a titkosítási piac egyik legrégebbi problémáját, a zavartságot. A legtöbb ember számára lehetetlen feladatnak tűnik a saját token programozása és elindítása. A Waves azonban lehetővé teszi bárki számára, hogy egyedi kriptográfokat hozzon létre és indítson el a technológia előzetes megértése nélkül.

A technikai akadályok eltávolítása a tokenek létrehozásának folyamatából hatalmas előnyt jelent az ágazat számára. Lenyűgöző módon kijelentették, hogy öt perc alatt létrehozhat egy alap tokent. A tokenizálási folyamat leegyszerűsítése segít abban, hogy a Waves biztosítani tudja az értékátvitelt a különböző valós eszközök „tokenizálásával”. Ily módon a Waves ideális a tömeges finanszírozáshoz, az egyszerű ICO-khoz és a hűségprogramokhoz.

A hullámok előnyei

Mint úttörő erő a piacon, a Waves az egyszerűség révén elősegíti a tömeges alkalmazást. Rengeteg előnye származik ennek a következő generációs kriptovalutának a használatából. Íme a legfontosabb ok, amiért a befektetők továbbra is erre az érmére özönlenek. A fejlesztők a jövőben bővíteni szándékozzák a tokenek képességeit. Ha sikerül létrehozniuk egy tokent, amely összehasonlítható az Ethereum lehetőségeivel, akkor nagy az esély arra, hogy a Waves képes lesz rögzíteni az Ethereum forgalmának jelentős részét.

Hullámok - Twitter

Hullámok – Twitter

Könnyen kezelhető

Nincs egyszerűbb módszer saját token létrehozására és az egyszerű blockchain funkcionalitás kihasználására. Ehhez képest az Ethereum, a legnépszerűbb Dapp blokklánc, megköveteli a fejlesztőktől, hogy megértsék a programozási nyelveket, például a Szolidaritás, hogy Dappokat hozzanak létre és intelligens szerződéseket hajtsanak végre. Ezek a követelmények jelentős többletköltségeket jelentenek minden crowdfunding kampányban.

A Waves alapú tokenek technikailag nem annyira robusztusak, mint az Ethereum tokenek. Mivel azonban ilyen könnyen programozhatók, tökéletes megoldás azoknak a vállalatoknak, akiknek olyan alapvető funkciókra van szükségük, mint például az ICO-kban, a segédprogram-tokenekben és a hűségprogramokban.

Tét

A Waves felhasználói tétet rakhatnak rejtjelükre és jutalmakra tehetnek szert. A hálózat felhasználja az érintetteket a blokklánc biztonságának megőrzéséhez. Meg kell említeni, hogy 1000 Wave-t kell tennie ahhoz, hogy teljes tét csomópontot fusson a hálózaton. A tétbiztosító hálózatok megkövetelik a felhasználóktól, hogy nagyobb betéteket fizessenek be, hogy csomópontként vegyenek részt annak biztosítása érdekében, hogy megosszák az esetleges pénzügyi veszteségeket, amelyek egy rosszindulatú csomópont futtatásakor jelentkezhetnek.

Kereskedés


A felhasználók hozzáférést kapnak egy hatékony decentralizált központhoz (DEX), amikor a Waves-t is használják. Bármilyen Waves-alapú tokent másodpercek alatt kereskedhet bármely más Waves-alapú tokennel. A hálózat lehetővé teszi titkosítási tokenek létrehozását és kereskedelmét anélkül, hogy kiterjedt intelligens szerződéses programozásra lenne szükség. Új projekteket is kínál azonnali hozzáféréssel a likviditáshoz, így ideális a token indítási stratégiákhoz.

Dapps

A Waves másik vonzereje a fejlesztők nulla díjas felépítése. Az Ethereum hálózatban a fejlesztők a Gas nevű belső kriptovaluta formájában fizetnek díjakat. Eredetileg ennek a díjnak az volt a célja, hogy biztosítsa, hogy a blokkláncba ne lépjen be alparancs, és hogy csökkenjen a funkcionalitás. A Waves kiküszöböli a gázdíjakat, és helyettesíti őket egy enyhe átalánydíjjal. Ily módon a fejlesztők robusztusabb Dapp-eket hozhatnak létre a felhasználók számára.

Waves - Honlap

Waves – Honlap

Hogyan működik a hullám?

Az ökoszisztéma egy kétrétegű architektúrára támaszkodik, könnyű és teljes csomópontokkal egyaránt fenntartva a hálózatot. Ezt a koncepciót először az NXT projekt vezette be. Pontosabban, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy integrálják az NXT-t SuperNET lite kliens a hatékonyság növelése érdekében.

Teljes csomópontok

A rendszer első szintje teljes csomópontokat használ. Ezek azok a bányászok, akik hitelesítik a tranzakciókat és új blokkokat adnak a blokklánchoz. Ezek a csomópontok arra késztetik a hullámaikat, hogy jutalomra jogosultak legyenek.

Könnyű csomópontok

A Waves könnyű csomópontokat is használ a tranzakciók és a hálózaton belüli kommunikáció felgyorsítására. A könnyű csomópontok gyorsabbak, mert soha nem töltik le a blokkláncot. Ehelyett ezek a mini-csomópontok a tranzakciók megerősítésének és interakcióinak teljes csomópontjaitól függenek. Pontosabban, a könnyű csomópontok a teljes csomópontokról lekérik az aktuális hálózati állapotot a Scorex platform.

Egyéni alkalmazási tokenek (CAT)

A Waves platform közepén a CATS található. A CAT-k a platformon létrehozott alapvető felhasználói tokenek. Bárki létrehozhat egy tokent közvetlenül a lite kliens amely elérhető pc-n, Android, és iOS. Lenyűgöző, hogy jelenleg csak egy 1 WAVE-ba kerül egy egyéni token létrehozása. A felhasználók a Waves segítségével percek alatt elindíthatják, terjeszthetik és eladhatják saját kriptójukat. Fontos, hogy a tokeneket olyan szkripteken keresztül kezelheti, amelyek a fiókjában futnak a Waves blokkláncon.

Kormányzás

A Waves hibrid konszenzusos mechanizmust alkalmaz a hálózat biztonságának megőrzése érdekében. A bérelt tétbiztosítás (LPoS) mechanizmus kölcsönzi a PoS hálózat legjobb aspektusait, és néhány új protokollt vezet be a folyamat ésszerűsítése érdekében. A felhasználók jogkivonatokat töltenek ki azzal, hogy kibérlik őket a hálózatot futtató teljes csomópontoknak. A Waves bérbeadása élénken csak 0,002 WAVES-ba kerül.

Staking Rewards

A megkötött csomópontok kétféle jutalmat kapnak. Az első jutalomkészlet Waves-ben kerül kifizetésre. A jutalom második sora Miner Reward Tokenek (MRT) formájában érkezik. A bányászok 60 MRT-t kapnak az első 70 blokkból, amelyeket egy nap alatt létrehoznak. Ezután blokkonként további 30 MRT-t kereshetnek. A legjobb az egészben, hogy akkor is részt vehet, ha nincs meg a szükséges 1000 hullám ahhoz, hogy közvetlenül csomópont legyen. Egyedülálló módon bérelheti hullámait a nyilvánosság számára bányászati ​​medence és ossza meg a jutalmakat.

DEX

A hullámok DEX a világ egyik leggyorsabban decentralizált kriptovaluta-cseréje. Az újonnan létrehozott érmét másodpercek alatt kereskedheti bármely más Waves tokennel. A platform élénken integrál egy automatizált párosítót a vételi és eladási rendelések párosításához és a tokenek cseréjéhez, amikor a megrendelések teljesülnek.

Waves Token

A Waves Token a hálózat fő kriptovaluta. A Waves fizetési járműként működhet. Ezeket a tokeneket is felrakja, hogy új tokeneket hozzon létre, vagy téteket nyerjen. Ily módon az érme rendkívül sokoldalú kriptovaluta.

Waves - CoinMarketCap

CoinMarketCap

Hullámok története

A Waves még 2016 júniusában lépett a piacra. Az érme az indulás óta sikeres volt. A vállalat ICO több mint 16 millió dollárt biztosított az indulás során. Sok sikert a csapat tapasztalatának tudhatunk be. A Waves alapcsapatának sok tagja szintén sokat dolgozott a NXT projekt együtt.

2018 szeptemberében a csapat jelentősen frissítette a hálózatot. A frissítés számos olyan funkciót integrált, mint a multi-sig címek támogatása, a tokenek fagyasztása, az atomcserék, a szavazás és az Oracle. Az Oracle láncolaton kívüli érzékelők, amelyek kommunikálnak a blokklánccal. Ezek az új korszakos rendszerek lehetővé teszik, hogy a blokkláncok új és izgalmas módon léphessenek kapcsolatba a való világgal.

2018 októberében a platform rekordot döntött a blockchain-projektek legtöbb tranzakciójának feldolgozásáról egyetlen nap alatt. Lenyűgöző, hogy a platform átvette a címet egy másik harmadik generációs kriptográfiai EOS-ból. Az elemzők ezen a rekordnapon 6,1 millió tranzakciót regisztráltak a platformon.

Hogyan vásároljunk hullámokat

A hullámok megszerzése manapság egyszerű. A platform jól elismert és elérhető a legtöbb neves tőzsdén. Az egyik legjobb csere a kriptográfia megszerzéséhez Binance. Jelenleg a Binance a világ legnagyobb tőzsdéje a kereskedési volumen tekintetében. Ez a hozzáadott mennyiség biztosítja a befektetők számára a szükséges likviditást.

A Binance-en jelenleg nincs USD / Waves kereskedési pár. A Waves megszerzéséhez fiat, Bitcoin vagy Ethereum segítségével kell finanszíroznia Binance számláját. Különösen a Binance biztosít fiat onrampot a felhasználók számára. Mint ilyen, be kell tartania a KYC megfelelési mechanizmusait. Miután ellenőrizte számláját, a kereskedés csak egy másodpercet vesz igénybe.

Beruházás hullámokba - minden, amit tudnia kell Beruházás hullámokba - minden, amit tudnia kell Beruházás hullámokba - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Hogyan tároljuk a hullámokat

A Waves tárolásának nagyon sok módja van. Az egyik legjobb módszer a kriptopénz biztonságának megőrzésére a platformok, a lite pénztárca kliens segítségével. Ez a pénztárca ingyenesen letölthető számos platformon, beleértve a PC-t, az Android-ot, az iOS-t, vagy egy Chrome-bővítményként. A könnyű kliens biztonságosnak tekinthető, de nincs annyira védve, mint a kriptó offline állapotban tartása a „hűtőházban”.

Az olyan hardvertárca-szolgáltatók, mint a Ledger és a Trezor, megfizethető lehetőségeket kínálnak a fogyasztók számára jelenleg. Ha jelentős mennyiségű hullámot tervez tartani, ez messze a legbiztonságosabb módszer. A hardvertárcák „légrést” vezetnek be annak biztosítására, hogy hackerek ne lopják el lopva az alapjait.

Hullámok készítése az iparban

A Waves platform mögött álló fejlesztők a jövőre koncentrálnak. Bölcs döntés a könnyen használható token-indító platform létrehozása, ha figyelembe vesszük, hogy a tokenizálás az egyik leggyorsabban növekvő ágazat a piacon. Arra számíthat, hogy a Waves az előrelátható jövőben továbbra is vezető helyet foglal el a piacon az innovatív megközelítés és a tömeges blokklánc-szolgáltatások nyújtásának eredményei miatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map