10 legjobb kriptovaluta Cashback jutalom és árengedmény-alkalmazás

Az online vásárlást végző Bitcoin és kriptovaluta felhasználóknak meg kell ismerniük a legjobb kripto cashback jutalmakat és visszatérítési platformokat. Bár kitértünk a bitcoin keresésének legjobb módjaira, a következő 10 legjobb jutalomalkalmazás és árengedmény-webhelyek kötelező használatú lehetőségek, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy visszakereshessék a kriptovalutában fizetett vásárlásaikat..

Sokan ismerhetik például a népszerű készpénz-visszafizetési szolgáltatásokat, például a Rakuten, a Honey, az Ibotta vagy a Drop, de a bitcoin megjelenésével sokan válthatnak, hogy lássák, hogyan lehet visszafizetni a kriptográfiai készpénzt, ami nagyszerű módja annak, hogy extra érméket zsebelhessenek be ingyenes.

Több száz millió amerikai és még sok száz millió millió szerte a világon, akik szeretnek felfedezni ügyleteket, kuponokat csíptetni, promóciós kódokat alkalmazni és hűségprogramokat kihasználni – és ez a pénzmegtakarító mozgalom a kriptovaluta piacon van..

Míg a kriptovaluta-központú készpénzvisszafizetési programok viszonylag újdonságok, a shop and save jutalmazási platformok még nem a technológia újragondolja felhasználási esetüket és megbecsülését. Ha megtanulja, hogyan kezdjen okosabban vásárolni (utazási mérföldek, hitelkártya-pontok, ömlesztett kedvezmények stb.) Pénzvisszafizetési jutalommal, ötvözi a pénzkiadás lehetőségét és a pénzt a kedvenc boltjaiban.

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire egyszerű pénzt költeni online, de az internetes vásárlások megtakarításának megértése nem olyan egyszerű, és ez a bitcoin cashback jutalom útmutató célja, hogy segítsen megtanulni, hogyan lehet könnyedén megszerezni a kriptográfiai visszatérítéseket a mindennapi vásárlások során..

Természetesen nem minden kriptográfiai jutalomprogramot hoznak létre egyformán, ahogyan az a mondás is érvényes, hogy „nincs olyan, hogy ingyenes ebéd lenne”, de a visszaváltható cashback alkalmazásszolgáltatások felhasználásával a pénzmegtakarítás szórakoztatóvá és egyszerűvé válhat, ugyanakkor optimalizálható a bevétel. Bár nyilvánvaló lehet, a bitcoin-csalások valóban megvadulnak, ezért nagyon figyeljen, és végezze el saját átvilágítását.

A kuponok kivágásától az árengedmények visszaküldésétől kezdve arra ösztönözzük az összes kriptográfiai felhasználót, hogy teljes mértékben vegyék igénybe az alábbi 10 legjobb bitcoin alapú készpénzvisszatérítési program előnyeit a zárolás megtakarításához.

A 10 legnépszerűbb Crypto Cash Back Rewards program

Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden digitális alapú, ingyenes pénzt kínáló szolgáltatást azonnali szkepticizmussal és szemfényvesztéssel kell megválaszolni, de a bitcoinhoz kapcsolódó online vásárlási jutalomplatformok alábbi listája a kipróbált és igaz, a legjobb programcsomag megfontolni.

Ezek a kripto cashback alkalmazások segítenek pénzt keresni cserébe áru vagy szolgáltatás megvásárlása után (ahol kupon vagy promóciós kódot alkalmaznak a fizetés előtt), hasonlóan a visszatérítéshez.

A kriptopénzek a réstechnikai játékokból értékes tokenekké fejlődtek, széles körű alkalmazásokkal.

Mielőtt bekerülnénk a 10 legjobb készpénzvisszatérítési szolgáltatóba, három kifizetési különbségtételt érdemes áttekinteni a felsoroltak mindegyikénél:

  • fizetési mód: vizsgálja meg, hogy ezek a készpénzvisszatérítési programok miként küldik el Önnek a bevételeit (pénztárca beállítására vonatkozó utasítások)
  • fizetési gyakoriság: tanulmányozza, hogy kap-e azonnal fizetett jutalmat, vagy nem, vagy heti vagy havi kifizetések vannak-e
  • fizetési küszöb képesítések: vizsgálja meg a szükséges összegeket, hogy mennyit kell termelnie a jutalmak beváltása előtt, valamint ellenőrizze az egyes kiskereskedők finom nyomtatását

Most ugorjunk közvetlenül a legnépszerűbb kriptovaluta pénzvisszatérítési jutalmak és árengedmények programjaiba, amelyek segítenek pénzt megtakarítani és bitcoinot keresni az online vásárlás során..

1) Lolli – kriptoméz

Ez nem csak egy szűkös összefüggés. A Lolli az asztali alapú jutalomplatformokhoz hasonlóan működik, mint a Honey. A felhasználóknak csak le kell tölteniük az asztali bővítményt, amely jelenleg csak a Chrome-ban érhető el.

Innen már csak annyit kell tennie, hogy megnézi a Lolli által ösztönzött különböző kategóriájú üzleteket, vásároljon és teljesítse a pénztárat a Lolli beépülő modul használatával, és akár 10% Bitcoin-t is keressen a készpénzben..

Összességében a Lolli-t több száz különböző digitális áruház támogatja, amelyek mindegyike a visszafizetési szintjét kínálja a vásárlások után. Ez magában foglal több olyan ismert nevet, mint a Macy’s, a TopShop, a Sears, a Rag & Csont és még sok más.

Ez a 3. helyen áll a viszonylagos egyszerűségnek és intuitivitásnak köszönhetően, nemcsak a böngészőhöz való csatlakoztatásával, hanem a tiszta felhasználói felülettel és az egyszerű stílusával is.

2) Pei – automatikus cashback bitcoinban

Egy mobilalkalmazás esetében úgy tűnik, hogy a Pei hasonló fizetési rendszerrel rendelkezik, mint a MoneyBox, amelyben azonnali készpénzt vagy Bitcoin-hozzájárulást fizet számlájára, amikor vásárol egy kapcsolt kártyán..

A felhasználóknak csak le kell tölteniük a mobilalkalmazást, amely ingyenes az Android vagy az iOS rendszerhez. Innentől kezdve regisztrálnak, csatolják a választott kártyát, és másodlagos visszatérítéseket kezdenek generálni a fizetésekből.

A fizetéseket nem azonnal akkreditálják számlájára fiatként vagy bitcoinként, amelyek a felhasználók számára biztosított két lehetőség. Mindazonáltal a kártyájáról érkező minden fizetés, amely megjelenik az alkalmazásában, pontot ad a futás teljes összegéhez.

Az egyik dolog, ami megkülönbözteti Pei-t, hogy minél többet használja, annál jobb lesz a cashback és a kapott pontok.

Jelenleg a felhasználók csak USD-t vagy BTC-t szerezhetnek a Pei-n keresztül, a vállalat bejelentette, hogy belátható időn belül további kriptókat ad hozzá.

3) Earn.com – Titkos hozzájárulás

A koncert-gazdaság az elmúlt években meglehetősen drámai módon nőtt, a felhasználóknak többek között olyan alkalmazások révén sikerült többletjövedelmet szerezniük, mint a Lyft, az UberEats.

Egy másik koncert gazdaságos alkalmazás az Earn.com, amely lehetővé teszi, hogy kriptovalutákat szerezzen különféle feladatok elvégzéséhez. Ezek a feladatok ugyanolyan egyszerűek, mint a dedikált kérdőívek kérdéseinek megválaszolása, tanulmányokban való részvétel vagy adott e-mailek megválaszolása.

Minden feladat a Bitcoin kis címletét biztosítja. Tehát, ha kevés időt ad meg, az a jövőben meglehetősen tisztességes megtérülésnek felelhet meg.

A felhasználók létrehoznak egy Earn.com nyilvános profilt, amely lehetővé teszi mások számára, hogy üzeneteket és feladatokat küldjenek a felhasználónak anélkül, hogy személyes kapcsolatfelvételi adatokat tárnának fel. Miután megválaszolta az üzenetet vagy elvégezte a feladatot, megkapja a feladat jutalmát bitcoinban. Ezután készpénzt válthat ki Bitcoin pénztárcájába vagy Coinbase számlájára.

4) X vihar – A mikrotevékenység bevételszerzése

A Storm X a Google Playen, viszonylag jól fogadott mobilalkalmazásként, eléggé szilárd véleményekkel együtt hangsúlyozza a mindennapi valós és digitális feladatok játékát, amellyel gyakran szembesülünk.

A felhasználók egyszerűen bekapcsolódhatnak az alkalmazásba, ha egyszerűen letöltik a Google Playről vagy az iOS alkalmazásboltból. Innentől kezdve csak be kell állítania magát egy számlával, és el kell kezdenie pénzt keresni a feladatokból.

Az alkalmazáson belüli minden feladat a felhasználóknak a platform alkalmazáson belüli pénznemének bizonyos mennyiségével jutalmazza az úgynevezett „csavarokat”. A pénzügyi jutalmak kiaknázásához meg kell haladnia egy bizonyos összeget az Ön számára kijelölt feladatsoron keresztül.

Egy feladat megkérheti Önt, hogy töltsön ki egy olyan kérdőívet egy olyan vállalkozáshoz, mint a Lyft. Egy másik feladat azt kérheti, hogy játsszon egy böngészős játékot, és szerezzen Bolts-ot részvételért, barátok meghívásáért vagy visszajelzésért.

A vállalat azt állítja, hogy az első, 2014-es bevezetés óta több mint 249 BTC-t és 570 ETH-t terjesztett.

A játékos feladatok mellett a Stormnak van egy StormShop néven ismert alkalmazáson belüli boltja is. A dedikált áruház használatával, amikor a felhasználók vásárolnak és pénzt fizetnek az alkalmazás segítségével, kriptográfiai jutalmakra tehetnek szert vásárlásaik során.

Míg ezeknek az üzleteknek a cashback aránya változó, a vállalat szerint a cashback 30% -ot érhet el.

5) CoinRebates – Pontosan mi van az ónon

“Vásároljon kedvenc online áruházaiban, és kapjon ingyenes bitcoin cashback jutalmakat.”

Ahogy a neve is sugallja, a CoinRebates ingadozó szintű cashback-t biztosít, amely fix, függetlenül attól, hogy mennyit költött.

Mi teszi ezt a rangot olyan magasra a cashback és jutalmazási platformok széles (és egyre növekvő) számában, annak a rengeteg vállalkozásnak köszönhető, amelyek az évek során partneri kapcsolatban álltak vele,.

A partnercégek között vannak olyan nagy háztartási nevek, mint a Walmart, a Macy’s, az Expedia, sőt olyan online nevek is, mint az Udemy, a Microsoft és a Groupon. Attól függően, hogy melyik céget érdekelte, a cashback 1,5 és 20% között mozog, az Udemy-hez hasonló vállalatok 24 bitet (a platform pénzneme) adnak elköltött dolláronként.

Míg ez a vállalat inkább az Egyesült Államokon belüli vagy szomszédos fogyasztói bázisra számít, ez nem korlátozza az Európában élőket a CoinRebates használatában. Míg a vállalat székhelye Amerika, a felhasználók kamatoztathatják ezeket a visszatérítéseket a kriptóban, mindaddig, amíg a versengő üzletek támogatást nyújtanak a felhasználó származási országához.

6) BitcoinRewards – Jutalmak több kriptóban

A Lolli-hoz és a CoinRebates-hez hasonló módon a BitcoinRewards a felhasználóknak egy elég intuitív módot kínál a fedélzetre való feljutáshoz, fiókjuk és kriptotárcájuk összekapcsolásához, valamint vásárláshoz..

A BitcoinRewards nagyszámú üzletnek nyújt kitettséget, amelyek a bútoroktól, a nagy divattól, az utazástól és a szépségig terjednek. A felhasználók által megszerezhető cashback szintje ingadozik attól a bolttól függően, ahol vásárol. De ezek általában a 1,6% -tól az olyan üzletekben történő vásárlásokig terjednek, mint a Game, vagy akár az online oktatási platform – Udemy – 16% -áig.

Jelentős mennyiségű változatosság biztosítása mellett, amikor üzletekről és árengedményekről van szó. A BitcoinRewards használatának egyik másik nettó pozitívuma, hogy folyamatosan frissíti közösségi médiáját és címlapját az időérzékeny promóciós ajánlatok széles skálájával. Jelenleg ezek közé tartoznak a kedvezménykódok és a magasabb visszafizetések a Rosegal és a Contiki részéről.

Az egyik hátránya az, hogy maga a platform túlságosan elfoglalt, ami valóban eldobhatja az embereket, és zavarba hozhatja őket a platform használatának kilátása miatt.

7) Steem – A kriptográfiai közösség válasza a közepesre

Bár a Steem lényegében nem tartozik a jutalomalkalmazás kategóriájába, mégis jobb kompenzációs rendszert kínál az idejére. Az Earn.com-hoz hasonló módon azok a felhasználók, akik úgy döntenek, hogy tartalomkészítőként közreműködnek a Steemben, Steem-tokent kereshetnek, attól függően, hogy mennyire kapták meg cikkeiket..

A hozzá tartozó kriptovaluta-csere azt jelenti, hogy a tartalom létrehozásával megszerzett Steem-tokenek azonnal eladhatók USD-ért vagy más kriptovaluta-címletért, hatékonyan bevételszerezve az idejét.

A feliratkozás ugyanúgy működik, mint a Medium – így elég könnyű megkezdeni a tartalom létrehozását, vagy csak áttekinteni a platformon már megtalálható sokféle hírt.

8) TV-TWO – Pénzkeresd a megtekintési időt

Az egyik legimpozánsabb, és valljuk be, keresett módja az idejének bevételszerzéséhez, ha olyan időt szán, amelyet általában tévénézéssel vagy online videók megtekintésével töltene, és ezzel pénzt keresne.

Nos, ez a TV-TWO mögöttes előfeltétele, amely digitális ösztönzőket kínál azoknak a felhasználóknak, akik dedikált alkalmazásuk segítségével közvetlen és kapcsolódó tartalomkészítőkből álló tartalmakat néznek meg..

Jelenleg az alkalmazás elérhető Androidra, iOS-re, valamint olyan népszerű TV-gyártók számára, mint az LG és a Samsung.

A kezdéshez csak le kell töltenie az alkalmazást a választott operációs rendszerre, televízióba vagy alkalmazásboltba. Innentől be kell szkennelnie a készülék képernyőjén megjelenő QR-kódot. Ez lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy szinkronizáljon azzal a televízióval vagy táblagépekkel, amelyeken a TV-TWO szolgáltatást kívánja használni.

A TV-TWO ösztönzi a felhasználókat, hogy az alkalmazásukon keresztül tartalmakat nézzenek Ethereum-alapú ERC20 tokenek használatával, amelyek cserélhetők más helyettesíthető tokenekre.

9) Bitcoin kapitány – Crypto a hirdetések megtekintéséhez

Senki sem szereti, ha egy 30 másodperces YouTube-hirdetést kénytelen megnézni. Nem keres jutalmat a hirdetés megtekintéséért.

Ezért jó látni, hogy olyan platformok, mint a Bitcoin kapitány érdekes alternatívát kínálnak. Ahelyett, hogy csak reklámokat dobna a felhasználók elé, a CB pénzügyi ösztönzőket kínál a felhasználóknak, hogy megnézzék széles körben ismert vállalatok különféle hirdetéseit a több résszel rendelkező blokklánc-alapú vállalatokhoz, mint például a Decentraland.

Az ok, hogy Bitcoin kapitány itt rangsorolódik, csak annak tudható be, hogy ez egy viszonylag új projekt, amelyet csak nemrégiben indítottak el. Ennek ellenére sokat kell várni erre a projektre.

10) SatsApp

A SatsApp egy jól ismert kriptaprojekt, amelyet ugyanaz a csapat indított el a SatsBack és a CasaHODL mögött. Bár a SatsApp közismert, a platform eddig sokféle véleményt fogalmazott meg, főként korlátozott hozzáférhetősége miatt.

A csapat szerint a SatsApp csak a Casa Gold, Platinum és Diamond tagok számára áll rendelkezésre. Mindazonáltal, ez egyike azon kevés platformoknak, amelyek mind a Bitcoin-t, mind annak 2. rétegű villámhálózatát használják.

Az Androidon és az iOS-en egyaránt elérhető alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a platform segítségével gyorsan fizessenek, miközben ugyanazoktól is visszatérítéseket szerezhetnek.

Crypto Cashback cégek, amelyek figyelemmel kísérik

  • FOLD
  • Pénzmag
  • Metal Pay
  • Nuo Network
  • Crypto.com
  • Madárlánc

Az egyik olyan társaság, amelyre érdemes figyelni ebben a hónapban, a FOLD, amely most jelentette be sikeres tőkebevonását, több mint 2,5 millió dollárt. Ennek az új tőkének az átfogó célja, hogy a kiskereskedelmi üzleteknek zökkenőmentesen biztosítsa a fizetéseket a Bitcoin használatával.

A FOLD termékvezetése Will Reeves kijelentette, hogy a terméket felajánlják a társaság előfizetési szolgáltatásában érdekelt vállalkozások számára:

„Amikor az emberek fiatot töltenek a kiskereskedőknél, BTC-jutalmakat kapnak. Költhetik ezeket a jutalmakat, vagy visszavonhatják őket egy lánc címre. A jövőben kiadunk egy frissítést, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy közvetlenül a villámok számára nyerhessenek jutalmat, ami csökkenti a díjakat és jobban használhatóvá teszi őket. “

Van még egy kriptovaluta cashback alkalmazás Coinseed néven, aki arra összpontosít, hogy megkönnyítse a kriptográfiai befektetéseket, de arra is, hogy készpénzt kapjon vissza kriptóban olyan helyekről, mint az Amazon, a Walmart, az Ebay és a helyi éttermek..

A jövő fényesnek tűnik a kriptopénz-visszatérítési és készpénzjutalom-platformok számára.

Végső szó: Cashback-visszatérítési jutalmak megszerzése a Crypto-ban

A fent felsorolt ​​webhelyek és mobilalkalmazások közül sok lehetővé teszi, hogy korlátozott kockázat mellett törvényesen szerezzen online kriptot. Az egyszerű feladatok elvégzéséért, bizonyos termékek vásárlásáért vagy bizonyos játékok játékáért cserébe jelentős kriptográfiai jutalmakra tehet szert szolgáltatásaik felhasználásáért cserébe.

A közeljövőben felül fogjuk vizsgálni az egyes platformokat is, ezért mindenképpen ellenőrizze újra, és nézze meg, hogy ezek az egyes kriptográfiai készpénz-visszafizetési szolgáltatók hogyan működnek.

Próbálja ki még ma a fenti webhelyek egyikét, és kezdjen el kriptot keresni árengedmény, cashback és jutalom platformokon keresztül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner