A legjobb kriptográfiai kölcsönzési platformok: A legnépszerűbb kriptohitel-programok

kriptohitelek áttekintése

Contents

22 legjobb kripto hitelezési program & Ellenőrzött lista

Amint a bitcoin beköltözik a mainstream pénzügyi világba, a jó hírű kriptovaluta-hitelezési programok iránti kereslet növekszik, mivel ezek nagyszerű lehetőséget jelentenek a befektetők számára az osztalékszerzésre és a kriptohitelek megszerzésére. Szánjunk időt arra, hogy áttekintsük a legjobb kriptográf hitelezési platformokat a hitel biztosítása és a befektetési profit generálása érdekében.

Jövedelem Hodling segítségével: Crypto Dividend Investing Platformok

Mostanra nem lehet titok, hogy az okos befektetők pénzüket működtetik számukra. Ha pénzét a megfelelő programokba és platformokba helyezi, gyorsan megsokszorozódhat.

Mindannyian ismerünk megtakarítási számlákat és tőzsdéket. Azonban egyre több decentralizált pénzügyi vállalat (#DeFi) kínál kriptográfiai osztalékot és befektetési platformokat.

Kihasználva ezeket a legmagasabb bitcoin hitelezési és kriptohitel-platformok előnyeit, megnézheti, hogy a kriptopénztár-megtakarításai szaporodnak-e anélkül, hogy valóban eladnák a kriptovalutákat. Ezen ajánlatok némelyike ​​lehetővé teszi a kriptográfia befektetését és a kamatok közvetlen megszerzését, míg más blokklánc-alapú platformok lehetőséget adnak arra, hogy fiat-ba fektessenek, és kriptot szerezzenek kamatként. Nem számít, ha hitelfelvevő vagy hitelező, vannak előnyös előnyei.

Egyszerűen fogalmazva, igen, pénzt kereshet csak azzal, ha szétszórja és megtérülést generál befektetésein. Olvassa tovább, és fedezze fel a ma elérhető legjobb kripto osztalék- és befektetési platformokat.

Sókölcsön – kriptográfiai kölcsönök

só kripto hitelezés

A Salt az egyik legismertebb kriptográfiai kölcsönzési platform, amely ma elérhető. A platform lehetővé teszi a kriptográfia fedezetként történő felhasználását az 5000 és 25 millió dollár közötti kölcsön biztosításához.

Ez az egyedülálló hitelezési rendszer kényelmes tőkeforrásként szolgál azok számára, akiknek projektjeit egyébként elutasítanák a bankok és más leendő befektetők. A hitel felvétele előtt azonban mindenképpen ellenőrizze a kamatlábakat. A standard THM 14% és 15,95% között mozog, ami lényegesen magasabb, mint bármely hagyományos hitelezőé.

Természetesen a magas THM kompromisszumot jelent egy nem szokványos tőkeforráshoz való hozzáféréshez: óriási összeghez juthat hozzá hitelellenőrzés vagy hasonló lépések nélkül..

Biztosítékként kriptovalutákat kell a Saltba befizetnie. A jóváhagyott digitális eszközök közé tartozik a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Dash, a Dogecoin, az USDT és a True USD.

A só megkönnyíti az első számítás elvégzését, amely bemutatja a tipikus THM-et, hitelfelvételi összeget és havi befizetéseket. Ehhez a számológéphez azonban tartozik egy kis felelősség kizárása:


„A hitelkalkulátor nem jelenti a hitel ajánlatát, elérhetőségét vagy igénylését. Előfordulhat, hogy a kiválasztott hitelopciók és feltételek nem állnak rendelkezésre az Ön joghatósága területén, az Ön kölcsönösszegére és fedezetére vonatkozóan. A Hitelkalkulátor feltételezi a „SALT Redemption” és az összes többi vonatkozó promóció maximális kihasználását.

Miért érdemes használni a Salt? Néhány ember kényelmesnek találja az összes blokklánc-alapú eszköz összevonását egy egyszerű hitel megszerzéséhez. A fő előny természetesen az, hogy hozzáférhet olyan finanszírozáshoz, amelyet általában nem tudna megszerezni. Sok sikert próbál találni egy hagyományos banknál, amely hajlandó elfogadni a titkosítást biztosítékként.

A Salt, amely a biztonságos automatizált hitelezési technológiát jelenti, szintén rendelkezik saját natív tokennel, SALT néven. SALT token tulajdonosként hozzáférést kap kedvezményes kamatlábakhoz.

A Salt ezen az oldalon is megkülönbözteti magát a versenytársaktól, mivel kizárólag a hitelezésre összpontosít. A vállalat így foglalja össze platformjának fő előnyeit:

„A kölcsön visszafizetéséhez havi tőketörlesztést fizet, plusz kamatot. A kölcsön rugalmasságot biztosít nagy vásárlásokhoz, majd az Ön számára ésszerű ütemben fizetheti ki. ” – SALT Team

Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a SALT platformot itt.

Crypto.com – Az összes egyben Crypto Platform & Pénztárca

crypto.com crypto kölcsönök

Míg a SALT főleg a hitelekre összpontosít, a Crypto.com többfunkciós platformot és mobil alkalmazást kínál mindenféle funkcióval.

A 2016-ban létrehozott egyik alapvető értéke az, hogy a pénzügyi autonómia senkinek elidegeníthetetlen emberi joga legyen. Ennek eredményeként a Crypto.com rengeteg különféle eszközzel látja el felhasználóit, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak, eladjanak, kereskedjenek, befektessenek vagy kölcsönözzenek..

Csakúgy, mint a listán szereplő többi platform, van néhány további bónusz is, amelyek a platform digitális pénznemében (MCO) érdekelt feleként működnek. Ezek a bónuszok tartalmazzák a jobb kamatlábakat (a befektetési IR növekedése az eszköz függvényében több mint 2% -kal, a hiteleknél pedig 4% -kal alacsonyabb).

Tehát mit tehet a Crypto.com-tal? A digitális pénztárcának 8 eleme van.

Beállíthat és használhat például kripto- vagy fiat-pénztárcát. Befektethet és nyomon követheti a kriptovalutákat és az eszközöket, figyelemmel kísérheti a pénztárcával végrehajtott fizetéseket, Visa kriptokártyát igényelhet, kriptót helyezhet el kölcsön megszerzéséhez, vagy kriptót helyezhet el, hogy idővel kamatot szerezzen..

A Crypto.com ‘Earn’ szolgáltatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kiválasztott kriptográfia tetszőleges részét áthelyezzék a pénztárcájukból az alkalmazáson belüli letéti számlára, majd e részesedések alapján hozamot szerezzenek. Ezeket a bevételeket hetente fizetik ki a kriptotárcádnak.

Az ezeken keresztül megszerezhető kamatok nagysága a befizetett kriptotípusoktól függ, az olyan stabil szerek, mint a Tether, a legmagasabb hozamot (10-12%), mások, mint a Bitcoin, 6-8% -ot hoznak.

Többé-kevésbé érdeklődést vált ki az alapján is, hogy mennyi ideig kívánja tárolni a kriptóját. Van egy rugalmas változat, amely például 2-3% kamatot fizet, és egy 3 hónapos zárolási lehetőség, amely 6-12% kamatot fizet.

A kamatlábakat az is befolyásolja, hogy mekkora MCO-t szándékozik megvenni a platformon. Ha például 500 vagy annál több MCO-t (1500 USD +) tesz el, akkor magasabb kamatlábakat nyit meg a kriptográfiai részvényein. Akár 50 MCO (150 dollár) alatti tétnél is bónuszjutalmat kereshet. Az összes MCO-tokent visszaküldjük Önnek a tétidőszak után, így ha van némi szabad tőkéje, ez nem hülyeség az extra kriptográfia megszerzésére.

Az MCO érdekelt felei a Crypto.com-on belüli „Credit” rendszer előnyeit is kihasználhatják. Attól függően, hogy mennyit tervez kötni a kölcsönével együtt, a kamat-visszafizetések 8% és 12% között változhatnak. Bár ez nem a Crypto.com középpontjában áll, a vállalat továbbra is lehetővé teszi, hogy legfeljebb 1 millió dollárt kölcsönözzön az amerikai Stablecoin-ban a platformon belüli bármely támogatott kriptóért cserébe.

A listán szereplő másokkal összehasonlítva nagyfokú rugalmasságot élvez a mobilalkalmazásban végzett tevékenységek terén, és ez valóban arra ösztönzi Önt, hogy kiváló előnyökkel részt vegyen benne. Még nem is mélyedtünk el azokban az előnyökben, amelyek a betéti kártyák kínálatának használatával járnak.

Ha további információra van szüksége a platformról, feltétlenül olvassa el a róla szóló alapos cikket itt, a MasterTheCrypto oldalon. Ezenkívül nézd meg magad a platformot, és kezdj el befektetni itt.

Celsius – Hitelt és hitelt a Blockchain támogatóinak

celsius bitcoin hitelezés

A Celsiust eredetileg még 2017-ben hozták létre a Crypto.com-hoz hasonló okból: a felhasználóknak nemcsak magasabb szintű autonómiával kell rendelkezniük pénzük felett, hanem a hagyományos bankokon kívül más befektetési lehetőségekkel is kell rendelkezniük..

A kamatlábak a 2008/2009-es recesszió óta rendkívül alacsonyak, 0,5% és 2% között mozognak. Ezért emelkedik ki a Celsius Network: a platform a rugalmas befektetési rendszert emeli ki, jelentősebb éves hozammal a hosszú távú befektetők számára.

Ezek a kamatlábak néhány tényezőtől függően ingadoznak, amint ezt az ilyen típusú platformoktól elvártuk. De a Celsius egy kicsit más, mivel a megszerezhető kamatlábak idegesítő tendenciát mutatnak, hogy bizonyos mértékben ingadozzanak.

A mobilalkalmazás tesztjének részeként némi pénzt fektettem be a stabil állományokba, különösen a Tether-be, amely kezdetben még augusztusban 10,12% -os kamatlábat élvezett. Azóta ettől 9% -ra csökkent; bosszantó, de nem üzletkötő.

Ezek a kamatlábak a felhasználók által a platformon egyszerre letétbe helyezett tokenek mennyisége alapján ingadoznak. Ezt a token kötetet bármikor ellenőrizheti az alkalmazásban.

Ezek a kamatlábak függnek az egyes jelzők iránti igényektől is, a legalacsonyabb 2,75% -os kamatlábbal, míg a stablecinok egyelőre a legmagasabb, 9,02% -os normát élvezik..

Az egyik pozitívum a Celsiusszal kapcsolatban, hogy sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít a befektetés módja. Nem köteles egy ideig befektetni őket; Ez azt jelenti, hogy bármikor többletet befizethet vagy felvehet, és a digitális pénztárcájában lévő bármilyen kriptográfia azonnal kamatot keres.

Néhány módon javíthatja a kamatlábakat, mind a hitelfelvétel, mind a befektetés terén, és mindkettő magában foglalja a vállalat dedikált titkosítását – CEL. A legközvetlenebb mód az, ha elfogadja, hogy a CEL-t elfogadja az Ön által választott jelzőként minden megszerzett kamatra, és ez hihetetlenül egyszerű.

Az egyes kriptók vagy a fiók menüjének váltógombjának megnyomásával 1-3% -kal növelheti a megszerzett kamat összegét. A másik út a crypto: CEL arány növelésével jár, amely a befektetett kriptóhoz viszonyítva a CEL tokenek mennyiségére vonatkozik..

Ez az arány a „CEL hűség” szintjének ismeretes, és három szakaszban áll: ezüst, arany és platina, amely további 10-30% -tól a befektetési kamatlábakig terjed, és ugyanez vonatkozik azokra is, akik pénzt akarnak felvenni.

Az egyik kérdés, amelyet a Celsiusszal kapcsolatban talál, az, hogy nincs gyors módja ezeknek a kriptovalutáknak a megvásárlására. Ellentétben a Crypto.com-szal, ahol pénzt küldhet a pénztárcájába, és kereskedhet a választott kriptóval. Arra korlátozódik, hogy megvásárolja ezen eszközök bármelyikét más tőzsdéken, vagy a Changelly használatával továbbadja azokat az alkalmazásba.

Noha a tapasztaltabb felhasználónak nem okoz gondot a pénzváltás, ez a folyamat megfélemlítheti az új kriptográfiai felhasználókat.

A webhely meglátogatásával feltétlenül nézze meg a Celsiust itt.

BlockFi – Vagyonkezelő platform

blockfi kripto hitelezés

Weboldalának kezdőlapján gyorsan elmondhatja, hogy az olyan projektek, mint a BlockFi, a Crypto.com és a Celsius, hasonló kendőből vannak kivágva.

„A kriptográf befektetők évek óta nem jutottak hozzá az alapvető pénzügyi termékekhez a blokklánc ökoszisztémában. A BlockFi áthidalja ezt a hiányosságot azáltal, hogy világszerte hozzáférést biztosít az ügyfelek számára a nagy érdeklődésű kriptográf számlákhoz és olcsó hiteltermékekhez. ”

A hagyományos pénzügyi világ megzavarása a játék neve BlockFi és mások számára, akik ezen a listán szerepelnek. A Celsiushoz hasonlóan a BlockFi elsősorban a beruházások és a hitelezés két területére összpontosít, lehetővé téve a platform számára, hogy versenyképes árakat biztosítson mind a hitelezők, mind a hitelfelvevők számára..

De hogyan egyeznek meg ezek az arányok valójában másokkal? Nos, itt esik egy kicsit laposra. A társaság saját honlapjáról eljutva a felhasználók akár 8,6 százalékos kamatlábakat is élvezhetnek. Bár ez rendkívül versenyképes áron az olyan kriptóknál, mint a Bitcoin, az Ethereum stb..

Akkor is van némi ellentmondás a weboldal és az ottani vélemények között. Mivel a vállalat támogatja, hogy akár 8,6 százalékot is kereshet, míg a felhasználók azt állítják, hogy ez inkább 6,2%, ami csak valamivel jobb, mint a listán szereplő versenytársaké.

E következetlenség némelyikének oka az összetett kamat kiszámításának módja. Legalábbis a cég szerint.

„Átváltási árfolyamunkat a Gemini számítja ki az utolsó kereskedési ár alapján.”

A másik ok az, hogy attól függ, melyik kriptot fekteti be. Az Ethereum 4,1% -ot hozva a Bitcoin 6,2% -ot keres, míg a Stablecoin GUSD a legmagasabb, ami 8,6%.

A BlockFi egyik alapvető problémája az is, hogy árai nem a legjobbak odakinn. A lista egyéb opcióiból magasabb kamatlábakat talál.

A BlockFi másik kérdése, hogy a felhasználóknak korlátozott számú lehetőségük van a listán szereplő versenytársakhoz képest. Csak három kriptó közül választhat, ami nagyszerű, ha csak a főbb kriptovalutákat tartja, de kevésbé vonzó azok számára, akik számos altcoint tartanak.

Bár ez egy keserű pirula a felhasználók számára, a BlockFi-nak vannak olyan tulajdonságai, amelyek valóban előnyt biztosítanak az iparági ellenfeleivel szemben. Ezek közül az első, hogy a felhasználóknak nem kell zárolniuk a különféle mennyiségű vállalatspecifikus tokent a legjobb árak feloldása érdekében.

Ezenkívül nincsenek rögzített feltételek bármely olyan kriptográfia esetében, amelyet be akar fektetni a platformba.

Az egyik hozzátartozó pozitívum az a tény is, hogy a BlockFi hitelkamatai meglehetősen versenyképesek. Bár korlátozott, hogy milyen kriptókat használhat fedezetként, kölcsönözhet akár 50% -ot annak, amit a platform segítségével tárol.

Ezt még jobban javítják a visszafizetések versenyképes kamatlába, amely 4,5% -tól indul. A szolgáltatás révén a felhasználók bármit kölcsönözhetnek 15 000 dollárból, maximum 12 hónapra.

Míg itt a kollektív csomag középső / alsó végén helyezkedik el az osztalékhozamokért, a kölcsönöket valóban figyelembe kell venni.

Ha többet szeretne tudni a BlockFi-ról és az általa nyújtott szolgáltatásokról, keresse fel a weboldalt itt.

Nexo – Azonnali kripto hitelkeretek

nexo kriptográf hitelek

A Nexo itt a két vállalkozás egyike, amely hitelesített bank- vagy betéti kártyák szolgáltatója, ritka előnyt biztosítva neki más ellenfeleivel szemben. De hol áll összességében?

A Nexo, amelyet még 2017-ben alapítottak, a legújabb vállalkozás, amely egy olyan fintech cégtől származik, amely eddig több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. A korábbi tapasztalatok ezen évtizede elválaszthatatlanul kapcsolódik a befektetések és a hitelezés világához, mind a pénzügyi, mind a kriptotulajdonosok számára.

„Az elmúlt 10 évben Európa-szerte emberek millióinak nyújtunk azonnali kölcsönt. Hisszük, hogy a kibővülő digitális világ hozzájárul életünk javításához. ”

Bár ez egy jó érték és terv az örök digitalizálódó világ számára, a Crypto.com-hoz és a Celsiushoz hasonlóan megköveteli, hogy a NEXO tokenben részt vegyen, hogy részesülhessen a jobb kamatlábakból. Részesedés nélkül az általa jelenleg támogatott devizák kamatlábai a vártnál alacsonyabbak azok számára, akik jó hozamra vágynak.

Egyrészt, bár 8% -tól kezdve kínálnak árfolyamokat a fiat valutákhoz és a stabil érmékhez, a rivális platformok bárhol 8,6% és 10% között kínálnak tétet ugyanezért. Ráadásul a Nexo egyelőre nem nyújt támogatást a stablecsinokon kívüli kriptók számára, ami már a kezdetektől szűkíti a felhasználók lehetőségeit.

Ami a stabil állományokat illeti, a platform némi rugalmasságot biztosít abban, hogy a felhasználók mit fektethetnek be a platformba. Míg a lehetőségek egyelőre szűkek, néhány digitális eszköz érkezik a platformra. A felhasználók más potenciális kriptókról is szavazhatnak.

Tehát hogyan szerezhet magának némi osztalékot a Nexo-n? A Celsiushoz hasonló módon működik. Kiválasztja a befizetni kívánt titkosítást, átmásolja az adott eszközre kapott címet, és digitális pénztárcájából elküldi a Nexo-nak.

Ha van egy nettó pozitívum, amely a Nexo-val jár, és ez az, hogy a felhasználók minden könnyedén akadálytalanul befizethetnek és felvehetnek bármilyen digitális pénztárcából. És ha egyike azoknak, akik érdekeltek abban, hogy jelképes érdekeltek legyünk, akkor ha elegendő mennyiség van a pénztárcában, akkor akár 30 százalékkal is többet érhet el osztalékából.

Tehát azok számára, akiket érdekel a Nexo, ha passzív jövedelemként önti be a kriptot. Ésszerű, hogy a jövedelem maximalizálása érdekében a Changellyen keresztül (ahol megvásárolható a Nexo) egy kicsit többet kiaknázunk.

Ügyeljen arra, hogy keresse fel a Nexo right teljes webhelyét itt.

YouHODLER – „Oldja fel a titkosítás értékét”

youhodler blockchain kölcsönök

Az első oldalán díszített YouHODLER a „legfiatalabb” ezek közül a kriptográfiai platformok közül, de az egyik legérdekesebb kipróbálható platform is, mivel csak előnyt élvezhet a többi.

A még 2018-ban létrehozott YouHodler „Hodlerjeinek” egy platformot biztosít, ahol egyszerűen tárolhatják eszközeiket, miközben osztalékot gyűjtenek tőlük. Amellett, hogy 15 millió dollár értékű feldolgozásért felel a felhasználókért, komolyan meg kell fontolni mind a befektetési, mind a hiteltermékeket.

Míg a weboldal azt a láblécet hirdeti, hogy több mint 11 különböző digitális eszközt fogad el, ez elsősorban a hitelkeret megszerzésére utal, míg takarékossági szolgáltatásai csak az USDC, a Tether és a Bitcoin támogatását támogatják..

Ennek ellenére mindegyikhez nagyon jó árak és feltételek társulnak. Először is, ha hitelt akart biztosítani a YouHodlernél; három terv közül választhat, amelyek mindegyike eltérő időkeretet, LTV-t és kamatlábat biztosít.

  • ‘HODLers Favorite’ – 55 százalékos hitel / érték arány egy 120 napos hitel esetében, amelynek tipikus kamatlába 13 százalék.
  • „Válságellenes” – Ez a fajta hitel 50 napos hitelhez vehető igénybe, 7% -os fix kamatláb mellett, versenyképesebb hitel / érték arány mellett 60%.
  • ‘Bika futás’ – Ez a lehető legrövidebb hitel, amely a hitelfelvevők számára elérhető, a Bull futamideje 30 napos hitel, 7 százalékos kamatláb mellett a legjobb hitel / érték arány 85 százalék.

Mire utalunk, amikor a Hit to Value kifejezést használjuk? Valójában azt jelenti, hogy minél magasabb az arány, annál több pénzt vehet fel kölcsön, mivel jobban követi a fedezetként használt digitális eszközök értékét.

Tehát, ami a hiteleket illeti, úgy tűnik, hogy a YouHodler erős versenyző azok számára, akik érdeklődnek a digitális eszközökkel szembeni hitelfelvétel iránt. De hogyan méri a platform a befektetések tárgyát?

Míg a választási lehetőségek csekélyek a YouHodler használatával, a kamatlábak a versenyképesebbek közül vannak. Például a Bitcoin befektetése 12 hónapos időtartamon belül akár 4,8 százalékos éves kamatot is elérhet. Eközben a két stabil állomány egyikének befektetése 9,6 százalékos lehet.

Ezek az árak a YouHodler egyik legjobb befektetési platformját jelentik, közvetlenül a Crypto.com és az ahhoz kapcsolódó befektetések mellett..

Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a platformot itt.

INLOCK – kriptográfiai kölcsönzés az ILK tokenek által

titkos hitelkölcsönök

Az INLOCK egy kriptográfiai kölcsönzési platform, amelynek saját natív tokenje az ILK. A platform lehetővé teszi, hogy pénzt költsön fel, ha a kriptot fedezetként helyezi el, vagy pénzt kamatozhat pénz befizetésével.

Az Inlock egy egyszerű, semmitmondó kezelőfelülettel rendelkezik. A weboldal kezdőlapja két lehetőséget kínál: Hitel megszerzése vagy Kamatszerzés.

Ha pénzt kölcsönöz, kattintson a Hitel megszerzése elemre, majd válassza ki a szükséges összeget. Bármilyen összeget választhat: nincs valós korlát, amíg hajlandó feladni a fedezetet. Biztosítékként használhatja a BTC, ETH, LTC vagy BNB elemeket. Kiválasztja a túlbiztosítás mértékét is. Minél többet fedez túl, annál alacsonyabb lesz a kamatláb. Kiválaszthatja hitelének időtartamát is, beleértve a 10, 30, 45, 60, 120 és 180 napos kölcsönzési időszakokat. Az INLOCK azonnal kiszámolja a kölcsöntervét, így könnyen beláthatja, hogy pontosan mennyit várhat fizetni.

Ha közben kamatot szeretne keresni a kriptográfiai állományairól, akkor kattintson a „Kamatszerzés” lehetőségre. Válassza ki a kölcsönözni kívánt összeget (megint nincs korlátozás, amíg rendelkezésére áll a kölcsönözni kívánt kriptográf). Ezután válassza ki az éves kamatlábat és időtartamot (15, 45, 80, 100, 200 és 300 napos kölcsönök állnak rendelkezésre). Az INLOCK azonnal megjeleníti a várható nyereséget, majd közzéteszi a hitelajánlatot a rendszerében.

Összességében az INLOCK célja, hogy banki szintű biztonságra épülő, INLOCK tokenekkel (ILK) működtetett gyors és egyszerű kriptográfiai kölcsönzési platformot kínáljon..

CoinLoan – P2P hitelezés 12+ kriptovaluta és Fiat pénznem között

coinloan útmutató

A CoinLoan egy peer-to-peer hitelezési platform, ahol kölcsön vehet fel pénzt vagy kamatozhat pénzt a peer to peer (P2P) piacon. A hitelfelvevők pénzt kapnak anélkül, hogy eladnák a kriptográfiai készleteiket, míg a hitelezők hitelt kínálnak és versenyképes hozamot kapnak. A hitelfelvevőknek túlbiztosítaniuk kell, és ez a túlbiztosítási követelmény azt jelenti, hogy a hitelezők teljes visszafizetést időben kapnak.

Csakúgy, mint más jó kriptográf hitelezési platformoknál, a CoinLoan.io is megkönnyíti a hitelfelvevők és a hitelezők számára, hogy megnézzék azokat az árfolyamokat, amelyeket fizetni vagy keresni fognak. A hitelezők kiválaszthatják a befektetni kívánt összeget (EUR, BTC, ETH, LTC, XMR, TUSD, USDC, PAX, USDT, EURS, DAI, USD, GBP, EUR vagy RUB), majd a kölcsön futamidejét (7 nap) , 6 hónapos vagy egyéb). A kamatlábat a platform számítja ki (nemteljesítés 12%), bár a hitelezők választhatnak csak kamatot, vagy tőke + kamat visszafizetési lehetőséget. A CoinLoan azonnal kiszámítja a várható profit összegét.

A hitelfelvevők eközben megadhatják a kívánt hitelösszeget és fedezetet, kiválaszthatják a kölcsön futamidejét, majd megtekinthetik a teljes visszafizetési összeget.

Akár hitelt, akár hitelt nyújt a CoinLoan-nál, könnyen belátható, hogy pontosan mekkora bevételre és fizetésre számíthat. Mindez átláthatóan jelenik meg, és az összes kölcsönzési feltételt automatikusan a CoinLoan platform hajtja végre.

dYdX Exchange – Szilícium-völgy kedvenc kripto hitelezési platformja

dydx kölcsönök

Ez az egyedi elnevezésű tőzsde nemcsak kölcsönzést és hitelfelvételt kínál, hanem lehetővé teszi a kereskedést is, mint bármely más kriptovaluta tőzsde. A San Francisco-i székhelyű vállalat „a kriptográfiai eszközök legerősebb nyílt kereskedési platformjaként” jellemzi magát.

A dYdX Exchange segítségével rövid vagy tőkeáttételes pozíciókat nyithat meg akár négyszeres tőkeáttétellel kereskedéshez, árréssel kereskedhet kölcsön tőkével. Vagy bármely kölcsönzött eszközt közvetlenül a pénztárcájába kölcsönözhet, a meglévő kriptográfiai állományok fedezetként történő felhasználásával. Hitelezőként befizethet pénzt, hogy folyamatosan kamatot szerezzen az idő múlásával, a változó kamatlábak pedig mindig biztosítják, hogy megkapja a piaci kamatot.

A dYdX egyik legnagyobb előnye, hogy megbízhatatlan rendszer: semmilyen ügyletben vagy kölcsönben nem kell megbízni a partnerben. Magas időben továbbra is teljes mértékben ellenőrzi pénzeszközeit.

A dYdX további egyedülálló előnye, hogy nem is kell regisztrálnia a platformra, vagy regisztrálnia kell. A kereskedést azonnal megkezdheti a világ bármely pontjáról.

A dYdX nyitottságának titka az Ethereum intelligens szerződéseinek használata. A teljes tőzsdét Ethereum intelligens szerződések hajtják. A dYdX-en máig több mint 105 millió dollár értékben kereskedtek. A vállalat a Szilícium-völgy legnagyobb kockázatitőke-neveit is vonzotta, köztük Andreessen Horowitz és Polychain Capital.

Ha olyan nyílt platformot keres, ahol a hitelfelvevőket párosítják a P2P piacon lévő hitelezőkkel, akkor a dYdX az egyik legjobb lehetőség.

Dharma – Keressen 4,7% kamatot a Crypto iránt a világ bármely pontjáról

dharma kölcsönök

A Dharma lehetővé teszi, hogy bárki 4,7% -os kamatot szerezzen a világ bármely pontjáról. Csak helyezze be pénzét a platformra, majd azonnal kamatozzon.

2019 novemberétől a Dharma elfogadja a betéteket Dai-ban (DAI), amely 3,7% -os kamatot fizet, és USD Coin-ban (USDC), amely 4,7% -os kamatot fizet.

Dharma azt ígéri, hogy kamatot fizet “az internet sebességével”, miközben egyúttal “a legkönnyebb módja a pénzt megtakarítani a világ bármely pontjáról”. Bárhol is tartózkodik világszerte, azonnal befizethet és kamatot szerezhet.

Dharma nagy lökést tett, hogy hirdesse magát a nem kriptográfiai tömeg számára. A vállalat olyan jelszavakkal forgalmazza hitelezési és hitelfelvételi lehetőségét, mint például: „töltse fel a pénzét az internetre”, és azt állítja, hogy „a Dharma olyan dolgokat is megtehet, amelyeket a bank nem tud, mert a Dharmát speciális kriptovaluták működtetik, úgynevezett stabil pénznemek”.

A Cutesy marketinget leszámítva a Dharma az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kamatot szerezzen a stabil állományairól. A fő hátrány természetesen az, hogy a Dharma kamatai közel sem olyan magasak, mint versenytársai. A 4–5% -os kamatlábak mellett a Dharmának nehézségei lehetnek a 12% -os vagy annál magasabb kamatlábakat kínáló alternatívákkal való versengésben..

Nuo Network – Kölcsönözz és adj kölcsön Crypto-t anélkül, hogy feladnád az őrizetet

nuo hálózati kriptohitelek

A Nuo.network oldalon található Nuo Network segítségével kriptovalutát kölcsönözhet és kölcsönözhet, anélkül, hogy a kriptográfiai felügyeletet ténylegesen harmadik félnek adná..

A Nuo emellett egyedülálló titkosítási lehetőségeket is kínál, amelyeket nem feltétlenül lát az itt felsorolt ​​nagyobb szolgáltatók közül. Kölcsönözhet vagy kölcsönadhat például USDC, DAI, ETH, BTC, SNX és TUSD. A hitelezési és hitelfelvételi kamatokat átlátható módon, előzetesen közzéteszik. Az SNX például jelenleg rendelkezésre áll 8,4% -os THM-mel és 24,9% -os THM-mel kölcsönözni..

Minden kölcsön személyre szabható a hitelfelvevő igényei alapján. A felhasználók hosszú és rövid lejáratú kölcsönöket vehetnek fel kedvezményes kamatlábakkal és futamidővel. Minden hitelt okos szerződéssel fedeznek, megbízhatatlan környezetet teremtve.

Az ERC20 tokeneknek a platformra történő letétbe helyezésével azonnal elkezdheti a Nuo Network szolgáltatást. Létrehozhat Nuo-fiókot a Metamask / Web3 pénztárcáján, majd azonnal elkezdheti a hitelt vagy hitelt.

Mivel a Nuo Network nem letétkezelő, a hitel ideje alatt minden pénz okos szerződésekbe van zárva. Nuo Network nem kezeli közvetlenül a kriptovalutákat. Ezeket az alapokat az intelligens szerződés feltételei alapján zárják le az intelligens szerződésben. Nuo Network azt állítja, hogy „banki szintű biztonságot és titkosítást” kínál a 256 bites SSL-védelemnek köszönhetően.

LendaBit – P2P hitelezési platform, amely támogatja a BTC-t és az ETH-t

bitcoin hitelek

A LendaBit egy P2P hitelezési és hitelfelvételi platform, amely lehetővé teszi a kriptográfia felhasználását az USDT hitelek fedezetéül. A LendaBit elfogadja a BTC-t és az ETH-t. A kölcsönöknek nincsenek korlátai: mindaddig, amíg megvan a kriptográfiai biztosíték, bármilyen összeget kölcsön vehet a LendaBit-en keresztül. A kölcsönfeltételek 1 hónapos, 3 hónapos, 6 hónapos vagy 1 éves időszakokra állnak rendelkezésre.

A LendaBit azonnal előre megjeleníti a napi és az éves kamatlábat, így a hitelfelvevők könnyen láthatják, hogy mennyit fizetnek. A hitelezők eközben évi 12% körüli kamatlábat kereshetnek azáltal, hogy az USDT-t a platformon keresztül kölcsönzik.

A LendaBit regisztráció meglepően gyors. Egy percen belül regisztrálhat a webhelyre. Ezután tegyen befizetést és erősítse meg hitelezési feltételeit, majd teljesítse a kölcsönt. Ez az.

ETHLend – Hat különböző kriptovaluta kölcsön és kölcsön

ethlend kriptovaluta kölcsön

Az ETHLend önmagát „a világ első kriptográfiai hitelpiacának” nevezi. A platform 1 és 12 hónap közötti kriptohiteleket kínál. A hitelfelvevők és a kölcsönadók számos kriptovalutát használhatnak, beleértve az ETH, DAI, PAX, TUSD, USDC, valamint a platform natív tokját, a LEND-et.

Ha készen áll az ETHLenden keresztüli pénzkölcsönre vagy -kölcsönre, csak böngésszen az élő piacon kölcsönajánlatok vagy kölcsönkérések után. Megtekintheti az egyes kölcsönökre vonatkozó ajánlatokat, majd az azonnali hitelfelvételhez kattintson a „Hitel felvétele” gombra. Könnyedén megtekintheti a THM-t, a fedezetet, a hitel összegét és egyéb feltételeket, majd eldöntheti, hogy melyik hitelt válassza. Mivel P2P piactérről van szó, a hitelezők és a hitelfelvevők versenyeznek egymással, hogy a lehető legjobb feltételeket kínálják.

Az ETHLend, amire számíthat, Ethereum intelligens szerződésekből áll. A hitel ideje alatt az összes pénzt nem őrizetben lévő okos szerződésben tárolják. Az intelligens szerződést bármikor ellenőrizheti az Ethereum blokklánc ellenőrzésével. Ráadásul továbbra is a saját pénztárcája irányítása alatt áll, és soha nem kell az ETHLendre bíznia az alapokat.

Láncolatlan tőke – Kölcsönözz elég pénzt ház vásárlásához

lánc nélküli tőkehitelezés

A Unchained Capital két alapvető szolgáltatást nyújt: kriptográfiai tároló és titkosítási kölcsönöket. A többjelű hűtőtárolók az Unchained Capital segítségével érhetők el. Vagy kaphat kriptovalutával fedezett hitelt.

A hitelezésnél az Unchained Capital a fenti platformokhoz hasonlóan működik. Nincs szükség segédprogram-token vagy tagsági terv használatára, és soha nem kell elvégeznie a hitelellenőrzést. Ha rendelkezik bitcinnel, és hajlandó fedezetként használni ezt a bitcoinot, akkor bármiféle hitelt felvehet a Láncolatlan tőkén keresztül.

Úgy tűnik, hogy a Unchained Capital magasabb kategóriájú közönséget lát el, mint a tipikus kriptográf hitelezési platform. A vállalat azt állítja, hogy ügyfeleik „az ingatlanvásárlástól az adófizetésig mindenre kölcsönöznek”.

Az egymillió dollárig terjedő hiteleket ugyanazon a munkanapon belül hagyják jóvá. Csak töltse ki a hiteligénylést, írja alá online a szerződését, fogadjon pénzt, és figyelje a fedezetet a kölcsön teljes futamideje alatt. Az alapokat 2/3 multisig pénztárcában tárolják, a három magánkulcsot Ön, Láncolatlan Tőke és a hitelező tartja.

Bitbond – Tokenizált adósságpapírok és intézményi tőkehitelezés

bitbond bitcoin hitelezés

A Bitbond egy kompatibilis platform a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok tokenizálására. Ez egy divatos módja annak, hogy azt mondjuk, hogy a Bitbond lehetővé teszi a részvények, kötvények és más eszközök tokenizált verzióinak elérését.

A Bitbond önmagát „a tőkepiacok jövőjének” tekinti, mert lehetővé teszi a bankok, közvetítők és brókerek számára a kötvénykibocsátási folyamat digitalizálását és ésszerűsítését. Valójában a Bitbond engedélyezheti platformjának felsorolását ezeknek az oragnizaitonoknak.

A berlini székhelyű vállalat nemrégiben olyan címoldalra tett szert, hogy Európában elsőként válthat ki teljesen szabályozott biztonsági tokent (STO). Ma a Bitbond három alapvető terméke a következők:

Whitelabel bankok és közvetítők számára: A bankok és közvetítők, például az ingatlanplatformok és a brókerek a Bitbond whitelabel megoldását használhatják a kötvénykibocsátási folyamat digitalizálására és ésszerűsítésére.

Tőkekibocsátók: A vállalatok, a kormányok és az induló vállalkozások a Bitbond technológiája segítségével önállóan gyűjthetnek tőkét

Alapkezelők: A Bitbond azt állítja, hogy „a legvékonyabb értékpapírosítási struktúrát” kínálja befektetési alapok, alternatív befektetési alapok és egyéb eszközök üzemeltetői és kibocsátói számára. A Bitbond tokenizált kötvények kibocsátásával csökkenti ezen alapok összetettségét. A befektetők egyszerűen vásárolhatnak jelzőt az alapba történő befektetéshez.

Végső soron a Bitbond jobban kiszolgálja azokat a vállalatokat, amelyek az egyéni befektetők helyett forrásokat akarnak gyűjteni. Ez azonban egy újabb kriptográfiai finanszírozási lehetőség azok számára, akiknek szükségük van rá.

BTCpop – Hírnévre épített P2P hitelezési platform, nem hitel pontszámok

btcpop hitelezés

A BTCpop a jó hírnévre épülő peer to peer hitelezési platform, nem pedig a hitel pontszám. Gyorsan kölcsönöket kaphat más tagoktól, vagy kamatot szerezhet a meglévő kriptovalutáján.

A BTCpop számos más szolgáltatást is támogat. Például elindíthat egy IPO-t a platformon. A BTCpop támogatja az alapvető kriptovaluta-cseréket is, lehetővé téve a fiókjában lévő kriptopénzek cseréjét a tokenek között. Még van egy bizonyíték a tétállományra, amelyhez csatlakozhat, hogy extra jövedelmet szerezzen a kriptográfiai állományából.

Kölcsönszerzés a BTCpop-on egyszerű. Csak regisztráljon egy fiókot, ellenőrizze, válassza ki a hitel típusát, töltse ki az űrlapot és küldje be. Ez az.

A BTCpop egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy azonnali hitelekhez fedezet nélkül juthat hozzá, bár a THM 30% -ot fizet. A fedezett hitelesített azonnali kölcsönök esetében a THM 15% -ra csökkenthető.

Helio hitelezés – Használjon BTC, ETH, LTC és XRP biztosítékot bármely hitelhez

helio kölcsönök

A Helio Lending segítségével a BTC, az ETH, az LTC és az XRP biztosítékként használható fel a készpénz eléréséhez. A minimális hitelösszeg 1000 dollár, és nincs maximális összeg, amennyiben rendelkezik a fedezettel. A hitelt 1 és 12 hónap között bármikor visszafizetheti. A THM-et a hitel értéke és az érték (LTV) alapján állítják be. Választhatja, hogy a kölcsönt csak kamatfizetésekkel, vagy tőke- és kamatfizetésekkel fizeti vissza.

A Helio Lending aznap jóváhagyást kínál. A regisztráció és jóváhagyás után átviszi kriptográfiai biztosítékát a Helio biztonságos tárhely címére. Ezután a platform közvetlenül a bankszámlájára utalja a fiat pénznemet. Havi befizetéseket hajt végre, majd végül kifizeti a kölcsönt.

Az itt felsorolt ​​más platformokkal ellentétben a Helio Lending nem teszi lehetővé, hogy saját kriptóját kölcsönözze hitelfelvevőknek. Ehelyett a Helio közvetlenül kezeli az összes hitelt. Itt nincs P2P piactér.

Cred – Fokozottan szabályozott Crypto Hitelezési Platform

A Cred, amelyet a MyCred.io webhelyen találtak, az egyik legelismertebb név a kriptográfiai kölcsönzési térben. A társaság összesen 30 kriptovalutát fogad el, ami több, mint bármely más, itt felsorolt ​​hitelezési platform. A Cred emellett jól szabályozott és jó hírű: az összes kölcsönt a California Finance Lenders törvény alapján adják vagy intézik, és a Cred saját licencszámmal rendelkezik, amely hitelezői státuszt engedélyez.

A biztonság növelése érdekében a Cred partneri kapcsolatban állt a BitGo-val (az őrizetért) és a Lockton-nal (a biztosításért) is. Cred alapító tagja az Egyetemes Protokoll Szövetségnek is. A vállalat a Bitbuy, a TrueUSD, a Bitcoin.com, az Angelrock és az Uphold társaságokkal is együttműködött.

A Cred használatának két módja van. Először pénzt kereshet a kriptográfiai állományairól, ha digitális eszközeit Credre vállalja, majd versenyképes kamatlábakat keres. Vagy használhatja a kriptográfiát biztosítékként az USD, EUR és más fiat pénznemek eléréséhez.

A Cred segítségével a hitelezők 10% -ot kereshetnek kriptográfiai részesedéseikkel. A Cred elkötelezett támogató személyzettel rendelkezik azoknak a bálnáknak is, akik maximalizálni kívánják kriptográfiai állományukat.

Végül, ha megbízható és szabályozott módszert keres a kriptográfiai állomány maximalizálására kamatszerzéssel vagy fedezetként történő felhasználással, akkor a Cred a ma elérhető egyik legjobb lehetőség.

Lendingblock – Professzionális tőzsde, amely likviditást és tőkét kínál az intézményeknek

blokkolású blockchain hitelezés

A Lendingblock egy digitális eszközök értékpapír-kölcsönzési platformja, amely egy professzionális kereskedési tőzsdére épül, amelyet intézményi igényekre terveztek. A platform, amelyet generál, növeli a hozamokat a digitális eszközök széles portfólióján. A felhasználók egy kényelmes felületről hozzáférhetnek az intézményi partnerekhez és a digitális eszközök és kriptográfia piacainak széles választékához.

A hitelezési blokk kizárólag az intézményi befektetők számára szolgál, akik maximalizálni kívánják kriptográfiai részesedéseiket. Egy intézményi befektető felhasználhatja a Lendingblock-ot a likviditási rések áthidalására a digitális eszközök intézményi készletén keresztül, például piacképességük vagy rövid stratégiáik megvalósításához. Valamennyi hitelt csere stílusú kezelőfelületről kezelnek, amely megkönnyíti az összes hitelezési feltétel testreszabását.

A Lendingblock teljes körű API-támogatást is kínál, megkönnyítve ezzel a Lendingblock integrálását a meglévő beállításokba.

xCoins – Biztosított kölcsönök egy zökkenőmentes piacon

xcoins kriptovaluta kölcsönök

Az xCoins egy bitcoin vásárlási platform, amely támogatja a bitcoin hiteleket is. Minden xCoins hitel fedezett hitel, ami azt jelenti, hogy a hitelfelvevő kriptovalutát biztosít a hitel fedezetéül.

Az xCoins egy peer-to-peer platform, ahol bárki lehet hitelfelvevő vagy hitelező. Amikor egy hitelfelvevő bitcoin kölcsönt igényel, a platform egyezteti a hitelfelvevőt egy hitelezővel. Ez egy automatikus és zökkenőmentes folyamat, nincs szükség kommunikációra a hitelező és a hitelfelvevő között.

A kölcsön véglegesítéséhez a hitelfelvevő közvetlenül a hitelező felé teljesít fizetést a hitelező PayPal fizetési oldalán. A befizetés után a bitcoin automatikusan átkerül a hitelfelvevő pénztárcájába. Ezután a hitelfelvevő a kölcsön futamideje alapján teljesít kifizetéseket.

Összetett pénzügy – Nyílt forráskódú hitelezési protokoll beépítve meglévő kriptotárcákba

összetett kriptovaluta hitelezés

A Compound, amelyet a Compound.finance oldalon találhat online, egy nyílt forráskódú, autonóm protokoll, amelyet a fejlesztők számára fejlesztettek ki. A platform célja, hogy a nyílt pénzügyi rendszer végső hitelezési platformja legyen. Befektethet a Compound-on keresztül, vagy kölcsönt vehet fel.

A Compound céggel közvetlenül kapcsolatba léphet a platform hivatalos webhelyén keresztül. Számos nagyobb platform azonban már integrálta a Compound protokollt, többek között a Zerion, a Coinbase WEallet, az InstaDapp, a Huobi Wallet, az Argent, a DeFi Saver és a Dharma. Lehet, hogy közvetlenül a már használt pénztárcából érheti el a Compound hitelpiacát.

A vegyületet natív cTokenek működtetik, amelyek ERC-20 tokenek, amelyek képviselik az egyensúlyt a protokollban. Ezek a tokenek idővel felhalmozódnak. Ha rendelkezik vagy megkapja a cToken szolgáltatást, kölcsön vehet az Összetett protokollból.

Genesis Capital – Intézményi digitális valuta hitelezés

A Genesis Capital egy digitális devizahitelezési platform, amelyet az intézményi befektetők szolgálnak ki. A vállalat a Weneslevins ikrek által indított, szigorúan szabályozott New York-i kriptotőzsde, a Genesis Trading tagvállalata..

Ma a Genesis Capital lehetőséget nyújt az intézményeknek arra, hogy rögzített feltételekkel kölcsönözzenek nagy méretben BTC, ETH, LTC és más digitális pénznemeket. Az intézmények ezt a tőkét felhasználhatják minden típusú probléma megoldására, beleértve:

  • Intézményi piacképzés, amely lehetővé teszi az intézmény számára, hogy további likviditást szerezzen a tőzsdei vagy tőzsdén kívüli piacképzés támogatása érdekében
  • Szerezzen tőkét algoritmikus vagy nagyfrekvenciás kereskedési stratégiákhoz
  • Fedezeti ügyletek vagy spekuláció, az azonnali piac rövidre zárása a portfóliókockázat vagy a származékos pozíciók fedezése érdekében
  • Hozzáférés az alternatív likviditáshoz pénzátutaláshoz vagy egyéb különféle forgótőke felhasználáshoz

A Genesis Capital minimális hitelmérete 100 000 USD. A fix futamidejű kölcsönök két héttől hat hónapig terjednek. Opcionális hívásvédelem van, és a hitel fedezésére USD biztosítékot fogadnak el. Mindezt szabályozott és megbízható környezetben szállítják, a szövetségi MSB / FinCen előírásoknak megfelelően.

A 100 000 dollárnál kezdődő hagyományos hitelek mellett a Genesis Capital lehetővé teszi az intézmények számára, hogy a Genesis Trading révén nagy tömbös short ügyleteket hajtsanak végre. A short ügyletek minimális mérete 250 000 dollár, és az intézmények rövid devizaértékesítést több devizában is kezdeményezhetnek. Mindez elérhető a Genesis Trading OTC platformján keresztül, amely a Genesis Capital-on keresztüli fedélzetre kerülés után érhető el.

Végső szó a legnépszerűbb kriptográfiai hitelezési platformokról

Bitcoin-hitelezési útmutató

Frissíteni fogjuk ezt a kriptovaluta-hitelezési áttekintést több blockchain-alapú hitelszolgáltatóval, hogy osztalékot és kamatot szerezzenek a kriptográfiai készleteihez. Egyelőre kérjük, küldjön visszajelzést a 22 legjobb kriptográf-kölcsönzési szolgáltatásról, és ossza meg tapasztalatait, hogy mások megismerhessék e bitcoin-központú hitelajánlatok előnyeit és hátrányait.

Ha a kriptovalutát a fenti platformok egyikébe fekteti, akár 8% és 12% közötti kamatlábakat is kereshet. Bár mindig fennáll a kockázata annak, hogy feladja a magánkulcsait, a fenti listán szereplő megbízható harmadik fél szolgáltató használata szilárd lehetőség lehet a bitcoin megszerzésére kamatszerzéssel vagy fedezett hitel biztosításával. A hitelfelvevők eközben a kriptot fedezetként könyvelhetik el, miközben 5% és 15% közötti kamatot fizetnek. Mivel a Bitcoin ára folyamatosan emelkedik (különösen néhány szakértői előrejelzés alapján), okos ötlet lehet, ha a kriptográfiai állományának egy részét e programok egyikébe helyezi, amely felhatalmazza Önt arra, hogy keresgéljen a hódolás közben.

Néhány évvel ezelőtt még nem voltak olyan webhelyek, ahol a felhasználók kamatszerzés céljából kölcsönözhettek vagy kölcsönvehettek kriptot. Ma ezek a platformok biztonságosabbak és hozzáférhetőbbek, mint valaha. Jelölje meg ezt az értékelést, mivel sokkal több útmutatót és oktatóanyagot fogunk megosztani a legfontosabb kriptográfiai kölcsönzési platformokkal kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map