A legnépszerűbb kripto hírek összesítői: 22 legnépszerűbb Bitcoin News kurátor

Crypto News Aggregators

Míg a kriptovaluta híroldalak egy tucatnyi pénzt keresnek, egyes befektetők és kereskedők inkább az aggregátoroktól szerzik be a bitcoin és a blockchain híreket.

A kriptográfiai világ minden egyes nap folyton újabb és újabb technológiai fejlesztések beáramlásának tanúja, amelyekkel őszintén szólva lehetetlen lépést tartani. Ebben a tekintetben az elmúlt 4-5 évben a globális altcoin közösségben számos olyan hírösszesítő eszköz jelent meg, amelyek lehetővé teszik a kripto befektetők számára, hogy a digitális pénzügyek világában zajló összes fontos eseményt könnyen nyomon kövessék. , korszerűsített módon.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a leghatékonyabb hírösszesítőket, amelyeket az altcoin-rajongók általános hasznosságuk, sebességük és megbízhatóságuk miatt kedveltek. Tehát minden további nélkül ugorjunk egyenesen a lényeg középpontjába.

CryptoPanic

A cryptopanic az egyik legismertebb kriptohír-összesítő platform, amely ma elérhető a piacon. Úgy tervezték, hogy széles körű információt fedjen le a digitális pénznemekről (mind a nagy, mind a kicsi), valamint számos más, ezzel a növekvő domainnal kapcsolatos projektet. Ezenkívül a platform általános használatának egyszerűsége miatt a CryptoPanic rendkívül egyszerűvé teszi a felhasználók számára, hogy hatalmas mennyiségű híren keresztül nézzenek át, anélkül, hogy bármilyen eseményt kihagynának.

Crypto Pro

Gyors pillantás Crypto Pro a natív felhasználói felület megmutatja nekünk, hogy az alkalmazás nemcsak hírekkel kínálja a felhasználókat. Először is, a platform mobilalkalmazása előre elkészített, sok speciális kriptográfiai adatmodullal, amelyek segítenek a valós idejű hírek zökkenőmentes rendezésében meghatározott kategóriákba. Ezenkívül az alkalmazás rendkívül könnyen használható, és egyetlen gombnyomással navigálható.

A Crypto Pro-hoz kapcsolódó, az egyedivé tevő további főbb szolgáltatások a következők:

Crypto Trader Support: A platformot úgy tervezték, hogy a digitális valuta kereskedőket szem előtt tartsa – olyan, hogy ezeknek az egyéneknek számos releváns adatot szolgáltat, például valós idejű árfolyamokat, árjóslatokat stb..

Testreszabási lehetőségek: Egy másik, a Crypto Pro számára egyedülálló eszköz az, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan ár- és hírértesítéseket állítsanak be, amelyek kizárólag a különböző pénztárca-fiókjukban lévő különféle eszközökre vannak szabva..

Integrációs kapacitás: A platform számos egyszerű integrációs lehetőséggel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az alkalmazás számára, hogy könnyedén asszimilálódjon a különféle kriptoközvetítések API -ival. Ez lehetővé teszi nemcsak az adatszinkronizálás könnyebbé tételét, hanem a portfóliókövetést is sokkal gondtalanabbá teszi.

Végül az Apple felhasználói örömmel fogják tudni, hogy a Crypto Pro egy speciális alkalmazás modullal rendelkezik, amelyet kizárólag az Apple Watch felhasználók számára terveztek.

CryptoControl

CryptoControl egy intuitív hírösszesítő platform, amelyet professzionális kriptokereskedőknek és alkalmi altcoin-rajongóknak terveztek. A platform a hírgyűjtő képességein kívül előre gyártott társadalmi összesítő amely lehetővé teszi, hogy a Twitteren és a Reddit-en keresztül a közösség által létrehozott tartalmak széles skáláját szinte azonnali módon juttassák el a felhasználókhoz. És bár a felület nem biztos, hogy olyan kifinomult, mint néhány más digitális társa, a CryptoControl nem csak pótolja az ilyen problémákat azzal, hogy hatalmas mennyiségű kriptográfiai információval kínálja felhasználóit..

Egyéb főbb jellemzők:

Hírek hőtérképe: A CryptoControl hőtérképpel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megjelenítsék a nap legfontosabb híreit azok általános fontossága és relevanciája szerint.

Terminálkereskedelem: Bár a funkció még nem él, a kereskedési terminál A portál lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy arbitrázs kereskedéseket hajtsanak végre számos altcoin-csereplatformon. Ez a funkció ideális azok számára, akik a lehető legjobban szeretnék kihasználni az árkülönbségeket, amelyek világszerte elérhetőek a különböző digitális pénzváltók között.

CoinSpectator

CoinSpectator jól kurátori hírcsatornákat biztosít olvasóinak különböző közösségi média platformokról, például a Twitter, a Reddit. Nem csak ez, hanem a platform is széles körű információt gyűjt az ICO-kkal kapcsolatban, amelyeket hamarosan be is indítanak. Egyéb figyelemre méltó részletek:

A CoinSpectator egy árkövetővel rendelkezik, amely élő frissítéseket nyújt felhasználóinak a piacon található 16 legfontosabb kriptovaluta eszközről.

A platform ingyenes e-mailes frissítéseket kínál felhasználóinak a globális kriptovaluta-szektorban zajló összes jelentős változással kapcsolatban.

CryptoGoat

CryptoGoat sok digitális valuta rajongó szerint kiváló forrás a legkülönfélébb kriptográfiai hírekhez. És bár a platform teljes felülete meglehetősen nyájas és nem inspiráló, az alkalmazás által kínált hírekkel kapcsolatos funkciók rengeteg száma rendkívül vonzóvá teszi.

A CryptoGoat másik alapvető szempontja, hogy nagy hatékonysággal kiszűri az „álhíreket”, és nem jelenít meg olyan szponzorált tartalomként megjelölt bejegyzéseket. Valójában a platform csak olyan megbízható médiumokból gyűjt híreket, mint a Cointelegraph, a BitcoinExchangeGuide, a Coindesk stb..

CryptoCoin.Pro

CryptoCoin.Pro arra összpontosít, hogy személyre szabott kriptohíreket juttasson el a felhasználókhoz azáltal, hogy az ismétlődő tartalmakat számos egyedi szűrő segítségével kiszűrje. E tekintetben azt is megemlíti, hogy a platform rengeteg adatot fed le a globális ICO-piacról – ezáltal a rajongók naprakészen tudnak maradni a közelgő, e terület szempontjából releváns projektekkel. A CryptoCoin.Pro további alapvető szempontjai a következők:

Az alkalmazás csodálatos választékkal kínál a felhasználóknak e-könyveket, amelyeket a blockchain / crypto tech számára szenteltek.

A weboldalhoz tartozik egy „Tudtad” című rész is, amely a különféle kriptovalutákkal kapcsolatos különféle tényeket tartalmazza.

CoinLive

CoinLive egy másik hírösszesítő forrás, amely rendkívül népszerűvé vált az elmúlt év során. A weboldal rendkívül részletes listát kínál olvasóinak a világ minden táján zajló kriptohírekről, valamint áttekintést nyújt a globális digitális eszközpiacról nemcsak könnyen érthető, de meglehetősen egyszerű módon is. Ezen felül a Coinlive rengeteg videotartalommal rendelkezik, amelyeket kizárólag újabb kriptográfusok számára terveztek, akik nem biztos, hogy jártasak a kriptopiachoz kapcsolódó különféle témákban. A platform további fő szempontjai a következők:

Piacelemzés: A platform sok elemzési adatot tartalmaz, amelyek lehetővé tehetik a felhasználók számára, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak eszközeik kereskedése során.

Vonzó felület: A Coinlive egy esztétikus felületet használ, amely könnyen kezelhető és irányítható.

Végül azt is megemlíti, hogy a rendszert úgy alakították ki, hogy a kriptovaluta és a blockchain alapú oktatási eszközök széles választékát beépítse, amelyek használata teljesen ingyenes.

Coinlib

Coinlib egy másik hírforrás, amely tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik sokféle kurátori kriptotartalmat szeretnének megszerezni. A platform azonban nem csupán hírportál, mert számos más digitális modullal is meg van töltve. Ezek tartalmazzák:

 • Árriasztási lehetőségek
 • Speciális kriptográfiai elemzés és egyéb kapcsolódó diagramok
 • Érme egyedi adatai
 • Portfólió követése

Az összes fent említett funkció rendkívül egyszerűsített módon és valós időben kerül bemutatásra a platform felhasználói számára. Ezenkívül a Coinlib tartalmaz egy „legjobb ár-felfedező” nevű eszközt is, amely a nevéből adódóan lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kihasználják a különféle arbitrázs lehetőségeket, amelyek a nap vagy éjszaka bármely pontján elérhetők lehetnek számukra..

BitColumnist

BitColumnist a hírek összesítésének egyszerű, fodrozatlan megközelítését alkalmazza. A platform kezelőfelülete rendkívül egyszerű, de a felhasználók rendelkezésére áll minden olyan adat, amelyre szükségük lehet ahhoz, hogy naprakészek maradjanak a kriptofinanszírozás világában. Emellett azt is megemlíti, hogy hasonlóan más prémium hírforrásokhoz, mint a CryptoGoat, a BitColumnist is csak olyan elismert kiadványokból gyűjti az adatokat, mint a BitcoinExchangeGuide, a CoinTelegraph és a CoinDesk.

CCowl

CCowl a tökéletes összesítő azok számára, akik naprakészen akarnak maradni a globális kriptohír-cikluson belül zajló összes változással. A weboldal beépített szűrővel rendelkezik, amely kiszűr minden olyan hírt, amely nem ellenőrzött, vagy hiányzik a megfelelő hivatkozás a valódiságának igazolására. Ezenkívül a CCowl csak olyan forrásokból származó híreket tartalmaz, mint a CoinDesk, a Cointelegraph és a BitcoinExchangeGuide. Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások:

Piaci index: A platformhoz személyre szabott belső piaci index tartozik, amely több mint 50 digitális valuta piaci kapitalizációjának nyomon követésére használható.

Kompatibilitás: A CCowl-t úgy alakították ki, hogy valós idejű adatokat szerezzen számos neves kriptográfiai kereskedési platformról, mint például a Kraken, a Binance, a Bittrex és a Bitfinex.

FAWS

FAWS összesítő platformként, amely nemcsak csodálatos kriptohír-tartalommal látja el a felhasználókat, hanem egyéb hasznos funkciókkal is ellátva, például:

 • Személyre szabott árértesítések
 • Portfoliókövető
 • Altcoin árellenőrző

Hírek, amelyek információkat gyűjtenek a világ 37 legnépszerűbb kriptográfiai médiumából.

A fent említett működési modulok hasznosságának köszönhetően az FAWS ideális információs lehetőségként szolgál azoknak a kereskedőknek, akik maximálisan kihasználják a világ minden táján folyamatosan ingadozó kriptovaluta piacokat.

Cryptopys

A Cryptopys egy kiváló összesítő eszköz, amely valós idejű, több mint 100 neves iparági forrásból gyűjt releváns kriptohíreket. Ami azonban igazán kiemeli ezt a platformot, az a 18 különböző nyelv beépített támogatása, valamint az egyre növekvő erőforráskészlet, amely a közösségi ajánlások széles skáláján alapul. Végül, átfogó kialakítását tekintve a Cryptopys egy egyszerű, mégis intuitív felületet használ, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással nyomon kövessék a preferált kriptográfiai eszközöket.

Egyéb releváns információ:

A platformot a Krypton Capital és a Deco.agency találta ki – két kriptográfiai cég, amelyek nagy tapadásra tettek szert az elmúlt pár évben.

A Cryptopys régóta élő közösség tagjai képesek arra, hogy a híreket saját maguknak címkézzék FUD, bullish vagy bearish – ez lehetővé teszi a kriptográfusok számára, hogy áramvonalasabban, problémamentesebben szűrjék át a vonatkozó adatokat.

Bitlovin.com

Bár a Bitlovin nem annyira népszerű, mint a piacon kapható egyéb hírek összesítője, nem csak tisztességes munkát végez, és hírszerzéseket gyűjt az egész világon ellenőrzött médiaforrásokból. Azonban az a fő jellemző, amely megkülönbözteti a Bitlovint a verseny többi részétől, a dinamikus hírek ütemterve, amely éjjel-nappal friss híreket kínál az olvasóknak (biztosítva, hogy a kriptográfiai befektetők lépést tarthassanak a kriptográfia legújabb eseményeivel).

Sövény Maven

Annak ellenére, hogy a HedgeMaven nem kizárólag kriptográfiai hírplatform, rengeteg egyéb, a fedezeti alapokhoz kapcsolódó adattal kínálja olvasóit, amelyek érdekesek lehetnek a kriptográfia rajongói számára. Néhány kulcsadat, amelyet a HedgeMaven rendszeresen nyújt:

 • A fedezeti alapok szabályozási információi (ide tartoznak a Private Fund – ADV nyomtatványhoz kapcsolódó részletek)
 • Fedezeti alap és más kapcsolódó kriptográfiai hírek
 • A fedezeti alap átlagos indexei
 • Az ezen a területen dolgozó szakemberek részletes listája

Finrazor

A Finrazor egy kriptovaluta navigátornak / hírgyűjtőnek tekinthető, amely a piacon elérhető, szinte valaha elérhető kriptovalutával kapcsolatos hírek széles skáláját fedi le. Nem csak ez, de a webhely nagy mennyiségű információt tartalmaz más társított domainekkel kapcsolatban is, például:

 • ICO (Kezdő érmeajánlatok)
 • Blockchain
 • Altcoin tech

Végül azt is megemlíti, hogy az ICORating.com-tal együtt a Finrazor számos új adatot szolgáltat olvasóinak, amelyeket jelenleg nem sok más webhely.

WickedZine

A WickedZine.com dinamikus hírcsatorna, amely őrült mennyiségű információt tartalmaz valós idejű különféle kriptovalutákkal kapcsolatban. A weboldal céloldala szépen fel van osztva több szakaszra, amelyek a Bitcoin-szal, az Ethereum-tal és a blockchain tech-lel kapcsolatos történeteket tartalmaznak. Nem csak ez, de a WickedZine számos jövedelmező ajánlattal (például Airdrops, jelképes kedvezmények) is kínál olvasóinak, szinte mindennap..

Intocryptonews

Amint a név látszólag azt sugallja, az IntoCryptoNews egy egyszerű, kényelmes hír-összesítő, amely a digitális pénznemek rajongóinak 24 órás hírcsatornát biztosít a ma piacon elérhető legfontosabb kriptotartalommal kapcsolatban. A weboldal kialakítása meglehetősen egyértelmű, és nem tartalmaz semmi túl divatosat. A platform azonban teljesít, amikor a felhasználóknak szilárd oktatási tartalmat kell nyújtani.

Coinna

A Coinna egy hírösszesítő, amely több megszokott médiaforrásból gyűjti a kurátort tartalmazó kriptotartalmakat, például a BitcoinExchangeGuide, a Cointelegraph, a Bitsonline, a CoinCodex stb. blokklánc, kriptobányászat stb.) gombnyomással. Ha ez nem lenne elég, akkor a Coinna előre gyártott részleggel is rendelkezik, amely kizárólag kereskedelemnek szentelt.

Crypto News

Crypto News egy olyan összesítő portál, amely jobban foglalkozik olyan dolgokkal, mint a kriptobányászat, az első érmék felajánlása, a blockchain tech és a speciális kriptovaluta hírek. A platform jelenleg csak az Android és az iOS felhasználók számára érhető el – az alkalmazások ingyenesen letölthetők. A Crypto News néhány további fő jellemzője:

A platform összes hírét összegyűjti olyan médiumokból, mint a Forklog, a CoinDesk és a CoinTelegraph.

Számos valós idejű elemzési adatot, valamint szakértői előrejelzéseket és véleményeket nyújt az olvasóknak.

Integráló API képességeinek köszönhetően a Crypto News lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben valósítsanak meg különböző árfolyamokat, amelyeket számos kriptovaluta-tőzsde kínál.

A platform egyéb releváns kriptográfiai szempontokat is lefed, például szakértői kereskedési perspektívákat, globális bányászati ​​tevékenységeket, közelgő kezdeti érmeajánlatokat stb..

Algory

Annak ellenére, hogy az Algory nem volt olyan híres, mint néhány más digitális társa, kifinomult funkciók széles választékával kínálja felhasználóit, amelyek szinte minden más, a piacon elérhető hírszerző platformmal vetekedhetnek. A 2018-ban létrehozott Algory néhány legfontosabb jellemzője a következők:

A platform egy közösségi média modullal van ellátva, amely titkosítási adatokat gyűjt különböző webhelyekről, mint például a Twitter, a Reddit, a Facebook stb..

A társaság honlapjának megfelelően az Algory jelenleg több mint 1000 forrásból gyűjt híreket valós időben.

Amellett, hogy megbízható forrásokból gyűjti a releváns címsorokat az interneten keresztül, az Algory képes arra is, hogy más kapcsolódó adatokat szerezzen a kripto- / blokklánc-kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat kínáló vállalatoktól..

Végül a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással dedikált munkaterületeket, valamint testreszabott híreket hozzanak létre a légcseppekről és a zárolt befizetésekről / kifizetésekről..

CoinBlick

A CoinBlick egy mesterséges intelligencia által vezérelt hírösszesítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen nagy mennyiségű, személyre szabott digitális valuta adatot szerezzenek be. Számos online elérhető forrás szerint a webhely több mint 2500 kriptovalutával kapcsolatos híreket gyűjt számos webhelyről, beleértve a Cointelegraphot, a BitcoinExchangeGuide-ot, a Twittert és a Reddit-et..

Berminal

A Berminal egy népszerű hírösszesítő eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben számos releváns kriptográfiai információt szerezzenek meg számos megbízható médiahelyről. Az online elérhető adatok szerint a cég névsorában jelenleg egy teljes munkaidőben dolgozó riporterekből álló csapat áll, akik feladata olyan speciális hírtartalmak létrehozása és kurátora, amelyek mind az alkalmi, mind a komoly kriptográfusok számára érdekesek lehetnek..

A Berminal néhány legfontosabb jellemzője:

i. Élő áradatok: Az alkalmazás élő árakat és technikai kereskedési mutatókat biztosít a felhasználók számára számos digitális pénznemhez (beleértve a Bitcoin (BTC), az éter (ETH) stb.) Is..

ii. Natív kormányzási keret: A Berminal használja a saját irányítási protokollját, valamint egy digitális segédeszközt (BERM) – amelyet az érdeklődő felhasználók bizonyos feladatok és tevékenységek végrehajtásával szerezhetnek be, például:

 • Az alkalmazás letöltése
 • Szavazás
 • Az alkalmazás beépített BTC árpredikciós játékának lejátszása (Crypto Psychic néven)

(iii) Fake News Filter: A Berminal előre beépített natív szűrőeszközzel rendelkezik, amely segít eltávolítani azokat a tartalmakat, amelyek hamis információkat terjesztenek a kriptográfia szerelmeseinek a világ minden tájáról..

Következtetés

A cikk zárásaként emlékeztetni szeretnénk olvasóinkat arra, hogy manapság a piac számos csodálatos kriptohír-aggregátorral van tele, amelyek lehetővé teszik olvasóik számára, hogy intelligensebb befektetéseket tegyenek (valamint azonosítsák / elemezzék a kriptovaluta piacot egy sokkal több országban). áramvonalas módon). Így reméljük, hogy ez a lista valamilyen módon elősegíti az okosabb üzleti döntések meghozatalát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner