Crypto.com: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

Crypto.com áttekintés

A Crypto.com, amelynek az egész kriptóban a legjobb domainneve lehet, azt állítja, hogy ő a legjobb hely a kriptovalutákkal történő adásvételre. A Crypto.com pénztárca, amelyet állítólag több mint egymillió kriptográfiai befektető használ, több mint 50 különböző érme vásárlására kínál lehetőséget, amely nulla díjat vagy felárat kínál, lehetővé téve a befektetők számára, hogy kriptókat vásároljanak a digitális eszköz valódi árán.

A népszerű Crypto.com alkalmazás-áttekintés ezen áttekintésében kitérünk a pénztárcára, a Metal Visa cashback kártyákra, a képességre, hogy akár 18% -ot is kereshetünk évente. titkosítási eszközein, az azonnali kriptográfiai kölcsönök hitelén, fizetési lehetőségein, valamint befektetési döntésein. Rövid elemzés készül az MCO / CRO Crypto.com tokenekről is.

Az elmúlt években folyamatosan nőtt az a mód, ahogyan a felhasználók ténylegesen kihasználhatják a Bitcoint, a többi kriptovaluta mellett. De az egyik módja annak, hogy viszonylag statikusnak tartották, a befektetés módjában rejlik.

Persze, az egész folyamatot, amely bizonyos mennyiségű kriptográfianak köszönhető, önmagában történő befektetésnek kell tekinteni, de azok számára, akik hosszú távra fektetnek be, biztosan többet tehetsz vele, mint egyszerűen tárolhatod?

Most vannak olyan termékek a piacon, amelyek némi rugalmasságot biztosítanak befektetéseihez. Ezek egyike a Celsius, amelyet már megnéztünk, a másik pedig a Crypto.com, aki a „Cryptocurrency in Every Wallet” címszó alatt halad és feladata, hogy felgyorsítsa a világ bitcoinba történő belépését és a decentralizált digitális gazdaság. Ez utóbbi nem csupán egy újabb befektetési platformként állította be magát, és inkább hasonlít az „egy az egyben” pénzügyi csomagra (nagyjából) ugyanolyan vonalon, mint a Glinthez hasonló megoldások.

Kicsit jobban be fogunk mélyedni abban, hogy mi is a Crypto.com, mit kínál a felhasználóknak, és hogyan áll szemben a piacon lévő néhány kortársával.

A Crypto.com webhelyről

A 2016-ban alapított Crypto.com néhány érdekes közös pontot mutat a Celsius-féle társakkal: alkalmazásával szembe kíván szállni azzal, ami véleménye szerint emberi jog – pénzügyi szuverenitás.

crypto-com-reviewEzt a koncepciót gondolkodták el olyan gondolkodók, mint Andreas Antonopoulos. Ha egy központosított rendszer monopóliummal rendelkezik a személyes adatok, például az igazolvány, valamint a pénzügyi és vagyoni információk felett, mi akadályozza meg őket abban, hogy eldiktálják, ki vagy mibe fizethet, vagy akár kimeríthetik szolgáltatásaikat?

Ez több, mint egy lehetőség a (látszólag) ellentmondásos eszközök és egyének kedvelői számára, Milo Yiannapoloséval szemben pedig támadásoknak és demonetizációnak van kitéve. De látjuk ezt közvetlenebbül a kriptovaluta befektetésekkel is; egyes bankok megakadályozzák, hogy egyes felhasználók még a Bitcoin-t is vásárolják.

Itt jön be a Crypto.com, értékeinek középpontjában a csapat azért hozta létre a vállalatot, hogy digitális, személyes és pénzügyi szuverenitást biztosítson a felhasználók számára, mivel célja, hogy a „kriptopénz minden pénztárcában” jövőképét valósággá alakítsa. , egy-egy ügyfél. “

A Celsiushoz hasonlóan a Crypto.com platform szigorúan mobil alkalmazás, amely valódi erősséget jelent a vállalkozás számára; felhatalmazva a felhasználókat arra, hogy bőségesen hozzáférjenek eszközeikhez, bárhol is döntsék el őket.

Mint korábban említettük, a felhasználó könnyen hozzáférhet az alkalmazáshoz, köszönhetően az Android és iOS rendszeren letölthető elérhetőségének, és viszonylag könnyen beszállhat.

A Crypto dot com elsődleges csapata Kris Marszalek vezérigazgató, Rafael Melo pénzügyi igazgató, Gary Or vezérigazgató és Bobby Bao, mint a vállalati fejlesztés vezetője.

Crypto.com Felszállás

A pénzügyi intézményekkel való partnerség azt jelenti, hogy a Crypto.com utazás kezdete előtt át kell esnie a szabályozási eljárásokon. Sajnos a vállalat egyértelművé teszi, hogy szolgáltatásai még nem állnak rendelkezésre az Egyesült Államokban, de a lakói számára ezt nyújtják.

Először állítsa be a nevét, valamint az elérhetőségeket, például a számot és az e-mail címet. A felhasználói élmény azonnali visszajelzést ad arról, hogy mit kell tennie, valamint nagyon könnyen követhető KYC folyamatot.

A Crypto.Com a KYC, az AML és a PSD2 betartásával biometrikus azonosítót használ, például ujjlenyomatot és arcfelismerést. Tehát amikor a lakcímét és személyazonosságát igazoló dokumentumot be kell nyújtani, a felhasználóknak csak annyit kell tenniük, hogy képeket adnak az azonosítójukról. Ez magában foglalja az útlevelet, a vezetői engedélyt vagy akár a személyi igazolványt.

Ezt követően – az alkalmazás arra kéri Önt, hogy készítsen arcképet az azonosítójával való keresztreferencia céljából.

Míg az alkalmazás tájékoztatja Önt, hogy ennek általában 1-3 napra van szüksége a fiókja alkalmazásának feldolgozásához és jóváhagyásához. A valóságban ez elég gyors folyamat lehet; például kevesebb, mint néhány órába telt, mire jóváhagytam, és hogy a fiókom teljes mértékben elérhető legyen.

Az egyik rész, amely eltart egy ideig, a fiat fizetések beállítása, és jelenleg csak néhány pénznem fizethető be. Ide tartozik az amerikai dollár, az angol font, az euró és a szingapúri dollár.

A fizetésekhez nemzetközi fizetést kell teljesítenie a bankjában (amelynek ironikus alapja London)

Mi található a Crypto.com Wallet alkalmazásban?

crypto-com-wallet-app

„7 fiat és 53 kriptovaluta adás-vétel. Az MCO Visa Card segítségével bármikor hozzáférhet, kezelheti és felhasználhatja pénzeszközeit. ”

Annak ellenére, hogy be kell szállnia fizetési átjárójával egy nemzetközi fizetéssel, valójában azonnal megkezdheti a Crypto.com pénztárca használatát. Az egyik módja annak, hogy különbözik a Celsiushoz hasonló pénztárcától / befektetési megoldástól, hogy alapértelmezés szerint nem „fektet be” a platformba.

A Crypto.com pénztárca valójában külön termék az alkalmazások egyéb szolgáltatásaitól, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy mennyiségben, közel 60 digitális eszközt tároljanak. Mindössze annyit kell tennie, hogy kézbe veszi a pénztárca címét és elküldi. Az alkalmazás értesítéseket küld arról is, amikor egy pénznemet áthelyeznek a pénztárcádba, és folyamatosan tájékoztat, amikor végre ellenőrzik, és belép a számládba.

Mint minden kriptotárca, a felhasználók is könnyedén elküldhetik, befizethetik és visszaválthatják digitális pénznemüket. De lehetővé teszi azt is, hogy közvetlenül fizessen bármilyen, a pénztárcájában lévő kriptovalutával.

Ezeket a kifizetéseket számos kávézóból, boltból származó ajándékkártya megvásárlásával lehet teljesíteni. Még QR-kód-leolvasóval is felszerelt, ha egy részt vevő vállalkozás el akarja fogadni a kriptofizetéseket, elkerülve ezzel drága harmadik felek szükségességét.

A Crypto.com csapata szerint a pénztárca fizetési rendszere több mint 120 nagy márkával és több mint 60 000 különféle termékkel áll kapcsolatban..

A Crypto.com kártyák áttekintése

crypto-com-cards-review

A Visa-val együttműködve a Crypto.com egyedülálló értékesítési pontja abból adódik, hogy saját, innovatív betéti kártyákkal rendelkezik. Ugyanez a kártya megtámadható a választott pénznemével, és számos különféle juttatással is rendelkezik, attól függően, hogy milyen modellt választasz.

Vizsgáljuk meg ezeket a különféle kártyatípusokat, és milyen előnyöket kaphatnak a felhasználók, ha úgy döntenek / nem vállalnak jelentkezésüket.

Éjkék

Ez az alapszintű MCO betéti kártya, és ez a közmondásos „box standard” a vállalat számára. Bár ez a helyzet, további előnyökkel jár, például 1% -os cashback ösztönzővel a kártyával történő vásárlások esetén.

Valamennyi kártyát a Visa-val partnerségben biztosítjuk, ami azt jelenti, hogy azonnal globálisan elismert kártya, felszereléssel és készen áll az érintés nélküli fizetésekre.

Ingyenes ATM korlátok – 200 USD / 200 £

Bankközi kamatláb havi limit – 2000 dollár

Rubinacél (karó)

Ha a cryptocurrency (egészen pontosan MCO) tétet választja, akkor itt igazán a Mycrypto.com nettó előnyei játszanak szerepet.

A vásárlások 2 százalékos cashback-ösztönzője mellett az ATM és a bankközi kamatlábak kétszeresének alkalmazása azonnali pozitívumot jelent:

ATM-határértékek – 400 USD / 400 £

Az egyik további előny, hogy ha úgy dönt, hogy fizet a Spotify előfizetésért a Ruby Steel segítségével, akkor teljes árengedményt kap rá (havonta 9,99 USD költségig).

Az ilyen kártyasorozatok egyik kimondatlan pozitívuma, hogy fémből készülnek. Biztosít Önnek egy nagyon szükséges tartósságot.

Az Unstaked 2-ről 1% -ra csökkenti a cashback-et, és megszünteti a Spotify-visszatérítést.

Annak érdekében, hogy kihasználhassa az érdekelt felek kártyájának előnyeit, különösképpen a Ruby Steel esetében, 50 MCO-t kell befektetnie a hozzáféréshez. 50 MCO 138 fontnak felel meg.

Nemesfém-sorozat (Jade Green és Royal Indigo) crypto.com kártyák áttekintéseA nemesfém kártyasorozat egyik legnagyobb nettó előnye az a tény, hogy ezek a kártyák birtokosai lehetővé teszik, hogy hozzáférést biztosítson a repülőtéri társalgók széles skálájához a világ minden tájáról..

Ettől kezdve mind a Jade Green, mind a Royal Indigo 3 százalékos cashback-t, valamint 100% -os visszatérítést nyújt nem csak a Spotify-ra, hanem a Netflix-re is 11,99 dolláros vásárlási értékig..

Ingyenes ATM limit – 800 USD

Bankközi kamatláb havi limit (utána 0,5%) – 10 000 USD

A Jade Green vagy a Royal Indigo előnyeinek kiaknázásához 500 MCO tétet kell tennie, ami 380 vagy annál hosszabb időszakra 1380 fontnak felel meg..

Jeges fehér / rózsaarany kiadás

Hozzáadva a Precious Metal bankkártya-sorozat néhány kívánatos előnyét, mind az Icy White, mind a Rose Gold kártyák 4% -os visszafizetést kínálnak minden vásárlás mellett, a Netflix és a Spotify 100% -os árengedményeivel együtt ezek a kártyák 10 az Expedia-val történő foglalások és befizetések százalékos visszafizetése.

Még többet hoz az előnyökhöz, mivel lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy nemzetközi szinten bármennyi repülőtéri társalgóhoz hozzáférjenek, nemcsak a tulajdonos, hanem plusz egy.

ATM korlátok – 1000 USD

Bankközi kamatláb havi limit (utána 0,5%) – 15 000 USD

Ezeknek a funkcióknak az Icy White vagy a Rose Gold kiadású betéti kártyák feloldásához a felhasználóknak legalább 5000 hónapig több mint 5000 MCO-t kell elhelyezniük a hálózaton. 5000 MCO, ami 13 800 fontnak felel meg, amelyet raktárban tartanak és érdeklődést vált ki.

Obszidián Fekete

Ez a MyCrypto.com webhelyen elérhető legjobb kiadás, és számos előnnyel jár, amelyeket a felhasználók, különösen a törzsutasok különösen szeretni fognak.

Az Obsidian Black kártya az Icy White és a Rose Gold összes előnyét hordozza magában, de hozzáadódik az Airbnb-nek teljesített befizetések 10% -os visszatérítése, valamint az 5% -os cashback minden vásárláshoz.

Az egyetlen hátrány, hogy 50 000 MCO-t kell tennie, ami 138 000 font. Azok számára azonban, akiknek elmarad a pénzük, és érdeklődnek az érdeklődés iránt, bár egy elég lenyűgöző kártyához férnek hozzá, az Obsidian Black az egyik.

Crypto Dividends – Nyereség a Crypto.com segítségével

crypto-com-earnAz egyik oka annak, hogy ezt a termékeket kedveljük, például a Celsiushoz, mert a Crypto.Com lehetővé teszi, hogy ne csak digitális eszközeit tárolja, vásárolja, értékesítse és költse el..

A Crypto Earn használatával a mobiltárcában / alkalmazásban választhat, hogy különféle mennyiségű kriptovalutát bezár és kamatlábakat keres..

Ez az összeg attól függ, hogy Ön MCO érdekelt fél-e; külön kamatszintekkel, attól függően, hogy mekkora MCO-t fektet be.

A kriptográfia hozzáadása ehhez a pénztárcához, hogy kamatot szerezzen, elég egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a „+” ikont a Bevétel oldalon. Ezt követően egyszerűen válassza ki a választott kriptovalutát a Crypto.com által támogatottak közül.

Az idő múlásával felhalmozható kamatláb mind a betétként választott MCO mennyiségétől, mind attól az időtartamtól függ, amelyre elhatárolja a zárolást.

A Bitcoin esetében három időszakot választhat:

Rugalmas: 2% évi bevétel (20 dollár 1000 dolláros téten)

A rugalmas opció kiválasztása hosszú távon kis összegű bevételt jelent, más módszerekhez képest. De ha aktívabb szerepet vállal a kriptográfiájával, akkor jobb egy kriptográfia felhalmozása, mint a semmi.

1 hónapos futamidő: 4% évi bevétel (40 dollár 1000 dolláros téten)

Ha úgy dönt, hogy a titkosítását 1 hónapig tárolja, akkor a pénzneme letétben lesz, de Ön számára továbbra is látható. Ez sokkal jobb kamatlábat kínál Önnek, és felszabadítja azt a pillanatot, amikor egy hónap eltelt.

3 hónapos futamidő: 6% évi bevétel (60 dollár 1000 dolláros téten)

Az eszközöket három hónapig tartják. Ez idő alatt az összeg továbbra is jól látható, de addig nem mozdíthatja ki a pénztárcából, amíg a három hónap le nem telik.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a kamatlábak a digitális eszköz típusától függően eltérnek. Például a Bitcoin nem befektetett befektetése 6% -ot tesz ki évente, míg a Tether nem befektetett befektetése 8% -ot jelent..

Ha 500 MCO részesedést választ, ezek a kamatlábak még jobbak. A Bitcoin három hónapos tét esetén 8% -ra nő, míg a Tether 10% -ra.

A befektetett kriptográfia mennyisége nincs korlátozva, és miután elvégezte a rugalmas, 1 vagy 3 hónapos pozíciót, a kriptó visszatér a pénztárcájába, ahol újra megnyithatja a pozíciót.

Crypto.com – Hitel és fedezet

crypto-com-credit-hitel

A kriptovaluták osztalékhozamokba történő befektetésével együtt a felhasználók biztosítékként biztosíthatják kriptójukat annak érdekében, hogy fiat kölcsönt vegyenek fel ellene. Vannak minimális és maximális mennyiségek, amelyeket meg kell adnia a Crypto Credit megszerzéséhez.

A minimum 100 dollárnyi digitális eszköz, például TUSD / PAX, maximálisan 1 millió dollár. A Crypto.com-on keresztül történő hitelszerzés egyik további pozitívuma, hogy 12 hónapos időszakon keresztül kínálják fel őket, és nagyobb rugalmasságot kínálnak a kamatfizetések terén..

Attól függően, hogy az MCO-t tegye-e a platformra, jobb kamatlábakat is elérhet, átlagosan 12% -os THM-ről 8% -ra csökkentve, ha 500 MCO-t vagy annál többet.

Mindenképpen tartsa szemmel a feltételeket, mielőtt bármilyen hitelt felvesz. Megemlítik azokat az előnyöket, hogy a felhasználók azonnali, készen állnak a hitel elköltésére, nincs szükség hitelellenőrzésre, valamint nincs visszafizetési határidő a hivatalos crypto.com weboldalon..

Crypto.com Invest

crypto-com-invest-portfolio-manager

Természetesen a mobil alapú kriptovaluta pénztárca nem lenne teljes beépített kriptovaluta-csere nélkül, amely hozzáadhatja portfóliójához, vagy felhasználhatja valamilyen megszerzett fiat pénznemét. Bár az Egyesült Államokban még nem érhető el minden funkció és opció, úgy tervezték őket, hogy bármely piacon teljesítsenek, és lehetővé teszik a személyre szabott beállítások alapján a személyre szabott beállításokat.

A cégek mobilalkalmazásához hozzáadott legújabb funkciók közé tartoznak az árértesítések. A tőzsdei kereskedési alkalmazásokkal kapcsolatos riasztásokhoz hasonló módon működve ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék tartott befektetéseik teljesítményét és a lehetséges hitelek kamatlábait.

Az adott kriptográfia megvásárlásához mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a pénztárca menüben, beilleszti az összeget és kiválasztja, melyik pénztárcából kívánja befizetni: csatolt hitelkártyából, kriptográfból vagy akár a hozzá tartozó fiat pénztárcából.

Összességében a csapat szerint ez lehetővé teszi a felhasználók tájékoztatását a több mint 200 virtuális pénznem mozgásáról, beleértve a személyre szabott árriasztások létrehozásának lehetőségét is. Ezekkel az egyedi árriadókkal együtt az alkalmazás dedikált „Track” szegmense lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyebben lássák a kriptovaluták szélesebb körű piaci teljesítményét. Ők azzal is büszkélkedhetnek, hogy felépíthetik a titkosítási portfóliót, kihasználva az automatizált kvantum kereskedési stratégiáikat, amelyek percek alatt beállíthatók, és nem igényelnek kezelési, belépési vagy kilépési díjakat..

Attól függően, hogy milyen mutatók után jár, számos közül választhat, a Nagy, a kis sapkás, az első és a piacon aznap legrosszabbul teljesítők között.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner