Crypto News webhelyek: A legjobb Bitcoin és Blockchain webhelyek

legjobb kriptohír-webhelyek

A Master The Crypto rangsorolja a legjobb kriptovaluta híroldalakat, amelyek segítenek a befektetőknek és a kereskedőknek megtalálni az iparág legfelsőbb bitcoin címsorait és trendblokk-történeteket.

Contents

Cryptocurrency News webhelyek: 20 legnépszerűbb Bitcoin & Blockchain Media Publications

bitcoin és blockchain hírfrissítések

A kriptohírek meglehetősen érdekes iparággá váltak, mivel a bitcoin továbbra is belép a mainstream médiaciklusba, és a decentralizált blokklánc-pénzügyi korszak világszerte kialakulni kezd, és gyökeret ereszt világszerte.

Bár őszintén reméljük, hogy az a keresztnév és domain, amely eszembe jut, amikor a legfrissebb és legjobb útmutatókat keresi a kriptovaluta térben, Mester A Kripto, létfontosságúnak éreztük a legjobb kriptoközpontú hírplatformok áttekintését, amelyek a kezdő bitcoin világ összes legfelkapottabb történetét és főbb címsorait tartalmazzák.

Az útmutatók és oktatóanyagok összeállításában szerzett szakértelmünktől eltekintve nem vágyunk másra, mint arra, hogy valóban időt szánjunk rá, és rávilágítsunk néhány nagyon szükséges más prémium online kiadói portálra, amelyek arra törekszenek, hogy a legfrissebb és legjobb híreket hozzák el a feltörekvő blokkláncról. alapuló gazdaság.

Miért fontos, hogy véleményünk, áttekintésünk és rangsorunk e tekintetben fontos legyen? Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legaktívabb kriptográfiai közreműködői vagyunk, és egy nap a napi hírciklusokról is beszámolhatunk, de egyelőre fontos, hogy minden aktív befektető, kereskedő és kriptográfiai felhasználó a hurokban maradjon. a bolygó legjobb hírkiadóitól. Ahogyan a csapatunk is arra törekszik, hogy időtlen, hiteles és felhasználóbarát útmutatókat nyújtson a kriptoverse összes fő oszlopára és alapdarabjára, fontos elterjeszteni a szeretetet és megosztani azt, aki szerintünk a legjobban működik fentről lefelé, nap és nap.

Végül is a kriptográfiai hírciklus 24/7/365 törekvés, mivel nincs szünetgomb, nincs éjszakai kikapcsolás vagy hétvégi bezárás.

Nagy büszkeséggel tölt el minket a kriptográfiai kutatás és megértés, elégséges ahhoz, hogy megnyugodhasson, hogy a legjobb betekintést nyújtjuk ezekbe a bitcoin híroldalakba. Segít abban is, hogy időt takarítson meg az ábrás búza és a pelyvák elválasztásában, ha jó hírű webhelyeket keresnek.

A legjobb és legnépszerűbb megtalálásának teljes folyamatának ésszerűsítése érdekében olvassa el a kripto- és blokklánc-weboldalakat. Úgy döntöttünk, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk néhány alapvető kritériumra, amelyek segítenek megkülönböztetni ezeket a kriptográfiai média cégeket a többi ott megjelenő hírkiadótól.

Összeállítottunk egy listát azokról a tényezőkről, amelyek a legjobban teszik a kriptovaluta híreket tartalmazó weboldalt, különös tekintettel arra, amikor a 2017-es kriptobikapiaci ciklus megkezdődött, és több tucat olyan webhely jelent meg, amelyek megpróbálták megragadni a lendületet és „megragadni a pillanatot”. 1K-tól 20K-ig egyetlen év alatt) – néhányuk mégis teljes csalás volt, népszerűsítve a bitcoin csalásokat, hamis ICO tokent és rengeteg olyan ritmusú témát, amelyek nem méltók az Ön idejére vagy figyelmére.

A legnépszerűbb kriptográfiai híroldalak listáját utoljára 2019 novemberében frissítették, ami rendkívül releváns, tekintettel arra a tényre, hogy a Google még 2019 júniusában nagymértékben megtisztította a teret, ahol algoritmusfrissítésekkel a legtöbb kriptográfiai médiaplatformot eltörölték és valóban elkezdte elválasztani az árnyékos üzleteket a jól bevált híroldalaktól.

Minden további nélkül, itt van néhány, a tömör felsorolásban kiemelt kritérium, amelyek kiemelik a kulcsfontosságú kritériumokat, és a közös tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik ezeket a webhelyeket a többi odakinn.

A legfontosabb kriptovaluta hírekkel foglalkozó webhelyek rangsorolási kritériumok:

 • Napi címsorok (tevékenység)
 • Alexa rang (forgalmi becslés)
 • A leggyakoribb érmefrissítések
 • Twitter, távirat, Facebook, Instagram és Youtube követő
 • Kezdő dátum és tulajdonosok
 • A szerző hitelessége és a profil átláthatósága
 • Végrehajtó csapat
 • Szerkesztési irányelvek
 • Időérzékenység
 • Túl sok hirdetés?
 • Túl sok sajtóközlemény (szponzorált bejegyzés)?
 • Legismertebb speciális darabok, útmutatók és op-kiadások
 • Az ipar általános hírneve
 • Esemény konferencia lefedettsége
 • Közösségi média, Reddit, Crypto Twitter lefedettség
 • Felhasználói eszközök, a webhely főbb látnivalói és funkciói
 • A mobilalkalmazások elérhetősége
 • Legnagyobb erő
 • UI / Design Layout Structure
 • Záró gondolatok áttekintése

Értékeink mindig a folyamatos felfedezésre és egy nyugtalan megközelítésre irányultak, hogy a legjobb útmutatásokat nyújtsuk Önnek a kriptopénz világában való eligazodáshoz, és a tetején lévő cseresznye folyamatosan kapcsolatban van a gyorsan növekvő iparágban gyakran felbukkanó trend hírekkel és fontosabb bejelentésekkel. A legnépszerűbb kriptográfiai híroldalak listája természetesen nem mentesül e szabványok alól; ennek eredményeként folyamatosan frissítjük ezt a listát a legnagyobb pontosság biztosítása érdekében. Ha bármilyen észrevétele vagy visszajelzése van, forduljon hozzánk bizalommal a MasterTheCrypto.com címen..


Coindesk

 • Alexa Rank: # 4636 a globális internetes elkötelezettségben
 • Kezdés dátuma: 2013
 • Tulajdonos: Digital Currency Group, amely 2016 januárjában vásárolta meg a Coindesket

Közösségi média követése

 • Twitter: 882 700 követő
 • Facebook: 81 732 követő
 • Instagram: 5894 követő

A szerző hitelessége és profiljai

Minden szerző tartalmaz egy fényképet (ha rendelkezésre áll), a szerzővel kapcsolatos részleteket, valamint egy linket a CoinDesk segítségével írt cikkeik teljes listájához. Minden szerző köteles nyilvánosságra hozni, hogy rendelkeznek-e kriptovaluta eszközökkel, és hogy kapcsolatban állnak-e kriptovaluta-társaságokkal.

Végrehajtó csapat

Kevin Worth (vezérigazgató)

Szerkesztési irányelvek

A CoinDesk szerkesztési politikájának világos és tömör leírását kínálja közvetlenül a weboldalon. A weboldalon a nap 24 órájában, a hét minden napján hírek, adatok és események találhatók, amelyek célja a világ megismertetése a kriptovaluta világ legújabb eseményeivel. Annak ellenére, hogy a CoinDesk a DCG tulajdonában van, a vállalatnak nincs „felügyelete vagy befolyása” tipikus működésükre. Ezenkívül a CoinDesk munkatársai nem élvezhetik a DCG-vel kapcsolatos nem nyilvános információkat.

Időérzékenység

A CoinDesk híreket közöl a nap 24 órájában, a hét minden napján, általában napi 10-15 bejegyzést tesz közzé, a forgalmasabb napokon akár 20-30 blogbejegyzést is közzétesz..

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Igen, beleértve a Bitcoin állapota / a Blockchain állapota jelentést.

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A CoinDesk a kripto- és blokklánc-ipar számos legújabb eseményéről számol be, miközben minden évben megrendezi Konszenzus rendezvényét. A 2018-as konszenzuson rendezett konferencián az esemény elkelt, 8800 résztvevőt vonzott be a világ több mint 70 megyéjéből. Futtatja a Consensus Invest-et is, amely jelentős tudósítást kínál saját és más eseményeikről.

Közösségi média

Reddit, Twitter-történetek: Van némi közösségi média-jelenlét, de a Twitteren a legelterjedtebb, 822 700 követővel.

Felhasználói eszközök

További jelentések elérhetőek negyedévente, de nincsenek olyan eszközök, amelyek elősegítenék a kriptovaluta befektetéseket vagy a kereskedelmet.

MobilalkalmazásokIgen (iOS és Android)

Legnagyobb erő

A megbízható kriptovaluta-alapú tartalmak első öt webhelyének egyike, amely jól kutatott tartalmat kínál sajtóközlemények és hivatalos vállalati webhelyek linkjeivel. A Blockchain állapotáról szóló negyedéves jelentésről és az éves konszenzus eseményről ismert.

Felhasználói felület és tervezés

Félkövér fekete és sárga kivitel, felhasználóbarát blogfelülettel. A nap legfontosabb hírei az oldal tetején találhatók, míg a legfrissebb hírek alább. A CoinDesk-ről további információk érhetők el minden oldal alján található hiperhivatkozásokon keresztül, beleértve az adatvédelmi és szerkesztési irányelveiket..

Felülvizsgálat

Jelenleg a CoinDesk egy „go-to” információforrás a kriptovaluta világ számára, mivel folyamatosan cikkeket tesz közzé legfrissebb hírekkel és sajtóközleményekkel a kriptovaluta világ vállalataitól. Shakil Khan vállalkozó által alapított 2013-ban a hírmédia weboldala népszerűsége nőtt 2013 és 2014 között, mivel a Bitcoin értéke emelkedni kezdett, érvényt adott az iparnak és a CoinDesk hírnevének. 2014-ben a CoinDesk létrehozott egy jelentést „A Bitcoin állapota” néven, amely ma is aktív és folyamatos jelentés.

A Digital Currency Group, az egész kriptovaluta-ipar egyik legnagyobb kockázati tőkevállalata, Barry Silbert általi előző évi indítását követően 2016-ban vásárolta meg a CoinDesk-et. A DCG-nek csak egy másik leányvállalata van, amely a Grayscale, a Grayscale Bitcoin Investment Trust vezetője.

2016-ban a CoinDesk-et megvásárolta a Digital Currency Group, az egyik legnagyobb kockázatitőke-társaság a kriptotérben. A szintén New York-i székhelyű Digitális Valuta Csoportot 2015-ben indította el Barry Silbert. A CoinDesk a társaság két legnagyobb leányvállalatának egyike, valamint a Grayscale, egy digitális devizabefektető cég.

A Digital Currency Group és a CoinDesk közötti kapcsolat néhány embert kényelmetlenné tett a kriptopénziparban, azt állítva, hogy az általuk választott történetek korrelálnak a vállalat által felvállalt tokenekkel és blockchain projektekkel. Azonban a CoinDesk az említett aggályok leküzdésére törekszik azáltal, hogy íróik felfedik az egyes cikkekkel kapcsolatos személyes tulajdonukat és kapcsolataikat.

Manapság a CoinDesk egy New York-i konszenzuskonferenciáról is ismert, amelyet minden évben megrendez, és több ezer látogatót fogad, hogy megismerkedjenek a kriptovaluta-ipar legnagyobb startupjaival, befektetési cégeivel, pénzügyi intézményeivel és más fontos szereplőivel. A legutóbbi éves konszenzus eseményre 2019 májusában került sor.

Azok a felhasználók, akik szeretnének maradni a CoinDesk legfrissebb hírein, letölthetik az iOS és Android rendszeren elérhető alkalmazást, vagy megnézhetik a weboldalt. Végül a CoinDesk továbbra is az egyik legmegbízhatóbb online kiadvány a kriptovaluta közösség számára. Függetlenül a CoinDesk DCG projektek iránti elfogultságával kapcsolatos kérdésektől, a kriptográfiai újságírók és szerkesztőségi csapat által kidolgozott magas színvonalú munka miatt a fogyasztók mindennap többet keresnek, megtartva helyüket az első öt legjobb média egyikében.

PÉNZTELEGRÁF

 • Napi címsorok – 15-30
 • Alexa rangsor – # 3757
 • Tulajdonosok: Magántulajdon
 • Kezdés dátuma: 2013

Közösségi média követése

 • Twitter: 460 000
 • Távirat: 77.080
 • Facebook: 736 000
 • Instagram: 61 700
 • Youtube: 46 000

A szerző hitelessége és profiljai

A Coin Telegraph csapatához közreműködő összes írót az utó- és a vezetéknevük, saját oldalsó profiljukkal, valamint a közösségi médiafiókjaikra mutató linkekkel, a kriptovaluta-állományuk teljes nyilvánosságra hozatalával, a helyszíni avatarokkal és más avatarokkal együtt sorolják fel. alapvető információk. Ezek a szerzők jelentős számú ismert és nagy nevet is tartalmaznak a kriptovaluta közösség egész területéről.

Végrehajtó csapat

Daniel Seman (vezérigazgató), Igor Belkin (főszerkesztő), Catherine Ross (főszerkesztő-asszisztens, márkaért felelős vezérigazgató), Stephen Chase (stratégiai partnerségek alelnöke), Lucrezia Cornèr (ügyvezető szerkesztő), Olivia Capozzalo (ügyvezető szerkesztő), Addy Crezee (Blockshow vezérigazgató), Aleksander Raserei (a kiadók és művészek vezetője), Roman Lurie (üzletfejlesztési vezető), Antony Kabatos (üzletfejlesztési vezető), Ann Novello (üzletfejlesztési vezető), Christina Anderson (üzletfejlesztési vezető), Omer Dede (üzletfejlesztési menedzser), Robert Miller (üzletfejlesztési menedzser), Andrew Tareau (üzletfejlesztési menedzser), Mike Vishnevsky (speciális projektvezető) és Sarah Clarke (marketing menedzser).

Szerkesztési irányelvek

A Coin Telegraph, hasonlóan más ottani médiumokhoz, állítólag független és rendkívül objektív szerkesztési politikát igyekszik fenntartani, amely megpróbálja kiemelni minden olyan történet mögött rejlő fontosabb tényeket, amelyeket a vállalat választani kíván. A weboldal szerkesztési politikája szerint „elfogulatlan hírek, mélyreható elemzések, átfogó kriptovaluta-árfolyamdiagramok, éleslátó véleménydokumentumok, valamint a társadalmi átalakulásról szóló rendszeres jelentések leadásának szenvedélye”. A blokklánc és a kriptovaluta hírek meglehetősen jelentős lefedettségével együtt az olvasók széles körű híreket találhatnak olyan innovatív területekről, mint az kibővített és a virtuális valóság, a nanotechnológia, a kvantumszámítás és más területek.

Időérzékenység

Jól megalapozott vállalatként a Coin Telegraph olyan írókból, szerkesztőkből és menedzserekből áll, amelyek sokféle történetet tesznek közzé a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ami a legfrissebb híreket illeti, ezek a történetek a szünet után azonnal megtalálhatók a Coin Telegraph weboldalán, és a vállalat sikeresen hírnevet szerzett az iparág egyik legfrissebb híroldalaként.

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Coin Telegraph különféle cikkek széles választékát kínálja, valamint számos oktatóanyagot, például a Bitcoin, az Ethereum és az Etc használatát, beleértve a konkrét kriptovaluta-árak jövőbeli mozgásáról szóló véleményeket és még sok mást is..

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

Miután a Coin Telegraph hírnévként erős hírnévvel és az írók, szerkesztők és menedzserek világszerte elosztott csapatával rendelkezik, biztosítja, hogy csapata számos nemzetközi kriptográfiai eseményen jelen legyen, lehetővé téve számukra a kivételes lefedettséget. Minden fontosabb hír és esemény megtalálható a Coin Telegraph weboldalon.

Közösségi média

Ami a közösségi médiában történő beszámolást és tevékenységet illeti, a kriptográfiai térség legtöbb más híradója nagyobb hangsúlyt fektet mind a Twitterre, mind a Telegramra. Ezzel szemben a Coin Telegraph egyike azon kevés hírplatformnak, amely számos közösségi média platformon aktív, mint például a Facebook, a Twitter, a Youtube és még az Instagram is.

A közösségi médiának ez a tágabb megközelítése elég sikeresnek bizonyult a Coin Telegraph csapat számára; több mint 770 000 követő gondozása, amely megosztva van a Twitteren, 440 000 követővel és 60 000 az Instagramon.

Felhasználói eszközök

A Coin Telegraph webhely számos hasznos eszközzel büszkélkedhet, amelyek olyan átfogó útmutatókat tartalmaznak, mint a „Bitcoin 101” és még sok más, a weboldal dedikált „Cryptopedia” szegmensében. A Coin Telegraph megbízható számú árelemző darabot is képes biztosítani. Összességében elmondható, hogy a Coin Telegraph csapata elég sok felhasználói eszközt kínál az átlagos kriptográfiai híroldalhoz képest.

MobilalkalmazásokIgen (iOS és Android)

Legnagyobb erő

A Coin Telegraph oldalán az egyik legnagyobb erősség az a tény, hogy rendkívül független megközelítést alkalmaz a kriptográfia, a blokklánc és a technológiai lefedettség tekintetében, ugyanakkor könnyen olvasható formátumban is biztosítja a személyzet kiváló minőségének köszönhetően. írók, szerkesztők és menedzserek a világ minden tájáról.

Felhasználói felület és tervezés

Maga a weboldal könnyen felismerhető formátumú és színvilágú, sárga, fehér és fekete dizájnnal. A kezelőfelülete még könnyebben navigálható, mivel képbarát blog, könnyen elérhető kategóriák. A felhasználók könnyedén átnézhetik a webhelyet, megtalálhatják a nap és a hét legfrissebb híreit. Alternatív megoldásként a felhasználók a kategória tetején lévő navigációs sávon belül is választhatnak konkrét kategóriákat, beleértve a szolgáltatásokat, az árelemzést, a marketingeszközöket és az iparági híreket.

Felülvizsgálat

A Coin Telegraph a világ egyik legnagyobb kripto- és blokklánc-hírwebhelyeként ismert, és népszerű híre lett. A 2013-ban létrehozott Coin Telegraph csapat elég régóta osztja meg a híreket a Crypto és a blockchain téren belül a nap 24 órájában, a hét minden napján.

A Coin Telegraph-ot még 2013-ban alapították New Yorkban, és azóta sikerült jó hírnevet szereznie. Annak ellenére, hogy maga a honlap továbbra is New York City központú, a világ minden táján található írócsapat, beleértve San Franciscót, Memphist, Kanadát, Londonot, Párizsot, Rómát, Madridot, Fokvárost, Johannesburgot és Rigát. Írói, szerkesztői és menedzsment csapatának tagjai egyértelműen megjelennek a Coin Telegraph fő honlapján, ami sokkal könnyebbé teszi annak megismerését, hogy ki foglalkozik a kérdéses céggel..

A Coin Telegraph egyik érdekes tulajdonsága a nagyon eltérő művészeti stílus, színvilág és a weboldal elrendezése. A CoinTelegraph grafikusok elég képzett csapatával büszkélkedhet, akik minden nap különféle színes és egyedi műalkotások széles skáláját teszik közzé minden egyes híréhez. Általában a weboldalon szereplő fejlécek mindegyike dedikált grafikát tartalmaz, amely összefoglalja a szóban forgó történet legfontosabb jellemzőit. A Coin Telegraph csapat minden tagjának, íróktól, szerkesztőktől és a menedzsment csapat tagjaitól, saját egyedi avatárja van a profilképük.

Amikor a függetlenségről van szó, úgy tűnik, hogy a Coin Telegraph társaság magántulajdonban lévő vállalkozás. Úgy tűnik, hogy a társaságnak nincs nyilvános kapcsolata olyan érdekekkel, mint a kockázatitőke-társaságok vagy a blockchain-társaságok. Ami jelenleg elmondható, a Coin Telegraph egy független kriptohír-média társaság, jelentős számú újságíróval, akik a legfrissebb hírekről, eseményekről és legfrissebb hírekről szólnak..

A Coin Telegraph emellett összehangolt erőfeszítéseket tesz számos oktatóanyag, blokklánc és kriptovaluta útmutatók, például árelemzések és más típusú információk közzétételével a legújabb fejleményekről a kriptotérben. Ezek az útmutatók és források sokkal könnyebbé teszik annak elsajátítását, amit szeretne tudni a Bitcoinról és azon túl. Tehát, ha olyan olvasó vagy, aki először akar belemerülni a kriptográfia világába, és nem biztos abban, hogy hol kellene kezdenie, akkor a Coin Telegraph útmutatók minden bizonnyal nagyon jó hely a kezdéshez.

A Coin Telegraph rendszeres videotartalmat, például dokumentumfilmeket is közzétenni tudott dedikált YouTube-csatornáján. A Coin Telegraph egyike azon kevés kriptográfiai médiumoknak, amelyek a YouTube-ot használják a tartalom sugárzásaként. Ide tartozik egy sor olyan dokumentumfilm, mint a „Blockchain Island”, amely a máltai blockchain technológia megvalósításáról szól, valamint a blockchainra és a kriptovalutára vonatkozó szabályozásokról, amelyek hatékonyan lehetővé tették számára, hogy az űr kulcsszereplőjévé váljon. Ezek a videók a Coin Telegraph-ot az egyik legfontosabb szereplővé tették.

Számos médiacsatornáján keresztül a Coin Telegraph különös figyelmet fordít a tervezett közönségre. Saját Instagram-csatornája különös hangsúlyt fektet a Coin Telegraph csapata által használt ragyogó egyedi művekre, emellett néhány mémet is megoszt. YouTube-csatornája sokféle dokumentumfilmet tartalmaz, interjúkkal együtt, amelyek a blockchain technológia és a kriptovaluta hatásait vitatják meg, valamint számos hír és elemzés található. A dedikált Facebook-oldala számos képbarát cikket is megoszt, amelyeket úgy terveztek, hogy megoszthassák a közösségi hálózaton. Végül Twitter-fiókjában számos legfrissebb hír található.

Összefoglalva: a Coin Telegraph okkal az egyik vezető kriptohír-oldal és média. 2013 óta a vállalatnak sikerült jó hírnevet szereznie arról, hogy nagy mennyiségű kiváló minőségű tartalmat tett közzé a weboldalán és a különböző közösségi médiákban. A vállalat időt szán arra, hogy egyedi történeteivel különféle grafikus képeket publikáljon. A társaság nemzetközi szinten számos ipari rendezvényen és konferencián is rendkívül aktív. Mindezen okok miatt a Coin Telegraph továbbra is az egyik legnagyobb háztartási névként mutatja be magát az egész iparág kripto- és blokklánc-hírtelepeinek világában.

Bitcoin Exchange útmutató

 • Hírek naponta: 25-40
 • Alexa rang: 54.000
 • Kezdés dátuma: 2017. június
 • Tulajdonos: Magántulajdon

Közösségi média követése

 • Twitter: 4100
 • Távirat: 4200
 • Facebook: 3 233
 • Instagram: 2 557

A szerző hitelessége és profiljai

Úgy tűnik, hogy minden szerző rendelkezik tapasztalattal a kriptográfiai hírek tartalmának bio és profilképekkel történő kezelésében. A szerzők jól kapcsolódnak külső forrásokhoz és a közösségi média erőforrásaihoz, hogy kiegészítsék a legfrissebb kutatásokat és híreket.

Végrehajtó csapat

Shiraz Jagati

Szerkesztési irányelvek

Úgy tűnik, hogy a BitcoinExchangeGuide szerkesztési házirendje ugyanazt a példát követi, mint az űr többi nagy teljesítményű játékosa. Az oldalsávon, valamint magához a hírpostához kapcsolódik, egyszerű és tömör megértéssel arról, hogy híreiket hogyan mutatják be és teszik közzé. Az ok, amiért a „BEG” jól teljesített, az a következetesség és a mennyiség a címsorok feliratozással és a képekhez való illesztésével.

Időérzékenység

Mint említettük, a Bitcoin Exchange Guide napi 25-45 bejegyzés írására szakosodott, körülbelül kétszer annyit, mint amit a legtöbb más webhely naponta készít.

Túl sok hirdetés? Nem, úgy tűnik, hogy összesen három szalaghirdetés van, ami körülbelül fele az alábbiakban említetteknek.

Túl sok sajtóközlemény? Nem, nagyon alacsony, figyelembe véve, hogy mit tudnak kiadni más kategóriájú webhelyekhez képest.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Bár úgy tűnik, hogy az események lefedettsége valamire összpontosítani akar, hosszú összekapcsolt útmutatóikból kiindulva valódi különlegességüket a kriptográfiai twitter, a reddit és az egész ökoszisztéma átkutatása jelenti, például a youtube-videók felvételéről, a podcast-bontásokról és a többféle kereskedelem ötvözéséről. elemzői szempontból.

Hírnév: 8/10

Események lefedettsége

Rendezvényeik nagy része az interneten közzétett eseményvideók sokaságán elhangzottak megtekintéséből és áttekintéséből származik.

Közösségi média

Úgy tűnik, hogy a Twitter és a távirat a legaktívabb csatornájuk a tartalomszolgáltatáshoz és a napi frissítésekhez.

Felhasználói eszközök

A weboldal elég vaníliás a felhasználói testreszabás vagy a használható eszközök szempontjából. A legjobb felhasználói eszközök a hosszú, részletes útmutatók a kriptográfiai ökoszisztéma összes fő oszlopához és alapjaihoz..

MobilalkalmazásokIgen (iOS és Android)

Legnagyobb erő

Hosszú címsorok és rengeteg naponta.

Felhasználói felület és tervezés

Nagyon egyszerű és egyszerű weboldal képekkel, címekkel, feliratokkal és megjelenítendő tartalommal.

Felülvizsgálat

Hamarosan frissítjük a BitcoinExchangeGuide kriptohírekkel kapcsolatos áttekintésünket.

UºMa

 • Átlagos napi címsorok – 10-20
 • Összes Alexa-rang – # 36408

Közösségi média követése

 • Twitter: 31 000
 • Távirat: 3000
 • Facebook: 8 250

Az U.Today hivatalosan még 2017-ben alakult, irodái Brooklynban, New York-ban találhatók, és egy magántulajdonban lévő vállalkozás.

A szerző hitelessége és profiljai

A mai napig az U.Today a kriptomédia tér egyik legnagyobb alkalmazott csapatából áll; jelentős számú íróból és szerkesztőből áll az egész világon. Ennek a magas szintű alkalmazottaknak sok értelme van, figyelembe véve azt a tényt, hogy a vállalat biztosítja, hogy állandóan jelen legyen jelentős számú kriptovaluta és blokklánc eseményen.

A webhely szerint, pontosabban a Rólunk oldalról van szó, több mint 50 olyan személy szerepel, akik bizonyos mértékben „szerkesztőként” vagy „íróként” szerepelnek. Ugyanez az írókészlet számtalan különböző háttérrel és szakterülettel rendelkezik, mint például a pénzügyek, a vállalkozások számára. E szerzők mindegyike eléggé lenyűgöző életrajzzal büszkélkedhet, amely szakmai és tudományos háttérrel, tapasztalatokkal és esetleges vagy tényleges kapcsolatokkal rendelkezik az egyes kriptókkal kapcsolatban.

Valójában nagyon kellemes friss levegő, hogy ekkora az átláthatóság az írók oldalán, így ez minden bizonnyal nettó pozitívum az oldal számára. Ezek az írók növelik ezt az átláthatóságot azzal, hogy adott esetben hozzáadják a közösségi média profiljukat.

Mint korábban említettük, az U.Today nevében dolgozó írók ez a csoportja a világ minden tájáról elérhető, lehetővé téve a webhely egészének lenyűgöző lefedettségét a világ gyakorlatilag minden régiójában. Összefoglalva: az U.Today mint hírplatformok mögött álló írócsapat az egyik, ha nem a legszélesebb és legkülönfélébb, a kriptohírek terén tevékenykedő.

Végrehajtó csapat

Jelenleg tudomásunk szerint az egyetlen ügyvezető tag Cyris Gilson, aki a platform első létrehozása óta az alapító és a főszerkesztő.

Szerkesztési irányelvek

A vállalat feltétlenül felvázolta ezt a szerkesztési politikát, és széles körben elérhetővé tette a „Rólunk” oldalon. Ebben a szegmensben jellemzi magát a vállalat „globális médiaszervezetként”, amelynek célja, hogy segítsen megérteni az új generációs technológiát és a jövőt, amelyet ez a társadalom számára hoz. ”

Míg a vállalat elkötelezett a legfrissebb hírekről, a megbeszélésekről és a kripto- és blokklánc-térben zajló mélyreható elemzésről, az U.Today igyekszik követni és betartani „a tiszta gondolkodás, a pontosság újságírói alapértékeit , és a függetlenség ”, miközben közönségét is hatékony eszközként kívánja tájékoztatni, oktatni, együttműködni és támogatni a jobb gyakorlatokat mindenki érdekében.

Noha ezeket az értékeket számos író és szerkesztő betartja, maga a hírplatform elfogadja a szponzorált tartalmakat, valamint harmadik felek fizetett sajtóközleményeit. A cég egyértelművé tette, hogy lehetővé teszi, hogy a webhely használatában érdekelt hirdetők külön fizethessenek azért, hogy tartalmukat ne jelöljék meg „szponzoráltként” vagy „sajtóközleményként”.

Időérzékenység

A többi ottani hírplatformhoz képest az U.Today csapata arra törekszik, hogy az átlagosnál magasabb bejegyzéseket tegyen közzé napi szinten, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világszerte naprakészek maradjanak a világ legfrissebb híreiről és szakértői elemzéseiről a kriptovaluták és a blokklánc.

A platform szerint naponta legfeljebb 20 címsort tesz közzé, maga a vállalat hajlamos arra, hogy gyorsan reagáljon a nagy és a legfrissebb hírekre, amikor és mikor történnek. New Yorkban letelepedett és székhelyű, az Egyesült Államokban általában elfogultságot jelentenek a munkaidő szerinti jelentések és közzétételek. A vállalat azonban egyre inkább a globálisabb közönség felé mozog, rendszeresen posztol az egész héten.

Túl sok hirdetés: Nem

Túl sok sajtóközlemény: Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Az U.Today cikkek széles skáláját kínálja, kezdve a hírekkel, a pénzügyi előrejelzésekkel és az elemzésekkel, valamint a történetek fejlesztésével kapcsolatos rendszeres frissítésekkel. Ezek mellett a webhely számos véleménycikket, átfogó útmutatókat és termékismertetőket is tartalmaz. Míg széles körben véleménycikkeknek tekintik, ugyanezek a cikkek többnyire árjóslásokból, valamint a folyamatban lévő vagy a közelgő kezdeti érmeajánlatok elemzéseiből állnak..

Ezekkel a véleményekkel és elemző cikkekkel együtt az U.Today átfogó útmutatók széles skáláját kínálja „Útmutatók” szakaszában. Ide tartoznak a konkrét érmék, a WikiCoin, az átfogó tanácsok a kriptovilágon belüli induláshoz („CryptoTips”), kereskedés, valamint az Exchange útmutatók. Ez a szakasz betekintést nyújt minden olyan szempontba, amely a kezdőknek vagy a veterán kereskedőknek egyaránt szükséges.

Az útmutatók olyan cikkeket tartalmaznak, mint például: „A legjobb Litecoin pénztárcák” és „A legjobb 8 Blockchain tanfolyam világszerte”.

Hírnév: 9/10

Események lefedettsége

U.Today nagyon aktív volt a cryptos és a blockchain események oldalán. Megbízhatóan részt vett rajtuk az Egyesült Államokon belül és nemzetközi szinten egyaránt. Az esemény lefutása alatt és az esemény során a weboldal írócsoportja kifejezett erőfeszítéseket tesz a kérdéses eseményhez kapcsolódó vezetők és befolyásolók meghallgatására. A vállalat elég határozott erőfeszítéseket tesz egy hosszú távú eseménynaptár frissítésével annak érdekében, hogy tájékoztassa a felhasználókat arról, hogy melyik csapatán fog részt venni.

Ennek eredményeként ez azt jelenti, hogy az U.Today elég erős események lefedettségével büszkélkedhet, ami a kriptovaluta és a blockchain híreket illeti.

Közösségi média

Amellett, hogy az események és konferenciák világában nagyon aktív szerepet játszik, az U.Today rendkívül aktív jelenlétét bizonyította a Facebookon, a Twitteren és a Telegramon, amely összesen több mint 65 000 további követőt biztosít. A közösségi médiában ugyanazok a frissítések tartalmazzák az új és örökzöld cikkekre mutató linkeket, amelyeket újonnan tettek közzé a fő webhelyen.

Felhasználói eszközök

Az U.Today számos útmutatót tesz közzé az interneten, beleértve a legjobb pénztárca kiválasztására vonatkozó útmutatókat is. Az oldal tetején van egy árjegyző, amely a legfontosabb kriptovalutákat, azok aktuális árait és napi mozgásaikat tartalmazza. Ettől eltekintve azonban az U.Today-n nem állnak rendelkezésre felhasználói eszközök. A hangsúly a hírek beszámolásán van.

Mobilalkalmazások: Nem

Legnagyobb erő

Időben, gyakran frissülő kriptográfiai hírek és elemzések egy globálisan elosztott írói csoporttól, akik tapasztalatokat szereznek a kriptográfiai térben, beleértve a híreket, elemzéseket, árjóslatokat és áttekintéseket

Felhasználói felület és tervezés

Az U.Today professzionális megjelenésű, fehér, szürke és fekete színvilágban. A legfrissebb híreket az oldal tetején, majd alább a kiemelt híreket mutatjuk be. Összességében úgy tűnik, hogy az U.Today egy minimalista felhasználói felületet részesít előnyben, amely a szöveget hangsúlyozza a képek helyett, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a hírekre összpontosítsanak ahelyett, hogy fényképekkel bombázzák őket.

Felülvizsgálat:

Mielőtt U.Today néven emlegették volna, eredetileg a CryptoComes.com néven működött. Míg a domaint és a nevet ekkor vették fel, akkor csak 2018 februárjában kezdték el publikálni a cikkeket. Ez idő után hivatalosan is U-névre keresztelték. a társaság azóta is erősségből halad.

Magát a céget, amelyet Brooklynban, New York-ban alapítottak, eredetileg a CoinTelegraph korábbi főszerkesztője, Cyril Gilson alapította. A mai napig az U.Today és alapítója továbbra is írja az alkalmi híreket az egész weboldal számára. Bár ez meglehetősen ritka eset, az elkészült írás nagy részéről elég sokszínű munkatársai gondoskodnak.

Ami az alkalmazottak kérdését illeti, az U.Today tulajdonképpen a rekordot tartja, ha számos olyan munkatársról van szó, akik a szerkesztőségi és a hírcsapat tagjaként közreműködnek. Maga a cég szerint az U.Today több mint 50 író és szerkesztő munkatársaival büszkélkedhet a vállalat „About” oldalán. Ez magában foglal számos olyan személyt is, akik a világ minden táján találhatók, szélesebb körű készségekkel, tapasztalatokkal, akadémiai és szakmai szempontból, valamint a telephely iránti elkötelezett munka szintjének ingadozásával. E tagok egy része például napi rendszerességgel járul hozzá, míg mások havonta vagy hetente egy cikket közölnek.

Összességében elmondható, hogy az írók és szerkesztők csapata a legkülönfélébb és legképzettebb az egész kriptohír-média világában, amely. lehetővé teszi a vállalat számára, hogy az események széles skáláját lefedje az ipar minden területéről és a világ minden tájáról, biztosítva ugyanakkor, hogy minden cikkhez szakértő legyen.

U.Today nagyon jó volt a magas színvonalú normák biztosításában. amikor újságírói gyakorlatról van szó, és írói és szerkesztői betartják őket. A vállalat mindig gondoskodik arról, hogy alaposan megemlítse az általa hivatkozott forrásokat, például, és jól tudott időt szánni és nagyon objektív módon beszámolni a híreknek. Amennyire látható, az U.Today határozottan fenntartotta újságírói objektivitását, és nem mutatott ki kimutatható elfogultságot egy adott blokklánc-társaság vagy kriptovaluta felé.

Ha van egy panasz, amely kihasználható a vállalattal szemben, akkor az a tény, hogy írói személyes vagy fiskális motivációit soha nem fedik fel teljes mértékben a weboldalon. Ez azokra a miniatűr profilokra vonatkozik, amelyek minden írónak és szerkesztőnek vannak a weboldalon, mivel soha nem adnak meg semmilyen tényleges kriptovaluta-befektetést. Amennyire azonban meghatározható, az U.Today mint platform robusztusan tartotta fenn a politikai és jelentési objektivitást a kripto- és blokklánc-térben általában.

Az egyik másik dolog, amely általában elkülöníti az U.Tod-t a más típusú hírforrásoktól, ott vannak az ipari kapcsolatai. De ez nem befolyásolja úgy, ahogy gondolná. Bár az oldal jó kapcsolatokkal rendelkezik, ezeket csak exkluzív interjúk megszerzésére használja. Míg az ottani egyéb hírek általában a legfrissebb hírekről számolnak be, az U.Today ennél is tovább megy a legfrissebb hírek ismertetésével, elemzésekkel és tájékozott interjúkkal az űrben lévő főbb személyek részéről.

Ha van egy alapvető kérdés, amelyet fel kell vetni az U.Tod tárgyalásakor, annak. az a tény, hogy elég érdekes megközelítéssel büszkélkedhet a sajtóközlemények és a szponzorált tartalmak tekintetében. A cég maga biztosítja, hogy a média szponzorai három különböző típusú fizetett tartalommal rendelkezzenek a webhelyén keresztül. Az első és a második a Standard (200 USD), illetve a Premium (400 USD) megoldás. De ez a Hírek (250 USD) opció hajlamos felvetni a gyanút. Mivel ezek közül a harmadik lehetőséget választó elutasítók képesek lesznek a tartalmukat a webhelyen megjeleníteni a „Szponzorált” vagy a „Sajtóközlemény” megjelölés nélkül, lehetővé téve számukra, hogy közönséges hírként jelenjenek meg..

Amit nem említenek, az a tény, hogy ezáltal ezek a szponzorok. eljuthat a címlap tetejére, így még egy kis időt szánhat nekik a reflektorfénybe tartalmukra. Az U.Today, összehasonlítva az ottani más típusú hírekkel, egyike azon keveseknek, amelyek ilyen szolgáltatást kínálnak, azonban lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy többet fizessenek azért, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem minősülnek „szponzorált” kategóriának.

Összefoglalva, az U.Today azonban a kriptovaluta és a blokklánc térben található egyik mérvadóbb hírmédia egyikét képviseli. Ez a tény annál is lenyűgözőbb, figyelembe véve a vállalat relatív „fiatalságát”, összehasonlítva a többi ottani hírhellyel. A viszonylagos fiatalok így félretették, egyelőre már sikerült megalapozniuk magukat ott, mint globális, elismert híradót. Ezzel együtt a vállalat Alexa rangja nagyjából 27 000, és valójában jóval magasabbra képes rangsorolni, mint jó néhány versenytársa ott, amikor a médiaforgalomról van szó.

Úgy tűnik, hogy az U.Today nagyon sok, világszerte működő író és szerkesztő támogatásával nagyon jó helyzetben van, hogy továbbra is uralja a kripto- és blokklánc-hírek világát – a már tárgyalt néhány kisebb kérdés ellenére.

DECRYPT

 • Healines naponta: 5-10
 • Alexa rang: # 11655000

A szerző hitelessége és profiljai

A szerzőket az egyes cikkek alatt keresztnévvel és vezetéknévvel sorolják fel, egy rövid, egy vagy két mondatos életrajz mellett, amely összefoglalja az író képességeit, hátterét és tapasztalatait. A Decrypt Media a szerző kriptotartásait is kiemeli, ahol csak szükséges. Összességében a Decrypt Media tehetséges és tapasztalt írócsapattal rendelkezik, amely szorosan kapcsolódik a kriptográfiai tér legnagyobb nevéhez. Ennek oka, hogy a Decrypt Media írói képesek interjúkat készíteni a kriptográfiai A-listázókkal, mint például Vitalik Buterin, Roger Ver, Craig Wright és John McAfee. A Decrypt Media világosan felsorolja az összes szerzőt utó- és vezetéknév szerint az egyes cikkek alatt, bár nincs külön „Csapatunk” oldal, ahol többet megtudhat a vállalat íróiról mint egészről..

Végrehajtó csapat

Josh Quittner (társalapító, szerkesztőségi igazgató), Matt Hussey (szerkesztő) és Guillermo Jimenez (szerkesztő).

Szerkesztési irányelvek

A Decrypt Media finanszírozását a ConsenSys végzi. Érthető, hogy a kriptográfiai közösség egyes tagjai bármikor idegesek, amikor egy nagy blokklánc-társaság közvetlenül kapcsolódik a médiához. A Decrypt Media azonban teljesen átlátható a ConsenSys-hez való csatlakozással kapcsolatban. Az „About” oldal leírja, hogy a vállalat elkötelezett a jó újságírás eljuttatása mellett, annak ellenére, hogy a blockchain technológiai óriás finanszírozta. “Bár minket a Brooklyn-i New York-i székhelyű ConsenSys inkubátor finanszíroz, szerkesztőségileg függetlenek vagyunk és kizárólag azért létezünk, hogy az összetett technológiát minden ember számára érthetővé tegyük” – magyarázza a hivatalos weboldal. A szerkesztési politika másik kulcsfontosságú célja, hogy „átláthatóságot és elszámoltathatóságot teremtsen a térben”, miközben platformot biztosít a „jó szereplőknek”, ideértve a vállalkozókat és a „pozitív társadalmi hatású” termékeket építő vállalatokat is. A Decrypt Media a történetek széles spektrumát is igyekszik lefedni, beleértve a politikát, a művészetet, a kultúrát, a technológiát, az oktatást és a híreket.

Időérzékenység

Úgy tűnik, hogy a Decrypt csapata főként Londonban és New Yorkban található, ezért a cég a legtöbb történetet az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok szokásos munkaidejében teszi közzé. A Decrypt azonban inkább a mélyreható elemzések publikálására összpontosít a 24/7 legfrissebb hírek helyett.

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Decrypt számos különféle cikket, véleménycikket és útmutatót emel ki online módon, mind a fő Decrypt webhelyen, mind pedig a LitePaper tanulási platformján keresztül. A LitePaper elkötelezett a felhasználók megtanítására a blokklánc, a kriptovaluta és a decentralizált technológia mögött rejlő főbb jellemzőkre..

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A Decrypt Media általában nagyon jó esemény-lefedettséggel rendelkezik. Ha közvetlenül kapcsolódik a ConsenSys-hez, és Brooklynban található, a Decrypt Media megkönnyíti a kriptográfiai térben zajló nagy események első kézből történő elemzését – beleértve a New York-i legtöbb kriptográfiai eseményt is. A Decryptnek azonban nincs nagy nemzetközi székhelyű írói csapata, ezért a világ egyik legfontosabb kriptográfiai eseményén harmadik féltől származó jelentésekre támaszkodnak.

Közösségi média

A Decrypt Media aktív a legfontosabb közösségi média platformokon, köztük a Facebookon és a Twitteren. A dekódolással mindkét közösségi hírcsatornát naponta többször frissítjük, főleg a hivatalos weboldalán található hírekhez kapcsolva. Bár a Decrypt csak körülbelül 1000 követővel rendelkezik Facebook és Twitter oldalai között, a vállalat még mindig viszonylag új.

Felhasználói eszközök

A Decrypt Media leginkább a hírek jelentésére koncentrál. A Decrypten keresztül elérhető fő felhasználói eszköz a LitePaper tanulási platform.

Mobilalkalmazások: Nem

Legnagyobb erő

Független, rendszeresen frissített kriptohír-blog, amely nyilvánvalóan nem kapcsolódik a főbb kriptográfiai befektetőkhöz, kriptovaluta-társaságokhoz vagy egyéb összeférhetetlenséghez.

Felhasználói felület és tervezés

A Decrypt Media szabványos, képekkel teli blog-dizájnnal rendelkezik, az oldal tetején kiemelt történetekkel. Az írók nevei világosan szerepelnek mellékvonalakon. A Decrypt logó fekete, fehér és minimalista. Az oldalon tovább találhatók linkek a főbb kriptográfiai projektek útmutatóihoz. A Decrypt Media a legfrissebb hírek bemutatása helyett mélyreható útmutatásokat helyez elöl és középen. Összességében a Decrypt Media hivatalos weboldala tiszta és rendezett megjelenésű, miközben kiemeli a legfrissebb híreket.

Felülvizsgálat

A Decrypt Media egy brooklyni, New York-i székhelyű médiavállalkozás, amelynek célja az alapvető újságírás és elemzés mindenki számára érthető módon történő átadása. A médiavállalatot a ConsenSys, a blockchain technológiai óriás és az ugyancsak Brooklynban található Ethereum fejlesztő finanszírozza. A ConsenSys-hez való közvetlen kapcsolat ellenére a Decrypt Media azt állítja, hogy szerkesztőségi szempontból független. Arra törekszenek, hogy fenntartsák a jó újságírói gyakorlatot, miközben beszámolnak a politikáról, a művészetekről, a kultúráról, a technológiáról, az oktatásról és a legfrissebb hírekről. Brooklynban a Decrypt irodát tart fenn Londonban is.

“Szakmai újságírók sajtószobája vagyunk, kifinomult perspektívával és vágyunkkal, hogy átláthatóságot és elszámoltathatóságot hozzunk a térbe” – magyarázza a hivatalos honlap. “Szeretnénk platformot biztosítani a” jó szereplőknek “is, akik úttörő szerepet töltenek be a legjobb üzleti gyakorlatokban, valamint bemutatják a pozitív társadalmi hatásra törekvő vállalkozókat és projekteket.”

Más szavakkal, ahelyett, hogy csak az összes főbb blockchain hírre összpontosítana, a Decrypt Media hangsúlyozni kívánja azokat a blockchain és crypto vállalatokat is, amelyek pozitív hatást próbálnak elérni.

A Decrypt Media nem a legnagyobb vagy a legnagyobb forgalmú kriptohír-média blog odakinn, és az Alexa rangsor szerint ma a legjobb 250 000 webhelyen kívül található. A Decrypt Media azonban csak 2018-ban indult, és ezzel a kriptográfia egyik legújabb tagjává vált, így közel azonos eredményekkel nem rendelkezik néhány nagyobb és megalapozottabb versenytársával szemben. Fontos megjegyezni azt is, hogy a Decrypt Media inkább a kis számú, jó minőségű blogbejegyzés naponta történő közzétételére összpontosít, a sok másolás / beillesztés típusú blogbejegyzés helyett. A weboldal a legtöbb napon kevesebb mint 10 bejegyzést tesz közzé. Sok bejegyzés azonban a blockchain technológia legújabb fejleményeinek mélyreható elemzése, vagy a projekt mögött meghúzódó alapismeretek mély elmélyülése: nem bolyhosítják az ármozgásokat vagy a divatokat.

Nagyra értékeljük a Decrypt című népszerű „Daily Debrief” -et is, amely a legfontosabb híreket mutatja be, amelyek ma az egész iparág címoldalára kerülnek. A Daily Debrief elküldhető az e-mail postaládájába, vagy online olvasható. Minden bejegyzés 4-5 fő történetet tartalmaz, amelyek ma híreket jelentenek a kriptográfia világában.

Fontos megjegyezni, hogy a Decrypt Media hivatalosan két különálló dologból áll, beleértve a Decrypt-et, az itt tárgyalt kriptohír-média webhelyet és a LitePaper tudásalapú tanulási platformot, amely kiemeli a blokklánc, a kriptográfia és a decentralizált technológia útmutatóit..

A Decrypt Media fő előnye azonban a kiváló írói csapat. A Decrypt csapatába olyan díjnyertes újságírók tartoznak, mint Matt Hussey, a The Next Web korábbi főszerkesztője, valamint a Fortune, a Time és a Newsday írója és szerkesztője, Josh Quittner. Időközben Tim Copelandhez hasonló írók interjút készítettek Vitalik Buterinnel, Roger Ver-kel, John McAfee-vel, Craig Wright-szal és más nagy horderejű kriptográfiai hírességekkel. Összességében elmondható, hogy az író csapat teljes és tapasztalt mind a kriptográfia világában, mind azon kívül.

A Decrypt 2018-as indulása óta egy egyszerű célkitűzésre összpontosított: a rejtjelezés, a decentralizáció és a blokklánc világának „visszafejtésére”, ezáltal az olvasók számára könnyebben megérthetik ezeknek a növekvő technológiáknak a valódi hatásait. Az olyan népszerű bejegyzések, mint a The Daily Debrief, kiváló munkát végeznek a mai kriptovilág legfontosabb történeteinek összefoglalásában, és a rocksztáríró csapatba a tér legeredményesebb írói tartoznak. A Decrypt csak 2018-ban indult, és nem ugyanazokkal a követőkkel rendelkezik, mint néhány nagyobb versenytársa, de továbbra is növekszik, mint az interneten az egyik legfontosabb 10 vagy 15 vezető kriptográfiai média weboldal.

NewsBTC.com

 • Naponta címsorok: 10-20
 • Alexa rangsor: # 21197

Közösségi média követése

 • Twitter – 39 000
 • Távirat – 3 601
 • Facebook – 21 978
 • YouTube – 12 200

Maga a társaság még 2013 októberében alakult, a NewsBTC.com magántulajdonban volt és jelenleg is.

A szerző hitelessége és profiljai

Az írók és a vállalat vezető csoportjának főbb tagjai a teljes kereszt- és vezetéknévvel, valamint a közösségi média profiljukkal szerepelnek. Ezek a profilok tömör mennyiségű információt tartalmaznak ezekről az egyénekről, szakmai és tudományos tapasztalataikkal együtt, valamint az általuk birtokolt kriptovaluta-részesedésekkel.

A csapat összességében nem olyan jelentős, mint a többi vállalkozás, de elég kompakt és dinamikus csapat marad. A mai napig a NewsBTC dedikált csapata több mint 10 különböző csapattagból áll, például írókból, a csapat szerkesztőiből és vezető tagjaiból.

Végrehajtó csapat

Vezérigazgató – Samuel Rae, főszerkesztő – Martin J. Young, üzletfejlesztési vezető – Jayamand Sagar, vezető ügyvezető szerkesztő – Brian Yim, a vállalat üzemeltetési vezetője – Yashu Gola, a szociális média vezetője – Himadri Saha, projektvezető – Anayoliy Krasovskiy, és végül a vezető piacelemző – Aayush Jindal.

Szerkesztési irányelvek

A NewsBTC.com Rólunk oldalán a felhasználók hozzáférhetnek néhány alapvető információhoz a szóban forgó vállalattal kapcsolatban annak alapításával, valamint az írói és szerkesztői csapat által betartott szerkesztési irányelvekkel kapcsolatban. Összefoglalva, a NewsBTC arra törekszik, hogy a hírek tudósításának független üzletága legyen, ezt mindenféle elfogultság nélkül teszi.

“Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a bitcoin hírek egyik legmegbízhatóbb neve legyünk”, amely a hivatalos honlapon jelenik meg az objektivitás biztosítása érdekében. Maga a cég azt állítja, hogy nem vásárol semmiféle közösségi média követőt. Szerkesztőségi szempontból a vállalat igyekszik elkerülni a kattintásos csalikkal kapcsolatos cikkek használatát az oldalmegtekintések megszerzése érdekében. „A bitcoin hírekről írunk, mert szeretjük a bitcoint. Egyszerű a dolog.”

Időérzékenység

Maga a NewsBTC webhelye rendszeresen frissül 10 és 10 között. Naponta 20-szor a legfrissebb hírek keverékével, beleértve áttekintéseket, szakértői elemzéseket, oktatóanyagokat és útmutatókat azok számára, akik újak a blokklánc és a kriptovaluta tér számára. Úgy tűnik, hogy maga a webhely a nap 24 órájában, minden nap frissítés alatt áll, ami lenyűgöző. A NewsBTC az egyik legpontosabb hírforrás, amikor reagálni kell a legfrissebb hírekre.

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A NewsBTC egyre több oktatási anyagot tartalmaz dedikált „Oktatás” szegmensében. Itt tudják az újonnan érkezők bármit és mindent megtanulni, amire szükségük lesz a kriptográfusba való bejutáshoz. Ide tartoznak a Bitcoin útmutatói, például a bányászat, kereskedés és tárolás, a Crypto, a blockchain, a bányászat, a legkülönfélébb témák között..

A weboldalnak van egy oldala is, amely megvitatja a Bitcoin jogszerűségét és kilátásait általában, valamint egy átfogó listát azokról a könyvekről, amelyekhez a felhasználók további információkért hozzájuthatnak. Szintén széles körű vélemények vannak különféle kriptovalutákkal, érmecserékkel, blockchain alapú kaszinókkal, brókerekkel, sportfogadásokkal, kezdeti érmékajánlatokkal foglalkozó vállalkozások és számos más vállalkozás számára..

Összefoglalva: a NewsBTC nem csupán egy hírplatformot jelent, és egy nagyon elkötelezett írókból és szerkesztőkből álló csapatból áll, akik a kriptovilág minden aspektusának megírására és áttekintésére törekszenek..

Hírnév: 8/10

Események lefedettsége

A NewsBTC mögött álló csapat összehangolt erőfeszítéseket tesz, hogy részt vegyen és / vagy megvitassa a kriptovaluta és a blokklánc téren a mai napig zajló főbb eseményeket, konferenciákat és fórumokat. A társaság naprakészen tartja a jelenléti listát az „Események” oldalon keresztül, amelyet ugyanolyan pontossággal frissítenek, mint amit a hírrészleg számára fenntart..

Közösségi média

A NewsBTC csapata rendkívül aktív a közösségi médiában, és ezeken a platformokon elég lenyűgöző követőkkel büszkélkedhet, különösen összehasonlítva más típusú üzletekkel. Az írás idején több tízezer követővel és rajongóval büszkélkedhet a Youtube-on, a Twitteren és a Facebookon, valamint az azonnali üzenetküldő platform rendszeres és hűséges közösségével – Telegram.

A társaság megbízhatóan közzéteszi a cikkeket és az időszakos frissítéseket mind a weboldalon, mind a közösségi média hírcsatornáiban, hogy folyamatosan tájékoztassa követőit. YouTube-csatornáin a NewsBTC erőfeszítéseket tett további videotartalmak közzétételére.

Felhasználói eszközök

A NewsBTC számos olyan eszközzel áll a felhasználók rendelkezésére, amelyek számos oktatóanyagot, platform-áttekintést, valamint átfogó útmutatókat és egyéb eszközöket tartalmaznak. A platform hasznos eszközöket kínál a kezdő befektetők számára. is; beleértve az árelemzési eszközöket, a piaci információs forrásokat, valamint a pénzügyi diagramokat, amelyek lehetővé teszik, hogy felgyorsuljon az adott térben lévő kriptók folyamatos teljesítményével.

Mobilalkalmazások: Nem

Legnagyobb erő

A vállalat népszerűségét az önálló, mégis magántulajdonban lévő szervezetnek köszönheti, amely több mint 6 éve rendszeresen ad objektív álláspontot..

Felhasználói felület és tervezés

A szóban forgó blog dizájnja egy elég professzionális színű raklapból áll, például fejléce sötétkék, és a fehér hűvös kontrasztja. A címlapon megjelenő hír könnyen megjelenik, és mindegyiknek külön fejlécképe van. A vállalat által készített összes vélemény, például a kriptográfia esetében, ugyanazon oldal mentén jelenik meg.

Ugyanazon a fejlécen belül található egy fül, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon a webhelyen könnyen kiválaszthasson más kategóriákat a gyors és egyszerű navigáláshoz.

Felülvizsgálat

A NewsBTC-t eredetileg 2013-ban alapították Londonban, és valójában elég szilárd történelemmel büszkélkedhet, amely megbízható és objektív megoldást kínál a híradások számára a kripto- és blokklánc-közösség számára. Maga a cég a hírek széles körével foglalkozik, beleértve a legfrissebb híreket, a kriptográfiai elemzéseket, az interjúkat, a konferencia-beszámolókat, valamint olyan termékek áttekintését, mint a cserék, játékok, kaszinók és egyebek. Amióta megalapították, csak növekedését látta.

Annak ellenére, hogy objektív, kiegyensúlyozott híradóként szerezte hírnevét, a szponzorált bejegyzések, az online szerencsejátékok és a kaszinók áttekintése, valamint a szponzorált tőzsdei vélemények száma növekedett, ami némileg befolyásolja hitelességét. Az egyik vigasztalás, hogy ezek a szponzorált darabok mindegyike egyértelműen meg van jelölve, ami lehetővé teszi az átlagfelhasználó számára, hogy egyértelműen észrevegye a különbségeket.

A NewsBTC szorosabb vezetői csapatával és az írók személyzetével kapcsolatban meglehetősen objektív és átlátható álláspontot tartott fenn. A cég vezérigazgatója továbbra is Samuel Rae, aki kereskedőként, gazdasági elemzőként és szerzőként kezdte karrierjét a deviza világában, mielőtt 2013-ban belevágott volna a NewsBTC Media Group üzletfejlesztési alelnökévé. ebből az időből Rae 2018 eleje óta a vállalat vezérigazgatója.

Ebben az időszakban tíz másik tagot vettek fel és adtak hozzá hivatalos csapatoldalához. Míg ez a mai napig gyakorlatilag a munkatársak száma, a társaság elfogadja publikációkat és hozzászólásokat más íróktól és munkatársaktól is. A NewsBTC csapat minden tagjának egyedi életrajza van, amely néhány alapvető információt tartalmaz önmagukról, szakmai és tudományos hátterükről, valamint kriptográfiai részesedésükről.

Amennyire elmondható, a NewsBTC magántulajdonban lévő szervezet. Bár ez a helyzet, úgy tűnik, hogy a társaság elfogadja a leányvállalatok jövedelmét más olyan vállalatoktól, amelyek felülvizsgálatot végeznek a weboldalon. A webhelyen felsorolt ​​kriptovaluta-vállalatok közül némelyiket „prémium partnerekként” emlegetik, a NewsBTC pedig dedikált funkciókkal rendelkező regisztrációs linkeket tartalmaz olyan vállalkozások számára, mint a WCX és a SimpleFX.

Ez év során a vállalat arra törekedett, hogy több videotartalmat nyújtson és terjesszen a kriptovaluták és a blokklánc-technológia témakörében, amelyet valójában egy kereskedelmi platform támogat. Más kripto hírplatformokkal összehasonlítva úgy tűnik, mintha a NewsBTC felszabadította volna a korábbi „független” pozícióját, és olyan kapacitásokra „fogyott volna”, amelyek más hírtelepeknél általában nem láthatók a szponzorált hírek, termékek és platform áttekintése, valamint elemzés útján.

Ettől függetlenül a hírek legfőbb törzse többnyire objektív hírek, elemzések és viták a legfrissebb hírek és kriptográfiai események körül.

A NewsBTC általában sokféle történetet és információmennyiséget fed le az ipar teljes hosszában. Ennek eredményeként képes leszel. hogy a legfrissebb híreket és információkat konkrétabb alapon szerezhesse be az egész iparágból. Példa erre, hogy a felhasználó könnyedén megszerezheti a kriptográfiai helyzettel kapcsolatos legfrissebb frissítéseket, és áttekintheti a legújabb események átfogó lebontását is..

A felhasználók alapvetően abban bízhatnak, hogy csapata naponta 10–20 alkalommal frissíti a weboldalt a legfrissebb információkkal, útmutatókkal, hírekkel és egyebekkel a kriptográfia egész területén.

Összefoglalva: a NewsBTC és csapata bebizonyosodott, hogy a világ egyik legnépszerűbb kriptográfiai sajtóorgánuma. Az egyik nagy kérdés, amely felmerül, az a probléma, amely a webhelyen található szponzorált darabok számtalan előfordulásával jár, amelyek bár „szponzorált” címkével vannak ellátva, úgy tűnnek, mintha rendszeres hírcikkek lennének..

A NewsBTC hajlamos a leányvállalatokból származó bevételre az összes bemutatott tőzsdén, platformon, rendelési könyvön és egyebeken, amelyek szponzorálják a vállalaton keresztüli értékeléseket. Noha ez lényegében nem üzletkötő, arra készteti a felhasználókat, hogy szkeptikusabbak legyenek a webhelyen közzétett információkkal kapcsolatban.

CryptoSlate

 • Hírek naponta – 10-20
 • Alexa rangsor – # 57930

Közösségi média követése

 • Twitter: 7,210
 • Távirat: 4 754
 • Facebook: 3 787
 • Instagram: 3172
 • Youtube: 97

A szerző hitelessége és profiljai

A CryptoSlate teljes szerzői és ügyvezető profilokkal rendelkezik a weboldalukon, átláthatóbbá téve őket. Bár íróiknak kevesebb tapasztalata van, darabjaik jól megírtnak tűnnek, és a céget általában az egyik leghitelesebbnek tekintik az iparban.

Végrehajtó csapat

A CryptoSlate-t Nate Whitehill (társalapító és vezérigazgató) és Matthew Blancarte (társalapító és vezérigazgató) alapította Seattle-ben, 2017-ben. További kulcsfontosságú tagok között van Mitchell Moos (szerkesztőségi vezető), és csapatuk többi tagja íróként vagy projektként szerepel. kutatók.

Szerkesztési irányelvek

A CryptoSlate egy teljes szerkesztési irányelvet tett közzé az interneten, felvázolva a célokat, beleértve a „bizalmat, az átláthatóságot, az objektivitást és a kiváló minőségű beszerzést”. Szigorú tényellenőrzést követelnek, betartják a szerzői jogi és a hozzárendelési szabályokat, valamint szigorú hirdetési irányelveket alkalmaznak. A CryptoSlate-t általában a kriptográfiai média egyik magasabb színvonalú tagjának tekintik, még a hirdetéseik is magasabb készletűek.

Időérzékenység

A CryptoSlate székhelye Seattle-ben található, de továbbra is a nap 24 órájában, a hét minden napján kriptohírekkel foglalkozik, mivel irodáik és csapattagjaik vannak szerte a világon. Naponta 10-20 cikket tesznek közzé.

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A CryptoSlate a jól kutatott véleménycikkekre összpontosít. Ez nem az a webhely, ha csak magyarázó útmutatásokat és csak gyakori híreket keres.

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A CryptoSlate a közelgő eseményeket tartalmazza a weboldalán, és általában úgy tűnik, hogy beszámol a legnagyobb történetekről. Mivel azonban a csapat viszonylag új, úgy tűnik, nem rendszeresen vannak jelen ezeken az eseményeken.

Közösségi média

A CryptoSlate nem ugyanazokkal a követőkkel rendelkezik, mint a már bevált márkák, de teljes közösségi média jelenlétük van, aktív fiókok az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon. Van egy YouTube-oldal is, amely 2019 februárjától kezdte meg a rendszeres videók közzétételét.

Felhasználói eszközök

A CryptoSlate rendelkezik egy fő felhasználói eszközzel, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a kiadványok egyszerű böngészését.

Mobilalkalmazások: Nem

Legnagyobb erő

A 2017-ben alapított lelkes startup, gyönyörű webhelytervezéssel, szigorú szerkesztési irányelvekkel és erős írói csapattal.

Felhasználói felület és tervezés

A CryptoSlate minimalista és letisztult, kiemelt történetekkel rendelkezik, amelyek az oldal tetején jelennek meg a hozzájuk tartozó fejlécképekkel együtt. Az események, a blockchain termékek és a blockchain cégek véleményei az oldal mélyén találhatók, így szépen szervezetté és intuitívvá válnak.

Felülvizsgálat

A CryptoSlate egy blokklánc és kriptográfiai médiaplatform, amely az objektív és átlátható elemzések átadását kívánja az olvasóknak. Kialakításuk az egyik legkiválóbb kriptográfiai média weboldal, amely ma elérhető, jellegzetes négyzetes szegélyekkel és minimalista dizájnnal. Az oldal nem teljes és könnyen használható.

Az írók nem feltétlenül rendelkeznek más nagy helyszínek tapasztalatával, de darabjaik kutatása során tisztességesek. Kiváló kategorizálási módot is mutatnak, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy új cikkeket keressen a téma vagy a régió alapján.

A CryptoSlate legjobb tulajdonsága az átlátható csapatinformáció, amely teljes információt tartalmaz az írókról, a vezetőkről, valamint áttekintést a vállalat működéséről és magáról a szabványról. Az írónak csak 2-3 mondata van róluk minden egyes cikk alatt, vagy egy teljes profil róluk, ha rákattint a nevére.

Annak ellenére, hogy más kriptográfiai média weboldalaknak nincs hosszú múltja (viszonylag, mivel a kriptovaluták amúgy is csak egy évtizedesek), megbízhatósággal, rendszeres publikációkkal és jó minőségű szegmensekkel pótolják ezt, az alapvető hírekkel kapcsolatos véleményektől kezdve az internetes információkig. mélységelemzés.

A BLOKK KRIPTÓ

 • Hírek naponta: 8-15
 • Alexa rang: # 51561
 • Kezdés dátuma: 2018. július
 • Tulajdonos: The Block Crypto, Inc..

Közösségi média követése

 • Twitter: 28.900

A szerző hitelessége és profiljai

Míg az egyes szerzők az egyes cikkekben utó- és vezetéknév szerint vannak feltüntetve, amelyek a részletes életrajzi oldalukra mutatnak, úgy tűnik, hogy a blokknak nincs egyetlen „Csapatunk” oldala, amely kiemeli az írókat, szerkesztőket és vezetőket a vállalaton belül. Ezt még furcsábbá teszi az a hírnevük, hogy a leghitelesebb és legismertebb írók vannak a kripto- és Blockchain-térben, köztük Frank Chaparro, aki korábban a Business Insider-től írt.

Végrehajtó csapat

Mike Dudas (alapító és vezérigazgató), Jake McGraw (társalapító és CTO) és Mark Rogowsky (főszerkesztő).

Szerkesztési irányelvek

A blokknak van egy „About” oldala, amely összefoglalja küldetését: a kripto- és blokklánc-rajongók globális közösségének felépítése, miközben a The Block-ot a kriptóban az „első és egyben utolsó” szóként hozza létre. Nincsenek külön szerkesztési irányelvek is, amelyek csak egy erre szánt oldalon szerepelnek.

Időérzékenység

A Blokk egy 24/7 hírforrás, amely cikkeket közöl egész nap, minden nap. Nem egészen ugyanolyan mennyiségű cikket pumpál ki, mint más híroldalak. A Blokk azonban általában átgondolt elemzést tesz közzé a főbb kriptográfiai eseményekről, amint azok bekövetkeznek. Ők is az egyik legjobb hírwebhelyek a blockchain és a DLT tér új fejlesztéseinek lebontásában.

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Igen, beleértve a blokklánc és az elosztott főkönyvi technológiák működéséről szóló útmutatókat, a legfontosabb kripto- és blokklánc-vállalatok áttekintését, valamint a The Block Genesis tagjai számára elérhető átfogó kutatási cikkeket.

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A blokk jól lefedi a blokklánc és a kriptográfia területén zajló főbb kriptográfiai eseményeket. Általában a blokk első kézből tud jelentést készíteni az iparágban zajló főbb kriptográfiai eseményekről.

Közösségi média

A blokk nem annyira aktív a közösségi médiában, mint más kriptográfiai webhelyek. A blokk Twitterének körülbelül 20 000 követője van, és naponta frissül új tartalommal. A Blokkban azonban nincsenek távirati, YouTube, Instagram vagy Facebook csatornák. A blokk általában a kurátori hírlevelére (The Block Genesis) összpontosít, szemben a mainstream közösségi média platformokkal.

Felhasználói eszközök

A blokk átfogó kutatási cikkeket, oktatóanyagokat és útmutatókat tesz közzé online. Ezek többsége azonban csak a The Block Genesis előfizetői számára érhető el.

Mobilalkalmazások: Nem

Legnagyobb erő

Kiváló minőségű, hiteles hírkiadványok a kripto- és blokklánc-tér egészére vonatkozóan.

Felhasználói felület és tervezés

Minimalista, kék és szürke kivitel egyszerűsített elrendezéssel, világos és könnyen olvasható címsorokkal, valamint a tolakodó hirdetések hiányával.

Felülvizsgálat

A 2018 júliusában indított BlockchainCrypto.comis a kripto- és blockchain-hírek legfelsőbb szintjét keresi az interneten. A blokk a The Block Genesis nevű prémium előfizetéses szolgáltatásairól ismert (havi 125 dollár), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobb minőségű kripto- és blokklánc-tartalmat érjenek el.

A The Block másik hatalmas megkülönböztető jellemzője, hogy a blokklánc-technológiára összpontosítanak, ahelyett, hogy csak a kriptopénzekkel foglalkoznának. Rendszeresen megbeszélik az olyan kérdéseket, mint a társadalomban részt vevő technológia szélesebb körű következményei, a közelmúltbeli fejlemények, és hogy mit lehetne alkalmazni a továbbiakban. A blokk kiváló oktatóanyagokat, útmutatókat és áttekintéseket tartalmaz a kriptográfiai cégekről, a blockchain technológiákról és egyebekről, de csak akkor, ha hajlandó fizetni érte. Összességében jó lefedettséggel rendelkeznek, még előfizetés nélkül is.

A New York-i székhelyű Jake McGraw és Mike Dudas társalapítója volt 2018-ban. 2018. májusában bejelentést tettek arról, hogy a társaság befektetéseket kapott a Riot Blockchain (Nasdaq: RIOT) nyilvánosan forgalmazott blokklánc-vállalattól. Ennek az üzletnek az értékét soha nem hozták nyilvánosságra.

A blokk magántulajdonban van, és további kulcscsapat tagjai közé tartozik Mark Rogowsky, a platform alapító szerkesztője és Frank Navarro (szerkesztő). Ennél sokkal többet képzelnek el, mint egy másik kriptográfiai oldalt, hanem egy helyet, ahol egy közösség össze tud jönni az előfizetésen keresztül.

Indulásuk indítékát a 2018-as indításkor tett nyilatkozatukban a következőképpen fogalmazták meg:

„A mai kriptovaluta és a blockchain média szenzációhajhász, nem nyilvános érdekellentétek kompromittálják, a hírességekre és a valóságra összpontosítanak, és rettenetesen megbízhatatlanok. Gyakran technikailag és gazdaságilag pontatlan, vagy gyakorlatilag a projekt vagy a cég sajtóközleményének újranyomtatása. A csalást, a kudarcot és a nevetséges állításokat a bonyolultság falába rejtik, amelyek elrejtésre, figyelemelterelésre és összezavarásra hivatottak. Sok elhangzott és megismételt állítás Trump-szerűen grandiózus, célja nyomot hagyni az elmében, még ha valótlan is. A blokk csapata figyelte, hogy ez a probléma az elmúlt évben növekszik, egészen addig a pontig, amikor egyszerűen nem bízunk abban, amit olvasunk vagy nézünk bármelyik mainstream vagy kriptovaluta / blockchain kereskedelmi hírforrásban. “

A blokk jó minőségű kiadványaik és naprakész hírcikkeik révén folytatja növekedését, de a jövőben azt tervezik, hogy fizikai munkaterületeket indítanak az Egyesült Államok és a világ legfontosabb városaiban, hogy a közösség tagjai kölcsönhatásba léphessenek és érdemes egymással kezdeni New York City-ben. Küldetésük, egyszerűen fogalmazva, az „Egyszerűsített kriptográfia” azzal a szándékkal, hogy szilárd platformká váljanak a pénz jövőjének növekedéséhez.

BeIn Crypto

 • Hírek naponta – 5-15, naptól függően
 • Alexa rangsor – # 272,091

Közösségi média követése

 • Twitter – 3700
 • Távirat – 20
 • Facebook – 290
 • YouTube – 120

A BeInCrypto hivatalosan 2018-ban alapított és Londonban található, és weblapját az írók széles körével büszkélkedhet, amelyek mindegyike a kriptovaluta- és a blockchain-ipar egyik legjobb és legfényesebb.

A Képzési Akadémia tulajdonában van, amely korlátolt kereskedelmi társaság. A társaság szigorú iránymutatásokkal rendelkezik annak érdekében, hogy betartsa az újságírói elvek, irányelvek és etika szigorú vonalát, mindezt annak érdekében, hogy az integritás folyamatos és szigorú mértékű legyen..

Míg a cég székhelye Londonban van, egy írási és tartalomfejlesztő csapatból áll, amely szerte a világon található, és sok ilyen alkotó kínál szakértelmet a műszaki elemzés, az újságírás, a befektetési stratégia területén, valamint az okleveles könyvelők, tudósok, ingatlanügynökségek fejlesztők és még elkötelezett blockchain kutatók is. Ezen írók mindegyike egyértelmű bejegyzést kap az utó- és vezetéknév alapján a Be In Crypto webhely minden cikkén, beleértve az ezen írók különféle közösségi médiafiókjaira mutató linkeket..

Végrehajtó csapat

 • Főszerkesztő – Ady Silver
 • A SEO vezetője – Daniel Polo

Szerkesztési irányelvek

A BeInCrypto online felsorolja szerkesztési politikájának aprólékos keretrendszerét, ennek a szerkesztési politikának az egyik legfontosabb része az, hogy a vállalat maga sem fogad el semmiféle fizetést a publikált cikkekért. Ez kissé szokatlan, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a többi híroldal többsége elfogadja a szponzorált bejegyzéseket vagy sajtóközleményeket, mindaddig, amíg a vállalat fizet a platformon való megjelenésért.

A BeInCrypto ehhez képest ikonoklasztikus a hivatalos weboldal közleménye szerint – „A BeInCrypto úgy véli, hogy az olvasók megérdemlik az átláthatóságot és a valódi jelentéstételt” – magyarázza a társaság a weboldalon részletesen – „Beszámolunk a hírekről, és ezzel célunk hogy a bolygó legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb helye legyen a kriptovaluta és a blockchain-hírek megszerzéséhez. ”

Időérzékenység

A vállalat tartalomalkotói, írói és szerkesztői az egész világon tarkítottak, ami azt jelenti, hogy a webhely könnyen és gyorsan reagálhat a kriptovaluta és a blockchain világ minden friss hírére, függetlenül attól, hogy hol található.

Noha az oldalon sok hír jelent meg globális szempontból, maga a weboldal nem frissül olyan gyakran, mint ahogy azt a téren működő más, nagyobb versenytársak látják, és a BeInCrypto hajlamos jobban összpontosítani a belső térre. mélyhírek a legfrissebb hírek helyett.

A hirdetések mennyisége

Szerencsére maga a cég elég ritka a weboldalon megjelenő hirdetések számában. Figyelembe véve azt a tényt, hogy szponzorált tartalmakon vagy sajtóközleményeken keresztül nincs reklám, ez azt jelenti, hogy nincs komoly telítettség, amikor a felhasználónak szóló hirdetésekről van szó..

A sajtóközlemények kötet

Mint korábban említettük, a sajtóközleményekkel szemben nagyobb hangsúlyt kap a jól kutatott tartalom.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Ezekkel a jól kutatott hírekkel együtt a BeInCrypto a felhasználói bázist egészséges hírek széles skálájával, valamint éles elemzéssel látja el a kriptovaluta tér hosszában és szélességében. Ezek között számos útmutató található a Bitcoin és más kriptovaluták kérdéseiről, technikai elemzés, valamint olyan cikkek, amelyek jobban a Blockchain technológia és a kriptovaluták jövőjének véleményére és feltárására irányulnak..

Hírnév: 9/10

Események lefedettsége

Maga a híroldal a világ minden tájáról jó lefedettségű eseményeket és történeteket kínál. De bár ez azt jelenti, hogy van egy jó betekintési lehetőség, amelyet a BeInCrypto nyújthat a közösségének, a csapat úgy tűnik, hogy nem közvetlenül vesz részt a kriptovaluta világ főbb eseményein. Következésképpen ez azt jelenti, hogy a BeInCrypto csapata jobban támaszkodik harmadik fél riportereire, hogy tájékoztassák a felhasználókat az események fejleményeiről..

Közösségi média

A BeInCrypto biztosítja, hogy a közösségi média platformjai naprakészek legyenek, és eléggé aktívak legyenek az egész platformon. Csapata biztosítja, hogy a Facebook, a Twitter és a távirat naponta frissüljön.

Ezekkel a közösségi média hírcsatornákkal együtt a csapat működtet egy kicsi, de egyre növekvő YouTube-csatornát, amely rendszeresen percekig terjedő videókat is közzétesz dokumentumfilmes stílusban. Ezek az epizódok általában mélyrehatóbbá teszik a főbb kriptográfiai híreket, valamint a vitákat.

Számos más kriptográfiai hírforráshoz hasonlóan a BeInCrypto eddig sem büszkélkedhet nagyszámú követővel a csatornákon keresztül, de követői száma és felhasználói bázisa folyamatosan és gyorsan növekszik.

Felhasználói eszközök

Erre a pillanatra a BeInCrypto csapata különös hangsúlyt fektet a hírek éleslátó, jól kutatott módon történő jelentésére, szemben a felhasználói eszközök kiadásával a közösség számára. Maga a weboldal tartalmaz néhány eszközt a főbb kriptovaluták technikai elemzéséhez, de más felhasználói eszközöket erre a pillanatra nem.

Ezzel együtt nincsenek. ebben a pillanatban magához a webhelyhez társított mobilalkalmazások is.

Legnagyobb erő

A Be In Crypto egyedülálló tartalomjelentést kínál a kriptovaluta és a blokklánc világ számára – különös hangsúlyt fektetve a minőségre, a mennyiségre, amikor a hírekről számol be. A vállalat bizonyos mértékű objektivitást biztosít a szponzorált tartalom vagy sajtóközlemények bármilyen jellegű fizetésének megtagadásával kapcsolatos meggyőződéses megközelítésén keresztül..

Ez mérsékelt objektivitást tesz lehetővé, amikor a beszámolásról van szó, de az újságírói irányelvek szigorú normáival együtt a Be In Crypto mélyen objektív a jelentésben.

Felhasználói felület és tervezés

A weboldal kezelőfelülete azt jelenti, hogy a felhasználók nagyon képgazdag kezelőfelülettel szembesülnek, és sok kapcsolódó eredeti grafikát és grafikát használnak a weboldalon közzétett minden egyes történethez. Ez a figyelem a részletekre és a minőségre. a kezelőfelület különbözteti meg a többi ott lévő középkategóriás híradótól.

Felülvizsgálat

A BeInCrypto kriptohírként működik, és hivatalosan 2018-ban indult azzal a céllal, hogy objektív, elfogulatlan elemzéseket nyújtson a kriptopénz világából. Míg a hírplatform kisebb, mint néhány régebbi, régebbi hírüzlet, amelyekkel versenyez, mindez azzal, hogy rengeteg kiváló minőségű elemzési tartalmat kínál, számos nemzetközi írótól, sokféle tudományterülettel.

Az egyik. a másik elem, amelyet igazán értékelnünk kell, az az, hogy a vállalat elutasítja a szponzorált tartalom vagy sajtóközlemények kifizetését. Nincsenek fizetett tartalom vagy sajtóközlemények, amelyek hozzáadódnak a weboldalhoz, így biztosítva a magas színvonalú tartalmat. Ennek hátterében álló logika a BeInCrypto csapat szerint lehetővé teszi, hogy a webhely a legmagasabb szintű átláthatóságot, valamint a törvényes és hatékony jelentéstételt biztosítsa. A BeInCrypto célja annak megfogalmazása óta „az, hogy a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb hely legyen a bolygón a kriptovaluta és a blockchain hírek megszerzéséhez”.

Sokkal több, mint szerkesztési politikája, a vállalat biztosítja az átláthatóságot vállalatának széles körével kapcsolatban. Ez magában foglalja az írói csoportra vonatkozó átláthatósági politikájáról, a helyről, az elérhetőségről, valamint az információk egyéb kritikus elemeiről szóló információkat. Ez valami más, ami valóban megkülönbözteti a BeInCrypto-t nagyobb riválisaitól. A nagyobb, nemzetközi vállalatok gyakran viszonylag homályosak lehetnek az ilyen jellegű információkban, különösen akkor, ha azokat nyilvánosságra hozzák a közösség számára. A BeInCrypto más megközelítést alkalmaz – nyitott könyvként mutatja be magát szemléletével, és ez minden bizonnyal elnyeri a közösség pozitív sajtóját.

A hivatalosan 2018-ban alakult BeInCrypto márkanév az Egyesült Királyságban Londonban működő Training Academy Limited tágabb néven van bejegyezve. Ez azonban kissé paradox: mivel a BeInCrypto LinkedIn profil meghatározza, hogy cége Írországban, Dublinban található.

A vezető alapító csapattól és a cégmárkától eltérően az írócsapat világszerte tarkított, ami azt jelenti, hogy bármilyen hírről nemzetközi alapon, nagy hatékonysággal és gyorsasággal tudnak beszámolni. Ennek eredményeként nem mindegy, hogy konkrétan hol található a vállalat.

Összefoglalva: a BeInCrypto igyekszik folytatni növekedését, miközben biztosítja, hogy továbbra is jó hírű, éleslátó, jól kutatott, elfogulatlan és objektív hírforrásként ismerje el a blokklánc és a kriptovaluta világát. Bár ez egy olyan állítás és értékkészlet, amelyet szinte minden kriptográfiai híroldal vall, hogy képviseli, de úgy tűnik, hogy a BeInCrypto nem csak az, hogy szájbarágást fizet ezen értékekért – és oda tette a pénzét, hogy a nem kívánt döntés bármilyen szponzorált tartalmat elfogadni.

Ez együtt egy nagy tapasztalattal rendelkező és képzett nemzetközi írókból álló csapattal, amely a blokklánc és a kriptográfia egész területén biztosítja a megfelelő arányú tartalmat. A BeInCrypto joggal tartozik ma a top 15 kriptovaluta és blockchain hírcég közé.

BLOCKONOMI

 • Hírek naponta – 5-15 naponta
 • Alexa rangsor – 57,130

Közösségi média követése

 • Twitter – 6 900
 • Távirat – 600
 • Facebook – 900

A Blockonomi kivágta saját érdekes hírnevét, amelyet hivatalosan még 2017-ben alapítottak és indítottak, és a Kooc Media magántulajdonban van.

A szerző hitelessége és profiljai

A Blockonomi teljesen átlátható szervezetként működik, különösen, ha a menedzsment csapatáról, a vezetőkről és az írókról van szó. Minden olyan személyt, aki kapcsolatban áll a vállalattal, felsorolja a weboldalon, különösen a Rólunk oldalon.

A csapat minden szerzői köre egyértelműen szerepel az utó- és a vezetéknév alapján, a különböző közösségi médiaprofilokhoz kapcsolódó linkekkel is. Mindezek a szerzők, valamint a társaság ügyvezető testületének tagjai mindegyikükhöz rövid életrajzi összefoglalóval rendelkeznek.

Ennek az átláthatósági szintnek köszönhető, hogy mély információ található a csapat különböző tagjairól – információkkal arról, hogy hol találhatók, milyen szakmai és tudományos tapasztalattal rendelkeznek, milyen munkával rendelkeznek. korábban részt vett a kriptográfia területén.

Összefoglalva: a Blockonomiban dolgozó író és menedzsment csapat a titkos hírmédia világában a legtapasztaltabb, legprofibb és legképzettebb csapatból áll. Amellett, hogy ezen csapattagok a világ minden táján találhatók, a Blockonomi arra is képes, hogy széleskörű lefedettséget biztosítson a kriptográfia számára – rendszeresen a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Végrehajtó csapat

 • Alapító és főszerkesztő – Oliver Dale
 • Fő hírszerkesztő – Robert Devoe
 • Fő technológiai szerkesztő – Zach Hildreth
 • Fő jogi szerkesztő – Andrew Norry

Szerkesztési irányelvek

A Blockonomi egy teljes oldalt szentel annak alapjául szolgáló szerkesztőségi és hirdetési irányelvek kidolgozásának. Ezen különféle politikákon belül a Blockonomi elkötelezi magát (látszólag), hogy betartsa a „legszigorúbb újságírói irányelveket”, fenntartva és fenntartva a „tisztességes és kiegyensúlyozatlan jelentéstételt” tartalomkészítőitől és szerzőitől.

Az íróktól elvárt magas szintű minőség mellett minden újságírónak, aki a Blockonomi munkatársai nevében dolgozik, biztosítania kell a tartalmukban található összes statisztika vagy nyilatkozat tényellenőrzését, forrás és / vagy bibliográfia megadásával. hogy megerősítse a szerző által felhasznált különféle információkat.

Időérzékenység

A Blockonomi egy ügyvezető testületből, valamint egy írói csapatból áll, amelyek a világ minden táján tevékenykednek. Ez lehetővé teszi, hogy a vállalat és az író csapata a nap 24 órájában, a hét minden napján nemzetközi híreket közvetítsen a látogatók számára. Noha ez a híradások esetében érvényes, a Blockonomi nem éppen annyi frissítésen megy keresztül, mint az ott található megalapozottabb és nagyobb médiumok.

Bár ez a helyzet, a Blockonomi szokássá teszi a gyors frissítést, amikor nagy, friss hírek folynak a blokkláncban és a kriptotérben.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Blockonomi szokássá teszi, hogy számos szakértőt és elemzőt alkalmazzon az egész iparágból, beleértve a számítástechnikai szakértőket, a jogi szakembereket és sok más embert.

Ez a szakíró-írókra és a tartalomkészítőkre való összpontosítás azt jelenti, hogy a vállalat képes kiemelten speciális véleményeket, átfogó útmutatókat, valamint cikkeket publikálni az iparág minden tájáról származó témákról. A kriptográfia újoncai befektetési útmutatók széles választékát is megtalálhatják, valamint részletesebb árelemzést végezhetnek a különféle kriptovalutákról..

A Blockonomi az elsődleges weboldalával együtt külön blogot is üzemeltet, amelyet MoneyCheck néven ismernek. A Blockonomi oldalán számos link található ezen cég cikkei számára is. Maga a Blockonomi sokféle útmutatóval, oktatóanyaggal, valamint átfogó áttekintéssel rendelkezik, amelyek áttekintik a bányászati ​​berendezéseket a bányászat, a kriptokereskedelem, a különféle brókerek, a tőzsdék, a digitális és a kemény pénztárcák, a különféle kriptovaluták története között. több.

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A Blockonomi nemzetközi írócsapatával együtt arra törekszik, hogy nagyszámú kripto- és blokklánceseményre menjen végig a világ minden táján. Ennek eredményeként úgy tűnik, hogy a vállalat jó lefedettséggel rendelkezik számos nagy kriptográfiai esemény kapcsán.

Ezzel együtt a Blockonomi számos kriptográfiai esemény rendkívül aktív szponzora, köztük a máltai Blockchain Summit, a Coinfest, a FutureTech Expo, valamint a Blockchain Visionnaire Summit.

Közösségi média

Míg a Blockonomi csapatának nincs pontosan nagy jelenléte a többi kriptográfiai hírforráshoz képest, a közösségi médiában. Bár ez a helyzet, a vállalat Twitter- és Facebook-profilját folyamatosan, rendszeresen frissítik. Beleértve a legnagyobb híreket, valamint a fő webhely számos exkluzív szolgáltatását.

A Blockonomi hajlamos nagy hírekről beszámolni, szemben a közösségi média közvetítéséből származó pletykákkal vagy hasonló jellegű történetekkel. A közösségi média által vezérelt pletykák és pletykák körüli tartalom közzététele helyett a Blockonomi elsősorban azokra a jellemzőkre összpontosít, amelyek mélyebb elemzés, kutatás és jól informált jelentések..

Felhasználói eszközök

A Blockonomi nagyobb hangsúlyt fektet a híradásokra, a kutatásra és az elemzésre. Míg maga a Blockonomi rendelkezik ilyen jellegű jellemzőkkel és analitikai fókusszal, a vállalat számos nagyon praktikus eszközt tartalmaz, például egy sor árkövetőt a főbb kriptovalutákhoz..

Ugyanezek az árkövetők nagy részletességgel és mélységgel foglalkoznak minden egyes kriptovalutával, amelyet ezek a nyomkövetők lefednek, lehetővé téve felhasználóik számára, hogy könnyen lássák a legfrissebb híreket, amelyek általában a kriptográfiához kapcsolódnak..

Legnagyobb erő

A Blockonomi felajánlja olvasóinak a magas színvonalú, jól kutatott, professzionális kaliberű újságírás hangsúlyozását egy nagyon tapasztalt blokklánc- és kriptográfiai szakemberekből álló nemzetközi csapat részéről, amely teljesen független, és ennek eredményeként az Egyesült Királyságból származó kriptográfiai-agnosztikus sajtóorgánum.

Felhasználói felület és tervezés

Maga a Blockonomi webhely viszonylag szabványos megjelenést kínál blogja számára, számos kiemelt történettel és hírjelentéssel a főoldal tetején, valamint a legfrissebb hírek sorozatával az egész oldalon. Ezekkel a jelentésekkel együtt az oldalsávon népszerű népszerűségnek örvendő útmutatók és áttekintések találhatók.

Összességében nagyon letisztult kialakítású, tiszta és éles színekkel, például fehér, fekete és szürke színekkel.

Felülvizsgálat

Mivel az Egyesült Királyságban található Manchester városból származik, a Blockonomi blokkláncként és kriptovaluta hírközlő eszközként szolgálja a felhasználókat, amelyet hivatalosan a technológiai vállalkozó – Oliver Dale alapított 2017-ben. Az idei évtől kezdve a Blockonomi nem az a tér legnagyobb kriptográfiai sajtóorgánuma, és a leggyakrabban frissítettek egyike sem, mindez megegyezik, sikerült létrehoznia saját egyedi kis fülkét.

Különös hangsúlyt fektetve a bőséges információval kapcsolatos cikkekre, kutatásokra, valamint a kriptográfiai jelentések világának teljesen független megközelítésére. A Blockonomi ahelyett, hogy egyszerűen összeállítaná egy adott kriptográfiai vállalat sajtóközleményébe dobott információkat, időt és figyelmet fordít arra, hogy saját kutatásokat végezzen, és figyeljen a jól kutatott tartalmakra..

Ennek a megközelítésnek köszönhető, hogy a weboldal sokkal magasabb színvonalat nyújt újságírásában. Olyan, amely teljesen mentes a kriptográfiai elfogultságoktól és a más webhelyekről gyakran észlelt alacsony szintű jelentéskészítési minőségtől.

A Blockonomi ugyan nem annyira aktív a közösségi média területén, különösen más kriptográfiai híroldalakkal összehasonlítva, de bizonyos csatornákon jó fokú aktivitást biztosít. Pontosabban, a Blockonomi bizonyul a legaktívabbnak a Twitter-hírcsatornájában, ahol a vállalat több mint 7000 követővel büszkélkedhet.

Ezzel a nagy és folyamatosan növekvő közösségi média hírcsatornával együtt a Blockonomy rendszeresen frissíti Facebook-oldalát is. Míg ez a két hírcsatorna látja a legjobb aktivitási arányt, a Blockonomi nem pontosan ugyanolyan jelenlétű a YouTube-on, mint az Instagram (ami rendben van, mivel a Blockonomi sok versenytársa főleg a Twitterre és a Facebookra is összpontosít). A Blockonomi azonban saját, rendszeresen frissített Telegram csatornát üzemeltet, ami meglehetősen ritkaság a kriptográfiai térben.

Ami a helyszíni eszközöket illeti, amelyeket a Blockonomi webhely használ a felhasználók számára, míg a webhely inkább a hírek jelentésére összpontosít; az egyik eszköz, amely a felhasználók számára elérhető, tartalmaz egy dedikált kriptográf-keresőt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekinthessék a kriptovaluták, például az Ethereum és a Bitcoin legfrissebb árait.

Ezen kriptográfiai oldalakat különféle források kísérik, például gyertyatartó diagram, árdiagram, más valuták árátalakítója, valamint a kriptovaluta és működésének rövid leírása. Az ároldal alján találhatók a legfrissebb hírek is az adott kriptovalutáról. Az árinformációkat számos különféle kriptográfiai webhelyen találja meg, bár nekem különösen tetszik, ahogyan a Blockonomi bemutatja.

Míg a manchesteri székhelyű Blockonomi alapítója – Oliver Dale – továbbra is biztosít bizonyos szintű tartalmat a weboldalon, őt is támogatják, de egy kicsi, ugyanakkor professzionális és nemzetközi csapat magasan képzett és tapasztalt írókból, valamint szerkesztőkből, köztük a mint Jimmy Aki és Zach Hildreth.

Az ilyen csapattagokkal a szerkesztőségnek sikerül nagyszámú, magas színvonalú kriptográfiai cikket készíteni és közzétenni az iparág minden tájáról. Összefoglalva: a Blockonomi hajlamos nagyobb hangsúlyt fektetni a szélesebb és a nemzetközi piacot befolyásoló jelentősebb hírekre, nem pedig kisebb hírekre. Ide tartoznak a legfrissebb hírek arról, hogy a mainstream pénzügyi intézmények hogyan készülnek jobban bevonódni a kripto- vagy blokklánc-technológiába. A Blockonomi látogatói számíthatnak azokra a történetekre, amelyeket gyakran talál a Wall Street-i cégektől, a nemzeti szabályozásoktól és még sok minden mástól.

Míg a cég székhelye az Egyesült Királyságban található Manchester, az Blockonomi az Kooc Media Limited néven ismert anyavállalat része. A Kooc Media első nagy hírplatformja a Blockonomi volt. Mivel azonban az általunk ismert Blockonomi először 2017-ben indult, a Kooc Media sikeresen elindított egy másik külön webhelyet is, MoneyCheck néven..

A Blockonomihoz képest a MoneyCheck alapvető célja „mindenki számára egyszerűsíteni a pénzügyi világot”. Számos MoneyCheck cikk megjelent a Blockonomi weboldalán, és fordítva. Összességében ez a két oldal jó szintű kombinált lefedettséget biztosít a nemzetközi pénzügyek és a kriptopénzek világa számára, miközben azok a híradók, amelyek teljes egészében különböző szempontokra összpontosulnak.

Tehát míg a Blockonomi, mint korábban említettük, székhelye az Egyesült Királyságban található Manchester, a vállalat fő hírszerkesztője Sanghajban található. Ezzel együtt a Blockonomi a világ minden tájáról érkező írókból álló csapatból áll, akik nagyon rendszeresen járulnak hozzá az oldalhoz. Ezeket az írókat az oldalon keresztnév és vezetéknév alapján sorolják fel, néhány alapvető életrajzi adattal, valamint linkekkel a különböző közösségi médiaprofilokra..

Oliver Dale, a Blockonomi alapítója továbbra is a Blockonomi főszerkesztőjeként dolgozik.

Míg a Blockonomi nem éppen arról ismert, hogy ma a világ egyik legnagyobb vagy legsúlyosabban forgalmazott kriptohír-média vállalata. A Blockonomi mindazonáltal azóta, hogy 2017-ben elindult, azóta folyamatosan növekedett népszerűsége és hírneve, ezzel az egyik leggyorsabban fejlődő és mérvadóbb név a kripto- és blokklánc-térben.

Ahelyett, hogy átfogó tudósítást adna minden kriptográfiai eseményről, a Blockonomi arra összpontosít, hogy tapasztalt, mélyreható elemzést nyújtson a főbb hírekről. A Blockonomi-ról szóló cikkeket gyakran lényegesen részletesebben, hosszabban, jobban kutatják a hírfrissítések, mint általában a kripto- és blokklánc-világ hagyományos sajtótermékeiből kapná.

A Blockonomi nem csupán pusztán egy másik vállalat sajtóközleményéből származó információk visszaszerzését veszi igénybe, hanem sokkal több időt és figyelmet fordít az egyes sajtóközleményekben vagy híradásokban nyújtott információk kutatására és megerősítésére. Ezen okok miatt számos más mellett a Blockonomi továbbra is magas hírű vezetőként jelenik meg a kripto- és blokklánc-hírek világában.

KRYPTÓ RÖVIDÍTÉS

 • Hírek naponta: 8-15
 • Alexa rang: # 84066
 • Tulajdonosok: Decentral Media LLC
 • Kezdés dátuma: New York, USA, 2017

Közösségi média követése

 • Twitter: 8.060
 • Távirat: 1.838
 • Instagram: 723
 • Youtube: 1.300

A szerző hitelessége és profiljai

A Crypto Briefinget hitelesnek és függetlennek tekintik, mivel nincsenek hirdetéseik, és úgy tűnik, hogy ennek következtében senkihez sem tartoznak hűségek. Van egy teljes körű oldal is, amely tartalmazza az író teljes nevét, életrajzát és közösségi média profilját, igazolva tapasztalatukat és hivatkozva korábbi bejegyzéseikre.

Végrehajtó csapat

Han Kao (alapító és vezérigazgató), Jon Rice (társalapító és ügyvezető szerkesztő), Ilya Abugov (termékvezető) & Kutatás) és Jay Putera (üzletfejlesztési igazgató).

Szerkesztési irányelvek

Míg sok kriptográfiai webhely önállóan működtetett és magántulajdonban van, a Crypto Briefing egyedülálló abban is, hogy reklámmentes és nem tartalmaz szponzorált cikkeket. Hivatalos honlapjukon az áll, hogy „Crypto Briefing létezik a Blockchain és a kriptopénz valódi életébe történő biztonságos és felelősségteljes integrációja érdekében”, és a hivatalos szerkesztőségi politika megerősíti elkötelezettségét a fizetés nélküli, szponzorálatlan és független újságírás iránt..

Időérzékenység

A Crypto Briefing a világ minden tájáról érkező tucatnyi írója miatt képes híreket közzétenni a nap 24 órájában, minden héten. Mindig jelentősebb híreket közölnek, de nincs annyi cikkük, mint néhány nagyobb versenytársuknak.

Túl sok hirdetés? Nem

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Crypto Briefing nemcsak mindhármat tartalmaz, de részletes híreket és elemzéseket is közzétesznek. Vannak kutatási cikkek, komplett oktatási központ és magas prémium az olvasók oktatásában. Ami megkülönbözteti őket, az a kiterjedt érme útmutató. Több tucat altcoint és legfelső érmét sorol fel, lehetővé téve az olvasó számára, hogy a leghíresebb érmék helyett alaposan megismerje az egész iparágat.

Hírnév: 9/10

Események lefedettsége

A weboldal eseménynaptárat és régiónkénti bontást tartalmaz. Bár nem világos, hogy a Crypto Briefing valóban írókat vagy csapatokat küld-e konkrét eseményekre, mégis fontosabb eseményekről szóló hírek vannak a világ minden tájáról.

Közösségi média

A Crypto Briefing minden fontos közösségi média platformon jelen van, és rendszeresen frissítéseket tesz közzé, lehetővé téve a követőknek, hogy naprakészek maradjanak a legfrissebb hírekről.

Felhasználói eszközök

A Crypto Briefing kutatási cikkekkel, érme útmutatóval és oktatási központtal rendelkezik. Élő adatlapjuk is van, amely felsorolja az érméket, a piaci korlátokat és az aktuális ármozgásokat, valamint az összes csere tevékenységet.

Mobilalkalmazások: Nem

Legnagyobb erő

Magas színvonalú elfogultság, ez a professzionális írókból álló csapat számos cikket, útmutatót, kutatási cikket, áttekintést és más elemzést ad le.

Felhasználói felület és tervezés

Professzionális és minimalista design. A reklám hiánya növeli tiszta megjelenésüket.

Felülvizsgálat

A CryptoBriefing.com egy vezető kriptohír-webhely, amely megkülönbözteti magát azzal, hogy hirdetések nélküli, független lefedettséget kínál semmiféle támogatott bejegyzés nélkül, lehetővé téve számukra, hogy önállóbbak és elfogulatlanabbak legyenek. Ezek mögött azonban olyan nagy kockázatitőke-társaságok állnak, mint a Youbi Capital, a Fenbushi Capital, a DHVC, a Neo Global Capital, a PreAngel, a Goopal Digital Capital, a Block 72, a Lucen Accelerator, a WanFund és a Game Theory Group. Nincs bizonyíték arra, hogy ez befolyásolná eddigi munkájukat (más oldalak már korábban is kedvelték az őket szponzoráló vállalatokat).

A Crypto Briefing rendszeresen ismerteti a legfrissebb híreket, de a legnagyobb erősségük az útmutatókban rejlik, amelyek a kódoktól és az érmék áttekintésétől kezdve a technológiai és véleménydokumentumig mindent tartalmaznak arról, hogy mi teszi egyedivé az adott kriptot. Rendszeresen publikálnak kutatási cikkeket és DARE jelentéseket (Digital Asset Report and Evaluation) is. Mindez megtalálható az oktatási központjukban

Nagyra értékeljük a Crypto Briefing kódismertetőit, valamint az érmék áttekintését. Ezt sok más kriptográfiai webhely nem kínálja. Az érmék áttekintését Andre Cronje és csapata végzi, ahol a vállalat fehér könyve alapján elemzik az ICO-kat. A csapat belemegy az érme kódjába, hogy elkülönítse a tényeket a fikciótól, feltárva az igazi technikai képességeket a hype-tól a következő felülvizsgálati szintig..

A Crypto Briefing további egyedülálló tulajdonsága, hogy a weboldalnak angol és koreai verziói is vannak. A koreai nyelvű cikkek nem kerülnek fel olyan gyakran a weboldalra, mint az angol nyelvű cikkek, de a koreai kriptot használók számára olvashatók az oldalon.

A Crypto Briefing New York belvárosában található, és 2017-ben Han Kao és Jon Rice társalapítói voltak. Kao NYC-ben nőtt fel és B.A. a Columbia Egyetemen közgazdaságtanból. Számos technológiai és médiacéget alapított és kilépett, és 15 évet töltött vállalkozóként. Ma Han azzal tölti csapatát, hogy konzultál és aktívan befektet az ICO-kba és a blockchain egységekbe. Rice viszont jelenleg az ügyvezető szerkesztő, és több mint 25 éve marketing és kiadói tevékenységet folytat.

Más csapattagok is befektetnek az ICO-kba és a blockchain-hoz kapcsolódó projektekbe, de úgy tűnik, hogy az olvasók mindig láthatják. Maga a „Csapat” oldal tartalmazza az ügyvezető csapat részletes profilját, valamint az aktuális újságírók, közreműködők, vendégszerkesztők és korábbi közreműködők listáját. Ez magában foglalja a közösségi média linkeket.

A Crypto Briefinget ipari veteránok és technológiai vállalkozók támogatják, nagyon profi környezetben, és rést faragnak a reklámmentes publikációkra. Annak ellenére, hogy több cég támogatja őket, és a személyzet többségének beruházásai vannak, független és elfogulatlan hír- és véleményforrás marad. Amióta először nyitotta meg kapuit 2017-ben, gyorsan az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb információforrássá váltak odakinn..

Bitcoin.com

 • Címsorok – 10–15
 • Alexa rangsor – # 9 980

Közösségi média követése

 • Twitter – 387 000
 • Facebook – 98.400
 • YouTube – 17 000

A hivatalos webhelyet, amelyet a Bitcoin.com eredeti domainneve alatt hoztak létre 2008-ban, még 2008-ban hozták létre, a Roger Verr magántulajdonban lévő hivatalos weboldala azóta 2015 szeptemberében indult..

A szerző hitelessége és profiljai

A projekt területén részt vevő írók mindegyike megjelent a webhelyen, és az utó- és a vezetéknevén szerepel a saját helyszíni profiljában, amelyet a látogatók elolvashatnak. Ezen információk mellett a vállalat politikája az is, hogy szerzői közzétegyék a kriptovaluta-részesedéseiket, amelyek ezen profiloldalakon belül vannak.

Maga a cég, a magántulajdonban lévő vállalkozó és meghatározó befolyásoló – Roger Ver – mellett rengeteg információt kínál magáról mind a saját közösségi média csatornáin, mind a weboldalon. Ami igazán megalapozza a céget, az a tény, hogy írói és szerkesztői csapata az egész világon tarkított.

Végrehajtó csapat

 • Vezérigazgató – Roger Ver
 • Technológiai vezérigazgató – Oldenburg Emil
 • Operatív vezérigazgató – Tokay Mate
 • Pénzügyi igazgató – Natalia Ra
 • Főszerkesztő – Nanok Bie
 • Főtanácsos – Daniel Kelman
 • Bányászati ​​műveletek vezetője – Shaun Chong
 • HR vezető – Jared Stone
 • Globális technológiai vezető – Ben Goodyear
 • CPO – Dennis Jarvis

Szerkesztési irányelvek

Hasonlóan számos más kriptográfiai hírforráshoz, a Bitcoin.com is arra törekszik, hogy a legjobb információkat nyújtsa, amikor a Bitcoinról van szó, annak hírein, áttekintésein és még részletesebb elemzésein keresztül. A weboldal tartalmaz egy „Rólunk” szegmenst, ahol a hírforrást azonnal és találóan „elsődleges forrásnak tekintik minden, a bitcoinhoz kapcsolódóan”. Nincs külön szerkesztési irányelv az interneten.

Időérzékenység

A Bitcoin.com, valamint a tartalmát illetően egy erőteljes szerkesztési irányelvvel büszkélkedhet, egyúttal az egyik leggyorsabb online kriptográfiai sajtóorgánum, amikor az ipar fejlődésére gyors válaszokat kell adni. Ez nagyrészt köszönhető a nemzetközileg jelenlévő média- és írócsoportoknak, akik felelősek a tartalom napi 24 órás, a hét minden napján történő közzétételéért.

A bitcoinra, a kriptovalutára és a blokkláncra vonatkozó legfrissebb hírek többségét valószínűleg megbízhatóan fedezi a Bitcoin.com

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Bitcoin a kripto- és blokklánc-világban található legfrissebb hírek széles skálájával együtt számos nagyon átfogó útmutatót is tartalmaz arról, hogyan vásárolhatják meg a felhasználók a Bitcoint, valamint az útmutató útmutatókat a Bitcoin bányászatának megkezdéséhez. hogy a felhasználók hogyan fektethetnek be, tárolhatják és használhatják a Bitcoin tranzakciókat.

Az útmutató ezen átfogó listájával együtt a weboldal tartalmazza a funkciók méltányos megoszlását is, például a cég szerkesztõjének véleményét, bevezető útmutatókat a Bitcoin-ról, valamint egy teljes feltáró útmutatót arról, hogy a Bitcoin hogyan mûködik a felhasználók számára..

Hírnév: 9/10

Események lefedettsége

A Bitcoin.com csapata összehangolt erőfeszítéseket tesz a kriptovaluta és a blockchain események széles skáláján való részvételre, ahol csak lehetséges, nemzetközi szinten. A webhely, a meglévő napi tartalommal együtt, általában igen nagy lefedettséggel rendelkezik a világ legnagyobb ipari eseményeiről.

Maga a vállalat több mint 50 alkalmazottal büszkélkedhet nemzetközi szinten, lehetővé téve a csapat jelenlétét, bizonyos kapacitással ezeken az eseményeken vagy azok mindegyikén. A Bitcoin.com általában mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkonkrétabb lefedettséget biztosítsa a kriptovaluta- és a blokklánc-iparban.

Közösségi média

A Bitcoin.com ugyan rendkívül aktív a hírek és a nemzetközi események világában, de továbbra is rendkívül aktív a közösségi média platformjain, különösen a Twitteren, a Facebookon és a YouTube-on, a webhely büszkén fogadja a követők százezreit e számlák köre.

A közösségi média platformokat rendszeresen frissítik a weboldallal együtt, számos különféle hírekkel, a kriptovaluta befektetési világ elemzéseivel, valamint a blokklánc és a kriptovaluta világából származó egyéb információkkal..

Ezeknek a közösségi média hírcsatornáknak a felhasználása mellett a Bitcoin.com erőfeszítéseket tesz a videotartalom fejlesztésére és közzétételére dedikált YouTube-csatornáján keresztül, amelyből a csatorna számos interjút tartalmaz az iparág legbefolyásosabb szereplőivel. Ezeket az interjúkat dokumentumfilm stílusú videókkal együtt teszik közzé, amelyek a kriptovaluta és a blokklánc-technológia különböző elemeit magyarázzák.

Felhasználói eszközök

Amellett, hogy a Bitcoin.com mindenütt jelen van a webhelyén és a közösségi média csatornáin, a felhasználók és a látogatók számára nagyfokú használhatósággal rendelkezik. Amellett, hogy ezek a minták a felhasználók megtalálhatók egy hagyományosabb kriptográfiai média híroldalon, a Bitcoin.com számos érdekes és egyedi funkcióval rendelkezik, mint például blockchain játékok, fórumok, dedikált akadémia és még sok más.

Ezekkel az eszközökkel együtt a Bitcoin.com saját, nagyon népszerű digitális pénztárcát is üzemeltet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan tárolják és tárolják a Bitcoin és a Bitcoin Cash mennyiségét. A digitális pénztárca mellett van egy népszerűen használt blokkfelfedező is, amelyet az emberek használhatnak különböző tranzakciók meglátogatására, amelyek akár BTC, akár BCH blokkláncokon történtek..

Emellett a Bitcoin.com Academy számos interaktív oktatóanyagot és osztályt tartalmaz a felhasználók számára, kezdőtől a középhaladóig tapasztalati szinten. Ezeket a játékokat a felhasználók a platformon is játszhatják, miközben hagyományos szerencsejáték-stílusú játékok. A blokklánc segítségével biztonsági másolatot készítenek, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tisztességes algoritmusokat használnak, növelve annak valószínűségét, hogy a játékosok nyernek és nyerhetnek.

Legnagyobb erő

Maga a weboldal nagyon független, ha magántulajdonban lévő vállalat, amely a Bitcoin, a Cryptocurrency és a blockchain hírek világában folyó eseményekről számol be.

A jelentőségteljes jelentési szint mellett a weboldal számos vonzó funkciót tartalmaz, például dedikált digitális pénztárcát, átfogó útmutatókat, bányászati ​​megoldásokat, blokkfelfedezőket és még sok mást..

Felhasználói felület és tervezés

Maga a webhely ikonikus annak a jellegzetes színvilágnak köszönhetően, amelyet használ, lehetővé téve, hogy elég jól kitűnjön. Az általa használt raklap fekete, fehér és narancssárga téma, és köszönhetően a útmutatókra, valamint a Bitcoin.com-on belüli átfogó oktatóanyagokra összpontosított. Eredményesen működik együtt a kísérő platformjával – News.Bitcoin.com, amely a hagyományosabb hírekre összpontosít, és nagyjából úgy működik, mint egy hírblog; a legutóbbi hírek, fejlemények és népszerűek sora.

Megkülönböztető fekete, fehér és narancssárga téma, amely lehetővé teszi a Bitcoin.com számára, hogy kiemelkedjen a tömegből. A Bitcoin.com főoldala főként útmutatókra és oktatóanyagokra összpontosít, míg a News.Bitcoin.com szakasz egy hagyományosabb hírblog, amely a legújabb történetek, a kiemelt történetek és a népszerű történetek napi választékát tartalmazza..

Felülvizsgálat

A hivatalos webhelyet, amelyet a Bitcoin.com eredeti domainneve alatt hoztak létre 2008-ban, még 2008-ban hozták létre, a Roger Verr magántulajdonban lévő hivatalos weboldala azóta 2015 szeptemberében indult..

Ennek a ténynek köszönhető, valamint annak a ténynek, hogy nagy hangsúlyt fektet a nagy horderejű tartalom szükségességére. Saját Bitcoin pénztárcájához linkelő weboldalával, exkluzív oktatóanyagokkal és oktató útmutatókkal arról, hogy miként kezdhetik el a felhasználók a Bitcoin világát – például oktatóanyagok a Bitcoin használatáról, bányászatáról vagy akár tárolásáról és befektetéséről.

A ma ismert kriptoszférában a Bitcoin.com az egyetlen legnagyobb hírmédia, amely kriptográfiai jelentést készít. Minden hírcikk megtalálható a kísérő oldalon, a news.bitcoin.com.today oldalon, és mint platform, teljes egészében Saint Kitts és Nevis régióban van bejegyezve Roger Ver néven..

Míg maga Ver a Bitcoin.com vezérigazgatójaként szerepel, a vállalat szintén több mint 50 alkalmazottból áll, amelyek a világ minden részén találhatók, így a vállalat könnyen részt vehet konferenciákon és találkozókon széles körben. Ez, az egyre növekvő Alexa rangsor mellett, amelynek 2017-ben a Bitcoin bullish futása alatt akár 1500-at is sikerült elérnie, a Bitcoin.com azóta hírnevet szerzett az egyik legsúlyosabban forgalmazott webhelyként a Bitcoin-on belüli híradások számára , Crypto és blockchain hírvilág.

Minden munkatársa, a tartalomkészítőktől kezdve a vezetőkig, sőt a rangsorolt ​​vezetőkig is, nagyon átlátható módon szerepel a Bitcoin.com Rólunk rovatában. A profilok minden alkalmazottra fel vannak tüntetve a kereszt- és utónévvel együtt, megkönnyítve ezzel a konkrét információk megszerzését bármelyik íróról.

Az elmúlt években a Bitcoin.com azóta hírnevet és gyakran ismertséget szerzett egyes felhasználók fejében, köszönhetően a kriptók – a Bitcoin, valamint a Bitcoin Cash – duójának néha nyilvánvalónak tűnő támogatásának. Ez egy megbélyegzés, amelyet nem segít az a tény, hogy Roger Ver az elsők között vált Bitcoin Cash támogatóvá.

Emiatt a befektetők és az olvasók úgy vélik, hogy van egy propagandisztikus motívum arra, hogy a Bitcoin.com mind a Bitcoin, mind a Bitcoin Cash kedvelői számára „shill” -et indítson. Míg mások azóta nagylelkű dicséretet adtak a Bicoin.com-nak az objektivitásának köszönhetően, amikor a hírekről kell beszámolni, tovább tekintve rendkívül legitim információforrásnak.

Ugyanezek az egyének bizonyos fokú pozitivitást is kifejeztek, figyelembe véve azt a tényt, hogy a Bitcoin.com arra a tényre terjedt ki, hogy a Bitcoin Cash megpróbálta megkülönböztetni magát a Bitcointól a kemény villában elveszett kulcsfontosságú tulajdonságok helyreállításával. Ma a Bitcoin.com továbbra is a Bitcoin-ot (BTC) „Bitcoin Core” -nak nevezi – amit a BTC támogatói utálnak, miközben a BCH támogatói szeretik.

Függetlenül attól, hogy milyen érzései vannak a Bitcoin Cash vagy a Bitcoin iránt, még mindig több mint jogos érv szól a Bitcoin.com használatáról, köszönhetően annak, hogy egyre növekvő hírneve az internetes internet egyik legjobb forrása azok számára, akiket érdekelnek a fejlesztések a blokklánc, a Crypto és a Bitcoin világ.

Kísérő hírblogja – News.Bitcoin.com emellett a kripto- és blokklánc-világból származó hírek széles skáláját is kínálja, amelyek mindegyike kiváló minőségű jelentés a világ minden tájáról és az iparból. Még a Bitcoin és a Bitcoin Cash iránti szubjektivitás állításai mellett is, a Bitcoin.com írói arra törekszenek, hogy feltárják a kérdéseket és átfogó jelentéseket készítsenek a főbb kérdésekről, a lehető legobjektívebb álláspont mellett. Mindent egybevetve, az ipar mindenféle eseményének és hírének megfelelő szintű lefedettsége van.

Mindez annak ellenére, hogy néhány cikkben előfordulnak alkalmi BCH-párti csúszások, a News.bitcoin.com olyan cikkeket is közzétesz, amelyek megpróbálják bemutatni egy vita sok szempontját.

Ez az erőteljes objektivitási kísérlet azonban még mindig nem elegendő néhány kriptográfiai felhasználó és látogató számára, hogy átnézzék azokat a kapcsolatokat, amelyek a Bitcoin.com-nál alapítójával – Roger Ver-vel vannak – és milyen kapcsolatai vannak a Bitcoin Cash-hez.

Ver, bár alapítója és vezérigazgatója a Bitcoin.com mögött, továbbra is vitatott figura a Bitcoin és a kriptográfia közösségében. Mivel sokan odakint érzékelték, hogy a kriptovaluták nagy tudású evangélistája. Míg mások a Bitcoin és a Bitcoin készpénz szempontjából nagyra értékelt shillnek tekintik, saját érdekeivel a saját részvényeinek teljesítményében. Néhány azzal tovább állítva, hogy maga a weboldal egyszerűen valamiféle média szócső, amellyel Ver saját véleményével jelentkezhet.

Bár egyesek fejében ez talán így van, Ver és a Bitcoin.com együtt továbbra is meghatározó erő a kripto- és blokklánc-közösségen belül, és a legtöbb felhasználó azóta tovább lépett a Bitcoin alap fejlesztői közötti korábbi kemény villa felosztásról és a Bitcoin Cash 2017-ben. A közösség ezen mozgása azt jelenti, hogy a Bitcoin.com továbbra is a kriptográfiai világgal kapcsolatos releváns viták és hírek közzétételére összpontosíthat..

A Bitcoin azóta hatalmas hírnévre tett szert, mint egyfajta online akadémia különféle kriptovaluták és tevékenységek számára a blokklánc térben. Az új felhasználók végül is képesek felhasználni a vállalat által rendelkezésre bocsátott erőforrások széles skáláját – rendkívül átfogó erőforrássá téve az új és a köztes felhasználók számára.

Az oldal új felhasználói dönthetnek úgy, hogy ellátogatnak a Bitcoin.com oldalra a legfrissebb hírekért, vagy elmélyülnek néhány oktatási útmutatóban annak érdekében, hogy megtanulják, hogyan lehet először megvásárolni és tárolni a bitcoinokat. Maga a weboldal számos átfogó útmutatónak is otthont ad, hogy miként kezdhesse el a Bitcoin bányászatát saját maga vagy egy medence részeként. Számos játék, fórum és fórum is rendelkezésre áll.

Ezek mellett van egy eszközkészlet, amely segít bárkinek, aki bámulja a Bitcoin világát, függetlenül attól, hogy Ön teljesen új az űrben, vagy egy jártasabb felhasználó. A Bitcoin.com ma is a világ egyik legnagyobb bányászati ​​szervezete a Bitcoin számára.

A BTC, a BCH és a Roger Ver körüli enyhe vita ellenére a Bitcoin.com továbbra is megerősíti pozícióját a kriptográfiai közösség egyik legnagyobb és legelismertebb webhelyeként ma.

Bitcoinista

 • Hírek naponta – 5-15
 • Alexa rangsor – # 35,955

Közösségi média követése

 • Twitter – 47 300
 • Távirat – 13 000
 • Facebook – 22 000
 • Instagram – 2000

A szerző hitelessége és profiljai

Míg számos más crpyto híradási platform kínál valamit a felhasználói profilok formájában a webhely különböző tartalomalkotói és szerzői számára. A Bitcoinist szokatlan, mivel úgy tűnik, hogy nem rendelkezik szerzői profil szegmensekkel az írócsapat különböző tagjai számára.

A platform ezen írói többségének neve szerepel az utó- és vezetéknév-struktúrában, a felhasználók pedig rákattinthatnak ezekre a nevekre, hogy megtekinthessék bármely más típusú cikket, amelyen ugyanazok a felhasználók dolgoztak a webhelyen.

Noha léteznek ilyen egyszerű elemek, a szerzőkről önmagukban kevés információ található, semmi sem szemlélteti a hátterüket, szakmai vagy tudományos tapasztalataikat, vagy akár a különféle kriptográfiai eszközökkel rendelkező részeiket..

Ettől a ténytől függetlenül a Bitcoinist azt állítja, hogy megköveteli, hogy a munkatársaiban lévő összes író köteles közzétenni minden, a különféle kriptográfiai eszközökben birtokolt részvényt, mindezt mielőtt tartalmukat közzétennék. A Bitcoinist munkatársainak összes írója jelenleg valamilyen kriptográfiai eszközben fizet, például a Bitcoin és / vagy az Ethereum, ezért legalább feltételezzük, hogy ezeknek az íróknak munkájuk ideje alatt mérsékelt részesedése lesz legalább kétféle kriptóban. ehhez a platformhoz.

Írószemélyzete, a Bitcoinist csapat szerint, szintén a világ minden táján található.

Végrehajtó csapat

 • Társalapító és vezérigazgató – Tokay Mate
 • Társalapító és technológiai igazgató – Kovács Norbert
 • Társalapító – Tokay Zoltán
 • Főszerkesztő – Scott Fargo

Szerkesztési irányelvek

A Bitcoinist egyértelműen felvázolja szerkesztési politikáját a hivatalos weboldal egyik oldalán. Ez a szerkesztési politika elmagyarázza a vállalat publikációs céljait. Azt is elmagyarázza, hogy a weboldal hogyan keres pénzt. Összefoglalva, úgy tűnik, mintha a Bitcoinist csapata elkötelezte magát a magas színvonalú tartalom biztosítása érdekében a közösségének, gyakran büszke arra, hogy képes “elfogulatlan beszámolással és újságírói integritással” szolgálni a felhasználók számára..

Összességében maga a webhely a tartalma, a szerkesztési és a közzétételi politikája révén arra törekszik, hogy „szorgalmasan dolgozzon mindenféle mutatót, állítást vagy kutatást, amint az a weboldalon elhelyezett publikációkban megjelenik”. . Emellett a Bitcoinist csapata azt állítja, hogy teljes mértékben ellenzi a különféle cikkek iránti bármilyen hype generációt. Ennek eredményeként azt állítja, hogy nem hisz abban, hogy különféle hírcikkek szenzációhajhásznak vagy klikkelővé válnak.

A Bitcoinist azt állítja, hogy megköveteli, hogy a munkatársaiban lévő összes író köteles közzétenni minden, a különféle kriptográfiai eszközökben birtokolt részvényt, mindezt mielőtt tartalmukat közzétennék. Ezzel a ténnyel együtt a Bitcoinist kijelenti, hogy korlátolt felelősségű társaságként semmiféle kereskedésbe és befektetésbe nem keveredik kriptovalutákban. Ezt szem előtt tartva a cég elfogadja a fizetéseket olyan vállalatoktól, akik szalaghirdetést, sajtóközlemény közzétételét, szponzorált tartalmat szeretnének közzétenni az oldalon belül, többek között.

Időérzékenység

Míg a Bitcoinist csapata azt vallja, hogy egy adott napon semmilyen nehéz kötetben nem tesz közzé, amint ez gyakran a nagyobb titkosított sajtóorgánumok esetében történik. A Bitcoin azonban hajlamos arra, hogy elég gyorsan reagáljon a nemzetközi fejlemények nagy fejleményeire a kriptovaluta és a blockchain hírvilágban.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Bitcoinist számos alapvető, mégis informatív útmutatóval rendelkezik, amelyeket online közzétesznek a weboldalon. Az íróknak szokásuk rendszeresen felülvizsgálni a különféle kripto- és blokklánc-alkalmazásokat, valamint a cseréket.

Bár kínál ilyen jellegű útmutatásokat és áttekintéseket, a Bitcoinist elsődleges célja a hírek beszámolása és közzététele, így bár ezek az útmutatók rendelkezésre állnak, ezek és oktatósorozatai együtt online és inkább alapvető oktatási útmutatóként szolgálnak. szemben minden rendkívül átfogó.

Azok számára, akik ezen Bitcoinist útmutatók valamelyikét keresik, a felhasználóknak egyszerűen meg kell keresniük a weboldalon található „Hogyan” szegmenst, és ezek között számos útmutató található, mint például a „Legjobb Bitcoin pénztárca” és „Mi az a Bitcoin?” egyéb kriptográfiai útmutatók között.

Hírnév: 7/10

Események lefedettsége

Bár nem világos, hogy a Bitcoinist aktívan küld-e át csapatokat ezen nemzetközi eseményeken való részvételre, vagy az írók már helyben vannak elhelyezve, hogy részt vegyenek ezeken az eseményeken, vagy elsősorban egy harmadik féltől származó híradásokra támaszkodnak az ilyen jellegű jelentések elkészítéséhez események.

A lefedettségi politikától függetlenül a Bitcoinist webhelye az események széles skáláját tartalmazza online naptárában, és számos közelgő esemény zajlik Európa-szerte.

Közösségi média

Amellett, hogy rendkívül aktív a közösségi média területén, a Bitcoinist otthont ad az egyik legnagyobb közösségi médiakövetésnek, amelyet egy kriptohír-média társaság látott. Ezzel azt mondta – A Bitcoinist még mindig némileg elmarad a médiumok, például a Twitter néhány nagyobb nevétől, még mindig 50 000 felett van.

Ezzel a nagy forgalom mellett a Bitcoinist Twittere, valamint más közösségi oldalak hatalmas választéka naponta többször frissül a hivatalos weboldal legfrissebb híreivel. Összességében a Bitcoinist több ezer emberrel rendelkezik olyan oldalakon, mint a Facebook, az Instagram, a Telegram és más médiumok.

Felhasználói eszközök

Maga a Bitcoinist csak korlátozott számú felhasználói eszközzel rendelkezik, amelyeket a látogatók igénybe vehetnek. A weboldal tetején, az oldalain keresztül, egy kis kriptográf-árcédula szerepel. ettől eltekintve azonban a Bitcoinist csapatának elsősorban a hírek jelentésére irányul a célja.

Legnagyobb erő

A Bitcoinist összehangolt erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy egy euró-központú megközelítést nyújtson a kriptovaluta-elemzéshez, amikor a legújabb fejlemények bármelyikét meg kell magyarázni, lehetővé téve számára, hogy betekintést nyújtson egy nagyon objektív és független módon. Csak egy viszonylag kicsi írói csapatból áll, a Bitcoinist utal a magas színvonalú tartalom iránti törekvésére – lehetővé téve csapatának, hogy rengeteget teljesítsen, miközben az egész világon be van tolva.

Felhasználói felület és tervezés

Maga a weboldal kezelőfelülete nagyon megegyezik azzal, amit elvárhatnánk egy szokásos blogtervtől, és nagyon különálló „B” szimbóluma jól látható a weboldal bal felső sarkában..

Az oldalon belül a különféle cikkeket külön külön kategóriákba sorolják, mint például a „Bitcoin”, „Ethereum” vagy „Altcoins”. Ezen kategóriák mellett számos alkategória létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan konkrétabb cikkekbe vonzódjon, mint a „Blockchain”, a „Security” és a „sajtóközlemények”.

Mindent összevetve a Bitcoinist egy fekete, sötétkék és világoskék színpalettát használ annak érdekében, hogy hűvös, letisztult formátumával vonzza a felhasználókat a weboldalon, valamint a különböző közösségi oldalakon..

Felülvizsgálat

Mivel a vállalat havonta több mint kétmillió látogatót lát vendégül a hírplatformján, a különféle közösségi oldalakon több ezer követővel együtt, a Bitcoinist sikerült növekednie és az iparág egyik legbefolyásosabb kriptográfiai kiadói platformjává vált..

A 2013-ban létrehozott webhely egy kisebb létszámú csapattal büszkélkedhet, másokkal összehasonlítva, de egy nemzetközi szinten szétszórt csapattal, amely lehetővé teszi számukra, hogy időszakos híreket készítsenek a hét minden napján. Eddig a Bitcoinist író csapatának sokféle témát sikerült lefednie a blokklánc és a kriptográfia világában – például híradások, árelemzések, különféle termékek áttekintése, cserék vagy kriptográfiai eszközök, interjúk, blokklánc, digitális biztonság, altkoinok és még sok más.

Mint számos más crpyto hírplatform, a Bitcoinist, bár nem közvetlenül. bekapcsolódva olyan kriptovalutákba, mint a bányászat vagy a befektetések, szponzorált cikkeket és fizetett reklámokat kínál a vállalatok számára azok számára, akik az iparban hirdetnek. Ezen szolgáltatások egy része közvetlenül megvásárolható a Bitcoinist révén, ezek közé tartoznak a CPM-alapú szalaghirdetések, a hírlevelek szponzorálása, a szponzorált tartalmak, amelyek az adott vállalatra vonatkoznak, valamint az oldalon elhelyezett háttérhirdetések..

A Mate Tokay, Kovács Norbert és Tokay Zoltán csapata még 2014 februárjában hozták létre és hivatalosan alapították. Ami a helyzetét illeti, a Bitcoinist kissé szokatlan – hivatalosan üzleti néven vették nyilvántartásba az Egyesült Királyságban név alatt. paradox módon: maga a cég működik, és székhelye Budapesten található.

Ez tovább rávilágít a Bitcoinist súlyos hibájára – hogy a cég maga nem mutatja be magát nagyon átlátszó közegként, amikor a regisztrációs információkat és a helyét illeti. De azt sugallni, hogy ez teljesen egyedülálló a Bitcoinist számára, teljesen valótlan lenne.

Szokatlan dolog marad, hogy a Bitcoinist az online webhelyén keresztül nem nyújt információt a különféle szerzőkről. E szerzők többségét csak az utó- és a vezetéknevük alapján azonosítják, de ettől eltekintve – azon kívül, hogy a szerző nevére kattintanak, hogy megmutassák, mit írtak; nincs semmi az életrajzi részletekben, például. Nincs leírva az egyén tapasztalata vagy szakmai képesítése az iparban.

Összefoglalva, az író csapat azonban tapasztalati és professzionalista helyről beszél az általuk nyújtott tartalomban. A kriptovaluta és a blokklánc világában zajló különféle fejlemények hatékony és több mint kompetens megvitatásának kezelése – de ami általában jobban értékelhető, az nagyobb fokú átláthatóság.

Függetlenül attól, hogy nincs egyértelműség a helyszín vagy a vállalatával kapcsolatos információk terén, a Bitcoinist továbbra is arra törekszik, hogy feltárja saját rést és hírnevét, mint a kriptovaluta és a blockchain tér rendkívül elismert és hiteles hírforrása. A bitcoinista, bár csak nagyjából egy tucat íróból álló kis csapatból áll. De bár ez kevés, ugyanezek az írók szétszóródnak az egész világon, és ennek következtében ez több, mint arra képes, hogy a legfrissebb hírekkel, betekintéssel, elemzésekkel és interjúkkal kiváló minőségű tartalmat szolgáltassanak a nap 24 órájában, a hét minden napján. a kriptográfia világa.

Csak a cég szaváról van szó erről, de ugyanezek az írók kötelesek információt szolgáltatni minden olyan beruházásról, amelyet cikkeik benyújtása előtt tettek vagy esetlegesen megvalósítottak. Összességében a Bitcoinist csapata sok ugyanolyan állítással él, mint más mainstream kriptográfiai sajtóorgánumok a szerkesztőségi irányelvek tárgyában – igyekeznek „tisztességes, objektív” és elfogulatlan megközelítést biztosítani újságírásukkal és riportjaikkal kapcsolatban, ha bármilyen kérdésről van szó. féle kriptográfiai események.

Összefoglalva, ez a magyarországi vállalat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy eleget tegyen ezeknek az állításoknak, amelyeket tartalmuk minőségével kapcsolatban állítanak – hatékony hír- és elemzési forrást biztosítva a blokklánc-technológia és a kriptovaluták világszerte, beleértve a legfrissebb jelentéseket, hírek és interjúk a Bitcoin, az altcoins, a blockchain technológia, a biztonság területén többek között.

Ez egybeesik a média magas szintjével, amely azt követi, hogy mind a webhelyen keresztül kapja (havonta 2 milliót a weboldalon keresztül), mind pedig a közösségi médián keresztül (50 000 plusz a közösségi média széles skáláján keresztül), ami lehetővé teszi hogy nagy befolyással bírjon az online jelenlét.

Míg a vállalat hiányzik a vállalati, földrajzi információk és az átláthatóság elemeit illetően – ideértve az írói információkat is -, úgy tűnik, hogy a Bitcoinist mélyen elkötelezett az iránti ígérete mellett, miszerint a kriptográfia és a blokklánc belsejében rendkívül független, objektív megoldást kínál a hírekre közösség.

Noha az átláthatóság bizonyos aspektusai hiányoznak – például az írói információk és a helyszín -, a Bitcoinist elkötelezettnek tűnik a kriptográfiai közösség független, elfogulatlan híradójaként..

Bitcoin Magazin

 • Hírek naponta – 5-15
 • Alexa rangsor – # 80 071

Közösségi média követése

 • Twitter – 548 000
 • Facebook – 77 000

A társaságot hivatalosan 2012-ben hozták létre Nashville-ben (Tennessee, Egyesült Államok) – a társaság tulajdonosa a korlátolt felelősségű társaság – a BTC Media LLC

A szerző hitelessége és profiljai

A Bitcoin Magazine hasonló módon sorolja fel szerzőinek többségét, mint általában más hírekből kiderül – ezek a szerzők mindegyike szerepel a vezeték- és a vezetéknév alapján. De meg kell említeni, hogy e szerzők egy része gyakran saját maga által választott álnéven működik.

Általánosságban elmondható, hogy a Bitcoin Magazine csapatában dolgozó írók a blokklánc- és kriptovaluta-ipar leg legitimebb és legprofesszionálisabb írói közé tartoznak, akik gyakran részt vesznek a folyóiratok minőségi tartalmának előállításában, amelyek az aktuálisabb események darabjaitól a nyomozatosabbig terjedhetnek tartalom a különféle vállalatokról, kriptofájlok vagy a tokenek teljesítményének időbeli elemzése.

A Bitcoin Magazin egy teljes munkaidős írói csoportjával együtt rendszeresen publikál számos képzett szabadúszó író tartalmát. Nem számít, milyen órákat tartanak a tartalomkészítők a vállalat számára – íróktól, példányszerkesztőktől, szerkesztőktől, tervezőktől és fejlesztőktől kezdve mindegyik szerepel a vállalat „About” oldalán.

Végrehajtó csapat

 • Társalapító – Vitalik Buterin
 • Társalapító – Mihai Alisie
 • Ügyvezető szerkesztő – Christie Harkin

Szerkesztési irányelvek

A Bitcoin Magazine meglehetősen hamarosan megjelenik számos szerkesztési irányelvével, amelyek egyértelműen láthatóak a felhasználók számára, hogy láthassák a „Névjegy” oldalon. A vállalat arra törekszik, hogy a kripto- és blokklánc-közösség „pontos, időszerű és releváns” információit, tartalmát és híreit biztosítsa a felhasználók számára..

A társaság, annak ellenére, hogy a tennessee-i székhelyű társaság – a BTC Incorporated és a BTC Media LLC – tulajdonában van, azt is állítja, hogy szerkesztősége egy teljesen független, a vállalati anyavállalattól különálló egységből áll. A Bitcoin Magazine számos előadást és történetet is elfogad az íróktól és a tartalomkészítőktől, „teljesen újságírói érdemeik, időszerűségük és sajátos jelentőségük alapján a kiadvány olvasói számára a bitcoin térben”.

A teljes objektivitás biztosítása érdekében a Bitcoin Magazine-nak dolgozó íróknak szigorúan tilos bármilyen típusú fizetést elfogadniuk harmadik féltől egy adott történet vagy sajtóközlemény ismertetéséért cserébe. Maga a Bitcoin Magazine sem publikál semmiféle sajtóközleményt, ami ritkaságnak számít, ha a kriptográfiai médiumokat vesszük figyelembe. Ezen túlmenően a vállalat nem fogad el semmiféle fizetést cikkeiért (vagyis a vállalat engedélyezi a reklámozást, amely számos szalaghirdetés, e-mailes hírlevél szponzorálás, valamint a szponzorált tartalom révén érhető el. a közösség tagjai számára jól látható.)

A Bitcoin Magazine minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a BTC Inc-hez, a BTC Media LLC-hez vagy bármely leányvállalathoz való kapcsolatot felfedje, ahol csak lehetséges.

Időérzékenység

A Bitcoin Magazine szokása, hogy nem azonos típusú mennyiséget tesz közzé a hírek kapcsán, különösen a főbb híreihez képest. Ettől függetlenül a Bitcoin Magazine rengeteg betekintést nyújt a fontosabb hírekbe, és nagyon pontos módon.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Bitcoin Magazine több mint egy tucat átfogó útmutatóval rendelkezik, amelyek a felhasználók rendelkezésére állnak az online megtekintéshez, amely számos útmutatót tartalmaz kezdőknek és képzettebb felhasználóknak. Ezek mellett szélesebb körű pénzügyi útmutatók is találhatók arról, hogy ezek az adók hogyan működnek a Bitcoinnal, arról, hogy a Bitcoin hogyan képes az idő múlásával skálázhatóvá válni, valamint arról, hogyan kell tárolni, és ezt követően hogyan lehet biztonságban tartani a Bitcoin befektetéseit. egyéb témák.

Hírnév: 9/10

Események lefedettsége

A Bitcoin Magazine sokat tesz a blockchain és a kriptográfia világának legnagyobb fejlesztéseinek ismertetéséért, ideértve az eseményeket is, hasonlóan bármelyik nagy kriptográfiai sajtóorgánumhoz. Bár a konferencia és a hírek nemzetközi színtéren mutatkozik be, a Bitcoin Magazine nem ugyanolyan jelenlétű ezeken az eseményeken, mint a másik, jelentősebb verseny, ezzel együtt a cégnek mégis sikerül naprakésznek lennie közösségének legfrissebb híreivel és riportjaival.

A Bitcoin Magazine arra is készül, hogy idén júniusban San Francisco-ban székhellyel rendelkező, egyedülálló, Bitcoin 2019 konferencia néven rendezzen eseményt. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a jegyek ára 100 dollár, ez nagyon költséghatékony eseményként jelenik meg, összehasonlítva más típusú kripto- és blokklánc-eseményekkel.

Közösségi média

A Bitcoin Magazine a digitális magazinján keresztül végzett jó szintű tevékenység mellett a közösségi média, például a Facebook és a Twitter világában is nagyon aktív szereplő. Ezeknek a számláknak csaknem félmillió követője van – a Bitcoin Magazine az egyik legjobban követett Twitter-fiókkal rendelkezik a kriptomédia világában.

Felhasználói eszközök

Hírek, pénzügyi elemzések és árfrissítések széles skálájával együtt a Bitcoin Magazine saját Bitcoin blokkfelfedezővel is rendelkezik, amely hasonlít a sok más webhelyen található hasonló típusú blokkfelfedezőhöz. Ezen a felfedezőn keresztül tekinthetik meg az emberek a legutóbbi blokkokat, ugyanakkor ellenőrizhetik a blokkok különféle statisztikáit, például a magasságukat és a blokkban szereplő tranzakciók számát..

Ezekkel együtt a felhasználók az előző blokkok között kereshetnek, hogy ellenőrizzék az azonos típusú mutatókat. Ennek a felfedezőnek a mellett a Bitcoin Magazine tartalmaz egy egyedülálló árkövetőt is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekinthessék a különböző főbb kriptográfiai eszközök naprakész árait, beleértve a teljes gyertyatartó táblázatot is..

Legnagyobb erő

A Bitcoin Magazine az egyik leghosszabb ideig működő kriptográfiai sajtóorgánum, amely rengeteg éleslátó, jól informált kommentárt kínál olvasói számára. Ezzel a nagysikerű digitális magazinnal a vállalat a közeljövőben újbóli megjelenését is várja.

Felhasználói felület és tervezés

A Bitcoin Magazine a felhasználóknak nagyon jellegzetes beállítást és színkialakítást kínál narancssárga és fehér színű raklapjával, amely szabványos blogelrendezéssel párosul.

A magazin magában foglal egy sor kiemelt történetet, amelyek az oldal tetején vannak felsorolva, valamint néhány naprakészebb történet az oldal többi részén keresztül. Ezek a különféle történetek az új és a közelgő eseményekről, valamint az oldalon felsorolt ​​útmutatók.

Általánosságban elmondható, hogy az online magazin elrendezése továbbra is nagyon világos, tömör és könnyen kezelhető. A Bitcoin Magazine ikonikus nyomtatás-alapú elrendezéssel rendelkezik, míg a korábban forgalomban lévő valóságos magazin azóta gyűjtői cikkekké vált, és a magazin eredeti első számai több mint 800 dollárért keltek el a Bitcoin Magazine áruházból.

Felülvizsgálat

A Bitcoin Magazine határozott hírnevet szerzett, és mivel az iparág egyik leghosszabb médiaoldala a hírek számára a kripto- és blokklánc-világban – ez egy hosszú játék során elismert hírnév.

A Vitalik Buterin és Mihai Alisie alapító csapata által 2012-ben alapított Bitcoin Magazine tulajdonosa a BTC Media LLC, amely egy korlátolt társaság Nashville-ben, Tennessee államban. Kezdetben a Bitcoin Magazine rendkívül hű volt a nevéhez – saját magazinjának digitális és valós kiadóként egyaránt működött.

Míg Vitalik a társaság egyik alapítója lenne, később folytatta társalapítását és az Ethereum eljuttatását a tágabb világba. Noha Buterin távozhatott, a magazin nélküle erősségről erőre mozog. És bár a magazin nyomtatott verziója néhány évvel ezelőtt megszűnt, a társaság tervei szerint ez évtől visszatér a nyomtatott világba.

Amikor a magazin valóságos és digitális kiadóként működött, a Bitcoin Magazine a történelemként a legelső, a kriptovaluta-jelentések világának szentelt magazinnak számított – az emberek fizikai példányt vásárolhattak havi 9 dolláros előfizetési árként. E cikkek többsége a digitális formátumban is szabadon olvasható volt.

Amellett, hogy a csapat egyik alapítója volt – Buterin maga is sok időt szentelt a weboldal tartalmának biztosítására, mint mellékprojekt, miközben az egyetemen dolgozott, idejének több mint 10-20 óráját szentelték a kérdéses magazinnak..

Csak 2014-ben, amikor David Bailey nevű vezető vállalkozó hivatalosan beindította a BTC Media korlátolt felelősségű társaságot Nashville-ben, Tennessee államban. Mielőtt bekapcsolódott volna a Bitcoin Magazinba, a vállalat mögött állt az yBitcion, a digitális pénznemekről szóló jelentések egyik vezető kiadványa. A BTC Media LLC leányvállalatként felelős a média és a kiadványok kiadásáért a BTC Incorporated alatt.

Ma a BTC Media LLC családjába tartozik a Bitcoin Magazine, valamint a Distributed.com, egy platform az elosztott főkönyvi technológia megvitatására. A BTC Media LLC alapító csapatának többi kiemelkedő tagja olyan tagokból áll, mint Andrew DeSantis és Tyler Evans. Az operációs médiával és a híradásokkal, például a Bitcoin Magazinnal együtt a vállalat számos tanácsadási szolgáltatást nyújt a Fortune 500 nagyvállalatai számára is a bitcoin és a blockchain technológia világában..

Azután is, hogy a Bitcoin Magazint megvásárolta a Bitcoin Media LLC, továbbra is az egyik legmegbízhatóbb és legelismertebb hírforrás a Bitcoin és a kriptográfiai média világában. Ezzel a hírnévvel a társaság a közösségi média világának egyik legnagyobb követõjével is büszkélkedhet – olyan oldalakkal, mint a Twitter, több mint 500 000-bõl áll egyedül.

Ezt a hírnevet az évek során ápolták, köszönhetően annak, hogy 2012 óta működik, így az egyik leghosszabb ideig működő nagy médiumok és kriptográfiai kiadványok a kriptográfia egész világában.

A kriptovaluták egyik létező hírének, ha nem is a legrégebbi, és ennek eredményeként a legmegalapozottabb hírforrásnak. Maga a cég szintén teljesen független szerkesztőségi szervezettel büszkélkedhet, lehetővé téve, hogy teljes egészében az anyavállalatai, mint a BIT Incorporated és a BTC LLC csapata /

A vállalat szerkesztési irányelveit illetően a Bitcoin Magazine aprólékosan meghatározta online szerkesztési politikáját. Lehetővé teszi a platform látogatóinak és a leendő íróknak, hogy megértsék, milyen típusú politikákat alkalmaznak a minőségi szint fenntartása érdekében.

Ezzel a koherens szerkesztési irányelvvel együtt a vállalat azt is állítja, hogy minden olyan kapcsolatot nyilvánosságra hoz a BTC Incorporated-nel, valamint a BTC Media LLC-vel, ahol csak lehetséges, amikor egy adott történetről kell beszámolni. A nagyobb átláthatóság, a szerkesztőségi és üzleti szempontú törekvés mellett a Bitcoin Magazine azt vallja, hogy semmilyen sajtóközleményt nem tesz közzé, a tartalomért sem fogadnak el semmiféle fizetést.

Noha ez a helyzet, a vállalat számos hirdetést kínál és kínál a szponzorált bejegyzésekkel együtt, amelyek egyértelműen fel vannak tüntetve az oldalon. Összességében a Bitcoin Magazine szerkesztési irányelveinek célja, hogy minimalizálják az elfogultság észlelését a webhelynek a Bitcoin Magazine-hoz való kapcsolódása miatt..

Míg a Bitcoin Magazine nyomtatott verziója azóta eltelt út mellett haladt az elmúlt években, a csapat idén visszahozza. 2019-ben a Bitcoin Magazine bejelentette, hogy hivatalosan visszatér a tartalom nyomtatott változatának közzétételéhez, miközben ugyanúgy terjesztik, mint bármely más folyóiratot, bárhol is adják el őket.

Ez felveti azt a további kérdést, hogy egy nyomtatott magazin, még kevésbé a Bitcoin és a Cryptocurrency világát bemutató nyomtatott magazin, fennmarad-e és olyan dinamikus-e, mint az online iteráció? Csak az idő tudja megmondani. Eredetileg a Bitcoin Magazine korábban együttműködött egy, a floridai Orlandóból származó Coin Publishing LLC néven ismert kiadói céggel, hogy kinyomtassa ezeket a magazinokat. Bár akkor ez volt a helyzet, továbbra is bizonytalan abban a tekintetben, hogy mely cég fogja kiadni ezt az újraindított verziót.

Az eredeti Bitcoin Magazines, amely első fokon érkezett, amikor a vállalat fizikai verziókat tett közzé, azóta gyűjtői cikkekké váltak. Mivel a Bitcoin Magazine online áruháza valóban eladta első kiadásának (2012 májusában megjelent) példányait 799,99 dollárért, míg egy teljes csomag, amely mind a 22 Bitcoin magazin kiadást tartalmazta, 4450 dollárért kelt el. A boltban számos más termékkel, például Bitcoin márkájú pólókkal és hasonló termékekkel.

A magazin másik eleme tartalmaz egy sor útmutatót, amelyeket az író csapat biztosít. Ezek széles körű betekintést nyújtanak a kriptopénzek világába, befektetésekbe és kereskedésbe újonnan érkezők és tapasztaltabb befektetők számára egyaránt. Lehetővé teszi számukra, hogy hozzászokjanak mindazt, amit a kripto- és blokklánc-technológiáról tudniuk kell.

Ezek között számos útmutató található, például „Mi a Bitcoin?” és „Mi a blokklánc.” Ezek kiváló munkát végeznek egy összefoglaló elemzéssel és útmutatóval erről a folyamatosan fejlődő és változó technológiáról.

Végül a Bitcoin Magazine egy sokkal más webhely, mint eredetileg. De amikor ilyesmit mondanak – ez bizony egyáltalán nem rossz; a vállalat erősségből erővé vált, továbbra is releváns, és az évek során folyamatosan innovált annak érdekében, hogy lépést tarthasson a fejlesztésekkel. Nem, a nyomtatott magazin 2019-től történő újbóli bevezetését jelentik be. A Bitcoin Magazine továbbra is arra törekszik, hogy hírneves híreket és riportokat nyújtson, lehetővé téve számának amúgy is erős hírnevének erősítését..

BLOOMBERG

 • Naponta címsorok – 3-7
 • Alexa Rank – # 560

Közösségi média követése

 • Twitter – 119 000
 • Facebook – 3,8 millió
 • Instagram – 174 000
 • YouTube – 167 000

Miután hivatalosan 1981-ben hozták létre, az Egyesült Államok New York-i, Manhattan-i épületéből. Maga a cég magántulajdonban van és továbbra is Michael Bloomberg tulajdonában van, aki továbbra is a többségi részvényes, aki a társaság 88 százalékát birtokolja.

A szerző hitelessége és profiljai

A Bloomberg nemzetközi hírnévnek örvend a világon működő egyik legnagyobb és egyik legjobban elismert független médiaforrásként. Tehát van értelme, hogy a kriptovaluta-írók csapata hasonlóan megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező újságírókkal rendelkezik az iparban.

A Bloomberg azóta reagál a kriptopénz népszerűségének növekedésére azáltal, hogy gyorsan létrehozza saját, kriptofókuszú írókból álló csapatát, akik mindannyian magas szintű készségekkel rendelkeznek a legfrissebb hírek lebontásában, miközben ezek mindegyikét is kidolgozzák. hírek nagyon világos, könnyen érthető írási stílusban. Boomberg kriptográfus-írói csapata általában hangsúlyozza a lefedettséget mind a pénzügyi, mind a kriptovaluta piacokon, szemben azzal, hogy a kriptográfia és a blokklánc speciális régióiba költözik.

Az összes írót utónév és vezetéknév alapján sorolják fel, mindegyikük saját közösségi médiaprofiljaira mutató linkekkel rendelkezik.

Végrehajtó csapat

 • Elnök-vezérigazgató – Michael Bloomberg
 • Elnök – Peter Grauer
 • Főszerkesztő – John Micklethwait

Szerkesztési irányelvek

A többi, összehasonlíthatóan kisebb méretű kriptográfiai sajtóorgánumhoz képest a Bloomberg túlságosan nagy szervezet és médiavállalat ahhoz, hogy egyetlen, koherens, szerkesztési politikát biztosítson a divíziók széles skáláján..

Amorf szerkesztési politikájának egyik csodálatra méltó eleme az, hogy a vállalatnak van egy speciális szabálya, amelyet egyszerűen nem hajlandó bármilyen módon beszámolni magáról. A Bloomberg nagyon komolyan kezeli szerkesztési politikáját, olyan komolyan veszi azt a pontot, hogy a társaság alapítója és vezérigazgatója – Michael Bloomberg nem is szerepel a Bloomberg Billionaire indexében, annak ellenére, hogy ő a a világ 10 leggazdagabb embere a saját jogain – összértéke 55 milliárd dollár.

Időérzékenység

A Bloomberg a kriptovaluta és a blockchain világának legnagyobb híreire nagyon időben reagál, miközben a vállalat ebben elég megbízható, a weboldal nem éppen az első válaszadó a legfrissebb hírekkel, sajnos, és a legtöbb esetek.

Ezen jelentős hírektől eltekintve a Bloombergnek naponta csak kevés kriptográfiai cikket sikerül közzétennie, ahelyett, hogy a rossz minőségű frissítések nagy részére összpontosítana.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Bloomberg elkötelezett szerkesztőségi csapata gyakran harangozza be a kriptotérbe saját egyedi fajtáival az egész híroldalon, valamint számos független közremûködõ megbízhatóan küldi be a különféle különféle cikkeket a webhelyen. A Bloomberg kriptográfiai részlege azonban szélesebb körű hangsúlyt fektet a hírek jelentésére, szemben számos kriptográfiai és blokklánc-vélemény kiadásával.

A Bloomberg számos Bitcoin árelemzést tesz közzé, a kriptográfia kutatásának egyéb forrásaival együtt a Bloomberg TV videósorozatán keresztül, amely számos exkluzív interjút is tartalmaz pénzügyi elemzőkkel és blockchain / crypto vezérigazgatókkal, valamint számos más személlyel..

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A Bloomberg megbízhatóan beszámol néhány népszerűbb és legfontosabb kriptográfiai esemény néhány fontos híréről, még akkor is, ha a vállalat nem küld megbízhatóan csapatokat személyesen ezekről az eseményekről.

Közösségi média

A Bloomberg óriási számú követőt lát vendégül a közösségi média hírcsatornáinak széles skáláján, összesen a társaságnak több mint millió követője van közösségi oldalain. A legtöbb kriptográfiai hír a Bloomberg Technology közösségi médiafiókok alatt jelenik meg. Bár a hírek közzétételéhez ezeket az üzleteket használja, a Bloomberg tulajdonában van a dedikált @Crypto witter fogantyú is, amelyet kifejezetten a kripto- és blokklánc-hírek ismertetésére használnak a Bloomberg nevében..

Felhasználói eszközök

A Bloombergnek nincsenek online kriptográfiai felhasználói eszközei, mint például az árkövetők. Szintén mobilalkalmazások iOS és Android rendszerhez.

Legnagyobb erő

A Bloombergnek rengeteg ideje volt arra, hogy magas hírű és mérvadó hangként mutassa be magát a mainstream pénzügyi hírekben. És a kriptográfiai hírek egyike azoknak a területeknek, amelyeken átadja ezt a hírnevet – a világ egyik legnagyobb magántulajdonban lévő pénzügyi média óriása. Ezt szem előtt tartva, és a Bloomberg saját homályos megközelítésével szemben a kriptovaluta ellen biztosíthatja saját objektivitását..

Felhasználói felület és tervezés

A Bloomberg dedikált híroldala, amely kifejezetten a kripto- és blokkláncterű híreket célozza meg, nagyon ismerősnek tűnik a Bloomberg mainstream oldalán, amelyet milliók használnak. Ezzel szemben a színséma érdekes módon megfordult. A Bloomberg.com címoldalán például fekete szöveg látható fehér háttér felett.

Éles ellentétben a Bloomberg kriptográfia oldalán fehér szöveg látható fekete háttér felett. Nagyon érdekes, kontrasztos megjelenést biztosít a látogatóknak. Maga a weboldal különféle történeteket, videókat és specifikus kriptográfiai kategóriákat tartalmaz, amelyeket az egész kriptográfiai oldal kiemel, így minden felhasználó számára könnyen megtalálható a keresett tartalom..

Felülvizsgálat

A Bloomberg felajánlja a felhasználóknak, hogy egy saját dedikált cyptocurrency híroldalon vehetnek részt, amely az URL-en keresztül elérhető – Bloomberg.com/Crpyto. Ezen az oldalon keresztül a felhasználók megtalálhatják ugyanolyan típusú lefedettségüket, mint más mainstream médiaoldalak, például a Forbes és a CNBC, amelyek szintén rendelkeznek saját dedikált kriptográfiai oldalakkal – a felhasználók híreket is találhatnak valamint mélyreható elemzés a kriptográfia egész területén – a Bloomberg nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi írói csapata készítette és tette közzé.

A nagy számú kriptográfiai hír és piaci elemzés online közzététele mellett a felhasználók számára. A Bloomberg változó mennyiségű videót is készít a kriptográfia és a blokklánc térben. Ezek a videók különféle típusú tartalmakat tartalmaznak, például interjúk kulcsfontosságú és befolyásos adatokkal, mélyreható előrejelzések és piaci elemzések, valamint az ipar minden részéről származó egyéb releváns tartalmak.

A Bloomberg hajlamos napi szinten csak 3–7 kriptográfiai frissítést közzétenni. A Bloomberg jellemzően az iparág minden tájáról származó legfrissebb híreket tartalmaz. Raher nem csak az ilyen típusú hírek különböző pontjainak másolása és beillesztése, de a Bloomberg hajlamos arra, hogy a saját elemzését egészítse ki a kérdésben. A felhasználók útmutatókat is találnak, amelyek elmagyarázzák a kérdéssel kapcsolatos esetleges jövőbeni makrogazdasági hatásokat.

A Bloomberg kriptográfiai híreket kereső felhasználói széles körű útmutatókat is találnak, amelyek elmagyarázzák ezeknek a feltörekvő technológiáknak a jövőbeni következményeit a blockchain-tól, ahol a Bitcoin ára rövid, közép- és hosszú távon fog menni, valamint azzal, hogy a mainstream pénzügyi hogyan az intézmények vagy reagálnak, vagy kezelik a Crypto és a blockchain technológia növekedését.

Éles ellentétben a mainstream médiaintézmények más típusaival, a Bloomberg kifejlesztette és azóta finomította saját kriptográfiai jelentést készítő márkáját, amely a Bloomberg fő webhelyének teljesen egyedülálló egysége. A különálló karakterével együtt a Bloomberg rendelkezik egy dedikált közösségi média csatornával a kriptográfiai jelentések készítéséhez – nevezetesen egy kriptográfiai Twitter-fiókhoz – ezek egyike a Twitter-fiók, amely a nagyon keresett @Crypto szimbólum alatt szerepel. A kriptográfiai oldal hivatalosan a Bloomberg Technology égisze alá tartozik, a Bloomberg Technology pedig a Bloomberg vállalati struktúrájának saját külön részlege.

Egy dolog, amit szintén nagyra értékelnek, az a tény, hogy a Bloomberg nagyon puha megközelítést alkalmaz a blokklánc és a kriptográfia jelentésében. Úgy írni róla, mintha az olvasóknak összességében kevés ismerete lenne a kriptográfiáról, az alapvető fogalmakat a kezdőknek magyarázzák a kriptovaluta és a blokklánc világában.

A kriptográfia felett más sajtóorgánumoknak ez a szerencsétlen szokása a szakzsargon vagy a rövidítések használata, valamint számos más kifejezés, amelyek elszigetelhetik a kezdőket, megakadályozva őket abban, hogy teljesen megértsék, miről beszélnek ezek a hírek. A Bloomberg cikkeit úgy állítja össze, hogy a főbb közönségre összpontosítson, amit nagyra értékelnek azok, akik egyébként teljesen nincsenek tisztában a kriptovalutával, vagy azok, akik inkább középszintűek. Bár ez kissé pedáns lehet a tapasztaltabbak számára.

Az egyik másik dolog, amely valóban megkülönbözteti a Bloomberget a többi új üzlettől, az, hogy a Bloomberg egy független tulajdonú szervezet. Maga a Bloomberg LP egy teljesen magántulajdonban lévő vállalat, amelyet vezérigazgatója és alapítója, Michael Bloomberg alapított és tartott 1981-ben. Maga a Bloomberg továbbra is a társaság többségi részvényese – a társaság részvényeinek 88 százaléka ennek tulajdonában van nap.

A vállalatnak 2018-ban a pénzügyi előrejelzések alapján több mint 15 milliárd dolláros bevételt sikerült elérnie, és világszerte több mint 176 irodát tart fenn, ezzel a világ egyik, ha nem a legnagyobb médiaoldala. Michael Bloomberg például jelenleg a világ 9. leggazdagabb embere, akinek személyes vagyona meghaladja az 55 millió dollárt. És továbbra is a Bloomberg LP vezérigazgatója.

Összefoglalva, a Bloomberg teljesen elismerésre méltó és kiváló munkát végez magas hírnevű és tapasztalt csapatának felhasználásával, hogy éles és mélyreható elemzéseket nyújtson a kripto- és blokklánc-világ minden tájáról. A Bloomberg saját kriptográfiai dedikált híroldalával rendelkezik, bár a Forbes Magazine és a CNBC-hez hasonlóan még nem olyan gyakran frissül, mint versenytársai, de továbbra is kis, de jó minőségű híreket, elemzéseket és interjú írásos és videotartalommal heti rendszerességgel.

A felhasználók időt szánhatnak arra, hogy ma meglátogassák a Bloomberg.com/crypto oldalt, hogy rendkívül hiteles perspektívát szerezzenek a kriptovaluta- és a blokklánc-ipar egészének híreiről..

10 BRÁZ ÚJ érme

 • Hírek naponta – 5-15 (előfizetőinek több mint 100)
 • Alexa Rank – # 142 876

Közösségi média követése

 • Twitter – 35 600
 • Távirat – 22 600
 • Facebook – 6300

A Brave New Coin, nevét Aldous Huxley „Brave New World” című történelmi tudományos-fantasztikus regényének inspirációjaként vette fel, még 2014-ben hivatalosan megalapították, és leányvállalata tulajdonosa – Techemy Limited – alatt..

A szerző hitelessége és profiljai

A Bátor Hírek érme egy nagy tapasztalattal rendelkező írókból álló csapatból áll, akik valamennyien különleges jártassággal vagy különlegességgel rendelkeznek a kriptovaluta és a blokklánc tér különböző elemein belül. Ugyanezeket az írókat az egész világon elosztják, ami azt jelenti, hogy a vállalat több mint képes időben feldolgozni és közzétenni, ha frissítéseket érkeznek bárhonnan, nemzetközileg is, miközben a lehető leggyorsabban teszik ezt.

A Brave New Coin által felvett írók szintén szerepelnek a weboldalon utó- és vezetéknév alapján, amelyek tartalmazzák a linkeket a különböző kapcsolódó közösségi médiaprofilokra, valamint rövid leírást a személyes világban való részvételükről. kriptovaluták és blokklánc.

Összefoglalva, a Brave New Coin nevében dolgozó írócsapat az iparágon belül az egyik legjobb és legképzettebb csapat között működik.

Végrehajtó csapat

A Techemy Limited alapítója és vezérigazgatója – Fran Strajnar

Szerkesztési irányelvek

A Brave New Coin weboldal nem megy el annyira, hogy bármilyen konkrét és egyértelmű szerkesztési politikát vázoljon fel, amelyet a látogatók láthatnak a weboldalon. A vállalat azonban intézményi szintű adatokat és elemzéseket, valamint kutatásokat végez egy teljesen független, magántulajdonban lévő vállalattól annak biztosítása érdekében, hogy magas szintű objektivitást tartson fenn a térben.

Amennyire egyelőre meg tudjuk állapítani, a Brave New Coin nem kap semmiféle jelentős befektetést a kockázatitőke-társaságoktól vagy hasonló befektetési vállalkozásoktól, mivel még 2015-ben sikeresen összegyűjtött több mint 400 000 USD értékű közösségi finanszírozást.

Időérzékenység

A Brave New Coin a saját dedikált BNC Newsfeed szolgáltatásának ad otthont, és ennek köszönhetően biztosítja, ami vitathatatlanul a kriptovaluta és a blokklánc térben elérhető egyik legidőszerűbb adatcsatornának tekinthető, amely megszakítás nélkül működik a nap 24 órájában. , Az év 365 napja annak érdekében, hogy a legfrissebb és legfrissebb híreket és frissítéseket eljuttathassuk a kriptopénzek és a blokklánc világából.

Míg a Brave New Coin fő webhelye nem folytatja a legfrissebb híreket, ez a BNC Newsfeed szolgáltatás az egyik leggyorsabb módja annak, hogy a felhasználók fontos információkat szerezzenek a kriptográfia világából. A Brave New Coin használata kötelező platform.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Brave New Coin felelős a cikkek közzétételéért, terjesztéséért és kurálásáért a kriptovaluta és a blockchain technológia világából, gyakran bizonyítja saját véleményét és betekintést olyan konkrét témákba, amelyekről beszámol..

A dedikált BNC Newsfeed szolgáltatás további kézzel írott címsort ad minden linkelt cikkhez, míg a weboldalon található egyéb Brave New Coin darabok további betekintést nyújtanak hozzá..

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A Brave New Coin, valamint a kriptovaluta és a blockchain világának legfrissebb híreinek igen kiterjedt lefedettségét kínálja, nagyon erősen megközelíti az események lefedettségét is. A BNC Newsfeed-nek köszönhetően a vállalat rendszeresen képes frissíteni az alábbiakat és az összes eseményt vagy konferenciát érintő legfrissebb híreket.

A Brave New Coin biztosítja, hogy vagy egy szerkesztőség, vagy egy adott író részt vegyen a nemzetközi nagy kriptográfiai eseményeken. A weboldal egy külön naptárat is biztosít a felhasználók számára, amely kiemeli az összes eseményt, amely a kripto- és blokklánc-világban zajlik.

Közösségi média

A Brave New Coin rendkívül aktív játékosként mutatkozik be a közösségi média világában, ideértve a Twitteret és a Facebookot is, csak néhány profilját. Ugyanezek a közösségi média hírcsatornák azonban többé-kevésbé elkötelezettek az árfrissítések megosztása és az azokról szóló jelentések, valamint általában a Brave New Coin webhely alkalmi cikkei iránt.

Azok számára, akik szeretnék megismerni a legfrissebb híreket, amikor és mikor történnek, vagy a legfrissebb eseményekről, a felhasználók jobban megfelelnek a BNC Newsfeed előfizetésére.

Felhasználói eszközök

A Brave New Coin egyedülálló eszköze a BNC Newsfeed, amely számos dedikált felhasználói eszközzel rendelkezik, amelyek a nagyobb vállalkozásra összpontosító felhasználók számára vannak kialakítva, többek között számos eszköz, például piaci adatcsatornák, adatcserék, BNC Newsfeed, valamint egy sor egyéb adatcsatornák.

Ezen eszközök közül sok elérhető nyilvánosan hozzáférhető API-ként is, ami azt jelenti, hogy az intézmények könnyen összekapcsolhatják a Brave New Coin-t a már meglévő szolgáltatáscsomaggal.

Legnagyobb erő

A Brave New Coin Newsfeed a saját weboldallal együtt intézményi szintű kriptográfiai eszközökre vonatkozó adatokat szolgáltat, valamint egy független és nagyon objektív cégtől származó kutatásokat. A Brave New Coin elkötelezett amellett, hogy közösségét naprakészen tartsa a legfrissebb hírekkel kapcsolatban a kriptográfiai eszközök világából, ideértve a vállalati stílusú szolgáltatások széles skáláját is a világ legnagyobb pénzügyi vállalatai számára..

Felhasználói felület és tervezés

Maga a cég rendkívül futurisztikus megjelenésű felület és kialakítás, rendkívül ikonikus fehér és narancssárga színvilággal. A felhasználók számára rendelkezésre álló intézményi stílusú eszközök, amelyeket a dedikált API-n keresztül, valamint a MyBNC műszerfalon keresztül szállítanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen összekapcsolják a Brave New Coin-t a meglévő csomaggal, vagy támaszkodhatnak a már előre elkészített suite-verzióra..

Felülvizsgálat

A Brave New Coin az egyik egyedülállóbb hírplatform, amely elérhető a kripto- és blokklánc-tájon. A Brave New Coin ahelyett, hogy csak a hétköznapi felhasználókra összpontosítana, különös hangsúlyt fektet az intézményekre azáltal, hogy tömb intézményi szintű blockchain eszközadatot biztosít. Ugyanezek az intézmények hatékonyan fizethetnek a Brave New Coin-nak azért, hogy egyedi betekintést nyerjenek az iparágba.

A Brave New Coin csapata távol attól, hogy egyszerűen közzé tegye különféle híreit a hivatalos weboldalon, teljesen más módon közelíti meg ezt. A vállalat számos olyan szolgáltatást kínál és üzemeltet, mint például a BNC Newsfeed, amelyet nagyvállalati szintű hírplatformként terveztek, amelyet magasan profi hírlapi csapat működtet..

A Brave New Coin fő webhelyén rendszeresen napi 5-10 kiadvány jelenik meg, miközben az olyan szolgáltatások előfizetői, mint a BNC Newsfeed, naponta több száz cikkhez férhetnek hozzá, és rengeteg segítség az intézményi ügyfelek számára, hogy naprakészen értesülhessenek a legfrissebb hírekről és fejleményekről a kriptopénz és a blokklánc egész területén.

A BNC Newsfeed hivatalosan történő elindítása óta a platform azóta több mint 80 000 hír és esemény sikeresen eljuttatott. Az egyik legnagyobb előny, amelyet ez a BNC Newsfeed nyújt, az a tény, hogy az év 365 napján 24 órán keresztül szolgáltat híreket.

A vállalat alapvető célja, hogy bőséges hírforrást biztosítson, amikor és amikor megtörténik – hasonlóan a Bloomberg intézményi hírplatformjához. A Brave New Coin által lefedett több mint 80 000 hírjelentés között több mint 2000 kriptovaluta, valamint ICO található a platformon. Ezenkívül nincs szponzorált tartalom vagy harmadik fél hozzájárulása magához a platformhoz; ehelyett igazi intézményi szintű kriptohír-szolgáltatásként szolgál.

A Brave New Coin Newsfeed csak egyike az intézményi szintű termékeknek, amelyek elsősorban a kripto- és blokklánc-világra összpontosítanak, valamint a Brave New Coin által az ügyfelek számára biztosított számos termék egyike. Ezzel a hírcsatornával együtt megtalálható a MyBNC is, amely egy terminálélményben kínált alkalmazáscsomag, amelyet az ügyfelek befektetési döntéseinek és opcióinak, valamint a jelentéseknek az alátámasztására fejlesztettek ki. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a piaci mozgásokat a kriptovilágban..

Az ilyen típusú kereskedelmi forgalomban lévő termékek mellett a Brave New Coin az XchangeFeed ügyfeleket is kínálja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az érme-tőzsdék széles skálájából valósítsanak meg valós idejű ár- és mennyiségadatokat, összesen több mint 240-et..

A Brave New Coin feldolgozza a cserékből származó nyers adatokat, és könnyen eljuttatja az ilyen információkat a felhasználókhoz, lehetővé téve számukra, hogy valós idejű kapacitáson figyelemmel kísérjék a fontos piaci információkat. Néhány más Brave New Coin szolgáltatás tartalmaz piaci adatokat, valamint indexprogramot, a kriptográfiai eszközök taxonómiáját, valamint számos egyéb intézményi szolgáltatást..

Ami a tulajdonosi struktúrát illeti, a Brave New Coin tulajdonosa egy szélesebb holdingtársaság, amelyet Techemy Limited néven emlegetnek. Ez a vállalat portfóliójában számos vállalatot tart fenn, köztük a Brave New Coin, valamint a Techemy Capital Limited néven ismert elkötelezett befektetési társaság, a Techemy Advisory Limited tanácsadó cég, valamint egy egyedi blockchain identitáskezelő platform (Sphere Identity).

Míg maga a kriptográfiai sajtó központja az új-zélandi Auckland központjában található, a Brave New Coin számos irodával rendelkezik Melbourne-ben (London), valamint New York-ban. Magát a céget Fran Strajnar alapította, aki híres vállalkozóként, valamint Crypto és blockchain evangelistként szerzett hírnevet, aki még 2014-ben hivatalosan társalapítója volt a Brave New Coin-nak, mivel korábban a korai évek óta foglalkozott kriptovalutákkal..

A Brave New Coin társalapításának hivatalos támogatásával együtt Strajnar számos más társaságot alapított, például a Blockchain Labs-ot, valamint a Decentralized Asset Exchange – Dasset Exchange.

Strajnar a mai napig továbbra is a Techemy Limited ügyvezető vezérigazgatója, amely holdingtársaságként működik a kriptográfiai híradó – Brave New Coin mögött.

Talán a Brave New Coin számára biztosított csengőhangjegyek egy része az ügyfelek széles választékából származik. Ide tartozik számos nagy hírű név, mint például a Nasdaq, a Thompson Reuters, az Amazon Alexa, a ChainLink, a TPICAP, a TradeSmith, az Apollo Capital, valamint más vállalatok szélesebb köre, amelyek mindegyike a Brave New Coin-tól függ a piaci adatforrás szempontjából.

Összefoglalva: a Brave New Coin megtöri a formát, amikor kriptográfiai médiavállalatról van szó, másokhoz képest. A Brave New Coin az adatok, a piaci információk és a kutatások széles skáláját kínálja, különös tekintettel a kriptovalutára és a blokkláncra vonatkozó, nagyon pontos információk szolgáltatására is..

A Brave New Coin több mint öt éve felhalmozott tapasztalattal rendelkezik az iparban, és azóta sikeresen megalapozhatja magát az űrben elismert vezetőként. Számos intézmény továbbra is napi szinten függ a Brave New Coin-tól, hogy a blokklánccal és a kriptovaluta világgal kapcsolatos fontos információkat feldolgozza és közzétegye a nap 24 órájában, az év 365 napján.

Ethereum World News

 • Hírek naponta – 15-30
 • Alexa rangsor – # 62915

Közösségi média követése

 • Twitter – 6 521
 • Távirat – 4200
 • Facebook – 3 809

2017-ben alakult Monacóban és magántulajdonban van

A szerző hitelessége és profiljai

Az Ethereum World News hivatalos weboldalán nincs „Csapatunk” oldal, de minden cikk tetején van egy rendszeres írócsapat, amely utó- és vezetéknévvel van összekapcsolva, így az olvasó felfedezheti összes korábbi bejegyzését. Az olvasók információkat találhatnak tapasztalataikról és linkeket a közösségi médiára is. Általánosságban elmondható, hogy nagyobb átláthatóságot kellene értékelni, mivel mindezen információk egy helyre helyezése sokkal könnyebbé tenné az átlagolvasó számára, hogy belátja, hogy a csapat valóban jártas a kriptovalutáról.

Végrehajtó csapat

Az Ethereum World News még kevésbé átlátható felső vezetésüket illetően, nem teszik közzé az ügyvezető csapat, a szerkesztő vagy a menedzsment csapat adatait a weboldalukon vagy a LinkedIn oldalán, és a „vezérigazgató” csak a vállalkozás neve alapján szerepel..

Szerkesztési irányelvek

Az Ethereum World News rövid „Rólunk” oldala röviden elmagyarázza elkötelezettségüket ugyanazon újságírói elvek iránt, mint az átlagos média, de tele van olyan saját magukat bemutató szavakkal is, mint „teljes elkötelezettséggel a hírek lehető legobjektívebb szempontból történő bizonyítása mellett”. és „mind a szakértők, mind a kezdők biztosak lehetnek abban, hogy minőségi tartalmat olvasnak előítélet nélkül”. Szerkesztői gyakorlatukról nincsenek konkrét részletek.

Időérzékenység

Az Ethereum World News rendszeresen frissíti a kriptovaluta szférájának legfrissebb híreit, és általában az egyik leggyakrabban frissített és csomagolt híroldalként ismert. Mivel a csapat világszerte működik, a frissítések a nap 24 órájában, minden héten megtörténhetnek.

Túl sok hirdetés? Több hirdetés, mint versenytárs

Túl sok sajtóközlemény? Nem

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Az Ethereum World News különféle útmutatókkal és kiadványokkal rendelkezik az oldalon, de kiemelt figyelmet fordít a napi hírfrissítésekre.

Hírnév: 5/10

Események lefedettsége

Az Ethereum World News cikkei egyértelműen jó színvonalon mutatják be a főbb kriptográfiai eseményeket és tevékenységeket, de nem tudni, hogy valóban írókat vagy csapatokat küldenek-e maguk az eseményekre.

Közösségi média

Az Ethereum World News aktívan jelen van a Twitteren és a Facebookon, annak ellenére, hogy kevesebb követője van, mint társaiknak. Az olvasók az oldalukon keresztül megismerhetik a legfrissebb híreket és információkat a kriptográfiáról.

Felhasználói eszközök

Az Ethereum World News weboldal nem rendelkezik natív felhasználói eszközökkel, de rendelkezik néhány alapvető árelemző eszközzel. Vannak olyan alkalmazások is, amelyek fel vannak sorolva, de partnereiktől származnak.

Mobilalkalmazások: Nem, vannak olyan alkalmazások, amelyekre maga az Ethereum World News nem hivatkozik

Legnagyobb erő

Gyakori 24/7 friss hírek

Felhasználói felület és tervezés

A webhely tiszta és világos, a böngészéshez egyszerűen használható alapelrendezés található. Ugyanakkor sok zavaró oldalsáv-hirdetés található.

Felülvizsgálat

Az Ethereum World News nagyszerű munkát végez, hogy frissítse olvasóit a legfrissebb kripto-, Blockchain- és pénzügyi hírekről, naponta 15-30 új cikket publikálva. Ez magában foglalja a felhasználók számára, hogy megtekinthessék az összes főbb kriptovaluta árelemzését, beleértve azokat a történeteket is, amelyek befolyásolhatják az árazási határidőket.

Az EWN legnagyobb előnye az időben történő frissítés. Átláthatóságuk hiánya azonban több mint egy kicsit aggasztó. Bár maguk a cikkek felsorolják a szerző utó- és vezetéknevét, és rájuk kattintva további darabokat találhatunk tőlük, ez az ellenségeiig terjed. A „Rólunk” oldal szinte teljesen bolyhos, maga a webhely számos szokatlan, harmadik féltől származó linket tartalmaz, állításuk helye nem meghatározott, de Monte Carlóban, Monacóban a szerkesztési szabványok nincsenek meghatározva, és a felsőbb szinteken senkiről nincs információ vezetés, beleértve a tulajdonosokat is. Még a LinkedIn oldalán is vannak homályos információk, amelyek arra utalnak, hogy a csapat Venezuelából, Kenyából és Nigériából származik. Semmi sem világos, és ez maga a webhely is gyanút kelt.

Ennek ellenére, mivel az íróikat kereszt- és vezetéknév szerint sorolják fel, önállóan ellenőrizheti képesítésüket azáltal, hogy utánanéz. Ez nem a legelismertebb webhely, de továbbra is a csúcson van a gyakori frissítések és hírek miatt, amelyek a kriptográfiai tér összes legjobb és legnépszerűbb történetét tartalmazzák.

AMBCrypto

 • A címsorok átlagos száma naponta – 10-20 a nap fajtájától függően
 • Amazon Alexa rangsor – # 22,923

Közösségi média követése

 • Twitter – 5800
 • Facebook – 4500
 • YouTube – 1000

Amióta hivatalosan megalapították még 2018-ban, maga az AMBCypto magántulajdonban lévő vállalat, és azóta teljesen átlátható vállalat hírnevét szerezte, amikor újságírói szempontból, valamint a szerkesztői csapatról van szó..

Magának a cégnek megvan a maga „Szerzői” oldala, amely lehetővé teszi az olvasók és az előfizetők számára, hogy jobban belemélyedjenek az oldalhoz kapcsolódó szerkesztők és tartalom-közreműködők hátterébe. Az emberek többnyire azt fogják észrevenni, hogy az AMBCrypto csapat nevében dolgozó írók többsége Indián belül működik.

A webhelyen működő nagyszámú tartalom- és hír-közreműködő mellett az AMB számos vendég-közreműködővel rendelkezik, akik saját betekintést nyújtanak a kriptopénz világába, és a technológiai, blokklánc-, befektetési és elemzési iparág szakértőiből állnak..

Ezen írók többsége nagyon rövid, egy-két mondatos életrajzot ad a felhasználóknak, hogy az olvasók megismerjék saját tapasztalataikat. Összefoglalva, az AMBCrypto mögött álló csapat nagyon széles, és tucatnyi nagyon elkötelezett közreműködő és író alkotja a kriptovaluta és a blokklánc térben található témák túlnyomó részét..

Végrehajtó csapat

 • Vezérigazgató és társalapítók – Himanshu Kumar és Jeevan Thomas
 • Operatív vezérigazgató – JB Architha

Szerkesztési irányelvek

A mögöttes szerkesztési irányelveket világosan megfogalmazzák az AMBCrypto webhely „Rólunk” oldalán. Maga a vállalat objektív, megbízható és független betekintési, hír- és interjúforrásként kívánja bemutatni magát a kriptovaluta és a blokklánc térben.

Az AMBCrypto arra törekszik, hogy olyan betekintési forrást nyújtson, amely „független és elfogulatlan és mindig is lesz” – állítja a rólunk szóló szegmensről szóló weboldal. Amennyire a mi részünkről kiderül, az AMBCrypto teljesen magántulajdonban van, és ennek eredményeként azt jelenti, hogy viszonylag objektív véleménye van a kriptovalutákról, és nincsenek kifejezetten kedvencei. Ez valami lenyűgöző bravúr, ha figyelembe vesszük, hogy valóban nemzetközivé vált csapatból áll. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkiegyensúlyozottabb perspektívát nyújtson a hírekkel kapcsolatban.

Időérzékenység

Az AMBCrypto tiszteletben tartásának egyik módja az a tény, hogy fáradhatatlanul működik; a webhely üzemeltetése és frissítése a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ennek eredményeként ez az egyik első hírforrás, amely mindig válaszol, amikor a blockchain és a cryptocurrency világában van egy friss hír..

Az objektivitásra, a gyors cselekvésre és a proaktivitásra való összpontosítás eredményeként a legtöbb hír a webhelyen egy órán belül megjelenik, ha egyes esetekben nem hamarabb.

Hirdetések száma

Köszönhetően annak, hogy ez egy magántulajdonban lévő vállalkozás, az olvasóknak és az előfizetőknek szerencséjük van, hogy a weboldalon töltött idő alatt nem bombázzák túl sok hirdetés.

Sajtóközlemények száma

Mérsékelt számú sajtóközlemény van, amelyet a társaság az oldalon publikál, valamint a szponzorált cikkek, amelyeken a csapat a kapcsolt céggel együttműködve dolgozik..

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

Az AMBCrypto többnyire elsősorban a hírekre összpontosít, amikor és mikor történnek. Ezzel együtt a webhely alkalmanként kiemelt véleménycikket, valamint átfogó útmutatókat és további cikkeket tartalmaz heti rendszerességgel..

Ezzel együtt a vállalatok vagy az egyes hirdetők közvetlenül kapcsolatba léphetnek a csapattal, hogy vendég bejegyzéseket vagy szponzorált cikkeket nyújtsanak be a webhelyhez. Ennek felszámolása azonban felmerül.

Ezzel együtt a közreműködő írók több mint örömmel várják, hogy saját cikkeiket vendég bejegyzésekként nyújtsák be a weboldalon. Összefoglalva: a csapat nagy hangsúlyt fektet a kripto- és blokklánc-világból származó hírek bemutatására, de szélesebb körű egyéb tartalom is található, amelyet gyakran közzétesznek a weboldalon is.

Hírnév: 8/10

Események lefedettsége

Bár a kriptovaluta tér egyik legfrissebb hírforrása, a vállalat nem annyira széles körben látható, amikor más „idősebb” hírtelepek eseményeinek tudósításáról van szó. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy ezek, amint azt korábban kifejtettük, tapasztaltabbak, de ennek a szenioritásnak köszönhetően jobban finanszírozottak is.

Az AMBCrypto egyik legjobb hír- és eseményismertetője az Indiában zajló események során zajlik. Különösen ezekre az eseményekre hajlamos a legjobb tudósításokat nyújtani – főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb más kriptovalutákra és blokkláncra összpontosító hírközpont általában nyugati államokból származik.

Közösségi média

Az AMBCrypto, amellett, hogy a webhelyen nagy aktivitású, a közösségi média világában is meglehetősen aktív. Néhány legaktívabb fiókja a Facebook, a Twitter, a Google+, a Youtube és a LinkedIn.

A blockchain világ egyik legújabb médiaoldala. A cégnek nincs ugyanannyi követője, mint a nagyobb és az idősebb versenytársaknak, de ami hiányzik számából, azt egy nagyon aktív közösségben pótolja, és a mindennapokban gyorsan növekszik.

Felhasználói eszközök

Az AMBCrypto mindig a hírek közzétételére és beszámolására összpontosított. Ez nem azt jelenti, hogy a webhelyen nincsenek eszközök a teszteléshez. Ezek egy része kriptovaluta árkövetőket tartalmaz a fő kriptovaluták jelenlegi piaci felső határainak és értékeinek megtekintésére. Ugyanez az eszköz használható bonyolultabb mutatókhoz is, például napok és hetek ármozgásaihoz, ezeknek a kriptóknak a teljes kínálata számít a többi mutató mellett.

Az AMBCrypto árkövetőjének tartalomkezelő rendszere azt jelenti, hogy ezt a TradingView pluginjának köszönhetően biztosítani tudták a felhasználókkal. Ezzel az eszközzel együtt – a csapat azóta elindította az új és folyamatban lévő kezdeti érmékajánlatok listázási szolgáltatását is. Az AMBCrypto nem rendelkezik mobilalkalmazásokkal.

Legnagyobb erő

A vállalat legnagyobb erősségei közé tartozik, hogy nagyon gyors publikációs és forgalmazási ciklusa van a blockchainra és a kriptovalutákra vonatkozó összes híréhez, és bemutatja magát a hírek magántulajdonban lévő, teljesen független és objektív forrásaként is, semmilyen konkrét kriptovalutához és blokklánc-entitáshoz nem kötődik.

Az AMBCrypto további erősségei közé tartozik, hogy szilárdan megfogja a délkelet és dél-ázsiai kriptovaluta piac és a blokklánc világ minden hírének lefedettségét..

Felhasználói felület és tervezés

Az a fajta felület, amely az AMBCrypto-val rendelkezik, inkább egy szabványos kialakítás, amelyet általában a blogok látnak. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bejárják az oldalakat, és viszonylag könnyen megtalálják a releváns vagy kiemelt történeteket. Világos szegmensek emelik ki a legújabb híreket, a népszerű fejleményeket, valamint azokat a történeteket, amelyek specifikusabb vagy niche kategóriákra vonatkoznak.

Összefoglalva: az AMBCrypto viszonylag könnyen érthető és navigálható felülettel és dizájnnal rendelkezik, összehasonlítva a többi kriptovaluta alapú hírbloggal.

Felülvizsgálat

Maga az AMBCrypto kifejezetten Bengaluru-ban található, és kifejezetten 2017-ben jött létre. Bár ekkor alakult meg maga a vállalat, a weboldal 2018 elején indult, és azóta a blockchain és a cryptocurrency téren kiemelkedő névvé vált.

Az AMBCrypto több tucatnyi közreműködőből és íróból álló csapatból áll, amelyek Dél-Ázsiában találhatók, és amelyek világszerte vannak, és számos történetet generál a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Az AMBCrypto továbbra is magántulajdonban van, és ennek eredményeként független vállalat. A probléma az, hogy kevés jelentés érkezett a blockchain-társaságok bármely kriptográfiai finanszírozásáról, vagy a finanszírozás valójában származik. Pozitívum azonban, hogy láthatjuk, hogy teljesen független és objektív vállalatnak a mantrájánál áll.

Ha a bevételeinek egy bizonyos része fizetett cikkekből származik, akkor lenne értelme, hogy időnként több fizetett tartalmat és sajtóközleményt tegyen közzé, mint híreket. A felhasználók és a vállalatok fizethetnek azért is, hogy a szponzorált cikkek és vendégtartalmak megjelennek a webhelyen. Míg a vendég bejegyzések gyakoriak, az AMBCrypto általában tartalmának nagy részét képzett és tapasztalt íróktól szerzi be.

Az AMBCrypto további további előnye az a fajta egyedi jelenlét Souton és Délkelet-Ázsián belül, valamint az a fajta jelentés, amelyet ezután a blokklánc és a kriptográfia világában megtehet a nyugati versenytársakhoz képest.

Azok számára, akik részt vesznek vagy egyszerűen érdekeltek az Indiából és a szomszédos régiókból érkező blockchain és crypto hírek iránt, az AMB Crypto az egyik legjobb elérhető megoldás. Mivel a legtöbb kriptohír-webhely a világ olyan területein található, mint Európa, az Egyesült Államok és Kanada, ez azt jelenti, hogy az ázsiai fejleményekről való jelentéstétel nagyobb kihívást jelent ezeknek a vállalatoknak.

Ezen korlátok miatt az AMBCrypto jelentést készíthet és olyan tartalmat adhat le, amelyet ezek a nyugati vállalatok egyszerűen nem képesek lefedni.

A feltörekvő piac ezen elérhetőségén kívül a vállalat nagyon átlátható a szerzők és az írók fajtáival kapcsolatban, akik folyamatosan dolgoznak érte. Bár ez a helyzet a tartalomszolgáltatóival, ugyanez nem igaz a vezető személyzetre. Csak annyit tudunk, amennyit a társaság egyes társalapítóinak – például Himanshu Kumar és Jeevan Thomas – LinkedIn profiljaiból levezethetünk, akik mindketten a vállalat vezérigazgatójának és társalapítójának a szerepét töltik be..

Viszonylag nem világos, hogy ezek a személyek egyszerre tevékenykednek-e egyidejűleg vezérigazgatóként, vagy más-más szerepet töltenek be, és egyszerűen a vezérigazgatói és társalapítói címet használják az ügy egyszerűsítése érdekében. Ha ez folyamatos problémának bizonyul a platform felhasználói számára, akkor talán egy további „Rólunk” oldal hasznos lehet a vállalat számára, és segít tisztázni néhány fennmaradó kérdést.

Míg a vállalat nagyobb hangsúlyt fektet az objektivitás és a hírek bemutatására a nap 24 órájában, az AMBCrypto lényegében nem nyújt olyan mélyreható, alaposan kutatott cikkeket, amelyeket általában más hírplatformokon találna. De ahol nincs ilyen típusú hírtartalma, időben hozzááll a hírjelentésekhez és frissítésekhez, amelyek lefedik a kripto- és blokkláncterek frissítéseinek oroszlánrészét. Ide tartoznak a kriptográfiai egységek ármozgásainak mélyebb betekintése is, ideértve a közösségi média híreit és a blokklánc-technológiai elemzést.

Bár az AMBCrypto jelenleg rendelkezik bizonyos korlátozásokkal, fontos szem előtt tartanunk, hogy még mindig viszonylag fiatal hírplatformról van szó – amelyet 2018-ban indítottak el -, ami azt jelenti, hogy ez a kriptovaluta tér egyik legújabb tagja híradás, és már ebben a kis időszakban is sikerült az egyik legismertebb és elismertebb hírforrássá válni.

Ezeknek és több oknak köszönhető, hogy az AMBCrypto egyre növekvő kripto- és blokklánc-híroldal, és ez év folyamán tovább fog növekedni. Ennek a növekedésnek és teljesítménynek köszönhető, hogy a kriptográfiai sajtóorgánumok top 10-es rangsorába kerültünk.

BLOKT

 • Hírek naponta – 5-15
 • Alexa rangsor – # 50 392

Közösségi média követése

 • Twitter – 4800
 • Távirat – 800
 • Facebook – 1000
 • Instagram – 470
 • YouTube – 25

A Blokt-t még 2017-ben hivatalosan is kriptohírként hozták létre, és székhelye a thaiföldi Bangkokban található, valamint a Blokt.com magántulajdonban van..

A szerző hitelessége és profiljai

A Blokt egy több mint 10 nagy tapasztalattal rendelkező és képzett tagból álló csapatból áll az írócsapat számára, amely szintén a világ minden táján található. Mindegyik írót a legmélyebb és legátfogóbb életrajzok kísérik, amelyeket a kriptográfiai média platformok világában látunk.

E szerzők életrajzai felsorolják sajátos utó- és vezetéknevüket, valamint átfogó részletességgel a tudományos és szakmai tapasztalataikról, a személyes hátterükről, ahol vannak, külön a helyszín, valamint a közösségi oldalak és az elérhetőségek.

Ezeknek az íróknak a fintech, az újságírás, a mérnöki munka, a banki tevékenység, valamint a szoftver- és blokklánc-fejlesztés világa jelentősen eltérő háttérrel rendelkezik. Összefoglalva: a Blokttal dolgozó írócsapat a mai napig az egyik legjobb, ha nem a legtapasztaltabb csapatot képviseli a kriptográfiai média tudósításainak világában.

Végrehajtó csapat

 • Alapító és webhelyszerkesztő – Greg Adams
 • A webhelyszerkesztő kezelése – Darren Brazer
 • Szerkesztő – Pete Banham

Szerkesztési irányelvek

A Blokt internetes oldalán rendkívül átfogó és részletes szerkesztési irányelveket sorol fel. Széles ellentétben a többi weboldallal, a Blokt azonban számos saját cikket közöl példaként a szerkesztési politikájáról. Amikor a Blokt csapata az egyik példaként a tartalmi pontosságra vagy az „időszerűségre” helyezi a hangsúlyt, a weboldal cikkek sorozatát idézi, ahol a vállalat elsőként számolt be ezekről a főbb fejleményekről.

Amikor a Blokt csapata hivatkozik szerkesztési politikájára, valamint az objektív és nagyon elfogulatlan újságíró iránti törekvésére, a honlap számos olyan jelentést idéz, ahol a Blokt csapata erősen vitatott pontokat erősített meg jól kutatott tények felhasználásával, és következésképpen helyesnek bizonyult..

Összefoglalva: a Blokt által alkalmazott szerkesztési irányelv öt konkrét, átfogó pontból áll. Ide tartozik az elfogulatlan híradás, az időben történő közzététel, a vállalat kivételes színvonala szerint, globálisan befogadó történetek, több felhasználói eszköz és a reklámozás nem tolakodó megközelítése.

Időérzékenység

Míg a Blokt csapata nem ismert arról, hogy ugyanolyan mennyiségű tartalommal jelenik meg, mint általában az idősebb és nagyobb versenytársai. Számos olyan eset volt, amikor a Blokt írócsapata volt az első, amelyik jelentős híreket közölt a kripto- és blokklánc-térben.

Noha a Blokt csapata nem versenyez a csapat által közzétett cikkek mennyiségével kapcsolatban, több mint súlya meghaladja a súlyosan pontos cikkek magas színvonalát. Néhány ilyen történet a Blokt-on is először jelent meg, például a Parity multi-sig sebezhetőségi hibájáról szóló jelentések, például a VeChain és a PwC közötti partnerség, valamint a WaltonChain bejelentése, amely szerint csatlakozik a Korea Internet of Things Alliance-hez 2017 novemberében. , számos egyéb híradás között.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Blokt egy kicsit inkább egy hibridizált formátumot képvisel, mint egy hírportált. Műszakilag egyrészes híroldalként működik, és egy másik rész kripto- és blokklánc-útmutatóként működik. Maga a weboldal az útmutatók, véleménydokumentumok és az elemző tartalom arányos részarányából áll.

A webhely látogatói megtalálhatják a főbb kriptovaluták rendkívül részletes összefoglalóinak széles skáláját, például a felhasználók számos olyan útmutatót találnak, amelyek inkább a kezdőknek, újoncoknak és a tapasztaltabbaknak szólnak – ezek tartalmaznak olyan útmutatásokat, mint például a „Kriptopénz kereskedés kezdőknek” útmutató.

Hírnév: 10/10

Események lefedettsége

A Blokt nagyon sok lefedettséget kínál látogatóinak, különösen, mivel a világ minden táján zajló kriptográfiai események széles skálájához kapcsolódik. Jellemzően Blokt nagyobb hangsúlyt fektet az eseményekről való beszámolásra, amelyekre egy szerkesztő vagy író valóban bizonyos fokig részt vesz, szemben azzal, hogy egyszerűen másolja az eseményről szóló információkat egy harmadik fél médiumából.

Közösségi média

A Blokt továbbra is rendkívül aktív a közösségi média platformokon, például a Twitteren, az Instagramon, számos más formátum mellett. Noha a Blokt csapatának nem ugyanaz a fajta közösségi média vonzereje, mint nagyobb, sokkal régebbi kriptográfiai médiáinak, a vállalat mégis bebizonyította, hogy képes jó számú követőt szerezni ezeken az oldalakon. Közülük a Blokt-nak egyedül a Twitter-fiókján keresztül több mint 5000 követőt sikerült sikeresen megszereznie, a webhely több mint ügyesnek bizonyult abban, hogy ugyanazokkal a követőkkel kapcsolatba lépett a platformon, és ugyanabból a számból generált hivatkozásokat.

A Twitteréhez például rendszeresen frissítik a nap folyamán számos hírrel – bárhol, naponta több mint egy tucatszor – e hírek széles skálájával, valamint néhány homályos, kriptoközpontú tweetek. A Blokt fő távirati fiókján kívül a kriptográfiai híradó egy különálló távirati csatornát is működtet, amelyet Split Second Crypto néven emlegetnek – amely összesíti a különféle híreket különböző forrásokból..

Felhasználói eszközök

A Blokt számos helyszíni eszközt kínál felhasználóinak, valamint számos útmutatót, amelyek betekintést nyújtanak a kezdőknek és a tapasztaltabb kripto felhasználóknak a Bitcoin használatának megkezdéséhez, valamint útmutatásokat a különféle kriptovalutákról. A platform egy nagyon egyedi és érdekes eszközt is kínál a felhasználóknak, a „Crypto Magic 8 Ball” néven, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy választanak egy kérdést, mielőtt rákattintanak a labdára (vagy megrázzák, ha okostelefonon vannak) annak érdekében, hogy egy válasz. Különböző kérdéseket tehet fel, például „BTC Pump?” A 8-as labda megráz, mielőtt olyan választ adna, mint az „outlook bullish”. Blokt azt is állítja, hogy belátható időn belül számos más eszköz is megjelenik a platformon.

Legnagyobb erő

A Blokt sokféle tartalmat kínál a felhasználóknak a felhasználók számára, és egyedülálló annak a vágyának köszönhetően, hogy egy nagyon független, hiteles intézményt képviseljen az egész kriptográfiai tartalom számára, amelyet egy valóban nemzetközi tartalomalkotó csapat írt, évtizedes ipari tapasztalattal nagyszámú emberen keresztül.

Felhasználói felület és tervezés

A Blokt webhely egy nagyon jól megtervezett platform, különös hangsúlyt fektetve a tartalom rendkívül ügyes felületen történő nyújtására, és minden tartalmát szépen elkülönített tematikus szegmensekbe sorolják, amelyek mindegyike elérhető egy letisztult, felülről lefelé menürendszerből. az oldal legfelülről.

A Blokt lehetővé teszi nézőinek, hogy könnyedén átnézzék a szponzorált tartalmak, az iparági specifikus tartalmak, a technikai elemzések és az egyéb információk szélesebb körét. Maga a Blokt színskálája is rendkívül letisztult, fekete, fehér és sötétszürke színvilággal, valamint jellegzetes blokk- vagy kocka stílusú logóval.

Vélemények

A hivatalos weboldalon egyébként általában „bloktnak” stilizált Blokt az egyik vezető kriptohír-média kiadói platformot képviseli, amelyet Greg Adams hivatalosan még 2017-ben alapított. Mielőtt Adams megalapítaná Bloktot, Adams kiterjedt háttérrel rendelkezett olyan iparágakban, mint a biztonság, az online újságírás, a média és a marketing.

Úgy döntött, hogy ezeket a készségeket jobban felhasználja a kriptográfiában, és létrehoz egy „kiterjedt névjegyzéket a blokklánc térben” – állítja a vállalat hivatalos honlapján. Ugyanezek az Adams által megszerzett kapcsolatok kivételesen értékesek lesznek Blokt számára annak érdekében, hogy utat teremtsenek jövőbeli sikereihez.

Ma Bloktnak sikerült felvirágoznia az online kriptohír-kiadói közösség egyik vezető tagjaként. A Blokt nagy tapasztalattal rendelkező írói részleggel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy az íróknak és nagyon eltérő hátterüknek köszönhetően könnyedén és professzionálisan tudósítson minden és minden történetet. Míg a Blokt nem pontosan ismert arról, hogy ugyanolyan mennyiségű mennyiséget állít elő, amikor a közzétett cikkek számát tekintjük más, nagyobb versenytársakhoz képest, a Blokt versenyez ezekkel a nehéz ütőkkel, és több mint ütése meghaladja a súlyát.

Az egyik üdítő elem, amelyet a Blokt folytat, az az, hogy szerkesztési politikájának elemeit számos, a webhelyről származó valós bizonyítékkal támasztja alá. Az ott található kriptográfiai médiumok többségének van saját dedikált “Rólunk” vagy akár “Szerkesztési irányelvek” oldala, ahol a felhasználók aprólékos részletességgel láthatják azokat a fajta szabványokat, amelyeket a Blokt csapata annak biztosítására tűz ki. kiváló minőségű, objektív kriptográfiai híreket tud nyújtani.

Blokt ugyanakkor valós bizonyítékokkal támasztja alá szerkesztőségi oldalát. Amikor Blokt azt mondja, hogy például „időszerű”, több olyan történetet tesz közzé, amelyeket elrontottak, mielőtt bárki más online. A referenciapontként használt cikkek között szerepel néhány olyan legfrissebb hír, amelyet elsőként jelentett sikeresen, például a Parity Multi-sig biztonsági rés, amelyet még 2017 novemberében fedeztek fel, az egyik kiemelkedő példa.

Bizonyítékként a felhasználókba való beillesztésre, az objektivitás iránti törekvésre hivatkozva felsorolja a történetekre mutató hivatkozásokat, ahol statisztikákkal alátámaszthatják az egyébként vitatott pontokat. A másik cikk, amely hosszú utat mutat be ennek bemutatására, az a cikk, amelyet a vállalat írt, ahol a szerző azt javasolta, hogy a pénznem – a HITELEK valójában átverésnek minősülhessenek. A szerző tovább ismertette, hogy a HITELEK nem tudtak jelentős összeget biztosítani bizonyítékokat állításainak alátámasztása érdekében. Számos kriptográfiai vállalat hajlamos fizetni ezeket a szerkesztői értékeket, amelyeket a szerkesztőségi oldalukon meghatároz. De úgy tűnik, hogy Blokt azon kevesek egyike, amely követi a szerkesztési politikájában rögzített értékek szellemét és betűjét.

Ez az egyik dolog, amelyet nagyon nagyra értékelnek, főleg, hogy a Blokt hogyan viszonyul a reklámozáshoz a weboldalán. A vállalat különös hangsúlyt fektet a nem tolakodó reklámra. Magát a vállalatot reklámok támogatják, bár ezek közel sem olyan tolakodóak, ha a kriptográfiai médiumok széles skáláján található hirdetésekről van szó..

Mindazonáltal a Blokt sikeresen törekszik a lehető legkevesebb reklámra, így biztosítva, hogy a végfelhasználói élményt ne akadályozzák a túlságosan tolakodó reklámok. Amikor a hirdetéseket felkerül a BLokt weboldalra, a csapat biztosítja, hogy a felhasználók elég könnyen meg tudjanak különböztetni őket az eredeti webhely tartalmától.

Valamennyiünknek valóban el kell töltenie egy kis időt, hogy megbecsüljük, mennyire globálisan befogadó Blokt mint híradó. Az ott található kriptohírek általában egy bizonyos fajta hangsúlyt fektetnek egy adott régióra vagy iparra, az ipari világ más területeinek rovására, másrészt a Blokt globális befogadásra törekszik.

A thaiföldi Bangkok, Thonglor városában található Blokt központi irodája négy emigránsból áll, akik mind szenvedélyüket képviselik az utazás, a kaland, valamint az új emberek megismerésében a világ minden tájáról. A hozzá tartozó újságírócsapat eközben az ilyen típusú közös értékeket vallja a különböző országokban, mind a székhelyükön, mind azon túl, amikor nagyobb eseményeken vesznek részt. Ennek eredményeként az írócsapat nem csak teljesen globális módon képes írni, hanem teljesen egyedi és a saját szakterületén is elért..

Ezek az írók számos háttérből származnak. Ezen írók egy részének felsőfokú végzettsége van. És függetlenül attól, hogy a Blokt tartalomkészítői a mérnöki tevékenységről, a blokklánc-technológiáról, a jogról, a pénzügyekről tárgyalnak-e más témák mellett, a weboldal több mint képes nagy kompetenciával beszélni a témák széles skáláján..

Mindezen és még több okból kifolyólag, a Blokt sikeresen magas tekintélyű webhelyként bizonyítja magát egy jelentősen fejlődő és növekvő iparágban, például a kriptovalutákban és a blokklánc-technológiában. És bár ma már egyébként ismert, hogy különböző híreket és cikkeket ugyanolyan mennyiségben szivattyúzott ki, mint az űr többi webhelyét, több mint a súlya fölött ütötte el ugyanezeket a vállalatokat, amikor magas színvonalú munka előállításáról van szó nagy tapasztalattal rendelkező írói és szerkesztői csapat.

Bit Online

 • Naponta címsorok – 5-10
 • Alexa rangsor – # 30 451

Közösségi média követése

 • Twitter – 3200
 • Facebook – 10 200
 • YouTube – 1200

A Talon Media Group által 2017-ben alapított részvénytársaság, a Bits Online és anyavállalata hivatalosan Charlestownból, Nevisből, St. Kittsből és Nevisből jött létre..

A szerző hitelessége és profiljai

A Bits Online biztosítja, hogy írói minden név és vezetéknév alapján láthatók legyenek a weboldalon, különös tekintettel arra, hogy minden cikkük tetején hivatkoznak rájuk. A weboldal látogatói rákattinthatnak az író nevére, és rövid, egy-két mondatos életrajzhoz vezethetnek, amely bemutatja a szerző szakmai és tudományos hátterét, különösen a kriptovalutákkal és a blokkláncokkal kapcsolatban..

Írócsapatával úgy tűnik, hogy olyan csapatról van szó, amely az egész világon található – hárman Ázsiában, például Dél-Koreában, Japánban és Indiában, valamint az Orosz Föderációban, beleértve Dél- és Észak-Amerikát (Argentína és Az Egyesült Államok).

Írói csapatának nemzetközi terjesztése általában további előnyt jelent a Bits Online csapat számára. A vállalat képes helyi írókat különféle történetekhez rendelni a világ ezen régióján belül, lehetővé téve az ilyen írók által nyújtott jelentőség jelentős javítását, különösen ahol a nemzetközi kriptográfiai eseményekről van szó.

Általánosságban elmondható, hogy maga az írócsapat magas színvonalú tartalmat készít a webhely számára, rengeteg egyedi helyi betekintést nyújtva, amely néha hiányozna a kripto- és blokklánc-világ más hírforrásaiból.

Végrehajtó csapat

 • Főszerkesztő – Scott Fargo
 • Főszerkesztő -Evan Faggart
 • Szerkesztő – William Peaster

Szerkesztési irányelvek

A Bits Online részletesen ismerteti szerkesztési irányelveit a „Rólunk” oldal rövid szakaszában. A Bits Online csapata azt állítja, hogy célja „a legfrissebb hírek és tájékozott kommentárok megadása a bitcoinról, a blokkláncról, a kriptovalutáról, a fintechről és a technológiáról”, miközben arra törekedett, hogy számos ipari szakértő véleményét is bemutassa mint bennfentesek.

Maga a vállalat azt is kijelenti, hogy igyekszik „az érdekelt feleket kiszolgálni az ágazatunk fontos történeteiről szóló igazságos és tényszerű beszámolókkal”. A Bitsonline nem hozza nyilvánosságra hirdetési politikáját.

Időérzékenység

A Bits Online szokásává teszi webhelyének nagyon gyakori frissítését. Ez különösen igaz minden olyan esetben, amikor nagy titkosítási esemény zajlik. A csapat hétköznapibb napján azonban a Bits Online csapat feladata az oldal naponta 5-10 címsorral történő frissítése, bár ez függhet a nap elfoglaltságától..

Ha Ön az a fajta ember, aki különös hangsúlyt fektet olyan webhelyekre, amelyek a kripto- és blokklánc-világ legfrissebb történeteit ismertetik, akkor valószínűleg vannak nagyobb webhelyek, amelyeket felkereshet az időszerűbb frissítések érdekében. Azonban a Bits Online felkapott története és a legfrissebb hírek általában hozzáadódnak a platformhoz a történet feltörésének első 12–24 órájában.

Ezzel együtt maga az írócsapat nemzetközileg elosztva azt jelenti, hogy nemcsak több helyi betekintést nyújthatnak a különféle, regionálisabban összpontosító hírekbe. Ugyanez a csapat több mint képes beszámolni sokféle történetről, és a nap 24 órájában, a hét minden napján frissíti a weboldalt.

Különleges darabok, Op-Eds és útmutatók

A Bits Online, a kripto- és blokklánc-világ híreivel együtt, egy elég alapos oktatási résszel is rendelkezik az online platformján. Ezek az útmutatók különféle információkat nyújtanak azok számára, akik vagy a kriptográfia használatának és befektetésének világában indulnak, vagy egyszerűen csak különböző területekre szeretnének belépni, mint például a kriptográfia.

Ezen útmutatók közül néhány példaként említi a „Lehet pénzt keresni a Bitcoin kitermelésére?”, Míg mások kezdetlegesebb áttekintést nyújtanak a legfontosabb szempontokról az űrben kezdők számára. Noha biztosítja ezeket az erőforrásokat, a csapat elsősorban az újdonságokra és az elemzésekre összpontosít, szemben az oktatási útmutatókkal.

Hírnév: 7/10

Események lefedettsége

Annak ellenére, hogy a hírek számára a kisebb webhelyek egyike volt, a Bits Online-nak sikerült igazán megkülönböztetnie magát a nemzetközi események közvetítésében. Ezzel az újságírói tudósítással együtt a Bits Online YouTube csatorna több tucat videót is tartalmaz, amelyek bemutatják ezeket a különféle kisebb és nagyobb eseményeket a kriptográfia világában.

A Bits Online különös érdeklődéssel kíséri a nagy és nagy befolyású személyeket ezen események során, hogy betekintést nyerhessenek a különféle termékekbe, valamint a kripto- és blokklánc-iparág általános fejleményeivel kapcsolatos véleményekkel együtt..

A legújabb interjúk közül, amelyeket a Bits Online a YouTube-csatornáin keresztül készített, számos A-listás befolyásoló és vállalkozó, például Jihan Wu.

Amikor a Bits Online csapata úgy dönt, hogy személyesen vesz részt ezeken az eseményeken, a vállalat arra törekszik, hogy nagy mennyiségű tudósítást biztosítson mindkét blogján és YouTube-csatornáján keresztül. Ahogy megkezdődik ezeknek az eseményeknek a felkészülése, a Bits Online egy vagy több útmutatót is közzétesz az esemény kapcsán, amely betekintést és segítséget nyújt a részvételre vágyóknak, és többet megtud az eseményről, és mire számíthat.

Közösségi média

A Bits Online által használt különféle közösségi médiumok közül a vállalat a legaktívabbnak bizonyul a Twitter, a Facebook és a YouTube kedvelői között. Általában a Bits Online ezeket a különböző közösségi média csatornákat használja a legfrissebb hírek, frissítések, történetek és interjúk megosztására, mivel azok elérhetőek a hivatalos Bits Online webhelyen.

Ezekkel a közösségi média csatornákkal együtt a Bits Online több mint aktívnak bizonyul YouTube-csatornáján keresztül, különösen a nemzetközi események során – több tucat videóhoz hozzáférést biztosít a felhasználók számára a blokklánc és a kriptopénzipar egész területén, beleértve az interjúkat is rendkívül befolyásos személyiségekkel.

Felhasználói eszközök

Jelen pillanatban a Bits Online csapat nem biztosít hozzáférést a felhasználókhoz semmiféle kripto- vagy blokklánccal kapcsolatos eszközhöz. És továbbra sem világos, hogy szándékozik-e tenni a közeljövőben.

Legnagyobb erő

A Bits Online csapata általában kivételes mennyiségű tudósítást nyújt számos blogbejegyzés, valamint egy YouTube-csatorna segítségével, például számos útmutatóval, interjúval, a nemzetközi események ismertetésével a rendezvények előtt, alatt és után. Tábornok.

Felhasználói felület és tervezés

Maga a Bits Online viszonylag egyszerű, semmitmondó blogkiosztást biztosít a felhasználóinak egy görgethető képsorozattal, amely végigfut a főoldal tetején, amelyekhez számos címsor és különféle sajtóközlemény társul két oldalsávon.

Ez a felhasználói felület kissé szokatlanabb, mint más kripto- és blokklánc-webhelyeknél, a Bits Online a mai híreket és riportokat szokatlanul közel helyezi a több hete közzétett jellemző történetekhez, ami rendkívül szokatlanná teszi a webhely látogatóinak a megtekintését címlapot, és negatív benyomást kelt azok számára, akik teljesen újak a platformban, különösen ott, ahol a legfrissebb és legfrissebb híreket keresik.

Felülvizsgálat

Maga a Bits Online is kriptohírként működik, amelynek tulajdonosa a Talon Media Group korlátolt felelősségű társaság, amelynek székhelye Charlestown, Nevis, St Kitts és Nevis.

Amellett, hogy viszonylag nemrégiben hozták létre, főleg más hírplatformokhoz hasonlóan, erős Alexa rangsorral büszkélkedhet, és különböző platformjai között több tízezer közösségi média követő van. Az a fajta teljesítmény, amelyet az évek során mutatott, lenyűgöző – képes nagyobb forgalmat vonzani egyes esetekben, mint néhány nagyobb, régebbi társa.

Míg maga a weboldal nem olyan termékeny, amikor nagyobb történeteket kell közzétenni, különösen, ha nagyobb versenytársainak ugyanezen képességére van szükség – változatosságának köszönhetően mégis képes viszonylag sokféle kripto- és blokklánc-közösség forgalmát elkapni tartalom, például videók, interjúk, podcastok, valamint számos más egyedi anyag.

Míg számos más kriptovaluta és blockchain híroldal úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja a YouTube-ot, mint a tartalom létrehozásának, az interjúk készítésének és a jelentéseknek a közegét, a Bits Online különös hangsúlyt fektetett videotartalmaira. A Bits Online dedikált YouTube-csatornáját rendszeresen frissítik számos kisebb és nagyobb nemzetközi kriptovaluta és blokklánc konferencia videóival – valamint a kriptopénz világának vezető, befolyásos személyiségeivel készített interjúkkal.

Jelenleg a Bits Online csapat több mint tucatnyi videót tett közzé csatornáján, a YouTube-on való jelenléte folyamatosan növekszik és befolyást szerez. Tovább haladva a Bits Online továbbra is YouTube-csatornáját és videotartalmát kívánja felhasználni, hogy még több interjút és levelezést mutasson be a legújabb eseményekről és befolyásos személyiségekről.

A Bits Online viszonylag átlátható marad, amikor az író és szerkesztő csapatról van szó. Valamennyi szerzője kereszt- és vezetéknév alapján szerepel a weboldalon megjelenő cikkek tetején. Az erre az írói névre kattintó látogatók megtekinthetik a Bits Online webhelyhez biztosított összes tartalmat, valamint a szóban forgó író viszonylag rövid összefoglalóját, az összes szakmai képesítéssel és az iparban szerzett tapasztalattal együtt..

A Bits Online LinkedIn oldalán rendelkezésre álló korlátozott információk alapján a vállalatot Scott Fargo főszerkesztő vezeti. Ezen a viszonylag alapszintű információn kívül a Bits Online mögött vezetőkkel és / vagy alapító csapatokkal kapcsolatban viszonylag kevés információ áll rendelkezésre, a „Rólunk” oldal kevés információt nyújt arról, hogy pontosan mikor alapították a vállalatot, vagy ki pontosan vezeti a céget.

Ezzel a homályos és szűkös információmennyiséggel együtt maga a Bits Online helye is meglehetősen szokatlan a többi blockchain és crypto hírplatformhoz képest. Például a kevesek egyike, amely hivatalosan székhellyel rendelkezik, és Saint Kittsből és Nevisből fogy. A Bits Online folytatja a cég konkrét címének megadását, mint Charlestown, Nevis, és bár állítólag ott van a székhelye, állítólag nem biztos, hogy maga az írócsapat bizonyos mértékig ugyanarról a régióról származik-e..

Míg a Bits Online vállalat nem ezen a régión alapszik, a „Talon Media Group” anyavállalat vizsgálata nagyon korlátozott mennyiségű információt tárt fel a szóban forgó céggel kapcsolatban. Emiatt nem teljesen világos, hogy a Bits Online hivatalosan megalapult-e; Úgy tűnik, hogy a vállalat társult közösségi médiaprofiljai a 2017-es megalapításra utalnak. Bár ezek a webhelyek ezt állítják, a YouTube-csatornának számos videója van, egészen 2014-ig. ‘Coin Brief Podcast’ epizódjai.

Ami a cég írói csapatát illeti, a Bits Online lenyűgözően sokféle, magasan képzett és tapasztalt írót kínál a világ minden tájáról, és számos hírről számol be. Ez azt a fajta kézműves megközelítést szemlélteti, amelyet a Bits Online írócsapata felé mutat: stratégiai elhelyezkedésű, magasan képzett írók felvételét választja, akik képviselik a különböző vállalatokat, amelyekben laknak, szemben azzal, hogy nagyszámú írót alkalmaznak.

Ennek a megközelítésnek köszönhető, hogy a Bits Online csapatának írói Oroszországból, Dél-Koreából, Indiából, Japánból, az Egyesült Királyságból, Argentínából és az Egyesült Államokból származnak. Ennek a megközelítésnek köszönhető, hogy az írók földrajzi avatarokat használják a világ régiójában, hogy a Bits Online nagyszerű lefedettséget nyújt mind a hírek, mind az események számára.

Összefoglalva, a Bits Online akkor működik a legjobban, ha a legfrissebb eseményekről és hírekről nyújt tájékoztatást a kriptovaluta és a blokklánc-technológia összekapcsolt világában. Írott tartalma mellett a vállalat dedikált YouTube-csatornája rendszeresen biztosítja az előfizetőknek és a látogatóknak magas szakmai színvonalú interjúkat és videotartalmakat a kriptopénzek világának egyik legnagyobb nevével, valamint számos más jelentést különböző kriptográfiai eseményekről.

Ezzel együtt egy írócsapattal büszkélkedhet, amely az egész világon működik, Ázsiától, Európától Dél- és Észak-Amerikáig. Ennek a nemzetközileg elhelyezkedő csapatnak köszönhető, hogy a vállalat nagyon jó munkát végez, hogy helyi betekintést nyújtson az iparág minden tájáról származó legfrissebb hírekbe és fejleményekbe.

Míg maga a vállalat nem pontosan ismert arról, hogy az egyik legnagyobb, legnépszerűbb és szaporább kriptohír-üzlet az űrben. Mindazonáltal a Bits Online a saját kiváló rést faragta a nagyon magas színvonalú tartalmi szintjének, valamint a kripto- és blokklánc-események lefedettségének, valamint a videó lefedettségének..

Végső szó a legfontosabb kriptográfiai híroldalakon

Itt vannak emberek. Obvioulsy, tudjuk, hogy a MasterTheCrypto.com a kedvenc kriptovaluta-webhelyed, de elsődleges szempontunk a legfelső polc útmutatóinak és oktatóanyagainak átadása, és szükségét éreztük annak, hogy legalább össze kell bontanunk a legjobb kriptovaluta híroldalak listáját, amelyeket szintén követni lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map