CryptoCompare: Crypto Market Exchange árképzési útmutató

cryptocompare útmutató

A CryptoCompare egy 2014-ben alapított piaci és árképzési adatplatform, amely a lakossági és intézményi befektetők számára biztosítja a szükséges adatokat. Tudja meg mindazt, amit tudnia kell arról, hogyan működik a CryptoCompare, és mit kínálnak a kriptovaluta rajongóknak a felülvizsgálatunkban.

Mi a CryptoCompare?

A CryptoCompare egy kriptopiaci információs szolgáltatás, amelynek célja a rejtjel-eszköz piacok és a hagyományos pénzügyi piacok közötti szakadék áthidalása.

hivatalos cryptocompare weboldal

A 2014-ben alapított CryptoCompare nőtt, hogy kriptovaluta-adatokat szolgáltasson a vállalatoknak világszerte, így a lakossági és intézményi befektetők valós idejű, kiváló minőségű, megbízható piaci és áradatokhoz férhetnek hozzá 5300+ érméhez és 240 000+ valutapárhoz..

cryptocompare crypto market árazása

A CryptoCompare azáltal kap információkat, hogy összesíti és elemzi a főbb kriptovaluta-cserék kullancsadatait. Ezután a CryptoCompare különböző adatkészleteket integrál a kriptovaluta árak létrehozása érdekében. Az eredmény nemcsak a Bitcoin ára, hanem a piac átfogó áttekintése. A CryptoCompare részletezett adatokat is tartalmaz, beleértve a kriptovaluta-kereskedelem adatait, a rendelési könyv adatait, a blokkláncot és a korábbi adatokat, a társadalmi adatokat, a jelentéseket és a kriptovaluta-indexek csomagját..

cryptocompare crypto exchange árazás

A londoni székhelyű CryptoCompare Alexa rangsora globálisan 17 000 alatt van, és személyes és nem kereskedelmi célokra ingyenes. Kereskedelmi próbákhoz is ingyenes. Eközben a kereskedelmi ügyfelek havonta 80–200 dollárt fizethetnek a CryptoCompare előfizetésért, személyre szabott vállalati árakkal is.

cryptocompare crypto data

CryptoCompare Features

A CryptoCompare a következő főbb szolgáltatásokat és előnyöket kínálja:

Történelmi és valós idejű digitális eszközök adatai: A CryptoCompare alapszolgáltatása az adatai. A vállalat az API-n keresztül végleges, valós idejű digitális eszközadatokat biztosít az intézmények számára. A vállalat API és WebSocket megoldásai intézményi szintű titkosítási adatokat kínálnak ügyfelek millióinak világszerte.

Egyedi testre szabott digitális eszközadat-szolgáltatási megoldások: A CryptoCompare személyre szabott, testre szabott megvalósításokat kínál, beleértve a vállalati adatelérési csomagokat és a digitális eszközindexeket, amelyek kielégítik a szervezetek egyedi igényeit.


cryptocompare cryptoasset eszközök

5,300+ érme: A CryptoCompare gyakorlatilag minden jelentős érmét támogat a kripto-szférában. 2019 novemberétől a CryptoCompare 5300+ érmét támogat, beleértve a nagyokat, mint a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC) és a Ripple (XRP).

240 000+ valutapár: A CryptoCompare több mint 240 000 devizapárt követ nyomon a világ piacain.

cryptocompare devizapárok

Mobilalkalmazások: A CryptoCompare mobilalkalmazásokat kínál iOS és Android rendszerekhez. A mobilalkalmazások lehetővé teszik az élő kriptográfiai árak valós időben történő követését, érmék hozzáadását a figyelőlistához és a kriptográfiai hírekkel történő naprakész tájékoztatást. Emellett több portfóliót is fenntarthat, az egyes érmékről részletes információkat tekinthet meg, és technikai elemzéseket is alkalmazhat.

Vélemények cseréje: A CryptoCompare minden hónapban kiadja a kriptográfia-felülvizsgálatokat. Ezek a tőzsdei áttekintések a kriptovaluta tőzsdék világának legfrissebb frissítéseit tartalmazzák, ideértve a havi kereskedési volumenet, az egyedi devizapár-mozgásokat, a tőzsdénkénti volumenbontásokat és egyebeket. A CryptoCompare csak a megbízható cseréket ellenőrzi, beleértve azokat a cseréket is, amelyekből a CryptoCompare adatokat gyűjt.

Felsõ listák: A CryptoCompare webhelyén számos „toplista” található, amelyek egy-egy kategória legjobbjait mutatják be. Rendelkeznek például a legfontosabb érmékről, tőzsdékről, ICO-król, bányászati ​​platformokról, pénztárcákról, kártyákról és szerencsejáték-platformokról.

Kutatás: A CryptoCompare rendszeresen kiad magas színvonalú kutatásokat, beleértve az egyes érmékről szóló csereértékeléseket, referenciaértékeket és részletes útmutatókat. A vállalat elemzői és adatkutatói házon belüli csapata objektív betekintést nyújt a digitális eszközipar minden különböző aspektusába.

40 000 hívás másodpercenként: A CryptoCompare API-ja másodpercenként akár 40 000+ hívást és másodpercenként 800+ kereskedést támogat.

Digitális eszköz csúcstalálkozó: A CryptoCompare elindította a CryptoCompare Digital Asset Summit nevű rendezvényt. Az esemény Londonban zajlik, és összehozza a digitális eszközök és adatok elemzésének szakterületének szakértőit.

Ingyenes és fizetős előfizetések: A CryptoCompare ingyenes a személyes és nem kereskedelmi felhasználók számára. Eközben a kereskedelmi felhasználók havonta 80–200 dollárt fizethetnek, személyre szabott vállalati árakkal is.

Egyedülálló digitális eszközár- és indexmódszer: A CryptoCompare a saját, CCCAGG nevű összesített index-módszertanát használja a tőzsdéken forgalmazott kriptopárok piaci árának kiszámításához. Ezen információk alapján a CryptoCompare összesített digitális eszközindexeket hozhat létre.

Digitális eszközindexek: A CryptoCompare a digitális eszközindexek széles skáláját kínálja önmagán vagy partnerein keresztül, beleértve az Amun Crypto Basket (HODL5), a Crescent Crypto Alt (CCALT), az MVIS Bitcoin OTC Spot (MVBTCO) és az MVIS CryptoCompare Ethereum (MVETH) , több tucat egyéb index között. Ezen indexek közül sok az MV Index Solutions (MVIS) együttműködésével jön létre, amely a VanEck leányvállalata.

cryptocompare digitális eszköz indexek

Egyedi és Whitelabel megoldások: A CryptoCompare olyan indexeket kínál, amelyek átfogó piaci értékelési referenciaértékeket nyújtanak. Az ügyfelek a CryptoCompare partnerrel hozhatják létre indexüket, például kihasználva a CryptoCompare egyedi és fehér címke megoldásait. A CryptoCompare egyéni és whitlelabel megoldásai magukban foglalják az indexek független utólagos tesztelését, a nap végi és a valós idejű index kiszámítását, a módszertani konzultációt és támogatást, az index karbantartását és adminisztrációját, az index dokumentációját és a nyilvános terjesztést a vezető gyártókon keresztül (Bloomberg, Factset, Morningstar és Refinitiv).

cryptocompare API

A CryptoCompare használata

A CryptoCompare használata egyszerű. Csak látogasson el a CryptoCompare.com webhelyre, válassza ki a tervét, majd szerezze be a kulcsát.

Ha személyes vagy nem kereskedelmi felhasználó vagy próbaverzióra vágyik, azonnal beszerezheti ingyenes kulcsát. A CryptoCompare-nek csak e-mail címre és jelszóra van szüksége a platformra való regisztrációhoz.

Ha Ön kereskedelmi felhasználó vagy magasabb szintű adatigénye van, akkor a CryptoCompare oldalon regisztrálhat egy kereskedelmi tervre. A tervek havi 80 és 200 dollár között mozognak a kis- és közepes vállalkozások számára.

A legutóbbi időkig a CryptoCompare csak egy ingyenes, nyilvánosan elérhető API-t kínált IP-alapú sebességkorlátozással. 2018 végétől kezdődően azonban a CryptoCompare bevezetett egy új API adatszolgáltatást, amely mind személyes, mind kereskedelmi felhasználók számára kiszolgál API kulcs hitelesítéssel.

Az vállalati felhasználók eközben felvehetik a kapcsolatot a CryptoCompare céggel az egyedi árak és az egyedi adatmegoldásokért.

Hogyan működik a CryptoCompare?

A CryptoCompare valós idejű digitális eszközökkel látja el az intézményeket és a lakossági befektetőket. Az előfizetési csomag alapján havonta elérhet bizonyos számú hívást és több mint 60 piaci adatvégpontot.

Megtekintheti a teljes napi és óránkénti előzményadatokat is. Minden előfizetési terv hozzáférhet a 7 napos előzményadatokhoz, bár a vállalati felhasználók hozzáférnek a teljes éves percértékekhez is.

A CryptoCompare kapcsolatba lép a vezető cserékkel az adatok összegyűjtése érdekében. Ezután az ügyfelek API-k és WebSocket megoldásokon keresztül férnek hozzá a CryptoCompare adataihoz.

A CryptoCompare testreszabott integrációs megoldásokat is kínál, beleértve a testre szabott lehetőségeket azoknak a vállalati felhasználóknak, akik integrálni akarják a CryptoCompare adatcsatornáját a meglévő rendszereikbe..

A CryptoCompare kriptomutatókat is kínál, amelyek megkönnyítik az intézmények és a lakossági befektetők számára a piaci információk áttekintését. A CryptoCompare valós idejű összesített index-módszertana (CCCAGG) kiszámítja a tőzsdéken forgalmazott kriptovaluta-párok piaci árát. A több mint 170 tőzsdei tranzakciók adatait összesítve a CryptoCompare 24 órás volumennel súlyozott átlagot használ minden devizapárra, és végül valami CCCAGG BTC-USD értéket hoz létre.

hogyan működik a cryptocompare

A CryptoCompare ugyanakkor elismeri, hogy az adatok a tőzsdék között következetlenek lehetnek olyan tényezők miatt, mint a hackerek, a meghibásodott API-k, az alacsony likviditási szint, a tranzakciós díjak és a piaci manipuláció. Ezért a CryptoCompare módszertana a paraméterek átfogó skáláját veszi figyelembe, ideértve a szélesebb körű detektálást a kereskedelem során, hogy a lehető legpontosabb adatokat juttassa el az ügyfelekhez.

Végül a CryptoCompare havi csereértékelést tesz közzé a CCCAGG-cserék készletének fenntartása érdekében, amelyek megfelelnek a minimális adatszabványnak. A CryptoCompare minden hónapban felülvizsgálja és módosítja ezt a készletet annak biztosítása érdekében, hogy az alkotóelemek cseréjéből származó legreprezentatívabb és legmegbízhatóbb piaci adatokat használják fel a CCCAGG számításaiban.

CryptoCompare Árak

A CryptoCompare négy különböző árképzési szinttel rendelkezik, amelyek különböző típusú felhasználók számára szolgálnak, beleértve az alábbiakat:

Személyes (ingyenes)

Ingyenes kulcs személyes / nem kereskedelmi projektekhez vagy kereskedelmi próba célokra

 • 100 000 hívás havonta
 • 60+ piaci adat végpont
 • Teljes napi és óránkénti történelmi adatok
 • 7 napos történelmi adatok
 • Binance (BTC-USDT) rendelési könyv pillanatképe
 • Ügyfélszolgálat a GYIK részben

Kereskedelmi (havonta fizetett havi 79,99 dollár / havonta fizetett havi 95,99 dollár)

Kisméretű kereskedelmi projektekhez, amelyek alap kriptográfiai megoldást igényelnek

 • Havi 250 000 hívás
 • 60+ piaci adat végpont
 • Teljes napi és óránkénti történelmi adatok
 • 7 napos történelmi adatok
 • Binance (BTC & ETH) rendelési könyv pillanatkép
 • Ügyfélszolgálat e-mailben

Commercial Pro (havonta fizetett havi 199,99 USD / havonta fizetett 239,99 USD)

Olyan közepes méretű szervezetek és intézményi ügyfelek számára, akiknek fejlett kriptográfiai megoldásokra van szükségük

 • Havi 750 000 hívás
 • 60+ piaci adat végpont
 • Teljes napi és óránkénti történelmi adatok
 • 7 napos történelmi adatok
 • Teljes Binance rendelési könyv pillanatkép
 • Ügyfélszolgálat kiemelt e-mailben

Vállalati (egyéni árképzés vállalati felhasználók számára)

Nagyvállalati szervezetek és intézmények számára, akiknek teljesen testreszabható, korlátlan adateléréssel rendelkező kriptográfiai megoldásra van szükségük

 • Egyéni hívások száma havonta
 • 60+ és egyéni piaci adatok végpontok
 • Teljes napi és óránkénti történelmi adatok
 • Év + perc történelmi adatok
 • Rendeljen könyv pillanatképeket és közvetítést több központból
 • Ügyfélszolgálat a fiókkezelőn keresztül
 • Olyan bónusz funkciók, mint az indexelési szolgáltatások, a FIX-kapcsolat, a privát szerverek
 • A CryptoCompare előfizetésekért Visa, MasterCard, American Express, BTC vagy ETH útján fizethet.

cryptocompare crypto terveket

A CryptoCompare visszatérítést kínál a fizetés beérkezésétől számított 30 napon belül. A CryptoCompare emellett tisztességes használatra vonatkozó visszatérítési politikát is kínál: ha havi híváskorlátjának kevesebb mint 10% -át használta fel, akkor a fizetéstől számított 30 napon belül felhívhatja a CryptoCompare ügyfélszolgálati csapatát, és a vállalat felülvizsgálja tevékenységét annak megállapítása érdekében, hogy jogosult-e teljes visszatérítést.

A CryptoCompare szolgáltatásról

A CryptoCompare 2014-ben alakult. A társaság székhelye Londonban, az Egyesült Királyságban.

cryptocompare vezető csapat

A társaságot Charles Hayter (vezérigazgató) vezeti & Társalapító) és Vlad Cealicu (CTO & Társalapító). Hayter korábban részvénykutatási elemzőként dolgozott a CitiBanknál és a Westhall Capitalnél, míg Cealicu webfejlesztőként dolgozott az ADVFN-nél és az LSBF szoftverfejlesztési vezetőjeként..

A CryptoCompare átláthatóan felsorolja az online összes csapatinformációt, beleértve a csapat elérhetőségeit, a LinkedIn profilokat és egyéb információkat.

A CryptoCompare az űrben néhány főbb névvel is társult. Ezek a stratégiai partnerségek segítenek a CryptoCompare számára, hogy valós idejű információkat juttasson el ügyfeleihez.

A CryptoCompare együttműködött a VanEck index-részlegével, az MVIS-szel, hogy kriptovaluták indexkészletét juttassa el (hasonlóan az FSTE vagy az NYSE mátrixhoz). A CryptoCompare adatokat szolgáltat a Refinitivnek, és együttműködik a Nasdaq, a Binance, a Coinbase és más nagyvállalatokkal.

Végső szó

A CryptoCompare az iparág egyik vezető digitális eszközadat-szolgáltatója, a népszerű kriptovaluta-piaci szolgáltatások, például a CoinMarketCap és a CoinGecko mellett. A vállalatban megbíznak az űr legnagyobb nevei, köztük a Refinitiv, a Binance, a Coinbase és az MVIS. A londoni székhelyű szervezet ingyenes terveket kínál személyes, nem kereskedelmi felhasználók számára, fizetett előfizetéssel együtt kis-, közepes és nagyvállalati felhasználók számára.

.tve-lead-conversion-object.thrv_heading h1, .tve-vezet-conversion-object.thrv_heading h2, .tve-vezet-conversion-object.thrv_heading h3 {margó: 0; kitöltés: 0} .tve-vezet-conversion- object.thrv_text_element p, .tve-lead-conversion-object.thrv_text_element h1, .tve-vezet-conversion-object.thrv_text_element h2, .tve-vezet-conversion-object.thrv_text_element h3 {margó: 0}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map