Legjobb kriptovaluta podcastok: 2020 legnépszerűbb Bitcoin és Blockchain kapcsolatos műsorok + Hogyan indítsd el a sajátodat

Contents

A 40 legismertebb kripto podcastok listája érdemes áttekinteni

Mint sok olvasónk már tisztában lehet vele, szeptember 30-át az egész világon ünneplik Nemzetközi Podcast Nap. Tehát az esemény emlékére itt a MasterTheCrypto úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát a ma még forgalomban lévő legjobb, legtöbbet beszélt kriptovalutával kapcsolatos podcastokról. Különleges bónuszként, miközben megnézed a legnagyobb bitcoin-podcastok listáját, mellékeltünk egy „2. rész” útmutatót is arról, hogyan indíthatod el saját kriptovaluta-podcastod, ha érdekel.

Említést tesz arról, hogy ez a lista szubjektív, ezért ha néhány kedvenc név hiányzik a listáról, kérjük, fogadja el őszinte bocsánatkérésünket. Ennek ellenére ugorjunk egyenesen a lényeg középpontjába, és nézzük át a 40 legnépszerűbb kriptográfiai podcast-műsort, hogy meghallgassuk és tanulhassunk belőlük. A bitcoin-központú podcastok listája után megtalálja a felhasználói útmutatót a saját cryptocurrency podcast indításához, amint megjelenik a decentralizált blokklánc-finanszírozás új korszaka.

Láncolaton kívül

Anthony Pompliano – az egyik legnagyobb és legnépszerűbb név a kriptográfia világában – a házigazda ’Off the Chain’, egy olyan podcast, amely mélyen elmélyül a digitális pénznemekkel kapcsolatos kérdésekben. Pomp, amint a globális kriptográfiai közösség szeretettel emlegeti, köztudottan nagyszerű tartalmat szolgáltat, miközben nem zárkózik el az ipar különféle személyzetével folytatott komoly vitáktól. Végül, óriási mainstream kreditje (Pomp a Morgan Creek Digital társalapítója) miatt számos nagynevű személyiséggel interjút készíthet, többek között Peter Schiff-et, Erik Vorheest (többek között).

Stephan Livera Podcast

Stephan Livera egy elismert elemző, aki szilárd háttérrel rendelkezik minden pénzügy, számvitel és bankügy területén. A múltban számos bevált gazdasági egységgel végzett munkájának köszönhetően Livera köztudottan olyan élvonalbeli betekintést nyújt híveinek, amelyek segítettek megalapozott monetáris döntések meghozatalában. A dolgok jelenlegi állása szerint saját oktatási kriptográfiai podcast-ját látja el, amely a Bitcoint és annak digitális társait körülvevő technikai szempontokkal foglalkozik. Végül említést tesz arról is, hogy az elmúlt év során Livera több nagyérdemű személyiséggel készített interjút a műsorában, többek között Jack Dorsey és Adam Beck.

Ki nem mondott történetek

Charlie Shrem, a BTC Alapító alapítója már a kezdetek óta foglalkozik a kriptográfiával. Ebben a tekintetben podcastja – Untold Stories – meglehetősen ismertté vált ezen a téren, és számos nagy horderejű vendéget tudott vonzani, például:

Erik Voorhees – a ShapeShift mögött álló ötletgazda

Tyler és Cameron Winklevoss – a népszerű cryptocurrency exchange Gemini alapítói.


Charlie Lee – a Litecoin alapítója

Míg a Crypto Campfire Podcast laza megközelítést alkalmaz a kriptovilágot jelenleg sújtó néhány kérdésben, Shrem műsora inkább az iparághoz kapcsolódó különféle vezetők személyes történeteire összpontosít.

Nem láncolva és meg nem erősítve

Laura Shin még 2016-ban indította el az „UnChained” podcastot – akkoriban csak egy maroknyi műsorban tárgyaltak kriptográfiai kérdéseket. Ami Shin műsorát kiemeli, az a képessége, hogy kiegyensúlyozott beszélgetést folytathat vendégeivel, mindezt úgy, hogy közben megfelelő kérdéseket tesz fel nekik. Ezenkívül említést tesz arról, hogy Laura korábban a Forbes vezető szerkesztőjeként dolgozott, és az első mainstream újságírók egyike volt, akik a kriptográfiával / blokklánccal kapcsolatos technológiákkal foglalkoztak meglehetősen mélyrehatóan. Végül, Nem megerősített, amely Laura legújabb médiaajánlata, rengeteg olyan hírrel foglalkozik, amelyek a BTC világához kapcsolódnak, valamint számos, ezzel a térrel kapcsolatos bennfentes betekintését kínálja.

A Bitcoin Tudás Podcast

Trace Mayer néhány évvel ezelőtt elindította a Bitcoin Knowledge Podcastot, hogy segítsen követőinek a lehető legegyszerűbb módon maximalizálni a kriptográfiai hozamokat. Olvasóink számára, akik nem tudják, hogy ki Mayer, ő a Bitcoin egyik legkorábbi támogatója, és egyben az első nagy nevű egyén, aki olyan projektekbe fektet be, mint Kraken és Fegyvertár. Ha ez nem lenne elég, ő is segített az első Bitcoin konferencia megszervezésében egészen 2013-ig.

Podcastját tekintve Mayer számos bevált ipari személyzetet vonzott magához, hogy megosszák vele gondolataikat. Néhány vendége belefoglalt Caitlin Long, Saifedean Ammous, és Jameson Lopp.

A Crypto Street Podcast

Egy másik népszerű kriptográfiai podcast, amely úgy tűnik, hogy nagy vonzerőt nyert az elmúlt hónapokban, a Crypto Street Podcast. Kriptográfiai vállalkozók házigazdája Völgy, Bálna, és Herceg, és úgy van felépítve, hogy számos olyan kérdéssel foglalkozik, mint például:

 • Vagyonkezelés
 • Jövőbeli valutaértékelés
 • Piaci feltételek

Crypto Campfire Podcast

Az interneten jelenleg az egyik legnépszerűbb digitális valutához kapcsolódó műsor, a Crypto Campfire Podcast rendkívül informális hangulatot áraszt. A digitális valuta rajongói látják vendégül Mitch és A Prefesser és a kriptográfiával kapcsolatos témák széles skálájával foglalkozik, ideértve a globális alkalmazást, a skálázhatóságot és a technikai elemzést (mindezt úgy, hogy könnyen érthető és az átlagos kriptográf befektető által értelmezhető nyelvet használjon.)

A Nugget News Crypto Podcast

Alex Saunders, aki az alapítója Nugget’s News, már jó ideje futtatja a kripto podcastját. Elsődleges szándéka a műsorral, hogy figyelemre méltó interjúkkal segítse az altcoin rajongóinak eljuttatását, amelyek a következőkkel segíthetik őket:

 • A piacpszichológia értékelése
 • A piaci hangulat mérése

Nem csak ez, de Saunders is ismert, hogy számos alapvető kérdéssel foglalkozik, amely jelenleg körülveszi ezt a teret, hogy hallgatóinak segítsen felépíteni tudásbázisukat és a lehető legkönnyebben eligazodni ezen a területen.

Kripto vállalkozók

A Crypto Entrepreneurs Podcast házigazdája a népszerű digitális valuta szószólója Károly Az ETH. Ismert éles elemző képességeiről, amelyek sokféle statisztikai és technikai információt felhasználnak. Végül, Charles az elmúlt évek során jó néhány prominens technikai személyiséggel készített interjút, amelynek eredményeként műsorát (sokan) az egyik legjobbnak tartják ezen a téren.

Mit tett a Bitcoin

Peter McCormack egy háztartási név, amikor minden kriptográfia van – ezt kiemeli az a tény, hogy jelenleg több mint 72 ezer követője van a Twitteren. A What Bitcoin Did műsorvezetőjeként Peter több olyan embert is megkérdezhetett, mint Pete Rizzo, Peter Todd és Eril Voorhees a Bitcoin-tal, a skálázhatósággal, az altcoinokkal stb. Kapcsolatos kérdésekről..

A Bitcoin Podcast Network

Azok számára, akik nem ismerik a Bitcoin Podcast hálózat (BPN), lényegében egy független médiaszervezet, amelyet néhány évvel ezelőtt azért alapítottak, hogy terjesszék a digitális valutákkal kapcsolatos tudatosságot. A mai napig a hálózat több mint egymillió letöltésnek volt tanúja, és (az évek során) képes volt diverzifikálni a különféle hosszú formájú beszélgetéseket, podcastok formájában.

A BPN-n jelenleg forgalmazott különféle műsorok vonzani tudták a világ vezető technológiai személyiségeit és gondolkodóit.

Cenzúrázatlan Bitcoin

A Bitcoin Uncensored podcast még 2015-ben jött létre, amikor a kriptográfia rajongói, Chris DeRose és Joshua Unseth úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy műsort, amely a BTC-t és a hozzá tartozó kriptográf kortársakat sok alapvető kérdéssel foglalkozik. Annak ellenére, hogy a podcast már nem működik, számos korábbi epizódja továbbra is elérhető online, és sok hasznát veheti azoknak, akik a digitális pénznemek világát szeretnék felfedezni.

A Tim Ferriss Show

Annak ellenére, hogy a Tim Ferriss Show nem kizárólag a kriptográfiával foglalkozik, rendszeresen lefedi az ezzel a térrel kapcsolatos témák széles skáláját. Például a podcast nemrégiben történt megismétlése során Ferriss interjút készített Nick Szabóval (az egyik legismertebb név a digitális pénznemek világában), ahol számos olyan kérdésről beszélt vele, amelyek jelenleg a kriptográfiai fizetési piacot és a Bitcoin-ot sújtják. Hasonlóképpen, a Naval Ravikant technológiai vállalkozóval folytatott epizód is sok kérdéssel foglalkozott a Bitcoin körül.

Egyszerűen fogalmazva, a sorozatot azoknak tervezték, akik a semmiből szeretnék felfedezni a kriptográfia területét.

A rossz kripto podcast

Ellentétben a nevével, a Bad Crypto Podcast egy olyan műsor, amely a BTC, a blockchain, az altcoinok stb. Zavaros világának demisztikálására törekszik. A programot Travis Wright és Joel Comm kriptográfiai szakértők látják vendégül, akiknek humoros, ugyanakkor szűkszavú bonyolult kriptográfiai fogalmak elmagyarázása hallgatóiknak.

Epicentrum

Fabian Crain, Sebastien Couture és Meher Roy kriptográfiai vállalkozók, Epicentrum egy olyan heti podcast, amelynek célja, hogy az altcoin rajongóinak számos mélyreható vitát nyújtson az alábbiakról:

 • Közelgő / meglévő blockchain projektek
 • A legújabb kriptográfiai fejlesztések, ötletek stb.

Nem csak, hogy az előadás az elmúlt néhány évben meglehetősen jelentős nyomon követést tudott felmutatni – ennek eredményeként ezen a téren a legfényesebb elmék jelennek meg vendégként a show-ban.

Fektessen be, mint a legjobb

Ahogy a neve is sugallja, az Invest Like the Best egy olyan podcast, amelynek célja a befektetők megtérülése maximalizálása. A bemutató terjedelme azonban nem korlátozódik a kriptográfiára, és kiterjed a hagyományos pénzügyek területére is. Patrick O’Shaughnessy házigazdája, és számos releváns témát fed le a blockchain technológiával, a digitális devizabefektetésekkel, a Bitcoin stb..

Block Zero

Block Zero Kevin Rose – egy amerikai vállalkozó – ötletgazdája, aki számos más megalapozott vállalkozás, például a Digg, a Powner és a Revision3 létrehozásáért is felelős. Egy nemrégiben adott interjúban Rose kijelentette, hogy a fent említett podcast elindítása az az oka, hogy segítsen a kezdő kriptográfusoknak megismerni a Bitcoin, az Ethereum, a Ripple és más decentralizált technológiákat.

A Bitcoin Podcast

Ahogy a név látszólag sugallja, A Bitcoin Podcast a kriptográfia világával kapcsolatos mindenféle témával foglalkozik. Megalakulása óta a műsor széles körű ismereteket szerezhetett, amelynek eredményeként napjainkban az internet egyik legmegbízhatóbb forrása lett a BTC / kriptográfiai információkkal kapcsolatban..

Ezenkívül említést tesz arról is, hogy a podcastot sok magasan képzett személy kezeli – sokan rendelkeznek PHD-vel és szakképzett matematikusok. A mai napig valamivel több mint 140 epizód került online közvetítésre.

Beszéljünk a Bitcoinról!

Az Andreas Antonopolous vezette ‘Beszéljünk Bitcoin’ podcast elég népszerűvé vált az elmúlt pár évben. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy Andreas hírneve a digitális eszközök szektorában az ő különféle okai miatt nőtt könyveket, blogok, médiaszereplések. A mai napig rengeteg összeget kapott 2 millió dollár Bitcoin adományok a BTC közösség tagjai hálájukat kifejezhetik tisztázatlan tanácsaikért.

A Beszéljünk Bitcoinról! A Podcast már több mint 6 éve létezik.

Megalakulása óta a műsornak több mint 340 epizódja van, amelyek online úton jutottak el.

A podcast a digitális pénznemekkel kapcsolatos témák széles skáláját fedi le.

a16z Podcast

Olvasóink számára, akik esetleg nincsenek tisztában azzal, hogy valójában mit jelent az „a16z”, ez lényegében a szilícium-völgyi székhelyű Andreessen Horowitz VC vállalat számneve. A podcast számos, a digitális technika, a kulturális trendek stb. Világához kapcsolódó rést részletez. Végül, az elmúlt néhány évben elképesztő sikereknek köszönhetően a házigazdák számos olyan bevált játékosban kötelezhettek kötelet, mint pl. Alex Rampell, Miért kripto tokenek, Chris Dixon és Fred Ehrsam mélyinterjúkhoz.

Bitcoins és Gravy

A Bitcoins és Gravy A podcast az egyik legrégebbi, a BTC-vel kapcsolatos műsor, amely ma létezik, és 2014 óta (akkoriban, amikor az Mt Gox még működött) volt sugározva. A házigazdája John Barrett, aki korábban számos izgalmas területen dolgozott, például:

 • Tömegtájékoztatás és kommunikáció.
 • Rádió műsorszórás.
 • Zenei produkció.

Végül a „Bitcoins and Gravy” fő célja, hogy segítse a befektetőket az összetett technológiai koncepciók megértésében, könnyen emészthető módon.

Érme beszélgetés

Számos digitális társával összehasonlítva a Coin Talk még mindig viszonylag fiatal podcast. A show lényege, hogy segítsen tájékoztatni a nagyközönséget a Bitcoin pénzügyi lehetőségeiről, valamint feltárni azokat a csalásokat, amelyek úgy tűnik, hogy már közel egy évtizede sújtják ezt a piacot.

A műsor házigazdája:

 • Aaron Lammer
 • Kaszpi-tenger Kang

Összesen 12, körülbelül 1 órás epizód létezik, amelyek megtalálhatók az interneten.

A Boost VC Podcast

A Boost VC Podcast Adam Draper házigazdája, és rengeteg olyan egyedi témával foglalkozik, mint a bitcoin, a virtuális valóság, az AI, a robotika, a drónok és az űr. Ahogy azonban a név látszólag sugallja, a kiállítás fő célja, hogy segítse a befektetőket abban, hogy egy kockázatitőke-befektető elméje.

Végül meg kell említeni, hogy a podcast futási ideje mindössze 30 perc – ami azt jelenti, hogy csak a mai kriptovilágot érintő legsürgetőbb kérdésekkel foglalkozik..

A harmadik web

Arthur Falls, a blockchain független elemzője / kriptográfiai szakértő 2013-ban indította el a „harmadik web” podcastot. A műsor a Let’s Talk Bitcoin része! hálózaton keresztül, és sokféle hírt, véleményt, elemzést és interjút készít a szakértőktől a világ minden tájáról.

Érme mesterkedés

Érme mesterkedés az agyszüleménye Carter Thomas, aki a múltban több olyan témába is belemerült, mint a kriptográfia, a piaci manipuláció stb. Saját szavaival mindenkinek segíteni akar, aki esetleg profitot akar elérni azáltal, hogy olyan digitális eszközökbe fektet be, mint a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin, a Ripple. , Monero és még sok más. Ezenkívül, Thomas szerint, műsora elsősorban a kriptográfusok számára készült, akik már rendelkeznek ismeretekkel arról, hogy blokklánc és a benne rejlő monetáris potenciál.

Kripto unokatestvérek

A show furcsa neve ellenére házigazdái, Gary Leland és Tony Cecala meglehetősen népszerűvé váltak a kriptográfusok körében a világ minden tájáról. Egyszerűen fogalmazva, Kripto unokatestvérek egy olyan show, amely az altcoin befektetőket igyekszik kitenni a digitális eszközökhöz kapcsolódó különféle témáknak, például:

 • Kereskedési stratégiák
 • Kripto tulajdonjog
 • Piaci / hangulati elemzés stb.

Mi köszörüli a fogaskerekeimet

mi-őröl-fogaskerekeim-kripto-podcast

A What Grinds My Gears (WTMG) egy másik népszerű podcast, amely a kriptográfia / digitális pénzügyek világában zajló összes legfontosabb eseményre törekszik. Házigazdája Meltem Demirors és Jill Carlson, a show már jó ideje létezik. Az évek során a WTMG rengeteg mainstream vonzatot szerzett, különösen azért, mert a hosztok minden héten a digitális eszközökkel kapcsolatos bizonyos kulcsfontosságú témákat fednek le olyan objektívek széles választékával, amelyek olyan domaineket tartalmaznak, mint például:

 • Globális pénzügyek
 • Politika
 • Kultúra

Végül, podcastjaik közvetítésével Meltem és Jill rendszeresen elmélyülnek a kriptográfia jövőjében, és megvizsgálják azokat a piaci körülményeket, amelyek a legjobban érintik ezt a növekvő szektort. Néhány legnépszerűbb epizód, amely segíthet az újabb hallgatóknak a What Grinds My Gears-ben – A kapitalizmus korlátozatlan orgiája és Kátrányos & Megkötözve.

A Bitcoin emberei

A BITCOINOK HUMÁSA

A Humans of Bitcoin podcast az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, mert sok olyan ember történetét öleli fel, akiknek életét nagymértékben befolyásolta a bitcoin, a blockchain és általában a kriptotechnika. A műsort Cady Voge mutatja be, és új epizódokat adnak le minden kedden. Tartalmi szempontból a Humans of Bitcoin podcast interjúkat mutat be hallgatóinak a vendégek széles köréből, akik megosztják tapasztalataikat arról, hogy a kriptográfia hogyan változtatta meg nagyban az életüket. Az interjúalanyok a digitális aktivistáktól kezdve a biz vállalkozókig, a menekültekig terjednek.

Mesék a kriptából

MESEK - A KRIPTUSBÓL

A Tales from the Crypt számos kriptográfiai tartalmat tartalmaz, például interjúkat, valamint különféle releváns történeteket, amelyek jelenleg a digitális pénzügyek világában zajlanak. Ennek házigazdája Marty Bent, a „kriptográfia legjobb hírlevelének” főszerkesztője, aki rendszeresen ül össze több olyan nagy jelentőségű egyénnel, mint Pierre Rochard, Santiago Siri, hogy megvitassák a Bitcoinhoz kapcsolódó témák széles skáláját (mint valamint a hozzá tartozó kriptotársaival).

Olvasóink számára, akik szeretnék felfedezni ezt a podcastot, a legjobb kiindulópont a Tales from the Crypt Ep1: The History of Bitcoin Pt. 1.

A Flippening

THE-FLIPPENING-PODCAST

A Flippening podcast inkább azokhoz az emberekhez készült, akik már jól ismerik a kriptográfiai kérdések széles skáláját, és elsősorban a kriptovaluta befektetők számára készült. A műsor házigazdája Clay Collins (jól elismert elemző), aki rendszeresen megvitatja hallgatóival számos kriptoközgazdasági elméletet, valamint befektetési stratégiát. Nem csak ez, hanem rutinszerűen megoszt számos, a blockchain-nak köszönhetően a világ minden táján bekövetkező pénzügyi zavarral kapcsolatos releváns történetet.

A Flippening podcast technikai POV-ból sok résszel rendelkező témát nagyon részletesen megnéz, többek között:

 • Cryptoassets
 • Blockchain
 • Altcoins
 • elosztott főkönyvi technológia.

Néhány epizód, amelyet olvasóink megnézhetnek, hogy jobb képet kapjanak arról, miről szól a Flippening:

 • Stratégiák a BTC felhalmozásához (USD helyett), Tuur Demeesterrel az Adamant Capital-től
 • A Cryptoasset Markets gazdaságtana, Stephen McKeon professzor

A Láncreakció Podcast

A-LÁNC-REAKCIÓ-PODCAST

A Láncreakció Podcast házigazdája Tom Shaughnessy a Delphi Digital és számos kérdéssel foglalkozik, amelyek jelenleg a kriptográf befektetőket érintik az egész világon. Emellett Tom számos, a domainhez kapcsolódó kulcsembert is megkérdezett, például a ConsenSys Joe Lubint és a Vision Hill Scott Army-ját..

Bizonyos témák, amelyekről korábban a Láncreakció podcast foglalkozott:

A Pergetetlen Podcast

A-HASZNÁLATLAN PODCAST

Az Unhashed-et azzal a céllal fejlesztették ki, hogy lebontsa a Bitcoin-szal kapcsolatos legfrissebb híreket. Nem csak ez, hanem a bemutató az e területet körülvevő legújabb fejleményeket is bemutatja (ezt is olyan szempontból, amelyet mindenki megért és zökkenőmentesen kapcsolódhat hozzá). A podcast néhány további fő szempontja a következő:

 • A show tökéletes egyensúlyt nyújt a kriptovalutákkal és a blokklánccal kapcsolatos beszélgetések számára, oktatási és humoros tartalmak keverékével..
 • A sértetlen merülések mélyen belemerülnek egy-egy olyan fülke témájába, mint például – Mennyire hatékonyak a hardvertárcák? Mely kriptográfiai cserék a legmegbízhatóbbak és melyek jelentik a legnagyobb veszélyt a mai BTC ökoszisztémának? A Litecoinhoz hasonló pénznemek segítik-e vagy gátolják-e a bitcoin hosszú távú fejlődését?

Néhány olyan epizód, amelyet érdemes megnézni ezzel a kiváló műsorral kapcsolatban:

A gombóc

THE-SCOOP-PODCAST

A Scoop házigazdája Frank Chaparro Blokk és a kriptotechnikával kapcsolatos leglátványosabb anyagokat tartalmazza, amelyek ma elérhetők az interneten. Ezenkívül Frank rutinszerűen interjút készít a Wall Street, a Fortune 500 és általában a kriptoökoszisztémával kapcsolatos nagy jelentőségű személyekkel is. Közülük Mark Yusko, a Morgan Creek Capital Management vezérigazgatója és igazgatója, Stephen Palley, az Anderson Kill partnere és Emilie Choi, a Coinbase üzleti és adatkezelési igazgatója

IBM Blockchain Pulse

IBM-BLOCKCHAIN-PULSE

Az IBM Blockchain Pulse podcastját jól ismert technikus rajongó látja el Matt Hooper, aki rutinszerűen beszél a blockchain (pl. Adam Gunther és Drummond Reed) technológia legnagyobb és legelismertebb híveivel szerte a világon. A show részeként Hooper független kutatókkal és újítókkal is kapcsolatba lép, hogy megpróbálja feltárni számos olyan újszerű módszert, amelyben a blockchain befolyásolja a különböző hagyományos piaci szektorokat, mint például a szórakozás, a globális fizetések, az ellátási lánc hatékonysága.

Azok számára, akik be akarnak jutni a podcastba, a következő epizódoknak kiváló utat kell biztosítaniuk a hallgatók számára, hogy lássák a műsor lényegét:

A Token Daily

A-TOKEN-NAPI

A Token Daily házigazdája Soona Amhaz aki rendszeresen felszólítja a globális kriptográfia különféle tagjait, hogy megvitassák az e növekvő piaccal kapcsolatos kérdések széles körét. Műsorának részeként Soona számos témával foglalkozik, a várható iparági trendektől kezdve a jövőbeni piaci projektekig, egészen addig, amíg a vendégei az interjú idején gondolkodnak. A Token Daily podcaston megjelent sok magas rangú személy közül néhány:

Ledger Cast

LEDGER-CAST

Egy másik népszerű kriptotémájú műsor, amely nagy népszerűségre tett szert az elmúlt év során, a Ledger Cast. Szinte minden olyan hírrel foglalkozik, amely kapcsolatban állhat a kriptovalutával és a blokklánc ökoszisztémával, és több, a következőhöz kapcsolódó rést tartalmaz:

 • Kereskedés
 • Interjúk a már létező kriptográfiai személyzettel
 • Műszaki és kereskedelmi elemzés
 • Alapvető elemzés

A műsor házigazdája a Ledger Status és a CarpeNoctom – két köztiszteletben álló független elemző, akik már jó ideje kapcsolatban állnak ezzel a területtel.

Messari minősítés nélküli véleményei

MESSARIS-EGYENLŐTLEN VÉLEMÉNYEK

Ryan Selkis, a Messari vezérigazgatója látja vendégül az Unqualified Opinions podcastot – egy olyan műsort, amely több őszinte, gyors iramú interjút tartalmaz a kriptovilág kiéért (beleértve a különféle vállalkozókat és befektetőket, akik ehhez a domainhez kapcsolódnak). A podcast részeként Messari olyan embereket kérdezett meg, mint:

Alapréteg

ALAPRÉTEG

Az alapréteg házigazdája David Nage és tele van kriptográfiával kapcsolatos tartalommal, amelyet különböző blockchain startupok és cégek alapítóitól szereznek be. A műsor alapfeltétele az, hogy segítsen az összetett projektek egyszerűsítésében azáltal, hogy a mögöttük álló technológiákat a lehető legegyszerűbb, legegyszerűbb módon dekonstruálja. A program részeként a Nage interjút készített az ipari nagy parókákkal, mint pl Zaki Manian (SkuChain, Cosmos, Tendermint), Diogo Monica (Társalapító, Anchorage) és Alekszandr Skidanov (KÖZEL).

Blockchain Insider

BLOCKCHAIN-INSIDER

A Blockchain Insider a kripto rajongók ötletgazdája Simon Taylor és Colin Platt. A műsor a BTC, a blockchain és az elosztott főkönyvi technológia (DLT) népszerűsítését hivatott elősegíteni olyan módon, hogy az könnyen érthető és relatíva legyen. Simon és Colin mélyreható elemzésének köszönhetően a kriptográfia podcastja az utóbbi időben egyre népszerűbb.

A korábban a Blockchain Insider-en megjelent vendégek között vannak olyan nagy nevű játékosok, mint pl Charles Hoskinson – a Cardano alapítója és Amber Baldet – a Clovyr vezérigazgatója.

Blockchain 2025

BLOCKCHAIN-2025

A Blockchain 2025 egy jövőorientált technológiai podcast, amely a blockchain hatásait vizsgálja az ipari területek széles skáláján, mint például a szórakozás, a művészet, a zene és még az online hirdetés is. Ezenkívül a bemutató alaposan megvizsgálja a mai sok ígéretes blockchain projektet, amelyek jelenleg fejlesztés alatt állnak, és potenciálisan képesek teljesen megújítani, hogyan nézünk ki sok piaci szektorra.

Végül a podcast házigazdája Matt Aaron és Blake Moore – két olyan személy, akik már közel egy évtizede szoros kapcsolatban állnak ezzel a térrel. A Blockchain 2025 olyan epizódjai, amelyeket minden új hallgatónak meg kell néznie, a következők:

A Crypto Podcast indítása [Felhasználói útmutató]

hogyan lehet elindítani egy kriptográfiai podcastot

A kripto podcastok az elmúlt évek két legforróbb trendjét ötvözik: a kriptovaluta és a podcasting. De hogyan indíthatja el saját kriptográfiai podcastját? Hogyan lehet vonzani a közönséget, építeni egy követőt és létrehozni kriptográfiai tartalmat, amelyet az emberek meg akarnak hallgatni?

Ma megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, és elmagyarázunk mindent, amit tudnia kell arról, hogyan kell elindítani a titkosítási podcastot.

A Crypto Podcast indításának előnyei és hátrányai

Csakúgy, mint az élet bármely döntése, a titkosítási podcast indítása is tele van előnyökkel és hátrányokkal. Íme néhány előny és hátrány a saját kriptovalutával kapcsolatos podcast indításának.

Előnyök

Legyen befolyásos: Ha elindít egy jó podcastot, akkor hatalmában áll befolyásolni a kriptográfiai közösséget. Ha folyamatosan intelligens tartalmat készít, akkor a szavai számítanak a hallgatóknak. Lesz kedved, befolyása, befolyása, vagy bármi más, amit nevezni akarsz.

Hozzájárulás a Crypto-hoz: A legtöbb podcast oktató jellegű. Megtanítanak a legfrissebb hírekre. Tájékoztatják a közösséget a legújabb fejleményekről. Podcast indításával hozzájárul a kriptográfia világához.

Keressen hirdetési bevételt: Végül a mai legforgalmasabb podcastok hatalmas hirdetési bevételt hoznak. Egy kriptográf indítás megkérheti, hogy hirdessen a podcastján például IPO előtti tokenekért cserébe. A kripto média webhelyek fizethetnek a hirdetésekért. A kripto egy több milliárd dolláros ipar, és ennek a reklámpénznek el kell jutnia valahova.

Hátrányok

Már zsúfolt: Nem te vagy az első, aki kripto podcast indításán gondolkodik. Valójában még csak nem is az ezredik ember vagy, akinek eszébe jut egy kriptopodcast elindítása. Ma több száz kriptográfiai podcast található az interneten. Néhányan kiemelkedtek a tömegből, de a legtöbben továbbra is homályban tanyáznak.

A titkosítás bonyolult: Sok ember nem képes arra, hogy részletesen beszéljen a kriptovalutáról vagy a blockchain technológiáról. Ha Ön tapasztalatlan vagy tudatlan, a podcastját figyelmen kívül hagyja.

1. lépés: Keresse meg a Crypto Podcast fülkét

Már léteznek általános kripto podcastok. Rengeteg ember képes kompetensen beszélni az általános kripto podcastokon. Ezeknek a podcastoknak már jelentős követése van. Nehéz lehet versenyezni ezekkel a kriptoóriásokkal.

Azonban még mindig bőven van hely a kriptográfiai podcastok számára az egyes fülkékben.

A kriptográfiai térben azonosítson egy hiánypótló helyet, amelyet a hagyományos média kevéssé szolgál ki. Néhány lehetséges fülke a következőket tartalmazza:

Érme-specifikus podcastok: Beszéljen egy adott érmével kapcsolatos összes hírről. Vagy beszéljen meg egy hasonló kriptovaluták kosaráról vagy egy adott kriptovaluta-kategóriáról. Beszéljen például az ERC20 tokenekről vagy a decentralizált alkalmazásplatformokhoz elérhető összes tokenről.

Régió- vagy országspecifikus Crypto Podcastok: Mi a legfrissebb hír az etiópiai kriptovalutáról? Gúnyolódhat – de Etiópia több mint 100 millió ember. A kriptográfia potenciális növekedésének egyik legnagyobb területe a feltörekvő piacok, beleértve a hagyományos bankok által kevésbé támogatott régiókat is. Indítson egy regionális kriptotémákra összpontosító podcastot, és gyorsan létrehozhat egy követést, amely csak növekszik, ha a kriptográfia elfogadása növekszik.

Interjú szakértők: Lehet, hogy nem sokat tud a kriptográfiáról, de mégis megkérdezhet olyan embereket, akik sokat tudnak a kriptográfiáról. Rövid, 5 perces interjúkhoz forduljon szakértőkhöz. Kérdezd meg őket a kriptográfia legfrissebb híreiről és fejleményeiről.

Exkluzív hozzáférésű podcastok: Szilícium-völgyben vagy Zugban (Crypto Valley), Svájcban él? Ha igen, akkor kizárólagos hozzáféréssel rendelkezhet olyan magánszemélyekhez és vállalatokhoz, amelyekhez csak kevesen férnek hozzá. A kriptóban a legfényesebb elmék vesznek körül. Használja ki, ha elindít egy podcastot, amely kiemeli az exkluzív hozzáférését.

Technológia-specifikus podcast: Van informatikus végzettséged? Képes vagy a Solidity-re? Tud többet a blokkláncról, mint a világ 90% -a? Ha igen, akkor elindíthat egy podcastot, amely a technológiára jellemző témákra összpontosít. Beszélje meg például a Solidity és az intelligens szerződés-programozás legújabb frissítéseit. Vagy vizsgálja meg, hogyan működnek a különböző blokklánc és elosztott főkönyvi technológiák.

Rugalmasabb az egyedi oktatás vagy háttér: Van MBA-ja? Használja az MBA képességeit a kriptotársaságok üzleti alapjainak elemzéséhez. Van doktora közgazdaságtanból? Beszéljen arról, hogy a kriptográfia hogyan fogja megzavarni a világgazdaságot. Sikeresen kilépett több startupból? Indítson el egy podcastot, amely elmagyarázza a kriptotársaság alapítóinak következő lépéseit. Határozza meg egyedi képességeit, majd alkalmazza őket a kriptográfia számára.

Mindenekelőtt az a célod, hogy podcastot adj tedd magad hasznossá valamilyen típusú közönségnek. Néha ez egy adott témára összpontosít. Más esetekben ez magában foglalja az általános hírek témájának megoldását szakértői ismereteivel.

2. lépés: Vázoljon fel egy Podcast epizódot

Megtalálta a fülkét. Úgy döntött, hogy podcastot szeretne indítani. A következő lépés egy epizódvázlat létrehozása.

Hogyan fog folyni a podcastod? Miről fog beszélni minden alkalommal? Csak önmaga beszél mikrofonba? Interjút készít más emberekkel? Hogyan fog áttérni a szegmensek között?

Természetesen néhány embernek nincs szüksége körvonalra: egyszerűen ülhetnek egy mikrofon előtt, sajtófeljegyzést vezethetnek és hasznos információkat oszthatnak meg.

A legtöbb ember számára azonban világos és koherens felépítéssel segít a podcast a pályán maradni.

Miután létrehozta az alapformátumot, elkezdheti belemerülni a podcasting apróságaiba. Ezután beszélünk arról, amire szüksége van, és hogyan rögzítse az első kriptográfiai podcastot.

3. lépés: Szerezze be a Crypto Podcast rögzítéséhez szükséges eszközöket

Ideje vásárolni. Néhány dolog, amire az első kriptográfiai podcast rögzítése előtt szüksége lesz:

 • Jó minőségű USB mikrofon
 • Podcasting alkalmazás vagy podcasting szoftver (például Squadcast)
 • Szerkesztő szoftver (Hindenberg különösen népszerű, bár az Alitu, az Audacity, a Spreaker és a Garageband is jó lehetőség)

Szerencsére ön a megfelelő időben lép be a podcastingba. Az elmúlt években robbanásszerűen zajlott a podcasting szoftverek és alkalmazások. Rengeteg ingyenes és prémium podcasting szoftver opciót talál a mobil és asztali beállításokhoz.

4. lépés: A podcast marketingje a kriptoszférában

Tehát remek podcastot készítettél. Most emberekre van szükséged, akik meghallgatják.

A kriptoszféra hatalmas. Bárhol forgalmazhatja podcast-ját a YouTube-tól a táviratig, a Twitteren és így tovább.

A podcast világszerte történő megosztásának lehetséges marketingstratégiái közé tartozik:

Webhely létrehozása: Először is meg kell győződnie arról, hogy az emberek megtalálják a podcastot az interneten. Indítson el egy podcastnak szentelt weboldalt. Használja a SEO-t annak biztosítására, hogy webhelye olyan kulcsszavakhoz sorolódjon, mint a „[a podcast]”. Amikor valaki meglátja az ön podcastját a közösségi médiában, akkor Google-on keresheti és megtalálhatja az Ön webhelyét.

Twitter Marketing: A Twitteren keresztül dobd piacra podcastodat a világ számára. Népszerű hashtagekkel tegye a podcastot több ezer néző elé.

Kérjen hírességek megosztását: A podcastodban interjút készítettél a kriptográfiai közösség egyik jelentős tagjával? Nagy esély van arra, hogy az illető retweetelje vagy megossza a podcast epizódját.

Piac az egyes érmeközösségek felé: Néhány érmeközösséget a hagyományos podcastok kevéssé szolgálnak ki. Könnyű megtalálni például a bitcoinról beszélő podcastokat, de nehezebb lehet megtalálni a Tezosról (XTZ), a Chainlinkről (LINK) és a Cosmosról (ATOM) beszélő podcastokat, annak ellenére, hogy ezek a kriptovaluták a legnagyobbak a a világ. Ezek a közösségek szomjaznak a média figyelmére – adjátok meg nekik.

Távirat: Oszd meg podcastodat a táviraton keresztül. Rengeteg távirati közösség foglalkozik konkrét projektekkel vagy kriptovalutákkal. A kriptográfia számára szélesebb körű távirati közösségek is vannak.

Vendég hozzászólások írása: Ha kompetensen tud beszélni egy egyedi témáról, fontolja meg a vendég bejegyzések írását. Írjon olyan vendégbejegyzést, amely egy jól ismert témára összpontosít, majd tolja az olvasókat a podcastja felé.

5. lépés: Határozza meg a lehetséges szponzorokat és hirdetési lehetőségeket

Miután piacra dobta podcastját, és vonzott egy követőt, érdemes hirdetnie a közönségét, hogy hirdetési bevételt szerezzen.

A reklámbevétel nem a mohóság; a podcast bővítéséhez szükséges források megszerzéséről is van szó.

A hirdetési bevételek fizethetnek például egy kriptokonferenciára tett utazásért. Lehet, hogy fedezi a Kínába repülés költségeit, hogy interjút készítsen egy vezető kriptográfiai vezérigazgatóval.

A podcast közönségének növekedésével az Ön érdeke, hogy szponzorokat és hirdetési partnereket találjon. Egyes podcastok olyan hirdetési hálózatokat használnak, mint a Midroll vagy a Advertisecast, hogy könnyedén megtalálják a szponzorokat.

Alternatív megoldásként egyes podcastok pénzt keresnek Patreonon keresztül. A hallgatók azért fizetnek, hogy hozzáférjenek a podcastjához.

Az 5 legnépszerűbb Crypto Podcast

Bizonyos kripto podcastok népszerűvé váltak az elmúlt években. Az interneten a legnépszerűbb kripto podcastok ma a következők:

Korlátozás nélküli: Laura Shin, a Forbes egykori riporterének házigazdája, az Unchained az egyik legismertebb ma elérhető crypto és blockchain podcast. A podcast mélyinterjúkat tartalmaz az űr vezető szereplőivel. A korábbi vendégek között van a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao, a Monero vezető Riccardo Spagni és a bitcoin fejlesztő, Jimmy Song, többek között a vezető nevek között. Technológia-orientált, ezért ijesztő lehet a blockchain újoncok számára, de továbbra is minden szintű tapasztalattal rendelkező felhasználók számára elérhető.

Láncolaton kívül: Anthony Pompliano Off the Chain című műve egy másik jól ismert podcast. A Pomp lehetővé teszi, hogy a kriptográfiai vállalkozók bármiről beszélhessenek – beleértve a versenytársak által alkalmazott árnyékos taktikákat is.

Nem megerősített: A Meg nem erősítettet szintén Laura Shin gyártja, de más módon működik. Míg az Unchained a legfrissebb híreket és fejleményeket mutatja be, az Unconfirmed mélyen elmerül a kriptoszféra legfényesebb elméiben.

Varázslatos Crypto Friends: Ha azt akarja hallani, hogy a legnagyobb bitcoin rajongók arról beszélnek, miért a bitcoin a legjobb kriptovaluta a világon, akkor a Varázslatos Kripto Barátok egyik lehetőség. A podcast házigazdája a monero vezető Riccardo Spagni, a Litecoin alkotója, Charlie Lee, a Blockstream CSO Samson Mow és a WhalePanda (aki továbbra is névtelen). Az epizódok havonta jelentek meg. A négy szakértő olyan kérdésekről beszél, mint a szabályozás és a decentralizáció. Azt is meghatározzák, milyen kihívásokkal kell szembenézniük a bitcoinnak az elkövetkező években, és azt, hogy miként teljesítette a múltban a kihívásokat.

A Bitcoin Podcast hálózat: A Bitcoin Podcast Network olyan média entitások gyűjteménye, amelyek a The Bitcoin Podcast programmal indultak. Ma ennek a podcastnak a csapata magas szintű üzleti vezetőkből, PhD-kből és matematikusokból áll. A mai napig több mint 150 epizódot tettek közzé, és sokuk meghaladja a 100 percet.

A legtöbbet megtisztelő említéseket hallgattam

 • Ledger Cast
 • Crypto Street Podcast
 • Érme beszélgetés
 • Érme elsajátítás

A legjobb Crypto Podcasts útmutató: Végső szó

crypto podcast felülvizsgálati kutatás

A The Crypto mester büszkén emeli ki a legnépszerűbb kriptovaluta-központú podcastokat azon felül, hogy az érdeklődőknek néhány tippet mutat a saját bitcoin-show indításához. A podcasting útján megosztott elemzések, meglátások és szakértelem rendkívül fontos a bitcoin ökoszisztéma számára, mivel megnyitja a párbeszédet, elterjesztve az eltérő ötleteket, gondolatokat és véleményeket, amelyek mind hozzájárulnak a közösség és a kriptovaluta mozgásának egészéhez..

Ha rajong a kriptográfia iránt, egyedi ismeretekkel rendelkezik egy adott témáról, vagy csak érdekes meghallgatni, akkor a podcast indítása a megfelelő választás lehet az Ön számára.

Használja a fenti útmutatót saját titkosítási podcastjának elindításához. Hónapokon belül bekerülhet az öt legjobban letöltött kriptográf podcast közé. Vessen egy pillantást a fenti 40 legismertebb kriptovaluta podcastra, és próbálja meg modellezni, hogy mit és hogyan működnek, mivel ezek a legfelkapottabb és legeredményesebb podcastok, amelyekkel hallgathatja és megismerheti a kriptovalutákat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map