Tezos koji će se koristiti za tokenizaciju 22 projekta

Dvadeset i dva projekta koja predstavljaju kumulativnih 200 milijuna USD digitalnih vrijednosnih papira. To su brojevi novog poduhvata tokenizacije koji su poduzeća poduzela preko Tezosa.

DealBox i Vertalo najavili su da će surađivati, pri čemu će svaki od njih pridonijeti različitim mogućnostima.

Očekuje se da će Vertalo obavljati zadatke oko izdavanja i upravljanja digitalnim vrijednosnim papirima. DealBox će ih zatim koristiti kao sredstvo za osiguravanje pristupa kapitalu za MSP.

Tezos

Očekuje se da će se digitalni vrijednosni papiri koji će se izdavati tijekom ovog postupka temeljiti na bloku Tezos. Iako se upotreba Tezosa nad popularnim Ethereumom u početku može činiti iznenađujućom, to postaje jasno nakon detaljnijeg proučavanja prednosti koje nudi prvi. Na primjer, Tezos koristi POS, podržava više programskih jezika, brze stope transakcija i još mnogo toga.

Da biste saznali više o tome zašto se, točno, Vertalo odlučio osloniti na Tezosa, pročitajte sljedeći članak.

Vertalo odabire Tezos za sigurnosne tokene

Pisanje velikih slova

Zanimljivo je da u svom priopćenju za javnost Vertalo i DealBox odvajaju vrijeme kako bi istakli vrijeme objave.

DIP je nedavno predložio popuštanje ograničenja koja se tiču ​​različitih metoda prikupljanja sredstava. Ako se donesu, projekti poput ovih ovdje raspravljenih danas će imati velike koristi.

Međutim, važno je zapamtiti da su ove promjene u ovom trenutku samo prijedlog. Iako su Vertalo i DealBox možda doista najavili svoje partnerstvo u pogodnom trenutku, to također može podlijegati statusu quo.

HODL Vaša Hoopla preko SEC promjene za izuzete ponude

Komentar

Nakon što su najavili ovaj novi razvoj, predstavnici svake od njih, Vertalo i DealBox, uzeli su vremena za komentar.

John Nance, Izjavio predsjednik i direktor informacijske tehnologije u Deal Boxu,

„Naša je misija u Deal Boxu pomoći osloboditi poduzetnike od neučinkovitosti tradicionalnog investicijskog bankarstva i stvaranja kapitala te im omogućiti današnjim najboljim tehnologijama u klasi da postignu učinkovitije i djelotvornije rezultate kako bi pomogle njihovim tvrtkama da rastu. Završetkom našeg ugovora o licenciranju s Vertalom radimo upravo to, jer počinjemo izdavati digitalne vrijednosne papire preko naše platforme pomoću Vertalovih sustava i bloka Tezos. Veza Deal Box x Vertalo unapređuje našu sposobnost prepoznavanja prilika koje unapređuju naš kolektivni ekosustav jer svi radimo na pojednostavljivanju i unapređivanju ove industrije. “

Dave Hendricks, Izjavio je izvršni direktor Vertala,

„Vertalo je uzbuđen što će Deal Boxu i njegovim desecima klijenata izdavatelja pružiti najopsežniju i najskladniju platformu za izdavanje i upravljanje ponudama digitalne imovine. Tim Deal Box predstavlja budućnost ekosustava digitalne imovine: pametni savjetnici za kapital koji pomažu svojim portfeljnim tvrtkama u prikupljanju sredstava i funkcijama odnosa s investitorima po nižim troškovima i uz veću jednostavnost. Vertalo želi ojačati i podržati Deal Box s platformnim alatima, tehnologijama i tehnikama koje im omogućavaju da izađu na tržište s vlastitim rješenjem za izdavanje sigurnosnih tokena s bijelom oznakom, potpomognutom podrškom tima s bogatim iskustvom na tržištu kapitala koji ima uključen sam u reguliranu digitalnu imovinu od 2017. godine. “

Građevni blokovi

Neka partnerstva dolaze i odlaze, jer dobra namjera ne mora nužno rezultirati plodnom vezom. Čini se kao da su DealBox i Vertalo to uspjeli izbjeći i uspješno pronašli način za zajedničku suradnju.

To je vidljivo kroz razne odnose dviju tvrtki posljednjih mjeseci. Na primjer, 22 nova vrijednosna papira koja će se tokenizirati, o kojima se danas raspravlja, jednostavno predstavljaju još jedan krug. Kao takvo, to bi značilo da je svaka tvrtka bila zadovoljna prvim krugom tokeniziranih tvrtki, mameći ih da ponovno rade zajedno.

Jedan od takvih primjera prošlih odnosa je slučaj Zapayga i njihovog STO-a.

DealBox

Osnovan 2016. godine, DealBox posluje izvan Kalifornije. Iznad svega, DealBox olakšava stvaranje kapitala za obećavajuća novoosnovana poduzeća. DealBox također nudi pomoćne usluge, koje uključuju savjetovanje, investicijsko pakiranje i još mnogo toga.

Predsjednik John Nance trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Vertalo

Osnovan 2017. godine, Vertalo posluje izvan Austina u Teksasu. Prije svega, tvrtka radi kao pružatelj usluga za sektor digitalnih vrijednosnih papira. Te su usluge istaknute u mogućnosti upravljanja ograničenjima stolova tvrtki.

Izvršni direktor Dave Hendricks trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

U ostalim vijestima

Razni blockchains primijetili su manje razine usvajanja u novom digitalnom sektoru vrijednosnih papira. Čini se, međutim, kao da su se Tezos uspjeli etablirati kao vodeći na razini usvajanja. Sljedeći su članci primjeri vijesti koje okružuju Tezos posljednjih mjeseci, rasvjetljavajući zašto se tvrtke okreću popularnom blockchainu.

Binance dodaje Tezos trgovačke parove

TokenSoft donosi sigurnosne tokene Tezosu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner