Ulaganje u Aragon (ANT) – sve što trebate znati

Aragon (ANT) je blockchain otvorenog koda, neprofitna organizacija protokol dizajniran za pojednostavljivanje stvaranja i upravljanja Dappsima, blockchain protokolima i decentraliziranim autonomnim organizacijama (DAO). Platforma teži daljnjem korporativnom usvajanju blockchain tehnologije kroz svoj modularni pristup uobičajenim poslovnim funkcijama. Istaknuto je da je Aragon doživio veliki uspjeh od svog lansiranja. Platforma ima preko 900 milijuna vrijednosti pohranjenih u 15.000 DAO-a. Najbolje od svega je što je cijela mreža decentralizirana putem modela upravljanja koji omogućava kolektivno upravljanje njezinim funkcionalnostima i kodiranjem.

Koje probleme rješava Aragon (ANT)?

Aragon pokušava riješiti jednu od najvećih prepreka usvajanju poduzeća, nedostatak lako dostupnih stručnjaka za blockchain. Vođenje korporacije uključuje puno troškova. Aragon želi smanjiti ove troškove i poboljšati sveobuhvatnu učinkovitost putem svojih programabilnih DAO-a.

Prednosti Aragona (ANT)

Aragon pruža tvrtkama najbrži i najlakši način uspostavljanja DAO-a. Mreža funkcionira slično kao graditelj web stranica po tome što se oslanja na već konfigurirane module koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama vaše tvrtke. Na taj način, Aragon pruža vrijednu uslugu koja omogućava bilo kojoj tvrtki da iskoristi snagu blockchain tehnologije bez angažiranja internog stručnjaka.

Aragon - Twitter

Aragon – Twitter

Sigurnost

Sigurnost je bila najvažnija briga za Aragonov razvojni tim. Mreža se oslanja na Ethereum blockchain i kod otvorenog koda kako bi osigurala da sve radnje na mreži ostanu sigurne. Kao projekt otvorenog koda, mreža je podvrgnuta intenzivnom provjeravanju od zajednice Ethereum.

Jednostavnost

Programiranje DAO-a nije jednostavan zadatak, ali Aragon omogućava onima koji su novi u blockchain tehnologiji. Interaktivno sučelje eliminira potrebu tvrtke za angažiranjem blockchain stručnjaka jer su sve najvažnije značajke i funkcionalnosti standardne. Aragon (ANT) se potrudio osigurati da sve administrativne funkcije koje moderna tvrtka zahtijeva budu dio osnovnog modula.

Postoje moduli koji pokrivaju radnje poput glasanja dioničara, prodaje tokena i potraživanja i potraživanja. Tvrtke također mogu pronaći module koji pružaju vlasništvo, kontrolu pristupa i upravljanje identitetom. Kompletnost sustava je impresivna jer se proteže i na HR ukrcaj i obračun plaća.

Prilagođavanje

Uz ove osnovne module, tvrtke mogu prilagoditi svaku značajku kako bi povećale njezinu učinkovitost. Te se promjene mogu izvršiti putem sučelja ili, ako tvrtka ima mogućnosti, promjene se mogu izvršiti izravno u kodu otvorenog koda. Na taj način Aragon može zadovoljiti potrebe gotovo svih vrsta organizacija.


Globalni doseg

Još jedna glavna prednost aragonskih korisnika je pristup globalnoj mreži istomišljenika. Platforma potiče tvrtke na suradnju s drugim tvrtkama iz različitih regija širom svijeta. Te tvrtke mogu međusobno odbacivati ​​ideje i pomoći u usmjeravanju procesa ukrcaja za nove korisnike.

Nadležnosti

Aragon putem Aragonskog suda uvodi novi koncept nazvan digitalna jurisdikcija. Ovaj je sustav ono što provodi digitalne ugovore između organizacija. Programeri su uveli ovaj protokol kako bi osigurali da postoji mehanizam za rješavanje sporova koji spadaju izvan unaprijed programiranih modula.

Transparentnost

Korisnici Aragonije uživaju punu transparentnost kada koriste mrežu. Oni lako mogu pratiti kako se troše sva DAO sredstva. Na taj način svi korisnici mogu s povjerenjem podijeliti blagodati mreže.

Kako djeluje Aragon (ANT)

Aragon kombinira razne nove koncepte i značajke kako bi svoje ciljeve ostvario. Svi DAO dolaze unaprijed instalirani s najvažnijim korporativnim komponentama. Korisnik može postaviti svoje poslovne sustave kao što su financije, prodaja tokena i protokoli glasanja.

Aragonski klijent

Aragon Client je mjesto gdje korisnici stvaraju prilagodljive DAO značajke. Klijent je dizajniran za pružanje transparentnog okvira pametnih ugovora koji je jednostavan za navigaciju i ne zahtijeva prethodnu obuku za blockchain.

AragonOS

AragonOS je ono s čime korisnici rade na postavljanju prodaje tokena. Ovdje možete odlučiti o svim najvažnijim detaljima vašeg događaja prikupljanja sredstava. Značajke poput vremenskog okvira i načina na koji namjeravate potaknuti suradnike lako su dostupne svima.

Aragon (ANT)

Aragon (ANT)

Mreža Aragon

Aragonska mreža protokol je koji djeluje između DAO-a. Ovaj sustav omogućuje više tvrtki da posluju decentralizirano i bez povjerenja na Ethereum blockchainu.

Zaklada Aragon

Aragonska zaklada je skupina čiji je zadatak unapređivanje zajednice. Ova skupina traži tvrtke koje su zainteresirane za projekt i pomaže u postizanju njihovih ciljeva i prisutnosti cijele mreže. Istaknuto je da je zaklada Aragon neprofitna grupa.

MRAV

ANT je izvorni upravljački znak za ekosustav. Ovaj ERC-20 token daje korisnicima pravo glasa unutar platforme. Količina ljuljanja ovisit će o tome koliko ANT tokena imate. Nositelji ANT-a mogu glasati o ključnim ažuriranjima mreže i ostalim vitalnim promjenama o kojima se raspravlja.

Žetoni ANJ

Aragon također uvodi poseban žeton za glasanje o pitanjima digitalne jurisdikcije. ANJ token stabilna je imovina koja vam omogućuje zarađivanje pasivnog prihoda unutar mreže. Protokoli ulaganja popularniji su nego ikad jer pružaju dosljedniji prinos od trgovanja tokenima i ne zahtijevaju od vas da se odreknete vlasništva nad tokenima.

Povijest Aragona (ANT)

Aragon je na tržište ušao prskajući. ICO tvrtke osigurao je 24 milijuna dolara u samo petnaest minuta. Ovaj događaj, održan u svibnju 2017. godine, pomogao je platformi pretvoriti u zvijezdu. Istaknuto je da je Aragon izvorno vodio Luis Cuende. Poznat je po svom prošlom radu, a čak je bio i na Forbesu 30 ispod 30 godina.

Kako kupiti Aragon (ANT)

Aragona (ANT) možete pronaći na brojnim vrhunskim burzama. Međutim, trenutno nema fiat trgovačkih parova za ovaj token. Prvo ćete morati pretvoriti svoj fiat u BTC ili ETH da biste mijenjali ANT. ANT je dostupan na  Binance, Kraken i Bittrex.

Ulaganje u Aragon (ANT) - sve što trebate znati Ulaganje u Aragon (ANT) - sve što trebate znati Ulaganje u Aragon (ANT) - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Kako čuvati Aragon (ANT)

Pohranjivanje ANT-a jednostavno je jer je token koji je u skladu s ERC-20. ANT možete pohraniti u bilo koji novčanik kompatibilan s ERC-20. Metamaska ​​je jedna od najpopularnijih opcija dostupnih korisnicima danas. Besplatno se preuzima i dolazi u verziji dodataka za mobilne uređaje i web.

Ako želite uložiti veće ulaganje u DASH ili ako planirate HODLing ovu kripto kriju na dulje vrijeme, hardverski novčanik je najbolja opcija. Hardverski novčanici čuvaju vašu kripto mrežu izvan mreže u “hladnom prostoru”. Ova strategija onemogućava mrežnim prijetnjama pristup vašem posjedu. The Ledger Nano S ili napredniji Knjiga Nano X obojica podržavaju Aragon (ANT).

Aragon – Otvaranje vrata za usvajanje blockchaina na korporativnoj razini

Aragonov pristup usvajanju blockchaina i dalje je vrlo učinkovit. Proširenje mreže dokaz je da na tržištu postoji sve veća potražnja za DAO-ima. Iz tih razloga Aragon sada igra vitalnu ulogu u premošćivanju jaza između tradicionalnih i decentraliziranih organizacija.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map