Ulaganje u Binance (BNB) – sve što trebate znati

Bilo bi nemoguće razgovarati o trgovanju kriptovalutama, a da se ne pogleda trenutak popularne razmjene Binance. Binance je najveća razmjena kriptovaluta u smislu tržišne kapitalizacije od 2018. Prema riječima izvršnog direktora tvrtke Changpeng Zhao, kombinacija čimbenika, uključujući iskustvo, vještinu i “sreću” pomogla je platformi da postigne svoj legendarni status.

Što je Binance?

Danas je Binance najveća regulirana platforma za razmjenu kriptovaluta na svijetu. Da bismo njegovu veličinu stavili u perspektivu, samo američke platforme Binance u prosjeku trguju preko 2 milijarde USD dnevno. Kad ove podatke kombinirate s činjenicom da je razmjena federalno regulirana u svim zemljama osim u 15, lako je vidjeti kako su postali ime domaćinstva u sektoru.

Binance nije uvijek bio vodeći u industriji. Pažljiv pregled njihove prošlosti pokazuje da su fleksibilnost i spremnost tvrtke da prihvati promjene postali ono što je danas. Na primjer, u svojim prvim danima Binance nije nudio fiat kriptotrgovinskim parovima. Ova je odluka omogućila burzi da izbjegne veći dio regulatornog nadzora koji je gušio druge burze na tržištima ranijih dana.

Zašto je bitno Binance (BNB)

Povijest Binancea datira dalje od stvarnog osnivanja platforme. Direktor tvrtki, Changpeng Zhao nije stran deviznom sektoru. Zanimljivo je da je pomogao u razvoju različitih visokofrekventnih sustava trgovanja za brokere putem svoje tvrtke Fusion Systems 2005. godine.

Zhao je u blockchain ušao 2013. godine kada je zauzeo poziciju na visokoj razini u aplikaciji novčanika blockhain.io. Odatle je nastavio suosnivanje jedne od najvećih kineskih burzi, OkCoin. Nema sumnje da se sve ovo iskustvo prenijelo izravno u razvoj Binancea.

Kina promašila

Binance je službeno pokrenut u Kini početkom 2017. Međutim, kineska vlada je postala kisela prema kriptovalutama počevši od lipnja te godine. Osjetivši promjenu plime i oseke, Zhao je spakirao Binancea i krenuo u potragu za prijateljskijim obalama. Krajem 2017. Binance je imao ured u Japanu.

Nažalost, ovo nije zadnji put da je Zhao osjetio potrebu da premjesti operaciju kako bi izbjegao regulatorne glavobolje. Početkom 2018. godine Binance je ponovno preselio svoje poslovanje na Maltu. Tvrtka je iste godine otvorila i ured na Tajvanu.

Štrajkovi uspjeha

Ova fleksibilnost i predviđanje pomogle su Binanceu da se uspostavi kao razmjena za ljude. Ulagači su bili uvjereni da će Binance učiniti ono što je potrebno da ostane vitalni dio kripto zajednice. Do 2018. godine razmjena je bila najveća na svijetu po tržišnoj kapitalizaciji (1,3 milijarde dolara). Kombinacija jednostavnog sučelja, širokog spektra novčića i visoke sigurnosti pomogla je Binanceu da postigne naslov prvaka.

Što su BNB žetoni?

2017. godine Binance je izdao izvorni uslužni token poznat kao BNB znak. Ovaj token omogućuje korisnicima plaćanje naknada po sniženim cijenama. Uz to, pruža veću fleksibilnost u pogledu trgovanja parovima na platformi.

BNB žeton putem CoinMarketCap-a

BNB žeton putem CoinMarketCap-a

BNB token pokrenut je tijekom crowdfunding događaja Initial Coin Offering (ICO) koji je prikupio 15 milijuna dolara u danima. ICO je održan od 26. lipnja do 3. srpnja. Za to vrijeme tvrtka je javnosti ponudila 100.000.000 BNB tokena. Ukupna ponuda BNB-a iznosi 200 000 000 kovanica.

Prvi BNB tokeni izdani su na Ethereum blockchainu kao ERC-20 žetoni. U roku od nekoliko mjeseci programeri su prebacili tokene u Binanceov izvorni blockchain. Prijenos je Binanceu dao veću kontrolu nad unutarnjim radom i budućim operacijama.

Sjeckanje

Kao i sve burze njegove veličine, Binance je primamljiva meta potencijalnim hakerima. U ožujku 2018. godine napravljen je jedan takav pokušaj. Napad je iskoristio više vektora napada kako bi preplavio mrežu. Srećom, Binance je imao zaštitne mjere koje su zaustavile napad. Međutim, bojeći se budućih napada, Binance je krenuo u ofenzivu. Razmjena je započela hakerski program nagrađivanja.

Hakerska nagrada

Binance je postavljen da napravi primjer onih koji su napali platformu. Na primjer, ponudili su nagradu od 250.000 dolara za informacije koje vode do hakera. Uz to, platforma je izdvojila 10 milijuna dolara za financiranje budućih blagodati. Nedugo zatim ova je blagodat dobro došla.

Binance Hacker Bounty

Binance Hacker Bounty

U svibnju 2019. grupa hakera ponovno je napala. Za razliku od prvog pokušaja, ovaj je put prevarant pobjegao sa značajnom količinom kripto valute. Ukupno je izgubljeno oko 40 milijuna dolara u kripto. Raspravljajući o hakiranju, službenici tvrtke priznali su da je haker pokrenuo preliminarna upozorenja, ali je djelovao na način koji su i dalje uspjeli nadoknaditi svojim neovlaštenim dobicima. Ti su gubici gurnuli Binance da još više povisi svoje sigurnosne standarde.

Kako trgovati na Binanceu

Trgovanje na Binanceu je jednostavno. Morat ćete prijeći na njihovu stranicu za registraciju i popuniti sve relevantne podatke. Značajno je da morate dostaviti valjanu identifikaciju u svrhu usklađenosti s KYC / AML.

Nakon što potvrdite identitet, možete povezati izvor financiranja. Ovdje morate razmotriti nekoliko mogućnosti. Možete odabrati upotrebu debitne kartice ako planirate obavljati manje kupnje. Izravno povezivanje vašeg bankovnog računa pružit će vam veću fleksibilnost u pogledu kupovine i podizanja novca.

Ako planirate kupiti BNB tokene, trebali biste to učiniti Binance kako bi se iskoristile pogodnosti koje pružaju BNB tokeni.

Ulaganje u Binance (BNB) - sve što trebate znati Ulaganje u Binance (BNB) - sve što trebate znati Ulaganje u Binance (BNB) - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

Trenutna kupnja

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Minimum računa

Nijedna

Minimum računa

50 dolara

Minimumi računa

Nijedna

Promocije

10% povrata novca

Kod za popust: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Financirajte svoj račun

Nakon što povežete naše bankovne podatke, spremni ste za financiranje vašeg računa. U svoj novčanik možete uložiti USD izravno iz banke. Dalje, morate pretvoriti svoja sredstva u kriptovalutu.

Srećom, Binance nudi niz fiat parova za trgovanje kako bi zadovoljio vaše potrebe. Odaberite trgovinski par koji želite i iznos koji želite kupiti. Vaša kriptovaluta stići će u vaš novčanik za manje od minute.

Binance – stup na tržištu

Binance je na svom putu do vrha prevalio dug put. Iako put nije uvijek bio lak, ovi programeri uspjeli su uvijek izaći na prvo mjesto. Danas Binance predstavlja inspiraciju za druge razmjene koje žele postati globalne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner