Ulaganje u Crypto.com (CRO) – sveobuhvatan vodič

Što je Crypto.com (CRO)?

Crypto.com je kripto banka i grade sveobuhvatan blockchain ekosustav koji obuhvaća razne proizvode s jedinstvenom vrijednošću. Te značajke uključuju metalnu kripto Visa karticu, integriranu platformu aplikacija, kripto razmjenu, novčanik bez skrbništva s DeFi značajkama, usluge posudbe i zaradu od kripto depozita. Na ovaj način, Crypto.com pruža korisnicima sve što im je potrebno za uspješno sudjelovanje u decentraliziranoj ekonomiji.

Crypto.com želi proširiti usvajanje kriptovaluta na nove visine. Trenutno novi ulagači mogu otkriti da je ulazak u kripto prostor zbunjujući proces koji zahtijeva interakciju s više platformi i novih tehnologija. Sve ove radnje mogu biti frustrirajuće za nove korisnike koji nisu upoznati sa blockchain sektorom.

Uz to, milijarde ljudi širom svijeta nemaju pristup osnovnim financijskim alatima poput provjere računa. Crypto.com pruža tim pojedincima učinkovitiju i pristupačniju alternativu statusu quo. Raspravljanje ukupni ciljevi platformi, Kris Marszalek, suosnivač i izvršni direktor Crypto.com izjavio je:

“Vjerujemo da je vaše osnovno ljudsko pravo kontrolirati svoj novac, podatke i identitet”, rekao je Kris Marszalek,

Ulaganje u Crypto.com (CRO) - sveobuhvatan vodič

Kris Marszalek, izvršni direktor tvrtke Crypto.com

Povijest Crypto.com (CRO)

Osnovan 2016. godine, Crypto.com jedna je od pionirskih platformi za plaćanje i kriptovalute s misijom ubrzati svjetski prijelaz na kriptovalutu. Prije toga poznat kao Monako, bila je jedna od prvih platformi koja je pokušala izgraditi globalnu financijsku instituciju blockchaina. Platforma je odmah postigla uspjeh.

Važno je napomenuti da je tvrtka potrošila neotkriveni iznos na ovu premium domenu. Sa svojim dobro razvijenim ekosustavom, sada 3 milijuna korisnika koristi ovu platformu širom svijeta.

Crypto.com Metal Visa kartica

Crypto.com Metal Visa kartica

Razmjena Crypto.com

U 2019. godini Crypto.com pokrenuo je svoju razmjenu i dodao neke nove funkcije u svoj ekosustav. Trenutno je prva kripto platforma koja ima više industrijskih najviših sigurnosnih standarda, uključujući ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, usklađenost razine 1 i CCSS. Ova platforma sljedeće generacije pruža investitorima pojednostavljeni pristup tržištu. Korisnici uživaju povećanu likvidnost, niže naknade i pristup demokratiziranom sustavu kvantnog trgovanja.


Prednosti CRO tokena

CRO tokeni su uslužni žeton za ekosustav Crypto.com. Lanac Crypto.com stvoren je za izgradnju mreže projekata kriptovaluta i razvijanje sposobnosti trgovaca da kripto prihvaćaju kao oblik plaćanja. Crypto.com Chain je nativno rješenje blockchaina s visokim performansama, koje će protok transakcija između kripto korisnika i trgovaca prihvatiti, prihvaćajući kripto bešavno, isplativo i sigurno.

Ovo je token koji se koristi za pristup uslugama na platformi, primanje bonusa, plaćanje naknada i institut za trgovanje. Svakako, ovi ERC-20 kompatibilni tokeni nude neusporedivu interoperabilnost u sektoru. Na primjer, svoje CRO tokene možete pohraniti u bilo koji novčanik kompatibilan s ERC20. Ova je opcija povrh mogućnosti upotrebe namjenskog multivalutnog novčanika koji nudi Crypto.com.

Zaradite 20% godišnje ulaganjem CRO na razmjenu

Pogodnosti ulaganja koje omogućavaju korisnicima da zarađuju 20% godišnje (plaćaju se dnevno) dostupne su korisnicima koji najmanje 6 mjeseci ulažu najmanje 5000 CRO. Na primjer, ako uložite 5.000 CRO tijekom 180 dana, svaki dan biste dobivali otprilike 2.7397 CRO kao kamate.

Ulog CRO donijet će vam više koristi, osim 20% godišnje. uključeno:

  • Popust na naknade za trgovanje do 100%
  • Pristup Sindikatu (objasniti u nastavku)
  • Platite nagradu korištenjem Crypto.com Platite putem mobilne aplikacije
  • Bonus za prijavu novog korisnika

Zaradite trgujući CRO: Ulog koji treba uzeti

Trgovci na malo koji ulože najmanje 5.000 CRO na razmjeni crypto.com mogu zaraditi do 0,10% na naknadama onih koji trguju kada trguju na Burzi. Dodatni popusti na trgovanje u obliku rabata povećavaju se s iznosom CRO-a, a naknade moraju biti plaćene u CRO-u da bi ispunjavale uvjete.

Kako dobiti CRO tokene

Dobivanje CRO tokena je jednostavno. Prvi korak je preuzimanje Crypto.com aplikaciju na iOS-u ili Androidu, ako je preuzmete do klikom ovdje dobit ćete 50 USD kao bonus za registraciju. Postupak registracije traje samo 5 minuta. Morate navesti svoj identitet i adresu ako namjeravate koristiti značajku debitne kartice ove platforme. Jednom kada je vaša registracija završena, možete kupiti CRO, Bitcoin, Ethereum i bilo koje druge kriptovalute kreditnom karticom, debitnom karticom, bankovnim prijenosom na zgodan način, a možete BTC ili ETH trgovati za CRO izravno na platformi.

Prednosti platforme Crypto.com

Crypto.com svojim jedinstvenim protokolom uvodi niz prednosti u sektor. Kao prvo, platforma korisnicima pruža dubok fond likvidnosti. Na ovoj platformi uvijek možete pronaći trgovinske akcije. Dodatno, Crypto.com ima vrlo nisku strukturu naknada i najkonkurentnije cijene izvršenja na tržištu u ovom trenutku. Evo još nekih ključnih značajki:

Svestrana aplikacija

Aplikacija Crypto.com ima jedno od najnaprednijih i najjednostavnijih sučelja na tržištu. Korisnici mogu bez napora pratiti, pratiti i kupovati kriptovalute izravno sa svojih pametnih uređaja. Najbolje od svega je što postoji ogroman izbor novčića. Trenutno aplikacija Crypto.com omogućava korisnicima kupnju i prodaju više od 55 kriptovaluta kreditnom karticom, debitnom karticom, fiatom ili kripto-karticom po istinitom trošku, a pravi korisnici mogu uživati ​​u kupnji kripto-valute s 0% promocije kreditne kartice do kraja rujna 2020.

Aplikacija korisnicima nudi pristup svim najvažnijim funkcijama ekosustava. Na primjer, svoju karticu Crypto.com možete nadopuniti izravnim bankovnim prijenosom, debitnom ili kreditnom karticom. Ovaj snažni financijski instrument omogućuje vam besplatno podizanje novca s bankomata, bez godišnjih naknada i minimalnih zahtjeva za stanje računa.

Crypto.com Zaradite

Crypto.com Earn djeluje poput oročenog depozita koji možete pronaći u banci, ali umjesto toga možete zaraditi do 8% godišnje. (plaća se tjedno) na vašoj kriptografiji. Depozitni stabilizatori mogu zaraditi još veću kamatnu stopu s do 12% p.a. Najviša kamatna stopa je njihov izvorni token CRO koji možete zaraditi do 18% godišnje. Postoje 3 pojma koja možete odabrati: fleksibilni, 1 mjesec i 3 mjeseca i podržava 31 žeton. Nisu podržane sve jurisdikcije, provjerite detalje na stranici Crypto.com Earn.

Crypto.com kredit

Crypto.com Credit usluga je kreditiranja koju pruža Crypto.com i pruža korisnicima priliku da unovče svoju kripto imovinu bez prodaje. Podržava BTC, CRO, XRP, ETH, LTC, EOS, XLM kao zalog i pruža do 50% LTV, dok bi godišnja kamatna stopa (APR) za zaduživanje bila 8% ako se ulogom CRO.

Crypto.com Pay

Korisnici mogu zaraditi nagradu Pay (CRO povrata novca) kupnjom poklon kartica (do 20%) ili mobilnog emitiranja (do 5%) putem aplikacije Crypto.com koristeći CRO kao način plaćanja. Također će zaraditi nagradu Pay slanjem CRO-a prijateljima putem aplikacije Crypto.com s porastom od 10% (mjesečno najviše 5 USD po korisniku). Nagrade za plaćanje mogu se zaraditi kada korisnici izvrše internetsku transakciju putem mrežnih trgovina koje podržavaju plaćanje putem jednog od svojih načina plaćanja. Jednostavno skenirajte QR kod za plaćanje s aplikacijom i povrat novca će odmah ići u novčanik.

MCO Visa kartice

Još jedna popularna značajka Crypto.com je njegova metalna debitna kartica. Ova Metal Visa kartica omogućava korisnicima da kripto troše u stvarnom vremenu bilo gdje koje prihvaća Visa. Način na koji sustav funkcionira, vaša kriptovaluta pretvara se izravno u fiat valutu svaki put kad prijeđete po debitnoj kartici. Ta sredstva od vaše prodane kriptografije odmah se učitavaju na karticu. Na taj način kripto možete povući ili potrošiti lakše nego ikad.

Prednosti kartice & Popusti

U stvarnom DeFi načinu, Crypto.com debitna kartica uvodi neke nove značajke kontrole kupaca koje će zasigurno biti hit. Korisnici imaju mogućnost povlačenja novca, zamrzavanja i odmrzavanja svoje kartice te pretvaranja kripto valuta u svoje fiat ekvivalente u sekundi. Nema više čekanja da se vaš depozit očisti nakon što prodate neke od našeg fonda. Sada tim sredstvima možete pristupiti odmah.

MCO Visa kartica nudi razne pogodnosti poput 100% popusta na Spotify, Netflix i Amazon Prime, pristup salonu u zračnoj luci za odabrane kartice, podizanje bez naknade na bankomatu, funkcionalnost plaćanja i plati i konkurentne međubankarske stope. MCO Visa kartica konkurentna je u svim okvirima, ne samo u kripto sektoru. Korisnici ne uživaju godišnje naknade i povoljne međubankarske naknade. Točnije, međunarodni korisnici kartica u prosjeku štede oko 5-8% na međunarodnim kupnjama.rezervacijama.

Vaši ključevi

Kako biste bili sigurni da ste jedini koji ikada ima pristup vašem posjedu, novčanik Crypto.com čuva vaše privatne ključeve sigurno pohranjenima na vašem uređaju. U blockchain sektoru uobičajena je izreka “Ako niste vlasnik svojih ključeva, ne posjedujete ni kripto.” S Crypto.com korisnici posjeduju svoj kripto.

Kako koristiti Crypto.com (CRO)

Koristeći Crypto.com je jednostavno i ne zahtijeva tehničko znanje kako ikad. Prvi korak je prijeći na stranicu za registraciju platforme. Nakon što ispunite sve zahtjeve, primit ćete potvrdu e-poštom. Ako namjeravate koristiti metalnu debitnu karticu, morat ćete navesti valjanu adresu za dostavu.

Nakon što vaša kartica stigne poštom, spremni ste je aktivirati i učitati. Ovaj postupak traje samo pet minuta i obavlja se u sučelju platforme. Nakon što vaša kartica pokaže stanje, kripto možete potrošiti bilo gdje gdje Visa prihvati.

Crypto.com (CRO) – pionirski DeFi

Crypto.com je na dobrom putu da ispuni svoju viziju svakog jednodnevnog novčanika koji drži kriptovalutu. Za sada je ova sveobuhvatna platforma upravo ono što tržištu treba za privlačenje novih korisnika u rekordnom broju. Slijedom toga, Crypto.com jedna je od najbrže rastućih blockchain platformi s punim spektrom na svijetu.

Kliknite ovdje da biste posjetili Crypto.com – ID preporuke: SECURITIESIO za potraživanje 50 CRO bonusa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map