Ulaganje u Kavu – sve što trebate znati

Što je Kava?

Kava je decentralizirano kreditiranje sljedeće generacije platforma koja nastoji donijeti novu fleksibilnost na tržište. Mreža je poznata po svojim mogućnostima međusobnog povezivanja i jedinstvenoj strategiji kreditiranja. Danas platforma nudi niz proizvoda, a dva glavna su kolateralizirani zajmovi i stabilan novac. Do danas je Kava svojim korisnicima isplatila kamate u iznosu od 1.129.883,32 USD.

Koje probleme Kava pokušava riješiti?

Programeri tvrtke Kava nastoje usmjeriti decentralizirani sektor kreditiranja integracijom različitih vlasničkih prava tehnologijama. Programeri su posebno razvili sustav kako bi pružili stabilne kovanice i decentralizirano kreditiranje svih glavnih kripto imovine na transparentniji i pojednostavljeni način. Slijedom toga, Kava je pionir u sektoru DeFi koji i dalje privlači pozornost međunarodnih medija.

Kako Kava radi

Korisnici mreže mogu osigurati svoju kripto imovinu u zamjenu za USDX. USDX funkcionira kao Kavin stabilnicoin u mreži. Da bi dobili USDX kredite, korisnici samo trebaju zaključati svoju kripto krilaticu u pametnom ugovoru na platformi. Ova zaključana kriptovaluta služi kao zalog vašeg kredita.

Korisnici mogu podići više kolateraliziranih zajmova kako bi stvorili sintetičku polugu za bilo koju podržanu kripto imovinu u sustavu. Na primjer, možete zaključati svoj Bitcoin ili XRP pomoću protokola. Dobili biste ekvivalentnu količinu novokovanog USDX-a za kupnju više Bitcoina. Na taj način stječete poziciju poluge na tržištu.

Kava također obuhvaća širok spektar aplikacija izgrađenih u zajednici. Svaki od ovih Dappsa dodaje ukupni UX platforme. Ova interoperabilnost omogućuje vam pohranu vaše imovine koristeći razne hardverske novčanike i skrbnike institucionalne razine. Ova fleksibilnost jedan je od glavnih privlačenja Kave naspram konkurencije.

Decentralizirani zajmovi i poluga

Glavni proizvod platforme Kava su decentralizirani zajmovi. Svi korisnici Kave imaju otvoren pristup zajmovima, polugama i stabilnim kovanicama za zaštitu. Na taj način Kava djeluje kao moćan alat za ulagače na tržištu.

Stablecoin Hedging + kamate:

Još jedna jedinstvena značajka Kave su njegove stabilne mogućnosti. Možete uložiti i vezati USDX stablecoin kako biste počeli donositi zdrav pasivan prihod.

Proširenje

Kava ima jedinstvenu otvorenu arhitekturu koja omogućuje budući rast. Platforma će podržavati širok raspon nove kripto imovine i ponuda u narednim mjesecima. Ovi novi sintetički i derivatni proizvodi potaknut će usvajanje Kave na nove visine.


Dvostruki tokeni

Kava koristi strategiju dvostrukog tokena kako bi osigurala da svaki korisnik postigne maksimalnu fleksibilnost i upotrebljivost. Dvostruke token platforme češće su nego ikad na tržištu. Ova strategija omogućava programerima i korisnicima da maksimiziraju svoju funkcionalnost bez ometanja bilo kojeg sektora. Dva novčića koja su presudna za Kavu su USDX i KAVA.

KAVA žetoni

KAVA je izvorni token za ovaj blockchain. Ovaj novčić funkcionira kao upravljački znak unutar ekosustava. Korisnici trebaju ove žetone za glasanje o kritičnim parametrima. Ti su glasovi ono što vodi nadogradnju mreže. Također se koriste za prijedloge i glasanje o određenim parametrima sustava kolateraliziranog duga (CDP).

Sigurnost

Ova kripto igra također sastavni dio u održavanju sigurnosti mreže. Korisnici ulažu u KAVA-u kako bi ispunili ovaj zadatak. Značajno je da samo prvih 100 čvorova u mreži provjeravaju blokove u ovom sustavu. Najbolji nositelji tokena određuju se pomoću algoritma koji ispituje ponderirani vezani ulog svakog korisnika u KAVA tokenima. Za svoj trud ulagači zarađuju kripto kao blok nagrade.

Ulog u imovinu

Akteri u mreži također imaju nekoliko odgovornosti. Osim što osiguravaju blockchain, ti korisnici mogu dalje ulagati svoja udjela koristeći krivulje povezivanja mrežnih validatora. Zlonamjerni čvorovi mogu izgubiti Kavu. Radnje poput neuspjeha u osiguranju dugotrajnog rada i dvostrukog potpisivanja sigurno će vas ukloniti s ove mreže. Kava je poznata po svojoj nultoj toleranciji zlonamjernih čvorova.

Zajmodavac u posljednjem utočištu

KAVA također može funkcionirati kao rezervna valuta za mrežu. Ako USDX postane previše osiguran, mreža će kovati novu KAVA-u koja će se koristiti za kupnju USDX-a. To omogućuje tvrtki Kava da osigura da njezin stabilnicoin zadrži vrijednost.

USDX- Kava

USDX je stablecoin za mrežu Kava. Ovaj je financijski instrument ono u što primate i vraćate zajmove. Također funkcionira kao opći sustav plaćanja. USDX ima brzo transakcijsko vrijeme što ga čini idealnim stabilnim sustavom za obračun plaća i druge procese plaćanja povezane s poduzećima.

Trgovanje maržom / poluga

Korisnici Kave također će koristiti USDX za kupnju dodatne kripto imovine na platformi. Ova strategija omogućava vještim investitorima da učinkovito iskoriste svoju izloženost na nove načine.

Zaštita s kamatama

USDX također možete držati kao stabilnu imovinu. Na taj način USDX funkcionira kao sigurno utočište za vrijeme nestabilnosti tržišta. Izuzetno, kad USDX imatelji povežu svoje tokene, oni akumuliraju kamate jednake trenutnoj stopi USDX štednje.

COSMOS Blockchain

Kava boravi u futurističkom bloku Cosmos. Cosmos je četvrta generacija blockchaina koja nastoji pomoći u kategorizaciji i iskorištavanju sve većeg broja blockchaina na tržištu. Konkretno, platforma je izgrađena pomoću Cosmos-SDK. Ovaj je protokol okvir otvorenog koda za izgradnju javnih Proof-of-Stake blockchaina. Cosmos ima izvorni token pod nazivom ATOM.

Konsenzus

Kava djeluje s mehanizmom konsenzusa na bazi tendera (Pronder-of-Stake, PoS). Ovaj nadograđeni konsenzusni mehanizam PoS koristi koncenzusni mehanizam za toleranciju na bizantske greške. Impresivno je da je ovaj mehanizam daleko energetski učinkovitiji od ranih blockchaina kao što su Bitcoin ili Ethereum. Mreža je na mnogo načina slična MakerDAO integracijom CDP-ova. Međutim, Kava bolje iskorištava zone od Kozmos za dodavanje pristupa kriptovalutama koje rade na neovisnim mrežama

KAVA statistika

KAVA statistika

Modularnost

Cosmos je najpoznatiji po svojoj upotrebi modula otvorenog koda. Ovi protokoli omogućavaju programerima da brzo implementiraju poželjne funkcionalnosti u svoje Dapps uređaje. Na primjer, Kava koristi Inter Blockchain Communication (IBC) modul kako bi pružio platformi mogućnost komunikacije sa svim Cosmos-SDK blockchains.

Moduli koji se koriste u ekosustavu Kava

U ekosustavu Kava koriste se četiri glavna modula. Ovi moduli pomažu mreži da pravilno funkcionira i pružaju korisnicima pristup nekim jedinstvenim financijskim alatima.

Modul za unos cijena

Prvi modul integriran u ovu mrežu je mehanizam za uvođenje cijena. Ovaj je modul jednostavan oracle oracle. Oracles su izvanlančani senzori koji mogu pružiti podatke blockchainsima. Skupina proroka s bijele liste objavljuje cijene različitih sredstava u sustavu. Tada protokol određuje srednju cijenu svih važećih oracle cijena. Ovi podaci također određuju trenutnu cijenu u sustavu.

Aukcijski modul

Aukcijski modul omogućuje korisnicima upotrebu tri vrste aukcijskih protokola. Prva opcija je terminska dražba. Ovo je tradicionalna dražba na kojoj će kupac tražiti povišenje ponuda za neki predmet. Ova se strategija koristi kad god platforma vidi višak prikupljenih naknada. Ovaj mehanizam omogućuje sustavu da pretvori višak u stabilnije novčiće.

Sljedeća vrsta dražbe koju mreža dopušta je obrnuta aukcija. Kao što naziv implicira, ova se dražba sastoji od smanjenja ponuda za određeni predmet ili puno predmeta. Ovaj protokol prvenstveno funkcionira za prodaju tokena upravljanja kako bi se kovali novi stabilni novčići. Ova se strategija koristi za nadoknađivanje razlike između neuspjelih aukcija kolaterala i dugova.

CDP (Kolateralizirana pozicija duga) modul

CDP modul služi kritičnoj funkciji. Omogućuje korisnicima stvaranje, izmjenu i zatvaranje CDP-a za bilo koju vrstu kolaterala. Uz to, ovo je kodiranje koje se koristi za postavljanje globalnih parametara sustava. Te postavke pokrivaju stavke kao što su ograničenja duga i ukupni promet stabilnih kovanica na tržištu.

Modul likvidatora

Modul Liquidator je repo čovjek u mreži. Ovo je protokol koji je odgovoran za oduzimanje kolaterala od CDP-a čiji je omjer kolateralizacije ispod praga postavljenog za tu vrstu kolaterala. Ovaj modul automatski prati status CDP-a kako bi donosio odluke. Konačna odluka modula temelji se na cijenama primljenim od modula Feed-Price.

Zaplijenjeno osiguranje

Sva sredstva osiguranja koja zaplijeni likvidatorski modul idu na dražbeni modul. Ovdje se nalaze aukcije kolaterala za stabilne kovanice koje koriste dražbu unaprijed-obrnuto. Cilj ovog postupka je izbrisati prvobitno držani dug plus dodatak male repo naknade.

Kako kupiti Kava

Trenutno postoji puno platformi koje nude KAVA-u. Binance trenutno pokazuje najveći obim trgovine. Prvo ćete se trebati registrirati za ove platforme da biste sudjelovali u trgovinama. Nakon što sve postavite, samo trebate financirati svoj račun. Nakon što imate Bitcoin u novčaniku, možete jednostavno otići do trgovinskog para KAVA / BTC i odabrati iznos kojim želite trgovati. Čitav postupak je brz i bezbolan.

Ulaganje u Kavu - sve što trebate znati Ulaganje u Kavu - sve što trebate znati Ulaganje u Kavu - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Kako čuvati Kavu

Imate tri mogućnosti koje trebate uzeti u obzir prilikom spremanja Kave. Prva je mrežni novčanik zasnovan na računalu. Možete preuzeti Kavu primjena besplatno. Siguran je i jednostavan za upotrebu. Dostupno je i mnoštvo opcija mobilnog novčanika. Provjerite je li vaš mobilni novčanik podupire ulogom nagrade poput JAXX novčanika dostupnog na iOS-u i Androidu.

Ako želite uložiti veće ulaganje u KAVA-u ili ako planirate HODLing ove kripto-veze dulje vrijeme, hardverski novčanik je najbolja opcija. Hardverski novčanici čuvaju vašu kripto mrežu izvan mreže u “hladnom prostoru”. Ova strategija onemogućava mrežnim prijetnjama pristup vašem posjedu. The Ledger Nano S ili napredniji Knjiga Nano X obojica podržavaju KAVU.

Kava – više mogućnosti za nagrade

Posljednja pomama DeFi učinila je kripto sektor još profitabilnijim nego što je u početku zamišljeno. Redovni korisnici zarađuju pozamašne nagrade putem ovih platformi. Protokoli poput Kave omogućuju svima da uživaju pouzdan pasivan dohodak. Iz tih razloga, Kava će zasigurno biti glavni kandidat u DeFi sektoru koji ide naprijed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map