Ulaganje u NEM (XEM) – sve što trebate znati

NEM (XEM) „Pokret nove ekonomije“ nastoji pružiti klijentima na razini poduzeća učinkovitiji način provjere i premještanja blockchain imovine. U tu svrhu tvrtka funkcionira kao karika koja nedostaje između privatnih i javnih blockchaina povezivanjem tih mreža na načine koji proširuju upotrebljivost. NEM (XEM) i dalje bilježi rastuće interese zbog svoje svestranosti i jedinstvene poslovne strategije. Korisnici mogu učinkovitije upravljati imovinom i podacima koristeći ovu novu eru blockchain-a. Važno, NEM izgrađena je od temelja imajući na umu potrebe velikih poduzeća. Ta je želja da udovolji zahtjevima tržišta dovela do toga da je platforma stekla nadimak “Smart Asset Blockchain”.

Koje probleme rješava NEM (XEM)?

NEM (XEM) rješava mnoštvo problema koji trenutno muče kripto tržište. Jedna od temeljnih misija ove platforme je povećati interoperabilnost između privatnih blockchain mreža. Trenutno je u tijeku procvat unutar privatnog blockchain sektora. Tvrtke ulažu milijarde u ovu tehnologiju. Problem je u tome što svaki od ovih blockchaina trenutno funkcionira kao otok. Nisu sposobni međusobno komunicirati digitalnim sredstvima.

Interkomunikacije na razne načine. Protokol omogućuje jednostavan prijenos bilo kojeg digitalnog sredstva, uključujući tokene, ugovore ili datoteke. Uz to, blockchain je postavljen na način da može slati podatke iz privatne interne internetske mreže poduzeća, preusmjeren putem javnog blockchaina, u privatnu mrežu drugog poduzeća.

Loš menadžment opskrbnog lanca

Sljedeći sektor u kojem bi NEM trebao poremetiti postojeće poslovne sustave je logistika. Današnji sustavi upravljanja lancem opskrbe glomazni su, zastarjeli i neučinkoviti. NEM zamjenjuje te sustave onim koji je otvoren, siguran i brz. Platforma olakšava tvrtkama upravljanje, pristup i dijeljenje potvrđenih podataka putem različitih kontrola pristupa.

Kako djeluje NEM (XEM)?

NEM (XEM) je u stanju ostvariti ove zadatke integriranjem različitih novih tehnologija. Ovaj svestrani blockchain uvodi novi konsenzusni mehanizam na tržište – dokaz o važnosti (PoI). PoI se na razne načine razlikuje od ostalih konsenzusnih mehanizama poput Bitcoin-ovog PoW-a. Prvenstveno se u PoI mehanizmu uzima u obzir vrijeme i iznos koji je netko dodijelio NEM mreži.

PoI u akciji

PoI algoritam zahtijeva da imate najmanje 10 000 XEM dodijeljenih sustavu da biste se kvalificirali za generiranje novih blokova. Korisnici koji dodaju nove blokove u blockchain dobivaju nagrade i dio naknada za transakcije. Da biste svoj XEM premjestili iz uobičajenog u dodijeljeni XEM, morat ćete ga držati u novčaniku mreže. Vaša nova posjeda postaju više stečena po stopi od 10% dnevno.

Još jedna sjajna značajka PoI-a je da nagrađuje korisnike koji izvršavaju transakcije s drugima u mreži. Sustav procjenjuje ove iznose transakcija i koristi te podatke kako bi povećao vaš PoI rezultat. Svaki PoI korisnik ima PoI rezultat na temelju svog sudjelovanja i ukupnog doprinosa. Ova ocjena osigurava da najbolji mrežni čvorovi dobivaju najviše prilika za zaradu.

Berba

Sljedeći presudni element sustava konsenzusa je protokol žetve. Ovo kodiranje povezuje vaš račun s postojećim supernode. Supernodi čine okosnicu NEM ekosustava. Povezani računi omogućuju supernodijima da koriste pojačani PoI rezultat kako bi povećali šanse za generiranje blokova u svoju korist.

U osnovi, supernodovi posuđuju PoI rezultat računa da bi u njegovo ime dovršavali blokove. Ova strategija omogućuje NEM blockchainu da ostane siguran bez zahtjeva od svih korisnika da ulažu velike količine računalnih napora. Kao takav, NEM je energetski učinkovitiji od PoW sustava kao što su Bitcoin ili Ethereum.


Prednosti žetve u odnosu na rudarstvo

Te uštede energije veliki su privući za tvrtke koje u svom poslovnom planu uzimaju u obzir održivost. NEM korisnicima pruža neuporedivu učinkovitost u tom pogledu. Na primjer, NEM čvorovi ne trebaju imati pokrenuto računalo ili rudarsku platformu da bi izvršili postupak žetve. Uz to, budući da žetva ne zahtijeva skupe rudarske platforme, ona dodatno demokratizira blockchain sektor.

Poboljšana učinkovitost

NEM-ov blockchain integrira algoritam Eigentrust ++ za održavanje PoI reputacijske arhitekture. Protokol je u stanju precizno nadzirati mrežne čvorove kako bi osigurao da samo kvalitetni čvorovi budu dio sustava konsenzusa. Sustav automatski uklanja mrtvu težinu s mreže kao što su čvorovi koji ne doprinose.

Jedinstveno, sustav ima algoritam sigurnosnog klasteriranja koji nadzire prošlo ponašanje čvorova u mreži i omogućuje čvorovima da posuđuju bodove za ugled svojim susjedima u klasterima. Ova strategija pomaže zadržati NEM i učinkovit u usporedbi s generacijom jedan i dva blockchaina.

Prostori imena

NEM donosi koncept Prostora imena u blockchain sektor. Prostori imena funkcioniraju poput imena domena na Internetu. Možete stvoriti i upravljati vlastitim imenima domena na NEM blockchainu. Zanimljivo je da korisnici mogu upravljati imenom domene duboko na 3 razine. Ovaj pristup pruža veću fleksibilnost kako za tvrtke tako i za korisnike.

Transakcije s više potpisa

Transakcije s više potpisa veliko su privlačenje klijenata na razini poduzeća. Te tvrtke moraju pružiti administratorima mogućnost praćenja i širenja mreže kako bi udovoljile potrebama tvrtke. NEM olakšava tvrtkama praćenje aktivnosti računa, upravljanje imovinom kao što je XEM s jednog računa, drugih mozaika ili stvaranje novih tokena.

NEM putem web stranice

NEM putem web stranice

U skladu s predanošću tvrtke sigurnosti, svi pametni ugovori Multisignature nalaze se izravno na NEM-ovom blockchainu. Većina konkurencije koja se trenutno nalazi na tržištu koristi neovisne sustave trećih strana za postizanje ovog zadatka. NEM podiže ljestvicu u ovom sektoru putem svojih blockchain izravnih Multisignature funkcionalnosti.

Prednosti NEM-a (XEM)

NEM ima puno koristi. Platforma je vitalna za glavno usvajanje jer okuplja neke od najboljih blockchaina na svijetu. Uz to, fokus tvrtke na velika poduzeća čini je važnim zupčanikom u brzinama rasta. Programeri su prepoznali činjenicu da njihova platforma mora ostati agilna da bi postigla kontinuirani rast na tržištu. Kao takvi, spakirali su ga s korisnim značajkama kao što je potpuno API sučelje.

Korisnici NEM-a mogu prilagoditi način na koji dopuštaju pristup i upotrebu NEM-a. Najbolje od svega je što su ovi zadaci dovršeni u otvorenom i samo skalirajućem okviru. Sustav omogućuje programerima da lako kreiraju, distribuiraju i trguju kriptovalutama i tokenima putem NEM blockchaina.

Povijest NEM-a (XEM)

Povijest NEM-a započinje 2015. Cjelokupni NEM koncept započeo je kada je korisnik foruma Bitcoin Talk pod nazivom UtopianFuture objasnio kako ga je kriptovaluta NXT nadahnula za izgradnju novog projekta. Do ožujka 2015. godine pokrenuta je račvasta verzija NXT-a pod nazivom NEM. Nedugo zatim programeri su odlučili da će NEM obnoviti iz temelja.

Na kraju godine NEM je dobio vlastitu bazu kodova. Ova poboljšanja učinila su platformu skalabilnijom i bržom od NXT-a. Projekt nastavlja dobivati ​​zamah sve do 2016. godine kada je zaklada NEM ušla u taj sektor. Ova neprofitna organizacija fokusira se na načine za povećanje usvajanja NEM-a, uključujući svijest o marki, marketing, obuku i partnerstva

Coincheck Hack

U siječnju 2018. godine popularna razmjena kriptovaluta Coincheck bila je žrtva hakiranja u kojem su opaki koderi odlijetali s 523 milijuna XEM kovanica. Tada je vrijednost tih kovanica iznosila nešto više od 400 milijuna dolara. Gubici su tjednima mucali vrijednost NEM-a. Nažalost, sredstva nikada nisu vraćena. Međutim, NEM je proveo dvije godine nadgledajući i označavajući svaki račun koji je rukovao ukradenom kripto. Te su informacije poslane vlastima.

Glasački pilot

2018. NEM je dobio prvu stvarnu aplikaciju. Sustav je odabralo Središnje izborno povjerenstvo Ukrajine za pilot program za ispitivanje izvedivosti glasačkih sustava temeljenih na blockchainu. NEM je predstavio protokol glasanja iz nove ere koji je pružio veću transparentnost i učinkovitost od prethodnih metoda.

Potvrda certifikata

Iste je godine NEM osigurao ugovor s malezijskim Ministarstvom obrazovanja o testiranju sustava koji ovjerava akademske potvrde. Da bi ispunilo ovaj zadatak, Ministarstvo je formiralo konzorcij sveučilišta koja su se svi složila testirati sustav. Vijesti o pilot programu pomogle su povisiti cijene NEM-a.

XEM

XEM je izvorni uslužni token NEM blockchaina. XEM ima nekoliko vitalnih uloga u ekosustavu. Korisnici stave XEM za stjecanje glasačkih prava i blokiranje prava na odobrenje. Uz to, NEM može poslužiti kao kripto valuta s munjevitim vremenima transakcija. Međutim, dosadašnja glavna svrha XEM-a bila je olakšavanje pametnih ugovora.

XEM - CoinMarketCap

XEM – CoinMarketCap

Kako kupiti NEM (XEM)

Dobivanje XEM-a u ruke jednostavno je. Ova je kriptovaluta dostupna na odabranim glavnim burzama, uključujući Binance i Bittrex.

Ulaganje u NEM (XEM) - sve što trebate znati Ulaganje u NEM (XEM) - sve što trebate znati Ulaganje u NEM (XEM) - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Kako čuvati NEM (XEM)

Korisnici NEM-a imaju lijepu mogućnost izbora novčanika za pohranu svoje kriptografije. Programeri nude novčanik za radnu površinu poznat kao NEM Nano novčanik. Ovaj lagani novčanik koji vam omogućuje da s lakoćom pohranjujete i upravljate svojim XEM novčićima. Ovaj novčanik uključuje neke značajke specifične za NEM, poput NEM adrese i prostora imena.

Tu je i mobilna aplikacija iz NEM Foundation koji je dostupan za Android i iOS operativni sustav. Aplikacija je besplatna za preuzimanje i vrlo je laka za navigaciju. Slijedom toga, ovo je jedan od najpopularnijih načina za pohranu XEM-a.

Ako želite napraviti veliku investiciju u XEM ili ako planirate HODLing ovu kripto kriju na dulje vrijeme, hardverski novčanik je najbolja opcija. Hardverski novčanici čuvaju vašu kripto mrežu izvan mreže u “hladnom prostoru”. Ova strategija onemogućava mrežnim prijetnjama pristup vašem posjedu. The Ledger Nano S ili napredniji Knjiga Nano X obje podržavaju NEM (XEM).

NEM (XEM) – Zanimljiv projekt koji ima puno potencijala

NEM se pokazao vrlo otpornim blockchainom i zajednicom. Platforma se odbila od velikog hita s hackom Coincheck. Impresivan je put od gubitka od 400 milijuna dolara do jedne od najinteraktivnijih internetskih zajednica na tržištu. Čini se da je za sada NEM pronašao svoje mjesto u industriji. Možete očekivati ​​da će ovaj novčić dobiti više na terenu kako se bude pokretalo više pilot programa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map