Ulaganje u složenu (COMP) kriptovalutu

Što je spoj (COMP)?

COMP je upravljački token za protokol Složene decentralizirane financije (DeFi). DeFi mreže nastoje pretvoriti tradicionalne financijske sustave u decentralizirane verzije. Na taj način redoviti korisnici stječu udio u dobiti koja je nekada bila dostupna samo velikim financijskim institucijama.

Compound je algoritamski protokol novčanog tržišta koji živi na Ethereum blockchainu. Značajno je da je ova mreža zaslužna za pokretanje trenutne pomame DeFi-a. Compound je prva platforma koja je sredinom ljeta 2020. na tržište uvela uzgoj prinosa. Uzgoj prinosa na mnogo je načina sličan klađenju kripto.

Korisnici zaključavaju svoju kriptovalutu u velike poljoprivredne bazene. Primite nagrade na temelju količine kriptografije koju zaključate i koliko dugo sudjelujete u fondu. Za razliku od bazena za kočenje, bazeni za uzgoj prinosa imaju puno kraća razdoblja zaključavanja. Mnogi ne nude potrebna razdoblja zaključavanja.

Složeno financiranje putem početne stranice

Složeno financiranje putem početne stranice

Protokol uzgoja prinosa tvrtke Compound funkcionira kao decentralizirani sustav pozajmljivanja. Korisnici pružaju likvidnost velikim zajmovima. Zauzvrat dobivaju nagrade u obliku žetona. Tada se ti tokeni mogu pretvoriti u bilo koji podržani materijal u mreži. Ostali korisnici tada mogu podići kratkoročne zajmove iz fonda zajmova. Ti se zajmovi izdaju s kamatama koje se zatim dijele između zajmodavca i zajma.

Prednosti spoja (COMP)

Spoj donosi puno prednosti na tržištu. Kao prvo, uvodi uistinu otvoreno okruženje za pozajmljivanje u blockchain sektor. Svatko može posuditi sredstva iz složenih poljoprivrednih bazena. Nema provjere kreditne sposobnosti i izdavanje sredstava odmah. Samo trebate osigurati kolateral.

Zarada

Compound omogućuje redovnim korisnicima osiguravanje pasivnog prihoda. Svatko može zaraditi posuđujući svoj neaktivni kripto. U prošlosti su korisnici jednostavno držali ove novčiće u nadi da će im vrijednost porasti. Sada mogu iskoristiti svoje posjede bez potpunog odricanja vlasništva nad svojim novčićima.

DeFi Bitcoin

Još jedan jedinstveni aspekt Compound-a je sposobnost upotrebe Bitcoina u DeFi okruženjima. Ovaj se zadatak postiže uvođenjem omotanog bitcoina (WBTC). Zamotani Bitcoin je ERC-20 prikaz zaključanog Bitcoina. Ovaj new-age token pruža Bitcoin HODLerima besprijekoran pristup DeFi sektoru. Nedavno glasanje omogućilo je da ovi novčići funkcioniraju kao zalog na protokolu Compound koji se temelji na Ethereumu. Ovaj se dodatak teško borio. Trebalo je više od dva mjeseca promišljanja prije nego što je zajednica konačno odobrila nadogradnju.

Vrhunske wBTC platforme putem Coindeska


Potpuno autonomno

Složeni poluge revidirani pametni ugovori za samostalno izvršavanje ovih zadataka. Ugovori o mreži brinu se o svim vitalnim funkcijama na mreži. Ovi se protokoli bave zadacima kao što su skladištenje, upravljanje i olakšavanje cjelokupnog udruženog kapitala.

Siguran

Compound održava mrežnu sigurnost na razne načine. Mreža je prošla brojne sigurnosne revizije uglednih agencija poput Open Zeppelina i Trail of Bits. Te su organizacije certificirale mrežno kodiranje kao ispravno i sposobno za sigurno rješavanje zahtjeva mreže.

Interoperabilnost

Spoj je u skladu s općim konsenzusom DeFi-a u pogledu interoperabilnosti. Mreža je otvorena za integraciju imovine i platformi trećih strana. Compound također podržava upotrebu API protokola za pojednostavljivanje UX-a. Ova interoperabilnost dovela je do toga da su druge platforme na jedinstvene načine nadogradile viziju Compounda. Danas korisnici složenih računa mogu na neprimjetan način koristiti alate za upravljanje tržištem trećih strana.

Kako djeluje spoj (COMP)?

Spoj koristi razne zaštićene sustave kako bi korisnicima pružio otvoreno DeFi iskustvo. Korištenje Compounda ne zahtijeva tehničko razumijevanje. Jednostavno morate razumjeti što je uzgoj prinosa i kako zaključati svoja sredstva u poljoprivrednim bazenima da biste danas počeli zarađivati.

Prinos uzgoja

Protokoli uzgoja prinosa nalaze se u osnovi funkcionalnosti Compound-a. Trenutno Compound podržava posuđivanje i posudbu odabira kripto valuta. Konkretno, možete posuditi i posuditi Dai (DAI), Eter (ETH), USD novčić (USDC), Bik (ZRX), Tether (USDT), zamotani BTC (WBTC), osnovni žeton pažnje (BAT), Augur (REP) , i Sai (SAI).

Složeni bazeni za poljoprivredu

Složeni bazeni za poljoprivredu

Značajno je da se svatko može posuđivati ​​iz zajmova s ​​kamatama i pologom. Da biste posudili od zajma, morat ćete postaviti kolateral iznad praga definiranog projektom. Osim što je vaše jamstvo, vaš polog određuje i ukupan iznos sredstava koji možete posuditi. Značajno je da ako vrijednost vašeg osiguranja počne padati, protokol će prodati ovaj polog za pokriće vašeg gubitka.

Složeni zajmovi za posudbu

Spoj koristi velike zajmove za rad. Sva sredstva dodaju se u ogromni fond istog tokena u pametnom ugovoru u protokolu Compound. Važno je da svaka imovina ima svoje tržište u mreži. Kao takav, iznos ponude ili potražnje na tom tržištu određuje kamatnu stopu. Također, neka imovina može omogućiti veću moć zaduživanja od druge.

Interes

U složenom ekosustavu kamatne stope generiraju se sa svakim iskopanim blokom. To pruža mreži fleksibilnost u smislu politika prilagodbe kamata. Ovaj dinamični pristup neophodan je za održavanje vrijednosti bazena likvidnosti

Decentralizirano upravljanje

Spoj se oslanja na model decentraliziranog upravljanja. Svatko može dati prijedlog u ovoj mreži. Jednostavno morate držati neki od tokena upravljanja mrežom, COMP, da biste sudjelovali. Samo oni koji imaju više od 1% ponude mogu dati nove prijedloge. Vlasnici žetona mogu prenijeti svoje tokene na adresu po svom izboru.

Protokoli decentraliziranog upravljanja sada su uobičajeni u sektoru DeFi. Compound je bio pionir ove strategije. U složenoj mreži korisnici mogu glasati za uvrštavanje novih cToken tržišta, ažuriranje tržišnih kamatnih stopa, ažuriranje oracle adresa, povlačenje rezervi cToken i odabir novih administratora.

COMP – složeni tokeni

COMP je primarni upravljački znak mreže. Ovaj jedinstveni financijski instrument omogućuje vlasnicima i delegatima žetona da glasaju o važnim protokolarnim odlukama poput novih vrsta kolaterala, moći zaduživanja i modela kamatnih stopa. Nedavno je COMP uvršten na popularnu centraliziranu burzu Coinbase.

cTokens

Spoj se oslanja na cTokens kako bi funkcionirao. Novi cTokeni kreiraju se kad god korisnik deponira kripto-imovinu u protokol Compound. Značajno je da su cTokens jednostavno ERC-20 tokeni koji predstavljaju korisnikova sredstva položena u Compoundu. Korisnici mogu prenositi, trgovati i ulagati ove tokene.

cTokens omogućava korisnicima da zarade interes za bazene. Na primjer, možete uložiti svoj USDC i zauzvrat dobiti cUSDC tokene. Ti bi se žetoni tada mogli slobodno kretati unutar složene mreže. Nakon što izvršite kamatu, možete iskoristiti svoj cUSDC za uobičajeni USDC plus kamate plaćene u USDC. Najbolje od svega je što cTokens možete iskoristiti u bilo kojem trenutku. Kada pretvorite ta sredstva, oni odmah postaju dostupni u povezanom novčaniku.

Povijest spoja (COMP)

Compound je na tržište ušao u svibnju 2018. Mreža je trenutno smještena u San Franciscu. Osnivač i izvršni direktor tvrtke Compound, Robert Leshner, služio je kao supredsjedatelj Odbora za nadzor obveznica San Francisca. Kao bivši ekonomist, jedinstveno je svjestan nijansi konverzije CeFi u DeFi.

Compound je na spektakularni način na tržište ušao s platformom koja je osigurala 8,2 milijuna američkih dolara tijekom kruga sjemena održanog u svibnju 2018. Zatim je platforma prikupila dodatnih 25 milijuna američkih dolara u svom krugu financiranja serije A u studenom 2019. Zanimljivo je da je ovaj krug našao veliku podršku tvrtke za rizični kapital Andreesen Horowitz. Protokol je također iste godine primio milijun dolara u USDC od Coinbaseovog “USDC Bootstrap Fund” -a.

Jaka ekipa

Mreža podrške koja stoji iza Compounda vrijedna je spomena. Čitav tim koji stoji iza ovog projekta dobro je poznat na tržištu. Na primjer, glavni tehnički direktor platforme, Geoffrey Hayes, također je radio kao Održavatelj Exthereuma, novovjekovnog klijenta Ethereuma. Također je osnivač tehnologije za dva startupa, koja su vodila Core Services u Postmatesu.

Kako koristiti spoj (COMP)

Korištenje spoja je jednostavno. Ne trebate ispuniti hrpu osobnih podataka da biste sudjelovali u ovoj mreži DeFi. Morat ćete preuzeti kompatibilni novčanik web 3.0 koji podržava kovanice ERC-20. Metamaska ​​se općenito smatra najboljom opcijom za ove zadatke.

Nakon što se novčanik poveže s mrežom, možete kovati ili stvarati cTokens. Idite na odjeljak Pregled računa koji se nalazi na izborniku web mjesta. Zatim odaberite bilo koju imovinu i otključajte tržište. Nakon što je sredstvo omogućeno, korisnici tada mogu dobavljati ili posuđivati ​​po svojoj želji. Značajno je da želite pregledati detalje svakog poljoprivrednog fonda jer svako sredstvo ima jedinstveni APR za opskrbu i posudbu. Uz to, ove se stope često mijenjaju.

Kako kupiti spoj (COMP)

Kupnja COMP-a je jednostavna. Ugled i dugovječnost ovog tokena čine ga dostupnim na većini glavnih burzi. Binance pruža razne COMP trgovačke parove. Da biste započeli, morate se registrirati za račun. Registracija je brza i jednostavna. Međutim, morat ćete potvrditi svoj identitet prije nego što budete mogli sudjelovati u trgovinama.

Nakon što se registrirate, morate uplatiti svoj fiat račun. To se vrši putem bankovnog prijenosa ili putem debitne kartice. Sada kada je vaš račun aktivan i imate raspoloživa sredstva, spremni ste pretvoriti svoj fiat u kripto. Preporučuje se da pretvorite u BTC. Sad kad imate BTC, možete izravno trgovati BTC za COMP. Cijeli postupak prvi put traje oko 20 minuta.

Ulaganje u složenu (COMP) kriptovalutu Ulaganje u složenu (COMP) kriptovalutu Ulaganje u složenu (COMP) kriptovalutu
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kripto valute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimalne iznose računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Kod za popust: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Spoj – pionir na tržištu

Kao prva platforma koja je na tržište uvela uzgoj prinosa, Compound ima dragocjenu poziciju pionirske snage u sektoru DeFi. Čini se da DeFi tek započinje. Slijedom toga, Compound i dalje bilježi nove korisnike koji se svakodnevno pridružuju. Kombinacija lakog povrata i mogućnosti zarade bez trgovanja dio je mamca koji ova platforma posjeduje. Uz to, to je jedna od najsigurnijih i najcjenjenijih opcija dostupnih korisnicima danas. Stoga će Compound ostati vodeća platforma u godinama koje dolaze.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map