Ulaganje u VeChain (VET) – sve što trebate znati

Što je VeChain (VET)?

VeChain (VET) bio je jedan od prvih blockchain-ova izgrađenih isključivo za potrebe klijenata na razini poduzeća. Programeri iza projekt nastoje poboljšati lanac opskrbe i upravljanje životnim ciklusom proizvoda upotrebom tehnologije raspodijeljene knjige (DLT). Važno je da platforma nudi korisnicima niz novih funkcionalnosti koje je čine idealnom za tvrtke koje žele poboljšati protokole lanca opskrbe i poslovne procese.

Danas logistički sektor pati od asimetrična informacijski problem. Iako postojeći sustavi prikupljaju veliku količinu podataka, ti se podaci ne prenose na optimalan način. U većini slučajeva ozbiljna kompartmentalizacija ostavlja čitav opskrbni lanac oslanjanju na centralizirane izvore podataka. Ovaj nedostatak jedinstva rezultira nedostatkom transparentnosti i odgođenim prijenosom podataka.

VeChain pruža tvrtkama mogućnost praćenja enormne količine podataka. Ti pokazatelji mogu uključivati ​​stavke kao što su kvaliteta, vjerodostojnost, temperatura skladištenja i status prijevoza. Impresivno je da VeChain pruža sve ove značajke putem povjerenja i distribuiranog poslovnog ekosustava. Na taj način VeChain smanjuje režijske troškove i poboljšava odgovornost.

VeChain filozofija

VeChain se razlikuje od ostalih projekata u tom sektoru na nekoliko ključnih načina. Prvenstveno, programeri koji stoje iza ovog projekta nisu željeli stvoriti potpuno decentraliziranu platformu. Umjesto toga, njihov je cilj bio integrirati najbolje značajke i iz sektora DeFi (decentralizirano financiranje) i CeFi (centralizirano financiranje). Ova strategija stvara uravnoteženu platformu koja korisnicima pruža transparentan protok informacija, učinkovitu suradnju i brzi prijenos vrijednosti.

Kako VeChain djeluje

VeChain koristi razne tehnologije kako bi postigao svoj cilj usmjeravanja sektora lanca opskrbe. Na primjer, VeChain koristi razne vrste identifikacije radio frekvencija (RFID) oznake i senzori za nadgledanje kritičnih podataka tijekom otpreme. Te se informacije emitiraju u stvarnom vremenu preko blockchaina.

Ova strategija omogućuje svim dionicima ili sudionicima na tržištu da nadgledaju predmet kako bi provjerili njegovo stanje i autentičnost. U prvom redu je ovaj pristup savršen za velike složene opskrbne lance. VeChain može nadgledati ove gigantske mreže i redovito obavještavati tvrtke o razvoju događaja.

Internet stvari (IoT)

VeChain je pionir u integraciji IoT i DLT tehnologije. Veenhain, VeChain je izgrađen od temelja imajući na umu IoT integraciju. Internet stvari odnosi se na mrežu milijardi pametnih uređaja koji se trenutno globalno koriste. Svi su ovi uređaji pametni jer posjeduju neku vrstu senzora i sposobnost mrežne komunikacije podataka. Danas ti uređaji obuhvaćaju nevjerojatan niz stvari, od televizora do zvona na vratima, do telefona koji trenutno držite u ruci.

Integracija IoT-a i blockchain tehnologije ima sasvim smisla. Blockchain tehnologija pruža pristupačan način za praćenje tako velike količine podataka u gotovo stvarnom vremenu putem konsenzusa. Slijedom toga, VeChain nije jedini projekt koji istražuje spajanje obje tehnologije.

Povijest VeChaina

VeChain je 2015. prešao s crtaće ploče u stvarnost s ciljem da poremeti industriju opskrbnog lanca čineći podatke djelotvornima i transparentnima. Kreator projekta, Sunčano Lu, bio je najpoznatiji po svom izvršnom radu s Louis Vuitton China prije ovog pothvata. Morate zamisliti da mu je bavljenje svim problemima opskrbnog lanca s kojima se suočavaju proizvođači odjeće pomoglo da ga potakne na razvoj ovog jedinstvenog sustava.


VeChainov VET započeo je na Ethereum blockchainu. Ovaj je pristup uobičajena strategija na tržištu jer omogućava programerima da predstave svoj koncept i prikupe sredstva za razvoj vlastitog blockchaina. Na kraju je upravo to učinio VeChain. Danas VET djeluje u okviru matičnog ekosustava VeChain. Na taj način programeri mogu pružiti značajke usmjerene izravno na poslovnu klijentelu.

Dvostruki žeton

VeChain je jednu stvar posudio od Ethereuma, njegove strategije dvostrukih tokena. U ovom stilu blockchain ekosustava, jedan token služi kao javno ulaganje i / ili digitalni novac, a drugi je za pametno izvršavanje ugovora i programiranje. Primjeri ovog stila pozadinskih tokena su Ethereum eter i NEO-a PLIN.

Dvije su glavne prednosti ove strategije. Prva je korist što ovaj sustav pruža učinkovito upravljanje. Blockchains moraju imati modele upravljanja koji uključuju zajednicu ili riskiraju tvrde rašlje od nesretnih članova zajednice. Drugi razlog za upotrebu strategije dvostrukog tokena je taj što vašem blockchainu pruža predvidljivi ekonomski model.

VeChain žeton (VET)

VET je kriptovaluta u koju biste uložili na burzi. Služi kao prirast vrijednosti unutar VeChain blockchaina. Ovaj token može prenositi vrijednost kroz blockchain i pokretati pametne ugovore. To je i način na koji korisnici plaćaju transakcije na Dappsu koji funkcioniraju na VeChain blockchainu.

Trenutno je u opticaju 55.454.734.800 SOO-a. VeChainov sustav postavljen je za izdavanje ukupnog iznosa od 86.712.634.466 VET-a. VET se nalazi na vrhu 30 kriptovaluta na globalnoj razini na temelju tržišne kapitalizacije.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

VeChainThor Energy (VTHO)

Drugi token koji se koristi u sustavu VeChain je VeChainThor Energy. Ovaj token funkcionira kao plin za pokretanje transakcija pametnih ugovora. Ovi tokeni nisu javno dostupni. Samo programeri koriste ove tokene za pokrivanje troškova izvršenja ugovora.

Kritično je da većina blockchaina zahtijeva od programera da izvrše plaćanje kako bi smjestili ugovore na blockchain. Ova strategija osigurava da samo javno kodirano kodiranje uđe na blockchain i smanjuje neželjenu poštu

VeChain konsenzus

Da bi ispunio sva svoja obećanja, VeChain mora tvrtkama pružiti pravodoban i siguran konsenzus. U tu svrhu platforma uvodi vlasnički mehanizam konsenzusa poznat kao Proof-of-Authority (PoA). Ovaj protokol pruža učinkovito sredstvo za održavanje kontinuiteta sustava.

Mehanizam konsenzusa PoA izgrađen je kako bi se poboljšali nedostaci utvrđeni u dokazima o radu (PoW), dokazima o udjelu (PoS) i određenim dokazima o ulozima (DPoS). Kritično je da PoA zahtjeva manju potrošnju energije. Za razliku od Bitcoina, koji zahtijeva čvorove za komunikaciju i provjeru valjanosti transakcija, ne postoji zahtjev da komunikacija između čvorova postigne konsenzus o VeChain blockchainu.

Masternode

VeChain se oslanja na grupu od 101 Masternode kako bi postigao konsenzus. Ova strategija značajno poboljšava vrijeme transakcija. Iznenađujuće je da u ovoj mreži nema anonimnih čvorova. Morate izvršiti provjeru KYC i AML ID-a prije nego što možete provjeriti valjanost blokova u ovom sustavu ,. Programeri smatraju da je ovaj pristup ključan za njihovu uravnoteženu tržišnu strategiju.

Zanimljivo je da VeChain također koristi ekonomske masternode. Ti čvorovi mogu glasati o pitanjima u vezi s ekosustavom VeChain. Na svakih 10.000 SOO-a koje ima ekonomska masternoda, oni dobivaju jedan glas.

Ulog

Korisnici VeChaina također mogu ulog njihovo stručno obrazovanje kako bi zaradili pasivan prihod. Za klađenje morate držati svoje stručno obrazovanje u mrežnom novčaniku koji ostaje na mreži unaprijed određeno vrijeme. Što duže ulažete u VET, više zarađujete.

Upravljanje

U skladu s ciljem tvrtke VeChain da osigura ravnotežu između centralizacije i decentralizacije, glasovi se dodjeljuju na temelju količine strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koje osoba ima. Pojedinci koji imaju više od milijun strukovnog obrazovanja odgovorni su za 20% glasova. Korisnici koji su potvrdili svoj identitet i posjeduju milijun VET-a dobivaju 30% glasova. Ostatak je podijeljen između zajednice.

Gdje kupiti VeChain (VET)

VeChain je dostupan na raznim različitim platformama. Jedan od najjednostavnijih načina da dođete do nekog stručnog obrazovanja je putem Binance. Binance najveća je svjetska burza kriptovaluta. Platforma je jednostavna za upotrebu i nudi nevjerojatan izbor kovanica.

Postupak registracije možete dovršiti za manje od deset minuta. Ako ste novi na platformi, morat ćete povezati neki oblik plaćanja da biste učitali svoj račun. To može biti debitna ili kreditna kartica. Možete čak i izravno koristiti podatke o svom bankovnom računu.

Sada kada je vaš račun povezan, možete početi kupovati Bitcoin. Prvo ćete morati kupiti Bitcoin jer još nema dostupnih parova Fiat / VET. Nakon što nabavite Bitcoin, možete prijeći na BTC / VET trgovački par i odabrati koliko VET-a želite trgovati. Za nekoliko sekundi stiže vaše stručno obrazovanje.

Ulaganje u VeChain (VET) - sve što trebate znati Ulaganje u VeChain (VET) - sve što trebate znati Ulaganje u VeChain (VET) - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Kako čuvati VeChain

VeChain možete pohraniti na razne načine. Ako želite trgovati svojim VET-om ili samo tražiti brzi povrat, tada ćete svoju kripto pohraniti na mobilni novčanik VeChainThor. Ovaj novčanik koji se lako kreće pruža vam sve značajke koje su vam potrebne. Najbolje od svega je što je dostupan za besplatno preuzimanje za Android i Jabuka uređaji.

Ako želite uložiti veće u strukovno obrazovanje i obrazovanje ili planirate HODLing ove kriptografije na dulja vremenska razdoblja, hardverski novčanik je najbolja opcija. Hardverski novčanici čuvaju vašu kripto mrežu izvan mreže u “hladnom prostoru”. Ova strategija onemogućava mrežnim prijetnjama pristup vašem posjedu. The Ledger Nano S ili napredniji Knjiga Nano X oboje podržavaju VeChain (VET).

VeChain – Izrada vlastite trake

Više od većine projekata, VeChain pokazuje sazrijevanje blockchain sektora. Danas je blockchain više od puke kriptovalute. Platforme poput VeChaina pomiču granice blockchain učinkovitosti i pružaju svijetu učinkovitiju alternativu statusu quo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map