Vrhunske berze kriptovaluta

Predstavljamo top 5 razmjena kriptovaluta na temelju vlastitog iskustva trgovanja. Ovo su najbolje burze za kupnju najrazličitijih kripto valuta. Ako jednostavno želite kupiti bitcoin, posjetite našu stranicu Kupi Bitcoin.

Binance

Binance – Globalna razmjena kriptovaluta koja pruža platformu za trgovanje s više od 100 kriptovaluta. Od početka 2018, Binance smatra se najvećom i najboljom svjetskom razmjenom kriptovaluta u smislu obujma trgovine.

Naknade za trgovanje neke su od najnižih i sljedeće su:

Naknade počinju od 0,10% po transakciji, a na temelju volumena mogu biti i do 0,02%. To je mnogo niže od većine burzi koje počinju s 0,15%. Naknade za transakcije također mogu biti 25% niže ako držite određenu količinu BNB tokena.

Ako tražite veliku razmjenu naknada za transakcije, preporučuje se Binance.

ID preporuke: EE59L0QP za 10% povrata novca na sve naknade za trgovanje.

Kraken

Kraken jedna je od najdugovječnijih kripto burzi u industriji. Djeluju više od deset godina i time su među trgovcima stekli široko poštovanje u industriji.

Njihove niske naknade pomažu Kraken vrlo atraktivan izbor za trgovce. Dvije najpopularnije i jedinstvene značajke trgovanja koje ćete pronaći na Krakenu su sposobnost trgovanja kripto fjučersima i šansa da se uključite u trgovanje kripto marginama s opsežnom polugom do 50: 1. Ovo je izvrsno za naprednije trgovce i može se to učiniti putem također inovativnih Kraken platformi za trgovanje.

Uz platforme za trgovanje dostupne da odgovaraju različitim razinama iskustva trgovanja, vidjet ćete da Kraken dobro odgovara vama bez obzira na kojoj razini trgujete. Ovdje su zbrinuti svi, od potpunih početnika, do iskusnih veterana.

U mjestu Kraken također ćete pronaći: Širok raspon od više od 40 drugih kriptokripcija, uključujući Bitcoin, (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) i još mnogo toga.

Za više informacija uvijek možete provjeriti našu cjelovitu recenziju Kraken ili otići izravno na Kraken web mjesto da biste saznali više.


Poloniex

Poloniex – Referentni kod: P44N7LQZ za 10% povrata novca na sve naknade za trgovanje.

U jednom je trenutku ovo bila najpopularnija svjetska burza. Još uvijek imaju besprijekornu reputaciju.

Naknade za “Maker” i “Taker” počinju s 0,09% i opadaju s opsegom. To je znatno manje od industrijskog standarda od 0,20%, a ovo su najniže naknade bilo koje razmjene u koju imamo povjerenja.

The Poloniex platforma za trgovanje dolazi u obliku web trgovca, tako da nije potrebno preuzimanje bilo kakvog softvera. Također je vrlo user-friendly u načinu na koji je dizajniran i postavljen. To čini razmjenu vrlo dostupnom za sve razine trgovaca, a ne razlikuje se od broja ostalih vrhunskih kripto burza dizajniranih u smislu funkcionalnosti.

Sve na platformi Poloniex za trgovanje pokreće Trading View, a sama platforma je vrlo prilagodljiva u pogledu rasporeda grafikona i pokazatelja koje možete primijeniti na vlastite potrebe. Knjiga narudžbi, posebno s platformom za trgovanje, daje vrlo interaktivan osjećaj trgovanju na Poloniexu dok se nastoji istaknuti razine aktivnosti na određenom tržištu bez potrebe za bilo kakvom korisničkom interakcijom.

Bittrex

Bittrex – Američka burza kriptovaluta sa sjedištem u Seattlu u Washingtonu. Kao napomenu, oni također djeluju Bittrex International koja je Bittrexova europska divizija, koja navodi određene tokene koji su dostupni samo na Bittrex International platformi – ne i američkim korisnicima.

Bittrex se zauzeo protiv prihvaćanja plaćanja za popise tokena. Žetoni su navedeni na temelju zasluga i kvalitete projekta. To je posebno važno kada se ulaže u ALT-kovanice s visokim rizikom.

Vjerujemo da je ovo jedna od boljih opcija, jer je Bittrex vrlo transparentan kada je riječ o načinu njihovog rada.

Naknade iznose 0,10% po transakciji, a mogu se dodatno smanjiti na 0,01% ovisno o količini, a ako se radi o transakciji „izrađivač“ ili „preuzimatelj“.

Kriptomat

Kriptomat je uzbudljiva usluga razmjene kriptovaluta i novčanika koja postoji od 2018. godine, a sa sjedištem je u Estoniji, popularnom mjestu za neke od najpouzdanijih industrijskih projekata. Tvrtka je narasla da sada pruža usluge trgovine i kripto pohrane u više od 80 zemalja širom svijeta, uključujući cijelu Europu i veći dio Azije, a to uključuje i Singapur.

Budući da se temelji na Europi, možete se osloniti na Kriptomat koji će pružiti visoko transparentnu uslugu koja je u skladu sa svim lokalnim i međunarodnim propisima. Oni također koriste hladnjače za čak 98% posjeda kako bi osigurali da vaša sredstva ostanu sigurna.

Kupnju ovdje u Kriptomatu možete izvršiti vrlo jednostavno koristeći svoju kreditnu ili debitnu karticu uz naknade koje ostaju vrlo konkurentne uz ostale usluge. Kartica će imati naknadu od 3,65%, a postoji i niz metoda e-novčanika koje možete koristiti za kupnju po nešto višim stopama naknade..

Sveukupno, Kriptomat pruža vrlo sigurnu, pristupačnu i višestranu uslugu koja vam omogućuje da kupujete, prodajete ili pohranjujete svoja imanja kriptovaluta bez obzira trgujete li u Singapuru ili iz mnogih drugih zemalja širom svijeta.

U Kriptomatu ćete također pronaći: Više od 30 drugih kriptovaluta dostupnih za trgovinu.

Slobodno pogledajte našu Kriptomat Review za više ili idite na Kriptomat izravno za početak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map