10 najboljih nagrada za povraćaj novca za kriptovalute i popusti

Korisnici bitcoina i kriptovaluta koji kupuju putem interneta moraju se upoznati s najboljim nagradama za kripto povrat novca i rabatnim platformama. Iako smo pokrili najbolje načine za zarađivanje bitcoina, sljedećih 10 najboljih aplikacija za nagrađivanje i web mjesta s rabatima moraju se vidjeti koje se moraju koristiti i koje omogućuju ljudima da vrate novac na vašim kupnjama, plaćenim u kriptovaluti.

Mnogi su možda upoznati s popularnim uslugama povrata gotovine, na primjer, Rakuten, Honey, Ibotta ili Drop, ali s pojavom bitcoina mnogi se preusmjeravaju kako bi vidjeli kako mogu vratiti kripto gotovinu kao izvrstan način za dodavanje dodatnih novčića za besplatno.

Postoje stotine milijuna Amerikanaca i mnogo više stotina milijuna širom svijeta koji vole otkrivati ​​ponude, odrezati kupone, primijeniti promotivne kodove i iskoristiti programe vjernosti – a sada se ovaj pokret za uštedu novca probija na tržište kriptovaluta.

Iako su programi nagrađivanja gotovine za povratak usmjereni na kriptovalute relativno novi, platforme za kupnju i spremanje nagrada još nisu tehnologija koja izmišlja njihov slučaj upotrebe i uvažavanje. Učenje kako početi pametnije kupovati (kilometraže, bodovi na kreditnim karticama, skupni popusti itd.) Primanjem povrata novca, kombinira mogućnost trošenja novca s povratom novca iz vaših omiljenih trgovina.

Svi znamo kako je jednostavno trošiti novac putem Interneta, ali razumijevanje načina uštede pri kupovini putem Interneta nije baš tako jednostavno, a ovaj vodič za povraćaj novca u bitcoinu trebao bi vam pomoći naučiti kako lako zaraditi kripto rabe od svakodnevnih kupnji.

Naravno, nisu svi programi za kripto nagrađivanje stvoreni podjednako, kao što se primjenjuje: “ne postoji besplatan ručak”, ali upotreba unovčivih usluga aplikacija za povrat novca može uštedu novca učiniti zabavnom i lakom uz istodobnu optimizaciju zarade. Iako je to očito, prijevare s bitcoinima podivljaju pa dobro pripazite i napravite vlastitu skrbnu skrb.

Od dana izrezivanja kupona do povratka rabata, potičemo sve korisnike kriptoasseta da u potpunosti iskoriste 10 najboljih programa nagrađivanja gotovinom vraćenih na temelju bitcoina u nastavku kako bi zaključali uštedu.

10 najboljih programa nagrađivanja Crypto Cash Back-a za upotrebu

Sigurno je reći da bilo koju digitalnu uslugu koja nudi besplatan novac treba naići na trenutni skepticizam i puno privlačenja očiju, ali sljedeći popis platforma za online kupnju vezanih uz bitcoin isproban je i najbolji, najbolji program uzeti u obzir.

Ove aplikacije za kripto povrat novca pomažu vam zaraditi novac zauzvrat nakon kupnje robe ili usluge (gdje se kupon ili promotivni kôd primjenjuju prije nego što platite) slično rabatu.

Kriptovalute su se od nišnih tehnoloških igračaka razvile u vrijedne tokene sa širokim spektrom aplikacija.

Prije nego što uskočimo u 10 najboljih pružatelja nagrada za povrat novca, postoje tri razlike u isplati koje vrijedi pregledati za svakog od navedenih:

  • način plaćanja: istražite kako vam svaki od ovih programa nagrađivanja novca vraća vašu zaradu (upute za postavljanje novčanika)
  • učestalost plaćanja: proučite dobivate li nagrade odmah ili ne ili su isplate tjedne ili mjesečne
  • kvalifikacije praga plaćanja: istražite iznose potrebne za iznos koji morate generirati prije iskorištavanja nagrada, kao i provjeru sitnog tiska svakog trgovca

Sada, krenimo odmah u najpopularnije nagrade i popuste za povraćaj gotovine u kriptovaluti koji će vam pomoći da uštedite novac i zaradite bitcoin prilikom online kupovine.

1) Lolli – Crypto’s Honey

To je više nego samo slaba korelacija. Lolli djeluje na sličan način kao platforme za nagrađivanje zasnovane na stolnim računalima poput Honeya. Sve što korisnici trebaju učiniti je preuzeti dodatak za radnu površinu, koji je trenutno dostupan samo za Chrome.

Od tamo sve što trebate jest provjeriti razne kategorije trgovina za koje Lolli daje poticaje, izvršiti kupnju i izvršiti naplatu pomoću dodatka Lolli i zaraditi do najviše 10% Bitcoina u gotovini za svoje kupnje.

Ukupno Lolli podržava stotine različitih digitalnih trgovina, a svaka nudi svoju razinu povrata novca pri kupnji. To uključuje nekoliko poznatih imena poput Macy’s, TopShop, Sears, Rag & Kosti i više.

Ovaj se svrstava na 3. mjesto zahvaljujući relativnoj lakoći i intuitivnosti, ne samo uključivanjem u vaš preglednik, već i čistim korisničkim sučeljem i pojednostavljenim stilom.

2) Pei – Automatski povrat novca u Bitcoin-u

Čini se da Pei za mobilnu aplikaciju ima sličan sustav plaćanja poput MoneyBox-a, u kojem odmah uplaćuje gotovinu ili Bitcoin na vaš račun kad god kupujete na pridruženoj kartici.

Sve što korisnici trebaju učiniti je preuzeti mobilnu aplikaciju koja je besplatna za Android ili iOS. Odatle se podvrgavate registraciji, prilažete odabranu karticu i započinjete generirati sekundarne popuste od svojih plaćanja.

Uplate se ne akreditiraju odmah na vaš račun kao fiat ili Bitcoin, što su dvije mogućnosti koje se pružaju korisnicima. Međutim, svako plaćanje s vaše kartice koje se odražava u vašoj aplikaciji daje bodove vašem ukupnom iznosu.

Jedna od stvari koja Pei izdvaja jest da što više koristite, to bolji povrat novca i bodovi dobivate.

Trenutno korisnici mogu dobiti USD ili BTC samo putem Pei-a, tvrtka je najavila da će u dogledno vrijeme dodati nove kripto-datoteke.

3) Earn.com – kripto za doprinose

Ekonomija koncerata prilično je dramatično rasla u posljednjih nekoliko godina, a korisnici su uspjeli prikupiti dodatni prihod putem aplikacija poput Lyfta, UberEatsa i ostalih.

Još jedna aplikacija za ekonomiju koncerata je Earn.com koja vam omogućuje zarađivanje kriptovaluta za izvršavanje različitih zadataka. Ovi zadaci mogu biti jednostavni poput odgovaranja na pitanja iz namjenskih upitnika, sudjelovanja u studijama ili odgovaranja na određene e-adrese.

Svaki zadatak pruža vam malu denominaciju Bitcoina. Dakle, pružanje malog broja svog vremena može se izjednačiti s nekim prilično pristojnim povratima u budućnosti.

Korisnici postavljaju javni profil Earn.com, omogućujući drugima slanje poruka i zadataka korisniku bez otkrivanja osobnih podataka za kontakt. Nakon što odgovorite na poruku ili dovršite zadatak, dobit ćete nagradu za zadatak u bitcoinima. Zatim možete unovčiti svoj Bitcoin novčanik ili Coinbase račun.

4) Storm X – unovčavanje mikro zadataka

Uz prilično solidne kritike na Google Playu, kao relativno dobro prihvaćena mobilna aplikacija, Storm X naglašava očaravajuće svakodnevne stvarne i digitalne zadatke s kojima se često susrećemo.

Korisnici se lako mogu ‘priključiti’ na aplikaciju jednostavnim preuzimanjem putem Google Playa ili iOS trgovine aplikacija. Od tada se samo trebate postaviti s računom i početi zarađivati ​​novac od zadataka.

Svaki zadatak u aplikaciji nagrađuje korisnike određenim volumenom valute unutar aplikacije na platformi, poznatom kao “Bolts”. Da biste otključali financijske nagrade, morate premašiti određeni iznos kroz niz zadataka koji su vam dodijeljeni.

Jedan zadatak može zatražiti da popunite upitnik za tvrtku poput Lyft. Drugi zadatak može zatražiti od vas da igrate igru ​​preglednika i zaradite Boltove za sudjelovanje, pozivanje prijatelja ili pružanje povratnih informacija.

Tvrtka tvrdi da je distribuirala više od 249 BTC i 570 ETH od prvog lansiranja 2014. godine.

Uz gamificirane zadatke, Storm također ima trgovinu u aplikaciji poznatu kao StormShop. Korištenjem ove namjenske trgovine, kad god korisnici kupuju i naplaćuju pomoću aplikacije, mogu zaraditi kripto nagrade za svoje kupnje.

Iako se stope povrata novca u svakoj od ovih trgovina razlikuju, povrat novca može doseći najviše 30%, tvrde u tvrtki.

5) CoinRebates – točno ono što se kaže na limu

“Kupujte u svojim omiljenim internetskim trgovinama i dobivajte besplatne nagrade za povrat bitcoin-a.”

Kao što samo ime govori, CoinRebates pruža oscilirajuću razinu povrata novca koja je fiksna, bez obzira na to koliko trošite.

Ono što čini ovaj rang tako visokim u širokom (i sve većem) broju platformi za povraćaj novca i nagrade je zbog velikog broja tvrtki koje su se udružile s njim tijekom godina da je postojalo.

Partnerske tvrtke uključuju glavna imena kućanstava poput Walmart, Macy’s, Expedia, pa čak i mrežna imena poput Udemy, Microsoft i Groupon. Ovisno o tome koju ste tvrtku zanimali, povrat novca se kreće od 1,5 do čak 20%, a tvrtke poput Udemy daju 24 bita (valuta platforme) po potrošenom dolaru.

Iako se ova tvrtka više bavi potrošačkom bazom u Sjedinjenim Državama ili u njihovoj blizini, to ne ograničava one u Europi da koriste CoinRebates. Iako je tvrtka sa sjedištem u Americi, korisnici mogu iskoristiti ove rabate u kripto, sve dok konkurentske trgovine pružaju podršku za otpremu u zemlju porijekla tog korisnika.

6) BitcoinRewards – nagrade u više kriptozapisa

Na sličan način kao Lolli i CoinRebates, BitcoinRewards nudi korisnicima prilično intuitivan način ulaska na brod, povezivanja njihovog računa i kripto novčanika te odlaska u kupovinu.

BitcoinRewards nudi veliku izloženost velikom broju trgovina koje se kreću od namještaja, visoke mode, putovanja i ljepote. Razina povrata novca koju korisnici mogu dobiti varira ovisno o trgovini iz koje kupujete. Ali oni se uglavnom kreću od 1,6% za kupnje u trgovinama poput Gamea, pa čak i do 16% za internetsku obrazovnu platformu – Udemy.

Uz pružanje značajne količine raznolikosti što se tiče trgovina i rabata. Jedan od ostalih neto pozitivnih rezultata korištenja BitcoinRewards je taj što kontinuirano osvježava svoje društvene medije i naslovnicu nizom vremenski osjetljivih promotivnih ponuda. Trenutno to uključuju šifre popusta i veće povrate novca od Rosegala i Contikija.

Jedna od loših strana koju imate je ta što je sama platforma pretjerano zauzeta, što ljude zaista može odbaciti i ostaviti da se osjećaju zbunjeno izgledima da koriste platformu.

7) Steem – odgovor medija na kripto-zajednicu

Iako Steem u osnovi ne spada u kategoriju nagrade za nagrade, nudi neki bolji sustav naknade za vaše vrijeme. Na sličan način kao Earn.com, korisnici koji odluče postati suradnici Steema kao kreator sadržaja mogu zaraditi Steem tokene ovisno o tome koliko su dobro prihvaćeni njihovi članci.

Imati pridruženu razmjenu kriptovaluta znači da se bilo koji Steem tokeni koje dobijete stvaranjem sadržaja mogu odmah prodati za USD ili druge denominacije kriptovaluta, učinkovito unovčavajući vaše vrijeme.

Registracija djeluje na isti način kao i Medium – čineći prilično jednostavnim početak rada kao stvaratelja sadržaja ili samo proučavanje najrazličitijih vijesti koje su već na platformi.

8) TV-TWO – Unovčite vrijeme gledanja

Jedan od najupečatljivijih i, priznajmo priznamo, mnogo traženih načina unovčavanja svog vremena jest odvajanje vremena koje biste obično provodili gledajući televiziju ili gledajući videozapise na mreži i zarađujući novac od njih.

Pa, ovo je osnovna premisa iza TV-TWO, koji nudi digitalne poticaje za korisnike koji koriste njegovu namjensku aplikaciju za gledanje sadržaja iz svog skupa izravnih i povezanih kreatora sadržaja.

Trenutno je aplikacija dostupna za Android, iOS, kao i za popularne proizvođače televizora poput LG-a i Samsung-a.

Za početak sve što trebate je preuzeti aplikaciju na odabrani operativni sustav, televiziju ili trgovinu aplikacija. Od tamo ćete trebati skenirati QR kôd koji se prikazuje na zaslonu vašeg uređaja. To omogućuje da se vaša aplikacija sinkronizira s televizorom ili tabletima na kojima namjeravate koristiti TV-TWO.

TV-TWO potiče korisnike da gledaju sadržaj putem svoje aplikacije pomoću ERC20 žetona koji se temelje na Ethereumu, a koji se mogu zamijeniti za druge zamjenjive tokene.

9) Kapetan Bitcoin – kripto za gledanje oglasa

Nitko ne voli da bude prisiljen gledati oglas od 30 sekundi na YouTubeu. Za gledanje oglasa ne zarađujete nikakve nagrade.

Zato je lijepo vidjeti platforme poput Captain Bitcoina kako nude zanimljivu alternativu. Umjesto da samo baca reklame pred korisnike, CB nudi korisnicima financijske poticaje za gledanje određenih oglasa od niza nadaleko poznatih tvrtki do više nišnih tvrtki sa sjedištem na blockchainu, poput Decentralanda.

Razlog zašto se kapetan Bitcoin ovdje rangira samo je što je to relativno novi projekt koji je tek nedavno pokrenut. S tim u vezi, ovom se projektu može mnogo radovati.

10) SatsApp

SatsApp je poznati kriptni projekt koji je pokrenuo isti tim koji stoji iza SatsBacka i CasaHODL-a. Iako je SatsApp dobro poznat, platforma je do danas imala mješovite recenzije, uglavnom zbog ograničene dostupnosti.

Prema timu, SatsApp je dostupan samo članovima Casa Gold, Platinum i Diamond. Svejedno, to je jedna od rijetkih platformi koja koristi i Bitcoin i njegovu Light-2 mrežu slojeva-2.

Dostupna i na Androidu i na iOS-u, aplikacija omogućuje korisnicima brzo plaćanje putem platforme, istovremeno zarađujući popuste od istih.

Crypto Cashback tvrtke koje trebaju pripaziti

  • PREKLOPI
  • Coineded
  • Metal Pay
  • Nuo mreža
  • Crypto.com
  • Lanac za ptice

Jedna od tvrtki koju vrijedi pripaziti ovog mjeseca je FOLD, koja je upravo najavila uspješno prikupljanje kapitala od više od 2,5 milijuna dolara. Glavni cilj na umu s ovim novim kapitalom je pružanje maloprodajnim trgovinama jednostavan način za primanje plaćanja putem Bitcoina.

Voditelj proizvoda za FOLD Will Reeves izjavio je da će se proizvod ponuditi tvrtkama zainteresiranim za pretplatničku uslugu tvrtke:

“Kad ljudi potroše fiat u maloprodaji, dobit će BTC nagrade. Te nagrade mogu potrošiti ili ih povući na mrežnu adresu. U budućnosti objavljujemo ažuriranje koje ljudima omogućuje povlačenje nagrada izravno na grom, što će smanjiti naknade i učiniti ih upotrebljivijima. “

Postoji još jedna aplikacija za povrat gotovine za kriptovalute pod imenom Coinseed, koja se usredotočuje na olakšavanje ulaganja u kriptoasset, ali i na povrat novca u kripto valutama s mjesta poput Amazona, Walmarta, Ebaya i lokalnih restorana.

Budućnost izgleda sjajno za platforme za popuste i novčane nagrade za kriptovalute.

Završna riječ: Zarađivanje povratnih naknada u Crypto-u

Mnoge gore navedene web stranice i mobilne aplikacije omogućuju vam legitimno zarađivanje kripto mreže putem ograničenog rizika. U zamjenu za izvršavanje jednostavnih zadataka, kupnju određenih proizvoda ili igranje određenih igara, možete zaraditi značajne kripto nagrade u zamjenu za korištenje njihovih usluga.

U bliskoj ćemo budućnosti pregledati i svaku pojedinačnu platformu, zato svakako provjerite i pogledajte kako funkcioniraju svi ovi pojedinačni pružatelji usluga vraćanja kripto gotovine.

Isprobajte jedno od gore navedenih web mjesta već danas i počnite zarađivati ​​kripto putem platformi za povrat, povraćaj novca i nagrade.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner