Celsiusova mreža: svladajte vodič za pregled kripto korisnika

Celzijeva mreža

Celsius Network je platforma za kreditiranje kriptovaluta i bitcoin kamata koja namjerava pomoći u ‘otključavanju sebe’. Ponašajući se statistikom da ima više od 49.000 aktivnih novčanika i 300 milijuna dolara imovine pod upravljanjem, zajmovna organizacija s 2.2 milijarde dolara zaslužuje ažurirani Celzijev pregled za 2019. godinu kako bi provjerila biste li trebali dobiti gotovinski zajam ili početi zarađivati ​​kamate na svoj kripto kao zalog.

Decentralizacija svijeta ulaganja pomoću Celzijeve mreže

Poznata kao dva gigantska imena u svijetu blockchaina i kriptovaluta, Celsius Network i Bitcoin.com najavili su potpuno novo partnerstvo, čineći jedno od najvećih spajanja dviju blockchain / crypto tvrtki.

Iako je to slučaj, osim ako niste jedan od onih ljudi koji su u toku sa onim što se događa u industriji. Ime poput Celzijeve mreže neće vam značiti previše, iako bi trebalo da razmislite o učenju više o njemu.

To je jedna od rijetkih usluga koja je započela s izričitom željom da im preokrene financijska rješenja; prema njima poslužuju na način koji je u najboljem interesu njegovih korisnika i imatelja Celzijeve kriptografije.

I to nas uvodi u srž naše ovdje rasprave.

Financije – pravednije i bolje – početak Celzijeve mreže

Iako to postoji tek nekoliko godina – uspostavljena je 2017. godine, Celsiusova mreža htjela je učiniti za tržište kriptovaluta i njegove korisnike ono što su rane faze terminskog i maržnog trgovanja / pozajmljivanja činile za investitore..

Osnovan u Londonu od strane sadašnjeg izvršnog direktora (Alex Mashinsky), izvršnog direktora (S. Daniel Leon), CMO-a (Keith Baumworld) i tehničkog direktora (Nuke Goldstein), Celzijus je iskoristio Ethereum i njegov ERC20 token kako bi stvorio vlastiti jedinstveni blockchain i kripto.

To je cilj? Zamijeniti uobičajena rješenja na Futures Marketu i maržnom tržištu, omogućavajući im da rade na pouzdaniji, decentralizirani način; stvarajući tako pravedniji sustav koji koristi onima koji su zainteresirani za posudbu vlastite valute potencijalnim zajmoprimcima i investitorima.

Početnim konceptom predstavljenim 2017. godine, tim je najavio da će postojati namjenski Celzijev ICO kako bi svoju platformu spustio s terena i postao interkontinentalno financijsko rješenje.

Pa koliko je uspješno bilo ovo prikupljanje sredstava? Zaključkom u ožujku 2018. godine, Celzijus je uspio uspješno prikupiti preko 50 milijuna dolara.

Problem s konvencionalnim ulaganjem

Tijekom intervjua za LiveWire Markets, Donald Amstad iz investicijske tvrtke Aberdeen Standard Investments razgovarao je o vrsti izazova s ​​kojima se investitori suočavaju u trenutnoj financijskoj klimi.


Za veći kontekst, Amstad naglašava da veće kamatne stope i inflacija rezultiraju aktivnijim tržištem ulaganja i, posljedično, većim godišnjim povratom ulaganja. To možete vidjeti u državnim, korporativnim i bankarskim obveznicama od prije.

Ali trenutna financijska klima sa sobom donosi niže kamatne stope, nižu inflaciju i, kao rezultat toga: godišnji prinosi postaju strašni. A s obzirom na činjenicu da je ovo stanje financijskih poslova koje se produžava zbog financijskih politika ECB-a, Bank of England i Federalne rezerve SAD-a znači da ulagači ne mogu uskoro očekivati ​​impresivan povrat.

To je nešto što je Celsiusov tim zaključio svojim osnivanjem još 2017. godine. Prema jednom od njegovih Medium postova, klima niske inflacije i kamata oponašaju banke kada je riječ o onima koji žele investirati putem bankarskih obveznica.

Način funkcioniranja ovih banaka jest da pružaju relativno oskudne kamatne stope za investitore, dok kapitaliziraju prinose na dividende. To čini potpuno nepravedno i potpuno nekonkurentno tržište za one koji žele zaraditi svoj novac.

Uđite u Celzijus, kripto mrežu osmišljenu kako bi pomogla zaraditi, posuditi i platiti na blockchainu.

Celsiusova mreža – kako to radi

kalkulator Celzijeve mreže-kripto-zajma

Nije izmišljotina ovo nazivati ​​decentraliziranim preuzimanjem obveznica ili tržištem ulaganja.

Korisnici ili oni koji su zainteresirani za platformu mogu učiniti više od HODL-a svoje kriptovalute; oni zapravo mogu premjestiti svoje kriptovalute iz svog digitalnog ili tvrdog novčanika u jedinstvenu kripto adresu unutar Celzijeve platforme kako bi zaradili kamatu na vašoj kripto i odmah se zadužili protiv nje bez naknade.

Ukupno postoji 18 različitih kripto imovine i stabilnih kovanica koje korisnici mogu odabrati ulijevati u platformu.

Svaka od ovih kriptoza / StableCoins ima pridruženi tipični APR koji ima tendenciju fluktuacije na tjednoj osnovi iz nekoliko razloga:

Prvo je opskrba tih kovanica; kako se broj povećava ili smanjuje, ovaj APR sa slijedi odijelo.

Druga se temelji na tome kako točno odlučite primiti kamate, a oni koji odluče biti plaćeni u matičnom tokenu platforme (CEL) zarađuju više od onih koji odaberu drugu denominaciju.

Uz ovaj spisak kripto imovine – postoji još nekoliko njih koje tvrtka namjerava uvesti u mrežu u dogledno vrijeme.

Uključuju daljnje ‘prave’ valute, koje uključuju valute Australije (AUD), Hong Konga (HKD), Kanade (CAD) i Ujedinjenog Kraljevstva (GBP), kao i češće poznate kripto valute poput TRON (TRX) EOS i Algorland.

celsius-network-wallet

Kako započeti?

Prvo što trebate učiniti je stvoriti račun koji se vrši putem mobilne aplikacije ili preglednika. Ako je to putem aplikacije, morat ćete stvoriti četveroznamenkasti pin koji vam omogućuje daleko lakši pristup platformi.

Nakon što prođete postupak registracije, moći ćete premjestiti digitalna sredstva na nasumično generiranu kripto adresu povezanu s kripto kriptom koju želite premjestiti.

Uvijek imajte na umu da adresa koju ste generirali na Celzijusu odgovara šifri koju želite poslati.

Općenito, ovaj proces premještanja kripto-imovine može trajati otprilike 15-30 minuta. Također možete odabrati kakvu vrstu isplate kamata želite primati, a da pritom ne ostanete pri samo jednoj metodi.

Na primjer, ako ste željeli imati prinos od kamata koji se uplaćuje izravno u vaš iznos Bitcoina – možete odabrati da vam se plaća Bitcoin – ali dobiti nižu kamatnu stopu.

celsius-network-my-cel-crypto-interest

Alternativno, možete se odlučiti za plaćanje u CEL tokenima; otključavanje veće kamatne stope, zajedno s nizom drugih jedinstvenih pogodnosti.

To uključuje poboljšani postotak kamata, kao i bolje stope za ostale usluge dostupne na platformi.

celsius-zaraditi-kripto-kamate

Pa, koliko razlike donosi ova odluka? Uzmimo za primjer stabilnicoin – poput Tethera. Ako biste u digitalni novčanik položili oko 1.000 USD i dodali ga u raspoloživu imovinu.

Prvi je izbor plaćanje istim digitalnim sredstvom koje ulažete. U ovom slučaju, USDT, što bi vam pomoglo povećati godišnji povrat, ali znači da ćete imati niži tipični travanj; trenutno 8,10%. Osiguravajući vam 81 USD godišnje.

Međutim, ako biste primali plaću u CEL-u, ovaj bi se tipični godišnji iznos povećao na 8,91%. Umanjujući utjecaj promjena na taj postotak, zarađivali biste 89,1 USD godišnje, što se povećava samo ako odlučite dodati više tome.

Iako ovo zvuči prilično marginalno u usporedbi s drugim vrstama investicija koje biste mogli poduzimati.

Važno je istaknuti da je ovo pasivan prihod koji inače ne biste ostvarili da ga pohranjujete u tvrdi novčanik.

Štoviše, možete odlučiti dodati više kripto podataka u ovaj / ove novčanike u bilo kojem vremenskom rasponu; što više (kripto) to veselije!

To je po mom mišljenju relativno podhvalno. Uglavnom zato što ako ste novac odlučili staviti u prihod ili u obveznicu rasta, niste slobodni dodavati ili uklanjati novac; sve što možete učiniti je pričekati da sazrije. Evo video isječka Celsiusova izvršnog direktora Alexa Mashinskyja s NASDAQ-om:

Sažetak

Puno je načina za ulaganje kad je svijet kriptovaluta u pitanju. Kratko za brzim dobitkom, dugo za njegovim korištenjem kao digitalnog zlata ili živice za (potencijalno) recesivno glavno tržište ulaganja.

Alternativno, umjesto da ga pustite da stagnira, zašto ga ne pustite da cijeni i generira malu zaradu za vas dok kriptografski procvat?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map