Coinmine: Rudarstvo kovanica kriptovaluta iz kuće Review

Pregled novčića

Coinmine je domaći stroj za kriptokopavanje po cijeni od 799 dolara. Priključite sve-u-jedan rudar CoinmineOne, a zatim ide na posao iskopavajući jednu od nekoliko različitih kripto valuta.

Što je Coinmine?

Coinmine je kripto startup sa sjedištem u Kaliforniji koji proizvodi jedan proizvod: Coinmine One sve u jednom kripto rudar. Coinmine One ima čist dizajn koji je uspoređen s Macom. Također je glupo jednostavan za upotrebu: priključite ga, povežete na Wi-Fi pomoću mobilne aplikacije, a zatim minira kripto kod kuće.

Kada je lansiran 2018. godine, cijena Coinmine bila je 799 dolara. Danas, u listopadu 2019, cijena Coinmine One košta 699 USD. Dostupan je u crnoj ili bijeloj boji i isporučuje se u roku od 4 do 8 tjedana.

Unutar Coinmine One nalazi se puni bitcoin munja zajedno s uslugama ulaganja. Ažuriranja se instaliraju bežično. Kao što se reklamira, samo priključite uređaj i pustite da iskopava kriptovalutu po vašem izboru.

Coinmine One nije dizajniran za rudarstvo bitcoina: uređaj omogućava korisnicima da profitabilno kopaju Monero, Zcash, Grin i Ethereum. Sve ove kriptovalute imaju dovoljno nizak prag da prosječni rudar hobija može dobiti mali povrat ulaganja.

Međutim, u lipnju 2019. Coinmine, iza kojeg stoje Coinbase i SocialLeverage, predstavio je ažuriranje koje korisnicima omogućuje plaćanje u bitcoinu – iako uređaj još uvijek ne kopa bitcoin. Umjesto toga, vi rudarite jednu od četiri gore navedene kripto valute, a zatim Coinmine u vaše ime odmah pretvara taj novčić u bitcoin po najvišem tečaju.

A sada zabavne stvari – koliko novca možete zaraditi s Coinmineom? Glasnogovornik tvrtke tvrdi da Coinmine One mjesečno generira oko 15 do 20 dolara bitcoina u USD cijenama. To može zvučati mutno, pogotovo ako se uzme u obzir da je u jednom izvještaju Coinmine Oneu trebalo “45 godina da se sam plati”. Očito je, međutim, ako BTC cijene porastu, vaš će se ROI promijeniti na temelju BTC-a koji ste već nakupili.

Značajke kovanice

pregled novčanih koristi

Neke od prodajnih značajki Coinmine One uključuju:

Uključi i igraj: Otpakirate Coinmine One, priključite ga u električnu utičnicu, a zatim započnite s kopanjem kriptovalute u roku od nekoliko minuta.

Kontrolirano s iOS-a ili Androida: Coinmine One kontrolirate iz aplikacije Coinmine za iOS ili Android. Sve interakcije s Coinmine One odvijaju se putem ove aplikacije. Možete odabrati koju kriptovalutu želite, na primjer, kopati putem ove aplikacije.

MineOS: Coinmine ima ugrađeni prilagođeni operativni sustav nazvan MineOS.


Ažuriranja putem zraka: Coinmine će kontinuirano isporučivati ​​ažuriranja za MineOS putem zraka, poput Tesle. To su značajna ažuriranja koja značajno utječu na stroj, dodajući nove kriptovalute i mogućnosti ulaganja.

Iskopajte četiri kriptovalute: Coinmine vam omogućava da kopate četiri različite kripto valute, uključujući Monero (XMR), Zcash (ZEC), Grin (GRIN) i Ethereum (ETH). Ove su kriptovalute namjerno odabrane jer je poteškoća dovoljno mala da hobi rudari i dalje mogu ostvariti mali profit.

Tiho (40dB): Coinmine je iznenađujuće tih u usporedbi s konvencionalnim kriptokopima, koji radi pri 40 decibela. Za usporedbu, prosječna osoba šapuće na 30dB, a normalna pretvorba je 60dB.

Bitcoin način rada: Coinmine ima nešto što se naziva ‘Bitcoin Mode’ gdje se vaša rudarska zarada pretvara izravno u bitcoin, što vam omogućuje povlačenje rudarske dobiti u bitcoinima umjesto u XMR, ZEC, GRIN ili ETH.

Međunarodna poštarina za odabrane zemlje: Coinmine službeno otprema u Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanadu i Australiju, iako su na mrežnom obrascu za narudžbu trenutno navedeni deseci drugih zemalja..

Kupite putem Crypto ili USD: Coinmine One dostupan je za 699 dolara. Možete platiti kripto ili USD.

Dostupno financiranje: Coinmine nudi financiranje putem Quadpaya, smanjujući ukupni iznos na četiri beskamatna plaćanja od 174,75 USD.

Uključivanje svjetla i zvuka: Coinmine One ima svjetla i zvuk. Međutim, ove značajke možete isključiti dodirom.

Ugrađeni novčanik: Kao dio svog cjelovitog rješenja, Coinmine vam postavlja novčanik. Možete sa

Dostupno u bijeloj ili crnoj boji: Coinmine možete kupiti u dvije opcije boja – bijeloj ili crnoj.

Popust na skupne kupnje: Ako kupite tri ili više jedinica Coinmine One, dobit ćete 5% popusta na ukupnu kupnju. Ako kupite 10 ili više jedinica, dobit ćete 10% popusta.

Coinmine uzima 5% reza: Važno je napomenuti da Coinmine uzima 5% sve kriptografije koju ste rudarili. Ovaj rez usmjeren je na podršku operativnog sustava Coinmine (MineOS) i pružanje bežičnih ažuriranja.

Podrška za ulog dolazi uskoro: Coinmine planira u bliskoj budućnosti podržati ulog Cosmosa, omogućavajući vam da iskoristite kriptovalutu dokaza udjela (PoS) umjesto trenutno podržanih kriptovaluta dokaza o radu (PoW).

Otprema se za 4 do 8 tjedana: Ne očekujte da ćete Coinmine One dobiti odmah nakon narudžbe. Trenutna vremena dostave su 4 do 8 tjedana.

Kako djeluje Coinmine?

coinmineone-rudar-recenzija

Coinmine One jednostavan je za upotrebu. Kao što je oglašeno, uređaj priključite u običnu električnu utičnicu, a zatim pustite da sjedne na vaš stol i iskopava kriptovalute.

Coinmine opisuje njihov uređaj kao “prvi sve-u-jednom kripto hardver za sve.” Mogli biste izgraditi vlastiti uređaj za rudarstvo bitcoina po jeftinijoj cijeni, a zatim instalirati vlastiti čvor za bitcoin grom. Međutim, Coinmine je za vas obavio sve teške napore, a zatim ih je spakirao u bijelo ili crno kućište lijepog izgleda.

Zapravo se s kopačem Coinmine One ne povežete mišem ili tipkovnicom kao što biste to učinili s običnim računalom. Umjesto toga, postavljanje se odvija u potpunosti preko mobilne aplikacije Coinmine s vašeg iOS ili Android uređaja.

Coinmine One možete pokrenuti bilo gdje gdje imate struju i Wi-Fi vezu. Evo osnovnog postupka koji koristite za početak:

 • Korak 1) Uključite Coinmine One u utičnicu za struju
 • Korak 2) Instalirajte aplikaciju za iOS ili Android
 • Korak 3) Povežite svoj Coinmine One s Wi-Fi mrežom putem aplikacije
 • Korak 4) jednim dodirom odaberite novčić koji želite započeti s rudarenjem

To je to. Coinmine One započet će s rudarenjem te kriptovalute 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Tehničke specifikacije Coinmine One

Tehničke specifikacije Coinmine Onea iznenađujuće su niske, zbog čega možete kupiti crypto miner za manje od 700 USD.

Coinmine One koristi manje energije od PlayStationa 4, na primjer (120 do 160 vata, ovisno o kriptovaluti koju rudarite). Također koristi AMD Radeon RX570 GPU, video karticu srednje klase koja je trenutno dostupna za otprilike 150 do 180 dolara. Evo pogleda na brzinu hash-a koju pruža kripto hardverski uređaj CoinmineOne:

coinmine-hashrate-power

Potpune tehnološke specifikacije uključuju:

 • Hašrat: 29 Mh / s (ETH), 900 h / s (XMR), 2,7 gps (GRIN), 300 sola / s (Zcash), 4000 do 5000 satova / dan (BTC)
 • GPU: RX580 GPU od 8 GB
 • CPU: CPU Intel Celeron
 • RADNA MEMORIJA: 8 GB RAM-a
 • Dimenzije: 15,47 “x 12,71” x 3,15 “(393 mm x 323 mm x 80 mm)

Koliko novca mogu zaraditi s Coinmineom?

Na njihovu čast, Coinmine ne reklamira svoj uređaj kao stroj za zaradu koji vam omogućuje da se brzo obogatite preko noći. Umjesto toga, pružaju razumnija očekivanja.

Pa koliko novca možete zaraditi s Coinmine One?

Coinmine tvrdi da mjesečno zarađujući oko uređaja možete zaraditi oko 15 do 20 dolara. Međutim, uzimajući u obzir cijene električne energije, povrat će vam znatno pasti.

Po današnjim cijenama bitcoina, to trajat će oko 45 godina da zaradite pozitivan ROI na kupnji Coinmine One, pod pretpostavkom da plaćate prosječne cijene električne energije u SAD-u. Ovaj povrat ulaganja također pretpostavlja da poteškoće i cijene ostaju isti te da ne plaćate porez na dohodak.

Istina je da zaradu možete zarađivati ​​rudajući kripto s Coinmine One – to jednostavno nije velika zarada. Evo koliko novca možete očekivati:

 • Ethereum: 1,25 do 1,50 dolara mjesečno
 • Monero: 0,50 do 1,00 dolara mjesečno

Prinosi na ostale kriptovalute varijabilniji su, ovisno o poteškoćama i cijenama.

Važno je imati na umu da ako se cijene kriptota znatno povećaju, tada se i vaš ROI znatno povećava. Novac koji ste već nakupili upravo je postao vrijedniji.

O Coinmineu

Coinmine ima sjedište u zapadnom Hollywoodu u Kaliforniji. Tvrtku možete kontaktirati koristeći metode kontakta naći ovdje.

Coinmine vodi izvršni direktor Farbood ‘Farb’ Nivi. Nivi je također izvršna direktorica i suosnivačica Orchestra One, internetskog sustava rasporeda, plaćanja i komunikacijskog sustava za privatne zdravstvene djelatnosti.

U kolovozu 2019. Coinmine je najavio krug financiranja s sjemenom od 2,5 milijuna dolara. Krug su vodili M13 Ventures iz Los Angelesa, Republic Labs, Gumi Crypto i rani Uberov investitor Shervin Pishevar. Tvrtka ima

Coinmine tvrdi da je tvrtka rasla 50% u odnosu na mjesec u razdoblju između travnja i kolovoza. Također su izvijestili da je 10% kupaca postalo ponovnim kupcima, a manje od 4% vratilo svoje rudare Coinmine One.

Završna riječ

Coinmine je stvorio prvi sve-u-jednom, plug-and-play kripto rudar. To je najlakši način za vađenje kriptovaluta od kuće, a nije ni blizu. Riječ je o elegantno dizajniranom bijelom ili crnom uređaju koji ni u jednom modernom uredu neće izgledati neumjesno.

I da, Coinmine One doslovno će kovati novac iz vašeg doma. Nekoliko minuta nakon što ste ga priključili i postavili na iOS ili Android uređaj, već zarađujete.

Loš je dio, naravno, što nećete zaraditi puno novca – čak i s jeftinim cijenama električne energije. Zbog niskotehnoloških specifikacija, borit ćete se da ikad ostvarite 2 dolara dobiti mjesečno.

Ako tražite najlakšu ulaznu točku za kriptokop, tada je Coinmine One sigurno najbolja opcija. Međutim, ozbiljniji kripto rudari bit će isključeni zbog niskotehnoloških specifikacija i male rudarske dobiti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map