CryptoCompare: Vodič za podatke o cijenama razmjene na kripto tržištu

kriptokomparativni vodič

CryptoCompare je platforma za podatke o tržištu i cijenama osnovana 2014. godine kako bi maloprodajnim i institucionalnim investitorima pružila podatke koji su im potrebni. U našem pregledu saznajte sve što trebate znati o tome kako CryptoCompare djeluje i što nude entuzijastima u kriptovalutama.

Što je CryptoCompare?

CryptoCompare je usluga informiranja o kripto tržištu koja ima za cilj premostiti jaz između tržišta kripto-imovine i tradicionalnih financijskih tržišta.

službeno web mjesto za kriptokomparaciju

Osnovan 2014. godine, CryptoCompare je porastao kako bi pružio podatke o kriptovalutama tvrtkama širom svijeta, pružajući malim i institucionalnim investitorima pristup podacima u stvarnom vremenu, visokokvalitetnom, pouzdanom tržištu i cijenama za 5.300+ kovanica i 240.000+ valutnih parova.

cryptocompare kripto tržište cijena

CryptoCompare dobiva svoje podatke agregiranjem i analiziranjem podataka tikova s ​​glavnih burzi kriptovaluta. Zatim, CryptoCompare integrira različite skupove podataka kako bi stvorio cijene kriptovaluta. Rezultat nije samo cijena Bitcoina, već cjelovit pregled tržišta. CryptoCompare također pruža podatke na granularnoj razini, uključujući podatke o trgovini kriptovalutama, podatke iz knjiga narudžbi, blockchain i povijesne podatke, društvene podatke, izvješća i skup indeksa kriptovaluta.

cryptocompare kripto razmjena cijena

CryptoCompare, sa sjedištem u Londonu, ima Alexa rang listu ispod 17.000 na globalnoj razini i besplatan je u osobne i nekomercijalne svrhe. Također je besplatno za komercijalna ispitivanja. Komercijalni kupci u međuvremenu mogu plaćati 80 do 200 američkih dolara mjesečno za pretplatu na CryptoCompare, a dostupne su i prilagođene poslovne cijene.

kriptoporediti kripto podatke

CryptoCompare značajke

CryptoCompare nudi sljedeće ključne značajke i pogodnosti:

Povijesni podaci i podaci o digitalnoj imovini u stvarnom vremenu: Osnovna usluga CryptoComparea su njegovi podaci. Tvrtka pruža institucijama konačne podatke o digitalnoj imovini u stvarnom vremenu putem svog API-ja. Tvrtkova API i WebSocket rješenja nude kripto podatke institucionalnog nivoa za milijune kupaca širom svijeta.

Prilagođena rješenja za usluge podataka o digitalnoj imovini po mjeri: CryptoCompare nudi prilagođene implementacije po mjeri, uključujući pakete za pristup podacima poduzeća i indekse digitalne imovine prilagođene jedinstvenim potrebama organizacija.


cryptocompare alati za kriptoasset

5.300+ kovanica: CryptoCompare podržava gotovo sve značajnije novčiće u kriptosferi. Od studenog 2019. CryptoCompare podržava 5.300+ kovanica, uključujući velike poput Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) i Ripple (XRP).

240.000+ valutnih parova: CryptoCompare prati 240.000+ valutnih parova na svjetskim tržištima.

kripto usporedba valutnih parova

Mobilne aplikacije: CryptoCompare nudi mobilne aplikacije za iOS i Android. Mobilne aplikacije omogućuju vam praćenje cijena kripto-signala u stvarnom vremenu, dodavanje kovanica na popis za praćenje i redovito ažuriranje kripto vijesti. Također možete održavati više portfelja, između ostalih značajki pregledavati detaljne informacije o svakom novčiću i primijeniti tehničku analizu.

Razmjene recenzija: CryptoCompare objavljuje recenzije kripto razmjene svakog mjeseca. Ovi pregledi razmjena pokrivaju najnovija ažuriranja iz svijeta razmjena kripto valuta, uključujući mjesečni obujam trgovanja, jedinstvena kretanja valutnih parova, kvarove razmjene po razmjeni i još mnogo toga. CryptoCompare pregledava samo pouzdane razmjene, uključujući razmjene s kojih CryptoCompare prikuplja podatke.

Top liste: CryptoCompare na svojoj web stranici ima nekoliko ‘top popisa’ na kojima se nalaze najbolji iz određene kategorije. Imaju popis najboljih novčića, razmjene, ICO-a, rudarske platforme, novčanike, kartice i kockarske platforme, na primjer.

Istraživanje: CryptoCompare povremeno objavljuje visokokvalitetna istraživanja, uključujući recenzije razmjene, mjerila i detaljne vodiče o određenim kovanicama. Tvrtkov interni tim analitičara i znanstvenika podataka nudi objektivan uvid u sve različite aspekte industrije digitalne imovine.

40.000 poziva u sekundi: API CryptoCompare podržava do 40 000+ poziva u sekundi i 800+ transakcija u sekundi.

Summit o digitalnoj imovini: CryptoCompare pokrenuo je događaj nazvan CryptoCompare Summit o digitalnoj imovini. Događaj se održava u Londonu, okuplja stručnjake iz čitave industrije digitalne imovine i analize podataka.

Besplatne i plaćene pretplate: CryptoCompare je besplatan za osobne i nekomercijalne korisnike. Komercijalni korisnici u međuvremenu mogu plaćati 80 do 200 američkih dolara mjesečno, a dostupne su i prilagođene poslovne cijene.

Jedinstvena metodologija cijene i indeksa digitalnih sredstava: CryptoCompare koristi vlastitu metodologiju agregatnog indeksa nazvanu CCCAGG za izračunavanje tržišne cijene kripto parova kojima se trguje na burzama. Na temelju tih podataka, CryptoCompare može stvoriti zbirne indekse digitalne imovine.

Indeksi digitalne imovine: CryptoCompare nudi širok spektar indeksa digitalne imovine putem sebe ili svojih partnera, uključujući Amun Crypto Basket (HODL5), Crescent Crypto Alt (CCALT), MVIS Bitcoin OTC Spot (MVBTCO) i MVIS CryptoCompare Ethereum (MVETH) , među desecima drugih indeksa. Mnogi od ovih indeksa stvoreni su u partnerstvu s MV Index Solutions (MVIS), koja je podružnica VanEcka.

indeksi kriptokomparativne digitalne imovine

Prilagođena i Whitelabel rješenja: CryptoCompare nudi niz indeksa koji pružaju sveobuhvatna mjerila tržišne procjene. Kupci se mogu udružiti s CryptoCompareom kako bi stvorili svoj indeks, na primjer, koristeći prednosti CryptoCompareovih prilagođenih i bijelih rješenja. CryptoCompareova prilagođena i whitlelabel rješenja uključuju neovisno testiranje back index-a, izračunavanje indeksa na kraju dana i u stvarnom vremenu, savjetovanje i podršku metodologije, održavanje i administriranje indeksa, dokumentaciju indeksa i javno širenje putem vodećih dobavljača (Bloomberg, Factset, Morningstar i Refinitiv).

API za kripto usporedbu

Kako koristiti CryptoCompare

Korištenje CryptoComparea je jednostavno. Samo posjetite CryptoCompare.com, odaberite svoj plan, a zatim uzmite svoj ključ.

Ako ste osobni ili nekomercijalni korisnik ili želite probno razdoblje, svoj trenutni besplatni ključ možete dobiti odmah. CryptoCompare samo trebaju adresu e-pošte i lozinku za registraciju za platformu.

Ako ste komercijalni korisnik ili imate potrebe za višim podacima, tada se možete registrirati za komercijalni plan putem CryptoComparea. Planovi se kreću od 80 do 200 američkih dolara mjesečno za mala i srednja poduzeća.

Donedavno je CryptoCompare nudio samo besplatni, javno dostupni API s ograničenjem brzine na temelju IP-a. Međutim, početkom 2018. godine, CryptoCompare je implementirao novu API podatkovnu uslugu koja pruža uslugu osobnim i komercijalnim korisnicima s autentifikacijom API ključa.

U međuvremenu, poslovni korisnici mogu kontaktirati CryptoCompare radi prilagođenih cijena i prilagođenih podatkovnih rješenja.

Kako djeluje CryptoCompare?

CryptoCompare pruža institucijama i malim ulagačima podatke o digitalnoj imovini u stvarnom vremenu. Na temelju vašeg pretplatničkog paketa možete pristupiti određenom broju poziva mjesečno i 60+ krajnjih točaka tržišnih podataka.

Također možete pregledati potpune dnevne i satne povijesne podatke. Svi pretplatni planovi imaju pristup povijesnim podacima od 7 dana, premda korporativni korisnici također imaju pristup povijesnim podacima koji vrijede za cijelu godinu.

CryptoCompare povezuje se s vodećim burzama za prikupljanje ovih podataka. Zatim kupci pristupaju podacima CryptoComparea putem API-ja i rješenja WebSocket.

CryptoCompare također nudi prilagođena rješenja za integraciju, uključujući posebne opcije za poslovne korisnike koji žele integrirati feed podataka CryptoComparea u svoje postojeće sustave.

CryptoCompare također nudi kripto indekse, što olakšava institucijama i maloprodajnim ulagačima da brzo pogledaju informacije o tržištu. CryptoCompareova metodologija agregiranja indeksa u stvarnom vremenu (CCCAGG) izračunava tržišnu cijenu parova kriptovaluta kojima se trguje na burzama. Skupljajući podatke o transakcijama s više od 170 razmjena, CryptoCompare koristi 24-satni prosjek ponderiran količinom za svaki valutni par, u konačnici stvarajući nešto poput CCCAGG BTC-USD.

kako kripto usporedba radi

Istodobno, CryptoCompare priznaje da podaci mogu biti nedosljedni na razmjenama zbog čimbenika poput hakiranja, pokvarenih API-ja, niske razine likvidnosti, naknada za transakcije i tržišne manipulacije. Zbog toga metodologija CryptoCompare uzima u obzir sveobuhvatan raspon parametara, uključujući otkrivanje izvanrednih rezultata u svim obrtima, da bi na kraju korisnicima pružila najtočnije moguće podatke.

Napokon, CryptoCompare objavljuje mjesečni pregled razmjene kako bi održao skup CCCAGG razmjena koje zadovoljavaju minimalni standard podataka. CryptoCompare pregledava i mijenja ovaj fond svakog mjeseca kako bi osigurao da se u izračunima CCCAGG koriste najreprezentativniji i najpouzdaniji tržišni podaci iz sastavnih razmjena.

CryptoCompare cijene

CryptoCompare ima četiri različite cjenovne razine prilagođene različitim vrstama korisnika, uključujući sve sljedeće:

Osobno (besplatno)

Besplatni ključ za osobne / nekomercijalne projekte ili komercijalne probne svrhe

 • 100.000 poziva mjesečno
 • 60+ krajnjih točaka tržišnih podataka
 • Cjeloviti dnevni i satni povijesni podaci
 • Povijesni podaci od 7 dana
 • Snimka knjige narudžbi Binance (BTC-USDT)
 • Korisnička podrška putem odjeljka FAQ

Komercijalno (79,99 USD mjesečno plaćeno godišnje / 95,99 USD mjesečno plaćeno mjesečno)

Za male komercijalne projekte kojima je potrebno osnovno rješenje kripto podataka

 • 250.000 poziva mjesečno
 • 60+ krajnjih točaka tržišnih podataka
 • Cjeloviti dnevni i satni povijesni podaci
 • Povijesni podaci od 7 dana
 • Binance (BTC & ETH) snimka knjige narudžbi
 • Korisnička podrška putem e-pošte

Komercijalni profesionalac (199,99 USD mjesečno plaćeno godišnje / 239,99 USD mjesečno plaćeno mjesečno)

Za srednje velike organizacije i institucionalne klijente koji trebaju napredna rješenja za kripto podatke

 • 750.000 poziva mjesečno
 • 60+ krajnjih točaka tržišnih podataka
 • Cjeloviti dnevni i satni povijesni podaci
 • Povijesni podaci od 7 dana
 • Snimak knjige punih Binance narudžbi
 • Korisnička podrška putem prioritetne e-pošte

Enterprise (prilagođene cijene za poslovne korisnike)

Za velike poslovne organizacije i institucije kojima je potrebno potpuno prilagodljivo rješenje kripto podataka s neograničenim pristupom podacima

 • Prilagođeni broj poziva mjesečno
 • 60+ i prilagođene krajnje točke tržišnih podataka
 • Cjeloviti dnevni i satni povijesni podaci
 • Povijesni podaci o godini + minuti
 • Naručite snimke knjiga i streaming s više razmjena
 • Korisnička podrška putem upravitelja računa
 • Bonusne značajke poput usluga indeksiranja, FIX povezivosti, privatnih poslužitelja
 • Pretplate na CryptoCompare možete platiti putem Visa, MasterCard, American Express, BTC ili ETH.

kripto usporedba kripto planova

CryptoCompare nudi povrat novca u roku od 30 dana od primitka uplate. CryptoCompare također nudi politiku povrata poštene upotrebe: ako ste koristili manje od 10% mjesečnog ograničenja poziva, tada možete nazvati tim za podršku CryptoComparea u roku od 30 dana od plaćanja i tvrtka će pregledati vašu aktivnost kako bi utvrdila ispunjavate li uvjete za puni povrat.

O CryptoCompareu

CryptoCompare je osnovan 2014. Tvrtka ima sjedište u Londonu, u Velikoj Britaniji.

tim za vođenje kriptoporedbe

Tvrtku vodi Charles Hayter (izvršni direktor & Suosnivač) i Vlad Cealicu (CTO & Suosnivač). Hayter je prethodno radio kao analitičar za kapitalna istraživanja u CitiBank i Westhall Capital, dok je Cealicu radio kao web programer za ADVFN i kao voditelj razvoja softvera u LSBF.

CryptoCompare transparentno navodi sve podatke o timu na mreži, uključujući podatke o kontaktima tima, LinkedIn profile i druge informacije.

CryptoCompare također se udružio s nekim glavnim imenima u prostoru. Ova strateška partnerstva pomažu CryptoCompareu da korisnicima pruži informacije u stvarnom vremenu.

CryptoCompare udružio se s VanEckovim odjelom za indekse, MVIS, na primjer, kako bi isporučio paket indeksa za kriptovalute (slično matrici FSTE ili NYSE). CryptoCompare također pruža podatke Refinitivu i ima partnerstvo s Nasdaqom, Binanceom, Coinbaseom i drugim velikim korporacijama.

Završna riječ

CryptoCompare jedan je od vodećih pružatelja podataka o digitalnoj imovini u industriji, zajedno s popularnim uslugama tržišta kriptovaluta poput CoinMarketCap i CoinGecko. Tvrtku vjeruju neka od najvećih imena u svemiru, uključujući Refinitiv, Binance, Coinbase i MVIS. Organizacija sa sjedištem u Londonu nudi besplatne planove osobnim, nekomercijalnim korisnicima, uz plaćene pretplate za male, srednje i poslovne korisnike.

.tve-lead-conversion-object.thrv_heading h1, .tve-lead-conversion-object.thrv_heading h2, .tve-lead-conversion-object.thrv_heading h3 {margin: 0; padding: 0} .tve-lead-conversion- object.thrv_text_element p, .tve-vodi-pretvorba-objekt.thrv_text_element h1, .tve-vodi-pretvorba-objekt.thrv_text_element h2, .tve-vodi-pretvorba-objekt.thrv_text_element h3 {marža: 0}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map