Lolli: Bitcoin Cash Back Rewards aplikacija prilikom kupovine na mreži

lolli bitcoin pregled

Aplikacija Lolli bitcoin nagrade omogućuje korisnicima zaradu besplatnih bitcoina prilikom online kupnje. Razmotrimo kako funkcionira najpopularnija opcija nagrade za kripto povrat novca.

U svom najosnovnijem smislu, Lolli.com se može smatrati digitalnom nagradnom platformom (naspram i automata za trenutne kupone old-school) koja svojim korisnicima omogućuje zaradu, posjedovanje i upotrebu bitcoina kada kupuju putem interneta. Tvrtka se udružila s 750+ vodećih svjetskih marki kako bi im pomogla da povećaju prodaju i konverzije. S tim u vezi, treba spomenuti da kad god osoba kupuje s jednim od Lollijevih mrežnih partnera, obje strane dobiju mali dio od svake prodaje. Ovaj nekadašnji minimalni postotak dalje se dijeli s kupcem u obliku Bitcoina.

Lolli, koji je službeno pokrenut 22. kolovoza 2018. u vlaku ‘za slaganje satova’, nedavno je podijelio statistiku o svojoj rastućoj korisničkoj bazi rekavši da svim korisnicima aplikacije za dodatak preglednika za nagradni program Lolli za bitcoin nagrade nagrađuje prosječno 7% natrag u besplatni bitcoin.

Kako stvari danas stoje, kupnja / prodaja Bitcoina nije tako lak zadatak, pogotovo u određenim zemljama u kojima je posjedovanje digitalne valute u potpunosti zabranjeno (poput Indije, Kine). Međutim, s obzirom da kriptovalute tijekom posljednjeg desetljeća dobivaju toliko opće trakcije, čini se kao da je sve veći broj ljudi zainteresiran za stjecanje utvrđenih digitalnih valuta kao što su Bitcoin, Ethereum, XRP.

Od prijelaza desetljeća, internetska kupnja postala je izuzetno popularna aktivnost među korisnicima interneta diljem svijeta. S tim u vezi, Lolli služi kao most koji korisnicima ne samo da može pomoći da postanu svjesniji različitih mogućnosti koje digitalna kupovina donosi na stol, već im omogućuje i da se dočepaju Bitcoina, a da ne moraju proći kroz nekoliko zakonskih obruča.

Jednostavno rečeno, privlačnost da zaradite besplatni bitcoin za kupovinu na Internetu na stvarima koje ste već namjeravali kupiti izgleda kao pametna, vjerojatna i izvediva opcija za istraživanje koje vrijedi učiniti. Dajmo iskustvo korisničkog vodiča iz prve ruke o tome kako funkcionira aplikacija Lolli crypto cash back rewards kako bi vam pomogla da zaradite bitcoin natrag na kupnji.

Što je Lolli? Bliži pogled na aplikaciju Bitcoin Rewards

Što je Lolli

Kao što je već spomenuto, platforma Lolli je proširenje preglednika za bitcoin nagrade koje mrežni kupci mogu koristiti za zaradu BTC-a za svaku transakciju koju olakšavaju od bilo kojeg od 750+ trgovačkih partnera tvrtke. Uz to, za svaku prodaju Lolli dobiva fiksni postotak MRP-a koji određuje trgovac koji sudjeluje. Međutim, umjesto da cijeli rez zadrži za sebe, Lolli dijeli malo blagodati sa svojim korisnicima (koja im se šalje u obliku Bitcoina.)

Da biste koristili uslugu, dovoljno je otići na službeno web mjesto tvrtke i preuzeti proširenje preglednika Lolli. Nakon što završe, korisnici mogu nastaviti kupovati bilo koju poslovnu podružnicu tvrtke, jer prethodno spomenuto proširenje automatski čini potrebno nakon toga (s obzirom da predmetna kupnja ispunjava uvjete za BTC povrate). Nakon završetka transakcije, Lolli drži karticu o našoj kupnji i šalje povezani iznos bitcoina u novčanik korisnika.

lolli-zaradite-bitcoin-kupite

Da bi se osoba kvalificirala za Lolli-jev program nagrađivanja, mora olakšati kupnju isključivo putem produžetka za kupovinu Lolli. a ne putem bilo koje druge aplikacije preglednika, web stranice s kuponima, štedne aplikacije ili drugog programa povrata novca. Uz to, nekoliko trgovaca odlučuje ne pružati svojim korisnicima nikakve BTC nagrade ako koriste interni kôd kupona zajedno s Lollijevim modulom za proširenje kupovine.

Isključenja gore spomenute vrste prepuštena su isključivo diskreciji trgovca koji sudjeluje, pa su uvjeti i odredbe podložni promjenama u bilo kojem trenutku.

Svrha i jednostavnost upotrebe: Važne informacije koje vrijedi imati na umu


kako funkcioniraju loilli bitcoin nagrade

Ograničena podrška: U vrijeme pisanja ovog članka Lolli podržavaju samo Google Chrome i Firefox. Međutim, na službenim web stranicama tvrtke navodi se da će i drugi preglednici (poput Brave, Opera) u bliskoj budućnosti moći podržati kupnje Lollija.

Nema integracije Apple / Mac / Safari: Vrijedno je spomenuti da je Lolli ranije podržavao Appleov web preglednik Safari, međutim, zbog nedavnih promjena u uvjetima pružanja usluge tvrtke, proširenje se više ne može koristiti zajedno s preglednikom.

Nema mobilne aplikacije: Kako stvari stoje, Lolli nema mobilnu aplikaciju koju njegova korisnička baza može koristiti. Međutim, prema nedavnom postu na blogu, glavni razvojni tim tvrtke radi na objavljivanju izvorne mobilne aplikacije negdje u sljedećih 6-12 mjeseci.

Dostupno samo u Sjedinjenim Državama: Glavni nedostatak korištenja Lollija je taj što je trenutno dostupan samo u Sjedinjenim Državama. Međutim, korisnici s dovoljnim digitalnim sposobnostima mogu koristiti VPN-ove i druge slične digitalne načine kako bi zaobišli bilo koja takva ograničenja.

Ključni pojmovi koje vrijedi primijetiti

pogodnosti kupovine lolli bitcoina

Bitcoin: Kao što mnogi naši čitatelji možda već dobro znaju, Bitcoin je digitalna valuta koja je postala izuzetno popularna u posljednjem desetljeću zbog svoje sposobnosti da ne služi samo kao dugoročno skladište vrijednosti već i kao učinkovita transakcija srednji. Također, budući da je Bitcoin decentraliziran, niti jedan državni organ ne može kontrolirati valutu.

Satovi: Također se naziva Satoshi, Sats se može smatrati osnovnom valutnom jedinicom koja iznosi sto milijuntog dijela bitcoina (0,00000001 BTC).

Bitcoin Natrag: Bitcoin Back izraz je koji se često koristi kada se govori o nagradama koje korisnici zarađuju kada koriste Lolli (kako bi im olakšali kupnju na mreži).

HODL: HODL je sleng koji članovi globalne zajednice Bitcoin obično koriste za držanje bitcoina, a ne za prodaju.

Je li Lolli siguran za upotrebu?

lolli sustav povrata novca

Prema razvojnoj zajednici tvrtke, Lolli koristi vrlo siguran okvir koji osigurava da sredstva kupaca ostaju sigurna u svakom trenutku. Međutim, kada omogućuju prijenos novčanika treće strane, korisnici bi trebali osigurati da se njihov novac stalno knjiži. Sa stajališta privatnosti podataka, Lollijeva web stranica potpuno jasno daje do znanja da ne prati kretanje korisnika na mreži, već tvrtka prikuplja samo određene podatke povezane s trgovinskim podružnicama. Uz to, Lolli ne prodaje nečije osobne podatke – praksa koja je danas postala uobičajena, čak i kod etabliranih tvrtki.

Alex Adelman, koji je izvršni direktor i suosnivač Lollija (Matt Senter je također suosnivač), također je na Yahoo Financeu u srpnju 2019. najavio da će platforma za kripto nagrade izdavati karticu s podrškom u bitcoinima koju će korisnici imati u budućnosti također.

Na kraju, također treba naglasiti da u slučaju da korisnik slučajno izgubi pristup novčaniku ili podacima o računu, može lako doći do svog posjeda pomoću funkcije obnavljanja ugrađene u web mjesto Lolli. Čitav postupak prilično je pojednostavljen i može se dovršiti u roku od nekoliko minuta.

Kako funkcionira sustav nagrađivanja Lolli?

Sustav nagrađivanja koji koristi Lolli vrlo je jednostavan i lak za upotrebu. Na primjer, čim trgovac potvrdi kupnju, Lollijev tim za odnose s javnošću kupcu pošalje e-poruku u kojoj ih obavještava o njihovoj procijenjenoj nagradi i kada ih očekuje. Međutim, cijeli postupak može potrajati malo vremena (obično između 30-90 dana nakon datuma početne kupnje) jer Lollijevi maloprodajni partneri svaku neovisnu transakciju moraju neovisno potvrditi. I ne samo to, čak ni procijenjeni iznos nagrade nije konačan i podložan je promjenama zbog kolebanja vrijednosti.

zarada-bitcoin-s-lolli-nagradom-aplikacijom

Na kraju, treba istaknuti kad Lolli od trgovca dobije potvrdu da je transakcija dovršena, korisnicima se šalje automatizirana e-pošta koja jasno ocrtava nagrade koje bi se trebale očekivati ​​u bliskoj budućnosti. Procijenjeni saldo također se može vidjeti u nečijoj povijesti isporuke (koja se nalazi na alatnoj traci nečijeg preglednika ispod opcije novčanika.)

Registriranje je vrlo jednostavno izvesti s aplikacijom Lolli za povrat novca:

 1. instalirajte aplikaciju za proširenje web preglednika Lolli
 2. kupujte web s bilo kojom partnerskom trgovinom
 3. zaradite bitcoin na svojim internetskim kupnjama brzo i jednostavno

kako koristiti-lolli-zaraditi-bitcoin

Neke ključne točke koje vrijedi imati na umu

Evo nekoliko osnovnih pojmova koje morate imati na umu prilikom korištenja usluge vraćanja bitcoina:

(i) Očekivati ​​kolebanja vrijednosti: Kada netko koristi Lolli za olakšavanje svojih internetskih kupnji, trgovci koji sudjeluju pružaju svojim korisnicima procijenjenu BTC nagradu koju mogu očekivati. Međutim, ova je vrijednost samo procjena i podložna je raznim novčanim fluktuacijama zbog BTC nestabilne prirode. Međutim, nakon što prodavatelj potvrdi kupnju, vrijednost BTC nagrade zaključava se bez obzira na vanjske novčane promjene koje se događaju.

(ii) Promotivni događaji: Kripto entuzijasti koji žele stvoriti neki BTC sa strane imaju mogućnost sudjelovanja u jednom od mnogih Lollijevih promotivnih događaja koji se rutinski održavaju putem službene ručke tvrtke na Twitteru. I ne samo to, tvrtka također ima svoj izvorni sustav preporuka koji plaća sudionike da uvuku nove regrute.

(iii) Isplate: Da bi premjestili zarađenu kripto iz Lollijevog matičnog novčanika u rješenje za pohranu treće strane, korisnici trebaju posjedovati minimalni BTC saldo od 15 USD. Uz to, postoji i razdoblje zaključavanja od oko 30-90 dana koje korisnici moraju podnijeti da bi dobili pristup svojim nagradama.

(iv) Stope naknada: Da bi olakšali USD prijenos na Lolli, korisnici moraju platiti malu Tx naknadu od oko 0,25 USD. Međutim, prijenosi bitcoina su besplatni i korisnici trebaju platiti samo pripadajuću naknadu za plin povezanu s dotičnom transakcijom.

Zaradite bitcoin nagrade natrag dok je aplikacija za kupovinu sa sjedištem u New Yorku u državi New York, a njihov programer aplikacija iz Durhama u Sjevernoj Karolini.

Po čemu se Lolli razlikuje od ostatka?

značajke aplikacije lolli bitcoin rewards

Prvi način da se razlikujete kada je u pitanju nuđenje povratnih novčanih nagrada za kupnju jest imati mnoštvo partnera i veza. Zbog toga je aplikacija Lolli najpoznatija i korištena ponuda bitcoin nagrada za kupnju u kripto ekosustavu.

Jedna od ključnih značajki Lollija koji nudi povratne nagrade za bitcoin jest da se čini da njegov popis maloprodajnih partnera raste gotovo svakodnevno. Na primjer, tvrtka za internetsku kupnju trenutno ima preko 750 podružnica – koje sve pružaju svojim pokroviteljima različite kripto nagrade. Osim toga, bilo koji prodavač na malo koji bi mogao biti zainteresiran za partnerstvo s Lollijem može jednostavno poslati e-poštu na [email protected]

Slični detalji koje vrijedi imati na umu:

Izvrsna korisnička podrška: Lolli svojim klijentima pruža danonoćnu podršku. Za bilo kakvu pomoć korisnici mogu tvrtki poslati e-poštu na [email protected]

Rastuća baza zajednice: Lollijeva prisutnost na mreži porasla je prilično u posljednjih nekoliko godina. Kao rezultat toga, digitalna zajednica tvrtke procvjetala je. Kako bi postali dio obitelji Lolli, korisnici se mogu odlučiti pridružiti Facebook zajednici tvrtke, slijediti njezinu stranicu na Twitteru ili se čak prijaviti izravno tvrtki ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca za prijavu dostupnog na web mjestu.

Jednostavnost upotrebe i ukupna dostupnost: U usporedbi s nizom drugih trgovačkih portala temeljenih na kripto, Lolli je prilično jednostavan i jednostavan za upotrebu. Niti se web stranica koristi bilo kojim tehničkim žargonom niti sadrži bilo kakve teške mehanizme za olakšavanje novčanih transakcija.

Povjerenje: Lolli sustav za e-trgovinu ima niz izvrsnih recenzija na mreži, a potvrdio ga je niz neovisnih kupaca koji tvrde da aplikacija radi točno onako kako je reklamirana. S tim da je nekoliko ljudi tvrdilo da nikada nisu dobili BTC nagrade koje su im obećane.

Pogledajmo rastući popis trgovačkih partnera Lolli bitcoin kako bismo vidjeli kako ispuniti svoje “sats back > povrat novca ”moto.

Popis partnera Lolli Reward App za zaradu besplatnih bitcoina

Evo popisa najvećih imena internetskih trgovina u kojima možete kupovati kako biste zaradili besplatni bitcoin u zamjenu za preuzimanje i instaliranje aplikacije bez rizika Lolli crypto rewards:

lolli-bitcoin-cashback-tvrtke

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Usluga dostave kanabisa Eaze
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Office Depot i OfficeMax / H&R blok
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Stara mornarica / Toms / Lululemon
 • Kavijar / Moosejaw / Dječje mjesto
 • ASOS / Petco / Poštari
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-Cvijeće
 • i TAKO puno više

Kao što bilo koji internetski kupac može vidjeti, Lollijev popis mjesta za zaradu povratnih bitcoin nagrada impresivan je i kako je rekao jedan kupac:

“Ako se ovo nastavi, sve što sam kupio koristeći bilo bi besplatno.”

Što vi mislite? Ako pasivno slažete satove pomoću Lollijevog BTC programa vjernosti?

Zaključak

lolli-bitcoin-shopping-nagrade

Završavajući ovaj pregled Lollija, treba jasno reći da, iako se internetska aplikacija za kupnju bitcoina čini da je izvana sasvim sigurna i sigurna, činjenica da platforma koristi hladne novčanike za pohranu novca svojih klijenata znači da tamo uvijek je šansa da neki hakeri pokušaju provaliti na platformu. Iako je Lolli novi katalizator usvajanja bitcoina u industriji, koji je nedavno uvršten na CNBC-ov Upstart 100 List 2019, konačni izbor uvijek ostaje u rukama korisnika i stoga je njihova odgovornost osigurati da njihove nagrade ostanu sigurne puta. Poticaji za online kupce da dobiju besplatan bitcoin u zamjenu za kupnju robe na Internetu i dalje će rasti kako se kripto ekosustav pojavljuje u uobičajenim slučajevima upotrebe.

Što se tiče nagrade Lolli aplikacije ‘Zaradite bitcoin kad kupujete’, možda je pametno za svakoga tko kupuje predmete putem interneta u bilo kojoj trgovini s kojom radi kako bi uštedio novac i zauzvrat dobio besplatni bitcoin kao svoju misiju izrade Bitcoin pristupačniji svijetu na dobrom je putu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map