Nexo: Vodič za pregled trenutnih kripto zajmova i kreditnih linija

nexo-kripto-zajam-pozajmljivanje-pregled

Nexo, najveći svjetski kriptozajmljivač s najvećim povjerenjem, vodeća je institucija za financijske zajmove temeljena na blockchainu koja vam omogućuje trenutno posudbu u više od 45 fiat valuta (u preko 250 jurisdikcija) i zaradu bitcoina putem dnevnih kamata na neaktivne digitalne imovine.

Prije nego što uđemo u sve detalje o tome kako funkcionira Nexo instant kripto kreditna linija i platforma, koja nudi zajamčena odobrenja, nema provjere kredita, nema skrivenih naknada i nema minimalnih zahtjeva za otplatom u odnosu na svoj račun za kripto bankarstvo, pregledajmo Nexo prema brojevi:

 • službeno ime tvrtke: NEXO (Powered by Credissimo)
 • službeno web mjesto tvrtke: Nexo.io
 • službena prijava tvrtke: platforma.nexo.io
 • službeni slogan tvrtke: Prvi svjetski trenutni zajmovi s kripto-podrškom
 • broj korisnika: 300 000+ ljudi s preko 700 milijuna USD kredita
 • proizvoda: trenutna kripto kreditna linija, zaradite kamate i nexo karticu
 • trenutni zahtjevi za kriptozajmom: u prvih 18 mjeseci obrađeno preko milijardu dolara
 • detalji kripto zajma: 5,9% APR kreditne linije s minimalnim iznosom od 500 do 2 milijuna dolara
 • vrsta skladišta: izvanmrežne novčanike za hladnjače osigurao je BitGO, skrbnik kojeg je odobrila SEC
 • utemeljitelji: Kosta Kantchev, Antoni Trenchev, Georgi Shulev
 • mjesto i godina započeta: Siječanj 2018. u Londonu
 • podrška za polaganje novčića: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, NEXO, BNB i stablecoins
 • naziv kovanice: NEXO token (pokrenut u svibnju 2018., prikupio je 52,5 milijuna dolara s najviše 0,40 i najnižom 0,04 dolara)
 • klijentima: ulagači kriptovaluta, rudari, burze, hedge fondovi, ICO tvrtke i igrači
 • sigurnosne značajke: 24/7 praćenje prijevara i pomoć uživo, plaćanja u lokalnoj valuti, šifriranje
 • usklađenost s propisima: Onfido za KYC i AML (koriste Coinbase, Bittrex, Revolut, HSBC)
 • društveni profili: Cvrkut, Facebook, GitHub, Reddit, LinkedIn, Telegram
 • kontakt podaci: E-adresa [email protected]

U našem pregledu saznajte sve što trebate znati o platformi za trenutni kriptozajam Nexo.

Što je Nexo?

Nexo, koji je nedavno osigurao dugoročno isplativo financiranje i djeluje na temelju njihove inicijative #ZeroFees, financijska je platforma usmjerena na kriptoasset koja obećava da će “dopustiti da vaš kripto radi za vas”. Slično BlockFi-u, Nexo vam omogućuje zaradu kamata na vašu imovinu. Sredstva položite na svoj Nexo račun, a zatim zarađujete kamate svaki dan.

što-je-nexo

Od listopada 2019. Nexo nudi kamatne stope od 8%. Za usporedbu, BlockFi trenutno nudi kamatne stope od 8,6%, što uzima u obzir mjesečne složene kamate.

Kao i BlockFi, Nexo također nudi zajmove s kripto-podrškom. Položite novac na svoj Nexo račun, a zatim pristupite kreditnoj liniji na temelju tih sredstava. Nexo koristi BitGo za izvanmrežno skrbništvo nad hladnjačama, koje je osigurano do 100.000.000 USD putem stručnjaka za tržište osiguranja i reosiguranja, Lloyd’s. Tu se Nexo značajno razlikuje od BlockFi-a. BlockFi nudi 4,5% APR-a godišnje, dok Nexo nudi 8% godišnje.

nexo-instant-kripto-podržani-zajmovi-ciklus

Nexo se smatra licenciranom i reguliranom financijskom institucijom. Da bi se kvalificirao za taj status, Nexo je morao dokazati da ima odgovarajući operativni kapital, dobru praksu protiv pranja novca (AML) te dobru zaštitu i sigurnost podataka. Nexo je također dužan proći unutarnju i vanjsku reviziju.

nexo-kripto-kreditno-pozajmljivanje

Nexo također ima veliku institucionalnu podršku. Tvrtka koristi Onfido za svoje globalne standarde usklađenosti KYC / AML. Nexo je također surađivao s Coinbaseom, Revolutom, HSBC-om, Nationwide-om, TransferWise-om i Bittrexom, među ostalim glavnim pružateljima usluga. Nexo je također usko povezan s Credissimom, europskom bankarskom tvrtkom s više od 10 godina (osnovana 2007. godine) iskustva u radu na uređenim tržištima diljem kontinenta koja vodi slogan “Tehnologija vođena potrošačkim financijama”. Smatraju se vodećim tržištem internetskih potrošačkih zajmova u Europi, a inovacijskim tehnologijama osiguravaju trenutne potrošačke zajmove na mreži, financiranje e-trgovine i usluge plaćanja računa.

Nexo ima sjedište u Švicarskoj, iako su zajmovi dostupni svima u cijelom svijetu.

Nexo značajke


Čini se da Nexo i njegove trenutne kreditne linije osigurane kriptoassetima nude rješenje za šest glavnih problema. Nabrojimo ove prednosti Nexo-a za kriptozajmljivanje u smislu problema i rješenja:

1) neaktivna vrijednost digitalne imovine = otključavanje vrijednosti digitalne imovine

2) spor postupak likvidacije = brzi pristup gotovini

3) gubitak vlasništva = zadržati vlasništvo

4) skupo & porezno neučinkovit = trošak & porezno učinkovit

5) glomazne kreditne provjere = nema kreditnih provjera

6) nedostatak povjerenja i transparentnosti = transparentni blockchain ugovori

Razmotrimo kako Nexo rješava probleme s gornjim odgovorima nudeći sve sljedeće značajke:

nexo-instant-kripto-pozajmljivanje

Pristupite gotovini bez prodaje vaše kriptografije: Glavna prednost dobivanja zajma putem Nexo-a je ta što možete pristupiti gotovini bez prodaje svoje kriptografije.

200 000+ korisnika Nexo-a: Nexo tvrdi da je najveći kriptozajmljivač na svijetu s najviše povjerenja. Tvrtka je obradila 700 milijuna američkih dolara za više od 200.000 korisnika, uključujući preko milijardu američkih dolara u trenutnim zahtjevima za kriptozajmom.

Podržanih više od 250 jurisdikcija: Nexo prihvaća korisnike iz više od 250 jurisdikcija širom svijeta, uključujući države i države.

45+ Fiat valuta: Nexo podržava 45 različitih fiat valuta. Za usporedbu, njegov glavni konkurent BlockFi radi samo s američkim dolarima i malim brojem kripto valuta.

Automatizirana platforma uživo: Nexo ima potpuno operativnu platformu za trenutno pozajmljivanje s vojnom sigurnošću i 256-bitnom enkripcijom. Kao što se reklamira, zajam možete dobiti odmah ako ste prošli provjeru i imate kripto kao jamstvo.

Nexo Oracle: Nexo nadgleda svoju platformu pomoću tehnologije nazvane Nexo Oracle. Oracle regulira raspodjelu zajmova, nadzire imovinu, održava novčanike i obavlja druge ključne funkcije.

nexo-kripto-zajam-korisnički vodič

Evo još jedne detaljne grafike koja ilustrira grafikon tijeka kriptozajmljivanja Nexo:

nexo-oracle-dijagram toka-za-kripto-zajmove

Osigurani skrbnik: Nexo je partner BitGo-a kao njegov osigurani, sigurni skrbnik. BitGo je jedno od pouzdanih skrbničkih rješenja u industriji, jer je tvrtka osigurana od Lloyda, uz podršku Goldman Sachsa i usklađena je s CCSS razinom 3 i SOC 2. BitGo na svojoj skrbničkoj službi ima policu osiguranja od 100 milijuna dolara koja štiti sredstva od gubitka u slučaju hakiranja, krađe, gubitka ključeva i drugih problema.

Kripto kreditna linija: Sve dok na svom Nexo računu imate kripto imovinu, imate pristup Nexovoj kripto kreditnoj liniji. Uz to, odmah stječete dodatni kredit dok vaša kripto vrijednost cijeni.

model pozajmljivanja nexo-kriptovaluta

Mobilne aplikacije: Nexo ima mobilne aplikacije za iOS i Android koje vam omogućuju upravljanje računom, pregled stanja i pristup kripto kreditnoj liniji.

Nexo žeton (NEXO): Nexo ima vlastiti token pod nazivom NEXO. To je komunalni žeton za isplatu dividende. Kako se korištenje platforme povećava, očekuje se i povećanje vaših dividendi. Nexo trenutno isplaćuje 30% dividende vlasnicima tokena na dobit tvrtke. NEXO token je također koristan: klijenti mogu otplaćivati ​​kamate na svoje Nexo zajmove pomoću NEXO tokena, na primjer, uz istovremeno nižu kamatnu stopu. NEXO tokeni se također mogu koristiti na vašem Nexo računu za trenutno financiranje na temelju vrijednosti tokena s popustima na kamate.

Nexo kartica: Nexo nudi vlastitu karticu. Možete dobiti fizičku karticu ili joj pristupiti pomoću iOS ili Android aplikacije. Nexo kartica omogućuje vam pristup vašoj kreditnoj liniji širom svijeta, trenutni povrat novca za sve kupnje i plaćanje u lokalnoj valuti bez inozemnih naknada za transakcije. Nexo kartica dolazi bez mjesečnih ili godišnjih naknada. Osim toga, besplatno možete stvoriti dodatne virtualne kartice. Nexo karticu možete naručiti iz mobilne aplikacije Nexo već danas, a zatim je upotrijebite kod više od 40 milijuna trgovaca širom svijeta.

nexo-karta

Licencirana i regulirana financijska institucija: Nexo je licencirana i regulirana financijska institucija koja se zakonski mora pridržavati određenih postupaka za sprečavanje pranja novca, pravila zaštite podataka i zahtjeva za unutarnju i vanjsku reviziju.

Zaradite kamate na USD, EUR, GBP i Stablecoins: Na svoj Nexo račun možete položiti nekoliko različitih fiat valuta ili stabilnokovanica, uključujući USD, EUR i GBP. Nexo vam također omogućuje zaradu kamata na stablecoins.

Povucite bilo kad bez naknada: Nexo vam omogućuje podizanje novca u bilo kojem trenutku bez naknada i provizija.

Nema kripto štednih računa: Jedan od velikih nedostataka Nexo-a u usporedbi s konkurentima jest taj što Nexo trenutno ne nudi račune za kripto štednju. Danas možete koristiti samo USD, EUR, GBP ili stablecoins, iako su računi za bitcoin štednju navedeni kao “uskoro”.

Svakodnevna kamata: Nexo svakodnevno plaća kamate, dajući vam malu prednost u odnosu na konkurentske platforme poput BlockFi-a, koji mjesečno kombinira kamate.

Kako djeluje Nexo?

Zahvaljujući Nexu, svatko tko drži kriptovalutu može dobiti zajam. Samo uplatite sredstva na svoj Nexo račun, a zatim odmah dođite do fiat valute. Dostupno je 45 različitih fiat valuta. Svi zajmovi osigurani su vlastitom kriptovalutom u omjeru 2: 1. Ako, na primjer, želite posuditi 16.000 USD, morat ćete uplatiti 4 BTC na svoj Nexo račun (pod pretpostavkom da je 1 BTC = 8.000 USD).

kako-nexo-kripto-kreditna-linija-djeluje

Većina aktivnosti na računu odvija se putem aplikacije Nexo. Danas putem aplikacije možete naručiti i Nexo karticu.

Nexo kartica može biti ključni dio Nexo iskustva, iako je službeno neobavezna. Zajam možete odmah položiti na Nexo karticu. Ili možete dobiti zajam bankovnom doznakom u vlastitu banku. Ako koristite Nexo karticu, plaćat ćete samo kamate na sredstva koja potrošite. Kartica vam također omogućava pristup vašoj kreditnoj liniji širom svijeta i uživajte u trenutnom povraćaju novca za sve kupnje bez mjesečnih ili godišnjih naknada (ili deviznih naknada).

nexo-kripto-zajmovi-financije-usporedba

Sveukupno, s Nexom su dostupna dva ključna proizvoda, uključujući:

Instant zajam s kripto-podrškom: Nexo trenutni kriptozajam omogućava kupcima da polože kripto u Nexo, a zatim odmah pristupe zajmu putem bankovnog prijenosa (SWIFT, SEPA ili ACH) na osobni ili poslovni bankovni račun.

Nexo kartica: Nexo kartica je Mastercard platna kartica koja vam omogućuje pristup zajmu ili trošenje sredstava na vašem Nexo računu.

Račun velike kamate Nexo: Nexo nudi štednju s visokim kamatama kupcima koji su spremni položiti fiat valutu na platformu. Taj račun trenutno plaća kamate od 8% složene dnevno.

Nexo tvrdi da je najveći kriptozajmljivač na svijetu s najviše povjerenja. Glavni konkurenti su BlockFi i tradicionalne banke. BlockFi vam omogućuje prikupljanje kamata na saldo kripto računa, dok Nexo ne. Nexo ima Nexo karticu, dok BlockFi nema.

Evo kako izgleda postupak prijave za pokretanje Nexo računa i video koji objašnjava tri koraka za nadmetanje za stvaranje računa Nexo zajma:

pridruži se-nexo-kripto-zajmu-mreži

Kako zatražiti zajam uz Nexo

nexo-kripto-zahtjev-zajam

Traženje zajma kod Nexo-a jednostavno je. Evo kako to funkcionira:

Korak 1) Prijavite se za osobni ili poslovni račun na Nexo.io i dovršite KYC / AML provjeru

Korak 2) Položite kriptoasetove u svoj Nexo novčanik

Korak 3) Zajam postaje odmah dostupan bez provjere kreditne sposobnosti

Korak 4) Trošite novac odmah karticom ili podižite novac na bankovni račun

Korak 5) Platite kamatne stope od 8% do 16% APR samo na novac koji koristite; plaćanja kamata terete se s vašeg raspoloživog limita, a otplate možete izvršiti u bilo kojem trenutku

Kako se prijaviti za štedni račun kod Nexoa

nexo-kripto-zaraditi-kamata

Nexo je vrlo jednostavna platforma koju svatko može koristiti. Evo osnovnog postupka koji koristite za polaganje novca na platformu radi uštede:

Korak 1) Posjetite Nexo.io i otvorite osobni ili poslovni račun

Korak 2) Prenesite USD, EUR ili GBP na svoj Nexo račun

Korak 3) Počnite zarađivati ​​pasivno dok uživate u Nexo-ovom 100% osiguranom jamstvu

O Nexu

Njihova službena web stranica Nexo navodi sljedeću misiju:

Tijekom posljednjih 10 godina pružali smo trenutne zajmove milijunima ljudi širom Europe. Vjerujemo da digitalni svijet koji se širi pomaže poboljšati naš život. Željeli bismo doprinijeti pružanjem Prvi svjetski trenutni zajmovi s kripto-podrškom – Nexo – uživajte u svom kripto bogatstvu danas bez prodaje kripto imovine!

Osnovni Nexov tim sastoji se od 14 ljudi. Većina članova tima zauzima visoke položaje u europskoj fintech tvrtki Credissimo.

zašto-nexo-kripto-platforma

Nexo vodi Kosta Kantchev (glavni upravni partner i suosnivač). Kantchev je također suosnivač Credissima. Ostali ključni članovi tima uključuju Antoni Trenchev (suosnivač), koji je prethodno bio član parlamenta u Nacionalnoj skupštini Bugarske. Tu je i Georgi Shulev (suosnivač), koji donosi 6+ godina iskustva u investicijskom bankarstvu i suosnivač Consestimate, otvorene platforme za financijske procjene.

nexo-credissimo-licencirano-regulirano-financijska-institucija

Važna je činjenica da je Nexo usko povezan s Credissimom. Credissimo ima 10 i više godina fintech uspjeha opslužujući milijune ljudi širom Europe. Tvrtku također strogo nadgledaju više europskih regulatora za bankarstvo i financijske usluge.

Sjedište tvrtke Nexo je u Londonu, a uredi u Švicarskoj.

Nexo vs SALT posudba vs ETHLend

Kao što se može zamisliti, Nexo nije jedina platforma za posudbu kriptovaluta u blockchain sektoru jer su dostupne i dvije druge popularne poput SALT i ETHLend. Evo grafikona koji prikazuje sve značajke koje Nexo nudi preko ETHLenda i SALT-a (tehnologija sigurnog automatiziranog zajma):

nekso-sol-etlend

Kao što vidite, mnogi čimbenici idu u prilog Nexu u pogledu dobi i iskustva, obrade zahtjeva, ponude proizvoda, detalja o kolateralu, izbora otplate, skrivenih naknada, pogodnosti tokena i pristupa širom svijeta. Također je vrijedno spomenuti da Nexo revidira jedna od četiri velike računovodstvene tvrtke na svijetu, Deloitte.

NEXO Token ICO

Nakon registracije svoje službene web stranice u siječnju 2018. godine, tvrtka za kriptozajmljivanje imala je početnu ponudu kovanica (ICO) još 1. travnja 208. godine gdje je prodala 52,5 milijuna dolara tokena za 0,10 dolara po komadu. Prvo snimanje na CoinMarketCap-u bilo je 1. svibnja 2018. kada je debitiralo na 0,18 dolara i doseglo najvišu razinu brzo nakon 9. svibnja na otprilike 0,41 dolara po novčiću.

nexo-token-coin-market-cap-chart

Kao što mnogi do sada znaju, to je bilo usred tržišta kripto zimskog medvjeda 2018. godine, jer je NEXO žeton pao sve do 0,04 dolara oko sredine rujna i od tada trguje oko svoje početne ICO cijene otprilike deset centi.

Završna riječ

Nexo recenzija

Nexo je popularna platforma za kripto štednju i posudbu. Korisnici mogu položiti fiat valutu (USD, GBP, EUR i stablecoins) na mjenjačnicu kako bi zaradili 8% povrata ulaganja. Korisnici također mogu posuditi novac jednostavnim polaganjem kripto-a kao kolaterala. Čim je kripto na vašem računu, možete pristupiti kreditnoj liniji. Zajmovi se šalju putem Nexo kartice ili putem devizne doznake u vašu banku.

Glavni nedostatak Nexoa je taj što korisnici ne mogu zaraditi kamate na bitcoin ili druge kripto holdinge (za razliku od BlockFi). Međutim, očekuje se da će ova značajka uskoro biti predstavljena.

Ako tražite ugledan i jednostavan način za posuđivanje ili uštedu novca, Nexo je možda jedna od boljih dostupnih opcija danas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map