Top 20 najboljih kriptovaluta za kupnju u 2020

najveća ulaganja u kriptovalute u 2020

Pregledajmo najbolje kovanice kriptovaluta za ulaganje u 2020. godini i uvidimo zašto su ovi vrhunski kriptoaseti glavni za prikazivanje tijekom sljedećeg ciklusa vođenja kripto tržišta..

Top 20 kriptoza za kupnju za 2020 .: Najbolji novčići za ulaganje u 2020

Tijekom prošle godine vidjeli smo kako kriptovalute postaju sve više i više mainstream. Tijekom cijele 2019. godine vidjeli smo pozitivne tržišne znakove, a to bi 2020. godinu moglo učiniti rekordnom za kriptovalute.

Koje je najbolje kriptovalute kupiti u 2020. godini? Koji novčići nude najbolju priliku za ulaganje danas? Koji digitalni tokeni imaju svoje najljepše dane pred sobom?

Nastavite čitati dok ističemo top 20 kriptovaluta za kupnju za 2020. godinu.

Bitcoin (BTC)

bitcoin u 2020. godini

Bitcoin (BTC) je kralj kripto svijeta. To je najdominantnija kriptovaluta na svijetu, koja čini 60% ukupnog udjela na tržištu kriptovaluta. Kada bitcoin raste ili pada, ostatak tržišta obično slijedi. Bez obzira ulazite li u kripto prvi put ili napredni kripto korisnik, nema ništa loše u ulaganju u bitcoin. To je isprobana, istinita i provjerena kripto valuta s puno infrastrukture koja je podržava. Optimistični ulagači ukazat će na predviđanja cijena koja BTC-u do kraja 2020. godine trebaju dostići 100 000 USD.

  • Cijena bitcoina 2019. najviša: Vrijednost tečaja 13.793 USD BTC / USD
  • Cijena Bitcoina 2019. Niska: Vrijednost tečaja BTC / USD 3,444 USD
  • Cijena bitcoina cijelo vrijeme visoka: 19.892 BTC / USD

Ethereum (ETH)

ethereum 2020. godine

Ethereum (ETH) je druga najveća kriptovaluta na svijetu prema tržišnoj kapitalizaciji. Pokrenut 2015. godine, ETH je porastao i postao održiv konkurent bitcoinu kao kralju kripto svijeta. Jedan od najvećih razloga za optimizam s ETH-om je taj što djeluje na puno drugačiji način od bitcoina i ostalih kriptovaluta. ETH koriste decentralizirane aplikacije izgrađene na bloku Ethereum. Te se decentralizirane aplikacije koriste ubojitim značajkama Ethereuma poput decentraliziranog upravljanja, pametnih ugovora i još mnogo toga. Ethereum ima jednu od najaktivnijih razvojnih zajednica u kripto prostoru i nema razloga vjerovati da će se zamah Ethereuma uskoro usporiti.

  • Visoka cijena Ethereuma 2019 .: 350 ETH / USD
  • Cijena Ethereuma 2019 niska: 103,41 USD ETH / USD
  • Cijena ethereuma najviša cijela vremena: 1.396 USD ETH / USD

Mreškanje (XRP)

ripple xrp u 2020

XRP je digitalni token koji igra presudnu ulogu u Rippleovom ekosustavu. Ripple, privatna tvrtka za financijske usluge sa sjedištem u Švicarskoj, pokušala se distancirati od XRP-a kako bi izbjegla da token bude označen kao vrijednosni papir. Međutim, vrijednost XRP-a usko je povezana s Rippleovim proizvodima i uslugama do danas. Kako Ripple proširuje svoje bankarske usluge na institucije širom svijeta, vrijednost XRP-a nastavlja rasti. Točnije, Ripple i XRP omogućuju bankama da podmiruju prekogranična plaćanja u stvarnom vremenu s ukupnom transparentnošću i nižim troškovima. XRP je jedinstven i po tome što ne mora biti miniran. XRP je trenutno rangiran kao treća najveća kriptovaluta na svijetu prema tržišnoj kapitalizaciji, iako je povremeno naglo porastao iza ETH-a zauzimajući drugo mjesto iza samo bitcoina.

  • XRP cijena 2019. najviša: 0,48 USD XRP / USD
  • XRP cijena 2019. Niska: 0,25 USD XRP / USD
  • XRP cijena svih vremena najviša: 3,05 USD XRP / USD

DigiByte (DGB)

DigiByte (DGB) u 2020

DigiByte (DGB) digitalni je token koji je 2014. godine osnovao vodeći programer Jared Tate. Cilj DigiByte-a je povećati brzinu i sigurnost transakcija tijekom rada u decentraliziranom okruženju. Točna svojim ciljevima, DigiByteova tehnologija djeluje bolje od većine ostalih kriptovaluta. Primjerice, to je 40 puta brže od bitcoina, jer ima 15 sekundi blokade, što DGB čini najbržim tokenom na UTXO blockchainu. DigiByte je također objavio naslove kako je postao prvi blockchain na svijetu koji je implementirao odvojeno svjedočenje (SegWit), što znači da se potvrde transakcija čuvaju odvojeno od podataka pohranjenih u bloku, pomažući DigiByteu da postigne brže transakcije bez ugrožavanja sigurnosti. Krajnji cilj DigiByte-a je stvoriti globalni sustav plaćanja dostupan ljudima širom svijeta.

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) 2020. godine

Litecoin (LTC) pokrenut je još 2011. godine kao brža, lagana alternativa bitcoinima. Litecoin je uzeo osnovni kôd bitcoina i promijenio određene mjerne podatke kako bi ubrzao stvari. Danas LTC i dalje nudi 4x brže vrijeme blokade od bitcoina (2,5 minute umjesto 10 minuta) i 4 puta više tokena (84 milijuna ukupne ponude umjesto 21 milijuna). Stvaratelj LTC-a Charlie Lee neslavno je prodao sve svoje LTC posjede na vrhuncu tržišta još 2018. godine, a neki su vjerovali da bi to bila smrt LTC-a. Litecoin, međutim, nastavlja jačati, a usvajanje trgovaca raste za popularnu kriptovalutu.

Izrađivač (MKR)

Proizvođač (MKR) 2020

Maker (MKR) vlasnički je token za digitalni ekosustav Maker. Jedna od najjedinstvenijih stvari o MKR-u je niska ukupna ponuda: ukupna je ponuda samo 1 milijun MKR tokena. Proizvođač je najvišu cijenu ikad postigao 20. siječnja 2018., na 1.687,86 dolara. Kroz 2020. godinu MKR košta oko 550 USD. Mnogi drugi tokeni izgubili su 90% ili više vrijednosti od svih svojih najviših razina u 2018. godini, što čini MKR impresivnim u usporedbi. Krećući se naprijed, Maker će i dalje biti platforma pametnog ugovora na bloku Ethereum koja podupire i stabilizira vrijednost stablecoin DAI kroz sustav kolateraliziranih dužničkih pozicija (CDP), autonomne mehanizme povratnih informacija i stimulirane vanjske aktere. MKR tokeni koriste se za plaćanje naknada za transakcije u ekosustavu Maker, a nositelji MKR tokena imaju glasačka prava unutar tog ekosustava. Ako vjerujete u DAI stablecoin i njegov jedinstveni decentralizirani mehanizam za uravnoteženje, tada bi MKR mogao biti pravi izbor za vas.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) u 2020

Binance Coin (BNB) je danas vjerojatno najuspješniji novčić za kripto razmjenu na svijetu. Kroz 2020. godinu, BNB vrijedi oko 15 američkih dolara, u odnosu na najvišu razinu od 38,82 dolara u lipnju 2019. Sve dok Binance ostaje popularna razmjena i dok se BNB tokeni mogu koristiti za plaćanje naknada za transakcije na Binanceu, BNB će i dalje imati znatnu vrijednost. Neki kupuju BNB jer redovito trguju velikim količinama na Binanceu i žele uštedjeti novac. Drugi kupuju BNB kao investiciju, vjerujući da će Binance razmjena i dalje biti popularna u kretanju naprijed.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) 2020. godine

Cardano (ADA) u rujnu 2017. godine stvorio je Charles Hoskinson, jedan od suosnivača Ethereuma. Na prvi pogled čini se da ADA nudi brojne iste prednosti kao i Ethereum: Cardano, na primjer, omogućuje programerima izradu decentraliziranih aplikacija i pametnih ugovora. Krećući se naprijed, Cardano i ADA token nastoje riješiti neke od najvećih problema s kojima se kriptovalute susreću širom svijeta: interoperabilnost i skalabilnost. Cardanovi programeri posebno su usmjereni na rješavanje međunarodnog prostora plaćanja, smanjujući vrijeme i troškove međunarodnih novčanih transfera. Koristeći ADA, banke mogu smanjiti vrijeme međunarodnih plaćanja s nekoliko dana na samo nekoliko sekundi.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) u 2020

Chainlink (LINK) je Ethereum token koji pokreće decentraliziranu oracle mrežu Chainlink. Ta mreža omogućava Ethereum pametnim ugovorima da se sigurno povežu s vanjskim izvorima podataka, API-ima i sustavima plaćanja. Pametni ugovor za sportsko klađenje može, na primjer, koristiti Chainlink za povezivanje s nogometnim rezultatima trećih strana, a zatim te rezultate koristiti za izvršenje ugovora. Jedinstvena prodajna značajka Chainlink-a je ta što je razvojni tim smislio kako doći do podataka u blockchain i iz njega na način koji je i dalje siguran, pouzdan i decentraliziran. LINK je također jedan od rijetkih tokena koji su značajno porasli posljednjih mjeseci: kako su BTC, ETH, XRP i LTC padali pred kraj 2019., LINK se više nego udvostručio. Ulazeći u 2020. godinu, LINK stoji po cijeni od oko 2 dolara po komadu, što je niže od najviših 3,90 dolara dostignutih u srpnju 2019..

Crypterium (CRPT)

Crypterium (CRPT) 2020. godine

Crypterium (CRPT) ima cijenu od oko 0,40 američkih dolara kako krećemo u 2020. godinu, što je značajno manje od svih najviših 3 dolara. Danas CRPT ima tržišnu kapitalizaciju od oko 37 milijuna dolara. CRPT nije najpoznatije ime na ovom popisu. Pa zašto smo je odabrali kao jednu od 20 najboljih kriptovaluta za investitore u 2020. godini? Pa, CRPT-ovci imaju razloga za optimizam u budućnosti. CRPT je token temeljen na Ethereumu koji djeluje kao ‘gorivo’ za sve kripto-fiat transakcije dostupne u novčaniku Crypterium. Tijekom 2019. godine programeri Crypteriuma dodali su podršku za isplate, nadoplate Crypterium kartice i kupnje kriptovaluta. Međutim, jedan od najjedinstvenijih dijelova o Crypteriumu jest da se 0,5% naknade za transakciju koristi za sagorijevanje CRPT tokena. Svaki put kad netko izvrši transakciju unutar Crypteriuma, cirkulirajuća ponuda CRPT tokena opada. To bi u budućnosti moglo platiti velike dividende za investitore.

0x (ZRX)

0x (ZRX) u 2020

0x (ZRX) je protokol bez dopuštenja koji pruža infrastrukturu koja olakšava stvaranje decentraliziranih razmjena na Ethereum blockchainu. 0x koristi posrednike za prijenos transakcija izvan lanca i pametne ugovore Ethereum kako bi osigurao otvorenu knjigu narudžbi i decentraliziranu razmjenu. ZRX token u međuvremenu funkcionira kao plaćanje relejima od strane korisnika protokola. To je ujedno i upravljački token za nadogradnju protokola. Kroz 2020. godinu cijena ZRX-a iznosi oko 0,25 američkih dolara, što je znatno manje u odnosu na najvišu razinu od 2,53 dolara u siječnju 2018. Imatelji ZRX tokena mogu imati razloga za optimizam, iako će kritičari ukazati na činjenicu da se ZRX suočava s jakom konkurencijom konkurenata poput Binance DEX i druge decentralizirane platforme za razmjenu.

EOS (EOS)

EOS (EOS) 2020. godine

EOS je jedna od najnovijih digitalnih valuta na našem popisu. EOS je pokrenuo pionir kriptovaluta Dan Larimer u lipnju 2018. godine, a prvi je stigao na naslovnice sa svojih ICO-a od 4 milijarde dolara, što je bio jedan od najdužih i najprofitabilnijih ICO-a u povijesti. Jedinstvene prodajne značajke s EOS-om uključuju njegov delegirani mehanizam dokazivanja udjela koji postiže konsenzus na drugačiji način od većine glavnih kriptovaluta. EOS također nema rudarski mehanizam; umjesto toga, proizvođači blokova generiraju blokove i nagrađuju se u EOS tokenima na temelju njihove proizvodne stope. EOS-ov sustav upravljanja izgrađen je na složenom nizu pravila. Iako je EOS iskusio sve veće bolove sa svojom upravljačkom strukturom na lansiranju 2018. godine, i dalje dobiva zamah krećući se u 2020. EOS se trenutno cijeni oko 2,70 USD, što je manje od svih najviših razina od 23 USD u kolovozu 2018..

Zvjezdani (XLM)

Stellar (XLM) 2020. godine

Stellar (XLM) pokrenut je 2014. godine kako bi pružio ultrabrza plaćanja digitalnom valutom. Također je nekolicinu ranih investitora učinilo vrlo bogatim: pri pokretanju 2014. godine XLM je trgovao rukama za manje od penija. U siječnju 2018. XLM je dosegnuo najvišu razinu od 0,94 dolara. Od 2020. XLM košta oko 0,06 USD. Sustav za brza plaćanja i čvrst razvojni tim mogli bi i dalje stvarati zamah za XLM kretanje naprijed, iako se XLM i dalje suočava s konkurencijom svake druge digitalne valute koja naglašava brze transakcije.

Osnovni znak pažnje (BAT)

Osnovni znak pažnje (BAT) u 2020

Osnovni žarište pažnje (BAT) jedna je od jedinstvenih kriptovaluta na ovom popisu. To je Ethereum token koji pokreće platformu za digitalno oglašavanje temeljenu na blockchainu preglednika Brave. Preglednik Brave nastavlja rasti za korisnike mobilnih uređaja i stolnih računala. To je jedini preglednik na svijetu koji vam plaća korištenje Interneta: Brave nagrađuje korisnike interneta dijelom prihoda od oglašavanja na temelju oglasa koje su pregledali. Sve to pokreće blockchain tehnologija i Basic Attention Token. Nećete se obogatiti s preglednikom Brave, iako bi BAT mogao legitimno poremetiti čitav digitalni ekosustav kakav poznajemo. Usmjeravajući se u 2020. godinu, BAT će koštati oko 0,20 američkih dolara, u odnosu na najvišu razinu od 0,98 američkih dolara dosegnutu u siječnju 2018..

Kyber mrežni kristal (KNC)

Kyber Network Crystal (KNC) u 2020

Kyber Network Crystal (KNC) digitalni je token koji nudi bešavne zamjene tokena bilo gdje. To je decentralizirana, peer-to-peer razmjena kripto-imovine sagrađena na Ethereumu. Uz Kyber Network, dinamički rezervni fond omogućuje mreži da održava svoju likvidnost, a razmjene razmjene održavaju što jeftinije i brže. KNC je dosegao najvišu razinu od 5,32 dolara u siječnju 2018. Kako krećemo u 2020. godinu, cijena KNC-a iznosi oko 0,18 američkih dolara. KNC je deflacijski ERC20 token koji upravitelji rezervi u Kyber mreži koriste za plaćanje naknada za zamjenu za mrežne razmjene. Važan je „deflatorni“ dio KNC-a: dio KNC-a izgara u svakoj transakciji. Najveći razlog za optimizam s KNC-om je taj što rješava ključni problem likvidnosti s kojim se suočavaju mnoge centralizirane burze.

Crypto.com (MCO)

Crypto.com (MCO) u 2020

MCO je digitalni token koji se koristi za pristup nizu proizvoda i usluga. Danas ključne značajke mreže uključuju MCO Visa kartice, MCO novčanik i usluge izgradnje portfelja. Ekosustavom upravlja Crypto.com, koja je izvorno započela projekt pod imenom Monaco. Krećući se naprijed, Crypto.com planira nastaviti sa svojom misijom poticanja “svjetskog prijelaza na kriptovalute”. Na najosnovnijoj razini, Crypto.com i njegov MCO token čine kripto dostupnijim i upotrebljivijim pomoću alata poput pretplaćenih kartica za vizu i mobilnih novčanika. Kartice Crypto.com/MCO Visa također imaju jedinstvene pogodnosti, uključujući 10% povrata gotovine na Airbnb i Expedia i 100% popusta za kupnju za standardne planove pretplate na Spotify i Netflix. Pretplatna kartica trenutno podržava singapurski dolar (SGD), što vam omogućuje da potrošite svoj bitcoin saldo bilo gdje gdje je SGD prihvaćen.

Ripio kreditna mreža (RCN)

Ripio Credit Network (RCN) u 2020

Ripio Credit Network (RCN) tokeni nalaze se na ljestvici kripto tržišnih ograničenja. Kako prelazimo u 2020. godinu, RCN tokeni se nalaze izvan prvih 120 kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji. Pa zašto neki vjeruju da su RCN tokeni jedno od najboljih ulaganja za 2020. godinu? Pa, Ripio kreditna mreža otvorena je globalna kreditna mreža koja povezuje zajmodavce, zajmoprimce i začetnike zajmova na blockchainu kako bi stvorila tržišta duga bez trenja, transparentna i bez granica. To je otmjen način da se kaže da Ripio Credit Network olakšava bilo kome, bilo gdje u svijetu, da dobije zajam ili posudi novac kako bi zaradio kamate. Ako uspije, projekt bi mogao promijeniti globalni bankarski sektor – a sve pokreće RCN token.

Tierion (TNT)

Tierion (TNT) 2020. godine

Tierion (TNT) je token na bazi Ethereuma koji se koristi kao dio Tierion platforme za provjeru podataka. Tierion pretvara blockchain u globalnu platformu za provjeru bilo kakvih podataka, datoteka ili poslovanja. TNT korisnicima blockchaina omogućuje pohranu, dijeljenje i provjeru ogromnih količina podataka u jednoj brzoj transakciji. Krećući u 2020. godinu, Tierion radi s više od 500 aplikacija za provjeru podataka na lancu. Kako broj aplikacija koje podržavaju Tierion i dalje raste, s razlogom možemo očekivati ​​rast vrijednosti TNT-a.

Izvješteno (DCR)

Proglašeno (DCR) 2020

Decred (DCR) je vilica za bitcoin otvorenog koda koja naglašava financiranje razvoja, upravljanje lancem i mehanizme konsenzusa. Osnovan 2016. godine, DCR želi riješiti neučinkovitost bitcoina dok stvara istinski autonomnu digitalnu valutu. Uz DCR, dionici donose pravila koristeći inovativni model glasanja konsenzusom. Krajnji rezultat je digitalna valuta koju kontroliraju ljudi koji je drže, bez trećih strana i drugih utjecajnih osoba. Krećući se u 2020. godinu, razvojni tim Decred želi stvoriti inovativni hibridni dokaz o radu (PoW) i dokaz o udjelu (PoS) konsenzusnim sustavom glasanja, platformu javnih prijedloga koja je usidrena na blockchain i pametne ugovore, među ostalim značajkama.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) u 2020. godini

Bitcoin Cash (BCH) pokrenut je 1. kolovoza 2017. nakon raskola unutar razvojnog tima za bitcoin. Programeri BCH-a željeli su ukloniti ograničenja veličine bloka kako bi poboljšali lančanu skalabilnost bitcoina. Danas programeri BCH i dalje ističu vrijednost bitcoina kao svakodnevnog mehanizma plaćanja, dok se programeri BTC obično usredotočuju na vrijednost bitcoina kao dugoročnog oblika pohrane bogatstva. Unatoč naizgled beskrajnim kontroverzama i napadima bitcoin maksimalista, BCH je i dalje jedna od najboljih svjetskih kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji. BCH je također preživio hard fork u studenom 2018. godine koji je stvorio dvije verzije BCH-a, koje su danas poznate kao Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV). Ako vjerujete u vrijednost bitcoina kao mogućnosti dnevnog plaćanja, tada bi BCH mogao biti pametna investicija.

Časna priznanja i kandidati za spavanje

top kovanica za kriptoasset za ulaganje 2020

TRON (TRX): Tronix (TRX) je digitalna valuta za TRON blockchain. Cilj TRON-a je stvoriti decentraliziranu verziju interneta. Danas je TRON već jedan od najvećih svjetskih operativnih sustava temeljenih na blockchainu, nudeći visoku skalabilnost, protok i dostupnost. Kako uporaba TRON-a nastavlja rasti krećući se u 2020. godinu, može se očekivati ​​rast vrijednosti TRX-a.

Tezos (XTZ): Tezos je platforma otvorenog koda za imovinu i aplikacije iza koje stoji globalna zajednica validatora, istraživača i graditelja. Platforma nudi sigurne pametne ugovore institucionalnog stupnja, rješavajući ključne tehnološke prepreke kao što su sigurnost pametnih ugovora, dugoročna nadogradnja i otvoreno sudjelovanje. Svi vlasnici Tezos tokena (XTZ) mogu sudjelovati u nadogradnji mreže procjenom, predlaganjem ili odobravanjem izmjena. Vlasnici tokena također mogu pomoći u zaštiti mreže pečenjem ili delegiranjem tokena.

DigixDAO (DGD): DGD je izvorni token zasnovan na Ethereumu koji upravlja mrežom Digix. Decentralizirana autonomna organizacija podržava tokene vezane uz fizičku imovinu. Na primjer, Digix Gold (DGX) vezan je uz cijenu zlata. U budućnosti platforma planira podržati druge DG tokene koji predstavljaju srebro, platinu i druge plemenite metale. DGD je dosegao najvišu razinu od 600 američkih dolara u veljači 2018. S 2020. DGD iznosi samo 17 američkih dolara.

Komodo (KMD): Komodo je otvorena platforma pametnog lanca koja se može komponirati. Jedinstvena značajka Komoda je u tome što podržava transparentne, anonimne, privatne i zamjenjive transakcije. Komodo završava 2020. godinu rangiran u top 60 kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji s trenutnom vrijednošću od oko 0,65 američkih dolara, u odnosu na najvišu razinu od 10 američkih dolara dostignutu u prosincu 2017. Dalje, Komodo se planira usredotočiti na poslovna blockchain rješenja koja su sigurno, interoperabilno, skalabilno i prilagodljivo.

Monero (XMR): Izuzetno sigurna kriptovaluta usmjerena na privatnost nije se moći pratiti, a valuta koja se ne može pratiti uvijek će imati vrijednost na Internetu. Bez obzira upotrebljavate li XMR za aktivnosti na crnom tržištu ili samo želite da vaše kretanje novca ostane privatno, Monero je izvrsna opcija.

Zcash (ZEC): ZEC je decentralizirana kriptovaluta s otvorenim kodom pokrenuta 2016. Ako mislite na bitcoin kao HTTP, onda je ZEC HTTPS. To je sigurnija kriptovaluta koja i dalje objavljuje i bilježi sve transakcije na blockchainu, ali detalji o pošiljatelju, primatelju i iznosu ostaju privatni. U svijetu u kojem je privatnost sve rjeđa, kriptovalute poput XMR i ZEC i dalje će imati vrijednost.

Siacoin (SC): Siacoin (SC) koristi blockchain tehnologiju i kriptovalutu za pokretanje jeftinog rješenja za pohranu u oblaku. Iako je napredak u razvoju spor, SC bi u nekom trenutku u budućnosti mogao legitimno poremetiti industriju pohrane u oblaku vrijednu milijardu dolara. Osnovna značajka SC-a je da vam omogućuje da iskoristite svoj nedovoljno iskorišten prostor na tvrdom disku kako biste zaradili novac. Svatko kome treba skladišni prostor, u međuvremenu može potrošiti SC za pristup tom skladišnom prostoru. Datoteke su šifrirane i distribuirane kroz decentralizirani oblak Sia.

Kovanica Enjin (ENJ): Enjin je prvi put osnovan kao platforma za igraće zajednice nazvana Enjin Network davne 2009. Godine 2017. Enjin je odlučio probiti se u kripto prostor ICO-om koji je navodno prikupio 18,9 milijuna dolara. Danas Enjin ekosustav uključuje platformu Enjin, Explorer, novčanik i Beam, a svi oni osnažuju igrače vlasništvom nad digitalnim sredstvima, a istovremeno omogućavaju programerima zarade.

Enigma (ENG): Enigma želi osigurati decentraliziranu mrežu koristeći svoj decentralizirani protokol otvorenog koda. Protokol Enigma omogućuje svima da izvrše izračunavanje šifriranih podataka, donoseći privatnost pametnim ugovorima i javnim blockchainima.

Riješiti (RIJEŠITI): Cilj Solvea je korištenje blockchaina da poremeti prostor administracije zdravstvene zaštite. Token SOLVE zasnovan na Ethereumu potreban je za sudjelovanje u platformi i obavljanje transakcija. Kako uporaba platforme Solve nastavlja rasti među pružateljima zdravstvenih usluga širom svijeta, može se očekivati ​​rast vrijednosti SOLVE tokena.

Popis najboljih kriptovaluta za 2020 .: Odricanje odgovornosti investitora za ulaganje u Cryptoasset

Trgovanje i ulaganje u kriptovalute (također poznate kao digitalne ili virtualne valute, kriptoasseti, altcoins, tokeni itd.) Je rizično. Nismo registrirani posrednik, analitičar, investicijski savjetnik ili bilo što slično. Gore navedeni podaci pružaju se isključivo u svrhu usmjeravanja, informiranja i edukacije. Preporučujemo neovisno provjeriti i potvrditi sve podatke sadržane na ovoj stranici. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu zbog naših podataka. Kriptovalute nisu prikladne za sve investitore, a sva ulaganja u kriptovalute vrše se na vlastiti rizik i diskreciju.

kripto događaj

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner