Tromjesečnik kripto prihoda: Plan umirovljenja Tech Royalty Palm Beacha

kripto-prihod-tromjesečnik-tech-royalty-mirovinski plan

Teeka Tiwari pokrenuo je novu marketinšku kampanju za svoje biltene Crypto Income Quarterly. Zove se “plan umirovljenja tehnoloških honorara”.

Slijedeći Teekine savjete za ulaganje u plan umirovljenja tehnoloških honorara, možete “prikupiti 180.472 USD svake godine” i “doživotno uživati ​​u prihodu”, dok “počinjete sa samo 100 USD” – barem prema Teeki Tiwari.

Kao i na ostalim Teeka Tiwari marketinškim stranicama, prodajna stranica za Tech Royalty ispunjena je grandioznim zahtjevima sljedbenika koji mala ulaganja pretvaraju u ogromnu sreću.

„Pretvorio sam 12 tisuća dolara u 1.032 763 u samo malo više od godinu dana? !! Vau. Hvala vam se čini nedovoljnim “, piše jedan od Teekinih odanih sljedbenika nakon što slijedi njegov investicijski savjet.

“Zahvaljujući vama, imam preko 4,5 milijuna dolara”, piše još jedan follow.

Dakle, koja je tajna iza sustava ulaganja tehnoloških honorara Teeke Tiwari? Pogledajmo pobliže kako to funkcionira – i je li to prijevara ili legitimna prilika za ulaganje.

Pogledajmo kvartalno Crypto Income i vidjet ćemo o čemu se sastoji Teekin Palm Beach Tech Royalty mirovinski plan za 2020. godinu.

Što je plan umirovljenja Tech Royalty?

Tehnički plan umirovljenja Teeke Tiwari opisan je kao “tok autorskih prava koji vam omogućuje prikupljanje gotovine u vaše ruke svaki dan, tjedan ili mjesec – na novoj tehnologiji.”

Ovi tehnološki honorari slični su tradicionalnim honorarima, gdje povremeno primate isplate zbog nečega što imate – poput filma, pjesme ili knjige.

Očito je da dosta tehnoloških tvrtki dijeli dividende. Ali koja je razlika između Teekinih “tehnoloških honorara” i dividende?

Teeka na ovo pitanje odgovara izjavom da tehnološke naknade plaćaju znatno bolje od dividendi.

“Uobičajena ulaganja u dividende imaju prosječni godišnji povrat od samo 1,85% … ali tehnološki honorari već su vam mogli donijeti vršni prinos od 517%, 770%, 987% …. Čak 9,161% i više.”

Teeka također tvrdi da ako danas iskoristite ove tehnološke naknade, možete doživotno zaraditi 180 472 dolara sa samo 100 ulaganja.

“Razmislite o tome … možete početi sa samo 100 dolara … povući se za godinu dana … i doživotno uživati ​​u prihodima.”

Očito, sve ovo zvuči predobro da bi bilo istinito – posebno iz tvrtke poput Palm Beach Research Group poznate po pretjeranim svjedočenjima kupaca.

Pa o čemu točno govori Teeka Tiwari? Što je tehnološka licenca?

Tehnički honorari su kriptovalute

Nakon što vas je zaslijepio smiješnim tvrdnjama koliko novca možete zaraditi slijedeći njegov investicijski savjet, Teeka Tiwari napokon dolazi do točke svog argumenta: njegove “tehnološke naknade” samo su kriptovalute.

Čini se da je Teeka posebno koristan u vezi s blockchain tehnologijom koja stoji u osnovi kriptovaluta. Na prodajnoj stranici zapravo nikad ne stoji “blockchain” po imenu, iako Teeka opisuje koliko je njegovih tehnoloških honorara / kriptovaluta izgrađeno na toj tehnologiji.

Zašto postoji prilika za takav eksponencijalni rast na terenu? Zašto Teeka tvrdi da ulaganje od 100 dolara može stvoriti milijunaša?

Pa, Teeka opisuje “mrežni učinak” kripto i blockchain tehnologije:

“Zahvaljujući tehnološkim honorarima, dobit ćete priliku zaraditi na mrežnom učinku. Softverski tehnički honorar [kripto / blockchain softver] može se prilagoditi milijunima korisnika – praktički preko noći. Budući da se posvojenje ne događa odjednom jednoj osobi … to se događa eksponencijalno. “

Teeka također tvrdi da ima neku tajnu strategiju ulaganja koja mu omogućuje prikupljanje dividendi svaki sat, svaki dan, svaki tjedan ili svaki mjesec po potrebi. Nejasno je o čemu on ovdje govori, ali čini se da govori o tome da povremeno prodaje neke vaše kripto imovine kako bi zaključao dobitke, a zatim tu dobit naziva “tantijemom”.

Kliknite ovdje da biste odmah pogledali tromjesečnu prezentaciju Teeka Tiwari o kripto prihodu.

Teeka vjeruje da su kriptoaseti velika nova investicijska klasa

U konačnici, Teekin argument “tehnološke naknade” temelji se na ideji da će se institucije uskoro preplaviti u kriptovalute.

Teeka ukazuje na dokaz poput činjenice da Fidelity dodaje kripto podršku na svaki brokerski račun. TD Ameritrade će uskoro učiniti isto. Kako budu slijedile nove brokerske platforme, novac će se slivati ​​u kripto – barem, prema Teeki.

Teeka također spominje Bakkt, platformu za kripto razmjenu koju je pokrenula Intercontinental Exchange (ICE), vlasnici njujorške burze (NYSE). Volumen Bakkta neprestano raste tijekom posljednjih nekoliko mjeseci od pokretanja u rujnu 2019. godine.

Imajući to na umu, Teeka vjeruje da će i ostale brokerske kuće brzo slijediti njihov primjer i dodati kripto podršku:

“Mislite li da će Schwab … TD Ameritrade … Interaktivni brokeri … i svaki drugi internetski posrednik … samo stajati po strani i dopustiti da Fidelity bude jedini? Nema šanse! To se ne događa u konkurentnoj industriji poput financija. “

Zbog ovog učinka, Teeka vjeruje da je kripto nova klasa imovine poput REIT-a, ETF-a, indeksnih fondova i tehnoloških dionica. Međutim, za razliku od ovih klasa imovine, obični ulagači danas mogu ulagati zajedno s onima koji rano usvoje i institucijama. Ne morate čekati da tvrtka postane javna ili da svi čuju za nju prije nego što kupite:

Kritičari će, naravno, reći da je kripto tehnologija već prošla daleko iznad točke “ovdje morate kupiti”. Kritičari će tvrditi da je kripto već imao svoj povijesni ciklus procvata i propasti. Hoće li se bitcoin ikada vratiti na najviših 20.000 dolara ili više? Čini se da Teeka Tiwari zasigurno tako misli. Ako i vi tako mislite, onda možete slijediti njegov savjet za ulaganje kako biste zaradili milijune – barem, prema Teeki.

Što je kripto dohodak tromjesečno?

“Plan umirovljenja tehnološkog honorara” Teeke Tiwari samo je marketinška kampanja za njegov bilten Crypto Income Quarterly.

Jednom svaka tri mjeseca, Teeka će poslati kopiju Crypto Income Quarterly u vašu pristiglu poštu. Bilten sadrži investicijske savjete – poput vrsta kriptovaluta koje biste trebali kupiti odmah da biste ostvarili masovne dobitke.

Kao i kod ostalih proizvoda tvrtke Palm Beach Research Group, Crypto Income Quarterly obećava lagan novac i brzo bogatstvo. Slijedeći investicijske savjete sadržane u biltenu, možete ostvariti velike dobitke s ograničenom mogućnošću gubitka – barem prema mišljenju tima Palm Beach Research Group.

Teeka tvrdi da bi Crypto Income Quarterly mogao prodati za mnogo više nego što ga trenutno prodaje. Međutim, iz čiste dobrote njegova srca, Teeka je odlučila održati niske cijene:

„Dobivate pristup jedinom istraživanju kakvoće hedge fondova koje je trenutno dostupno u ovoj potpuno novoj prilici za bogaćenje izvan burze. Naravno, svoja bih istraživanja mogao prodati hedge fondovima i drugim velikim ligaškim investitorima i zaraditi oko 20X do 40X koliko sada radim. Ali istina je … imam sav novac koji će mi ikad trebati. “

Kripto dohodak tromjesečno

Tromjesečnik Crypto Income ima bizaran i skup sustav cijena:

  • Naknada za novo članstvo: 2000 dolara
  • Naknada za obnovu: Svaka tri mjeseca 249 dolara

Da, plaćate 2000 USD samo da biste se priključili Crypto Income Quarterly. Zatim ćete nakon svakog izdanja platiti 249 USD (996 USD godišnje).

Sve su ove informacije skrivene sitnim slovima na dnu stranice prodaje Crypto Income Quarterly, što otežava točno vidjeti za što se prijavljujete prilikom unosa podataka o kreditnoj kartici.

Što je uključeno u Crypto Income Quarterly?

Ako se pretplatite na Crypto Income Quarterly putem stranice prodaje tehničkih honorara, dobit ćete pregršt bonus proizvoda, uključujući:

Jednogodišnja pretplata na tromjesečni prihod od kripto prihoda: Dobivate godišnju pretplatu na Crypto Income Quarterly, koja se jednom u tromjesečju dostavlja na vašu poštansku poštu.

Moja tri najbolja tehnološka honorara u 2020. godini za prijevremenu mirovinu: Teeka navodi tri “tehnološka honorara” (tj. Kriptovalute ili blockchain tvrtke) koje danas preporučuje kupnju. Teeka tvrdi da će današnja investicija od 100 dolara dovesti do neočekivanih 100.000 dolara godišnje ili više počevši od ove godine.

10 posebnih situacija s prihodom od kriptovaluta koje bi vam mogle dati doživotno 81.624 USD godišnje ili više: Ova e-knjiga navodi deset posebnih situacija s prihodima od kriptovaluta koje bi vam mogle doživotno uručiti 81.624 USD ili više.

Wilsonov kripto uvid: Greg Wilson, istraživačka grupa Palm Beacha, objavljuje bilten pod nazivom Wilson’s Crypto Insights. Bilten tvrdi da pruža “analizu na razini hedge fonda”. Teeka također tvrdi da ga “sada prima samo 52 profesionalca na svijetu”.

Povremena ažuriranja putem e-pošte: Teeka će pretplatnicima povremeno slati e-poštu kako bi ih ažurirao o svim vijestima, nedavnom kripto razvoju ili promjenama položaja.

Vodič za brzi početak dohotka Crypto: Vaša pretplata uključuje e-knjigu koja objašnjava kako kriptovalute funkcioniraju, kako započeti danas i kako se uklapaju u vaš mirovinski portfelj.

Kripto video vodiči: Kripto instruktor po imenu Hector Pena sastavio je kripto video vodiče koji vas vode kroz prve korake kupnje kriptovalute.

Svi ovi bonus proizvodi su e-knjige. Oni će biti dostavljeni u vašu pristiglu poštu nakon što platite 2000 USD nove članarine za Crypto Income Quarterly.

Završna riječ o mirovinskom planu za tehnološke naknade

Crypto Income Quarterly bilten je Palm Beach Research Group i Teeke Tiwari. Teeka Tiwari bivša je menadžerica hedge fondova koja se nedavno specijalizirala za kripto.

Teeka je vrlo raspoložen za kriptovalute. Čini se da misli da će kripto uskoro eksplodirati s rastom. Kao dokaz, on ukazuje na činjenicu da Bakkt, TD Ameritrade, Fidelity i druge glavne brokerske platforme podržavaju kripto – i ostale brokerske kuće uskoro bi trebale slijediti njihov primjer.

Teeka Tiwari objavila je novu prodajnu stranicu za promociju Crypto Income Quarterly. Stranica prodaje govori o “mirovinskom planu za tehnološke naknade” i “tehnološkom honoraru” u koji možete ulagati.

Kao i kod ostalih proizvoda Palm Beach Research Group, i prodajna stranica ispunjena je smiješnim tvrdnjama o potencijalu zarade: ulaganjem 100 dolara u Teekine preporučene kriptovalute danas, na primjer, možete doživotno zaraditi zajamčeni prihod od 100.000 dolara godišnje. Čak i ljudi koji su 2009. kupili 100 dolara bitcoina ne zarađuju takav novac!

Crypto Income Quarterly također ima neobično skupe postavke cijena. Plaćate 2000 dolara samo da biste se pridružili biltenu. Zatim svako tromjesečje plaćate 249 USD za svako dodatno izdanje biltena. Sve postaje složenije što su svi ovi podaci o cijenama skriveni u finom, svijetlom ispisu na dnu prodajne stranice.

U konačnici, postoje značajni problemi s Crypto Income Quarterly-om i načinom na koji se newsletter plasira na mrežu, a plan umirovljenja tehnološke naknade još je jedan primjer toga.

Međutim, ako volite kriptovalute i vjerujete u investicijsku mudrost Teeke Tiwari, tada biste se možda htjeli prijaviti za Crypto Invarterly putem stranice prodaje tehnološkog mirovinskog mirovinskog plana.

Otkrijte o čemu se sastoji Teeka Tiwari’s Tech Royalty mirovinski plan za njegov kvartalni bilten Crypto Income.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner